Na, most már aztán elég a nettelenségből!! Bal kézzel pötyögök, jobb csak a spacet nyomja, talán így menni fog
Köszönjük a jókívánságokat, aranyosak vagytok. Persze azért írtam a szülinapunkat, hogy gratulálhassatok
Szóval anyós sztoriból csak 1-2 szösszenet: feljött megnézni Kevint. Szóba került a nőgyógyászom, akit anno ő ajánlott, és akihez nem akarok még 1x menni. A kórház sem annyira bababarát(Újpesti szülőotth) meg az orvos is régivágású "ha 1x csaszi mindig csaszi" típus, és ha nincs eü akadálya, én nem akarok még 1 műtétet, de ő ugye meg sem akarja próbálni. Szóval magyarázom anyósnak, hogy igenis lehet szülni normálisan stb-stb, és érveltem, hogy csaszival max 3 szülés. Elszörnyedve: "miért, hány gyereket akarsz?" Beteg nemtudszülni hugit, "kitudjamilesztízévmúlva" sztorit nem adtam elő, csak annyit mondtam, hogy ÉN+FÉRJ szeretném meghatározni, hány gyerek legyen, ne külső körülmények döntsenek. Ha 3 akkor 3, ha 5 akkor 5. Na, erre kibukik, és másnap felhívja a férjemet(!!) hogy én 4-5 gyereket akarok szülni!!
Én, akinek "még azt a kis házimunkát sem bírja a keze"
9 kilós porontynak persze semmi köze az ínhüvelygyulladásomhoz.
Másik: áll a férjem, cipeli az este már nyügi Kevint, ott álltak a szobában. Erre közli, hogy ő a Jutkát (sógornőm, Peti húga) már egyáltalán nem akarta, ezt megmondta neki is,(!!) sőt, ő ha lehet egyet sem szülne!!! Én meg sandítok a szerelmemre, meg a kis szerelmemre, ott állnak, édesek, gyönyörűek, normális ez a nő? Nekem beszél ilyeneket, amikor semmim nem lenne a fia nélkül? Úgy értem Kevinem pl biztos nem.
Az már csak hab a tortán, hogy még azt is közölte másnap Petivel, hogy ő milyen szuper apa,(hisz cipelte a fiát kerek fél órán át) és ő már megmondta az elején, hogy én megfogtam vele az Isten lábát. Imádom a férjem, de: 1x pelenkázta Kevint, sz*rhoz nem nyúl (
) teát, kaját ilyesmit nem tud neki csinálni, és a múltkor este felvert, hogy felsírt Kevin, most akkor a hasára fektesse, vagy az oldalára? Imádja a fiát, de azért a tyúkanyótól messze van.
Arról nem is beszélve, hogy mostanában jó, ha fürdetésre hazaesik melóból. Nem panasz, télleg jó férj+apa, de anyós hozzáállása kiborított.
Na, ez jó hosszú lett, bocsi, de oldalakat tudnék regélni hülyeanyósról.
Maci2
Mhely.
Meg egyéb bosszantó apróságok
Beu,
Én is körömvirággal kenem Kevint, bár neki ritkán kell, az télleg klassz, próbáld ki.
Zsófi
Fogyimódszert nekem is, mélben is jöhet. Vagy csak 2 gyerek kell hozzá?
Timici
Stimmel, Rody oktogonnál 5500ért, én fitness-vonalon tudok szerezni, de 6e-ért. Ráadásul több idő is, fitneszoktató barinő bejáratos a forgalmazóhoz. De persze szívesen intézem, ha kell.
Sofka
Adventi képeitek
családi idill miatt irigy vagyok. Én egyedül gyertyázom Kevinnel, apa még vasárnap is dolgozóba van
Réka,
Odaseneki, én is hülyekismama vagyok néha
Andi
Kiruccanást irigylem. Kevin annyira szeret hemperegni, hogy már nehezen van el 1-2 órát a hordozóban/kocsiban, és enyimférj sztahanovista, nem bébiszittel
. Viszont a verebek csiripelték, hogy neked meg nagyon csini férjed van
Homeodokinéni azt mondta, nyugodtan szórjam a szájába a bogyókat, csak utána ne egyen-igyon, tehát evés után adjam. A kúrát Zsuzsi írta a múltkor, sajna nem mentettem el, enm akarok ostobaságot írni.
Na, ennyi elég volt a mancsomnak.
Bocsi, akinek nem írtam, de olvasgatok ám, itt kukkolok a háttérben
Pusza
Elli