Új privát üzeneted érkezett!

meg az enyémek is...

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Akkor én tényleg későn keltem. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


hanna30 írta:Akkor én tényleg későn keltem. :oops:

aludj amíg van rá lehetőséged.
itt esik az eső, a szemem sem nyitottam volna ki, ha lenne rá lehetőségem :D :D puha takaró, meleg ágy, jó kis alvás..... sokat nem adnék most ezért :roll: :lol:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Orsi! Én napok óta nem alszom normálisan. Bezzeg nappal. :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hali!

Donika:
Megeszi a kész bébiételt is de sokszor én csinálok neki. Eszi a burgonyát,sárgarépát,sütőtököt,ma zöldbosóval akarok próbálkozni. A gyümölcsöt imádja. A főzelékeket is ugy kell csinálnom hogy banán vagy őszibarack legyen benne és akkor jöhet akár melyik 200gr simán bemegy. De ha nem érzi rajta a gyümölcsöt akkor nem kell neki. Egy héten 1x kap Milupa HA-péppet ami vaniliás gabonapép hypoallergén tejfehérjével. Glutén mentes és ezt a Dr-nő szokta nekünk felírni receptre. Gyümölcsök közül pedig alma,banán,őszibarack,körte amit szeret. Igyekszem átnézni a másik topikra is.

Hanna: Igen. Gratula a szép méretekhez. Vigyázz magadra.

Coca: Most még megteheted most lustiz később nem fogsz!!!

Boni: Láttam a híreket a T-ben. Nem izgultál?

Monic80: Üdv közöttünk.

Vovanda:
Gratula a kis pocaklakokhoz és további szép fejlődést kívánok nekik.

Véda: Örülök hogy jól vagytok. Nagyon édesek együtt
Szöcske:
Örülök hogy minden rendben veletek és hogy szépen fejlődnek a babák. Miskolcon csak az amniocentézist ismerik el de ne foglalkoz vele. Le vannak maradva egy körrel.

Hunci:
Már hiányoltalak. Küldöl nekem képet már biztos nagyok vagytok. Jöhet priviben is. A helyedben én is összepakoltam volna.

Évi: Gratula a picurokhoz.

Kép



Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs
 
 


HAnna,

gratulálok a 12 hetes vizsgálathoz, jó, hogy végre megindulhatsz.
Én is szigorú pihire vagyok ítélve, amit igyekszek betartani de egyre nehezebb.
Nálam az alvás egyenlőre nagyon megy, mondjuk az utró is sokat segít benne...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Alvás... Jaj de jó lenne!!! Éjjel minmum egyszer kelek, aztán reggel kb. 5-kor kinyílik a szemem és annyi... Ráadásul Manó sem alszik újabban nappal, nem tudok vele pihenni, pedig nagyon jól esne.
vovanda
 
 


Nyuszi! Kérünnk képet!!!!!!

Monic! Én 6 hetet feküdtem, de nem bánom. Ha kell, megteszek bármit. Most egy kicsit mozoghatok, de azért annyira nem lazult a szigor. Pihenj sokat, ha azt mondják!!!

Vanda! Én ha csak egyszer kelnék éjjel... Szerda éjszaka csak 2 órát sikerült aludnom. Bár szerintem, ennek az volt az oka, hogy mentünk a dokihoz és vártam, hogy megnyugtasson. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Természetesen kérünk! :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Monic,
Kitartást! Én 11 hetet feküdtem nagy pocakkal, tényleg nehéz, de van értelme! A lényeg, hogy a baba a pociban maradjon!

Hanna,
Gratulálok a 12. héthez :wink: Látod itt van, mennyire vártad, mondtam, hogy így lesz! Nagyon örülök nektek :wink: Azért a talit hozzuk majd össze.
Vendég
 


Pandus! Nagyon szépen köszönöm! A tali meglesz ám. :)
Hét elején majd egyeztetünk.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Köszönöm Csajok a biztatást, új erőre kaptam a további fekvás-pihenéshez :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Véda,

Csabi egy aranypofa! Nem is vagy megviselt az újszülött képeken :lol: Jaj még két óránként szopizik Csabi! A lányok nálunk 3-4 óránként, persze nem egyszerre , így duplán ébredek. De azt hiszem, így sokkal kényelmesebb. ha együtt szopiznak, csak nézik egymást és nem szopiznak rendesen.

Monic
gratula! Jó helyre jöttél :lol:

Kép
viri8
 
 


Hanna,

Hűű, gratulálok. Most már minden ok lesz!

Hanna, Vanda, Monic

Ja kismamik, felejtsétek el az alvást egy időre! A terhesség elején, ki tudja mitől, nem tudtam aludni, utána angy pocim volt az oka, most a csajok ébresztenek!

Kép
viri8
 
 


Fanni,

Mi a helyzet veletek? Szopi megy már? Milyen négyesben az élet? csudaszép igaz?

Rólunk,

Alváslabor megvolt, Dorkának periodikus légzéskimaradásai vannak, 5-6 mp-re. Kapott gyogyit, mert állítólag még fejletlen a légzésközpontja. Persze ez magától is beérik, de azért írtak fel valamit....Két tablettát kellett a gyógyszerészeknek 100 adagra osztani :lol: Örülök, hogy ilyen minimál adagot kapott. Egy hónap múlva kontroll, de ott már nem lesz teljes vizsgálat, csak a légzését figyelik.
Amúgy maga a vizsgálat katasztrófa volt! Az én tündérkéim igazán nehezen viselték, hogy tele van a kis fejük ragasztgatva szenzorokkal, derekukon, mellkasukon öv, stb. Ráadásul a nővérkének is iszonyú stílusa volt. Kértem, hogy a konrollon, ne hozzá osszanak be :lol: Nelli teljesen egészséges!

Ennek köszönhetően megcsappant a tejcsim, üvegből kaptak pótlást. Most már visszaállt a mennyiség, de ők picit lusták lettek szopizn, csak az előtejet szippantják ki. Így újra tanulunk szopcsizni. Két napja 2 óránként szopznak,ami elég fárasztó.
Az éjszakák viszont kezdenek elviselhetővé alakulni. Már csak 5-6-szor kelek hozzájuk :lol:

Kép
viri8
 
 


Csabi születésének története

Várandósságom utolsó napjai már nagy izgalomban teltek. Mindenki úgy gondolta, hogy babánk nem várja ki odabent a 40 hetet. Ehhez képest be is töltöttem azt… Ráadásul szülésznőm 2 nap szabadságra készült, így nagyon féltem, hogy máshoz kerülök, hiába választottam őt. Kislányom is egyre türelmetlenebbül kérdezgette: Mikor születik már meg a kistesó? Mindig kapaszkodókat keresett. Legutóbb arra jutott, hogy Csabika csak arra vár, hogy az ő – éppen mozgó – foga kiessen.
A kiírt időpont napján este megengedte, hogy kihúzzam neki. Úgy feküdt le tehát, hogy most már ez sem lehet akadály. Én amolyan lesz, ahogy lesz hangulatban feküdtem le. Csabika ugyanúgy pörgött a pocimban, mint máskor. Hajnalban, 3 óra 15-kor azonban arra ébredtem, hogy fájdogál a hasam. Félálomban arra gondoltam, ismét csak jóslóim vannak, ahogy már hetek óta. 3 óra 25-kor jött még egy, és 3 óra 35-kor a következő. Felültem az ágyban és gondolkodni kezdtem. Mintha erősebbek lennének a kontrakciók, mint keményedésnél. És ez már a 40+1 nap… A Streptococcus fertőzésem miatt pedig mielőbb be kell érnem a kórházba. Talán érdemes lenne indulni. De mi van, ha ismét csak jóslók? Hát, hazaküldenek. Épp meggyőztem magam, amikor éreztem, hogy csordogálni kezd a magzatvizem. Nem is kevés. A győzködésnek immár nem volt helye. Libabőrös lettem a felismeréstől: ma végre szülünk!!!
3 óra 45-kor jött a következő összehúzódás, egy nagyon erős. Lemértem, 50 másodpercig tartott. Tehát nagyon nem maradt idő. Azonnal felébresztettem Apát. Álmosan, de valahogy eljutott a fürdőszobába. Készülődtünk. Kislányomhoz az utolsó pillanatban mentem be búcsúzni. Gyorsan megpuszilgattam, és a fülébe súgtam, hogy ma még találkozunk, de akkor már láthatja a kistesóját is. Nagyira bíztuk, és indultunk.
Az út a kórházba csodálatos volt. Épp kelt fel a nap. Az utakon sehol egy autó, csak mi, és a hajnali csend. Amikor megérkeztünk, a kórház bejáratánál összeölelkeztünk, és megcsókoltuk egymást. Közben csicseregtek a madarak, és lágy szellő fújdogált. Nem akaródzott bemenni, de a gyors penicillin miatt sietni kellett.
A szülésznőm, Vera már várt minket. Férjem a váróban üldögélt, amíg Vera megvizsgált. 2 ujjnyi méhszájat, és tisztán csorgó magzatvizet állapított meg. Azt mondta fél órára CTG-re tesz, hogy lássuk a baba szívhangjait, és az összehúzódásokat. Kisfiunk frekije 120-130 között mozgott, a kontrakciók pedig 5 percesre váltottak, és továbbra is 50 másodpercig tartottak. Ezt a gép is kimutatta. 5 óra volt. A penicillint is megkaptam, és 9-re időzítettük a következőt. Vera levette rólam a tappancsokat, és felajánlotta a beöntést, ami az szülés utáni első napokban nagy áldás. Így elfogadtam, ellenben tartottam is tőle, mert az első szülésemnél brutálisan felerősítette, és felgyorsította a folyamatot. Nekem viszont most időre volt szükségem, hogy hasson a penicillin.
Végülis megkaptam. 2-3 percig tudtam csak visszatartani. Amennyire tudtam, szaladtam a mosdóba., onnan pedig már 2 perces fájásokkal jöttem ki. Az események innentől felgyorsultak. Apa átöltözött, majd elfoglaltuk álmaink szülőszobáját, az IKEÁ-sat. Vera meleg vizet engedett nekem a kényelmes sarokkádba, én pedig alig vártam, hogy elmerüljek benne. Ekkor már nagyon erős kontrakcióim voltak. Mielőtt bemásztam volna a kádba, Vera óvatosan megvizsgált. 3 ujjnyinál jártunk. Hívta az orvosom.
Kettesben maradtunk Apával. Belekucorodtam a meleg vízbe, és átadtam magam a fájásoknak. Rettenetes erősek voltak, de a víz úgy ellazított, hogy az élüket tompábbnak éreztem. Így jobban tudtam koncentrálni. Néhány perc múlva megérkezett a doktor úr is. Miután gátvédelemre készültünk, elmagyarázta, hogy a hagyományos – de szintén barátságos – szülőszoba felszerelése erre alkalmasabb, így jó lenne oda átvonulni. Elfogadtam. Nehéz szívvel, de kiszálltam a vízből. Amíg megtörölköztem 2 iszonyú erős fájásom volt. A doktor úr megkért, hogy feküdjek le a franciaágyra, hogy megvizsgálhasson. Legnagyobb örömünkre a méhszáj már 4 ujjnyira tágult. 2 fájást megvártunk így fekve, az orvosom pedig közben a kezével segítette a baba fejét beilleszkedni a szülőcsatornába. Csak néhány percig tartott, de borzasztóan fájt, ahogy a fejecske jó helyre fordul. Ráadásul közben Csabika is törtetett előre. Éreztem, ahogy lábaival nekifeszül méhem boltozatának.
Újra fel kellett állnom. Könyörögtem Verának, és Apának, hogy siessünk, mert érzem, nagyon közeleg a vége. A klasszikus szülőszoba ágyán elhelyezkedve azonnal jött az első tolófájás. Vera megnézett. Teljesen elsimult a méhszáj, végre nyomhattam. Doktor úr az egyik, férjem a másik oldalamon tartotta a lábam, Vera közben a gátat masszírozta, védte parafinnal. Nekem csak annyi volt a dolgom, hogy nyomjak, ill. tartsam vissza, ha ők erre kérnek. Igyekeztem nagyon helyesen tolni előre a babát, de rettenetesen nagy erőt kellett kifejtenem ehhez. Jól esett, hogy bíztattak, szerintük kitűnően csinálom. Egy pillanatra még a kezem is odavezették, hogy érezzem, kint van már a feje búbja. A következő tolásra kigördült a fejecske, és kisfiunk el is kezdett nyekeregni, holott a teste még bent volt. A gátvédelem miatt egy tolófájást el kellett sóhajtanom, majd hagyhattam, hogy kigördüljenek a vállak, és a testecske. Vera csak ennyit tudott mondani: Te jó ég, mekkora vagy?! Azonnal rám tették, bebugyolálták, mi pedig öleltük, pusziltuk Apával. A szülőszobát beragyogta a nyár reggeli napsütés. 7óra 45 perc volt. Vera mosolyogva újságolta, hogy nem kellett vágni, és csak egy kis repedésem lett. Végtelenül boldogok voltunk. Orvosom is nagyon megdicsért, de én fáradtan, kissé kábán csak azt hajtogattam, hogy ez csapatmunka, team munka volt.
Csabika csodálása közben megérkezett a csecsemős. A szobában álló asztalon látta el a babánkat, aki valóban nagyra nőtt. 4380 gramm, és 59 cm volt! Nem hittünk a fülünknek, mindenki csak ámult. Azt mondták, így még nagyobb érdem, hogy természetes úton, és gátvédelemmel hoztam világra. Visszakaptam őt, hogy megszoptassam, majd Apa karjaiba került. Közben orvosom, és Vera rendbe hoztak engem. 4 öltést kaptam a repedésre, ami csak felszíni volt, így nem fájt annyira, mint a metszés 6 évvel ezelőtt.
Mielőtt felkeltem volna, Vera egy nagy tálcával jelent meg. rajta tejeskávé, kenyér, kalács, méz, vaj, sajt. A reggeli jól esett kimerült testemnek, a figyelmesség pedig a lelkemnek. Talán ennek köszönhető, hogy evés után felálltam, és szép lassú tempóban, de átsétáltam a szobámba.
Ez a szülés maga volt a Csoda. Hálás vagyok, hogy ezt átélhettem. Nehéz felfogni, de olyan szép, és igaz: két gyermekes boldog anya lettem!!!

Véda
Vendég
 


Sziasztok!

Viri!
Örülök, hogy minden rendben. A cumisüveggel nagyon vigyázz, nekem Manó betegen pont így szokott le a ciciről, egy jó fél évig fejtem, hogy ne tápszert kapjon.

Hanna!
Bár már én is ott tartanék...

Véda!
Örülök, hogy ilyen jól alakult minden, nagyon ügyesek voltatok.
vovanda
 
 


Viri,

biztos nagyon arik lehetnek az ikrek. Nem is gondoltam volna, hogy szoi közben egymást nézegetik. :roll: Mondjuk kisbabákterén a tapasztalatom a 0-val egyenlő, sokat kell még tanulnom. Mondjuk az én drágám egyedül van, úgyhogy neki nem lesz kit nézegetnie :wink:

Véda,

köszönjük, hogy leírtad a történetet, nagyon megható volt. A szülésznőd tényleg profi lehet, hogy meg bírta védeni a gátadat, pedig Csabika emberes súllyal jött a világra :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Véda,

Csodálatosan zajlott Csabika születése. Nagyon szerencsés, hogy ilyen kiegyensúlyozott, boldog családba született!

Monic,

Tapasztalatom nekem is 0! :lol: eddig nem nézegették egymást a csajok! De már 1 hónapos nagy lányok! kezdenek ravaszak lenni, egyedül nem akarnak elaludni és iszonyú akaratosak!

Kép
viri8
 
 


Viri,

de azért gyűjtöd ezerrel a tapasztalatokat gondolom :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Véda!
Szerintem mindenki ilyen szülést kívánna magának! Nagyon ügyes voltál, és Csabika is! A képek szenzációsak, nagyon édes a kisfiad, és Lilla is! :D

Hanna!
Gratula a jó eredményhez! Most már élvezd a várandósság minden cseppjét, és aludj sokat!!!! :lol: :D

Nyuszi!
Krisztián nagyon ügyes, hogy ennyi mindent megeszik! :lol:
Én még szoptatom, illetve ebédre adok bébiételt, de max. a felét eszi meg, utána jöhet a cici! :lol:

Kép

Kép
donika
 
 


Véda,
Szerencsés is vagy, meg ügyes is :wink: Köszönjük, hogy leírtad!
Vendég
 


Véda,
olyan jó volt olvasni a soraidat,köszi,hogy megosztottad velünk ezt a csodálatos történetet!

Andi
Kép
aanda
 
 


Véda :P
Gyönyörű szülés történet. Köszönjük, hogy megosztottad velünk!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok!
Nekem jun 30-án ültettek vissza 2 pocaklakót, s már alig várom hogy 29-e legyen, s mehessek UH kontrollra. :)
A BHCG-m visszaültetés után 433 volt, szóval lehet, hogy többen vagyunk odabent!

Amiben szeretném segítségetek kérni, előző elég kálváriás terhességem után, most szeretnék egy igazán jó Szülészetet ill dokit keresni Bp-en.

Alapvetően a Péterfy, a SOTE I Női és a Szt. István kh-ban gondolkozom, de nagyon örülnék véleményeteknek!!!!
nuszo
 
 


Jó regelt!

Véda megkönnyeztem ezt a csodás szüléstörténete, és a szakembereket,akik melletted voltak..ügyik voltatok! remélem nekme is "kellemes" élmény lesz...


fáradt vayok visszafexem.. tegnap majdnem éjfélig fórumtalálkozón voltunk

:lol:
Vendég
 


Nuszo,
Beültetés után mennyivel volt ennyi a hcg-d? Hanyadik napon? Gratulálok :D Doki ügyben nem tudok segíteni, nem ismerem ezeket a kórházakat.
Vendég
 


Szia Pandácska!
Köszönöm a gratulációt!
Picit elírtam este, mert fejből írtam.
Szóval beületés után 11 nappal 178, 14 nappal 486 U/l volt. :)
Te hova jártál? hol szültél?
nuszo
 
 


Nuszo,
Én a Máv kórházban szültem, pontosabban most ÁEK a neve. Nagyon jó volt, gyönyörű új szülészet, a legcsodálatosabb szülésznő. A Máv és az István volt a két esélyes. Bababarát kórházat szerettem volna, bár így utólag az is fontos, hogy jó legyen a koraszülött ellátás. Nekem beülti után 11 nappal 190 volt a hcg-m.
Vendég
 


Ha két pocaklakód is van, akkor a legfontosabb a jó koraszülött ellátás, bár sajnos egy babával is kerülhet az ember rossz helyzetbe. Ha jól tudom, az Istvánban nincs PIC :roll:
Vendég
 


Nuszo!

Gratulálok! Kórházválasztás: ajánlom figyelmedbe a Hol jó szülni? c. könyvet. Az ország 98 szülészetének szolgáltatásairól nyilatkozik az osztályvezető főorvos és anyukákat is megkérdeztek.
vovanda
 
 


nuszo írta:
Szóval beületés után 11 nappal 178, 14 nappal 486 U/l volt. :)

ez inkább 1 babára esélyes, mint 2re.. de persze bármi lehet.
én sote IIn szültem, csak ajánlani tudom.

2 babával PICes kórházat választanék biztos, ami biztos alapon.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi,
Én most már 1 babával is... Biztos, ami biztos... igazad van. Sajnos nem lehet tudni, mi történik a terhesség alatt...
Vendég
 


Köszönet a segítő infokat!
A könyvet már meg is rendeltem a bookline-ban, remélem 1-2 nap és át is vehetem.
Az ÁEK-val rossz az emlékem. 2007. szept-ben életem 1.terhességét megszakítottuk Down sy miatt. Hát az ifj Kelemen dr miatt nem csak lelkileg volt nehéz túlélnem, de testi valómban is majdnem belehalltam. Beavatkozás után nem nézett rám, AB otthon fejeződött be. Ezt követte még jónéhány bonyodalom...
De ez már a múlté!!!!!
Fontos, hogy most újra pocaklakó/lakók?-ra vigyázok!!!! :)
De ezért is vagyok nagy dilemmába a hova és kihez tovább-ban.
nuszo
 
 


Nuszo,
Megértem, de tudod nincs tökéletes doki. Nekem meg pont ő segítette világra Dórit, amikor a dokim nem jött be a szülésemre. Igazad van, lényeg most az új pocaklakó :wink:
Vendég
 


Röff! Bonihoz hasonlóan én is topiktali fáradalmait pihengetem. Lustaságom a tetőfokára hágott!

Nuszo! Üdv a topikon, gratulálok nektek!
Én kizárólag PIC-es kórházban szülnék, még 20 évesen is...nemhogy így dupla annyi idősen :wink: Nekem a kórház "otthonossága" nem fontos, - koleszban nőttem fel, imádom a nyüzsit - a szülőszoba nem érint. A doki legyen profi sebész, az anesztes ügyesen bökjön, és a csecsemős okosakat mondjon, vagy engedje be a tesómat, aki megteszi ezt helyette. :lol: A többi nem számít, mert én tuti császáros leszek.

Kép
zölddisznó
 
 


Szó se róla, csajok, nektek legalább van kórházválaszték szép fővárosunkban. :lol:
Én 50 km-t utazok, és a környezetemben elég sokan ki vannak akadva azon, hogy van helyben két szülészet és nekem nem jó. :oops: De hát ez van, Manót is nyíregyházán szültem, egy percig sem bántam meg.
Nuszo: még egy szempont. Nem baj, ha van egyágyas szülőszoba. Nyíregyen van, nagyon jó volt, hogy nem kellett más szülését végignéznem/hallgatnom.
vovanda
 
 


Vanda :)
én 120 km-t utaztam :D:D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok,

Nyuszo,

nekem beülti után 11 nappal 196 volt a HCG-m és egy baba van bennem.
Kórházválasztással egyenlőre én is bajban vagyok, egyenlőre még a város sem tisztázott. Egyedül azt tudom, hogy nem az a város lesz ahol élek. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


A félreértések elkerülése végett :oops: nem szegedi vagyok, Szegeden például nagyon szívesen szülnék, de sajnos egy dokit sem ismerek.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szép jó reggelt!

talán mára kipihentem magam :oops:

tegnap reggel amikor felébredtem nem bírtam felállni... olyan fájdalom volt a sz.csontomnál, hogy nem bírtam mozgatni a lábam.. késő délután múlt el..feküdni is alig bírtam ülni is ..nadon rossz volt...

NYuszó szijja!

:lol:

hát én orvost választottam, ezáltal kerültem a Sote II.re... reméelm enm bánom meg...

:wink:
Vendég
 


Boni!
Tegnap én is nagyon szarul voltam, szerintem az időjárás is rátesz.

Kórházválasztás: orvost választunk, de nagyon figyelni kell arra is, hogy melyik kórház... A keresztfiam anyukája nagyon megszívta (nem írom le, melyik itteni kórházban). A szüléssel nem volt gond, a doki tündéri volt, de a gyereágyas osztály... Katasztrófa. Elavult szemlélet, nem is sikerült a szoptatás.
vovanda
 
 


kihaltunk :cry: mindenki csak a másik opikba ír! :cry:

vovanda igaz.. majd elválik mi lesz :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Boni! Lassan te is átmész. :wink:

Megjártuk az Istenhegyit. A doktornő szerint Zsebi tankönyvi.

Nők??? Nagyon eltüntél!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna éjjjjjjjjjjjjjjen :lol:
Vendég
 


sziasztok!

rakok táblát.

Kép

kati
katica30
 
 


Hanna! Röfi nagyon örül nektek!

Kép
zölddisznó
 
 


Hanna,
hurrrrááááááááá :lol:

KépKép
tobi
 
 


Jó reggelt!

Köszi szépen Csajok!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Sziasztok,
Hanna
ez nagyon jó hír!:)
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: