Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz!
hogy gondoltad, hogy megjössz és tied a laptető :?: :evil: :lol: :lol:
dezsina

Dezsi, Nyulasz, versenyeztek? :wink:

skrisz72

...már tegnap itt voltam,csak vártam a jó alkalomra :lol: :lol: :lol:
Krisz!
:D ...de én az autómmal is odaállnék :wink: Harapós :D
Vendég

Skrisz!
Áhhh, dehogy :lol:
Nyulasz egyszer örömében azt írta laptető helyett, hogy laptetű. :lol: :lol: aztán javított, és akkor meg valami más hasonló elírása volt! És ezt én nem tudom elfelejteni :lol: :lol: :lol:
De Te is dobogós vagy :D
dezsina

Krisz :D

Nagyon szupik az autók. :wink: Már megvan a tied is?

Nyulasz :D

Nagyon elcsípted a laptetőt. :D :wink: :lol:

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Zsu! Mikor lesz a beülti! Nagyon drukkolok nektek!

Lapu! Kitartás! Egy mérés nem mérés, egy teszt meg nem teszt. Lehet, hogy csak ilyen rejtőzködő életmódot folytatnak. Amíg biztosat nem tudsz, csak csinálj mindent ugyanúgy, ahogy eddig, az biztos nem árt, de esetleg használ a piciknek. Nagyon drukkolok!

Lányok! Holnap egész nap szakadni fog az eső! (állítólag) Megtelnek a medencék finom hideg vízzel, a kismamák meg fellélegezhetnek!

Üdv a pocaklakóknak!

kicsi buta

Kép
kisbuta

Lányok!

van közületek olyan, vagy ismertek olyan sorstársakat, akiknek bioptátumból kinyert és lefagyasztott kiskatonákból lett terhessége és született egészséges szép babája lombikkal?

Mert most megingott a bizalmam a kudarc miatt, hogy egyáltalán lehetséges ez?? Vagy csak áltatom magam??
Úgy veszem észre, de szóljatok rám, ha hülyeség, hogy mintha azoknál a pároknál, ahol a nővel van a gond (elzáródott petevezeték stb.) nagyobb eséllyel sikerülnének a lombikok. :?: :?:

Péntek reggel újabb teszt, de őszintén szólva már nem nagyon bízok a sikerben.
lapulevélke

Sziasztok!

Lapulevélke! +++++++++++++++++++++++++

A sikerről: szerintem ezt így nem lehet arányosítani. Nálunk semmi gond nem volt pl., az elején. Még sem sikerült. :( És a 3 lombikból 3 sikerült, de még nincs babánk. Azaz, most lesz. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!
gyors bekukk... :)

zsu!
megadrukkok:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lapulevéleke!
még ne add fel. még csíkosodhat! gigadrukkok!

Kisbuta!
Zsu már megkapta a babókat! Nézd csak meg milyen vonalzója van! nagyon nagyon pozitiv! :D :D :D

Hanna!
:)
dezsina

Sziasztok!

Hanna mi az hogy 3 lombik sikerült ,de babó nincsen?...amúgy aszem egy héttel mögötted járok a várandóságban...kellene egy ticketet készítenem...de nincs türelmem hozzá...

gyongyike

Dezsi! Már csak 70 nap. :wink:

Gyöngyike! Így van. Én ezért mondom, nem a siker aránya érdekel, hanem az élveszületésé. Arról pedig nincs infó. Tessék feltenni a vonalzót!!!! Mert jön a vonalzó felelős és irgum-burgum lesz. :lol:

Kép
hanna30

Gyöngyike!
Jómagam is csatlakozom Hannához! Szintén 3* voltam terhes, aztán még sincs babám! De majd most lesz! :D
és vonalzó-felelős vagyok és irgum-burgum! :twisted: :P

Hanna!
igen, igen...De annyira örülök, hogy nem hajtom magam, hanem hagyom hogy történjenek az események. Az idő meg szépen telik. és én nem vagyok türelmetlen :D

Képzeljétek, eldicsekszem, hogy tegnap voltam Lenny Kravitz koncerten :D És még ma is hallás-sérült vagyok :P Szerintetek pár nap múlva elmúlik? :roll: nagyon remélem, mert borzasztó!!!!
dezsina

Dezsi! Örülök, hogy jó volt a koncert. Mi Zsebivel a hétvégén KGB koncerten voltunk. Fűben elterülős szabadtéri. Király volt. Bár én nagy Hooligans rajongó vagyok, sajna arra még nem engedett el a doki.

Kép
hanna30

Dezsi,
nagy élmény lehetett!! Irigyellek egy kicsit. :D Biztos elfog múlni, de 'mindennek ára van". :D

Hanna,
neked már / még csak a 'lájtos" koncertverzió engedett!! :lol:

A 7végén Vácon vigalom lesz. Ha mindenki úgy akarja, akkor ottmaradunk estére a Jamie Winchester koncerten. :wink:
Ennyi talán nekünk is jár 1,5 év után. :wink:

Amúgy tegnap volt egy kis balesetünk. Illetve Bogyikának. :(
Összekellett 3 öltéssel ölteni az orrgyök és a szemöldök közötti szakaszt 1,5 centin. :cry:
Olyan kis kapkodós amióta tud járni. Mintha nem érne oda sehova vagy be kellene pótolnia vmit.
Szal anya süti a 'laposhusit".(rántotthús) Apa elvan foglalva vmivel. Bogyika meg rajtam lógna, de kaját készítek. Egy pillanattal hamarabb még a szoba másik végében volt. Most meg - mint kiderült - a nadrágomba kapaszkodott, de nem éreztem. Elléptem. Ő meg elesett és beverte a fejét a fiók kilincsébe ami persze nem gyerekbiztos. :( A Kiscsöpp fáradt is volt, mert nem aludt és nyűgös az idő miatt. Ilyenkor mindig olyan botladozós.
De jól van. Se hányinger se semmi egyéb. Virgonc, mint szokott. Mondjuk nehezebben alszik el, de ez lehet mástól is.

Megvan az első - és remélehtőleg az utolsó - varrás rajta. :?

Ui.: kilincsek száműzve lesznek míg nagyobbacskák nem leszünk.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnóca! Boginak jobbulást!!!!!

Ja, fekve hallgattam a koncertet. :wink: Az ugri-bugrist nem vállalnám be. Zsebi a legfontosabb!

Kép
hanna30

Dezsi!
Köszi, magam is észrevettem, amint elküldtem a beírást. :oops: Hiába, aki szenilis, az szenilis. Pedig irigykedve nézegettem a vonalzóját.

Zsu! Bocsi, nem kérdeztem semmit, a szenilitás a típushibám. És szép a vonalzód!

Én is csináltam vonalzót, jobb híján arról, hogy holnap lesz a házassági évfordulónk, de nem tudom, hol lehet beilleszteni, meg nem is nagyon erőltettem, mert nem volt annyi időm.

Kép
kisbuta

Hanna,
tudom, hogy pihis koncerted volt. :) Gondoltam.

Most megyek mert készülni kell a gyerekorvoshoz. Meg kell neki mutatni Bogit.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Remélem megfelelnek a ticketek...

Hajnóca ne aggódja...az ilkyen ide oda varázsolódás nemcsak az 1-2 évesekre jellemző...az 5 éves fiacskámmal hasonlóak történnek, csak nem a kilincsekkel találkozik, hanem a csupasz padozattal....szerencséjére....vagy éppen szmeből összefutunk....jobbulást a kis Boginak..

Dezsina, Hanna, ez akkor korai vetélést jelent...vagy becsapott a teszt?....

Csináltam terhességi vonalzót magyar és angol oldalon is ..érdekes módon egyik 11 a másik 12 hetesnek írt...maradok a magyar verziónál, mert ez legalább a betöltött heteket írja....

gyongyike

Hajnóca, jobbulást Boginak, ezek a sérülések gyakran előfordulnak. :wink:

Lapulevélke, már nem emlékszem ki az, de a kaális topikban van egy lány, akinek fagyiból lett babája. Mindenből lehet baba, ha a csillagok úgy állnak. :wink:

Dezsi, klassz lehetett a koncert. Jó kis kemény zenét nyomott, mi?

Zsu, ha minden igaz, ma már lesz autóm. :lol: Vigyázz a kicsikre!! Babatapaszt küldök!

skrisz72

Gyöngyike! Nem akarom itt a pozitív topicot lehúzni. Olvasd el a blogomat. :wink:

Fagyibabák! Tegnap volt a tv-ben, hogy sokkal jobb a fagyibaba. Érdekes....

Kép
hanna30

Köszi mindenkinek a jobbulásos kívánóst.

Skrisz,
azért ilyenek ne gyakran forduljanak elő. Senkinél, semmilyen korban. :?

Gyöngyi,
az elöttevaló nap Vácon a Főtérret fejelte meg. :?
Most biztos ilyen időszaka van.

Szorítsatok nekem ma!! Lécci.
Ma derülnek ki a ponthatárok a fősulihoz. Ha sikerül szeptembertől főiskolás leszek. :D

Csak az nézze meg aki nem lesz rosszul. :wink:

Íme Bogyika szerzeménye:
Kép

hajnoca
Dunakeszi

Szegény Bogi! :( Sajnos a kolléganőim is hasonló sztorikat mesélnek a gyerekeikről. Én biztos pánikba esnék, ha felszakadna a bőr a kis testén. :roll:
Drukkolok a pontokért!++++++++++++++++++++++++++ Milyen suli?

skrisz72

SZiasztok!

Kisbuta :D

Aranyos vagy, Dezsi már válaszolt is. :lol:

Hajnóca :D

Nagyon sajnálom Bogit, hogy összetörte azt a szép kis pofiját. Biztos ilyen esek-bukok korszakát éli. :roll:
Kívánom, hogy hamar meggyóhyuljon, s ne látszódjon meg neki később.

Hanna :D

És mit mondtak a tv-ben a fagyibabákkal kapcsolatban?

Nálunk elment az áram már vagy 10 perce. :evil:

kobzoszsu

Dezsi :D

Ennyi drukkot. :lol: Imádlak. :wink:

Krisz :D

Akkor gratula az új autódhoz és balesetmentes közlekedést. 8)

kobzoszsu

Drukkolok a pontok miatt. Te kis főiskolás. :D

kobzoszsu

Hajnoca! Ölelés Boginak! Neked nagy drukk!

Zsu! Csupa jót mondtak. Tegnap reggel volt az RTL-en.

Kép
hanna30

Sziasztok,

most már biztos, hogy nem sikerült: ma reggel megjött. :cry: :cry:
Ez van.
Legközelebb febr. körül mehetünk, ott tartanak a várólisták az orvosomnál.

Minden leendő és már kismaminak minden jót, gyönyörű és
egészséges babákat kívánok!
lapulevélke

Lapulevélke! Ölellek! :cry: Február??? Ki a dokid?

Kép
hanna30

Skrisz,
én is majd görcsöt kaptam, de apa mégjobban. :? Az egyikőnknek meg észnél kell lenni ilyenkor. Majd ha lesz gyereked úgyis megtanulod, hogy TE vagy az az illető! :wink: Para marad, de észnél kell lenni. A doki és a nővérek is kérdeznek tőled, a gyereket is nyugtatnod kell, neadjisten a párodat is és meg kell jegyezned amit a doki meg a nővérek mondanak. :wink:
Mikor és hova kell majd menni, mit kell elintézni, stb....

A suli elméletileg az AVKF (Apor Vilmos Katolikus Főiskola) Vácon. Óvodapedagógus állami támogaott és levelező vagy csecsemő- és gyermek gondozó nevelő állami és költségtérítéses illetve ha ide nem vesznek fel vagy nem elég a pontom akkor pesten a Wesley (asszem így írják) pedagógus.
Jobban örülnék ha az első 4 hely valamelyikére vennének fel.
Vácot jobban szeretem, mint pestet.

Zsu,
én is remélem, hogy semmi nyoma nem marad és ugyanolyan szép pofija marad, mint amilyen volt/ van.
Neked mennek a drukkok.
Mikor is fogsz megtudni vmit? :) :D (azt hogy mennyi az albérlők száma)

hajnoca
Dunakeszi

Zsu!
:D :D :D
akkor nyomatok még :lol: :lol:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyöngyike!
1 spontán terhességből 1 spontán vetélés
1 lombik terhességből 1 spontán vetélés
1 spontán terhességből 1 műszeres befejezés
Hát ilyen a rátám.... :( Elég sz.r :cry: )
DEEEE majd most!!!! Meglátod!!! :D

Hajnoca!
Szegény Bogica! :x hamar rendbe fog jönni :!:

Lapulevélke!
annyira sajnálom! szomorkodd ki magad, de utána már csak is előre nézhetsz! A kövi sikerülni fog!
és mi az hogy február? hova jártok?
és ugye ez itt nem valami búcsúszöveg a lap alján :evil: :roll:
Nehogy azon törd a fejed, hogy itt eltűnsz februárig :!: Nekem januárban volt a beülti és okt.lesz a kövi! Itt nem tünedezünk ám el!!!! ittt azért vagyunk, hogy kihuzzunk a depiből! :wink:
dezsina

Hajnoca, ez azt jelenti, ha végzel a sulival, akkor lehetsz óvónéni, vagy bölcsisnéni? Mert az tök jó lenne, legalább vihetnénk hozzád a gyerkőceinket. :lol:

Lapulevélke, nagy ölelést küldök! Ne tűnj el, februárig maradj velünk, mert így gyorsabban telik az idő... Átsegítjük egymást a rossz napokon.

skrisz72

Dezsi, ezt még olvasni is szar... :cry: De majd ősszel teszünk róla, hogy együtt vígadjunk! :lol: :lol:

skrisz72

Dezsina hát le a kalappal a hozzáállásodhoz...mindenezk után

Hannát nem is merem elolvasni.....szóval látszik, hogy nőből vagytok...mert ezeket az eseményeket csak egy nő tudja így kezelni....nagyon drukkolok minegyikötöknek

Hajnóca:jajajajajajjajajajajjjjjj!!!
Szegény kiscsaj...de nem tűnik letörtnek...én ilyen sebet 7 évesen szereztem fogócska közben....

gyongyike

Skrisz,
ha sikerül, akkor igen. :D
Feltéve, ha Dunakeszin vagy a környéken kapok munkát és oda hozod majd a lurkót. :)

Ja, amúgy tényleg teljes időzavarban vagyok!!!
Nem ma lesz a pontok kihírdetése, hanem holnap este!

Dezsi,
téged kéne maminak hívni. :wink:
Tényleg le a kalappal elötted és Hanna elött is. Persze azok elött is akikről nem is tudunk.

Gyöngyi,
én is csak 10 évesen prodkáltam olyat, hogy varrni kelljen. ... és én is a fejemen, de az állam volt az amit 2 centi mélyen és szélesen varrtak össze.

Bogyika láthatóan jobban van. :D
Neki sem kell a szomszédba vagy a boltba menni hülyeségért. :lol: :lol:
Kép
[/b]

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, mi Vác mellett lakunk, úgyhogy hajrá! Dunakeszin is laktunk a Dunapark Lakóparkban. :lol:

skrisz72

Sziasztok!
Puszi Bogyika bibijére :wink:
Lapulevélke!
Fenébe,annyira sajnálom :( ...remélem itt vagy még,és olvastad,amit Dezsi írt,mert minden egyes szavával egyet értek.Most nehéz,ezt tudjuk mindannyian,és ilyenkor sírni kell,hogy utána újra erős legyél.Egy nagy ölelést küldök,és amikor úgy érzed gyere vissza,mi várunk.
Zsu!
Rettentően drukkolok,hogy Petne után a Te kis fagyibébijeid is jól megágyazzanak!!! :wink:
Csajok,íriszdiagnosztikán volt már valamelyikőtök?
Vendég

Vendég

Nyuszi,
így szeretnéd megtudni, hogy mi lehet a probléma?
Vagy én vagyok vaksi vagy tényleg nem láttam az árakat? Érdekelne mennyibe 'fáj".
Biztos okosabb lesz tőle az ember. Nemhiába a szem a léelk tükre ... de az egész testé. Ugyanúgy ahogy a kézen, lábon, a fülön minden egyes szervnek megvan a helye. pl. körben a csukló a petefészek és a herék reflexpontja. ue. a lábon is megvan ...
de mindjárt mellékelek képeket egy könyvből.

hajnoca
Dunakeszi

Kép Anne Gillanders - Reflexológia

Kép

Kép

Kép

Kép

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Jövő pénteken megyek vérvételre, akkor megtudjuk, hogy sikerült, aztán beszélni kell a dokival, mikor lesz Uh. :D

Lapulevélke

Nagyon sajnálom, küldök egy nagy ölelést. Ne tűnj el februárig! Hova jártok dokihoz?

Dezsi :D

Köszi.
Kép

kobzoszsu

Hanna :D

Nem láttam. De én is jókat hallottam a fagyibabákról,a biológus is azt mondta, hogy jobban megtapadnak.

Nyulasz :D

Érdekes, én még nem próbáltam az íriszdiagnosztikát.

kobzoszsu

Sziasztok,

Zsu,
+++++++++

Lapulevélke,
Ölelés neked. Ajánlom figyelmedbe a lombikbaba donorspermával, illetve a BMC-s topikban is olvastam olyat, akinek így sikerült.

A fagyasztott embriókból született gyermekek egészségesebbek?

Dán tudósok kutatásai szerint a lefagyasztott embriók beültetéséből származó terhességekből egészségesebb gyermekek születnek, mint a friss embriókat felhasználó mesterséges megtermékenyítésekből. A kutatás vezetője, Dr. Anja Pinborg szerint a lefagyasztott embriókból született gyermekek között kevesebb a koraszülött és kisebb az esélyük a veleszületett fejlődési rendellenességek kialakulására.

A fagyasztott embriókból született gyermekek egészségesebbek?

Dán tudósok kutatásai szerint a lefagyasztott embriók beültetéséből származó terhességekből egészségesebb gyermekek születnek, mint a friss embriókat felhasználó mesterséges megtermékenyítésekből. A kutatás vezetője, Dr. Anja Pinborg szerint a lefagyasztott embriókból született gyermekek között kevesebb a koraszülött és kisebb az esélyük a veleszületett fejlődési rendellenességek kialakulására.

A kutatók összesen 1267, 1995 és 2006 között fagyasztott embrió átültetéssel (FER) született gyermeket vizsgáltak. A gyermekeket három csoportba osztották: in vitro megtermékenyítéssel (IVF) és intracitoplazmatikus spermium injiciálással (ICSI) születettekre, valamint olyanokra, akiknél az embrió-beültetés módszere ismeretlen volt. A három csoport mellett egy 17 857 gyermekből álló kontrollcsoportot is megfigyelés alatt tartottak, akik friss embriók beültetésével születtek IVF és ICSI módszerekkel.

Az embriók lefagyasztása lehetővé teszi az orvosok számára, hogy ugyanazon a petesejten több IVF/ICSI eljárást végezzenek. Így kevesebb petesejtre van szükség, és a petefészket is kevesebb irritáció éri.

Az eredmények szerint a FER-rel született gyermekek körében ritkábbak voltak a koraszülések, és a gyerekek mind nagyobb születési súllyal jöttek a világra (átlag plusz 200 gramm), mint a friss embriókat alkalmazó megtermékenyítési eljárással születettek. "Az FER-rel született gyermekek közül jóval kevesebbnek volt szüksége utókezelésekre a születés után" - nyilatkozta Dr. Pinborg.

"Sok kérdés merült fel az utóbbi időben a fagyasztott embriók alkalmazását illetően, de a mostani kutatás alapján ezekre a kérdésekre szerencsére megnyugtató válaszokat adhatunk - nyilatkozta Dr. Pinborg - A FER teljesen biztonságos, és bizonyos esetekben jobb eredményeket is mutat, mint a friss embriókat alkalmazó megtermékenyítési eljárások."
Vendég

Sziasztok!

Annyit írtatok, alig tudom követni :lol:

Kisbuta, a kismamik tényleg fellélegeztek ebben az időben, bár az esőt nem kívántam. A metrón fel is húztak tegnap. Bunkókám a szakadó esőről beszáll az esőkabátjában, és csurom vizesen leül. Az hagyján, hogy hozzám dörgölődzött, és még 2 óra múlva is vizes volt a kardigánom (mitől ne lett volna), de képzeljétek el, milyen volt az ülés utána :shock: .

Dezsi, nagyon jól csinálod!!!! Higgadtan, nyugodtan, örömmel. Dicséret érte!
A koncert miatt nagyon irigyellek. Én is gondolkodtam rajta, de nem mertem megkockáztatni (tömeg, állás, füst….) De hallottam, hogy fantasztikus volt. A halláskárosodás pedig csak átmeneti, nyugi.

Hajnóca, biztos jól megijedtetek, de nagy baj nem történt, és szerintem ilyen kis korban hamar elmúlik, és nem is fog látszani. Báááár A férjem könyökén van egy rosszaságbalesetből származó 20 centis varrás, szerintem olyan szexi! Persze azért egy ilyen elég! Jobbulást a kiscsajnak, puszi a bibijére! Neked pedig a pontokhoz mennek a drukkok.

Gyöngyike, szép a vonalzód!

Lapulevélke, ölelés. Dezsinek igaza van, ne tűnj el, hidd el, jó terápia ez it a sikertelenség után.

Krisz, gratula az új autóhoz.

Hanna, Zsebi tényleg tökéletes!

Zsu, mennek a megadrukkok ++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

Lapulevélke!
Nagy ölelés, és fel a fejjel, lesz ez még jobb is, meglátod.

Hajnóca!
Sok drukk a felvételihez, egy barátnőm óvónéninek tanul az Aporban, és nagyon szereti! - A bébik meg mindent túlélnek. Én úgy mentem oviba első nap, hogy előtte két nappal fejest ugrottam kétméterről a betonjárdára, csupa seb volt az arcom mindenhol, anyám meg félt, hogy ránk küldik a gyámhatóságot, hogy hogy bánhatnak nálunk a gyerekkel. Bedig csak azért csináltam, hogy az óvónénik is felmérjék, kivel állnak szemben :lol: (lehet, hogy azóta is kicsit ütődött maradtam :wink: , de nem ettől lettem meddő )

Zsu! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,
ezt mind azért, hogy minél többen, minél szebbek és egészségesebbek legyenek!

Hát lányok, valóban csak nők képesek idegösszeroppanás nélkül kibírni ennyi vetélést. De fogunk még örülni is, ugye?

Kép
kisbuta

Hajnoca!
A problémát tudjuk,amiért nem sikerül.Tudod kiskatona gondok.De,mivel a szépen osztódó embriók nem tapadnak meg,gondoltam elmegyekakupunktúrára,és előtte csinálnak egy ilyen íriszdiagnosztikát.Ez 7000 ft.És tényleg nincs a honlapon az ára.
De eddig még nem olvastam róla,teljesen meglepett,mi mindent látnakElőbb-utóbb elkezdünk hinni mindenben,ami egy kis reményt adhat... :wink:

Lányok,szerinte Lapulevélkét félreértettétek,neki nem egy sima fagyis beültiről volt szó,hanem herebiopsziával nyertek spermiumot,és úgy lettek megtermékenyítve a petesejtek.Legalábbis én így értettem,és a kérdését is,hogy így sikerült-e valakinek.
Vendég

Nyulasz,
Igen én is úgy értettem, azért is ajánlottam neki az a két topikot!

Bogyikának jobbulást!
Vendég

Bella!

:oops: azt hittem azért másoltad ide a cikket...
Vendég

Nyulasz,
én voltam íriszdiagnosztikán Ormoséknál. Egy orosz pasas volt a doki, a nővér fordított. Szerintem egy csomó hülyeséget hordott össze. Többek között, hogy 27 éves korom után tele leszek cisztákkal. Most 36 vagyok, és egy sincs. Én ebben tényleg nem hiszek. Bár van egy kollégám, aki ezzel foglalkozik elég komolyan, és állítja, hogy ez nagyon tudományos dolog... Hozzá kell tegyem, hogy a srác nem eszik rendes ételt, csak nyers zöldséget, gyümölcsöt, magvakat. Ha kimegyünk a konyhába és bekapcsoljuk a mikrót, akkor ő kivonul a konyhából...
De kérem, akinek jobb tapasztalata van ezzel kapcsolatban, bátorítsa a mi tapsifülesünket! :lol:

skrisz72

Nem az azért, mert Hanna említette a fagyibabákat a TV-ben.:)

Nyulasz és voltál már akupunktúrán?
Vendég

Krisz!
Lehet,hogy csak a tolmács nem volt toppon :lol:
Azért figyelj a cisztákra,a 38 is 27 után van. :lol:
...na jó,ez csak vicc,rossz vicc,remélem sosem lesz cisztád.
Mást nem mondtak,ami esetleg úgy is volt?...tényleg kéne pozitív tapasztalat :roll:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?