Jujj, én nem tom, hogy tiszta-e!
Mármint a lelkiismeretem!
Majd ti megmondjátok, hogy lehet-e az!
Én annak érzem, asszem!
Alapvetően nekem senkivel semmi bajom, Bridgettel sem, mindenkit úgy szeretek ahogy megismertem! Senki nem mutatott mást az elején, mint most! Lehet kétszínűnek tűnik, de csak azért nem fogok megszüntetni valakivel kapcsolatot, mert a másikat megbántotta! De szerintem ez nyilvánvaló volt eddig is, nem mondok újat!
Ne klikkesedjünk és ne várjuk el ezt a másiktól sem! Szerintem!
Engem csak az zavar, hogy mire végre visszajön mindenki, jön valaki és egyből ugrik névtelenül! Miért
Szóval, lábam csupasz!
Viszont nem kaptam csupa jó hírt! Baj még nincs, szerencsére! Kopp-kopp! Ha nem varrtak volna, már elvesztettük volna egymást! Tök puha a méhszájam, gyakorlatilag a varrás tart, bár a belsőt még megnézzük uhu-n! Valszeg nem lesz több manuális vizsgálat, aminek nagyon örülök! Több nyugtatót, magnéziumot, antibogyót kell szednem, továbbra is kupozok, biztos ami hótziher alapon! 24. héttől elkezdjük a tüdőérlelőt, mert lehet, hogy hamarosan kétszeres anyuka leszek! Nem hiteget továbbra sem a doki, a 28. hétig gondolkodunk és nagyon figyelünk, hogy a baba a legjobb állapotba jöjjön a világra! Ez van....