Új privát üzeneted érkezett!

Grönike! :lol:

klikkesedést én sem akarok!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :D :D :D
és nem akarom hogy valaki vagy valami megint belekavarjon a dolgokba és elmenjenek akik végre visszatértek :roll: :lol:

tessék nagyon de nagyon sokat pihenni, remélem inkább 36-40 hetes babás leszel mire meglátod élőben is a kis bogarad :wink: :wink:
Vendég

Gröni

privit megkaptam :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

És nagyon nagyon nagyon nagyon szorítok nektek! Kezem lábam csuriban lesz miattatok még vagy 10 hétig minimum! Sőt még a hajam is csuriban lesz! :D
Nagyon nagyon nagyon szeretlek, és ezt sugárzom majd felétek hogy minél több pozitív enegria érjen, és minden rendben legyen!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
babácska08

Ja, és nem küldtétek pirit hozzám :evil: :evil: :evil:
Vendég

Grönikém!
Én nagyon remélem sikerül kitartanotok minél tovább!!Beszélj hozzá,próbálj meg te is pozitívan hozzáálni,pihenj sokat-ez a legfontosabb!Mi mind nagyon szurkolunk nektek,hogy minden rendben legyen!
littike

Vicuska én nem tudom, január óta nem taliztam a rühessel :lol:
Vendég

Vicus

én elküldöm neked az enyémet! :wink:
babácska08

Sziasztok!

Megjöttem dógozóból, hulla vagyok! :?

Valaki engem is megdobhatna egy privivel!!!!!!

Akkor most ki kicsoda, mert Zapánét és Babácskát tudom, de kik írogatnak még ide? :shock: :roll:
Vendég

Ditke

hali, akkor a lényeg megvan! :wink:
babácska08

Jajj csajok! Annyira köszönöm nektek, nem lehet baj, ha ennyien drukkoltok nekünk! :wink: Kicsit kétségbe vagyok esve, természetesen félek, de ez erőt is ad és hihetetlenül pozitív vagyok! Ha eddig eljutottunk szinte gond nélkül, nem történhet baj! Annyira a célegyenesben vagyunk, ki kell bírnunk még, ahogy írjátok kb 10 hetet!

Zsu!

Továbbra is pihengess! Drukkolok nektek nagyon!

Littike!

Ma már nem biztos, hogy írok, de igyekszem!

Baba!

Detto! :wink: Ugye az lesz amit írtam? :wink:

Vicuska!

Hát én most nem tok, biztos valakinek útjában van! Hmm, de szép is lenne odáig eljutni! :roll: Azért igyekszem....

Ditke!

Azért azt már tod, hogy fijú-e vagy vagy jeány? :P

Nati!

Mé nincs neked pirid azóta? :shock: Eddig meg két hetente jött!

Zsófinak hihetetlenül drukkolok, hogy ne találjanak semmit és végre elkezdődhessen náluk is a babagyártás!

Többiektől bocsi, most nem megy a visszaolvasás! :oops:

Kép

Kép
gröni

Gröni!
Tudod az injekciótól meg sem jön, úgy elvékonyitotta a méhnyálkahártyát:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gröni Drága!
Millió bababenntartó és méhszájzáró energiát küldök!!!!++++++++++++ Èrzem,hogy minden rendben lesz,annyi mindent tettél érte, megérdemled!! :wink: :wink:
Milyen kúpot és antibogyót szedsz?
susy75

Babácska!
Te vagy ma a laptetü bajnok!!! :lol: :lol:
susy75

Lökök egy képet Szabiról, ez a hétvégén készült

Kép

A homloka közelebbről megismerkedett a betonnal :?
Vendég

Gröni

ha úgy lesz ahogy írtad, akkor úgy lesz ahogy írtad :lol: :lol: :lol: remélem érted :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
babácska08

Nati

Szabi már milyen nagyfiú! És milyen vagány széke van! Tedd el azt is nekem a vizi játékkal együtt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
babácska08

susy

pedig spontán jön :lol: :lol: :lol: :lol:
babácska08

Grönikém!!!!!!!
Nagyon-nagyon szorítok Nektek, nem lesz semmi baj, meglátod!
Eddig is minden rendben volt, ezután is úgy lesz!
Még legalább 10 hétig bent marad a pici, az biztos!

Megnyugtató, hogy a doki ennyire uralja a helyzetet, ez nagyon fontos!

Rendületlenül mennek a drukkok Neked és a pici babának!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Cép jó estét!

Luca javaslatára megvizsgáltam a lelkiismeretem, és arra jutottam, ha azé nem sáros, aki az enyémet annak gondolja, akkor semmi okom távozni, sőt nevet váltani sem, mert Nati példájából kiindulva az a legjobb, ha a szánkon, ami a szívünkön.

Ha ez valakinek nem tetszik, hát lelke rajta.

Nem kell mindenkihez üzenetet írni.

Ha viszont megint kezdődik ugyanaz a herce hurca, ami miatt felbomlott a régi jó csapat, akkor nem ovisok, hanem egy csapat serdülő pötyög itt esténként...ugye ezt nem akarjuk.

Nem azért vagyunk itt egymásnak, hogy gyötörjük, hanem, hogy segítsük a másikat!

Gröni drága!

Nagyon nagyon szoríjjok...és összezárt lábakkal tessék közlekedni...
minél tovább tartson
remélem susztercérnával varrtak... :lol:

Gyugyi vajon sikeresen irtott, mert ma még legalább 3* elküldte, de má nem vettem be...

Nati

Nekem már állandó a tapasz bizonyos helyeken...döbbenet, hogy mindig ugyanott verik be! :lol: Kíváncsi lennék Tüncsi jánya is rendelkezik-e hasonló spontán arcfestékkel... :lol:
Pedig csemetéink nem is ittak!

No ez volt az uccsó üzim ezen a néven, a továbbiakban a régi leszek, nem bújkálok, minek, aki megértett, elfogad, aki nem annak tök mindegy hogy hínnak... :wink:

Üdv Ticsimű
pötti

Szép reggelt! :lol:

Kép

Gröni!
méhszájzáró enerdzsik mennek minden nap neked++++++++++ :lol: csak aztán bent ne maradjon az a gyerek :shock: :wink:

Zsu és Fenci kismamik!
hogy vagytok? :P
mennek a babatapik :D

Zapáné!
kiírtottad a vírust? :roll:
ezt neki! :evil:

Kép

Ditke!
ne dógozz már annyit :? :D :D
mesélj inkább kicsit! :lol:

Susy!
üdv szüleidnek :wink:

Vicky!
remélem már nincs rókakoma :roll:

Nati!
helyes kölök Szabika!jól áll neki a púp :oops: :lol:
és tök ari a széke 8)

Pötti!
örülök, hogy mától Ticsimű lettél :lol: :lol: :lol:
és örülök neked is hogy itten vagyol :P

Krisz eltűnt :( :?:

Mofly még mindíg remélem nyaral :lol:

Fenci meg pihenget :wink:

Kukacnak meg milliónyi drukkhegy megy mára a műtétjéhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P
Vendég

Cijja Vicuska!

Én is nagyon örülök Neked! És sok mindenki másnak is!
Neked nem jelez a vírus?
Nekem most közölte a gép, hogy talált vmi újat, de a régi irtó nem irtja, frissítsek...hát majd megpróbálom, apjuknak nem sikerült, akkor nekem miért menne?????????

Remélem vki ki tudja irtani...annak ellenére, hogy nem sikerült megnyitni, mintha mégis beette volna magát valahová...pedig 2 tűzfal is van ezen a masinán...igaz ők okosan meg is kérdezték, hogy biztos megnyitom, hát én meg biztps vótam benne, hogy ja...átmegyek szkeptikusba!

Kép
ticsimû

Vicuska!

Hogy vagy?
Piri akkor remélem csak vasárnap ér hozzád. :D
kolibri28

Hali csajok!

A szék nem a miénk :D :D :D :D :D :D :D Egy másik kisfiúé, de tényleg szupiii
Vendég

Szia Ticsi! :lol:

én ma 2 új vírusírtót is letöltöttem, el is szállt az egész amit elsőre irtam :? , mindig bejelez hogy gáz van, főleg a képekre, amiket felteszek.....de van hogy az egész bnetre :shock:
én nem értek ehhez........ :roll:

Kolibri!

köszi, most már a vasárnap lenne a jó :lol:

A többiek ilyenkor még alusznak??????????????????? :P :P
cak nem strandolnak ilen időben.....vagy netán dógozóba mentek? :roll: :lol:
Vendég

Vagy alszanak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagy főznek , mint én! Ugye Zapáné???????????????? Jó panírozást!!!!!!!!!!! Én utálok panírozniiiiiiiiiiiiiiiiiiii :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Pálinkásat :!:

Ébren vagyok, csak nekiálltam rántott patiszont csinálni. 9 óta burcsázom vele, de még a panírozást el sem kezdtem. :twisted:

Vírussal nem tom mi van. Tegnap este a Zapa bepöccent és bezárta a szirénázó ablakot. :shock: Azóta nem jelzett. Küldi még Nektek msn-en a linket? :oops:

Na, megyek, összemaszatolom a konyhámat........

Kép
zapáné

Luca!!!!
Kész a milánói???????????????????????
Vendég

Na tessék!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

a k@rva vihar miatt szétjött e kerítésünk, leszakította a nádat :evil: :evil: :shock: :shock: :( :(

Kép
Vendég

hali kukorékok!

hú mindenki milyen háziasszony!

zapáné

ha neked sziréánázik, akkor nem értem nekem miért nem...én tennap 3* is kaptam tőled üzit

sztem neki kéne állni rizst termelni

az udvaron tökig ér a víz, a gyerek má teljesen bekattant, hogy be van zárva

meddig ázunk még?

dógozni menni se eccerű, mire beérsz, lehet ruhátcserélni

zapáné, meddig mész le kilókkal? elfogysz itt nekünk a végin! :)

Kép
ticsimû

Vicuska!

Nálatok vihar volt, Mikor?
Itt csak csendesen esik lassan 1 napja!
Vendég

Nati, enyém gyerek most kelt fel, és reggelizik. :roll:
Ezért aztán ráér az ebéd...

De már olvad a hús.

Vicuska, itt is akkora szél van, attól félek, leviszi a tetőt!

Zapáné, nálunk a csajok paníroznak.Kivéve a karfiolt.Arra nem tudom rávenni Őket.
Msn-en letiltottalak, bocs...de csak amíg megdöglik a rusnya virnyogó jószág!
Vendég

na én is azon gondolkodtam, hol van a beígért 100 kmes szél, de ezek szerint nálatok tobzódik!

Nálunk a múlt héten a szomszéd szalonnázott, és annyira figyelmesen oltotta el, hogy a mi kerítésünk is odalett...jó szomszéd! :evil:

Luca

Eztek szerint neked is folyamatosan érkezik a levél...aszondták csak akkor kűdi, ha nem érhető el az illető, de ez erre a virnyogóra nem igaz

Zapáné

Mit csináltatok ezzel a volt tanítvánnyal, hogy ilyen keedves ajándékot sózott a nyakatokba! :lol:

Kép
ticsimû

Hali! :lol:

nekem már nem küldi msn a vírust :shock:

itt Dunántúlon tombol...... :( főleg a mi utcánkban, itt mindíg(dombtető) :evil:
a buzi szomszéd hogy fog örülni hogy leesett a kerítésünk :twisted: :twisted: :twisted:
lehet kitekerem a nyakát mégiscsak :roll: :twisted:

én ma nem főzök :lol:

sőt nem is csinálok semmit....passzív vagyok de nagyon 8)

panírozni meg úúúúúúútálok, mindíg úszik utána a konyha :shock:

de ezek szerint nem csak nálam.....hehe :lol: Zapáné.....haha

Kép
Vendég

Vicuska

Nyugi :lol: :lol: :lol: :lol:

Panírozás nekem se döfi...gyerek úgyis kihányja, apjuknak ég a gyomra, én meg lufi leszek tőle, szóval elég ritka a rántott cucc...és hogy félek a fröcsögő olajtól...ááááá

Inkább sütős vagyok, azt berakom, kiveszem, nem kell pacsmagolni vele. De tavaly nyaraláskor az Őrségben ettem rántott feta sajtot, na az isteni volt, még nem próbáltam elkészíteni, de mai késik az nem múlik! :wink:

Kép
ticsimû

Végeztem........ Bűzlik az egész kecó! :lol: Meg én is.
Majd 150 darabot sütöttem ki. :shock: + sűtkrumpli és sült hagyma. ....meg tartármártás. De azt nem sütöttem meg. :lol:
zapáné

Jaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!
Végigrágtam magam az előző pár oldalon, végre rájöttem (megírtátok) ki-kicsoda, erre (majdnem) mindenki visszaveszi a régi nevét! Ezt tényleg ne csináljátok a kismamikkal!

Nagyon örülök a rég nem látottaknak, sokkal jobb így a topik, már azt hittem nemsokára kihalunk. Most már tilos lelépni!!!!!!!

Én nem dobok pocifotót, mert már nem férne rá egy képre.

Gröni :D

Nekem sem jósolt a doki 32 héttől többet, aztán tessék...
Nagyon drukkolok nektek! Ilyenkor már minden napnak örülni kell, amit kettesben töltötök (milyen hülye szó). Pihenj ezerrel!

Nati :D

Szegény Szabi! Szép kis paca!

Littike :D

Szerintem nem ciki a délutáni alvás. Én mióta kismami vagyok(1,5 éve) szinte mindig alszom egy kicsit délután, főleg mióta éjszaka is etetés van.

A panírozást én sem szeretem, de a végeredményt elfogyasztani annál inkább!
150 patiszont, vagy 150 szeletet?

A többieket is puszilom, de már mennem kell, mert megyünk védőnénihez ebben a jó időben. Imádom!

Puszi mindenkinek. Hajrá!
boboka4

Boboka :)
3 barab, 150 szelet! :wink:
Már a 37. hétben jársz? Gyönyörű!!!! Krisi baba most hágy kiló? Dobhatnál róla képet!
zapáné

Hát ilyen nincs!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
zapáné

Most ettem, de már folyik a nyálam! :oops: 8)

Susy!

Már elkezdte a letöltést, nagy lépés ez az ő részéről! :lol: Semicillint szedek pár napig, hátha van valami fertőzésem és Gyno mittomén milyen kúpot, ezt pedig gomba ellen, bár most nincs, de márcsak 3 hetente kell visszamennem, addig bármi lehet! Ártani egyik sem fog! Aztán a 24. héttől asszem seduxent kell szednem a Pipilphen helyett! Jó szülőzést, eltudom képzelni mennyire hiányozhatnak!

Vicuska!

Részvét a kerités miatt! Vagyis inkább a kukkoló szomszéd miatt! Itt is szar idő van, de nekem ez nagyon megfelel! Az eső nem sok vizet zavar, az idő pedig pont jó nekem! Ennél hidegebb, melegebb ne legyen! Nálunk is ilyen a net! Ha valami nem tetszik neki bezárja, miután előugrik egy kis ablak, amiben ír valamit, de elolvasni nincs időm, már lép is ki! A bénet is olyan sokszor belassul, tuti vírust kerest! :roll:

Zapáné!

Nem semmi mennyiség! :shock: Fogyózol még? :lol: Jajj de megkívántam!

Ticsi!

Teljesen leégett a kerítés? :shock: Megvertétek? 8) :oops: Hogy vagytok?

Nati!

Nagyon jól áll Szabinak a pup! Írtó édes! :D Te honnan tod, hogy ki, mit főz? :shock: Fogamzásgátló szuri? :roll:

Kép

Kép
gröni

Nem szokásom javítani, mert rámenne a fél napom, de ezt muszáj! Szóval Pipolphen! 8)

Bobóka!

Olyan izgi, minnyá meglesz Márk! Császár lesz, ugye? Mi is csak azért gondolkodunk 28 hétben, mert azután nem tudjuk mi van! Addig talán kitudjuk védeni azt, ami eddig gondot okozott! A hogyantovább egy nagy kérdőjel! Félek is tőle, a 3. trimeszterben még nem jártam! Milyen?

Kép

Kép
gröni

Gröni :)
Fárasztó. Én mindig beszorultam a fürdőkádba....... :lol: :lol:

Küldök patiszont! :wink:
zapáné

Zapáné! :lol:

Az nem gond, nem fürdők! 8) Viszont akkor is be kell másznom a fürdőkádba, hogy zuhanyozni tudjak! Érdekes lesz....addig be kell szereznem egy targoncát vagy egy emelődarut! :lol: Van egyáltalán olyan, hogy emelődaru! :oops: :roll: :lol:

Kép

Kép
gröni

gröni, zapáné!!!!!!

kiröhögöm magamból a gyereket! beszorulni a fürdőkádba...hahahaha

én nem fértem el anyum mellett a konyhában, valamint külön módszer kellett kiszállni a kocsiból! nem beszélve a beszállásról

gröni

a drága comcéd imád kukkolni, kíváncsi típus a lelkem...ezért benádaztuk, de sütniis imád minden hétvégén...micset az egész pereputtyal... :evil: de eloltani azt má nem, én mondtam a páromnak, hogy előbb utóbb megjárjuk, de nem hitte el...hát így jártunk...még gondolkozunk a megtorláson... :lol:

150 szelet!!!!!!!!! anyám vendégségbe jön az osztály? nem csodálom, hogy egy csatatér mire bapanírozod!

boboka

olvastalak a másikban, és én is láttam, hogy megy az idő! de jó lesz, ha már együtt jáccanak! :wink:

vicuska

ideért a szél!

Kép
ticsimû

GRÖNI!!!!
Te is tudnád, ha fent lennél msn-en!
A fogigátló szuri meg isteni jó nekem!!!!!!!!

Gyugyi nem mondtad, hogy megyek hozzád vendégségbe ma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zapáné!
nagyon ügyike vagy :lol:

nekem még van lefagyasztott töltött káposztám estére :wink:

Grönike!

csak azt tudom javasolni neked, hogy: :lol:

Kép
Vendég

Ticsi :)
Micsoda szomszéd.... :shock: Jó, hogy nem égett le a házatok!
(Honap is patiszont eszünk!.... :wink: )

Gröni :)
Hát bizony, a nagy has kényelmetlen tud lenni.... (De ki bánta? :wink: :D ). A legjobban az "zavart", hogy nem görbült a hátam. Szülés után tök jó volt puposkodni! :lol:

Nati :)
Gyere! iszunk is! :lol:

Vicuska :)
Az is finom! Te csináltad? Én ilyeneket nem tudok. Zacskóból főzök.... :oops: :wink:
Bár ez a patiszon "natur" volt. Mé nincs előre panírozva, lefagyasztva????? :roll:
zapáné

Ticsi!

nálunk is nád van, de 2 sorban(mert magas a szomszéd, sőt létrára is feláll ha kell :twisted: ),így aztán könnyen belekap az a kib@szott szél :evil:

ha kitaláltad a megtorlást, engem is érdekel :wink:
(én is tudok párat, csak azért rács jár.... :roll: ) :lol:
Vendég

Zapáné!

áááááááááááá, dehogyis! :shock:
minek nézel engem? :roll: :lol:

anyós :P :P :P :oops:
Vendég

Zapánééééé!!!!!!

Kép

Kép
Vendég

Kép
zapáné

Halihó!

Azt hiszem, hogy az én lelkiismeretem tiszta. 8)

Gröni :D

Drukkolok, hogy jó sokáig kibírja odabenn a pindur. Figyeld meg, a végén úgy kell kicsalogatni. :lol:

Ticsi :D

Jaj de jó, hogy te is itt vagy. :lol: (Amúgy elmegyek lottózni.)
Köszi az sms-t,s hogy gondolsz ránk. Válaszoltam rá, megkaptad? Ugyanis egy kis gebasz van a telefonommal, s nem mindegyik sms jut el a címzetthez. Már többen is panaszkodtak. :oops:
Ilyen szomszédot...... :evil: Még jó, hogy nem gyújtotta fel a lakásokat. :evil:

Vicuska :D

Sajnálom a kerítéseteket. Kárörvendő szomszéd egyszer csak megkapja a büntetését. :wink:
Én küldtem a pirit. 8)

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?