Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi!

Köszönöm. Mi volt a dokinál????
bende

hát, a gyerekdoki pont szabin van, szóval helyettesítés volt, de mindegy! a lényeg, hogy csináltak egy kartont nekünk, illetve megkaptam a recepteket, amit csak születés után lehet kiváltani, a gyerkőc nevére és születési dátumára, illetve az én TAJ számomra úgy, hogy az első számjegy 8-as! ha hazajöttünk a kórházból, akkor kell telefonálni, és a dokinéni is, és a védőnő is jönnek! ;) hát ennyi! de augusztusban már a doktornéni jön, akkor apa is itthon lesz, remélem, hogy szimpi lesz mind a hármunknak!

Bende, a képet nagyon szívesen!

Aproo, köszi az infót Felucaról, én teljesen lemaradtam, vagy lehet, hogy itt nem is írt a nagy költözésről!? már nem emlékszem! :(

Mecsi, ne depizz, mert akkor a babó is rosszul érzi magát! szar idő van, meg hideg, de inkább, mint lerohadjon rólunk a textil, szóval most aztán lehet jönni-menni, ha valaki késztetést érez rá! :)
és gyere! majd megpróbálunk felvidítani!!!

megfőztem a spenótot, és megyek is enni, mert nagyon éhes vagyok! :(

gyerek közben helyezkedik ezerrel!

vajon hány kilók már a lurkók? vannak már 3!? szerintetek?

Nikianyu, merre vagy? vagy még mindig vendégeskednek nálad?

sophie27

Nem akarok , mert nagyon magam alatt vagyok és senkire sem akarom a rosszkedvemet ráragasztani. Szegény Andi is feljött hozott neke ikás kosárkákat, de ő sem maradt sokáig. Biztos látni rajtam hogy ma jobb nekem egyedül. De köszi a törődést! :)
Én is láttam ilyen fotelt nagyon édi. Mennyi volt? Naon cuki!

Ja és Örülök Feliciának hogy minden oké eddig!
Döncikének meg jó utat az új kis otthonába már biztos nagyon várják!

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi!

3300 pénz. Miért vagy depi? Van valami konkrét oka? Írjál. Ne magányoskodj. Vagy ez már a baby- blues és szülni fogsz????

Zsófi! Szerintem már van 3 kiló. Az enyémet legalábbis 2 hete becsülték 3200 grammra és majdnem ennyi az időbeli eltérés is közted és köztem. Az enyém meg már tuti nőtt azóta. Mi csak akkor találkozunk a dokinénivel, ha már megszületett a babó. Lehetett volna választani, de megkérdeztem a védőnőt, hogy jó-e akinek a körzetébe tartozunk és azt válaszolta, hogy igen. Úgyis menet közben derül ki, hogy szimpatikus-e vagy sem.
bende

köszönöm a málnalevél tea reciket! amúgy ízesíteni lehet? vagy azzal nem rontom el a hatását!?

sophie27

Bende, amúgy melyik ez a bútoráruház, ahol a fotelt szerezted be?

sophie27

na. kicsit később jövök, most nem tudok függőlegesben lenni! :( kicsit heverészek, mert valaki nyom belülről! :)

sophie27

Egyszer már irtam hogy anyukám nekem már nincs sajnos, és elég sokat jár a fejembe tegnap óta, plusz ma még olyan kaját is csináltam amit ő csinált nekem utoljára persze nekem nem sikerült olyanra ugyhogy full extra depi. Holnapra már jól leszek , babókám azért szórakoztat kapok rendesen. szülni meg még nem is akarok :)

3ezer, hát az nagyon nem volt drága!!!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziazstok!

Ugy emlékszem, hogy azt írtátok többen, hogy a védőnő többször meglátogatott... engem egyszer tegnap, 4* voltam nála és már nem is akar látni, csak a babával... Nálatok is így van ez?

Ma behozta az Önk. csomagot... az alábbiakat tartalmazta:

+ kamilla tea naturland
+ szoptatos tea naturland
+ hőmérő
+ 10*10 mullap
+ steril vatta
+ tejserkentő homeós bogyó
+ szájpenéészre ecsetelő naturland
+ mellápoló krém (garmastan)
+ alkohol
+ babaolaj (napraforgó)
+ gyermekkenőcs naturland
+ mosdókenőcs naturland
+ lázkúp 6 db-os
+ hintőport (hexachloropheni)
+ sudocrem nevezetű krémet

Hát ennyi. Nem tudom, hogy ki mit fog ebből használni, de nálam a nagyrésze kukában landol. Televan mindenféle allergiát okozó segédanyaggal.

Mi a Weleda-nak a termékeit fogjuk használni, már nagyrészét be is szereztük. Van popsikrém, fürdető, olaj, ...

Mi homeopata gyerekorvost választunk... remélem elvállal.

Nem tudom, hogy hallottátok-e, de leírom: Az új védőoltásokat összevonták, valamint kivonták belőle a higanyt, ez jó hír, de még van benne pár olyan, ami nem jó, de ezis fejlődés. És az új vakcinák esetében nem jó az eddig használt lázkúp, mert összeférhetetlen.

Valamint már van homeopátiás védőoltás, ha megyünk a gyerekorvoshoz rákérdezünk, mert ha lehet választani, akkor inkább ezt.

Az első védőoltást nem kell beadatni a kórházba, mert 6 héten belül is belehet. --> egy kis haladék, elég nekik a PKU szűrés az 5. napon...
Vendég

Zsóf!

Nyugodtan izesítsd a teát. Én raktam bele citromlevet és egy kis cukrot és melegben beraktam a hűtőbe is. Most már nem iszom 3 napja, mert nekem is szorulásom lett tőle. Talán holnap újra főzök egy adagot.

Fotel: Retz bútoráruházak és féláron volt. 6.600,- az eredeti ár.
Megnézem a szórólapot melyik lehet neked közel:
Csepel: II. Rákóczi F. u 277.
Persze ezen kivül van még Pesten egy csomó.
Az akció minden áruházban a készlet erejéig tart. A fotel neve: Finka gyermek szék. Piros, vagy kék huzattal.
bende

na csak itt ragadtam még a gép előtt szőnyeget kerestem.
Beleki ez a önkoris csomag a felicitasos papir alapján kaptad vagy ez is jár még külön?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

köszi bende lehet megnézzük csak kár hogy még nincs hova tenni, én még ezt néztem ki a kikába ha el akarna majd egyszer bújni ne a szekrénybe menjen Kép
de hát persze ez még odébb van. Addigra kikerül a sarokágy is és akkor lesz hely rohangálni is a szobába max körbe körbe :D
Most viszont megyek vasalni.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ja és lapra szerelt egy 50x40-es 12 cm magas dobozban volt. Nem nehéz, ha nincs sok csomagod bkv-n is utaztathatod :)
Több infom nincs róla.
bende

Sziasztok!

Én is itthon ma, kicsit heverészek meg takarítok, holnap mennem kell uh-ra, mert a múltkor a dokinéni elrohant műteni és nem írta be az adatokat a gépbe és nincs meg a papírja sem, nembaj legalább újra látom a kis drágát.

Niki lehet, hogy talizunk így, mert én 11-re megyek, de ki tudja meddig ülök ott, majd nézz be az alagsorba, hátha még ott rostokolok! Vagy tényleg nagy a csend felőled, lehet én nézek be hozzád és Barnushoz? :)

Közérdekű: (sajnos): szóval engem is boldogít pár napja az aranyér hurrá hurrá. Megkérdeztem a dokinénit és mondta, hogy recept nélkül kapni hemorit kúpot, azt használhatom és jó is. Én még mellé egészítem, hogy főzök kamillát és azzal leápolom, hisz gyulladáscsökkentő! Szóval sokakat érint, hátha segítettem ezzel!

Álmok: én ma egész éjjel szoptattam, tök jó volt :) Láttam Zorka arcát és tök jól szopizott, de volt egy kis dolog....... ketten voltak, két babó, hú hát eléggé beparáztam álmomban, és teljesen oda voltam, hogy a másik cicimből az előtejet odaadjam a babónak. De fura volt, mert tudtam, hogy Zorka az igazi és, hogy a másik babó, hát nem is tudom valahogy nem éreztem az enyémnek!

Ilyen fatális baromságokat álmodni :)

Mindegy, lemértem a pocim, mert gondoltam nekem nem is nől, erre meglepett a 110 cm. Hű 5 centi 1 hét alatt.

CSodásak a babaszobák és a pihenőszék is, meg a jó hírek mindenki felől.

Katica hazament már? Remélem igen és kapunk lassan képeket a kis kukacosokról! FElícia te is rakjál képeket, mert Dávidkát is rég láttuk!

Na eldugulok!

Szép napot nektek!

Ritus

Kép
rituspoc

Mecsi!
Sajnálom, hogy már nincs veled az Anyud. Azt hiszem most nagyon- nagyon segítséget jelentene Neked is. Gondolj arra, hogy most már TE leszel valakinek az Anyukája és mivel úgy érzem, hogy Te nagyon szeretted a tiedet, előtted van a példa, hogy Te milyen szeretnél lenni.

Ez a fotel is klassz. Én ebbe azért szerettem bele, mert itt van mellette a nagyobbik párja és elképzeltem a gyerkőcöt meg az apukáját, ahogy egymás mellett üldögélnek. :)

Na, jó menj vasalni, elengedünk, de ne a könnyeiddel gőzöld a ruhákat!
bende

sziasztok!

málnalevéteát én is iszom rendületlenül és én is kb.evőkanállal egy bögrébe ami kb.2,5-3decis és sajátbodzaszörppel ízesítem, de csak kicsit...nélküle is tökre meglehet inni egyébként :D
és a szorulást kiküszöböltem az esténként előszeretettel fogyasztott saját keverésű müzlivel amit az édesség utáni vágyam szempontjából is jó kompromisszumos megoldás...
zabpehely+ pehelymix+napraforgómag+lenmag(!!ez egyébként hüvely síkosító/puhító is!!)+szezámmag+fahéj+pici barnacukor és nyakon tejjel és 1perc a mikróban...aki plöttyedtebben szereti az fözze kicsit, úgy könnyebben emészthető...
írtam már ezt korábban is , hogy nekem ez teljesen jól kompenzálja amálnalevelet és érdemes kipróbálni
én a terhességem elött nem voltam szorulásos, de csak kb. kétnaponta mentem nagydologra, mostmeg 2-3szor is egy nap, persze mert már nemsok hely van , bizonyára az is hozzájárul... :D :D

én most indulok dokibácsihoz aztán beszélek nikianyuval is , a lelkemre kötötte, h hívjam azonban amint...
csandi
Vendég

Sziasztok!

Mecsi, teljesen átérzem a hangulatodat. Nekem is nagyon sokszor eszembe jut anyum mostanában. Nagyon kicsi voltam, amikor meghalt, így csak kevés emlékem van és édesapám mindenben próbálta pótolni, de akkor is nagyon nehéz nulla anyaképpel babát vállalni. Vagy legalábbis én ettől rettegek egy picit. Szerencsére van egy tündéri nővérem, jó nagy korkülönbséggel, aki rengeteget segített amikor kicsi voltam és most is!

Fotel: nekem is van és sógornőm egyszer a 2. babájával szoptatott nálunk, akkor teljesen belelkesült és azonnal szerzett egy ikeásat. Szóval 4 gyerekes tapasztalt anyukaként is elsők között ajánlja, annyira bevált!

Zsófi, Feluca még az esküvője után nem sokkal költözött falura (egy napon volt az esküvőnk, legjobb barátnőkként, úgyhogy nem nagyon tudtunk együtt ünnepelni) szóval amikor ide írogatott már ott lakott. Csak akkor még télen nem volt ennyi munka.

Nicike, akkor csütörtökön. Írsz nekem egy mobilszámot priviben? Mert akkor dobok egy sms-t. A Szigethalom alsó az a megálló ami a Pennynél van? Ahol a Taksonyi híd felé megyek tovább?

Én élvezem a málnatea jótékony hatását, mert nekem folyamatosan hasmenésem van, ettől meg pont jó eddig. :oops: De sztem a csalánteához képest szörnyű az íze...

Ritus, nekem is pont hasonló bajom van, mármint fertőzés-tünetek terén. De már vagy 2 krémet és 3 fajta kúpot kipróbáltam, nem nagyon akar elmúlni. Onnan lehet tudni, hogy nem a nyákdugó (bocsi) hogy az sokkal nagyobb mennyiség mint ez. :? + az rózsaszínes általában, ha jól tudom...

Gyerekdoki: nálunk egy szem van, pedig 10 ezer fölötti a lakosság. Klafa... Ja és két védőnő, 4 helyett. Akik az önkoritól negyedévente kapnak pénzt csak felszerelésre, tehát kb. nullán állnak. Pedig nem vagyunk egy szegény település, házidokiból 5 is van. :?
Önkoris csomag meg ugyanolyan mint az egyszeri önkoris támogatás. Ott van, ahol normális az önkori. itt nem.... :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szerintem a csalántea a rosszabb ;-)

yuyu79

Aproo, mindjárt küldöm a privit is.

De taksonyi híd? meg penny? Szigethalmon nincs penny.
Taksonyi híd,az a gyártelepi megállónál van.
azon gondolkodom milyen tám pontot írjak, h tudd mejik az a megálló,tököli hév megállót tudod mejik? Az az elötti szigethalom alsó...
Szólj ha oké,ha nem akkor jön apa és Ő jobban tudja itt mi hol van,és akkor folytatom az útba igazítást...

nicike

Köszönöm a tippeket, trükköket málnalevél teával kapcsolatban!

Bende, köszi a segítséget, tudom, hogy hol van a Retz, már több hete tervezem, hogy bemegyünk, de eddig nem jött össze, mert mikor kocsi van, akkor későn járunk arra, amikor meg nincs, akkor meg nincs kedvem leszállni a buszról, és megvárni a következőt, ami 1 óra múlva jön... :P De majd talán most hétvégén!

Sajnálom a sok aranyeres problémát! :( És úgy tudom, hogy szülésnél is simán kijöhet, szóval még az is lehet, hogy én sem úsztam meg, csak esetleg most nincs még, de majd a nagy erőlködéstől...

Önkormányzatos csomag nálunk sincs, legalábbis nem hallottam még róla... A XI. kerületben lehet, hogy adnak, mert ott van extra lóvé is a szülésért, de itt, nincs!

Aproo, ez a Felucás dolog nagyon új nekem! De mennyire jó, hogy egyszerre is vagytok várandóssak! ;) De akkor örülök, hogy náluk is minden rendben!

Most vágtam be egy nagy szelet dinnyét, az ebédre megevett spenót kicsit karcsú volt, meg az alvásban is megéheztem, ez pedig jól eltömített! Kicsit félek, hogy este megint nyüglődhetek az elalvásnál... :S De annyira ki voltam, hogy muszáj volt ledőlnöm!

Csandi, ezt a magkeverékes dolgot milyen arányban állítod össze, illetve hol szerzed be hozzá az alapanyagokat?

sophie27

Nicike, azt hiszem, nem egyről beszélünk. :oops:
Most kérdeztem meg páromat, én arról a megállóról beszélek, ami ha jövök Halásztelekről Taksony felé, akor ahogy elérem a Hévet, pont ott van. De mint kiderült az a Miklós Gyártelep megálló minden bizonnyal.

Akkor a Tiéteket hogyan közelíthetem meg? Átmegyek ott a síneken s jobbra fordulok?

Yuyu, hát nekem ez pocsékabb, de nincs már olyan sok idő, hogy "élvezzem".

Zsófi, ha új, akkor legalább meglepődtél. :wink: :lol:

Na megyünk társasozni uncsitesókhoz, kicsit remélem engem is felráz ebből a kábultságból, hisztisségből....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mecsi! Ez az önk. csomag, a felicitast csak a gyerek születési adataival kitöltve lehet átvenni.

K.
Vendég

sziasztok!

Zsófi:
ízlés szerint :D merthogy pl. a zabpehely eleve puhább és könnyebben emészthető mint pl. a mix amiben árpa is van meg rozs is...ezek nehezebben emésztődnek, de én szeretem ha van mit rágni rajtuk .a szakirodalom a forralást vagy legallábbis a forrázást ajánlja.
én azért nemszoktam mert így jobban szeretem , de én egyébként is évtizedek óta eszem már így.kb.tinikoromban szoktam rá szintén vacsi utáni esti finomságképpen és most megint előjött ez a szokásom :D
egyébként a bio és anem bio között nincsen nagy árdifi, tehát dönts belátás szerint :lol:

37+4 napos friss méreteink:
buksi: 96mm
pockó:110mm
combi: 73mm
a becsült súlyra pedig tippeket kérekszépen!!
niki ha olvasod te ne mondj semmit, nem ér csalni!! :roll: :lol: :lol:

egyébként jártam a júliusi mamik között és ott is csak 4-5 baba született még csak meg... :shock: :shock: :shock: :shock:

üdv:csandi
Vendég

Aproo!

Azt mondták, hogy a nyákdugó olyan zselés, ez meg inkább túrós (bocsi) Nem tudom én megkülönböztetni a kettőt! Mindegy erre holnap kapok valami hüvelygolyót (olyan jól hangzik, mint az üveggolyó) :)

A másik kúp amit írtam meg az aranyérre jó!

Érdekes, remélem nem tévesztem el, melyiket hova kell rakni :)
Nehogy felcseréljem :)

Ritus

Kép
rituspoc

Cs-andi!

Holnap megyek uh-ra és mi egy napra vagyunk kiírva, ráadásul lányka lesz nálunk is, majd összehasonlítunk, de a tippem 3200 gr.

Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok!

Voltunk ma ctg-n az Istvánban....2 kismami ott vajúdott a ctg-s szobában, telt ház volt.
Nálunk nincs semmi, volt egy kemény 30-as összehúzódásom, a gyermek meg folyton elmászkált az érzékelő alól....megyünk köv kedden is...Párom értékelte a dolgot,h "ezééért jöttünk fel a kórházbaaaa???" :lol: ...no igen és ezért megyünk jövőhéten is. :lol:
Holnap reggel megyek védőnőhöz meg gyerekorvos bemutatkozásra és délután meg a dokihoz...

Remélem Mindenki jól van nincs energiám visszaolvasni...
Jó éjt ! Akik szülni szeretnének hajrá!! :)
makadu

Csandi, nekem nincs tippem a súlyra, de én egy nappal vagyok mögötted és holnap megyek uh-ra, ezért nagyon kíváncsi vagyok, hogy nekem milyen méreteket mond majd a doki. Főleg amiatt, hogy eddig mindig megállapította, hogy az átlagosnál nagyobb a gyerek fejmérete.

szuszu

még várnék pár tippet mielött elárulom a megfejtést!!
segítsetek csajok!!
Vendég

Sziasztok!

Az én tippem 3500 g, nekem ma 38+1-el 3700-at mondtak.
Az enyémek:
buksi: 96,
pocak: 112,
comb: 76 mm.

Szerencsére ma szülésznői hátszéllel nagyon gyorsan letudtunk mindent, aztán még megnéztünk két ismerőst, akik egy ideje már bent kuksolnak.
Sajna az uh-n megint látták a vesetágulatot, de most csak 8 mm-t (múltkor 12 volt), így a doki azt mondta, hogy születés után 3-4 nappal majd meg kell nézni a pici veséjét uh-val. A lepényre csak annyit mondott az uh-s, hogy rendben van. Tényleg most szeretném majd megnézni a kivett lepényt, múltkor elmaradt. És az adatok alapján 39+0-nak felelünk meg.

Hát, ez az aranyér borzalmas. Holnap első dolgom lesz a Rita féle kúpot megnézni a patikában, a kamillám meg már készül. A patikában a lioton krémet ajánlották, de ahogy itthon olvasgattam a leírást semmi köze az aranyérhez. :( Igazából egy pillanatig sem volt szorulásom és mégis kijött, pedig a súlyom sem nagyobb, mint Cintiánál volt.

Ari a kis fotel!

Zsófi! Remélem beválik majd nektek a doki néni. Aztán ha nem szimpi még mindig kereshetsz mást. Nekünk nem adták ki a recepteket, apának kell majd utána járnia a jövő héten.

Na megyek, bevetem a kamillát! :oops:

Andi

KépKép
jazmin2005

Szép estét!

Gyorsan pótlom a lemaradásom :)

Felícia, nagyon örülök a jó híreknek, csak így tovább!!! Minden minden jót kívánok Nektek!!!!

Szobák, nagyon tetszenek, szerintem minél színesebb annál jobb :) kell az inger gazdag környezet :)

Barbi, nagyon édes tőled, hogy még rám is gondolsz!! Én is annyira lennék Veled, nagyon sokat jártok a fejemben, hihetetlen erőd van, és főleg lelkiekben, nagyon nagy kár, hogy ennyire messze vagy, nem tudom elégszer elmondani!!! Holnap nagy nap!!!

Pöttöm, nagyon megy a drukk péntekre, várunk vissza a kis Nonoval!

Andi, neked meg múljon el gyorsan a "gazdagságod" !

Úgy irígykedem az Uh-os adataitokra, az én dokim szabin van már három hete és még lesz is kettőt, úgyhogy semmi hírem odabentről :( pedig annyira szeretném tudni, hogy hol tartunk, nem is vizsgált senki, pedig azt is jó lenne tudni, hogy hol tartok a méhszájjal. Ha simán bemegyek a kórházba, és megmondom, hogy tudni akarom mi a helyzet megvizsgálnak szerintetek? Nem aggódom, mert nagyon aktív a baba, csak hát jó lenne tudni mégis, hogy mire számíthatok.

Néha olyan jó lenne személyesen beszélgetni, én mostanában sokszor érzem, hogy senki nem ért meg, nem érzi amit én, veletek van egyedül meg az összhang, olyan a kedvem mint a hullámvasút. :(

Mecsi, nagy ölelés neked, tudom, hogy nem helyettesít, de egy picikét hátha enyhít!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
columbine

Szép éjjelt! :lol:

Mi hazajöttünk, de nem tudunk fürdeni, mert párom most szilikonozta be a zuhanyzót. Így most várunk...

Rita, ha túrós, akkor 100% gomba, ha taknyos, akkor vagy fertőzés, vagy ha nagyobb, egybe mennyiség és rózsaszínes, akkor nyákdugó. Elvileg...... Majd azért ird meg mit adtak rá, kíváncsi vagyok. Nekem mindenre jót kacag... :?

Csandi, fúrja az oldalamat, de 3 kiló felettire tippelek én is.

Columbine, totálisan megértelek, engem is már több mint 3 hete nem néztek, sőt ctg-m sem volt még egy szál se és tűkön ülök. Még jövő hétig. Olyan jó volna tudni mi újság odebenn. A teljesen zárt méhszájról szóló információt meg egyszerűen nem fogom elfogadni jövő héten, mert a pocakom kezd meghökkentő méreteket ölteni.
Ha bemész ügyeletre és azt mondod, furit érzel, vagy hogy picit görcsölsz, lóhalálában meg fogják nézni a méhszájat sztem, legfeljebb uh-t nem néznek. De ha ráérős a doki akkor még azt is. Bár ahogy hallom, most sehol sem ráérősek. Mindenhol totál gáz. Peti unokatesója most 6od éves és pont szülészeten van, hát elég horror sztorikat mesélt.

Jázmin-Andi, nekem felváltva ajánlották egyik este a körömvirágkenőcsöt, másik este mastut. Eddig bevált, el nem mulasztja, de semmi fájdalom nincs. Mastu, gyógyszertári, recept nélkül
Külső, vagy belső? Mert ha külső, akkor van intenzívebb kezelés is....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Cs- Andi!

3700 gramm a tippem. Hány megoldást vársz még mire elárulod a tényeket?

Mindenkit megértek, akit mostanában nem vizsgáltak meg. A méhszájamról 6 hete nincs hírem, a babó méreteiről csak 2 hete.
Gyors bejelentkezés volt, megyek nst-re, remélem a szülésznőm rá fog érni...
bende

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Neeeeeeeeeeeem volt ultrahang :x
És azt mondta eldönthetem h oda járok ctg-re (pénzért) vagy a kórházba. Én a kórházba akartam menni,de tegna ctg-re rakott ott,ugyhogy innentől oda kell járnom hetente.
Jó, a körülmények jók, relax szék,apának is,süti keksz ha alszik a baba,üditő,de azért jártam volna kórházba, h ezt a pénzt megspóroljam.Apa azt mondta sz@rni rá,Ő élvezte,lehet csak Én vagyok ilyen sz@r rágó? :oops:
Méhszáj zárva,a babucit ugy meg fogdosta hason keresztül azt hittem a hátamon jön ki a keze :shock:
És tudtam h az Én gyerekem megfog szivatni,mert napok óta kirugja az oldalam,ctg-n persze lapít,ahogy levették az érzékelőt,rögtön kaptam egy nyújtózkodást és onnantól ment a buli :D Kis rafinált...
Amúgy 2 hét múlva csinál uh-t, h minnél pontosabb súlyt kapjon a szüléshez.Na oké,de azért most is megnézhette volna :twisted:

nicike

Aproo,ha lekanyarodsz a sinek mellé,a köv megálló szigethalom.És az azutáni szigethalom alsó.
Szigethalmi piacon voltál már?az a megálló.

nicike

Jó reggelt!

Mára kialudtam a rossz kedvem, bár elég rossz volt egyedül tentézni, mert apa vidéken ragadt :( Köszönöm a törődéseket és az ölelést is :) jól jött. Most meg ez a pocsék idő, azért kezd elegem lenni ebből az esős hidegből. Lehet augusztusba meg majd megdöglünk, szerintem nekünk majd a melegfront hozza meg a szüléseket, mert ahogy látom még mindenki egyben van.

Én holnap megyek végre NST-re a szülésznőm küldött de sajnos nem ő csinálja mert ügyeletes hanem a kórházba kell mennem, aztán fel hozzá a szülészetre. Szombaton meg megyünk UH-ra a Hajdu Krisztához, legalább ránéz Áronkám buksijára megint.
Tegnap elkezdtem magamnak a gátmasszázst. Hát semmi extra alig érem el magam, bemasziroztam aztán ennyit birtam. Apa talán fog segiteni mert különben igy nem lesz ebből semmi. :shock: :lol:

Nici hogy birod még a diétát, nem hiányoznak kaják amit nagyon ennél?

csandi 3300g? mikor lesz eredményhirdetés?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi! :shock: Hogy lehet hogy még nem kelltél fel és nem írtál????? :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

megyek vissza tentézni , fázok !! cudar cidri van ma. :shock: :shock: :?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Húh, tényleg jó hideg van...

Én egész jól aludtam most, de mégsem érzem magasm túl fittnek.

Tényleg Zsófi, mi van Veled?? Remélem nem mentél szülni... :roll:

mecsi, örülök hogy jobban vagy, a szomorkás idő ellenére...

Cs-Andi, én 3400 g-ra tippelek ;-)

yuyu79

De most már kérjük ám a megfejtést, mert fúrja az oldalunkat ;-)

yuyu79

sziasztok!
nagyon köszönöm a lelkes tippelőket és megnyugtatásul (márakitez)
3850g
azért vetemedtem a tippeltetésre mert kicsit sokallom...talán az én dokim programja a felső értékeket dobja ki vagy ilyesmi...mondjuk az is az igazsághoz tartozik, hogy +-300g-os eltéréssel saccol ezt bevallotta...
és ő is azt mondta, h nagy a pockóm, de én nem látom annyira nagynak ellenben elég alacsony vagyok hozzá 156cm!!szerintem optikailag csaló vagyok :P :P :P :P

csajok ! ha az a folyás TELJESEN SZAGTALAN ÉS NEM CSÍP MEG VISZKET és kicsit zselészerű és fehéres akkor az NORMÁLIS hüvelyváladék csak terhesség alatt nagyobb mennyiségben van jelen!!ez a normál tejsav amit a védekezés miatt termel ahüvely és ha kinyílik a méhszáj szerintem megint nagyobb mennyiségű lesz...

még visszaolvasom gyorsan mit írtatok , mert én csak most ébredtem

puszi
Vendég

Mecsi!de ma már apa is otthon alszik veletek!!juhejjjjjjj :P :P

én már tegnapelött este óta érzem a medencém különböző részeken hogy úgy vagyogat vagy fájogat, de nem szenvedek tőle sőt fürkészem mert már nagyon várom a tágulást!!!!és ha szépen tágul akkor a babám leereszkedhet és elkezdheti ő is melót!!!!
mondta is a dokibácsi, hogy ott még dolgozni kell mert még közel van a szeméremcsont meg a kereszt egymáshoz, látszott is az uh-án...
annyira várom már és talán ezen a héten már megölelhetem a kis poronytyomat a nyestek helyett végre őt szopiztathatom!! :D :P :D :P

nikianyuval meg verseny van...velünk minden egyszerre történik...meg is csörgetem mert ma már itt lehetne...

mivel bende járt legközelebb a megfejtéshez, (de persze remélem, hogy a többieknek van inkább igazuk) ővé a főnyeremény amit még ki kell találnom, h mi is legyen :roll: :oops:
Vendég

Cs- Andi!Köszönöm szépen! Megadom a címem és várom az ajándéközönt. :)

Megjöttem Nst- ről, mint kiderült az alsó görbe itt nem is mér semmit, tehát az mindenkinek 0. Babóka kicsit be volt aludva, de kiderült, hogy csuklani Ő is tud :)

12 fok van odakünn és szakad az eső. Kicsit gondban vagyok az öltözködéssel, mert ekkora pocakra már nem nagyon van meleg ruhám, dagadt lábra pedig zárt cipőm.
Streptococcus vizsgálatot itt nem csinálnak, a 36. hét helyett, pedig a 40-iken van vérvétel. Én pénteken megyek.

Álmos vagyok, nyűgös vagyok, lehet, hogy menek aludni.
bende

Sziasztok Lányok!

Én ma jó korán keltem, mert 8-ra mentem ctg-re, ahol kb. ugyanúgy jártam, mint Nicike, azaz az én örökmozgó kisfiam úgy lapított, mint a fene. Hiába reggeliztem édeset, hiába forgolódtam az ágyon semmi mozgás nem volt. Illetve állítólag apró mozgások voltak, de azt meg én nem éreztem és az lett volna a cél, hogy nyomjam a gombot, ha mozog.
Este megyek a dokihoz. Lesz ultrahang meg gondolom mostmár méhszáj vizsgálat is. Képzeljétek el, hogy nekem milyen lehet, amikor az én dokim a terhességem alatt még soha nem vizsgálta meg a méhszájamat. Sokan nem hiszik ezt el, de amikor elmondom, hogy nekem még a bugyimat egyszer sem kellett levenni a vizsgálaton, akkor azért már eléggé hihető. Talán majd ma este. Nem mintha annyira vágynék a piszkálásra, de asszem ez ilyenkor már időszerű.
Andi, aranyérre már írtam korábban, hogy érdemes kipróbálni a szódabikarbónás fürdést. Én langyos vizet szoktam engedni a kádba (meleg, de nem forró) és abba teszek 1 evőkanál szódabikabónát. Abban ülök kb. 20 percet. Amúgy is jó a meleg víz az aranyérnek. Az amerikai kismama hírlevelekben ez a szódabikarbónás fürdő az első, amit ajánlanak aranyér esetén. Ha pedig sebes az aranyér, akkor érdemes megpróbálni a betadine krémet is mert az szépen összehúzza. Egyébként nekem már vagy 3 hónapja kijött és már beletörődtem, hogy nem is múlik el csak szülés után. Egyszerűen megbarátkoztam a gondolattal, hogy ott van, pedig nincs székrekedésem, hanem a súly, ami ránehezedik kinyomja. A szülésznőm is azt mondta, hogy ne törődjek vele, mert a kismamák 90%-ának van. Szóval nem kell tőle betojni.

szuszu

Andi,
Tényleg jókora méretű baba :shock: Szerintem legyen Bende jutalma egy mai gyors és fájdalommentes szülés :D

Ma nekem van nagyon rossz hangulatom. Zalán nyűgös, nem hagy magamra egy másodpercre sem (igaz, ez már több, mint 2 hónapja tart), de ez most nagyon idegesít. ma olyan befelé fordulós lennék, csak nem tehetem. És persze most van a "miértkorszak" ezerrel :? Most éppen lekapcsoltatja velem a gépet, asszem fogy a türelmem....
Bocs, hogy ilyen negatív vagyok.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

na sziasztok végre:) újra itt :)
aranyosak vagytok, hogy aggódtatok, jelentem minden oké, még egyben vagyunk, csak ahogy Andi is írta, barátnőm itt volt 2 napig nálam vidékről + tegnap egész nap vírusírtás volt a gépen, mert vmit sikerült bekapjunk....

Ritus, utólag is boldog szülinapot Neked! Remélem ma találkozunk :) és tényleg ne aggódj semmin, honnan tudhatnánk, hogy feleslegesen megyünk-e be a kórházba vagy sem?! jól tetted, hogy bementél, azzal meg ne törődj, hogy ki mit gondol!

Csajok, nagyon jók a babaszobák, ügyesek vagytok!

Húú úmár nem tudom, hogy kinek mit szerettem volna reagálni, annyit írtatok...

végül apával úgy döntöttünk, hogy igénybe vesszük annak a cégnek a szolgáltatásait, akik minden papírt elintéznek. Pöttöm, végül beszéltél velük, hogy mi a menete a dolgoknak?
Ja tudom mit akartam, Pöttöm ezerrel megy neked a drukk péntekre! :)

Barbi, sajnos még nem jelentkeztem anyudnál, mert ezer felé vagyok / voltam, de hamarosan.... örülök, hogy végre együtt lesz a család nálatok :) Sok puszi!

Na megyek reggeli, aztán lassan irány a ctg, délután majd jövök:)
szép napot nektek! Puszi!

sniky

Sziasztok!

Tyű, nagyon ramaty idő van, legszívesebben visszabújnék az ágyba...lehet mindjárt meg is teszem. :lol:
Éjjel 15 percenként fordultam egyik oldalról a másikra, annyira fáj már a medencecsontom az oldalfekvés miatt. Több görcsöm is volt megint éjszaka, de szerencsére nem voltak rendszeresek.
Még 2 éjszakát bírjon ki az én kis drága kisoroszlán kisfiam :lol:

Köszi mindenkinek a drukkokat, aranyosak vagytok. :wink:

Andi!

Gratula a kiscsaj méreteihez, nem semmi :wink:

Niki!

Jó, h megint itt vagy :wink: Még nem hívtuk fel a céget, hezitálunk.
Talán az önkormányzatot férjem is el tudná intézni, olyan közel van a kórházhoz...pont ma délelőtt mentegettem le az igénylőlapokat, hogy férjem ki tudja nyomtatni...
Nem tudom, talán azért holnap a férjemmel felhivatom a céget, hogy miujs...

pöttömpanni

Sziasztok!

Megint nem volt teljesen nyugodt az éjszakám, de olyan szempontból igen, hogy apa végre itt van Bp-en. Tegnap este 10után érkezett. :P
Éjszaka most csak fél órát virrasztottam úgy kettő körül, cserébe viszont reggel 6előtt ébredtem, és 7-ig fájogattam 10-15 percenként. Aztán szépen lecsitult a dolog és abbamaradt. Annyira megint nem éreztem vészesnek, úgyhogy nem mentünk még be a kórházba. Sztem ezek még mindig jósolgatóak, bár bízok benne, hogy lassan a vajúdás kezdetét jelzik majd. :wink:

Andi! Szép nagy kislány várható a dokibácsi jóslata szerint. Ne de mindent biztosra ők se tudnak, úgyhogy csak nyugi!

panna1

ismét hello lányok!
Most ébredtem reggel óta de úgy mint akit agyonvertek.

Ó Nikianyu is itt van !
Kép

Csandi azért baromira nem pontosan mérnek ám ezek a gépek ne feledd! barátnőmnek szülés előtt 1nappal mondtak 3800körül és 4500glett :shock: úgyhogy + - is lehet.
IIIIgen apa ma itthon alszik de megint későn ér haza :( :(
nem is tudom hogy tudtok meglenni apa nélkül napokig. Mondjuk mi tavaly fél évet nélkülöztük egymást , de most nem birnám ki.

Szuszu ezek szerint akkor a szódabikarbónás fürcsi is csak enyhit, és nem húzza vissza ugye? :(

Rita kitartás! Te nem tudod lepaszol ilyen napokon a kisfiad? vagy nem is akarod?

Szerintem ma inkább mindenki aki teheti búújjon vissza a meleg ágyikóba és pihizzen.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, mi is egyben vagyunk. Csak mióta nem dolgozom, kicsit nehezebb a netelérés. Van, hogy 20 perc, mire sikerül csatlakozni, ma pedig egyszer le is lökött, kezdhettem elölről.

Múlt héten egy jó kis torokfájással küzdöttem, sokat aludtam napközben is, de a sok tea és lórugásnyi C-vitamin meghozta az eredményt.

És végre elkezdtük beszerezni a babacuccokat, emiatt éjszakánként eddig órákat forgolódtam álmatlanul (de nem izgattam magam ezen, az esküvő előtt is ez ment hetekig). :-)

De már megvan a babakocsi, össze is szereltük, elvittük Anyumékhoz - kicsi a lakás, legalább addig ne kelljen kerülgetni. Aztán szerzünk neki egy nagy zsákot, és kitesszük az erkélyre. Szombaton megvettük a kiságyat, vasárnap pedig egy komódot. Nem bababútor, de így legalább kamaszkoráig használni tudja, és olcsóbb is volt. Még aznap este össze is szereltünk Danimmal. Eltartott vagy 5 (!) órát, mert csak lengyel nyelvű leírás volt hozzá, az ábrák pedig nem mindenütt voltak egyértelműek. Egy helyen csak a szerencsén múlott, hogy jó helyre csavaroztuk a rátétlapokat. Hétfőn a kiságyat már 1 óra alatt összedobtuk! :D

Még venni kell pelenkázó feltétet (kiságyra rakhatót) és fejvédőt-ágyneműt. Addig nem is rakok fel képeket, mert így elég sivár a babasarok. Át is kellett rendeznünk a szobát, mert a két új bútor épp, hogy befér így is.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mióta nem dolgozom, valahogy kevesebb időm van, mint korábban. Pedig férjemmel együtt kelek 6-kor, és 10-nél előbb nem alszunk el. Viszont így gyakrabban van takarítva, és a mosás-vasalás is nagyjából rendben van. Mondjuk ebéd után le szoktam dőlni egy órát aludni... :wink:

Beus

Kép
félhold

Mi múlt héten voltunk dokinál, de méhszájat nekem sem nézett, majd 7-én, mikor legközelebb megyünk. És Picike nem cáfol rá a nevére, a 34. héten (33 hetesen) kb. 1.800 g volt. De állítólag még duplázhatja a súlyát. Én inkább 3 kiló körülire tippelem születéskor, én is annyival születtem, és állítólag ezt öröklik. :)
Ennyit arról, hogy a kismama vitaminos babák extra nagyok. :) Továbbra is szedek napi 1 Gravidát, és se Picike, se én nem híztunk sokat (én 8 kilónál tartok most).
Ne izgulj Sophie, mi még jó pár hétig itt leszünk 2in1, aug. 28-ra vagyok kiírva! :wink:

Beus

Kép
félhold

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?