Új privát üzeneted érkezett!

Én megyek fasírtot csinálni.
Meg áram sincs, s lassan lemerül az aksi.

Pusz, majd jövök, ha lesz áramunk.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Kukacka most írt smst :(

"Endo maradt, ill.visszajött, volt ciszta is.Azt mondta soha nem gyógyulok meg belöle.Rögtön lombik lesz."

remélem nem bánja, hogy bemásoltam :roll:
Vendég

Holnap jöhet haza. :)

ráépítik a szuriaira a lombikot 8)

Zsu!
a fasirt is maszatolással jár :lol:
Vendég

Akkor nézzük egy kicsit a jó oldalát, mindjárt újabb ikres kismamink lesz!!!

Zsófi várunk holnap!
Vendég

És ez lesz a "ma megint megjött ikres kismami" topik!! :lol: :lol:
Mami, Zsu, Vicuska ,Zsófi..., esetleg még valaki?????? :lol: :lol:
Vendég

FENCI is!
kolibri28

OK!!!! Akkor Fenci is!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zapáné :D

Hát, ha már annyira könyörögtél, tessék:

Apa behintőporozott:

Kép

Így ülök vagányan a kocsimban:

Kép

Mostanában így alszom:

Kép

Krisi még most is csak 6,5 kiló és 67 cm. Szerintem Márk hamarosan utóléri. De a hangja már annál nagyobb! Már olyan aranyosan mondja, hogy baba, mama, papa, apa, csak azt nem akarja mondani hogy anya, inkább azt mondja hogy ajjajjjajjja.

Gröni :D

A doki szerint nem biztos, hogy csaszi lesz, majd meglátjuk, hogy bírja a heg. Szerinte jobban járunk, ha simán szülünk. Hát, nem tudom... Valahogy nekem a csaszi biztonságosabbnak tűnik, de ő az orvos, és én bízom benne, mert eddig még csak jó dolgokat mondott, amikkel sikerült eddig kihúznom.
A 2. trimeszter azért kellemesebb. Nekem az alvással vannak gondjaim, most már csak a bal oldalamon tudok néha pár órát pihenni. De azért vannak előnyei is, ma pl. a buszon előre engedtek.

Kukac :D

Nem a legjobb hírek, de ha lombikkal lesz babócád, akkor azzal lesz, az a lényeg, hogy LESZ!

Na, megyek, mi még szoktunk fürödni. :wink:

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Boboka!!

szia de szép Krisi...:)

nagyon ügyesek vagytok Márkkal na lááátod....várjuk a szüléshíreket izgatottan!

Zsófika!!

bár mág nem olvaso...na ne szomorkodj, éljen a lombik meglásd csodásan pikkpakk sikerül a rohadt endot fogadd el, majd avalódi klimax megszabadyít tőle.... :shock: addig is gyere ikres mamának :lol:

jáj mennyi mindnent akatram irni jelemző erre az utolsó két hozzászólásra lett erőm foigyelni...na megyek aludni az lesz a legokosbb.... :lol: 8) inni nem tudok veletek, de megy a koccintás gyerekpezsivel....na csk fejezzem be a szoptatást :lol: :wink:

jaj eszembe jutott! Grööööni

azonnal feküdj le 15 hétre még:) ha kell adok a betonméhszájamból egy picikét jó?
Vendég

Sziasztok!

Boboka :D

Tündéri a kis Krisi.

Látom itt is tombola trójai invázió. Nekem is újra kell rakni a gépet. Brrrrr. :shock: :evil:

Én is csatlakoznék az ovis jelválasztásba, én a cseresznyét szeretném, az egyszerűség kedvéért. :D

Ditke :D
Biztos voltam benne, hogy te vagy az! :D
Vendég

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

sziasztok!

gröni drága!
nagyon drukkolok nektek vigyázz nagyon magatokra és pihenj sokat!!!!

susy!
ti hogy vagytok????
szupi hogy mennek a szüleid gondolom már nagyon várják az unokát!!!!!

mami!
nagyon sokat gondolok rátok olyan szupi hogy egyszerre leszel 2 gyermekes anyuka és nem is olyan sokára!!!!!
neveitek vannak már????

többieknek is puszika bár most nem igazán tudom ki kicsoda de azért sejtem és örülök hogy végre megint minden a régi!!!!!
ja és bocsika a bepofátlankodásért!!!!!

zsu!
szeretnék kérdezni tőled valamit!!!!
ismered-e véletlenül Wirth Attiláékat Veresegyházon????
van 3 gyerkőcük!!!!
köszike előre is a válaszodat!!!
és mennek ezerrel a drukkjaim!!!!!

szép álmokat!!!!
tündi23

Szép reggelt!

Nati!

Akkor én itt hiába reménykedek, hogy bekapod a legyet? :lol:

Zapáné!

Patiszon elfogyott? Volt sikere? És a konyhának? :P

Mamikám!

Te csak tartogasd, nemsokára olyan nagyok lesznek a bébik, hogy nyitogatják! 8) Jajj, ez nem volt vicces! :oops: Én elleszek itt, növeszgetem a hátsómat! :oops: 8)

Bobóka!

De édes Krisi és mennyit változott! :shock: Talán egy-két hónapja tettél fel a másikba képet, azóta de meglegényesedett! :lol: Tök szépen tartja kezét lábát, nem feszít, nem lesz vele semmi gond sem, csak nőnie kell, arra meg van ideje bőven! :wink:

Tündi!

Köszönöm! Balázs tegnap volt 9 hónapos! Hogy megy az idő! :shock: Bobóka majdnem akkor kapta be a legyet! :lol:

Vicuska!

Köszönjük a hírt Zsófiról! Szegény! :cry:

Kép

Kép
gröni

Gröni!!!

Ne reménykedj!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Pálinkásat :!:
Fáj a fejem...... :evil: :evil:

Boboka :)
Micsoda kiskrapek formája van már Krisinek!!! :) :) Pont az jutott eszembe nekem is, hogy megszületik a kistesó, eltelik két hónap és olyan lesz, mintha ikreid lennének! :wink: Össze fog nőni ez a két kisember! örülök Nektek!!! :) :)

Tündi :)
Pussz!!!! Add át csókjaimat a mégsemeseknek! :wink: Babcsiról tudtok valamit? :roll: Szilvával minden rendben van ugye? Tüncsi is lassan szül.... :)
Képet kapunk? Ha már így "bepofátlankodtál"! :lol: :lol: Képet! Képet! :wink:

Kukac :)
Mindenem keresztben Értetek!

Gröni :)
Csak a fele! ma is azt eszünk. Kétnaponta főzök a nyáron, úgy döntöttem. Konyhát csacsog-ragyog. :lol:

Mami :)
Tényleg, mi lesz a neve a törpéknek?

Cherry :)
Szóvel cseresznye. Üveges vagy felespoharas? :lol: :lol:

Nati
:)
Na, ezt meg mér Alád rakta? Ilyet csak a suligép szokott csinányi...
Küld még vírust az msn?
zapáné

Zapáné!

Nem küld virust, már szóltam volna!

Biztos szeret alattam lenni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Luca :)
átolvastam a spontánba....... :( :evil:
zapáné

Jó reggelt! :lol:

Kép

Bobóka! :D
nagyon helyes kis Krisi 8)

Tündi!
szia, tegyél képet :P
Vendég

SUSY!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

SUSY!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

SUSY!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

:oops: :oops: :oops:

3x-osan :wink:
Vendég

Susy!!! Az iwiw elől nem bújhatsz el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Vicuska :D

Köszi a Zsófi híreket.

Zsófi :D

Nagyon sajnálom, hogy az endo nem tűnt el.Sok sikert kívánok a lombikhoz.

Suzy :D

Boldog Szülinapot!
Kép

kobzoszsu

Tündi :D

Nem ismerem őket.
Nem hozol képeket??

Bobóka :D

Nagyon aranyos Krisi. A legjobban az alvó pozíciója tetszik. :lol:

kobzoszsu

Sziasztok!

Vicuska, Zsu, Nati!
Èdesek vagytok, köszönöm a köszöntést. :lol: :lol: Este megyünk vacsizni! :wink: Külön jó,hogy most itt vannak a szüleim!

Gröni!
Jó kis gyógyszer kavalkád, de hát a cél érdekében mindent! A seduxenröl én is olvastam a neten, hogy ellazzítja az izmokat és jó kismamáknak is! Azért nem kómázol be töle nagyon?

Vicky, Görni, Mami!
Tegnap este,meg éjszaka szúrkált a hasam bal oldalon,meg kicsit fájogatott is. Ez normális??? :roll: :roll:

Tündi!
Köszi, jól vagyok. Persze anyukámék is oda-vissza vannak! :wink:

Bobóka!
Egyre szebb Krisi! :P :wink:

Mindenkinek puszi! Remélem azért még tudok majd jönni! :D
susy75

Zsu!
már 3 hetes babás vagy :lol:
mik a tünetek?mikor tesztelsz? :roll: :lol:
(Zapáné szerintem arra voksol, hogy már holnap! :oops: :lol: )

Susy!
jó ünneplést estére :wink:

Többiek??????????????
hova lett mindenki már megint? :roll: :evil:

ma aztán végképp úrrá lett rajtam a takarítási mánia :shock:
görcsöl hasam, leszakad derekam...
ha ma du.5 után jön meg piri, akkor mikor van a 3. nap? :roll:
és ha csak a 4,napon jutok T-ra, akkor nem lesz késő már a szurikat elkezdeni? :( :( :( :?:
.
Vendég

Susy

boldog születésnapot! :D

Luca

privi ment! :wink:
babácska08

Susy :)
Istenke éltessen!

Vicuska :)
Ha 6 óra után jön meg, akkor holnap van az 1.cn.

Én mostanában extrarövid ciklusokat produkálok. A legrövidebb 20 napos volt. :shock: Most 23. Hiába, closti nélkül nem peteérek. De már nem számít! :wink: (Végre sex közben nem vándorló petesejtek úszkálnak a gondolataimban! Tök jó!!!!! :wink: )

Mit találtam takarítás közben a szekrény tetején a virágcserép mögött??? Na mit? :lol: Egy raklapnyi negatesztet!!! :lol: :lol:
zapáné

zapáné

nálam egy rakás pozitív teszt van! :x :x :x :x
babácska08

Babácska!
szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja :lol: hogy vagy?

Zapáné!
nkem is 22-26. :shock: , de nekem biztos hogy van pém, akkor meg mér? :roll: biztos a progim szaraxik :?

na, én azért ott még nem tartok, hogy a szekrény tetejére is felmásszak és bebújjak a virágcserép mögé :roll:

Kép
Vendég

már 3 hónapban volt menszi előtt három pozitív tesztem, de aztán mindig megjött................................. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Asszem az össze pozitív tesztet én vásároltam fel :roll: Szóval ha tényleg terhes leszek, én már a tesztnek se fogok hinni :o
babácska08

Vicus

köszi megvagyok, már elmúlt a pecsételés :roll: :roll: halvány barna maradt helyett, most iszom a palástot hogy elmúljon.
babácska08

Babácska, csak nem tetűre gyúrsz? :lol: :lol: :lol:
most hányadik napon vagy? :roll:
Vendég

Vicus

nem gyúrok rá, mert megyek is :D

asszem 27cn. :roll: vagy 26? majd megnézem este a ciklus.hun :lol: :lol: :lol:
most mennem kell

hali
babácska08

upsssz :roll: :lol:
babácska08

Babácska :)
pozitív is van...... :( De azokat nem a szekrény tetején őrzöm...... Képtelen vagyok kidobni ŐKET......

Vicuska :)
teljes nagytakarításban vagyok. Öt hete suvickolom a lakást. Meglepő, de élvezem! :roll: :lol: A fiam szobáját 3 nap alatt sikerült sterilizálnom! :twisted: Még a falakat is le kellett mosni!!4 Döbbenet. Minnyá keresek képet, hogy nézett ki az ágy mögött nála. Pedig istibizti, szoktam takarítani!!!! :lol:
zapáné

Susy!

Boldog szülinapot! Hányadik? :P Én már kezdem magam kiismerni, így ha bal oldalon szúrkál, nem ijedek meg, mert általában jön a nagy barna medve és elmúlik! :oops: 8) Még nem szedek seduxent csak a pipolphent emeltük meg 3x1-re! Egész nap koválygok, éjjel pedig istenieket alszok! Kevés volt már a 2x1, valszeg a 3x1 sem hosszú életű, viszont most nincs szúrkám, kopp-kopp! Anyukád kényeztet? :wink:

Babácska!

Akkor még nem jött meg, ugye? Most is van pozitív teszted? Dokinál voltál vagy beéred a laptetővel? :lol:

Mi van a másik oldalon? :roll:

Kép

Kép
gröni

Ja, igen rövid ciklus! Szerintem nem jelenti azt, hogy nem érik petécske, így Zapáné bármikor bekaphatod a legyet! :P

Vicuska!

Lehet, hogy jön piri, nem? :roll: Én akkor szoktam nagytakarítani!

Én kidobtam az összes tesztemet! :oops: A mostanit nem, csak ez számít, temetem a múltat!

Kép

Kép
gröni

Kép
zapáné

Gröni :)
Vigyázunk! :wink: :lol: :lol:
zapáné

Vicuska :D

Egy hét múlva tesztelek. 8)

Zapáné :D

Jó suvickolást. :D Jöhetnél nálunk is. Mostanába apa takarít, s persze nem annyira, mint én. 8)

kobzoszsu

Sziasztok!
Most értünk haza, lánykámmal voltunk ortopédián.Úgy tűnik, nem ússza meg a műtétet sajnos.
AZért még próbálkozunk mindenféle hókuszpókusszal, nagyon szeretném a műtétet elkerülni.
Elmagyarázta újra a doki, hogy annyira merev az izom a jobb csípőjénél, hogy nem tud rendesen elfordulni az akármi, ezért kattog annyira minden lépésnél.
És ott át kell vágni az izomköteget, mert nem tudjuk eléggé meglazítani-nyújtani az izmot,amennyire kellene.

Most még megy ultrahangos kezelésre, (az ultrahang szó hallatán kiráz a hideg), meg magánúton jár gyógytornára, masszázsra, itthon kap elektromos kezelést.

Ha ezek sem segítenek, akkor tényleg műtét.Mert ez nem állapot, hogy lassan fél éve nem tud menni...
Ha 20 percet sétál egyfolytában, utána 1 teljes nap fekvés következik.

Doki után meglátogattuk Barnikát is, jajjj,de aranyos!!!!!! :lol:

Zapáné!
Mi is vigyázunk! :wink:
Vírus megpusztult?

Gröni!
Biztos segít majd ennyi bogyó, és a kis Balu a megfelelő ideig bent fog kucorogni a pocakodban.Én nagyon szorítok Neked!

Babácska!
Most már Babácska leszel, vagy azért a régi neveden is szólíthatunk?Csak mert az rövidebb volt...

Tényleg, mi volt az előző oldalon? :roll:
Vendég

Luca :)
Hu, szegény leányzó! :(
Virus itt nálunk nem jelentkezett azóta. natihoz sem küldözgette magát. Nem 'tom. Vagy megpusztult, vagy elbújt.... :roll:
zapáné

Natihoz, bocsika! :D
zapáné

A takarítási láz nálam is ég most!!!!!!!!!

Az én fiaim ágya mögött le sem mertem fényképezni mi volt.

Luca!
Sajnálom a lányzót, hátha segítenek a kezelések!
Vendég

Susy! :lol:

Boldog születésnapot! :lol:
Vendég

Sziasztok lányok!

Köszi a bókokat Krisi nevében is. Az igaz, hogy ő a legszebb srác a faluban :D , de én annak örülök a legjobban, hogy annak ellenére hogy csak 910 g-mal született, tök egészséges, semmi baja nincs.

Susy :D

Kép

Tüncsi, Szilcsi és Barbi még néha írogat a másikba, de Babcsiról már nagyon rég nem hallottunk mi sem. Sajnos a másik topikban már szinte csak babás témák vannak és szegény várandós kismamik kiszorultak mindenhonnan. De most már lehet jönni bátran, már én is nagyon kivi vagyok, kivel mi a helyzet!

Gröni :D

A nagy fejszámolóművész! Én csak arra emlékszem, hogy amikor Krisivel hazajöttünk a kórházból (nov 17), apával megünnepeltük (Krisivel nov 8-ra voltam kiírva). Kicsit megszeretgettük egymást. Azóta meg egyre csak nől a pocim.

Azt hiszem kilyukadt a fogam. Kb 16 évesen kellett utoljára fogat tömetnem. Ráadásul a doki pénteken nem rendel. De végül is nem fáj, csak minden beleragad. Tényleg, terhesen tömnek fogat? :oops:

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Zapáné, megint küldöd a virnyogót msn-en!
Úgyhogy újfent letiltottalak, bocs... :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?