Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Még mindenki alszik! Hékások!
Hasatokra esik az eső! :lol:

Itt a munkahelyen sem jobb, :evil: korán reggel megőrítenek, sztem mindenki azt gondolja, hogy én fogom két ember munkáját egyedül végezni! Holnaptól eleve 6.30-tól van a munkaidő, nem tudom a gyerek hogy fog 5.30kor felkelni! :roll:

Oké tudom szuuuuuuuszááááááááááá! és csíííííííííííííííííííííí
Már kezdem is, de tudom, hogy az 5-öst már nem kapom meg Szezsótól, de azért remélem a 4-es még megvan! :roll:

dita75
 
 


Még ez is, pedig direkt megszámoltam!

Kataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :twisted: :cry:

dita75
 
 


Dita,
akkor elszámoltad magad :roll:

i.kata
 
 

 
 

Nem! Jól számoltam, csak beelőztél. :roll:
Meg volt írva, közben jöttek hozzám, és nem nyomtam meg jól az elküld gombot, több mint negyed órával később lett elküldve!

Mindegy ennél carabb kedvem már úgy sem lesz!

Képzeljétek annyira fázik a lábam, hogy be kellett kapcsolnom a hősugárzót. :shock: Nyáron! :shock:

dita75
 
 


Dita,
de mivel tudjuk, hogy most tuti babás lettél, ezért nem számít a laptető!!!! :lol:

i.kata
 
 


Dita,
itt is nagyon hideg van. 13 fok :shock: Azért legalább 20 lehetne.

i.kata
 
 


Kata
Nem érdekes! Eldöntöttem, hogy nem fogok kiborulni ha nem sikerül akkor sem. Azzal sem értem el semmit, hogy kiakadtam és nyafogtam a tüszőm miatt. Utána meg minden rendbejött. Ha még nem jött el az idő hát eljön 1-2-3 hónap múlva. Persze én mondom ezt, aki rohadtul utál várni...... de most úgy érzem, hogy nincs értelme erőltetnem, ezt én semmiképpen sem tudom befolyásolni.
Vagy jön, vagy nem ..........ez a két verzió lehet............. :roll:

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita,

Nyugi, ne idegesítsd magad feleslegesen! A gyereknek meg mondjátok meg, ha nem köti be magát az autóba, akkor ő fizeti a büntetést a zsebpénzéből...

Monic,

Juj, nagyon szép a Pindurkátok! :D
Ma megyek a barátnőmhöz babalátogatóba, és megkérdezem tőle, hogy működik a SOTE-n a terhesgondozás, és ha csak ki kell várnom a soromat az UH-nál, akkor jövő héten megyek UH-ra, mert nem bírom ki a 12. hétig.
Ma amúgy én tök jól vagyok, jól bereggeliztem, és utána leküldtem még vagy 30 dkg málnát is. Nagyon fincsi volt! :wink:

Linácska,

Most már biztos semmi akadálya a testvérkének! Mindent bele a következő hónapban! :wink: És szerintem az is nagyon sokat számít, hogy már a lányotok is akar kistestvért!

Kata,
Te igazi házitündér vagy a konyhában! Nagyon fincsi lehetett az a krumpli! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka
Engem sem lehet majd visszatartni semmi potya uhu-tól.
Menj csak el nyugodtan.
Lassan 9 hetes leszel, eszméletlen hogy rohan az idő! :shock:
Málna...... nyami!

Tegnap közöltem az apjával egyébként, hogy nem azért vállaltam el a gyereket hétköznap, hogy hétvégén se legyen pihenésem, így beszéltük meg előre, és ne térjenek el a megállapodástól, mert akkor már most küldöm haza a gyereket a busszal. Őt is idegesíti hosszútávon, pedig a sajátja, mert neveletlen és nem fogad szót.
Tegnap is csak este 9 órától volt vele este és mégis ki tudta akasztani, én fél 4-től kicsit többször kiakadok. Tehát marad az eredeti verzió. Belement. Persze nem beszélte meg a gyerekkel így a buszmegállóig reggel 25x összevesztem vele, mert kijelentette, hogy az apja azt mondta itt marad hétvégére is, és őt nem érdekli, hogy én mit mondok. Majdnem a fejéhez vágtam, hogy én vagyok a főnök és én döntöm el ki lesz a saját házamban, és ki nem, de elszámoltam inkább 10-ig és inkább már nem is szóltam hozzá semmit, mondjon amit akar, úgy is az lesz amit én mondok és kész. Ha pedig valakinek nem tetszik fel is út le is út.
Nem tudom mi van velem talán a sok hormonkészítmény miatt van, de annyira kész vagyok, ha valami nem úgy történik ahogy én szeretném, még ölni is képes lennék sztem! :roll: :oops:

dita75
 
 


Ditulika: bizony dolgoznak a hormonok , na és ehhez párosul a heves természeted is!! de szerintem szarjál bele abba, h otthagyják az asztalon a koszos tányért! tudom, h nehéz több év együttélés után egy 40 éves (ugye annyi körül van a párod?) férfit átnevelni, de kezd el! mert nekem anyum teljesen kiszolgálja apum a kezdetektől fogva és hát 30 év után már kissé belefáradt!
meg kell mondani a párodnak, h szeretsz neki finomakat főzni, szereted elétenni a kajcsit, de nem vagy te rabszolga! és annyi a minimum, ha te fáradt vagy, beteg vagy, és van most ez a spec helyzet, h pihenned kell, hogy tegye a koszos tányért a mosogatóba (v gépbe). ok sokat dolgozik, de te is! és neked pihenned és nyugodnod kellene!!
nem akarlak lázítani, de ezt neki is meg kell értenie!
és ha otthagyja a szennyes tányért az asztalon, akkor te is hagyjad csak ott és ne pakold el!
de ha gondolod, elmegyünk a csajokkal és felszabadítunk!! csinálunk egy feminista rabszolgafelkelést!!!! :lol: :lol:

Monic: nagyon szép kép!!! most aztán próbálj megnyugodni!!

Linácska: köszi, de azért annyira nem érdekel a horoszkóposdi! elolvasom a dolgokat, de azért nem veszem készpénznek! én pl kos vagyok, de szerintem nem teljesen vagyok az. persze tudom, h számít az aszcendens is, de mindegy! a lényeg, h egészséges legyen a baba és majd jól megneveljük (akár be is törjük, ha kell! :lol: )

Kata: így tényleg gyorsan telik az idő, te aztán mindig le vagy kötve, annyi programod van!!

megcsináltam életem első töltöttpaprikáját! nem lett olyan mint anyué, de majdnem. nem volt otthon egész babérlevél , csak őrölt, és az kicsit megszaladt. de a gombóc nagyon fincsi lett és azért a szósz is jó. remélem a páromnak is ízleni fog, mert nekem jó , én már este lemeóztam! :lol: alig várom már az ebédidőt!!! :o :lol: :lol:

ezt a nyomott időt!!! haza akarok menni!! azt hiszem végig tudnám aludni a napot!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi
Már bevettem a leszarom tablettát az utró után! :wink:
Nemrég hívott fel a gyerek anyja, hogy küldjük a gyerektartást, és nem is érdekelt, máskor már mondtam volna neki, hogy mire fel hiszen már hetek óta nálunk van a gyerek, akkor kit akar eltartani belőle. Elküldöm neki legyen vele boldog.

A kocsi is meglesz úgy néz ki még a héten, lemegyünk anyuékoz kettesben a párommal, most nem lesz munka, elég volt a múlt héten a betonozás, különben is szar idő van.
Anyukám főz finomat, kiszolgál, kényeztet. De jó is lesz!

Amúgy nem ütött ki az utró. Nem voltam álmosabb mint szoktam.
Ma sem, pedig 6 előtt kelek, és 11 után fekszem. Apával este mi is küldtünk egy kis sereghajtó csapatot, úgyhogy már összesen 80 millióan versenyeznek odabent! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Csibi
Már bevettem a leszarom tablettát az utró után! :wink:
Nemrég hívott fel a gyerek anyja, hogy küldjük a gyerektartást, és nem is érdekelt, máskor már mondtam volna neki, hogy mire fel hiszen már hetek óta nálunk van a gyerek, akkor kit akar eltartani belőle. Elküldöm neki legyen vele boldog.

A kocsi is meglesz úgy néz ki még a héten, lemegyünk anyuékoz kettesben a párommal, most nem lesz munka, elég volt a múlt héten a betonozás, különben is szar idő van.
Anyukám főz finomat, kiszolgál, kényeztet. De jó is lesz!

Amúgy nem ütött ki az utró. Nem voltam álmosabb mint szoktam.
Ma sem, pedig 6 előtt kelek, és 11 után fekszem. Apával este mi is küldtünk egy kis sereghajtó csapatot, úgyhogy már összesen 80 millióan versenyeznek odabent! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,
én nem kapok hormonokat, de azt hiszem, mára is sikerült kiakadnom. Másfél hete nincs TV-nk, mert a vihar ismételten elállította az antennánkat. Azóta képtelenek kiküldeni szerelőt. Persze aki múltkor kint volt, közölte, hogy máskor ne is jelentsük be a hibát, mert csak hívjuk őt, és majd jön. Megtettem, másfél hete felénk sem néz. Végül csütörtökön csak bejelentettem, de ezzel sem mentem sokra, mert "sok a munkájuk". Hát én meg lesz*rom, én meg tv-zni szeretnék, ha már fizetem. És olyan tehetetlennek érzem magam.... Persze ügyintézőcskének nincs joga vezetőt kapcsolni, csak írásban kérhetem, hogy jóváírják a kieső napokat, mindent kitalálnak.
Most már komolyan a fogyasztóvédelem jön, még jó, hogy a volt kollegám ott dolgozik...
Na nem mérgelődöm tovább, inkább megyek Lilihez.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

nemrég értem haza a vérvételről...

ilyen fosinger időt komolyan...ááááááááááááá de bevackolom magam tv elé és Abigélt nézek!

és ma már az oroszlán jegyben vagyunk így pici fiam uralkodó lesz..hihi I.Rettegett Zsigmond oroszlán jegyben...


Dituli nem irigyellek... párod azért megérthetné,ogy nem a te kötelességed az ő fiát istápolni...főleg ha nem tisztel..
:twisted: :cry:

cinke töltött paprika nyami-nyami

kata ez a töltött krumplee is jóóóóóóóóóó :lol:


én ma cukorborsó levest késítek..szilvás gombóccal, túrós derelyévelll...már nagyon éhes vagyok
:oops:

nemone sote II-n ha arra gondoltál ott előre bejelentkezés van UH-ra...
Vendég
 


Dita: hát persze , h nem üt ki az utró , amikor pörögsz ezerrel , mert mindenen idegesíted magad!!
de tényleg lassítsál! lehet, h még nem ordít a szervezeted, de majd fog!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


i.kata: Én a barátnőmnek a leánybúcsújára olyan káma szutrát vittem, amiben képek is vannak. :) Tetszett neki. Mindenesetre én valami vadat vinnék.

dita: Megnyugodtál már egy kicsit? Bocs, hogy ilyet kérdezek, de ha a párod ennek a gyereknek a neveléséből sem veszi ki a részét, (aki nem is a tiéd, neki kellene csak nevelnie) akkor a közös gyereketek is csak a te feladatod lesz? Mert akkor szerintem sokat fogsz küszködni. És mi az, hogy miért kell segíteni a babánál? Szerintem annak természetesnek kéne lennie, hogy legalább a mosógatóba bepakolnak maguk után. Bocsi, ha a kelleténél jobban beleszóltam, csak téged féltelek. Meg a babát. :)

czinkeb: A rabszolgafelszabadításban én is benne vagyok :) SZABADÍTSUK KI DITUT! :D

boniko: Én is derelyét fogok ebédelni, tegnap úgy megkívántam, hogy kivettem egy pár darabot a fagyasztóból. Túrós is maradt mára meg lekváros is. Nyami....

Ma 3/4 9-kor kelltem! Halálra fogom aludni magam :) Már izgulok a holnap miatt. Jézusom! Már holnap!! Alig vártam, most meg rendesen be vagyok már parázva.



vicky79
 
 


Vicky: ne parázz!! fájni nem fog, tényleg olyan lesz, mint a rákszűrés!! a nyugalom a legfontosabb a mi helyzetünkben!!! :wink:

Dita: én komolyan gondoltam a feminista rabszolgafelszabadítást!!! :twisted: :twisted: csak 1 szavadba kerül!! :wink:
de szerintem ne veszekedj a pároddal, hanem inkább nyafizz neki! sajnáltasd meg kicsit magad!
én már ha csak a hasim simizem és mondom, h picit kemény, már hallom a szentbeszédet, h pihenjek le azonnal stb....egyik reggel még a reggelit is majdnem ágyba hozta! :lol:
jól tud esni néha a gondoskodás!!!
tudod a nő a nyak a férfi a fej, és a fej arra forog , amerre a nyak mondja!! :wink: légy kicsit fifikás!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Boni,

Nem, én az I.-re fogok járni a Baross utcába, de délután megtudom, hogy megy ez...

Csibe,

A horoszkóp nemcsak a jegytől, és az ascendestől függ, hanem baromi sok mindentől... Ha nem is vagy rá kíváncsi, azért Mákszem pontos születési idejét jegyezzétek meg, hátha egyszer ő kíváncsi lesz rá. :wink:
Egyik nap ránéztem a tesóm kisebbik fiának a horoszkópjára, és csak pár percet nézegettem, még nem is kezdtem el elemezni, már most látszik, hogy nagy valószínűséggel szép fiúcska lesz, és nagy nőcsábász, de valószínűleg nagyon anyagias is lesz a drága. Majd ha lesz egy kis szabadidőm megpróbálom jobban megnézni...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Vendég
 


Kata: mi a barátoktól nászajándékba egy díszkötetes Káma-Szutrát kaptunk + 1 bilincset! a bilincs egy sima fém, sajna nem rózsaszin szőrős, talán azt még bevetettem volna! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Na rámszakadt a meló, de most tartok egy kis szünetet! :wink:
Lányok! Köszi a rabszolga-felszabadítást! :lol:
Én megértem a páromat, mert 24-ből 26-ot dolgozik, és tegnap is 9 körül jött csak haza. Megbeszéltük, hgoy ha meglesz a baba akkor vagy máshová megy, vagy előbb fog hazajönni, mert én azt szeretném, hogyha a gyereknek apukája is lenne.
A főnökömék is kezdenek hajlani a dologra, mert tényleg nem emberi, hgoy valaki hajnali 4-től (néha 2-től) egészen késő estig talpon legyen. Valahogy úgy fogják átszervezni itt a dolgokat, hogy a párom is időben haza tudjon jönni mondjuk 5 óra körül, de legkésőbb 6. Nekem ez így jó lesz, és akkor a párom is ki tudja venni a részét a gyerekek körüli teendőkben, meg a nevelésben.
A házat is lassan befejezzük, azzal sem lesz gond, mert azon is annyit dolgozott az elmúlt időszakban mint egy állat.
Csak ki kell bírni még ezt a kis időt, aztán remélhetőleg minden rendes kerékvágásba fog kerülni. Szeretne ő mindenhol max. teljesíteni, de hát ő sem szakadhat 3-4-felé.
A férfiak meg egyébként sem szoktak (tisztelet a kivételnek) annyira mélyen résztvenni ezekben a dolgokban, némelyiknek még érzéke sincs hozzá.

Linácska
Mi is jártunk így a tévésekkel. Baromi ideges voltam amikor a teljes számla kijött, felhívtam és beolvastam nekik rendesen, hogy ugye nem gondolják komolyan, hogy egy hétig nem is volt adás, és akkor kifizetem az egész cehhet. :twisted:

Boni
Jól teszed, tévézz, szuszókálj. :wink:

Vicky
Kicsit én is be voltam parázva, de másodszor már nem fogok, ha lesz második. Sztem nem jó ha görcsben vagy, én már túl vagyok rajta könnyen beszélek, ha tudtam volna, hogy tényleg nincs okom semmiféle parára akkor nem izgulok annyira, de hát az ismeretlentől mindig félünk, ez természetes. Nyugi. Nemsokára bekapod a legyet! :wink:
Ennyi tüszővel te eleve sokkal nagyobb esélyekkel indulsz. :shock:

Csibi
Még annyi, hogy én aztán nem vagyok az a nyafogós fajta.
Megmondom kerek-perec a páromnak, hogy esetleg fáj valamim, és ezért fekszek, és ha nem tetszik neki, hát nem.
A mamának azért néha eszébe juthatna, még a lapar után sem ajánlotta fel, hogy a fiúk menjenek oda egy-egy kajára, én kértem meg, hogy azt a napot ottkajálhassanak. De viszont ha megkérem akkor mindig azt mondja, hogy persze semmi gond, de jobban esne ha ő ajánlaná fel. Pedig jó fej az öreglány, csak gondolom elég neki bőven a papa, és örül, hogy megszabadult a + két kolonctól. :roll:

dita75
 
 


czinkeb.: OK, megpróbálok nem rágondolni.

dita: Köszi, tényleg megpróbálok nem parázni...nagyon. :) Férjed sajnálom a sok meló miatt.

Ágyat húztam, most meg megyek dvd-zek egy kicsit. Addig se rágódom a holnapon.



vicky79
 
 


Dituli: akkor meg tényleg próbálj lazulni!! tudom, h a legfőbb probléma nálatok az, h a párod a mhelyen rabszolga, és baromi sokat dolgozik, de akkor te se izgasd fel magad azon , h nem pakolják el a mosatlant. (ami szerintem akkor is minimum! bocsi! és ahhoz tényleg nem kell érzék, és nem is kell nőnek lenni. :oops: )
áradjon feléd a poz csííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


dita sajnálom a párod a sok meló miatt... nem is úgy értettük, hpyg abszolute nem segít... csak a fiával beszélhetne, hogy tiszteljen tégedet :wink:

vicky jól teszed

jaj VIkinek de jó más biztos otthon vannak! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Dita: én sem akarom bántani a párod, meg téged sem akarlak lázítani, csak nyugtatni próbáltalak, és kicsit másképp láttatni a dolgokat! tudod a külső szemlélő mindig mindent másképp lát!
de nincs harag ugye??? :oops: :cry:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok,

orvosvadászat sikeres volt, vittem magammal anyikámat, és megkértük azt a nagyon jó orvost aki csak ritkán vállal szülést, hogy velem tegyen kivételt. Olyan meggyőzőek voltunk, főleg anyukám (eredetileg szülésznő és onnan ismeri még a dokit). Úgyhogy maradok helyben, nincs több járkálás és utazás, látogató is sok jöhet majd hozzám a családból :wink:
Egyszóval nagyon boldog vagyok!

Nemone,

3 hét múlva kell mennem ultrahangra. Már nagyon várom!

Dita,

nagyon nehéz helyzetben vagy, légy egy kicsit önzőbb és csak magadra és a kisbabádra gondolj!
A tiszteletet én maximálisan megkövetelem, mert tudják, hogy jobb velem jóban lenni :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

mincen úgy történt ma ahogy tegnap este leírtad! Bevetettem anyut, és minden rendben lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A töltött krumpli nagyon mozgatja a fantáziámat továbbra is, majd veszek sajtot és lehet, hogy csinálok én is. Szerecsendiót ugye keveset kell beletenni? Mert annak jó markáns íze van. És a vajat felolvasztod és úgy csorgatod rá, vagy elolvad rajta magától?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
örülök, hogy meggyőztétek a dokit:-)
Szerecsendióból nem kell sok, de azért lehessen érezni :lol: Én a vajat rátettem a tetejére és szépen ráolvad.

i.kata
 
 


Kata,

köszi a tanácsokat, csorog a nyálam utána, biztos nagyon finom kajcsi lehet :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
de aztán nehogy rosszul legyél, mire elkészül!
Amúgy bagyon egyszerű, és mivel nem vagyok nagy húsevő, ezért jobban szeretem az ilyen egyszerű kajákat.
Amit mostanában még imádok az az édesburgonya krémleves.

i.kata
 
 


Kata,

az milyen leves? Az átlagos burgonyaleves? Vagy valami különleges?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
az nem sima burgonya, hanem édesburgonya. Olyan sárga belül mint a répa és az íze is hasonló. Még batátának is hívják.

i.kata
 
 



Bevásárló központokban általában az egzotikus gyümölcsökhöz rakják.

i.kata
 
 


Monic,

Nagyon ügyesek voltatok ma! :wink:

Én is jól kigondoltam, hogy megyek jövő héten UH-ra! Nem tart majd ki az utrogestanom addig, míg találkozom először a dokimmal, ezért arra gondoltam, hogy elmegyek valamelyik nap a terhesrendelésre felíratni, és megkérem, hogy csináljanak egy UH-ot is. :wink: Na, szerintetek jó ötlet?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka,
szerintem jó ötlet, de azt is mondhatod, hogy a BMC-ben mondták, hogy kb.ezen a héten csináljon uh-ot az új dokid, de még nem találtál, így szeretnéd tudni, minden redben van-e odabent.

i.kata
 
 


Kata: vas voltunk vendégségben és ott ettünk finomat és egyszerűt! nem tudom, h szereted e a spenótot.
bacont megpirítod rádobsz még hagymát pirítani utána hozzáadsz 1 zacsi spenótot + 3 tejbe áztatott és kinyomott zsemlét + 3 tojás sárgáját + a 3 tojás felvert fehérjét . jól összekevered és berakod kivajazott tepsibe (tálba) és sajtot teszel a tetejére és erre még egy kis vajat. kb 30 percet sütöd és kész. nagyon fincsi!! :wink:
majd én is meg fogom csinálni!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Némóka: jó ötlet!!!

annyit beszéltünk a kajcsiról , h megint éhes lettem! tudtam, h ez lesz, mert túl korán ettünk , pontban 12 kor! most benyomok egy kis barackot! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kata,

Ez is nagyon jó ötlet! Köszönöm! Valamit csak fogok tudni lódítani, illetve az utrogestan még igaz is... :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Csibi,
ez spenót felfújt szerűség? Jól hangzik, szeretem a spenótot is, a párom is, de ő inkább főzeléknek. Én spenótos kajából amit szeretek az a spenótos-ricottás canelloni "paradicsomfürdőben". Na, most összefutott a nyál a számban.

Lépek, megyek a pótgyerekemért.

i.kata
 
 


Kata: igen olyan spenót felfújt. nekem nagyon izlett!
jó babysitterkedést!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Ne már gyerekek! Így is állandóan ennék! Mi lesz, ha a mostani falánk tüszőimből babák is lesznek? Akkora leszek, mire megszülök, mint egy ház. :D Bár a spenót nem tartozik a kedvenceim közé, de ahogy leírtátok, még azt is mmegenném.



vicky79
 
 


Hát én úgy elaludtam, most ébredtem. :oops:

Kata,

biztos nagyon finom lehet az a krumpli.

Czinki,

én a spenótot nem szeretem, de ha te szereted elhiszem neked, hogy milyen finom volt a kajcsi.

Nemone,

nagyon jó ötlet amit kitaláltál és igaz is. Múlt héten én is az uh után írattam Utrot az orvossal. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Ma nagyon telített napom lett :)

Reggel elkísértem az unokatesóm vérvételre, és megkérdeztem megkaphatom-e a vérvételem eredményét. Ééééés igen. Az eredmény már annyira nem jó. A fehérjeszámom kicsit magas, de szerintem a 120 perces inzulinom is. Ki szakértenétek nekem?
Cukor: 0 perc: 5,2; 120 perc: 5,0 (mmol/l)
Inzulin: 0 perc 11,9; 120 perc: 59,00 (mIU/l)

Voltam ég a suliban, mert én voltam az ügyeletes, és Anyukámékkal a MERTOban. Most értem haza.

Végigolvastam mennyit főztetek, és éhes lettem, úgyhogy most rágcsálok egy almát ;)

Dita: Miért nem külditek el azt a ygereket táborozni? Szerintem ez lenne a tuti megoldás. ;)

hofeherke
 
 


Nem vettem sértésnek vagy bántásnak semmit, csak gondoltam megmagyarázom, hogy mi miért van, és persze hogy apa meg a gyerek is el tud tenni egy tányért a gépbe. Mi lenne egyáltalán ha nem lenne a Marcsa! Itt tornyosulna a mosogatóban vagy az asztalon a koszos edényhegy. :x
Most is hazajöttünk kértem, hogy ne az legyen az első hogy a gépet bekapcsolja és ott ül estig. Rakjon rendet végre a szobájába, mert reggel is amikor bementem hozzá majdnem elestem a sötétben a föld tele van a ruháival, játékokkal meg még ki tudja mi mindennel. Falra hányt borsó. Ott ül ebbe a hidegbe meztelenül és nyomja a gépet. Nem is érdekel, fázzon meg, lepjék el a szobáját a bogarak, bejöttem a hálóba, még az ajtót is becsuktam felőlem azt csinál amit akar.

Monic
NAgyon ügyik és fifikásak voltatok anyuddal. Remélem a szerencsecsillagod most már örökre veled marad. NAgyon jó dolgok történtek mostanában veled, maradjon is csak így! :wink: :lol:

Némóci
Téged sem ejtettek a fejedre gyerekkorodban!
Én is sorra fogom gyártani a füllentéseket, mert ahogy ismerem magam hetente fogok járni, biztos kinéznek majd az ultrahangról.

Húúúúúúú ez a főzőcske de okosan! :twisted: Még szerencse, hogy a nagy részét ezek közül nem szeretem, de arra gondoltam, hogy ott a káposztám a hűtőben és már akkorát is kordult a gyomrom, pedig még elég korai lenne vacsizni, bár ebédre csak egy zsömlét ettem.
Nem érdekel eszem! Kell a gyereknek az energy! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,

egyél nyugodtan, neked most fontos, hogy minden jól essen, hogy meglegyen a babának az ideális környezet. Úgyhogy ha enni szeretnél akkor egyél. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Mara: nem akarlak elkeseríteni , de az ir-ed valóban rossz! nem csak a 120-as, hanem a 0-ás is. a 120-as 15 fölött sok, tehát ebből gondolom, h neked a 0-ás is már sok. de orvost kell kérdezni!
nekem egyébként nagyon gyanús, h neked nincs ciklusod bogyó nélkül és az ir-ed is rossz, szerintem te pcos vagy! lehetsz attól pcos , h nincsenek ciszták a petefészkeidben. kiváncsi vagyok , h mit fog mondani az endokrinológus. mikor mész vissza hozzá???
szerintem neked a metformin lenne a megoldás!
a tsh-d , lh-d és fsh-d mennyi, az normális??

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,
csak nem megint a laptetőt próbálod elkerülni??? :lol:

i.kata
 
 


Czinke: Az LH FSH arányom rossz szokott lenni, de határértéken belül van. A köv ciklusban csinnálnak egy friss hormonpanel, és azzal kell visszamennem. De a doki már a papíromra, amivel küldött a vérvételre is azt írta, hogy PCO gyanú. És a petefészkeimben is mindíg sok pici tüsző van... De én nem akarok PCO-t. Már így is annyi nyavajám van, most még ez is?! Egészséges akarok lenni, jól működni, és persze BABÁt is akarok! :cry: (a könnyek most kicsit igaziak is)
Azért köszi a szakértést.

hofeherke
 
 


A kocsiban jutott az eszembe, hogy az új sültalmámról nem is írtam :lol: A hétvégén láttam egy angol műsorban, nagyon egyszerű. Karikákra kell vágni az almát és jó sűrű palacsintatésztában megforgatni, majd olajban kisütni. Én a végén egy ici-pici porcukrot szórtam rá, és egy kis juharszirupot csurgattam rá. Majd próbáljátok ki ezt is, nagyon fincsi! :lol: :lol:

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: