Sziasztok!
Végül is ercsibe vitték a Ricsit, csak máshova mentek mint ami meg volt beszélve. Úgy volt hogy párom nővéréékhez mennek, közben meg annak az anyósáékhoz mentek. Ami csak azért baj, mert kifejezetten megmondtam hogy bárhová vihetik a gyereket csak oda nem, megvan rá az okom...
KÉrésem ellenére vitték oda majd letagadták és jó pár napig azt hallgattam hogy milyen jót játszott párom nővérééknél a Ricsi,stb. Közben megjelent párom nővére és kiderült hogy fogalma nem volt hogy náluk volt a Ricsi mert ugye nem is ott volt.
Ebben nem is az a legrosszabb hogy oda vitték ahova nem akartam, hanem hogy képesek voltak belehazudni a szemembe és visszagondolva még a hideg is futkos a hátamon hogy egy fél napot fogalmam sem volt hogy merre van a Ricsi. Hát nem tudom hogy érthető e, de így egyáltalán nem merem rájuk bízni ezután hisz ki tudja tényleg mi is van
És párom mit szólt hozzá? Fura módon ha apuci-anyuciról van szó, akkor meglágyul a szíve. Ha én nem kezdek el ugatni hogy mi is volt valóban, akkor szerinem le sem szarja
Niki!
De jó hogy ti is hazajöttettek
gondolom Te ennek nem örülsz annyira
Várjuk a sok-sok képet!
Gabó!
Szerintem tök jó idő van
Ne aggódj, szuper idő lesz a hétvégén!!!!!
Szisz!
Ti nem mentek nyaralni?
Amúgy neveken még nem gondolkodtunk, inkább csak szórakoztunk rajta, hogy legyen ulrik, dömsöd, ubul, vazul
Bocsi ha valakinek tetszik bármely név is
Egy tuti, József nem lesz
A Ricsi2 lenne a befutó, nehéz lesz még egy ilyen passzolós nevet találni
Leeht peti lesz, rosszcsontpeti
Ki is kérdezte nem tudom
, rengeteget mocorog, ő is a kijáratot rugdossa, tiszta Ricsi
Másfél hét és túl leszek a felén
Hú visit a Ricsi megyek megnézem mi van