Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Pendike, mostanában hál'Istennek nagyon jól vagyok, semmi szurka, fájdalom, stb.
Az idő nagyon nagyon megfelel(nekem :) )
De biztos lesz ennek még böjtje......
Vendég
 


Gonosz kismalac egy fenyőfaágon üldögél.
Arra megy a medve és megkérdezi:
- Mit csinálsz itt kismalac?
- Cseresznyét eszek.
- Dehát ez fenyőfa!
- Kuss! Hoztam.

Gonosz kismalac odamegy a vasúti jegypénztárhoz és gonosz hangon így szól:
- Egy retúrt kérek!
- És hova?
- Hova, hova, hát ide vissza!

Gonosz kismalac kifog a tóból egy aranyhalat:
- Ha visszadobsz a vízbe kismalac, hálából teljesítem egyetlen kívánságodat.
- Dögölj meg!

Gonosz kismalac beleesik a gödörbe. Arra jár a jótündér:
- Várj agresszív kismalac hozok egy létrát!
- Nem várok!

Gonosz kismalac utazik a villamoson. Jön az ellenőr:
- Jegyeket, bérleteket!
Mire a kismalac:
- Nem kell!

A gonosz kismalac találkozik a jótündérrel.
- Ma jó kedvem van, kívánhatsz kettőt.
- Na jó, verjél be ebbe a fába egy nagy szöget úgy, hogy senki se tudja kihúzni.
- És mi legyen a második kívánságoddal?
- Most húzd ki!

A gonosz kismalac vizsgázik, de nagyon nem tud semmit. Végül a
vizsgabiztos megsajnálja.
- Na jól van, kismalac, kettessel átengedlek.
- Nem megyek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na en is ittvgyok hat nem sok mindenkinek kivanom a napomat :?

Alighogy elkos zontem toletek reggel elmentem tusolni es ra 10perce mar mentem is volna HA nem azta volna at 10perc alatt a norma tamponnal :shock: gatya minden....kiveszem a tampon mero egy ver plussz meg van rajta egy eteg zsele szeru ertartomany :shock: kesz na most mondom mit csnaljak :roll: fogdoki var de most menjek az ugyeletre :roll: letusolom magam megint de csak omlik a lakastobb reszet is osszevereztem :? :oops: :oops: Aztan elindulok egy tampon es betettel na meg fekete gatyoban a fogdokihoz.Fasza a fogam cak kedden lesz kesz vgy szerdan :evil: es akkor meg el is kene menjek beultetni a hatso fogat maj valamikor a heten :? :oops: Na szal hivtam a nogyogyit is akinel a ambulancian jartam...hogy most mit csinaljak :?: :!: erre azt mondta a holnapi idopontot felejtsem el es menjek ma :roll: persze en most nagy nyugalomban irom mar mindezt de ngyo kivoltam sirtam es mar sok minden kavargott a fejemben :? :roll: :oops: Szal aztan irany Kittyhez aki ma erkezett pestre Lauval tudjatok aki Japanban a barinom 8) :D Ott csereltem egyet es megmutattam neki is nagy rogok a tamponon plussz mar a betet is olyan volt...utana mentem a dokihoz fel 3-ra hat mivel epp elotte csereltem igy nem volt sok latnivalo neki de valtig allitja,hogy nem tortent veteles :!: :!: :!: A nyalkahartyam meg nem valt le teljesen ezert azt mondta meg verezni fogok par napig :? :x de ad valami gyogyot amit 2hetig szedek valami hormon tabletta....es akkor 2het mulva megjon megint :shock: :x :evil: Meg egy masik bogyot is adott majd ha kialtottam megirom a nevet :? Jo hir:Latott egy 18mm-es petecsket :lol: hat igen 12.nap vgyok :? 2nap mulva peteeres lenne...bar csak jobb oldalon latta azt mondta ez teljesen jo :wink: Ez azert jol hangzik....este 8ra megyek vssza es kielemezzuk a papairjaimat a korhazbol amit kintrol hoztam :roll:

Doki utan mentem papirugyeket inezni mikor is eszreveszem semmi papirom nincs nalam se zemelyi se forgalmi se semmi.... :twisted: fasza :evil: Most hazaugrottam ettem vegre valamit :twisted: :? aztan megyek vissza az onkormanyzatba...aztan vissza enni mer csak 1 levest dobtam be...aztan 8kor doki :?

Jah es a dokinal ahol parkoltam megbuntettek :twisted: mertbar van parkolokartyam nem aproval szoktam fizetni...nem ment be a kartyam az automataba :shock: es igy jegyet venni nem birtam :twisted: fel orat voltam ott eleg is volt egy parkolo cedulahoz :twisted:

Na mentem... 8) lehet,hogy engem valaki atkoz :?: :!: :shock: :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Gonosz kismalac aranyhalat süt. Arra jön a jótündér. Odaszól neki:
- Te miért sütöd azt az aranyhalat? Hát kívánhatnál tőle hármat!
- Már megvolt.

Gonosz kismalac részegen bicajozik haza, egyszer csak eldől. Arra megy
a jótündér:
-Jaj, kismalac, megütötted magad?
-Kuss, mindig így szállok le!

Gonosz kismalac megy az erdőben és meglátja a nyuszikát.
Megfog egy palacsintát és hozzávágja.
A nyuszika megfordul és megszólal:
- Ez szándékos volt kismalac?
- Nem, lekváros!

- Miért nem fingik a kismalac?
- Mert attól fél, hogy kimegy a dauer a farkából.

Gonosz kismalac éppen darabokra lövi Irakot, amikor arra jár a nyuszika:
- Mit csinálsz Irakban, kismalac?
- Tömegpusztító fegyvereket keresek!
- De hát itt nincs is tömegpusztító fegyver!
- Kuss!! Hoztam!

Gonosz kismalac sétál az utcán:
- Rohadt meleg, rohadt nap, rohadt autók, rohadt emberek, bárcsak
minden köddé válna! Rohadt köd...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nem volt senki?! :? :( Na hat azert elmondom roviden mikor most visszamentem hozza 8-ra es vittem a leleteim...na ereztem megint a loketet es kikereckedtem wc-re...hat ma bocsi de szarra aztam a gatyam hatul egfoom es veres let a kezem :shock: (fekete gatyoban voltam mert mar reggel ugye egyzer megtortent a baleset) de a ultra betetem piros szinben uszott,kihuzom a tampont tele a zseles cuccal(alvadt ver alitolag)es ugy ahogy kihuztam egy nagy csobbanassal valami kicsuppan :shock: :shock: :shock: :shock: mondom t jo eg csak nem zultem :shock: :? megneztem haat kar,hogy lanyos zavaromban nem volt ra eszem...de a wc helyisegben mindent amit lehetett oszevereztem :? :oops: Rendbehoztam a wc-t magamat s beszoltam a dokinak na errol beszeltem en :oops: :oops: hat a dokim szohoz se jutott :roll: :oops: gondolom ilyet se surun lat :roll: (delutan ugye pont doki elott nem sokkal csereltem es ott vizsgalatkor nem ngyon volt verzes) ugyhogy bar a papirokat mentunk megbeszelni egybol mondta uljek fel megvizsgal megint :? benyulas,kacsa,huvelyi uhu...mindent megint megcsnalt :roll: de azt mondta o most sem lat mast,mint delutan :roll: viszont a verzes ha nem csillapodik szerdaig akkor lehet megiscsak kell az eu.kaparas :cry:

Hat itt tartunk most minnya leirom mit kaptam :roll:
-EXACYL 2*1 ADDIG AMIG VAN VERZES
-ORGAMETRIL 2HETIG ES KET HE UTAN MENSTRUALNI FOGOK TOLE
es meg a csepp amit szombaton adott :roll:

Csajok ne hari,hogy magamrol csacsogok egesz nap de most sajnos ez tolti ki az agyam 99%-at :? :roll: :oops:

Nyugodt vgyok nem vgyok ideges mert o valtig allitja nem voltveteles :wink: es ha most igy jartam mit tok tenni :? :roll: Szal nincs para de azert kivgyok mert persze azert idegesit :evil:

Legyetek jok es sok egeszseget kivanok nektek mert az sokkal fontosabb mindennel :roll: :wink: :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Brid vagy még?

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Brid drágám! Szomoruan és megrökönyödve olvasom mindazt amit írtál! Ezt nem csodálom, hogy az agyad 99%-át ez tölti ki! Teljesen megértelek! Lehet, hogy tényleg nem volt vetélés, ha már egyszerüen többször megvizsgált! Szoval szerintem ezek után biztos nem ártana az eű kaparás! Szerintem inkább minnél elöbb meg kéne csinálni mintsem halogatni! Nagyon vigyázz magadra! És nem vagy elátkozva csak te is most mély gödörben ülsz mint én és csak a nega hullámok érnek el! De bizom benne, hogy hamar elmulik!+++++++++++++++++++++++++++++ Más téma! Már tényleg nagyon kéne taliznunkl nekünk is meg Pendivel meg föleg! Szegény! Ugy sajnálom!!!

Pendi drágám! Ne aggodj biztosan össze hozunk valamit! Addig Brid ugysem mehet haza! Nem engedem felszálni a gépét! Eléugrok mint egy harcos nő!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu drágám ugye te is így gondolod???

Na megyek punik alukálni! Holnap este jövök!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Mar nem gondoltam jon valaki igy nem is figyeltem meg apa is telozott :roll: szegenykem aggodik :? tok kivan es cseszeget menjek masik dokihoz is el...meg vizsgaltassam normalisan ki magam miert van meg miert nem esem teherbe :roll: es hat ugye a doki ajanlotta a lapart az mondta azt is itt csinaltassam meg mert a japan dokik szerinte se jok :? :roll: na meg tudja,hogy nem bizom bennuk :? azt is mondta ha kell meg maradjak tovabb,mint terveztem 1-2 hettel :roll: es vegre tudjam meg mi bajom ha van egyaltalan...mert ha nincs semmi az jo de ha van akkor legalabb tudom mi...nem ugy,hogy csak ulok ott a nagy bizonytalansagban :roll: leginkabb most azon eroskodik,hogy menjek el masik dokihoz holnap a verzesem miatt :roll: mert szerinte olyan ninc,hogy nem tudjak mitol van :roll: aztan akkor a lapar,hogy legyen meg...azt mondta nem szamit mennyibe kerul ha masfel millio akkor annyi :lol: 8) :lol: az en dragam.....(ugye nincs biztositasom azert mondtam neki draga mulatsag mind ez :roll: )

Hat most felvan adva a lecke rendesen :roll: Ugyhogy kerdezte mit csinalok holnap...mondom ugyem intezem meg Kittyvel talizom...erre o hat az fontosabb,mint dokihoz menni :oops: :roll: ugyhogy holnap megyek masik dokihoz :?

Azert orulok,hogy igy aggodik,torodik es figyel ram :mrgreen:

Noci
Koszi a biztato zavakat :wink: Na na,hogy talizunk csak meg ne tom mikor :roll: de a balcsi kivan csukva hetvegen megyunk azaz penteken :? Nalatok mar minden rendben? :roll:

Zsu
Te nem voltal dokinal ma azaz hetfon :?: :roll: es ne hari,hogy mindig teged hivak a bajaimmal :oops: :oops: :roll:

Pendi
Tema merre jartal....vgy irtad csak en nem olvastam figyelmesen :?: :? Osszehozzuk a talit meglatod csak akarnunk kell :wink:

Melus
Neked nincsenek uhu-s fotoid a babarol?Te dolgozol meg?

Na mostmar tenyleg megyek aludni :roll:
Jo ejt csajok Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Mi a különbség a BÁTORSÁG, MERÉSZSÉG és a POFÁTLANSÁG
között?

BÁTORSÁG: Reggel 3:00 totál részegen hazajössz. Feleséged
áll az ajtóban söprűvel a kezében,
és Te rákérdezel: 'Takarítasz, wazze vagy repülsz valahova?'

MERÉSZSÉG: Reggel 3:00 totál részegen hazajössz. Bűzlesz a
női parfümtől és az ingeden rúzsfoltok
láthatóak. Megtapogatod a feleséged fenekét és szólsz: 'Te
vagy a következő?'

POFÁTLANSÁG: Reggel 3:00 totál részegen hazajössz, feleséged
fekszik az ágyban, és nem alszik.
Fogod a széket, az ágya mellé ülsz.
Kérdésére: 'Mit jelentsen ez?' válaszolsz 'Az első sorban
akarok ülni, amikor a cirkusz elkezdődik.'


Egy idős úr tagságot vásárol az elegáns nudista klubban.
Az első nap elmegy a klub telepére, levetkőzik és körbesétál.
Mikor meglát egy csinos fiatal nőt meztelenül, feláll a farka.
A hölgy erre mosolyogva odalép hozzá és kézen fogja:
- Jöjjön, van itt egy ágy...
Az új tag zavarban van:
- Tessék?
- Uram, önnek erekciója támadt, amikor meglátott. Ez azt jelenti, hogy megkívánt. Jöjjön!
Az idős úrnak nagyon tetszik a házirend. A hancúrozás után szundít egy kicsit, majd mikor felébred, fingik egy hatalmasat.
Erre egy nagydarab, szőrös ürge ül le az ágya szélére:
- Itt vagyok!
- Tessék?!
- Uram, ön szellentett, és ez azt jelenti, hogy megkívánt. Forduljon hasra, hozom a vazelint!
Erre az új tag kiugrik az ágyból és berohan az irodába:
- Itt van a kártyájuk, felmondom a tagságot! Tartsák meg az éves díjat, de engem felejtsenek el!
- No de mi a gond, uram?
- Nézze, nekem havonta egyszer van erekcióm, viszont naponta hússzor fingok!

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kakukkosat mindenkinek!!!!!

Drága Nócikám!
Bizony, mi leszünk az amazonok és addig nem engedjük haza Bridg-et, amíg nem hoztuk össze azt a talit :wink: :lol: 8)

Drága Bridg!

Hívj nyugodtan, és ha gondolod, nagyon szívesen elkísérlek másik dokihoz, hogy ne menj egyedül :!: :!: :!:
Mire valók a barátok???? Mi nem csak a jóban vagyunk barátok, hanem, ha gond is van, próbálunk segíteni :wink: :wink: :wink:
Szóval bármikor telcsizz csak :idea: :idea:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok Lányok! :)

Drága kis Bridg! :(
Annyira sajnálom, ami történik veled.....Ez már tényleg sok!
Ez a hülye orvos! Miért nem vesz vért és egy HCG szintet néz? Abból meg tudják nézni, tényleg nem volt-e vetélés.
De ha kaparásra kerül a sor, ne ijedj meg, nagyon jót tud tenni, hidd el!!! Utána a teherbeesés is könnyebb szokott lenni, mert felfrissitik a méhfalat.
Gyere majd a hírekkel!Pusz!
Vendég
 


Jajj, Bridgi, elsiklottam a kérdésed felett..... :oops:
Nincs sajna UH-s fotóm, majd 3 hét múlva talán, akkorkell menni megint, egyébként csak 13. heti van, abból meg nem sok látszik még.4D-s meg nincs sajna, mert nagyon drága(nekünk)... :( 10.000 Ft,
Az inkább kajára kell meg a babának apróságokra. Szerencsére mindent úgy kaptunk :)
Vendég
 


Úristen, olvastad a régi topicot??? :o
Vendég
 


Gonosz kismalac áthajt a piroson. Megállítja a rendor:

-Kismalac, ez a piros lámpa 5000 forintodba kerül.

-Drága, NEM KELL!

Gonosz kismalac elmegy a fogorvoshoz:
- DOKTOR ÚR, NÉHA IDEGES VAGYOK!!
- De miért?
- MIT MIÉRT???

Gonosz kismalac a doktornál:
- Segítsen rajtam, doktor úr, megrúgott egy teve!
- Hol rúgta meg?
- Hol, hol? Hát a sivatagban!

Két gonosz kismalac áll a tisztáson, megszólal az egyik:
- Húzzá' mán innen!
- NEM HÚZLAK!

Gonosz kismalac aranyhalat süt. Arra jön a jótündér. Odaszól neki:
- Te miért sütöd azt az aranyhalat? Hát kívánhatnál tôle hármat!
- MÁR MEGVOLT...

Gonosz kismalac összeházasodik a jótündérrel. Az anyakönyvvezető
megkérdezi a jótündért:
- Jótündér, akarod-e az itt megjelent gonosz kismalacot férjedül?
Mire a jótündér meghatottan:
- Igen!
- Gonosz kismalac, akarod-e az itt megjelent jótündért feleségedül?
- Nem!

Gonosz kismalacot ébresztgeti az anyukaja:
- Kelj fel kismalac, mindjart fel nyolc lesz!
- NEM LESZ!!!

Gonosz kismalac egy galambot tart a kezében. Simogatja a tollait,
közben becézgeti:
- Tubi-tubi-tubi tubi-tubi-tu...

Egyszercsak fogja magát, kicsavarja a galamb nyakát, majd megszólal:
- ...or not to be!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Gonosz kismalac rugdossa a nyuszi házát. Nyuszi lekiabál az ablakon.
- Malacka légyszíves ne rugdosd a házat mert lejön a vakolat.
- ŐT IS LERÚGOM!!!

Gonosz kismalac a jótündérhez:
- Kívánság az kívánság. Tessék csak szépen letérdelni!

Gonosz kismalac:
- Egy kávét kérek!
- Hány cukorral?
- SOK A DUMA!!!

Gonosz kismalac bemegy a játékboltba:
- Egy rózsaszín párducot kérek!
- Tessék!
- MÁS SZINBEN NINCS??

Gonosz kismalac eladókent dolgozik egy üzletben. Belép egy öregasszony
és látja hogy az gonosz kismalac nem figyel rá, ezért így szól:
- Elnézést kérek!
- Nem árulunk!

Gonosz kismalac az orrát turkálja.
- Nahát kismalac nincs egy zsebkendőd?
- Van, de nem adok!

Gonosz kismalac pingál valamit a nyilvános WC falára. Megkérdi a farkas:
- Mit csinálsz ?
- A falra festem az ördögöt.
- Szarva van?
- Mondom: festve!!!

Gonosz kismalac dúl-fúl az erdőben. Arra megy a jótündér.
- Na kismalac, ma teljesítem 2 kívánságodat!
- Röf-röf, legyen jó szaros a seggem!!!
- Háát, na jó - mondta a tündér és teljesítette. - De mi a második kívánságod?
- Nyald ki!!!

Agresszív kismalac bemegy a boltba. Azt mondja:
- Kérek egy türelemjátékot... De baromi gyorsan!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


helló itt vagytok még?
Vendég
 


helló itt vagytok még?
Vendég
 


Ja, és dolgozni már a 7.héttől nem dolgozok, mert ugye állatkórházban voltam asszisztens, ott meg azonnal el kellett jönnöm, mert veszélyes.
Vendég
 


Kép

Jó reggelt!

Tegnap hívtam a dokit átjárhatósági ügyben, és mondta, hgoy kér nekem időpontot jövő hét szerdára. de sajna így erről a hónapról is le kell mondani, mert az pont pé időszakra esik majd a jövő hét szerda. És a doki azt mondta, hogy addig védekezzünk. Na mindegy. jövő hónapban majd totál nekigyűrkőzünk. Remélem a szolgálat is engedi. És ne így mint most, hogy a Drága elment holnap reggelig dolgozni, én meg holnap megyek holnapután reggelig. De persze mire hazaérek, Drága megint elmegy dolgozni estig. Szóval lassan szabadságot kell kivennünk arra, hogy házaséletet élhessünk.



Bridget
Ez kezd egyre idegesítőbb lenni. Lehet, hogy tényleg orvost kellene váltanod, mert ez a mostani csak ugyanazt tudja hajtogatni, hogy nem lát semmit. De vérvétel, vagy más vizsgálat az nincs. Szóval keress másikat. Hátha a másikna van annyi esze, hogy csinál mást is. Szegénykém nem irigyllek. Az viszont nagoyn jó, hogy a párod olyan messzíről is fogja a kezed, és támogat. Gonolom ez sokat jelent.
Fel a fejjel, rendbe fog jönni minden. És Melusnak igaza van. Bele kellene menned abba a gyógykaparásba, mert azátn totál friss tiszta méhhel indulhatsz neki a babának. Neked olyan átjárhatóságid volt már? nem is tudom, hogy erről beszéltünk-e már.
Tegnap délelőtt Katival volt egy jó hosszú beszélgetésem kb. másfél órás, és közben mostam, meg ilyenek.Szegény Kati nincs jól. Rettenetesen görcsöl. Nagyon sajnálom őt. Nehezen viseli a sok fekvést is. Meg is értem. Én sem bírnám.
Aztán mire igazán ráértem volna, megjött a Kedvesem, és birtokba vette a gépet. Szóval ezért nem voltam.


Nócika
Szóval, a testeddel tartod vissza értem a gépet? Ez aranyos!
:lol: :lol: Igazán kösznöm! Aztán most már tényleg gyertek, mert megöregszik az a borsó. (Igaz, hgoy a fagyóban van, de nem baj) :lol:

Zsu
LÁtom, tegnap vicces hanggulatban voltál. :lol: :lol: Ezek a kismalacos történetek jópofák. Néha én is így érzem magam, mint a kismalac. Pl. tegnap is tükrözte a hangulatomat. Nagyon nega voltam. Bánatomban sütöttem is palacsintát. Legalább az meglátszik rajtam, ha már más nem volt. :evil: :evil:

Melus
Örülök neki, hogy Te ill. Ti jól vagytok. Csak így tovább.
Most elfelejettettem, hogy mi már beszéltünk arról, hogy milyen nemű lesz a babád? Bocsi, de nagyon feledékeny vagyok. :oops: :oops:
Vendég
 


Halihó!

Énittvagyok!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Pendike, nézd meg a vonalzómat :lol:
Vendég
 


Vagy nem adja ki?
Vendég
 


Szia Zsu!
Dolgozol?
Vendég
 


Mi történt szegény Katival?
Szöszkéről még mindig senki nem tud semmit? :?

Pendi!
Miért kell védekeznetek az átjárhatósági előtt?
Vendég
 


Pendikém!
Ma nem dolgozom, szabadnapos vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Takarítok, aztán megyek megdögönyözni keresztfiamat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Melus!
Azért kell, mert ha esetleg baba lenne, akkor kimosná a folyadék :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kati bekerült a kórházba! Már több mint egy hete benn van. Kinyílt a belső és a külső méhszája is. Iszonyatosan görcsöl. Innentől már csak fekhet, és végig kórház. :cry: :cry:

Nekünkem azért kell védekezni, mert ha netán összejönne a baba, akkor max 1-2 nappal a beavatkozás előtt jöhetne ösze, és akkor nem lehet ill. nem is kell ugye megcsinálni a vizsgálatot. Viszont akkor még nem biztos, hogy kimutatja a teszt. Aztán, ha ott van a babóca, és belekontárkodnak, akkor annyi......
Vendég
 


Melus
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jajjjjjjj de buta vagyok!! Látod, nem is nézek szét, csak beszélek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NÉzd el nekem, még korán van. Épp, hogy felébredtem. Még nincs egy órája. :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu
Neked aztán jó napod lesz!
Én is akarok babázni! :cry: :cry:
Vendég
 


Hát csak akkor, ha nem esik az eső :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Itt nagyon be van borulva.... és nagyon álmos vagyok.... mindjárt lefekszem aludni..... hajnal fél hatkor a szemetes ébresztett.... hát nem örültem neki annyira :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Azt elhiszem. Nálunk hétfőn jár a konténeres, és volt, hgoy elfelejtettük kivinne vasárnap este, aztán reggel negyed 5-kor ébredtem, hgoy a szomszédnál zörögnek. Hát volt futás. :lol: :lol: :lol: Úgy pizsiben szaladtam le kivinni a kukánkat. Jól le is csesztem a páromat. Mert hát ugye eléggé nehéz egy teli kuka, ő meg észre sem vette, hogy lenn voltam.
Én álmos nem igazán vagyok , de nyűgös az igen. Kellene reggelizni valamit, de ahhoz sincs kedvem. Lhet, hogy befekszem egy kád vízbe. egyébként itt is nagoyn el van borulva. Még a tanyára sem indulhatok neki, mert tuti akkor kezd el esni.
Vendég
 


Szöszkéről még nincs hír? Én semmit nem tudok róla. Néztem msn-en is, de sosincs fenn. Az a furi, hgoy a tesója se jön. Lehet, hogy a gépük megint elromlott? :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


Hát ebben reménykedem én is :roll: :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Most kaptam emailben:lol: :lol: :lol: :

Csinos pincérnő az úri vendéghez:
- Hogy kéri a tojásait, főve vagy rántva?
- Simogatva.


Éttermünk különlegessége a csiga! - dicsekszik a pincér a vendégnek.
- Tudom! Tegnap az szolgált ki.


Pincér:
- Mit parancsol, uram?
- Mindegy, csak nagy legyen, hideg, és sok vodka legyen benne.
- Na, akkor jöjjön, bemutatom a feleségem.


- Főúr, van panaszkönyvük?
- Nincs, ez étterem, nem könyvtár!


- Mit parancsol a kedves vendég?
- Teknősbéka levesük van?
- Uraságod evett már valaha teknősbéka levest?
- Még sosem.
- Akkor van.
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


itt vgyok en is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hogy vagy Ma?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Mi újság van Bridg?
Vendég
 


Hat a hom 36.95 :? verzes szinte semmi....az este berakott tamponon alig volt epp valami.De majd mikor letusolok es keszulodom meglatjuk akkor :roll: Viszont minnya hivom a dokit mikor tudok menni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na mikorra kell menned?????
Esetleg valami gyulladásra gondolok, hogy nem-e az okozza ezt a vérzést.... bár ahhoz is vérvétel kellene :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Nemis értem, mért nem küld :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


En sem... :roll: minnya hivom visza a dokit mert elfoglalt volt :?

Melus
Most olvasgatom...hat ha ez segit nekik nem en vgyok :? de nem is tom,hogy nezne ki valaki ezt belolem... :? ennyi ido utan meg alneven?!Ah...amugy is nekem megvan a magam baja jelenleg...mar reg nem olvasgatom oket. :roll:

Csajok koszi az egyutterzest most en is a vervetelre asszocialodtam 8) a petecskem meg szurkal :lol: a kis edi bedi :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


NA nemán, hogy még pé-d is van :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Iszonyat zabálhatnék tört rám :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
És fáj reggel óta a jobb fészkem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="kuzsanna"]N írta:kuzsannaA nemán, hogy még pé-d is van :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:


Fasza mi :?: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nem semmi egy szervezeted van!!!!

Na én alszom egyet!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Melus
En most ertem a vegere...hat en nemvgyok az tuti :? a nevtelen se...az valaki a netrol volt es foggalmam sincs ki :? 1.nekem nincsenek is ekezeteim es a gombjam is szarok neha kimarad 1-1betu 2akkor en meg aludtam :roll: ....en mar reg tulleptem azon a dolgon :)

Zsu
Merre vgy? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jah most latom alszol egyet...kepzeld ma 1csepp ver sincs :shock: semmi most betet van bent es semmi....viszont az egyik doki most egy e.u takaritat ajanlott igy telon....sajna o szabadsagon van ugyhogy hivogatom a masik dokit :roll: akit tobb,mint 1oraja hivogatok :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget!
örömmel olvasom, hogy ma már nincs annyi vér. Azért írj, ha sikerült felhívni a dokit.
Az a pé tök jó dolog. Végre te is érzed, hogy milyen is, amikor pé időszak van. Már régen érezhetted. Csak az a gond, hogy Apácskád nincs a közelben. :roll: :roll:

Zsu
Neked szép álmokat!
Vendég
 


Pndi nekem szokott pe-m lenni :roll: csak most konkretan tudom is,hogy ott a tuszo es 18mm-es :lol: A dokit hivtam nem veszi fel...ebbol meg baba amugy sem lenne mert a gyogyszer amit szedek 2het mulva meghozza a menzim :? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


jaaa. Bocsi, én azt hittem, nem nagyon van pé-d. :oops: :oops:

Sikerült már elérni a dokit telefonon?
Vendég
 


Nem nem veszi fel...ebbol ma nem lesz doki pedig akkor emberemtol kapok :oops: de micsinaljak az egyik szabin van a masik nem veszi fel....egy idegen meg csak ugy nem fogad el mara azonnal :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?