Új privát üzeneted érkezett!

Olyan trehány vagyok!
Szóval, mindenkinek köszönjük a drukkokat, meg gyógymosolykákat! A kórházat segítettek megúszni!
Valamint:
Borcsa KisLucájának és Andi NagyLucájának nagyon boldog névnapot kívánunk!!! Kép

Dzsili! Úgy látom, neked már kívánhatok nagyon boldog "18 múltam" szülinapot!!! Kép

Megyek, mert leborulok a székről...

Pussz
h.
gesztenye

Szia Dzsili!

Kép

ZsuzsiékKép
zsu26

Dzsili!
Mi is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! Kép

Sok puszi
Tamtamék
solya

Sziasztok!

Nemsokára megyünk a doktornénihez, de muszáj leírnom a tegnapi esténket.
Tomit ugyanúgy fürdette apja, öltöztettem én, aztán apa mesélt neki a Mazsola és Tádéból. Azt a mesét, amelyben Mazsola hazakíséri Tádét, mert az fél a farkasoktól. Tomi szépen letette a fejét. Aztán kb. 5 perc múlva iszonyatosan elkezdett ordítani, rohantunk fel, mi van. Azt hittem, beszorult a feje vagy valami hasonló. Csak bújt-bújt, amint le akartam tenni, elkezdett éktelenül sírni. Ez így ment egy darabig, aztán elkezdtem ringatni és halkan beszélni hozzá. (egyébként én nem tudtam, mi volt a mese)Lassan elaludt. Amint letettem, azonnal felriadt és sírt. Erre már feljött apa is, akinek leesett, hogy talán a mesétől fél. Szépen megbeszélték, hogy itt nincs farkas... Végig aludt éjjel.
Érdekes, hogy eddig még sohasem félt semmitől, most pedig ez az ártatlan - még csak nem is Grimm v. Andersen a sok szörnyűséggel - mese így kiakasztotta.
Reggel is visszatért rá, és mondogatta, hogy "kutya nem", "vau nem" - a farkast még nem mondja.
Tegnap a kádban túl meleg vizet csinált apja, erre Tomi: "nagyon fovvó".
Remélem, az összes beteg gyógyul vagy már meg is gyógyult!
Szép napot!
pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

BMárti: az atópiás dermatitisz tulajdonképpen túl száraz bőrt jelent és fürdetőkencével lehet csak fürdetni, kapott rá kencét is, ápolót. Azt hiszem, mi már túl vagyunk rajta. Most Neogranormon folyékony szappannal fürdetjük és sima bab testápolóval kenem, néha.
Nem akartalak megijeszteni és nem is olyan vészes, főleg, ha tudja az ember, hogy kinövik Kép

Heni: rosszalkodások Kép

pusz bogancsi

bogancsi
bogancsi

Sziasztok!

Gorsi! Megcsináltam tegnap a sütit - de sajnos továbbra is látszik, milyen tehetségtelen vagyok a sütéshez Kép Finom lett ugyan, de először olyan kemény lett a hogy nem tudtam nyújtani, aztán olyan ragadós, hogy amiatt nem - aztán az első tepsinyi odaégett - de a többi jól sikerült Kép Csakhogy: nem tudtam, lekvárral megkenve kell a dobozban tárolni vagy anélkül? Úgyhogy most megkenetlenül várakoznak a karácsonyra. Ármin segített nyújtani, kivágni Kép Eleinte élvezte, de aztán inkább bement Andrással a szobába.

A kupi sajnos azóta is ott van - most ép nincs víz, így se reggelizni nem tudunk, se semmit, amihez víz kell Kép és ez hetente egyszer-kétszer előfordul, meg egyszer-kétszer a lift - utálom ezt az ostoba házat!

Laura! A levegőztetéssel neked biztosan igazad van, én is szívesen vinném ki őket mindennap, de az Üllői úton levegőzni rosszabb, mint itthon lenni, messzebbre nehezen jutok kettejükkel (ha a lift rossz, akkor meg sehogy) - és hát a folyosóra kitenni Vilkát olyan lenne, mintha te az utcára tolnád ki Toncsit felügyelet nélkül Kép

Dzsili! Boldog szülinapot! Kép Hogy ünneeltek?

Cory! Huh, szörnyű lehetett az éjszakátok! Kép Azóta jobban vagytok? Nekünk is műanyag orrszívónk van, kifőzhető és jól bevált.

Nyuszimanó! Hogy van Dodó? És Petra? Nem kapta el?

Heni! De jó, hogy elkerültétek a kórházat és gyógyul Barni! Kép A szövegei pedig annyira jók, hogy már Andrásnak is elolvastam őket Kép Rosszalkodással Ármin is hasonlóképp van, mint Barni - én is a megőrüléssel, mint te Kép

Ármin mostanában tanítja Vilkát beszélni: ahogy felébred (de van, hogy a tanulás kedvéért fel is ébreszti), mondogatja neki, hogy mamama Kép Nagyon-nagyon édesek, ahogy szeretik egymást! KépKépKép

Voltunk tegnap a Vörösmarty téren a vásárban, nem akartunk semmit venni, csak egy kis karácsonyi hangulatot szippantani - tetszett Árminnak, főleg a hurka-kolbászos Kép meg nagyon szépen zenéltek, azt is élvezte Kép

Na, megnézem, visszaadták-e már a vizet!

Márti+Ármin+Vilka
márti

Bogancsi!
Szegény TomiKép a Hófehérkénél én is átköltve mesélem a mesét, a gonosz királynő el akarta kergetni a kastélyból Hófehérkét, ezért hívta a vadászt...a mérgezett almától elaludt...
Nálunk is apa picit másképpen csinálja a fürdetést és a lefektetést, ha néha ráér. Ilyenkor nagyokat nevetek reggel, hogy Dorka fordítva vette fel a pizsamáját, a zsákját, a vize meg pl. szénsavas, ami estére van bekészítve, esetleg férfi túsfürdő illata van, mert apa csak azt találta (saját baba fürdetőjét nem). Aztán a mesék is picit máshogy mennek, a férjem régebben, mikor még Dorka kisebb volt és elalvásnál az volt a lényeg, hogy beszéljenek hozzá, nem pedig a mese, akkor férjem a munkahelyi eseményeket mesélte, hogy hogyan oldott meg egy programozási feladatot (kihallgattam titokban)...Kép
Remélem doktornénitek mindent rendben talál Tominál!Kép

Cory: ez a hajnali túra rettenetesnek hangzik!Kép Most már jobban vagytok nátha ügyileg?

Heni: Dorka is a játszóterezés hiányától mindig bedurvul, ilyenkor nem lehet vele bírni! Jó a szövege a fiadnak!Kép Rajzról jut eszembe, Dorka legutóbb rajzolt egy fülhallgatót!
Boldiról nem írsz????? Milyen baba?

Rebi: vigyázz magadra, ne hagyd magad, nehogy megerőltesd magad!!! Sok energiát és szerencsét kívánok a hét elejére!

BMárti: kedvesebb zöldséges, aki árul diót, mákot és egyéb magot, biztosan ledarálja neked a mandulát is egy perc alatt!

Tinilányoknal láttam egy könyvsorozatot: valami Boszorka van a címében, a lényeg, hogy ilyen "Tuti fiúk kitiltva" fülecske is van a könyvre nyomtatva, szerintem hasonló lehet, mint a A. Mole kalandjai (fiúban). Legközelebb jobban megnézem, ha akarjátok.

szépen süt napKép

Üdv: zsuzsiék
zsu26

SZiasztok!

Dzsili! Kikérem a férjem és más 30hoz közeledő (lassan énis) nevében az öregedés szót.KépKépDe azért boldog szülinapot!!Kép

Cory! Rémes. De hogy te mikre vagy képesKépÉjszakai túrádon fekete macskával nem találkoztál? Vagy csak simán 13. volt?Kép

BOgáncsi! Gratulálok Zsófinak. HOgy neked milyen ügyes lányaid vannak!
Gondolom akkor a Piroska s afarkas nálatok kilőveKép

Beja! Bármi okozhatta a lázat. Hannának a betegsége előtt 4 nappal felment 39 fokra a láza aztán napokig semmi. Remélem ti nem kaptatok el semmit.

Gorsi! Azért ha van időd írj, hogy vagytok? Hogy van a pocakod, meg ilyenek. Olyan régen olvastam rólatok.

Márti! SütiKép

Heni! Örülök, hogy jobban vagytok. Hogy Barnika meg ilyeneket csinál?? Azt hittem ő lesz "a jó gyerek" a csapatbanKép

Mi is köszönjük a gyógy üdvözleteket, ma voltunk doki néninél, már jobban van,d e még nem megy böclsibe, szedjük még az antit, aztán talán csütörtökön. Nem is bánom, legalább jól kikúrálódik az ünnepek előtt. Remélem. A suliban én vagyok lennék a karácsonyi műsor felelős, már hívogattak a kollegák, hogy akkor most mia műsor meg hogy lesz a mi. Gondolhatjátok. Lehet holnap bemegyek kikérdezni a verseket.

Na mindenkinek szép napot!

Tikk
tikk

Sziasztok!

Pár adósságom törleszteném:

</font>

</font>

Kép

Köszönjük a sok gyógyot, hatottak, Luca már egész jól volt a névnapjára, de addigra rám ragasztotta a kórt. Mostanra viszont megint fitt vagyok. (Csak kicsit parázom, hogy hogy bírta a legkisebb a hányattatásokat.)

Köszönjük a névnapi jókivánságokat.

</font>
Kép

Luca legújabb szavai: "enyém": bármit felkap, a pocakjához szorít, és igen hangosan adja mindenki tudtára a tulajdonjogot. Valamint megtanulta a kakiról, hogy büdö(s). Amire mondjuk, hogy koszos, azt "koszo" csatakiáltássalkidobja a szemétbe. Az aprót isKép.

Cory! Éjjeli túra KépKép. A második eltört orrszívókészlet után mi is műanyagot vettünk.
Heni! Barni szövege csúcs! Lucán is a rosszcsont faktor emelkedésén látszott legjobban a gyógyulás.
Karácsony: én rémesen (és sajnos szokásosan) el vagyok maradva.
Mi hagyományosan ebédelünk anyuéknál 24-én, aztán este ünnepelünk itthon. Kisebb bonyodalom: 2-kor a Rékáéknak a templomban lenne vmilyen ünnepség. El nem tudom képzelni, hogy ezt hogy lehetne bepaszírozni a napba.
Rebi! Drukkhegyek a vizsgádhoz! És ne hagyd magad!KépKépKép
Aki még beteg, az mostmár sürgősen gyógyuljon fel!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép,

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Tomi meggyógyult !!! Legalábbis papírunk van róla Kép Különben tényleg jól van, bár még köhög egy kicsit, de nem vészes. Holnap megy bölcsibe.
A doktornéni után még mentünk ide-oda, a hóvihar előtt épp hazaértünk. Közben megbotlott és egy darab bőr lejött az ujjáról, és fájt neki. Gondolkodtam, visszavigyem-e tetanuszra, de aztán mégsem. Remélem, jól tettem. Beton volt a dög...
Most épp rajzol Kép Az ujján meg ragtapasz Kép
pusz: bogancsi és plezur Tomi

bogancsi
bogancsi

Dzsili!

Nagyon boldog Születésnapot! KépKépKépKép

Lucáknak is Boldog Névnapot! Kép

Zsuzsi! Te kérted mindig, hogy írjuk ki a pocaklakónk korát. És a tiéd hol marad? KépKépKép

Borcsa! Nagyon drukkolok, hogy a legkisebbednek meg se kottyanjon ez a kis megfázás!!! Kép

Helena is csak 1 napig volt lázas, meg torokfájós. Tömtem bele a narancsot és szerencsére ette is. Már kutyabaja.Kép

Olvasgatva Márti, Heni az írásaitokat, hát még simán lehet, hogy Helena is bedurvul, ez még nem az igazi dackorszaka, nem fogom én megúszni jó kis rosszalkodások nélkül, pláne majd a kistesó mellett. Kép

Mi tűrhetően állunk karácsonyügyileg, csak tudjátok, nekem csak tesóból 10 van. Kép Inkább azt sajnálom, hogy Győzőnek semmi igazán jó ötletem nem volt. Vagyis volt, csak még mielőtt megvettem volna neki, megrendelte a munkahelyén és meg is fogja kapni a cégtől. KépKép Kép

Voltam ey jó lemezboltban és láttam több jó CD-t is Helenának, de még én is szívesen hallgatnám. Aztán Győző nagyon nem örült az ötletnek, így maradtak a CD-k a boltban. Viszont belement, hogy megvegyek egy nagyon édes zenélődobozt. Egy szép karácsonyfa van középen és körbe megy egy vonat, hóemberkékkel. Az "Ó szép fenyő"-t játsza. Kép

BMárti! Az új Auchanban eljátszották velem ugyanazt, mint veled a Corában. 2699 Ft-ért volt kiírva Huggies 56 db-os M-es (tutituti) és 3199-ért akarták odaadni. Na én meg eljátszottam velük azt, amit te a corásokkal. És a vevőszolgálatnál vissza is fizették a különbözetet. Vettem is 2 csomaggal, tök örülök neki. Kép Úgy kell nekik, ha ilyen bénák, hogy kinn hagyják a régi árat!

Azért úgy látom, hogy nagyjából mindenkinél kezdenek visszahúzodni a betegségek! Akinél még nem, annak sok gyógyot küldök: KépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi!

Menta++ (22)
menta

Sziasztok!

Most csak roviden:

BOLDOG SZULETESNAPOT DZSILI!

Mi az hogy oreg?! De hogy is, csak az evek szallnak, de mi nem oregszunk. Megallunk a 18. szuletesnapunknal. Tehat epp most csak lettel nagykoru Kép)

Kép

Kesobb meg jovok, most megyunk "Santa"-t jatszani Kép) Itt ugyanis karacsonykor a Santa jon. Remelem legalabb a felet sikerul ma megvenni. Kép

Kép

Andysj
andysj

Sziasztok!

Csak egy percre ugrottam be, mert valami szupersürgős, és nagyonfontos mondanivalóm van:

Kép Kép

Voltunk ma egészséges rendelésen, kiderült, hogy
1. Lacikának valószínűleg tej allergiája van Kép
2. 2 éves korban is kell státuszvizsgálatra menni
3. A második télen is kell szedni a D vitamint

Új védőnénink van, érdekes hangnemben megkérdezte, hogy mik azok a foltok Lacika lábszárán?! Mondom ütés-verés... mert hogy naphosszat felmászik és időnként leesik... Nem gondolja tán, hogy ennyire brutál-mami vagyok?! Kép

Rohannom kell, remélem, holnap lesz időm olvasni és válaszolni is.

Ja, még gyorsan

Bogancsi! Hogyan lehet egy ekkora gyereket gyógyszertári fürdetővel fürdetni?! Beállítom a kádba, betapasztom azzal a borzalommal, azután rányitom a zuhanyt, és lecsutakolom róla a pasztát? Kép

Linato! Köszi az IKEÁ-s ötletet. Az a csiptetős lámpa mekkora? Pici, 3-4 centis kis spot, vagy az a kb. tenyérnyi méret?

Mostmár tényleg rohanok, rögtön hazaér Laci, és be se tud jönni, akkora a kupi.

BMárti

BMárti
bmárti

SOS!

Sziasztok, nem tudtok véletlenül a Szabolcs utcában szívsebészt? Csak egy pacemakerről lenne szó, de az én nagymamámnak. Kép
Most keresünk valakit, hogy ne rajta gyakoroljanak.
köszi
Solya
solya

Sziasztok!
Örülök, hogy mindenki javulófélben vanKép KArácsonyra már csak egészséges lesz mindenkiKép

Kicsit kezdek kiborulni, így nem is írok sokatKép Nagyon hiányzik a párom és egyre nehezebben viselem az összezártságot anyósékkalKépKép Szemmel láthatóan ők is. Most úgy gondolom, nem jövök máskor ennyivel előbb, mint a férjem, vagy kizárólag anyukáméknál fogunk olyankor lakni... Felmegyek a csetre, hátha van ott valaki az osztályból, akinek kipanaszkodhatom magamKépKép Addig meg drukkokat kérek, hogy kibírjam beszólás nélkül péntek délutánig, akkor jön ZsoltiKép Már csak 4-et kell aludni, jobban várom, mint a karácsonyt!!!!!

Puszi, megyek aludni. Uis mind2 gyerkőc alszik, Petra is alszik ám egész éjszaka, és még anyóspajtásék vannak kiborulva, miért sír annyit ez a gyerek??? Szerintük uis egy kisbaba nem sír, mármint az ő 3 gyerekük soha nem sírt, bezzeg az enyémek... Most mondjátok meg, normálisak?????? Vagy én vagyok teljesen hülye?

Na puszi, NYuszimanóék
nyuszimano

BMárti,
nem olyan fürdetőt kaptatok, amit fel lehet meleg vízben oldani? Nekünk olyan volt, hogy forralt vízben kitűnően oldódott, azt beleöntöttük a fürdővízbe és hagytuk állni a gyereket pár órát, míg oldódott a koszKép

Voltunk dokinál, nem a skarlát okozza, de kell AB. Úgyhogy most egy hétig döntjük majd a gyerekbe. Tegnap este kisebb riadalmat okoztt a fiatalúr, ugyanis az egész lába vörös lett és hatalmas szúnyogcsípésszerű duzzanatok lettek rajta. Reggelre elmúlt. A doki szerint a lázcsillapító nem allergizál, de akkor mia fenétől lehet? Gombát evett egy falatot, de azt hittem azt csak azért nem tanácsos adni két éves kor előtt, mert nem tudják megemészteni, nem azért mert allergén.

Cory,
csatlakozom, az üveget mi is eltörtük, a fél várost bejártam,mire kaptam hozzá csövet. Aztán vettem műanyagot. Annak csak elhagyjuk az alkatrészit. Kép
Solya
solya

Sziasztok!

Solya! "Csak" mi is elhagyjuk, pedig kettő is van belőle.Kép
Máténak gyógyikKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

NagymamidKép Sajna a Szabolcs utcában nem ismerek szívsebészt én "csak" szülni voltam ott Milénát. Azóta meg már négy év eltelt. Viszont volt egy fiatal anesztes valamilyen Zsuzsa! Nagyon jól szúr edát. Ha még ott van.

B. Márti! Tenyérnyi az ujjaim nélkül.Kép De nem spot, rendes égő való bele. Egy ideig még színes is volt benne.

Nyuszimanó! Kitartás! Az a négy nap elrepül gyorsan. AnyósékKépA bezzeg az én időmben és bezzeg az én gyerekeim, úgy látszik még nem ment ki a divatból.
Drukk!Drukk!Drukk! Hogy kibírd ezt a pár napot.

Márti! VíztelenségKép Rémes lehet.

Korina reggelre rekedten és köhögve ébredt. Végre Miléna javul erre a kicsi megint kezdi. Úgy szeretném ha már abbahagynák a folyamatos betegeskedést. Semmi komoly szerencsére, de már lassan kitanulom a gyerekgyógyászatot annyit járunk orvoshoz.Kép
Ma megbeszéltük anyukámmal, hogy mézes zserbót süt karácsonyra. Még a nagyimtól tanulta és isteni.
linato

Sziasztok!

Örülök, hogy mindannyian gyógyulgattok! Akinek szüksége vna még r, további gyógy Kép Kép: ) hegyek.

Solya!
Apósomat a Szabolcsban mútötték (szívkoszorúér műtét), Vitya nem tudja ki volt az orvos, no mindenesetre állítólag ott elég profik.

Nyuszimanó!
Drukk hegyek, naná hogy ők nem normálisak. Kitartás Kép! Gyere el hozzánk (komolyan), itt nyugodtan sírhat kedvére mindegyik.

BMárti!
Rossz hírek Kép
Potosan milyen is Lacika bőrtünete: Nekem mindne télen + vegyszeres házimeló (fürdőkád sikálás, mosogatás, stb.) után eszméletlenül néz ki a kezem. Viszont tavaly télen először az ujj hajlataimban lettek piros majd száraz fehér ekcéma szerú foltok, de állítólag az ekcéma fertőz és rajtam nincs máshol és senkinek a családban. Tavaly mire eljutottam volna a Zafi által ajánlott bőrgyógyászhoz, addigra elmúlt. Kínomban bekentem neogranormonnal, gondolom az segített. Ja most megint olyan a kezem Kép

Dzsili!
Boldog szülinapot Kép Kép Kép

Menta!
Jó felőled is hallani! miért nem írsz gyakrabban?

Cory!
Éjszakai túra Kép . Valószínóleg nem örültem volna a hajnali telefonnak, de vészhelyzetben hajlandó vagyok bármit tolerálni.
Campona Tescoban voltál?
Mondjuk a mi orrszívónk is múanyag, de ramatyul néz ki, mert állítólag kifőzhető, csak a csőrésze nem, no de egyik felét meg nem lehet a csőről úgy leszedni, hogy utána vissza is lehessen tenni.
Nekünk is aktuális már egy új beszerzése.

Andysj!
Jó Santa játszást Kép

Borcsa!
Ti tudtok 24-én ünnepi ebédet és ünnepi vacsorát is enni? Meg ez esetben mikor készül az ember a 24. estére?
Édes Luca az új szövegekkel!

Heni!
Örülök, hogy megúsztátok a kórházat!
Nagyon aranyos Barni szövege!

Zsuzsi!
Mese a programozási feladatokról Kép Vityának is elmeséltem, tetszett Kép
Vili folyton mondja, hogy apa dódozik számika, vagyis apa számítógéppel dolgozik. A két gép egymás mellet van, sokszor beül apa mellé és nyomkodja a gépet közben magyaráz, "Vivi is dodozik, apucika is, nyóc, hat"

Tikk!
Iskolai ünnepség Kép Azért az jó érzés lehet ahogyan készül rá a lekes gyereksereg, vagy ők nem lelkesek?
A suliban a kollegák mennyire tolerálják, ohgy kisgyerekes anyuka vagy?

Márti!
Víz, lift Kép Süti Kép Mi holnap sütjük a mézeskalácsot, a tészátja már a hütőben pihen és ha így folytatja a megdagadást reggelre kinövi a tálat amibe tettem Kép Vilinek anyuéknál van a sodrófája, na mindegy ő majd csak szaggat, jön a szomszédházból a barátnéja meg az anyukája is, így felváltva tudunk figyleni a két gyerkőcre is.

Bogancsi!
Mese Kép Nekünk Vili kérésére szigorúan AnniPannit kell olvasni minden este, vagy mondókákat. Hóvihar, hogy tetszett Tominak? Vilinek mutattam az ablakból odáig volt tőle, ordíttoa hogy "szakad hó"

Linato!
Vannak egészséges kompromisszumok, meg nekünk volt nagyon csúnya összetűzésünk, ill. még csak annak se mondanám, mert én nem vesztem össze senkivel, de inkább hagyjuk. Majd egy talin estleg elmesélem.

Laura!
Hú köszi a lisztes infót, akkor pl. a piskótát is érdemes kipróbálni réteslisztből?

Rólunk: Már érzem a kisebbik gyermekem mozgását Kép Nagyon jó érzés.
Vili meg egy tündér és persze egy hétpróbás zsivány is. Ő nem dacol, inkább játszmázik. Pl. Örökké áll a kádban amint beviszi apa a törölközőt, azonnal leül és kb. 20x előadja, hogy "arcom" és megmossa az arcát.
Múltkor azt hittük, hogy már rég alszik erre mikor felkapcsoltam a villanyt, az előszobában kiszólt az ágyból, hogy "haha villany".
Ma villamosoztunk a kedvéért, erre ő "vezető bácsi indulj".
Ja és szól, hogy mit felejtek el Kép Reggel hívott a szomszéd lány, hogy esik nem lehet lemenni menjünk hozzájuk játsznai, erre Vili figyelmeztett "postára kell mennünk" A DM-bemn szólt, hogy elfogyott az öblítő Kép Kész szerencse, hogy tud beszélni, lassan személyi titkárnak alkalmazom Kép
Igen határozottan tudja mit akar, egyik reggel: "nem másik didi, reggeli jokút gaboanpehellyel" Rohant a hűtőhöz és nem engedte, majd nem engedte hogy legalább a dobozt fogjam, hanem szépen bekanalazta egyedül.
Azt is elmondta mit szeretne Karácsonyra. Egyik reggel ezzel kelt: "Karácsony, karácsonyfa" Kérdeztem mit szeretnél? "Ajándék, szajoncukor, karácsonyfa, bicikli, vonat" Ja és ezt egyszúszra.
Amikor vásárolunk nem enged szóhoz jutni, ma pl. hentesnél üvöltött, hogy "húsika, sonka kéjemszépen" , mindenáron ő akar kérni helyettem Kép
Olyan hihetetlen hogy már ekkora fiam van Kép

Bocs, ha hosszan áradoztma a fiamról, de én is meg uzsonázzom Kép

Norci (17+5)
norci

Sziasztok!

BMárti: Dorka születése óta csak gyógyszertári fürdetővel fürdik, még pár hónaposan kipróbáltunk márkásabb fürdetőket, de arra rögtön piros lett a bőre. Mi egyszerűen elkenjük a kezünkben a krémet, mint a szappant és úgy mosom meg az egész gyereket. Anyósom még tesz egy picit levendulát a krémbe, így már nem is olyan gyógyszertári az illata, esetleg kérheted a patikust, hogy csinálja neked is illatosra!Kép

Norci: olyan jó volt olvasni Viliről, meg a kis mozgó babócáról!Kép Dorka is szokott engem figyelmeztetni, hogy mit hagyok otthon, vagy ha éppen nem találom a szavakat, akkor kiegészítKép Nagyon feltűnő a mostani fejlődésük a gyerekeinknek! Csak ámulok naponta!Kép
Ma délután kész lettem a mézeskaláccsal, egész sok lett és még finom isKép Dorka persze segített, majd felteszem a képet, ahogy nyújtja a tésztát!

Menta: igazad van, hogy nem írom, hány hetes vagyok, az az igazság, hogy nem tudom pontosan, azt hiszem 9 hetesKép Különben nekem most nagyon jól jött ez a szopi szünet, azóta sokkal több az energiám és Dorka is jobban eszik, hízott is fél kilót rögtön! Viszonylag 1 hét alatt sikerült leszoktatni, ma már csak ő játssza, hogy szoptatja a tabiját vagy babáját, de ő nem kér.
Látom urad hasonló karakterű mint az enyém, ő is elég szigorúan fog minket lányokat, de mostanában, mióta jön a kistesó többször próbál engedni és kényeztetni!Kép Remélem, csak azért nem engedte a cd-ket megvenni, mert azt akarja neked ajándékba venni!Kép

Márti: víz, lift, rossz levegő Kép Néha nem tudnátok anyukádhoz kimenni a jó levegőre vagy nagyon nehéz lenne? Hova jársz úszni??? Annyira sokat változtál külsőleg az elmúlt hónapokban, ezt most vegyed bóknak! KépKépKép

Andi: hogy van Luca buksija, eltűnt már a púp? Ünnepek között kell dolgoznod vagy végre a gyerekekkel lehetsz?

Nyuszimanó: sajnálom, hogy anyósodékkal nehezebben jösz ki, de hidd el, ahogy megjön a férjed, minden rendbe jön! Eddig mindig dicsérted anyósodat, próbáld a jó oldalait nézni, a kritikával meg ne foglalkozz! Nehéz bárki rokonnal, baráttal is több napon át együttélni, mégha nagyon szeretjük is! Pl. én 3 napnál többet nem bírok ki az anyámmalKép, pedig nagyon szeretem.

Rám jött egy köhögő roham, erre úgy megfájdult a pocakom tőle, nagyon rossz érzés, remélem csak a levegő szorult be rosszul.

Borcsa: jó kis futós 24.-étek lesz!Kép Hogy vagy? kinél fogsz szülni? Mikorra vagy kiírva? Voltál már uh-on, mikor mész?

Tikk: hány évesek szervezik a Karácsonyi műsort? Lesz színdarab is (mi anno egy Andersen mesét adtunk elő, mindenki bőgött a végénKép)? Melyik suliban tanítasz?

na megyek, mert nem bírom a köhögést!

Üdv: zsusziék
zsu26

Sziasztok!
Gyógyuló félben vagyunk, láz nincs, viszont a köhögés még mindig ronda. Bölcsi ugrott az idei évre, most itthon van velem Beus. Szerdára szabad napot kértem anyósomtól. Megkaptam, de csak akkor ha a Bea nem nyűgös, nem levert. Hát szerencsére egyik sem, sőt étvágya jobb, mint valaha.KépKépKép

linato!
Miért nem jösz csetelni? Ahogy elnézem sokáig szoktál bojongani errefelé, és már annyiszor szóltál itt hozzá, úgy, hogy rögtön tudtam volna reagálni neked ott. Mint most egy másik topikon is csak helyeselni tudtam volna neked. A gyógyszeresre gondolok.KépKép

Dzsili!
Boldog Születésnapot kívánok Neked! Méghogy öreg....KépKépKépKép

Bogancsi!
szegény Tomi.Kép Beus is mindentől megijed mostanában. Mindig magyarázzuk neki, hogy csak mese, és ilyenkor megnyugszik.

Minden kis betegnek további gyógyot küldünk mi is.KépKépKép Bár a Bea megy kifelé, a fiúk, meg én szépen megyünk bele ebbe a nyavajába. Hurrá milyen karácsonyunk lesz így.

Zsuzsa + betegeskedők tábora.

beababa

Sziasztok!

Végre-valahára készen lettem a narancsos-mandulás lapocskákkal. Délután együtt nyújtottuk, formáztuk majd sütöttük Romival, rengeteget segített... Kép
Dupla adagot készítettem, hátha hamarabb megpuhul... Kép, és több, mint két órán keresztül ragasztottam össze a darabkákat a lekvárral. De most VÉGE!
(GOrsi, köszönjük még egyszer a receptet!)

Bogancsi: szegény Tomi! Anyukám mesélte, hogy egyszer én is elsírtam magam egy esti mesélés alatt.

BMárti: fürdetőkrém-ügyben szerettem volna neked írni, de szó szerint idemásolhatnám Zsuzsiét, nálunk is pontosan ugyanígy megy. (A levendula-illatot kivéve.)

Solya: ti pontosan milyen gyártmányú fürdetőt használtok? Próbáltuk mi is összekeverni meleg vízzel, és egész jó homogén is lett, de csak addig, amíg le nem hűlt olyan 36-37 fokosra. Tehát amikor pont jó lett volna fürdéshez, addigra kivált a vízben a krém, mintha fel sem oldódott volna benne soha.

Nyuszimanó: jaj! Nem is tudok mit írni erre... Ne haragudj, hogy megkérdezem, de a szüleidhez ezek szerint nem tudsz menni? Bár - gondolom - a gyerekeket sem szeretnéd ide-oda rángatni...

Márti: sajnálom, hogy ennyire nem tudod megoldani a levegőztetést. Kép Bár én is egyre nehezebb tűröm... Nálunk az a gond, hogy Toncsi szinte mindig felébred és megéhezik a játszótéren, teát viszont nem fogad el (szerintem olvasta az LLL honlapját Kép), így marad a ciciztetés... Az utóbbi két hétben szinte naponta szoptattam szabad téren... és még hosszú a tél...

Norci: nekem általában sikerülni szokott a piskóta réteslisztből.
Olyan jó volt olvasni Viliről! Érdekes, múltkor Romi is figyelmeztetett valamire (már nem emlékszem, mire).

Egyik este jöttünk haza valahonnan, és ahogy jöttünk be a kapun, Titusz kutya kiszaladt az utcára. Romola rögtön helyre is utasította: Tyityusz, Tyityusz, hazsa, hazsa!!! Aztán amikor bejött a meglepett ebünk, rögtön helyére is parancsolta: házikóba, házikóba!
Éééédes volt!

Megyek aludni, jobbulást kívánok minden betegeskedőnek: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Laura!
Aranyos nagyon a kutyusnak utasitast ado Romola Kép Es szot fogad neki a kutyus?

Zsuzsza!
Kohoges Kép
Szerdai szabadnap Kép
Jobbulast a fiuknak es neked! Sok gyogyKépKépKép

Zsuzsi!
Nagyon ari lehetett a mezeskalacs keszito Dorka Kép
Kohogo roham Kép Jobbulast neked! Sok gyogyKépKépKép
Programozasi feladat megoldo mese Kép Nagyon tetszik.

Norci!
Mikor nekem hasonlo volt a kezem, nekem a Neutrogena kez krem segitett, semmi mas. Nekem nagyon bevalt, ha most is kiszarad vagy valami problemam van azt hasznalom.

Nagyon jo, hogy erzed mar a kis pocaklako mozgasat Kép
Vilike mint szemelyi titkar Kép

Linato!
Lanyoknak jobbulast tovabbra is!
Mezes zserbo Kép Jol hangzik, en csak sima zserbot szoktam sutni minden karacsonyra.

Solya!
Az nagyon jo, hogy nem skarlat.

Nyuszimano!
Anyosodek Kép
En mindig mikor a ferjem nincs ott mindig ugy nezem a dolgokat, hogy mar csak 5 nap, majd mar csak 4 ...es igy tovabb. Igy tartom magamban az erot.
Nem vagy hulye, ilyenre ne is gondolj!!!!! Minden gyerek mas es tudod idovel a regi dolgok megszepulnek es tobbnyire csak a jora emlekeznek az idosebbek. Szerintem ezert nem jut eszukbe, hogy igen is sirt az o gyerekuk is. Most meg ugye nehezebben viselik el a legkisebb kis sirast is. Akkor mikor nekik volt kicsi babajuk, meg fiatalok voltak es konnyen vettek az akadalyt. Most meg megingott egy idore korulottuk a megszokott nyugalom. Drukkok mennek pentekig!!!!

BMarti!
Tejallergia Kép
Hu ha ennyire vered szegeny Lacikat, hogy meg a vedono is eszreveszi Kép Eleg erdekes egy vedono. Neki nincs gyerek? Ez a kor amikor a ferjem szerint kesz terkep nemelyik gyerek. Fatus is ilyen volt. Tehat en is brutal mami vagyok Kép)

Menta!
En is hasonloan vagyok mint te. Halvany lila gozom sincs mit vegyek a ferjemnek karacsonyra. Ami otletem volt, azt meglepinek megvettem a harom hettel ezelotti hazassagi evfordulonkra. Most egy hetem van hogy SOS kitalaljak valamit.

Bogancsi!
Sok gyogypuszi megy Tomi labara! Gyogyuljon meg az ujja minnel elobb.
Esti mese Kép

Borcsa!
Orulok, hogy jobban vagytok!
A 24.-e latom jo zsufolt nalatok.

Tikk!
Nagyon jo, hogy Hanna mar jobban van, igy biztos jobban varja mar a karacsonyt.

Marti!
vizKép lift Kép
Nagyon aranyos ahogy Armin tanitja beszelni Vilkat. Ha igy folytatja, Vilka nagyon hamar fog beszelni.

Heni!
De jo, hogy sikerult meguszni a korhaza!
Nagyon aranyos Barni ahogy beszel. Kép

Madikerol:
Vegre elkezdett Madike is "komolyabban" enekelni. Eleg jol megy neki a Hinta, palinta... a Csiga Biga.... Tente baba.... Most allandoan ezeket enekelgeti. Kép
Mar egyre jobban varja a karacsonyt, vasarnap elmentunk San Jose belvarosaba, ahol minden evben minden iskola feldiszit egy fat, meg kulonbozo szervezetek, iden is tobb mint 300 kis feldiszitett fa van, es mindegyik maskent. Meg van jaszol, vannak felfuj hoemberek, kis vilagito renszarvasok, muho esik es egy csomo mas. Alig lehetett elhozni onnan. Kép

Sajna nem sokra jutottunk a bevasarlassal Kép Fatusnak sikerult meg egy ajandekot megvennunk. Sokaig volt a ferjem orvosnal. De o sem jott jo hirekkel. Kép Most ugye elkapta egy kis influenza, de ugy nez ki, hogy allergiaja is van, azert folyik sokszor az orra es kohog. Kép Na es persze mar megy dolgozni. Kép Igy ram marad az ajandek beszerzes. Igy elindulok Madikevel korulnezek, kivalasztom, hol mit szeretnek megvenni, amit vele lehet megveszek, amit nem azt majd este. Ugyanis a nagyobb boltok mind nyitva vannak ejfelig. Igy hazajovok es este leteszem a lanyokat aludni es itthon maradnak a ferjemmel en meg bevasarolok.

Minden betegeskedonek mielobbi gyogyulast, hogy mindenkinek kellemesen terlen majd a Kép

Andysj
andysj

Javitas:
terlen = teljen
andysj

Sziasztok!

Dzsilinek boldog szülinapot Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Norci,
kösziKép

Laura,
már nem azt használjuk, így nem tudom megmondani. De az biztos, hogy vizes fürdető volt.
Solya
solya

Sziasztok!

Pár adósság:
BMárti és Dzsili, nagyon boldog születésnapot kívánunk, bokátok érjen a fületekigKépKépKép

Cory, huhh, hát az az éjjeledKép nem semmi...

Heni, örülök, hogy Barni már gyógyulgat, azért még további gyógyok mennek: KépKépKép
A szövege nem semmiKép Felolvastam a férjemnek is, aszonta, mintha nem is 2 éves lenne (plusz 2 hónaposKép)

Bogancsi: Tomi álmaKép Nagyon sok mese tele van brutalitással... no meg a mondókákKép Meg a Tom & Jerry... A múltkor benéztünk a Gulliver játéknagykerbe, hát nagyon szomorú lettemKép Képzeljétek, egy egész sor csak nyilakból, íjakból, puskákból, pisztolyokból, dobócsillagokból állt, és még sorolhatnámKépKépKép
Én nagyon szeretném a fiamat úgy nevelni, hogy még csak véletlenül se érdekelje őt az efféle brutális játékeszköz... remélem sikerül.

Tikk, Hanna lánynak gyógyok mennek!!!! KépKépKép A péntek esti lázból szerencsére nem lett semmi máig sem, remélem, nem is lesz...

SOLYA!!!! Figyu! A Szabolcs utcában két éve Apóskámnak peacemakert (így kell írni?) Dr. Busmann Csaba tett be, ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!! Teljesen komplikáció mentes volt a műtét, szerencsére irtó hamar felépült, és nagyon kedvesek voltak vele az osztályon is. Azóta sincs kutya baja sem hála IstennekKép Épp a múlt héten volt a dokinál a 2 éves kontrollon, ha jól tudom, fél évente kell visszajárnia...

Na megyek, dolgom ezer...

Ja, új kép a profilombanKép

Pusza mindenkinek,
Beja+Bácus
beja

Heni, nehogy félreértsd: azt akartam írni hogy mintha nem is 2 éves + 2 hónapos lenne, hanem minimum 3!!! Kép vagy többKép

Pusza,
B.
beja

Beja!
Éljen-éljen-éljen!!!!!!
Kép
Hatalmas gratula!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Borcsa+++

Borcsa
KépKépKép
borsts

Bejaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Márti++
márti

Beja! Annyit gondoltám rád, rátok, hogy sikerüljön! Most úgy feldobtad a napomat, köszi!!!! KépKépKépKép
És gratula!!!!!
Puszi!
Menta
menta

Beja! Szuper! Nagy-nagy gratula!
Kép
linato

Beja: GRATULÁLOK!! KépKépKép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Andysj: ismerős ez a férj nélküli bevásárlás, pedig olyan jó együtt vásárolni-készülődni!Kép
Aranyos lehet Madike, ahogy énekelKép

Laura: Romola milyen kis határozott a kutyátokkal!Kép Hogy szoptatsz kabátban? Toncsi mit kap a Jézuskától?

Képzeljétek, nem találtunk megfelelő biciklit, így Dorka nem kap bicajt Karácsonyra, pedig ő nagyon szeretne, nem is tudom ilyenkor mit kell mondani. Egyszerűen nem találtunk kontrás pótkerekes kisbiciklit!Kép Kép

Linato: Lányok gyógyuljanak meg gyorsan!Kép

Felteszem mézeskalácsos fotóinkat:
Kép

Mindenkinek kellemes napot!

Üdv: zsuzsi
zsu26

Beja!!!!!!KépKépKépKép

Mondtam, hogy utánam rögtön jön nálatok is a kistesó!!!!!!!!!
Jaj, de örülök!!!!!! Szívből gratulálok!!!!!!!!
Nagyon-nagyon örülök!!! Milyen szép ajándékot kaptatok!Kép

Puszi: zsuzsi
zsu26

GRATULÁLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

H.
gesztenye

Beja
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zsuzsi
Mi Csengének (igaz, novemberben) a budaörsi(?) METRO-ban vettünk piros, fém küllős, pótkerekes, kontrás biciklit. Nézzétek, meg, hátha....

... jajj, lányok, nagyon be vagyok tojva Kép... ma 3-kor a szóbeli, és SEMMIT nem tudtam tanulni KépKép .. 3. napja nem alszom a náthától, már alig látok... elegem is van az egészből, legszívesebben bőgnék... Főleg amikor Csengus lent kiabál, hogy Anya ne tanulj! KépKép És ő sincs jól, minden második nap megy a hasa, és ő is elkezdett köhögni... Kép
Szívem szerint hagynám a francba az egészet... csak túl nagy lenne az ára... 10 év az egyetemen, feleslegesen... nincs már halasztás, meg következő lehetőség...
ha ma megadják a nyelvvizsgát, azt csak az emberségnek köszönhetem majd... Még annyit sem fogok tudni mondani oroszul, hogy betegek voltunk, nem tudtam tanulni... de ennél többre most képtelen voltam/vagyok.... és ez rettenetes érzés...

üdv
Rebi

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Beja,
hatalmas gratulaKépKépKépKépKépKép!!!!!!!!
Szila és Hanga
szila

Beja KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Gratula!
Köszi a doki tippet! Kép

Zsuzsi,
Te hogy csinálod a mézeskalácsot? Szódabikarbónával? Én most találtam olyan receptet, amiben nincs. A mézes tésztáját minden esetben állni kell hagyni? Mert én úgy gondoltam, ma meggyúrjuk és meg is sütjük. A recept nem tért rá ki külön, hogy állnia kéne.
solya

Beja!
Hatalmas gratula! Kép Kép Kép Annyira nagyon nagyon örülök nektek Kép Kép Kép
Szerintem titkon az egész topic csak nektek szorított! Gyönyörű karácsonyi ajándékotok lett! Kép
Hogy érzed magad? Doki ügyben, hogy döntöttél?

Rebi!
Én tudom, hogy ma meg fogod tudni csinálni, drukkolok ezerrel, 10 év csak úgy nem veszhet el! Hajrá, ne add fel! Kép Kép Kép Kép

Zsuzsi!
Nagyon édi Dorka. A sütést én pont nem fogom tudni lefotózni, mert off méreg: a vadi új szuper jó drága digit gépünkről kiderült, hogy sz@r képeket csinál, így apa gyorsan eladta míg nem veszít sokat az értékéből és csak ma veszi meg az újat.

Most kicsit pihizek, hogy jól menjen a közös sütés. Jobba be vagyok sózva mint Vili.

Norciék
norci

Solya!
A mézes tásztának állni kell. ÉN szódabikarbónával csinálom, a Karácsonyi menü mit főzöl topicban a tavalyi archívban megtalálod Mira receptjét a szuper. Tudom nem engem kérdeztél, bocs hogy belekotyogtam.

Norci
norci

Beja!
Óriási nagy gratula!KépKépKépKépKépKépKépKép Jó ötlet volt ez a profilos bejelentés.KépKép

Zsuzsa

beababa

Egy órája írok Mindenkinek, erre megnyomom az Esc-et! Ilyen nincs!!! Nem Andris, Barni vagy áramszünet, hanem éééééééééén..... KépKépKép

Majd újra nekiállok...

H.
gesztenye

Sziasztok!

Beja!!KépKépKép)

Gratulálok!

Tikk
tikk

Solya Én is belekotty.Kép

Mézeskalács:

250g akácméz, 100g vaj vagy margarin, 100g cukor, 500g finom liszt, 1csapott kávéskanál szódabikarbóna, 1 evőkanál mézeskalácsfűszerkeverék, 1 citrom reszelt héja, 1 tojás 2 tojássárgája, a tepsihez 30g vaj. / én sütőpapiron szoktam/

mázhoz: 1/2 tojásfehérje, 50g porcukor

A mézet , a vajat és a cukrot langyosra melegítjük. Hozzáadjuk a szódabikarbónával, a fűszerekkel és citromhéjjal elkevert lisztet, a tojást és a sárgájákat, jól összegyúrjuk. Fóliába csomagolva 4-5 órát vagy egy éjszakát pihentetjük. 220C-ra /gázsütő 4-es fokozat/
előmelegítjük a sütőt. Lisztezett deszkán 3mm vékonyra nyújtjuk a tésztát. Formákat szaggatunk és tepsibe rakjuk.
Kb70-80db. Forró sütőben/220C/4-5 percig sütjük és a tepsiben hagyjuk kihülni.

Habosra keverjük a fehérjét a porcukorral és papírból tölcsért csavarunk. A végére pici lyukat vágunk és 1 kávéskanállal beleteszünk a mázból.

Nekem kicsit több lisztet vesz fel mint amennyi a receptben van. Az a lényeg, hogy tényleg csak rövid ideig süsd és hagyd kihülni.
Nekem még mindig puha lett.
linato

Rebi!

Akkor 3-tól nagyon-nagyon erősen gondolunk rád!
Hajrá Szabó néni!!!! KépKépKép
De komolyan! Kép

Puszi!
Menta
menta

Rebi! Menni fog! Drukkok mennek.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép Kicsit dugd ki a pocidat és nem lehetnek olyan szívtelenek, hogy egy kismamát ne engedjenek át.

Heni! Ne aggódj már én is csináltam ilyet. Azt hittem csak én vagyok ilyen zizi.Kép
linato

Zsuzsa! Jó volt chetelni. Majd este benézek még, ha apa abbahagyja a gépezést.Kép

Norci! Oké majd megbeszéljük./Kompromisszum témát./

Lányok ez az 500.hsz.Kép
Szeretek itt lenni. Köszi nektek!Kép
linato

Sziasztok!

Dzsili!
BOLDOG SZÜLINAPOT!

Beja!KépKépKép
GRATULÁLUNK!!!! Nagyon ügyes fogás volt ez a profilos dolog.Kép

Rebi!
Nagyon szorítunk! Tuti sikerül!Kép

Gorsi!
Megcsináltam a mandulás sütit...hát azt már most látom, hogy nem fogja megvárni a vendégeket.Kép Naggyon fincsi!!! Kezdhettem volna dupla adaggal is, mert így nem lesz hova kennem a lekvárt.Kép

Nyuszimanó!
Kép Kitartás péntekig! Küldök neked egy kis jókedvet!Kép

BMárti!
Brutálmami.Kép
Én is meglepődtem, hogy a D-vitamint 2 éves kor után is adni kell télen. Mivel eleve majdnem téli gyerkőc lett Zsani, így a legújabb számítások szerint most van a 2. tele.Kép

Zsuzsi!
Már épp kérdezni akartam, hogy mennyi idős pocakos vagy? Amúgy rosszullétek és társaival, hogy állsz?
Lassan tényleg itt a Kistesó, igazából még én sem készültem fel rá. A Dél-pestiben fogok szülni, ahol Zsanit is. Most valahogy úgy érzem legbelül, hogy szépen magától fog kibújni a Kismanónk és nem lesz komplikáció. Ja, a nevek már eldőltek: Dávid Tamás, és végre lefixáltuk a lánynevet is: NikolettKép

Laura!
Tündéri lehetett, ahogy Romola rendre utasította Tituszt!Kép

Andysj!
San Jose: azt hiszem engem is alig lehetett volna hazarángatni onnan.Kép Nem csodálom, hogy Madikenek ennyire tetszettKép

Az egyre csökkenő betegecskék táborának, pedig sok-sok gyogyót küldünk!KépKépKép

Na, mennem kell, mert vár a süti.Kép

Szilvi + Zsani + Kép
sztigris

Sziasztok!

köszi a drukkokat... Kép

MEGADTÁK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép ... azt nem mondhatom, hogy megcsináltam Kép

R.

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

ja... én balga... a nagy pánikban el is felejtettem:

Dzsili
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Rebiék

rebi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?