Új privát üzeneted érkezett!

Dita,
szerintem Vikiék ma már tuti hazamehetnek, nem?

Mara,
hidd, el én nagyon igyekszem.

Múlt héten vettem egy kismama újságot, és tegnap kiraktam a kocsiba, mielőtt bementem az inszemre, és páromnak elkerekedett a szeme, hogy már ilyenem is van? Kezdte azt hinni, hogy lemaradt valamiről, és nem is inszemre megyünk, hanem uh-ra :lol:

i.kata
 
 


Kata
Nekem meg állandóan jeleket adnak.
Pl. az az ultrahangos dolog amikor rámtette a műszert és még ott volt az előző páciens kisbabája a monitoron. Annyira jó lett volna, ha az én babókámat láttam volna!

Ma pedig nevetgéltem az irodában, a kollégám beszélt telefonon, és kérdezte a másik fél, hogy hol van, mert gyerekhangokat hall.

Ezzel most arra akartál utalni, hogy szerinted felhívhatom?
Vagy küldjek egy sms-st neki?
A világért sem akarnám zavarni! :roll:
Bár egy sms-től sztem nem dől össze a világ.
Küldök egyet, na jól rábeszéltem magam!
Mit üzentek?

dita75
 
 


Kata: legyen igaza a párodnak!! és 2 hét múlva már olyan uh-tok legyen , ahol ti is láttok egy 1 mm-es kis vmit, ahogy én! :wink:

Boni: én Tóthozom!! nekem is eszembe jutott!! csak nem tudtam , h melyik is volt az ahol dobozoltak , de a párom annak ellenére, h nagyon keves könyvet, novellát, stb olvasott el , rögtön vágta , h Örkény Tóthék! remélem a kiskölök majd rá hasonlít és a tanulásban olyan jó memóriája lesz, mint az apjának!
I. Retteget Zsigmond!! nagyon tetszik!!! szerintem nagyon édi! remélem a párod nagyon határozott most már a névválasztásotokban!

Dita, Kata: örülök, h elmúlt mindkettőtöknél a pocakfájás!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

 
 

Dita,
egy üzit küldhetsz, legfeljebb majd csak napok múlva válaszol.
Én sokszor puszilom őket, és nagyon várom azn elsőfotókat Lackó babyről. :lol: Előre is köszi, hogy átadod :lol:

i.kata
 
 


Dita,
amúgy mit érzel magaddal kapcsolatban? Azt mártöbbször megérezted, hogy másokkal mi a helyzet, de magaddal kapcsolatban is érzel most valamit?
Velem kapcs. tuti nem érzel semmit, mert azt már írtad, hogy szerinted csak máshol lehetek babás. :cry:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek bejöttem ma dolgozni. Kiderült, hogy senki nem vette át a feladataimat, hiába hagytam itt, adtam át. úgyhogy néhány óra alatt utolértem magamat. Amúgy is csak itt unatkoztam volna Pesten.
De most már lassan megyek férjecskémhez ebédelni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina: Akkor jól kitöltötted a mai mapodat :)

Dita: Én is várom már Vikit a fényképeivel, és a születéstörténetével :lol:

hofeherke
 
 


Dita: én is azt üzenem amit Kata! sok puszi mindenkinek és várjuk a fotókat!! vigyázzanak magukra!
Velem kapcs. tuti nem érzel semmit, mert azt már írtad, hogy szerinted csak máshol lehetek babás.
ezt h értetted Katával kapcs-ban??

Linácska: hát te is jól töltöd a betegszabidat! :roll: remélem köldököd javul!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Katám!
Tudod nagyon bízom benne, hogy nem lesz igazam, és most velem együtt babásodsz.
Saját magam dolgait annyira nem szoktam megérezni, de nagyon bízom benne, hogy a negyven millióból egy betalált.

Ha az a bajom amire gyanakodtam az inszemmel kiküszöböltük.
Tény, hogy régen olyan voltam mint Mara, hol jött a piri hol nem össze-vissza volt a ciklusom nem nagyon volt pém.
Januártól csodaszépen alakul minden gyógyszer nélkül is kafa eredményeim voltak, megjött időre, volt pé, minden klappolt.

Szégyen nem szégyen de elmondom mire gondoltam, bár ez a jelenség olyan nőknél is előfordul akik teljesen monogám kapcsolatban élnek.
Én amikor először hallottam erről a félúton legyilkolós dologról, egyből arra gondoltam, hogy mielőtt apát megismertem nekem sok kapcsolatom volt, hiába éltem akkor is kapcsolatban azt a fiút én csaltam rendesen :oops: , és ezek után joggal feltételezhetem, hogy ez a jelenség okozhatja elsősorban nálam a problémát.
:roll:

Remélem, hogy a gyanúm beigazolódik, és az inszem már csak emiatt is sikerülni fog. A negyvenmillióra más topicokban is azt mondták, hogy nagyon jó eredmény! Nekem csak egy fickócska kell aki randizik a Bébi Bogyómmal! Remélem ez a jelenség már múlt idő! :wink: :roll:

Átadom Vikinek az üzenetet!

dita75
 
 


Kata: ne aggódj , a boszik is tévednek néha!! és most Dita tuti tévedet veled kapcsban akkor , amikor azt modta multkor, h te csak máshol lehetsz babás. és most beléd is belédbeszéli a babát, ahogy magába is! :wink:

Dita: bocsi! :oops: :lol:
köszi, h írtál Vikinek!!

egyébként nekem febr-ban jósolt kártyából az egyik kolléganőm! és akkor tök magam alatt voltam, mert azt jólolta, h nem jön idén a baba! :cry: de szerencsére nagyot tévedett!!
de azért még bennem van, h még csak félidősek leszünk és nagyon remélem, h nem lesz semmi baj ez idő alatt! :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
ne aggódj, biztos minden rendben lesz! :lol:

Dituli,
én is bízom benne, hogy velem kapcsolatban nem jön be a megérzésed! :lol: És igyekszem rácáfolni a jóslatodra, ok?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2008.07.22 10:15-kor.

i.kata
 
 


Csibi
Nekem ez a Forgács nem szimpi. Persze ettől még bárki lehet babás. Amúgy Vikinek ugyanez volt a megérzése mint nekem.
Amit a talinkon mondtam Monicnak az sem jött be teljesen, mert nem ő lett a következő kismamink, jó páran beelőzték szerencsére! :wink: De nála annyira éreztem a lombik előtt ő is annyira + volt, ritka volt, hogy elbizonytalandott..... de helyre ráztuk! :lol:

Ja és veled semmi baj nem lesz az égadta világon.
Mákszemke egy csodababa, és nagyon meg fogja szépíteni az életeteket! :wink:

dita75
 
 


Dita,
hogy érted, hogy Vikinek is ez volt a megérzése? Hogy nem szimpi a Forgács?
Nem védeni akarom őket, de biztos máshol is vannak problémák és szerintem ugyanakkora eséllyel lesz valaki babás a Forgácsban, mint a Kaáliban, vagy a BMC-ben, vagy akárhol.

i.kata
 
 


Kata
Szerkesztgetünk, szerkesztgetünk? :lol: :lol: :lol:
Ezt jó hogy kitalálták, gyakran igénybe veszem én is! :lol:

dita75
 
 


Kata
Igen a Forgáccsal van baja azthiszem, és sztem igazad van ebben, nekem csak az a véleményem, hogy attól még lehet ott babásodni. Csak néha amit elmeséltél milyen tapintatlanok voltak, én már eleve keserű szájízzel indulnék neki azokután a babásodás útján. Szerencsére velem nagyon tapintatosak voltak, a nővérke drukkolt és szorított, a kacsintós Barna is elviccelődött az uhu-n, és nem tettek megjegyzéseket mintha ott sem lennék. Nagyon rendes volt a doki is mindent elmagyarázott, és amikor a nővérrel valamit beszéltek akkor sem hagyott ki belőle elmondta olyan nyelven amit én is értek.
Szóval jó érzés volt így babásodni. Azokat amiket te meséltél én kiborultam volna, főleg amikor az új uhu-géppel kísérleteztek rajtad! :twisted:

dita75
 
 


Dita,
többnyire mindig az öreg doki volt az, aki tapintatlan volt, vagyis nem is ez a jó szó rá :roll: A saját dokim sokkal rendesebb szerintem, és az asszisztensek nagyon kedvesek. Az én dokim asszisztense mindig tudja mi van velem, hol tartok éppen és minden inszem után bíztat. Az tény és való, hogy az az uh-os story nem volt valami kellemes, de ott is az öreg kezdte a szúrkálós megjegyzést. Sajnos azt nem tudom kivédeni, hogy a másik doki ne legyen ott, amikor megyek, szóval ebbe bele kell törődnöm. Amiket eddig ezekről az intézetekről olvastam véleményeket, sok különbséget nem tapasztalok egyik között sem. Biztos van, ahol alaposabbak, de nem akarok fél éveket várni arra, hogy bekerüljek egyáltalán konzultálni. :roll:

i.kata
 
 


Dita: Van egy kis igazság abban amit írtál. Ugyanis néhány kutatás szerint a prostituáltaknál is kialakul az ellenanyag termelés, mert a szervezet így védekezik a sok együttlét ellen. De ez nem minden esetben jön be indokként. Én ugyanis nagyon is monogám vagyok. Két pasival voltam együtt eddigi életemben, és egyik sem az a 2 óránként megkívánlak típus volt. :roll: Sajnos :oops: (Bár én sem vagyok az.)

hofeherke
 
 


Kata
Teljes mértékben megértelek. Az "öreg" meg monnyon le! :lol:
Én sem mennék át máshová most már én úgy érzem jó helyen vagyok! Ha téged nem befolyásol annyira az öreg hozzáállása akkor jó, ne is vedd fel, a saját dokid rendi a nővérkék segítőkészek, és úgysem ez fogja eldönteni a sikereiteket.
Tehát hajrá, nagyon bízom benne, hogy az utolsó inszem, utolsó próbálkozás volt! Felkészülés a + tesztre, és rajt! :wink: :lol:

Mara
Hú most egy kicsit prostinak éreztem magam. :oops:
Arról nem beszélve, hogy az előző párom meg 24 órából 26-ot kexelt volna. :roll: Össze is jött az első évünk alatt véletlenül, és amikor szakítottunk akkor pár hónapra rá az új asszonnyal hamar összejött nekik is a bébijük. Tehát ott sem volt probléma a nemzőképességgel. Velem van valami bibi és ezt már régóta tudtam már csak a kimaradozó mensik miatt is, és már egész fiatalon belecsaptam a lecsóba sokszor felelőtlenül, sokszor meg a tapasztalatlanságból eredően (lecsúszott óvszer és hasonló nyalánkságok) de soha nem lett belőle baj.
Viszont nagyon bánom, hogy nem már akkor nézettem utána, hogy mi lehet ennek a hátterében és most közel a 33-hoz nyüglődöm a problémámmal. :roll:

dita75
 
 


Már megint úgy eltűnt mindenki. :( Ebédeltek? Jó étvégyat, ha iden!

hofeherke
 
 


Dita: Én utána nézettem időben, de amíg nem akarsz gyereket, addig az orvosok le se sz...ak. 20 éves korom óta keresik mi a bajom, és még mindíg nem tudják az okát annak miért nem működöm magamtól. Az hasfalamon az endo, meg az ellenanyag csak a fő probléma mellett van.
És ne érezd magad így. Nagyon irígyellek azért mert tudsz élni. Én mindíg kicsit gátlásos voltam, és mivel javarészt nagymamám mellett töltöttem a gyerekkorom ezért egy kicsit konzervatív is. Folyamatosan küzdök a bennem lakó kisördök, és az erkölcseim ellen. Mindjárt el is mondok egy regénybeillő kis szorit.

hofeherke
 
 


Mara
Én annyiból nem bánom a sok fiút az életemben, hgoy legalább elmondhatom kiéltem, kiszórakoztam magam, de elég volt. Nekem már csak apácska kell, és nem gondolok másra. Szeretem és ő is engem. Egy szép kis családot szeretnék ahol mindenki boldog.
A nővérem nagyon fiatal volt amikor a férjével összejöttek és mindig hajtotta a vére pedig már ott volt a két gyerek. A férjével egyre rosszabb volt a házasságuk, hamar el is váltak.
Én úgy gondoltam szerzek néhány tapasztalatot (hát a néhánynál egy kicsit több lett :oops: ) és csak utána ha már megtaláltam azt a pasit aki mellett el tudom képzelni a hátralévő életemet akkor fejezem be. Addig pedig bulizás a köbön. A buliknak vége apácskát választottam helyette. :wink:

Várom a sztorit. Priviben küldöd?

dita75
 
 


A gimiben a sok "zseni" osztálytársam mögött labdába se rúgtam. (Hozzánk járt a megye színe, java) Na aztán az egyetemen úgy döntöttem kibújok a tojából (ebben a gólyatábor is segített) És vállaltam az igazi énemet, aki szeretne a társaság középpontja lenni. Sikerült is. Heti 3 buli, három különböző társasággal. ;) Beleszerelmesedtem az egyik srácba, de nem mertem elmondani neki, pedig sülve főve együtt voltunk, és épp csak egy hajszál választott el minket egymástól. A szülinapomon félrehívott, és elmondta 2 hete egy barátnőmmel jár, és csak azért nem velem, mert a másik csaj hamarabb lépett. Abuli ment tovább, bár nagyon rosszul éreztem magam. Közben a szórakozóhelyen egy vadidegen srác belémesett, és alig bírtam lekoptatni... A "szerelmem" barátja, aki egy adonisz volt , minden nő álma, humoros, intelligens, akivel mindíg egy hullámhosszon voltunk, úgy lassúzott velem, mintha a következő pillanatban felfalna szőröstül bőröstül, és én hülye képes voltam megkérdezni tőle a döntő pillanatban, hogy "A barátnőd hogy van?". Ugyanis volt neki, csak épp egy másik városban. De nem bántam meg, mert így is elég volt az az este, ugyanis ráadásnak, egy albérlőm beleesett abba a csajba, aki miatt engem "elhagytak", és alig bírtam hazavinni, mert minden villanyoszlop előtt megállt, és verte bele a fejét.
Na ennyit arról, hogy én se voltam piskóta, meg arról, hogy többnyire azért az eszemre hallgatok és nem az érzelmeimere.
Ez alól csak a férjem esete a kivétel, de arról már írtam :)
Bocsi, hogy hosszú volt. :oops:

hofeherke
 
 


Monicról még nem tudok semmit :roll:

i.kata
 
 


Mara
:shock:
Jó kis buli lehetett, ez nem is regénybe hanem egy igazi brazil szappanoperába illik! :roll:

Nem tudom meséltem-e, hogy én a Zoltán Erikáknál denszeltem!
Ezáltal és ezenkívül is eszméletlen sok buliban vettem részt. Egy csomóan sürgölődtek forgólódtak mellettem, rengeteg fiúcsapat volt akkoriban Picasso Branch, ShyGys, Biző Boys, Hip Hop Boyz, V-tech......... fel sem tudom sorolni. A külföldiekről nem is beszélve.
Jajj nagyon jó időszak volt. A felsorolt együttesek közül is "beválogattam". Egyszerűen nem lehetett elkerülni a showbiznisz ilyen, hogy mindenki-mindenkivel. Persze azért ennyire nem vettem komolyan a dolgot, nem teljesen úgy kell elképzelni, hogy mindennap más karjaiban ébredtem fel, de iszonyat sokat flöröltem és hát elő-elő fordultak egyéjszakás kalandok is. A ShyGysból nagyon bele voltam szerelmesedve az egyik fiúba, sajnos akkor én is elbátortalanodtam, és egy szép estén kívül ahol végig csak csókcsata volt nem történt más.
Viszont nemrég megtaláltam őt, esküvőkön zenélnek, tehát a zenekar már megvan ( az esküvő még ugyan nincs, de majd lesz az is! ) :lol:

dita75
 
 


Kata
Biztos még nem került sorra, ha 11-re mentek akkor ki tudja mikor lesz ismét gépközelben. Dobj egy sms-t hátha már megvolt az uhu!

dita75
 
 


Dita: El sem tudom képzelni mennyi tini szeretett volna a helyedben lenni. :) A multkor a TV-ben Kozsóról volt egy összevágott anyag, és megkeresték a felsorolt fiúcsapatok nagyrészét is. :)

hofeherke
 
 


Dita,
írta, hogy ha végez akkor ír, most írtam nemrég neki, hogy végeztek-e már, de nem válaszolt rá.
Gondoltam, hogy Zoltán Erikáéknál táncoltál, mert volt fent olyan képed is iwiw-en, amin együtt vagytok.
Az akupunktúrán amikor a 2. kezelésen voltam, akkor a mellettem lévő ágyon a nő a drogos lányáról beszélt. A doki jól kifaggatta, és az anyuka elmondta, hogy a lányát 13 éves korában egy ismerős beajánlotta a Zoltán Erikáék tánciskolájába és ott kezdett el 13 évesen a nagyobbakkal bélyeget nyalogatni, és ma már kemény drogos a csajszi.

i.kata
 
 


Monic hívottés minden rendben van :lol:

i.kata
 
 


KATA

Szupiiiiiiiiiiiiii! (Mármint a Monic hírek!)

Már az én időmben is voltak ott furi alakok akikkel elszállt a ló.
De azt mondom nem kell ehhez az ECDS-ba járni, mert akár az iskolába is belekeveredhet rossz társaságba. Márpedig a suli kötelező. A párom fia is év vége felé az iskolába idősebb srácokkal ismerkedett meg akik isznak és cigiznek.

dita75
 
 


hát csajok én le sem merem írni, h hány pasi volt az életemben! :oops: úgy sem találnátok ki!

Kata: köszi a jóhírt!

képzeljétek voltam kint kajavadászaton a Skálapiacon és ki kapja el a karom? Linácska! odajöttek a férjével enni, mert a férje a budafokin dolgozik. vicces volt! kicsi a világ!

én is azon a véleményen vagyok, h mindenki azt az intézetet dícséri, ahol babásodik. na meg persze számít nagyon , h hogy bánnak az emberrel. pl amit Ancsi mesélt, h az egyik inszeménél rajta kívűl még 2 másik lány is bent volt , 1 a jobbján és 1a balján, szerintem az is nagyon durva volt. és Katának az új uh-s esete is!
de a leges legfontosabb a végeredmény a baba! ha baba van a pocakban, akkor mindenki elfelejt minden hasonló rossz történetet!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Mara
Azért értek csalódások is rendesen. :roll:
Pontosan az említettek miatt!

Nézd csak hogy szorongattam a kis Félénk Fiút! :wink:
Hú de meg voltam érte zakkanva! :roll:

Kép

Amúgy lehet, hogy Kozsó keze is benne volt abban, hogy nem lett több az egészből, mert amikor kiderült, hogy velük utazom a turnébuszban még a busz vezetőjét is ki akarta rúgni. Képzeljétek el, hogy az egyik fiú levágatott a hajából 1-2 centit és emiatt levont tőle 5000 ft-ot. Annyit kaptak akkoriban egy fellépésért fejenként.

dita75
 
 


:shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.07.22 13:05-kor.

dita75
 
 


Csibi
De jó!!!!!!!!!!!!!!! Itt vidéken biztos nem kapja el egy babanetes lányka sem a karomat. :cry:

Mennyi volt? Valld be de izibe! :lol:

dita75
 
 


Dita: én sajna nem tudom ki ez a srác, vki híres (volt). :roll:
te viszont semmit nem változtál!! az arcod szerintem most is ua , mint ezen a képen, pedig gondolom már biztos jó régen készült.
igen tök jó volt, bár először kicsit megrémültem, h ki kapta el a karom. de hát csak kb 2 percet beszéltünk, mert Linácska férje is megjött a kajával én meg egy munkatársammal voltam kajavadászaton és már nagyon éhes voltam.
ezt nem árulhatom el! nézd meg a varázsgömbödben, v tudd meg kávézaccból, v csirkecsontból!!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dituli: Vauuu ;)

Csibike: Most már vallanod kell! :)

hofeherke
 
 


Csibi,
Nem az urad volt az első pasi? :wink:

i.kata
 
 


Csibi
Na már na!!!!!!!!!! Olyan izééééééééé vaaaaaaagy! :lol:

A kép kb. 10 éve készült és kb. 30 kilóval nyomtam kevesebbet, a hajam holló fekete volt. Sztem az arcom sem olyan már. Vén banya lettem. Az a srác úgy elmenne mellettem az utcán, hogy rám sem nézne. Ő a ShyGys - ból volt Julian egyébként.
Rajta kívül a másik 4 srác egy izomkolosszus volt, és idősebbek is, de nekem pont ő kellett. :shock: Biztos az anyakomplexus miatt! :lol:

dita75
 
 


Dita,
szerintem sem változott az arcod, és egyáltalán nem nézel ki 33-nak.
Ez a srác nemrég volt valami műsorban. Azt hiszem a szépségkirálynő választáson lépett fel 2 másik régi fiúcsapatos sráccal. Én sosem rajongtam ezekért a csapatokért, de biztos más a helyzet, haközöttük mozog valaki.

i.kata
 
 


Dita: Vagy inkább babakomplexus. :) Már akkor is babát kerestél magadnak ;)

hofeherke
 
 


Kata!
Tényleg! Nem is láttam! :cry:
Persze hisz ez volt az életem, és ki mivel dolgozik azzal kenődik - szokták mondani! :roll:

Jajj ne fényezzetek, mert még elbízom magam! :oops: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Sziasztok,

megjöttünk, minden a legnagyobb rendben, 1,11 cm nagyok vagyunk, a szülés várható időpontja hivatalosan 2009. március 08.
Erős a terhesség, nagyon jó helyen van a baba, minden irányból védve van, úgyhogy mostmár teljesen átlagos terhes nő vagyok, nem vagyok veszélyeztetett.
Nagyon boldogok vagyunk, a folyosóról behívták a páromat is és ő is láthatta saját szemével Pindurkát. Kaptam 3 képet is, majd este teszek fel, most fekszek még az Utró miatt de utána apa elvisz vendéglőbe, mert ezt meg kell ünnepelni :wink:

Mindjárt visszaolvasok!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok,

megjöttünk, minden a legnagyobb rendben, 1,11 cm nagyok vagyunk, a szülés várható időpontja hivatalosan 2009. március 08.
Erős a terhesség, nagyon jó helyen van a baba, minden irányból védve van, úgyhogy mostmár teljesen átlagos terhes nő vagyok, nem vagyok veszélyeztetett.
Nagyon boldogok vagyunk, a folyosóról behívták a páromat is és ő is láthatta saját szemével Pindurkát. Kaptam 3 képet is, majd este teszek fel, most fekszek még az Utró miatt de utána apa elvisz vendéglőbe, mert ezt meg kell ünnepelni :wink:

Mindjárt visszaolvasok!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
gratulálok a mini manótokhoz! Már nagyon várom a képeket :lol:

i.kata
 
 


Monic: Ez annyira jó hír, hogy még a gép is duplán örült neki. ;)

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Monic,

Gratulálok Pindurkához! És a párod elérzékenyült? Én is várom a képeket! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic: ezek szupi hírek!! és a márc nagyon jó nap!!! 1, nőnap (bár nekem mindig az öcsém névnapja - Zoltán - jut inkább eszembe!) és 2, nekem márc 8 -án volt egy spontán menszim, és ebben a ciklusban lett Mákszem csodababa!!! :lol: :lol:

Dita: én könyvelek , számokkal, papírokkal és számítógéppel dolgozom, én mivel kenődöm??? :shock: :shock: :o
és én nem fényezlek, de szerintem semmit nem változott az arcod!!

én sem rajongtam soha egy fiú csapatért sem. én inkább mindenevő voltam (vagyok a mai napig is) és én inkább több együttest is hallgatok. soha nem díszítették fiúcsapatok a szobám falát. és nekem Dita által emlegetett csapatok sem ismerősek. egyedül csak Z.Erika és Kozso. :oops:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic: ja és még annyit, h szép és nyugodt kismamaságot kívánok neked!! és most már tényleg nyugod légy, most már minden rendben lesz!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic: Meg tudom erősíteni Czinke állítását a március jó hónap. Nálunk a fél család márciusi (én is) + tele van családi-baráti névnapokkal is. A kedvenc hónapom. Szóval gratulálok a halacskádhoz!

hofeherke
 
 


Monic,

Neked mikor kell menned újra UH-ra? Te is már csak a 12. hét betöltése után mész? Én legszívesebben minden héten mennék, hogy lássam minden rendben van a pici babánkkal! :wink:
Jaj, de messze van még aug.18-a... :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Akkor Némókának is halacskája lesz??? de jó , de vicces!! :lol:
én nem tudom ezeket a horoszkópokat, csak azt tudom , h nálunk a családban (szülők , tesóm, párom ) mi, a többit nem. és mikor mondtam, h dec-i lesz PiCzinke, akkor mondták nekem is , h mi lesz, de el is felejtettem. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: