Új privát üzeneted érkezett!

Szerkesztok,
nem szeretek arulkodni, de ez olyan idegesito, kedvenc topicomhoz igy mindig scrolloznom kellKép Az utolsot meg lehetne hagyni, az vegulis errol-arrol temaba belefer, par hozzaszolas is van, a tobbi nagyjabol ures.

Babanet Társalgó >> Ötletek, tippek >> ADÓKEDVEZMÉNY 2003
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/39/50134.html?1071508202

Babanet Társalgó >> Életmód >> ADÓELŐNYÖK 2003
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/282/50244.html?1071540611

Babanet Társalgó >> Házasság, család >> 2003 ADÓKEDVEZMÉNY
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/280/50044.html?1071510390

Babanet Társalgó >> Gyermekek >> !! A GYEREKEK TANÍTTATÁSA !!
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/279/50245.html?1071557211

Babanet Társalgó >> Erről - arról >> ADÓKEDVEZMÉNY 2003
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/50045.html?1071567856

-Afonya
afonya
 
 


Csak én érzem úgy, hogy mióta nem Gabi a szerk., azóta olyan anyátlan ez a babanet, és főleg ez a topik? Mindig a sok pusztába kiáltott szó, válasz, reagálás, intézkedés pedig sokára vagy egyáltalán nem.
anyátlanul
 


Miért, már nem Gabi a szerk?
Névtelen
 

 
 

A minap kaptam levelemre Gabitól választ.Kép
solya
 
 


Kedves Szerkesztő, akárki is az
megismételném az OKTÓBER 7-I kérésemet:

Kérlek töröljétek két berakott képemet a Fényképtárból (Ismerjük meg egymást!- rovatban van):
2000 nov 8-án 23h 54-kor illetve 2000 nov 8-án 23h 59-kor raktam fel őket.
Köszi
Zsóka

Nagyon hálás lennék, ha kitörölnétek. Nem hiszem, hogy olyan nagy munka, amit két hónap alatt nem lehet elvégezni...
Zs.

Zsóka
zsóka
 
 


Lehet, hogy Gabi az, de mióta új pofát kapott a babanet, azóta nem láttam itt.
a.
 


Zsóka,
írja szerk@babanet.hu-ra, hátha azt sűrűbben olvassák.
solya
 
 


Solya,
én pont ma kora reggel írtam oda, eddig semmi foganatja...Kép
kíváncsi
 
 


Én néhány hete irtam oda, ugyan nem azonnal, de reagáltak ráKép! Nem is egyszerKép! TürelemKép!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


Csak ez nagyon sürgős lett volna...
kíváncsi
 
 


Miért, Zsóka? Jó az a kép! Annyira jó, hogy én el is mentettem magamnak!
Névtelen
 


Kíváncsi!
Nekem is nagyon sürgős volt. Az első levelemre 1 v. 2 napon belül válaszolt Gabi, és maga a probléma kb. 1 héten belül oldódott meg. Illetve a probléma egyik felét már azelőtt elintézte, mielőtt válaszolt volna.
Remélem a te gondod is hamar megoldódik!

Banyóci

KépKép
KépKép
banyóci
 
 


???????????
Névtelen
 


Ez mi? A névtelen bosszúja? Személyes sérelem érte, hogy Zsóka kért valamit?
Talán nem kellett volna...
kíváncsi
 
 


Milyen bosszú?
Magadnál vagy?
Jó a kép, tetszik! Apa anya összebújnak. Apa trikója nem szalonképes, azért azt levágtam.
Névtelen
 


Jó a stílusod! ("Magadnál vagy?")
Gondolhatod, hogy ha valaki a kép törlését kéri, nem azt akarja ezzel elérni, hogy kitegyék újra az oldalra. Neked ez nem tiszta sor?
Gátlástalan világot élünk! Kép
Kíváncsi
kíváncsi
 
 


Kedves Névtelen,
tisztelettel emgkérlek, hogy talán húzzál el innden a francba és ne az én képeimet rakd fel mindenhová. És mentegesd a saját képeidet.
BALFASZ.

Zsóka
zsóka
 
 


Mindenkitől elnézést - asszem igazam van.
Kíváncsi, hát egyetértek veled...

Zsóka
zsóka
 
 


Valaki vagy valakik szívóznak a babaneten. A mávos topikban Beja nevében írogat valaki úgy, hogy regisztrált felhasználónak tűnik. Hol vagytok, illetékesek??????
Egyáltalán, hogy lehet kék a nem reg. felh. neve az üzi mellett?
most már kezdek aggódni
 


Akié kék, az megadta az emilcímét. Akié fekete, az semmit.
kíváncsi
 
 


Sziasztok!
most már kezdek aggódni - sajnos a neten mindig vannak olyanok akik másokkal szórakoznak. Ha a Bejának gondja van, gondolom majd jelzi nekünk. Ha tudjuk, megoldjuk...
Zsóka, a képet levesszük, természetesen a te dolgod, hogy miért is kéred ezt... Bár nem árt tudni, hogy a babanet társalgójába naponta közel 3000-en járnak. Ezért csak nagyon indokolt esetben szoktuk teljesíteni a törlésre vonatkozó kéréseket.
A Gabi természetesen változatlanul a Babanet oszlopos tagja. Az, hogy nem ő válaszol a kérésekre itt a topikban, annak az az oka, hogy a kérések, kérdések többsége technikai jellegű...

Nyugodtan kérdezzetek, írjatok, csak türelemmel, mivel "bár sokan vagyunk, de nem elegen!" nem mindig sikerül kellő időben reagálnunk.

Üdv, apa Kép
apa
 


aggódó névtelen: akkor is kék lesz a név, ha nem ír be jelszót az meber, csak e-mail-címet. Valszeg ez történt, ugyanis ott van alatta, hogy nem regisztrált felhasználó!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Hahó!

Nem tünt fel nektek, hogy kb. du.6-tól megszüntek a névtelenek??? Meg véletlenül akkor jelentek meg, amikor itt-ott a médiában elhangzott a Babanet?? Vérszagra gyűl az éji vad...Na majd holnap munkaidőben!!!

Süti
süti
 
 


Köszi, hogy segíteni próbáltok, aggódó névtelen és CoryKép, aranyosak vagytok, de jöttem mondani én is, most már ráérek írni Apának...

Apa! Szia!

Szóval...
Adva vagyok én, aki Beja néven fut már nem is tudom mióta, regisztrálva, a profilomban benne van, hogy mikor regisztráltam...

A mostanában olyan nagyon felkapott "A MÁV Kórházban szültem" topicban ma (dec.17) 15:57-kor írt egy "Beja", aki nem regisztrált felhasználó, viszont az "E-mail cím" rovatba beírta a profilomban található e-mail címemet (gondolom, onnan nézte ki, nem kell hozzá profizmus...).

Ezen kívül nyitott a "szülészetek, kórházak" topicban egy "A MÁV Kórház - Tidrenczel" néven egy topicot...

Apa, kérlek, töröld azt a topicot, mert nem szeretném, ha engem összefüggésbe hoznának azzal a "Bejával"... Én nem akartam és nem akarok Tidrenczeles topicot nyitni, bár épp most ismertem meg a doktor urat, aki roppant szimpatikus orvos...

Gondolom, az ellen nem lehet tenni semmit, ha valaki az Azonosítóhoz beír egy nevet, majd az e-mail címhez beír egy akárhonnan vett e-mail címet, ezzel mintegy azonosul egy, már régebben regisztrált hozzászólóhoz... Ha mégis, kérlek, tedd meg!

Köszi, szióka,
Beja
beja
 
 


Apa! (ha egyáltalán még bizhatunk benne, hogy nemreg apa ugyanaz, aki szokott!)

A ciki az, hogy azzal, ami most mávos topikban meg itt-ott zajlott-zajlik, azzal szerintem eléggé elmegy az ember kedve a babanet használatától. Most épp 3-4 topikban megkezdett irásomat lőttem le (itt is már egyet), hogy inkább nem. Jelenleg mindenki kényére kedvére topikot nyit, úgy csinál, mintha valaki más lenne, juszt is szemétkedik. Mindezt teheti nyugodtan, mert nem lesz kimoderálva és nem lesz kitiltva.
Zsókának volt oka, mindegy mi. Nem tettétek meg az első kérésére a törlést, és most rászállt valaki (nem akarok tippelni, még mit fog kezdeni vele)
A Mávosban rászállt valaki Bejára (ahogy kék lett, oda is a regisztrált Beja profiljában levő emilt irta be). És van még pár.

Mindemellé jön az, hogy rumli van, nem az igazi a kereső.

Durván hangzik, de azt kell mondjam, romlik a babanet! Lehet, hogy a 3000-ből egyként nem sokat számit a véleményem, de azért leirom.
Én szerettem a régi babanetet, Gabistul, válaszokkal itt ebben a topikban. Elfogadom, hogy a nagyobb látogatottsággal vannak velejáró dolgok, de talán a társalgót is hozzá kéne igazitani a több látogatóhoz!
Legalábbis ha fontos nektek, hogy a babanet továbbra is egy jó hely legyen!

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Apa,
nem pontosan értem, mit akarsz azzal mondani, hogy: "a babanet társalgójába naponta közel 3000-en járnak. Ezért csak nagyon indokolt esetben szoktuk teljesíteni a törlésre vonatkozó kéréseket". Nem éppen azért kellene törölni kérésre, mert túl sokan járnak ide, és ez valamiért zavarja a törlést kérőt? Valamit nagyon nem értek, úgy látszik...
Ne feledkezzetek meg az emilemről, kérlek!
Kíváncsi
kíváncsi
 
 


Régen semmi gondom nem volt a keresővel, hacsak az nem, hogy kicsit lassú volt. Mióta megújult a babanet, még egyetlen dolgot nem sikerült megtalálnom. Tudom, hogy nem vagyok egy zseni, de ennyire azért mégsem lehet ez bonyolult. Hogyan kell keresni azon kívűl, hogy értelemszerűen kitöltöm a fehér mezőket?

(OFF: Ildi! már megint helyettem írtálKép)
rjuli
 
 


"Jelenleg mindenki kényére kedvére topikot nyit"
Ez nekem se tetszik!
Legyen úgy, hogy ha valakinek ötlete van, hogy valamilyen topikot akar nyitni, az előbb küldje el e-mailban Gabinak, aztán ha jó, akkor csak Gabi tudja megnyitni, mint szerkesztő.
A másik, hogy pont ez a MÁV-os dolog mutatta meg, hogy mennyire nem jó, hogy boldog-boldogtalan olvassa a sokszor nagyon is magánjellegű hozzászólásokat. Legyen ezért a társalgó csak a regisztráltaknak olvasható.
Szerintem is a korábbi csendes-barátságos babanet volt az igazi.

Kriszti
Kriszti
 


Kedves Apa,
köszönöm, várom a törlést. És ha nem túl nagy fáradság, töröljétek ezt a képet is, amit kedves névtelenünk berakott ide fentebb.
És van rá okom. Nyomós okom. Ugyanaz, amiért megszüntettem annak idején a fényképalbumomat.
köszönöm
Zsóka

ui: bocsi az előbbi emilem erős hangneméért, de talán érthető Kép.

Zsóka
zsóka
 
 


Úristen, mi van itt? KépKépKép Káosz. Kép

Virág
Virág
 


Cumika
Virág
 


Szerintem olyan ember nem nagyon tud dönteni arról, hogy mi jó ötlet és mi nem, aki nem használja a társalgót.
Ami meg itt névtelenül, jelszó nélkül megy, szerintem katasztrófális! Egyre kevésbé használható a társalgó Kép
Ildivel tökéletesen egyetértek!

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Sziasztok!
PIldi, igazad van, a babanet látogatottságának emelkedésével sajnos sok olyan ember is idetéved akiktől megkímélt korábban minket az élet. Azt, hogy egy topikban mi történik, hogy milyen indulatok, furcsaságok szabadulnak el nehéz szabályozni. Bizonyos dolgokat lehet moderálni, de a hangnemet alapvetően nem a szerkesztő befolyásolja... Az adott társaság, közösség lehet képes arra, hogy színvonalat diktál. A mások nevével visszaélő tuskókat a magunk eszközeivel megpróbáljuk kiszűrni, de a MÁV-os topikban csak az történik ami minden kényes, nagy nyilvánosságot kapott téma esetén természetes... sajnos! Emlékezzetek a választásokat megelőzően milyen eszement indulatok zúdultak be ide a babanetre is, pedig ha van politikamentes felület, akkor a babanet az!!
A nagy számokból adódóan a babanet csendes, ahogyan az régebben volt, már nem lesz, de hogy barátságos, és a maga módján családias marad, az csak tőlünk, tőletek függ.
apa Kép
apa
 


Kedves Apa!

Mi a véleményed a fenti javaslataimról?

Kriszti
Kriszti
 


Ami most történik a mávos topicban a botrány kitörésekor borítékolható volt.
A névtelenek ugyan tönkreteszik az eddigi beszélgetést, de elérnek mást is, nevezetesen az érintett doktorról is elterelődik a szó.
A sok névtelen sem olyan sok hozzászóló, és nem is most keveredett ide, sajnos ő is közülünk való, régi motoros...

Most elveimmel ellentétben én is
Névtelen
Névtelen
 


Egyszer mintha lett volna szó valami IP számról, amivel beazonosítható, ki mit ír. Nem épp az olyan esetekre kéne ezt használni, amikor valaki mások nevével él vissza? A moderátor nem tudja checkolni, ki(k) az(ok)?
már én sem írok nevet
 


Szerintem igen, de ez nem bűncselekmény. Vagy igen? Különben miért kéne utánajárniuk?
akkorénisnévtelenül
 


A névtelenség nem feltétlen csak azok szokása mostanság, akik szívózni jönnek ide. Én például Beja esetéből okulva nem írtam már nevet, mert láttam, hogy mi történhet azokkal, akik vállalják a nevüket, és olyasmit írnak, ami ennek a héjaseregnek nem tetszik. Ezért maradtam - szokásomtól eltérően és elveim ellenére - névtelen.

És egy konkrét keérés: válaszoljon már valaki erre a sok jogos felvetésre!!!
Apa, te például ki vagy? Honnan lehet tudni, hogy a céghez tartozol? Nem kéne valami jól ismert szerkesztő nick?
Mi van, ha valamelyik idióta kötekedő hamarosan a Babanet szerkesztői nevében kezd majd itt írogatni?
Az a baj ezzel a nagy lazasággal, hogy mikor idecsődül "a vérszagra az éji vad", akkor elkezdhet rettegni minden korábbi hozzászóló, aki máskor bizalmas dolgokat is megbeszélt itt az "ismerősievel", nem gondolva előre a jövő veszélyeire.
Ezek a kérések a szerkesztő felé segélykérések, azt szeretnénk, ha valahogy megvédenétek minket attól, ami néha (pl. most) itt folyik. Mert mi magunkat nem tudjuk megvédeni, akkor se, ha szerintetek ez a mi dolgunk lenne. Nem megy. Segítsetek ti!
És válaszoljon már végre valaki, akiről tudni lehet, hogy illetékes!
Névtelen
 


Szia!
Csak ismételni tudom magam. Egyrészt a "nagyság átka" azaz egy sikeres fórum szinte természetes hordaléka az időnként felbukkanó problémás "vendégek". Másrészt rajtatok is múlik, hogy milyen a hangnem. Akit lehet cukkolni, azt fogják is adott esetben!
Ti is próbáljátok meg visszaterelni a beszélgetéseket a szokott mederbe, mi amit lehet technikailag megteszünk.
De a liberális moderálási alapelveket továbbra is fontosnak tartjuk, és továbbra is nyitott, mindenkit szeretettel fogadó fórum maradunk!
apaKép

(o;
apa
 


Apa,
lehet, hogy nem vetted észre, de egy barom az enyém alatti hozzászólásban az én nevemet használta, és az én mélcímemet írta be! És én ezt kurvára idegesítőnek találom! Elnézést, nem szoktam trágár lenni, de valami azt súgja, hogy nem álltok a helyzet magaslatán! Kép és igenis, légyszíves regisztrált néven írj, hogy biztosan tudjuk, hogy az igazi Apával társalgunk. Nem tart sokáig a regisztráció.

Virág
Virág
 


És nem, nem fogadunk mindenkit szívesen! Te lehet, de nem te levelezgetsz itt, nem te osztod meg olykor a legszemélyesebb érzéseidet! Moderáljátok ki a seggfejeket. Pont. Én azt is szívesen venném, ha csak regisztrált emberek írhatnának. Szívesen és szeretettel fogadnám ezt a változtatást. Akkor is, ha freemailről is lehet regisztrálni.

Virág
Virág
 


Apa
Hogy lehet töröltetni v.mit? Azzal tisztában vagyok, hogy nektek, szerkesztöknek kell írni. De hová, mert ha ide írom le, akkor mindenki odacsödül, hogy megnézze Kép ez csak egy elméleti kérdés, de nagyon érdekel mi lenne a megoldás.

Csak egy ötlet, nem tudom mit szólsz hozzá:
Mi lenne, ha meg lenne határozva, hogy hány karakter hosszú user nevet adhatnak meg a nem regisztrált felhasználók. Így elkerülhetö lenne, hogy bárki nevében írjanak, mert pl. azt, hogy nyanya 3-4 betüvel elég nehéz leírni. És nem tudom megoldható-e, hogy egy e-mail címet, csak egyszer lehessen megadni. Vagyis ha egy email cím szerepel egy mezöben akkkor a rendszeren belül másik mezöbe már ne engedélyezze a beírását, hanem figyelmeztessen, hogy ez már létezik.

És az elöttem szólóval egyetértek abban, hogy nem tart hosszú ideig regisztrálni, és akkor tudjuk kitöl jön a válasz

köszönöm
Kriszta
Nyanya
 


apa

légyszi regisztrálj Kép

Nyanya
apa
 


És nem, nem fogadunk mindenkit szívesen! Te lehet, de nem te levelezgetsz itt, nem te osztod meg olykor a legszemélyesebb érzéseidet! Moderáljátok ki a seggfejeket. Pont.

Apa! Virág az orrodat beleveri, ha nem csinálod azonnal!
Ki vagy te itt vazzeg, hogy nem ugrasz azonnal?! Valami renccergazda? Mer' ám nem akárkivel állsz szemben! Egy sminkmesterrel, 4 gyermek boldog anyukájával! Úgy hogy vagy azonnal nekiállsz szakmányban moderálni, és nyomogatod a delgombot, vagy többé itt nem látod!
Aztán akkor majd nagyon fog hiányozni!

Kriszti
(Kicsit döbbenten, de vidáman)
Kriszti
 


Virág!
Te itt tulajdonos vagy, vagy fizető felhasználó?

Továbbra is elveimmel ellentétben én is
Névtelen
Névtelen
 


Hogy hogy KI VAGYOK???? Kép
Az apa vagyok, nektek nem eleg az??? Kép
apa
 


Kezdek ketelkedni abban, hogy az igazi apaval allunk szemben, mert akkor regisztralna. Kép
most en is nevtelen
 


Mindenesetre amit én kértem a szerk-től emilen, azóta sem történt meg... Pedig tényleg fontos lett volna. Kép De még csak egyetlen választ sem kaptam sem a mélre, sem az itt feltett kérdésemre. Azért ez így szerintem nincs rendjén.
Kíváncsi
kíváncsi
 
 


Van itt egyáltalán valaki (rajtunk, hozzászólókon kívül)?
Én biztos vagyok abban, hogy Apa is csak egy a sok vicces kedvű netkalóz közül.
HOL VAN GABI? (Most ezzel nem azt szeretném elérni, hogy gyorsan felbukkanjon néhány álgabi is.)
Névtelen
 


Ó, drága Kriszti,
nincs olyan szerencsétek, ittmaradok, amíg csak a babanet létezik. Kép Idekövesedtem. Kép Itt vannak a barátaim. (Itt is.)

Névtelenke,
ugyan most elveiddel ellentétben miért névtelen? Ismerjük egymást, és félsz kinyilvánítani egy ilyen kis dologban az ellenvéleményedet? Vajon mért? Egyébként jó, ha tudod: ez a fórum a reklámok után kap pénzt. A reklám pedig nem ér semmit, ha nincsenek fórumozók. Akkor pénz sincs. Így pedig, mint törzsvendég, elvárom, hogy rend legyen. Még akkor is, ha én magam nem fizetek ezért egy fillért sem. Ha az indexet lehet moderálni a tízmillió topicjával, akkor ezt is lehetne. És még valami, egyáltalán nem fenyegetésnek szánva, csak a realitás kedvéért: multikat is lehet bojkottal jobb belátásra bírni. Nem lenne nehéz a babanetet.

Virág
Virág
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?