Sziasztok!
Örülök, hogy mindannyian gyógyulgattok! Akinek szüksége vna még r, további gyógy
: ) hegyek.
Solya!
Apósomat a Szabolcsban mútötték (szívkoszorúér műtét), Vitya nem tudja ki volt az orvos, no mindenesetre állítólag ott elég profik.
Nyuszimanó!
Drukk hegyek, naná hogy ők nem normálisak. Kitartás
! Gyere el hozzánk (komolyan), itt nyugodtan sírhat kedvére mindegyik.
BMárti!
Rossz hírek
Potosan milyen is Lacika bőrtünete: Nekem mindne télen + vegyszeres házimeló (fürdőkád sikálás, mosogatás, stb.) után eszméletlenül néz ki a kezem. Viszont tavaly télen először az ujj hajlataimban lettek piros majd száraz fehér ekcéma szerú foltok, de állítólag az ekcéma fertőz és rajtam nincs máshol és senkinek a családban. Tavaly mire eljutottam volna a Zafi által ajánlott bőrgyógyászhoz, addigra elmúlt. Kínomban bekentem neogranormonnal, gondolom az segített. Ja most megint olyan a kezem
Dzsili!
Boldog szülinapot
Menta!
Jó felőled is hallani! miért nem írsz gyakrabban?
Cory!
Éjszakai túra
. Valószínóleg nem örültem volna a hajnali telefonnak, de vészhelyzetben hajlandó vagyok bármit tolerálni.
Campona Tescoban voltál?
Mondjuk a mi orrszívónk is múanyag, de ramatyul néz ki, mert állítólag kifőzhető, csak a csőrésze nem, no de egyik felét meg nem lehet a csőről úgy leszedni, hogy utána vissza is lehessen tenni.
Nekünk is aktuális már egy új beszerzése.
Andysj!
Jó Santa játszást
Borcsa!
Ti tudtok 24-én ünnepi ebédet és ünnepi vacsorát is enni? Meg ez esetben mikor készül az ember a 24. estére?
Édes Luca az új szövegekkel!
Heni!
Örülök, hogy megúsztátok a kórházat!
Nagyon aranyos Barni szövege!
Zsuzsi!
Mese a programozási feladatokról
Vityának is elmeséltem, tetszett
Vili folyton mondja, hogy apa dódozik számika, vagyis apa számítógéppel dolgozik. A két gép egymás mellet van, sokszor beül apa mellé és nyomkodja a gépet közben magyaráz, "Vivi is dodozik, apucika is, nyóc, hat"
Tikk!
Iskolai ünnepség
Azért az jó érzés lehet ahogyan készül rá a lekes gyereksereg, vagy ők nem lelkesek?
A suliban a kollegák mennyire tolerálják, ohgy kisgyerekes anyuka vagy?
Márti!
Víz, lift
Süti
Mi holnap sütjük a mézeskalácsot, a tészátja már a hütőben pihen és ha így folytatja a megdagadást reggelre kinövi a tálat amibe tettem
Vilinek anyuéknál van a sodrófája, na mindegy ő majd csak szaggat, jön a szomszédházból a barátnéja meg az anyukája is, így felváltva tudunk figyleni a két gyerkőcre is.
Bogancsi!
Mese
Nekünk Vili kérésére szigorúan AnniPannit kell olvasni minden este, vagy mondókákat. Hóvihar, hogy tetszett Tominak? Vilinek mutattam az ablakból odáig volt tőle, ordíttoa hogy "szakad hó"
Linato!
Vannak egészséges kompromisszumok, meg nekünk volt nagyon csúnya összetűzésünk, ill. még csak annak se mondanám, mert én nem vesztem össze senkivel, de inkább hagyjuk. Majd egy talin estleg elmesélem.
Laura!
Hú köszi a lisztes infót, akkor pl. a piskótát is érdemes kipróbálni réteslisztből?
Rólunk: Már érzem a kisebbik gyermekem mozgását
Nagyon jó érzés.
Vili meg egy tündér és persze egy hétpróbás zsivány is. Ő nem dacol, inkább játszmázik. Pl. Örökké áll a kádban amint beviszi apa a törölközőt, azonnal leül és kb. 20x előadja, hogy "arcom" és megmossa az arcát.
Múltkor azt hittük, hogy már rég alszik erre mikor felkapcsoltam a villanyt, az előszobában kiszólt az ágyból, hogy "haha villany".
Ma villamosoztunk a kedvéért, erre ő "vezető bácsi indulj".
Ja és szól, hogy mit felejtek el
Reggel hívott a szomszéd lány, hogy esik nem lehet lemenni menjünk hozzájuk játsznai, erre Vili figyelmeztett "postára kell mennünk" A DM-bemn szólt, hogy elfogyott az öblítő
Kész szerencse, hogy tud beszélni, lassan személyi titkárnak alkalmazom
Igen határozottan tudja mit akar, egyik reggel: "nem másik didi, reggeli jokút gaboanpehellyel" Rohant a hűtőhöz és nem engedte, majd nem engedte hogy legalább a dobozt fogjam, hanem szépen bekanalazta egyedül.
Azt is elmondta mit szeretne Karácsonyra. Egyik reggel ezzel kelt: "Karácsony, karácsonyfa" Kérdeztem mit szeretnél? "Ajándék, szajoncukor, karácsonyfa, bicikli, vonat" Ja és ezt egyszúszra.
Amikor vásárolunk nem enged szóhoz jutni, ma pl. hentesnél üvöltött, hogy "húsika, sonka kéjemszépen" , mindenáron ő akar kérni helyettem
Olyan hihetetlen hogy már ekkora fiam van
Bocs, ha hosszan áradoztma a fiamról, de én is meg uzsonázzom
Norci (17+5)