Új privát üzeneted érkezett!

Csige-bige nagyon sajnálom. Most teljesen megdöbbentem. Ha megműtöttek pihenj, hogy hamar rendbe jöjj. Sikerült lelkileg is helyrejönnöd majd, csak idő kell hozzá. Az, hogy magad okolod, az nehezebb lesz, hogy lelkileg jobban legyél.
timejka
 
 


Csige-bige :shock: :(
Mintha átok ülne ezen a topicon komolyan....Ha beszélni akarsz róla vkivel szólj,átmentem ugyan ezen.És sajnos egyre többen itt...
Kitartást kívánok neked,és mielöbbi babásodást!!!

annus11
 
 


És már félve kérdezem meg hogy MONKA?????Remélem nálad minden oké!!!!

annus11
 
 

 
 

Csige-bige!
Annyira sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(((((Csige-bige)))))

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csige -bige:

Nagyon sajnállak! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok

Csige nagyon sajnálom, sok erőt a műtéthez. Pihenj utána amennyit csak tudsz. És szerintem ne magadat okold, én úgy vagyok vele hogy ha egy baba elmegy akkor annak biztosan oka volt, lehet beteg lett volna, és akkor jobb hogy így történt. Én így próbáltam felfogni mikor vetéltem, és így valamennyire könnyebb volt.

Hát vinnem kell a hőmérőt a gyerekek miatt, de megpróbálom megállni hogy nem hőmérőzök.

Annus szupi a lakás, tök jók a szinek.

El is köszönök tőletek, de ahogy nézem nem lesz valami jó idő, így tuti fogok majd jönni.

Jók legyetek, vigyázzatok magatokra.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


„GYERMEKRE VÁRVA" – CSOPORTOS BESZÉLGETÉSEK PÁROKNAK

Az Ágacska Alapítvány és a Támogatást Születendő gyermekeinkért! Lombikbaba Közhasznú Alapítvány ÚJRA! rendszeres csoportos találkozókat szervez hosszú ideje babára váró pároknak. A csoportot két pszichológus vezeti, akik évek óta dolgoznak ezen a területen a párterápia-családterápia módszerével.

Egy alkalom felépítése a következőképpen néz majd ki: 2 óra pszichológiai „szaksegítség", ezen belül irányított relaxáció, tréningszerű helyzetgyakorlatok a veszteség, önérvényesítés, családi minták témakörökben, majd ezt követően 1 órás önismereti csoportbeszélgetés, ami lehet teljesen szabad, de lehet egy adott témát körüljáró is (pl. érdekvédelem).

Részletek:
1. 2008.10.10. 18.00-21.00

VESZTESÉGEK FELDOLGOZÁSA (vetélések, meg nem született gyerekek vesztesége, pozitív jövőkép, családról szóló vágyképek megváltoztatása)

További Időpont egyeztetés az első találkozón

2. INSZEMINÁCIÓ, LOMBIKOZÁS (Melyik intézményről mit lehet tudni? Mikor hagyjuk abba? Van-e oka a sikertelenségnek? Kilátástalanság, reménytelenség, remények.)

3. NŐI-FÉRFI SZEREPEK (erősítése, újjáépítése, szülői szerepek tisztázása)

4. CSALÁDI ÜZENETEK A GYEREKVÁLLALÁSSAL KAPCSOLATBAN (az eredeti család felől érkező rejtett üzenetek, minták a családban)

5. ALTERNATÍV UTAK (gyerek nélküli értelmes élet, válás, örökbefogadás, a várakozás nehézségei)

6. Kiegészítő alkalom: ALAPVETŐ TUDNIVALÓK AZ ÖRÖKBEFOGADÁSRÓL (feltételei, információ, dilemmák, tapasztalatok)

Az első próbaalkalom élménybeszámolója:
Lelki sík:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Egy résztvevő élménybeszámolója:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Helyszín: Budapest XI. kerület Csurgói út 26/B.
Részvételi díj: 3000 Ft/fő
Jelentkezés a program vezetőjénél:
Mészáros Krisztina
06-30-951-7989
kriszta@agacska.hu
adric
Budapest
 
 


Tegnap olvastam egy idézetet,lehet nem tudom pontosan leírni,de a lényege ez volt:
Se a rossz,se a jó nem tart örökké.Mivel a rossz már elég régóta tart,így közel jár a jó!

Ez erre a topicra nagyon igaz....ti jutottatok eszembe róla :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Csige, nagyon sajnálom. Ne hibáztasd magad érte. Ha betegen megszületett volna sokkal rosszabb élete lett volna. Ennek sajnos így kellett történie. Én is nagyon sokáig rágtam magam azon, hogy biztos a sok munka és stressz miatt történt velem a vetélés, de most már tudom, hogy nem segíthettem rajtuk. Viszont azóta még rosszabb lett a munkahelyenem a helyzet, még több a munka és a stressz, így amikor végre megint beköltözik a pocakomba egy új lakó, bizti, hogy inkább otthon maradok. Nem feltétlenül csak feküdni fogok, van elég teendő itthon is, de ezt magam irányíthatom, és nem mások döntik el helyettem.

Annus, nagyon szuper a lakás. Ilyenkor mindig elcsodálkozom, hogy a színes falak milyen jól is néznek ki. Nekem sajna semmilyen fantáziám nincs, ami a lakás berendezését illeti.

Gabi, jó nyaralás(telelést)! Én holnap indulok, de jól kifogtuk az időt. :twisted: A hétvégén még azon agyaltam, hogy kéne még egy-két rövidnadrág, ma viszont azt hiszem veszek pár hosszút inkább. No meg esőkabátot.

Nálam egyenlőre még piri nem jelentkezett. Szerintem holnapra vagy csütörtökre várható. Minden esetre ha jövő keddig semmi, akkor majd tesztelek egyett. Most a nyaralás lefoglal, majd ráérek akkor agyalni, mi van.

Kép
Kép
tessza76
 
 


CSIGE-BIGE: hatalmas ölelés és mély együttérzés :!: :!: :!: Szinte együtt lettünk babások és már egyikünk sem az! Nagyon nem a mi hónapunk volt ez! Hamar túlleszel rajta inkább belül fáj! De nem adjuk fel igaz? Nem a Te hibád!!! Puszi!
misszike
 
 


Sziasztok Lányok,

Csige nagyon sajnálom, ami történt, de semmiképpen sem Te vagy a hibás. :( Hidd el. Elrepül ez a 2-3 hónap és Te is, mint misszike egyből babásodtok makd.

Tessza, van valami jele a menisnek, vagy szoríthatunk holnapra??

Annus, nagyon szép a szoba és köszi a teakeverék leírását.

Gabi, bírd ki hőmérőzés nélkül és jó pihenést. :D
gmelcsi1
 
 


Gmelcsi1:remélem az Isten szólt ma belőled és mindenki nagyon hamar babásodni fog!
misszike
 
 


Ámen. :wink:
gmelcsi1
 
 


Cige!
Nem te vagy a hibás :!: :!: :!: :!: :!:
szerintem is igaza van Gabinak.... ha elment, biztos megvolt az oka.

Gabi!
Nagyon jó pihenést nektek!
Hát elég cudar időt fogtatok ki :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Annus
Nálam úgy tűnik minden rendben van! Csütörtökön megyek laborvizsgálatokra, a baba múlt hét csütörötökön 9.8mm nagyságú volt.
Épp tegnap este merült fel bennem a kérdés újra, hogy biztosan babát várok-e, mert igazából a duzzadó ciciken :oops: kívül nincs semmi tünetem. De hát lattuk az ultrahangon, és ott van benn...

Lányok kitartás! Biztos vagyok benne, hogy nincs elátkozva a topic és közel van az a jó nagyon!
monka76
 
 


Sziasztok lányok!Én még új vagyok köztetek,de szivesen beszélgetnék veletek a Clostiról,és a babaprojektről is.Van köztetek aki szurit is kapott mellé?

salygabó
 
 


Salygabó:szióka!
Van igen.én a clostitól 6 hónapig nem lettem babás,aztán kaptam mellé Merionált,össze is jött mindjárt! Sajnos aztán 6 hetesen elvetéltem...valószínűleg a progi szintem volt nagyon alacsony! Erre pedig Utrot kaptam viszont lehet nem elég korán!
Mióta próbálkoztok? Misszi
misszike
 
 


Sziasztok!

Hát....ma csináltam egy tesztet. Megpróbálom beszúrni.
Látom is, meg nem is. Tiszta népmese. Szóval van még min próbálkozni...

Kép

Kép
Kép
tessza76
 
 


Tessza két csík van!
timejka
 
 


Most megint megnéztem és szerintem két csíkos!
timejka
 
 


Köszi Timejka.

Annyi nega teszt után nekem is inkább pozitívnak tűnik. A 6 nappal ezelőttin nem látszott semmi, tehát még viszonyítási alapom is van, nem is olyan régi. Igazság az, hogy nem első pisiből készült.
Talán majd holnap sikerül elkapnom az elsőt. :wink:

Kép
Kép
tessza76
 
 


Tessza!!!

Ez biza ++++!Hurrrááááá!!!
És már most 2 csíkos,nem is első pisi,és csak a 12.dpo???Lehet h már nagyobb az a babuci!!!Holnap reggel mégerősebb lesz az a 2.csík,majd meglátod!!!

annus11
 
 


Köszönöm lányok a jókívánságokat. Ma este engedtek haza a kórházból. Minden rendben volt, a dokim fantasztikusan rendes volt. A műtét nem volt vészes, kicsit fájdogál de az normális. Inkább lelkileg viselt meg. Én is ezzel nyugtatgatom magam, hogy inkább most mint később és beteg babát pedig nem szeretnék. Most legalább kiderült, hogy mindketten egészségesek vagyunk a párommal, ha most sikerült, akkor három hónap mulva is fog. Most pihizünk és akkor újra melóra fel.
Tessza halk gratula, ez bizony pozitívnak tűnik. Vigyázz magadra, pihenj sokat.
csige-bige
 
 


Tessza!
Gratula!!!! ez bizony pozitív!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csige-bige!
Remek hozzáállás!!De azért ne folyts el semmit,mert későb amjd akkor jön elő amikor nem kéne!Jobb ezt lezárni magadban,ha időbe telik akkor azt ne sajnáld most!!!!Ez a 2-3 hónap talán elég lesz h feldolgozd!!!

annus11
 
 


Sziasztok!
Szóval itt vagyok és némileg sikerült visszaolvasnom is!

Tehát, akiért nem tudtam eddig jönni, az a drága kisfiam volt!
Ugye bölcsiszünet van.....
Egy darabig elvan a mese elött, de szerencsére nem ül egész nap elötte, így más programokat is ki kellett találni! Reggel dokinál kezdtük, mert 1 hete van egy piros csík a hátán, de azt mondta, hogy ez csak valami fű allergia és nem kell vele foglalkozni. Utána kimentünk a Vadkertbe lovagolni. Dani fél órát ült a paci (nagy ló) hátán, alig tudtam leimádkozni. Aztán hazajöttünk, gyors főzés, majd ebéd, utána csicsika és amikor felébredt elmentünk a barátainkkal játszóterezni, a csónakázó tóra kacsát etetni stb...
Szóval este fél 7 fele értünk haza, de itt meg kint voltak a szomszéd gyerekek az udvaron, így persze nekünk is maradni kellett. Az udvarról fél 8kor jöttünk fel, még megköszöntöttük Danikát, aztán vacsi, fürcsi és alvás. Szóval egész nap lefoglal a drágám. Holnap délután pedig megyünk a Kalandvárosba, így megint nem leszek, délelött meg Manóra vigyáz az egyik ismerős és meg megyek a gyakszi helyemre kicsit körülnézni. Tehát nem arról van szó, hogy nem hiányoztok és hanyagolni akarlak benneteket, csak kicsit besűrűsödött a programom!!!
De ígérem! Ahogy lesz egy kis szabadidőm, már jövök is!!!!!

Csige-bige!
Nagyon sajnálom!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Tessza!
Ez szerintem is 2 csík!!! De örüljünk majd akkor nagyon, ha már doktor bácsi is lát valamit!!!!
De akkor már nagyon örüljük!! OK? :wink:

Most búcsúzok!
Mindenkinek szép estét!!!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok Csajok,

Tessza, ez bizony két csík, nagyon ügyi vagy. Kérjük azonnal a ma reggelit is. :D Gondolom csináltál?
gmelcsi1
 
 


Gonosz kismalac rugdossa a nyuszi házát. Nyuszi lekiabál az ablakon.
- Malacka légyszíves ne rugdosd a házat mert lejön a vakolat.
- ŐT IS LERÚGOM!!!

Gonosz kismalac a jótündérhez:
- Kívánság az kívánság. Tessék csak szépen letérdelni!

Gonosz kismalac:
- Egy kávét kérek!
- Hány cukorral?
- SOK A DUMA!!!

Gonosz kismalac bemegy a játékboltba:
- Egy rózsaszín párducot kérek!
- Tessék!
- MÁS SZINBEN NINCS??

Gonosz kismalac eladókent dolgozik egy üzletben. Belép egy öregasszony
és látja hogy az gonosz kismalac nem figyel rá, ezért így szól:
- Elnézést kérek!
- Nem árulunk!

Gonosz kismalac az orrát turkálja.
- Nahát kismalac nincs egy zsebkendőd?
- Van, de nem adok!

Gonosz kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas:
- Mit csinálsz ?
- A falra festem az ördögöt.
- Szarva van?
- Mondom: festve!!!

Gonosz kismalac dúl-fúl az erdőben. Arra megy a jótündér.
- Na kismalac, ma teljesítem 2 kívánságodat!
- Röf-röf, legyen jó szaros a seggem!!!
- Háát, na jó - mondta a tündér és teljesítette. - De mi a második kívánságod?
- Nyald ki!!!

Agresszív kismalac bemegy a boltba. Azt mondja:
- Kérek egy türelemjátékot... De baromi gyorsan!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

Szóljatok ha vmit javítani kell benne,igyekeztem aktualizálni mindent!
Páran eltűntek,többek között Jucus,Kexi,Napvirág...

annus11
 
 


Annus,

Engem is beleírnál a tábliba?
Kor: 28, 2006. aug. óta. closti, hsg, most szünet. ciklus 29 napos. Gyerek nincs.

Köszi
gmelcsi1
 
 


Tessza van valami tünet. :D
gmelcsi1
 
 


Sziasztok


Hát csak kukkolni jöttem, és lám micsoda hírre jöttem. Tessza óriási gratula neked, vigyáz magadra.

Itt balatonon nagyon rossz idő van, fúj a szél és hideg van. Remélem nem tart sokáig ez az idő.

Melcsi próbálom megállni, lent hagytam a kocsiban, így könnyebb. Menszi nekem is elmult. Aztán majd meglátjuk lesz e egyáltalán peteérés a closy nélkül.

Puszi nektek vigyázzatok magatokra.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Kép

annus11
 
 


Sziasztok Lányok,

Csige-Bige: én is nagyon sajnálom, olyan szomorúan olvastam, hogy mi történt...
És tök boldogan jöttem elújságolni, de most félve írom le, hogy Babát várok!!! Tegnap is és ma is teszteletem és nagyon-nagyon potitív!!! Határtalanul boldogok vagyunk, bár hogy hogy jött össze, fogalmam sincs. 2 hete még csak bőgtem, meg hisztiztem, merthogy tök rossz híreket kaptam a dokimtól...aztán tegnap valami miatt bementem DM-be és úgy döntöttem, veszek egy tesztet, ennél szomorúbb már úgysem lehetek...és tessék! Ez a lapar tényleg segített, meg gondolom az is, hogy már eldöntöttem, nem foglalkozom a dologgal, decemberig próbálkozunk, ha nem jön össze, akkor lombik! Remélem, jó erősen "kapaszkodik" a Baba!!
Puszi.
Kexi
kexi
 
 


Kexi!!

Neked is nagy nagy gratula!!!Vigyázz magadra nagyon!!!!

Új kismamik,mikor mentek dokihoz???kaptok majd vmi gyógyszert amivel megtámogatják a babócát??

annus11
 
 


Kexi!
De jóóóóóóóóóóóóóó :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vigyázz nagyon nagyon magatokra!!!!!!
Gratulálok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

annus11
 
 


Sziasztok!

Utcsó bejelentkezés, aztán irány a Balaton. Ma reggeli teszt (szintén nem első pisiből) megint halvány zebra. A kép amit csináltam rosszabb, mint az előző, így most nem teszem fel. Köszönöm a gratulációkat, de a dokiig ez csak remény. Dokihoz augusztus 6-án megyek.
Tünetként halvány émelygés, de már két hete.

Kexi, nagyon gratulálok!

Szép hetet mindenkinek!

Remélem jó hírekre jövök haza.

Kép
Kép
tessza76
 
 


Zsuzska, Annus, köszönöm szépen! Persze, nagyon vigyázok. Dokihoz sajna csak augusztus 11-én megyek, legutóbb azt beszéltük meg. Most szabin van, de ma úgyis felhívom, muszáj elmondanom neki, meg aztán, hátha korábban is mehetek hozzá, mert 4-én már dolgozik. Amúgy nem tudom, mennyi idős lehetem, 10 napja még totál negatív volt a teszt.Szerintem ez a 3-4 hét lehet. Majd írom az infókat Néktek!
Annus, köszi a táblazatos Babót :)
kexi
 
 


Gratulálok Kexi, vigyázz magadra, pihenj sokat.
Én fizikailag megvagyok, kutya bajom, lelkileg kell helyrebillennem. Nem tudok egyáltalán beszélni a dologról, de remélem ez idővel változik és elég lesz ez a két-három hónap hogy feldolgozzam. Tudom, hogy ez hülyeség, de itthon talán rosszabb mint a kórházban volt. Nem tudom, hogy ez minek köszönhető. Ott sokkal erősebbnek éreztem magam. Remélem, hogy egy pár nap mulva már jobban leszek.
csige-bige
 
 


Csige-bige!

Ez velem is így volt.És én se tudtam sokáig bezsélni róla...jó pár hétnek el kellett telnie h úgy tudjak beszélni róla h közbe ne bőgjem el magamat...Túlleszel rajta,meglásd!

annus11
 
 


Tessza,Kexi:De jó!Gratulálok nektek! :D :D :D Milyen tüneteitek vannak?Hanyadik napon volt a pé-tek,és hanyadikon teszteltetek?

Most már ez így mehetne sorba, mindenki babásodjon!

Kép

Kép
syl100
 
 


Szia Syl,

tünetem az van: fáj a cicim, émelygős vagyok és folyton aludnék. Sajnos azt nem tudom, hogy mikor volt pé-m, mert június 6-án voltam átjárhatóságin és rögvest megcsinálta a doki a petefészek drillinget is (PCO miatt), így totál megzavarodott a szervezetem. S megmondom őszintén, hogy én a mensit vártam már, de nagyon. Álmomban nem gondoltam vola, hogy a műtét után 1 hónappal meg is fogan a Baba! Úgy tippelem, hogy a 3-4. héten lehetek. Merthogy júli 10-én teszteltem és az még teljesen negatív volt! Tegnap este pedig már nagyon-nagyon pozitív!
Kívánom, hogy hamar mindneki Babás legyen!! :)
kexi
 
 


Nahát csajok, micsoda hírek.

Kexi nagy-nagy gratula, vigyázz magadra. Látod, mit mondtak neked is, hogy lehet, hogy lombik, erre tessék itt a babó. :D Tessza, azért csinálj már egy reggeli elsőt is. És jó pihenést a Balcsin. :D
Annus nagyon szépen köszönöm. :D
Csige, el se tudom képzelni, milyen rossz lehet most neked is. De hidd el majd a kárpótol az élet egy csodaszép babával.

Csajok, ideje volt, hogy ez a topik is elkezdje a babásodást.
Megyünk szépen sorba. :wink:
gmelcsi1
 
 


Sziasztok

Na még egy párszor jövök kukkolni és mindenki bebabásodik.

Kexi óriási gratula neked is.

Tessza te meg vigyázz magadra Balcsin.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Jajj Lányok, tök jól esik, hogy örültök nekem!!! Puszi.
kexi
 
 


Jaj, annyira örülök, hogy újra babásodunk!
Hajrá mindenki!
monka76
 
 


Gratulálok a kismamáknak!

Syl ne búsulj, most már mi jövünk, akik még nem babásak.
timejka
 
 


Na a remek hírek mellett elfelejtettem üdvözölni Salygabót!!
Azt hiszem most jó reklámot csináltak a topicnak,ennyi babás 1 nap alatt....

annus11
 
 


Kexi,Tessza: nagy gratula a babásodáshoz!
Vigyázzatok magatokra,tessék sokat pihenni!!!
misszike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?