Új privát üzeneted érkezett!

Ja... a 6. - 7. hét előtt szerintem ne menj nődokihoz ha más is fel tudja írni az utrót! Nincs értelme, amíg nem látszik a szívang csak jobban stresszeled magad miatta (ld. a dokik ilyenkor még hümmögnek, hogy nem is biztos, hogy él stb. stb. Marha idegesítő). A dinnye miatt se aggódj, nekem is csak a 28. hét körül jött elő a terhességi diab, az elején még minden tökéletes volt... (hála a ó égnek most is az). (Éjjel-nappal dinnyét falok:) A kistesó meg olyankor örömtáncot lejt, még kívülről is látszik ahogy ugrál:)
Vendég

Van itthon egy rakás duphastonom, de nem merek önálló akcióba kezdeni. MM-ben holnap nem tudnak segíteni szerintetek???Bár délelőtt csak vérvétel van, nem tudom... :roll:

Kép
Kép
zazzy

Valamiért olyan nyugalom van rajtam, csak azt érzem, hogy nem lehet semmi baj!
Főleg, hogy a férjem most eszembe juttatta a csütörtöki vidámparkos akciónkat :shock: csak egy gázos dologra ültem fel(hála istennek), de ha ott tudott kapaszkodni, innentől nem lehet baj!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: ha egy baba kapaszkodik akkor kapaszkodik :)
Vendég

Zazzy, itt is gratula!!!!!!!!!!!!

Szerintem először is nyugodj meg. olyan nagy baj nem lehet, ha terhes lettél.
csakegy lakatos profja jó ötlet, hátha fogad gyorsan. én is voltam nála. elég profinak tűnik. (pcos honlapon rajta van a szám)
ő megnézeti a progit is, meg mindent.
ha nem megy, akkor szerintem magadtól, terhesen ne kezdj el duphastont szedni. nem minden pcosnak kell. nekem egyszer se kellett.
esetleg menj el a körzeti nőgyógyászhoz sürgősen, mond el mi a helyzet, az már tud segíteni holnap is. vagy vetess vért holnap az MMben. azt nem tudom ott mikor van nőgyógyász.

szerintem kezd el sürgősen szedni az elevitet vagy a gravidát. az tök jó, hogy folsavat szedtél, az a legfontosabb az elején.

örülök nektek!!!!!!!!!!!

:D

Kép

Kép
csillagfény

Elevitet ma elkezdtem(volt itthon, annó amikor azt hittem, hogy abbahagyom a fogigátlót, és terhes leszek elkezdtem szedni, de abbamaradt :lol: )
Folsavból meg mától nem egyet, hanem kettőt szedek majd.

Figyu lányok, tudjátok, hogy én békés megyéből járok a MM-be, engem fogadna ott Pesten egy doki csak úgy??? :shock:

Van egyébként dokim, a múltkor szereztem :lol: épp jókor, azt beszéltük, ha meglesz a pajzsmirigyes vérvétel, hívom, és megyek.Lehet, hogy nála kéne kedden bepróbálkozni, egyébként szerdán rendel, de akkor meg megint MM.
Ennyi véletlen különben tényleg, hogy jó dokit is pont most találtam itt.Imádom a MM-et, de nőgyógyászhoz mégsem lehet 230km-re járni(sajna).

Kép
Kép
zazzy

Most néztem meg, hogy Arnold hétfőn és szerdán rendel 13-18-ig. Én szerdán 14.00-re megyek Valicskó doktornőhöz, szerintetek, ha nincs is szabad időpont, konzultálna velem 5 percet???

Kép
Kép
zazzy

sziasztok lányok!!!

megjöttünk!!!

kaptok majd képeket is, teljesen le vagyok harcolva, rettenetesen kifáradtunk a nyaralás alatt két gyerekkel, és ugye egy nyaralás nehezített pálya...nem a megszokott kanál, szék, ágy stb...

most meg mosok, pakolok, de írtó jó a kedvem! :lol:

Visszaolvasni nem nagyon tudtam pár oldalt!

Először is Zazzinak szeretnék gratulálni!nagyon örülök nektek te lány! Pontokat mikor postázzam? holnap jó lesz?

Láttam Csakegynek kislány lesz a második is??? Hol írtál róla cskegy, Uh-n derült ki? Én csak a gratukat olvastam róla!

Monee gratula Ákoshoz!

Apple is lassan fellélegezhet! :lol:

ha valkinek van kedve írni pár sort, mik voltak a legfontosabb történések esetleg amiről lemaradtam, annak nagyon örülnék!

ja és nagyon jól esett a hiányolás Zsizsik, zazzy, és Kincsecske! :lol:

Norka bébi beszéljünk majd, láttam el voltál keseredve, lehet másik szüklésznő kéne neked, van még két nagyon jó tippem! Amint odajutok írok majd levelet!

na mennem kell mosni egy újab kört, zazzy sztem holnap fogsz tudni beszélni arnold dokival tuti hogy a helyzetre való tekintettel fogad pár percre szerintem!

Kép

Kép
rejo

Sziasztok!

Most önző leszek, de este jövök!
Mit tudtok ajánlani széklet lágyításra ?

Lara az előbb sokat szenvedett mire kinyomta. Beletelt vagy fél órába. Nagyon kemény volt.
Délben sütőtök pürét evett(1 kávéspohárnyi adagot) és persze délután 1 barackot is kekszdarával, tea + szopi is volt. Lehet, hogy ezek így együtt nem szerencsések? :roll:

Kép
lara26

Szószerint 10 percenként járok pisilni.Mi lesz holnap a vonaton??? :shock:

Kép
Kép
zazzy

Most néztem meg. június 23-án(amikor ugye ciklusilag seholsem tartottam az én 45 naposaimmal) 2,3 volt a progeszteron. Az nem is rossz, nem , ha azt nézzük, hogy nekem a 22.nap még gyakorlatilag ciklus eleje volt...

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! Ne aggódj! Holnap vérvétel, ha kéred emailen elküldik az eredményt, vagy kedd délután betelefonálsz, és megmondják! Ha alacsony lenne a progi (de nem az!), akkor usgyi a nődoki, akár sztk. Épp itt volt az ideje, hogy bebabásodj! Vajon ki lesz a zebrapárod? ;)

Kép
mamint

zazzy, gratula!!!!!!!!!

figyi, barátnőm volt gyulán egy nagyon jó fej, becsületes, rendes dokinál. majd megkérdezem tőle,hogy ki az!!!
ha ott leszek én is elmegyek hozzá, hormon profilt is kéne nézetnem.
nagyon úgy n

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

lemaradt......
néz ki,hogy megjön 35. napra. kész csoda....

rejo, üdv itthon újra! mesélj majd még a nyaralásról!!!

Kép

dimet

Zazzy nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dimet kedd mikor és hol (hideg vagy hüsi lesz... :cry: így sziget kilöve)???
Vendég

Mamint: Van párom a másikban:Aisha! :wink:

Köszönöm mindenkinek a gratulákat!
Dimet:A nőgyógyászt Babszika ajánlotta, és tényleg jónak tűnik, azóta sokakat hallottam dicsérni.
Endokrinológust nem cserélek ittenire, mert pont tőle menekültem el Pestre!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Nem jövök 1,5 napig és mit látok?! :D

Zazzy!

Nagyon örülök! Annak is, hogy nem vagy beparázva, de miért is lennél, amikor minden a legnagyobb rendben van! Mamint ötlete nagyon szimpi nekem, a progit (ha kéne) tök mindegy milyen orvos írja fel Neked, csak legyen. De nem is biztos hogy kell.
Elevit, Eurovit, akármi, és folsav, nyomasd a bébinek a jó kis vitaminokat. :D
Azért ugye nem haragszol meg, ha mi itt is várjuk hogy legyen zebrapárod?! :D
Jah és a vidámpark miatt no para. Ha akar marad. :) Én téli havas, hideg autóversenyen voltam a teszt előtti nap, egésznap. :D

Rejo!

Üdv itthon! :D Remélem hamarosan Kavicska is hazaérkezik, kelletek ide, nah. :)

Lara!

Passz... Lehet hogy túl sok volt benne a rost és megállt a pocikájában. Sosem volt még ilyen nehéz kaki dolga?

Rambóka!

:lol: :lol: :lol:

Monám!

Remélem ma már szebben süt a nap nálatok! Rossz olvasni amikor ilyen negatív gödörbe vagy beleesve. :(

Tegnap lenyomattuk az aktuális helyi autóversenyt, én is ott ültem reggeltől estig és minden rendben volt. Kicsit sajnálom, hogy bizonytalan ideig ez lesz az utolsó verseny amin részt vehettem, dehát most ez van. Három hét múlva lesz még egy verseny, ha szerencsém lesz, talán nézni ki tudok majd még menni, de az már nagyon nem biztos. 36. hét lesz akkor, el sem hiszem. :D
Egyébként is minden rendben, Ákos baba gyakran kidugja a popsiját vagy a lábait, én meg nagyon élvezem simogatni az alkatrészeit. :D

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Szia Rejóka!!!!!

Örülök, hogy látlak!!!! :) Végrevégre!!! Hozol fotókat ugye????

Lara!
A keksz talán ami fog nem???? a többi szerintem éppenséggel hajt. Talán, de nem emlékszem pontosan............. Jobban vagytok ma már????

Monee!
Elvagyok! Nagy tanulség votl a szombati nap, így vasárnap már nem is érdekelt semmi, budha-nyugalommal voltam egésznap!
LEgfeljebb keresek valmai 4 órás melót ősszel, ha nem normalizálódik a helyzet!

Megyk, főzök valamit!

Puszka!

Zazzy! Nyugika!!!! Itt írod, hogy nyugodt vagy, de akkor tényleg nyugi szentem! Nagy levegő!!!!!!
Vendég

Lara!
Én úgy tudom a sütőtök, barack lágyítja a székletet, de keksz ellenkező hatást vált ki. Ugyhogy a kekszre tippelek.
Vendég

Zazzy!

Gratulálok!!! De jóóóó ...zebrapár :wink:
Vendég

Én pl pórul jártam. Mivel Dorina nem akar enni, tanácsra kapott almácskát. ( 2 hét múlva úgyis szabad :o ) Hát na az keményíti a kakit, ez tuti. Szenvedett a lány is én is :(

Puszi
Vendég

Ja és: ( ezt irhattam volna egy h.sz-ba is :oops: )

Pelusokról: Huggies, Libero kipróbálva. Egyik sem tud annyi pisit bentartani, mint az általam marha olcsón ( 21 ft/db) vásárolt névtelen cucc. Tapasztaltatok ilyet?
Vendég

Gina, az alma fog, így kaki problémára őszibarackot ajánlják.

Lara ment pü
Vendég

Gina!

Kinek a pap, kinek a papné... Simán lehet hogy Nektek, Dorina mostani súlyához az olcsó pelus a jó, de az is simán előfordulhat, hogy ugyanennek a gyártónak a következő súlyra való terméke már nem lesz jó. Legalábbis én ezt vettem ki a lányok tapasztalataiból, amikor a pelenkákról volt szó.
Én azon lepődtem meg nagyon, hogy a Libero Newbornja pl nem gumírozott derekú. :shock: Kipróbáljuk, lehet hogy így is jó lesz.

Feltettem a Youtube-ra Ákos babucka pocakban ficánkolós videóját. Ha van kedvetek nézzétek meg, nem hosszú. :)
http://www.youtube.com/watch?v=aN0gnZI1B6o

Monee

monee85

Monee ez volt a kedvencem, ezek a dombok-hegyek, olyan jó volt nézni, ahogy látom hogy játszik odabent!
Vendég

hunci, lehet nem jó a holnap. :( írni akartam smst, de mivel még nem tuti,hogy jó-e vagy sem, így még nem írtam. ha jó, akkor meg majd hívlak és megbeszéljük telón.

anyukámék hosszú távon kikészítenek...engem,minket, a kapcsolatunkat....komolyan, iszonyat. imádom őket, nagyon aranyosak és mindent megtezsnek értem, ertünk, zsuzsiért. de sok belőlük néha.....úgy gondolják ők a tökéletesek. csak ők. folyamatosan kritizálnak mindenkit. minket is. férjemet is. semmi sem jó. mindenbe belekötnek, ha meg visszaszólok, és "helyreteszem" őket, akkor meg megy a sértődés, hogy ők csak jót akarnak,mi meg milyen hálátlanok vagyunk. ...... de ez így nem jó. férjem is gyorsan felcukkolja magát rajtuk, ami érthető. pedig egyébként tök jó a kapcsoltuk vele. de most besokalltam. és persze mindig az jön ki a végémn,hogy mi vagyunk a gázosak. meg alakás is. nálunk mindig kosz és kupi van.....hihihihi. meg a gyertyatartónk miért van ott, ahol van, mert ott hülyeség tartani. meg miért nem viszsük ki ezt meg ezt a szemétbe, másik szobába, tárolóba, kukutyinba...stb.............ááááááááááááá

BOCSIKA, HOGY OFF-OLTAM , de most mentek el és kész vagyok. és tehetetlen:(

Kép

dimet

hello

Monee!
Csini ez a kislegény már most!

Pelus: jah...semmi messzemenő következtetés, de az ujszülött verziójuk xar :)

Hunci!
Alma fog...dósajna tudom. De merhetek valami őszibarack félét adni 3,5 hónaposnak??? --vagy várjunk?
Valaki szerint a sütőtök is lágyít. Tapasztalat csajok??,

Ma sétafikálós napunk van, bemutatom hogyan alszik Dorina a kocsiban. És ha megigazítom is visszarakja magát.

Kép

Dimet Drága!
Tipikus anyósék gondod van. Megoldás: jusson eszedbe, nem mindig kell velük lenned. Ja és igen, ne nyelj le semmi sértést, szólj vissza!

Gina
Vendég

mi ketten: Kép
Vendég

Monee!
izgi mozgi baba...már 3x nézem :lol:
Vendég

Dimet!

Akkor már tudod, hogy miről beszélek anyósékkal kapcsolatban, nehezítve nálad azzal, hogy ráadásul anyudról van szó, aki felnevelt!
Nem könnyű a helyzet!

Nincs is kupi!!!!! Laktok! Látnád, mi hogy nézünk ki néha!!!!

Nyugi! Szegény urad is, pedig nem egy ideges típus!
Ölelem!

Gina!
Dorina csodásan néz ki! Nagyon fejlődik, de nagyon! Öröm nézni!
Hozzátápit beszéld meg a dokival szerintem nem????

Monee!
MEgnéztem!!!! Nagggyon dimbes-dombos!!!!!

Nóri rívik! Megyek is!
Vendég

Na ide is felpakolom (az Indexre is felraktam, aki a leggyorsabban elviszi azé)

Ingyé...

Lenne egy hatalmas és marha kényelmes fotelünk amit helyhiány miatt elajándékoznánk (valami régi IKEA modell, én legalábbis anno ezer éve ott vettem de nincs rajta semmi jelölés).

Én nagyon szerettem mert marha kényelmes, a gyerkőc is imádta de jön a kistesó, át kéne alakítani a gyerekszobát, kell a hely a kiságynak így egyszerűen nem fér el és mennie kell:(

Nem egy mai darab, kopottas a huzat, valszeg van rajta 1-2 kisebb -abszolut nem észrevehető- szakadás is és az utóbbi hónapok a gyerekszobában is megviselték így ráfér egy kis mosás ... VISZONT eszméletlenül kényelmes. Én szoptatós fotelnek akartam megtartani de nem megy sajna :( Varrni kell rá egy huzatot és még évekig használható... (hétvégi házba, gyerekszobába bírkózós fotelnek szuper:)

Akit érdekel az küldjön SOS privit! (Bp. XVI. kerületből elvihető. Nem nehéz csak nagy) (képet csináltunk a telefonnal de még elő kéne bányászni...)
Vendég

Gina, elméletileg én adtam öszit de kérdezz rá a dokira az a biztos...ha nem eszik sem tápot sem anyatejet, (ahogy Huni sem pont ennyi idősen jöttek a problémák),kell megoldás, de dokiddal beszélj, nálunk is ő döntött....
Nagyon szépek vagytok, Dorina fantörpikusan szép kislány!

Dimet, ismerős helyzet...
Vendég

Zazzy!

Én direkt kussoltam, mint a sült hal! :lol:
Mesélj, mi volt ma?

Ginuska!

Ahhoz képest, h. a koraszülött babák többsége jellegzetesen hosszúkás fejformával bír, Dorina szépen kikerekedett!

Monee!

Aztaaaaa!
Mondjuk nálam is ez ment tegnap éjfélig, csak Kistesó még nem tud ennyire hullámoztatni.

Lara!

Őszibarack. Vagy aszaltszilvalé (ez utóbbi úgy készül, h. az aszalt szilvát mikróban felfőzöd egy kevés vízben és csak a vizet adod), de csak óvatosan, nehogy átessetek a paci túlfelire!

Rejo!

Üdv újra itthon!
Mesélj milyen volt, és képeket is kérünk, meg nyálálló kalviatúrát is mellé!

Dimet!

Kellenek még Spár pontok? Ha neked nem kellenek, akkor felkínálom a leggyorsabbnak.

Basszus tegnap voltunk megint Sikondán (4 hete rendszeresen oda járunk), erre az új úszómester ránk szólt, h. ne ugráljon bele a gyerek a medencébe a partról, mert tilos! :shock:
Hát igen, egy alig 2 éves beugrálása rettenetesen veszélyes, bármikor ráugorhat valakire és a víz alá nyomhatja! :evil:
Még a mellúszkálós frizurakényes mammerokat sem igazán veszélyezteti, mert az apja ott áll vele szemben 1 méterre, így őt úgyis kénytelenek kikerülni. De nem is voltunk olyan sokan, h. bárkit zavart volna, eddig is inkább mindenki jót mosolygott a lelkes kis békán, ahogy alig várja, h. beugorhasson.
Elvették a kedvenc szórakozását. Értelmetlenül. :evil:
(Még, ha 16 éves mamlasz lenne, megérteném a tiltást)
Szegényke nem értette, h. miért nem lehet most is, amit eddig lehetett, ment is a hiszti rendesen! :( :( :(

rambóka

Sziasztok!

Este épp csak bekapcsoltam a gépet, írni nem tudtam.
Helyzet sokkal jobb, estére már light-osabb volt. :oops:
Ez volt az első alkalom, h ennyire "megkövőlt" az átalakított kaja.
Lafi, és többiek!! Köszi a segítséget!!!

Zazzy!
Gratulálok!!

Monee!
A video nagyon jól sikerült!! :D

Rambóka!
Gergő nagyon jó pofi!!! Személyesnévmással is tisztában van! :lol:

Kép
lara26

Rambóka!
Nem értem én sem, miért ilyen szigorú az úszómester. Vagy attól fél, h megcsúszik a lába ahonnan eldobbant Gergő?

Kép
lara26

Megjöttem. Vegyes érzelmekkel...
Rambóka!
Pedig pont tőled vártam ,hogy mondasz valami okosat!!!

Jól elfáradtam, minden téren. Reggel levetettem, amik a pajzsmirigy miatt kellettek, ezekkel szerdán kontroll. hcg-t és progit néztünk. Azt mondták, 1 és 2 között lesz eredmény, ha minden igaz, Arnold is megteszi, hogy mond rá valamit. Visszamentem, eredmény nem volt, Angéla millió számot hívott, (örök hála neki)senki nem vette fel sokáig, utána sikerült a progit kideríteni: 51,7 :roll: első hallásra azt hittem, ez jó, de aztán Arnold azt mondta, ez alacsony, és sehova nem mehetek, amíg meg nem néz, és nem beszéltünk(újra csak azt tudom elmondani, hogy imádom)Na itt már úgy elkezdtem parázni, hogy majdnem bőgtem. Pedig addig tényleg nyugis voltam.
azonnal mondta, hogy utro kell(3X1), uh-on terhesség persze nem látszott még,de mondta, hogy ez nem baj, korai még, mnyh 12mm.
Mikor hazafelé utaztam, akkor hívtak telefonon, hogy megvan a hcg is, nem mondták mennyi, de alacsony, ezért beigazolódott, hogy még nagyon friss a dolog, de ezt mondta:"a megtermékenyülés megtörtént, reméljük ilyen jó lesz a folytatás is!" :wink:
Dicsérte minden papíromat(januárban voltam nála utoljára), azt mondta, a pajzsmirigy miatt se aggódjak, az is hamar rendben lesz, még időben.
Hál'istennek jó hamar mentem, így reméljük minden bajt meg tudunk előzni.1 hét múlva újra hcg és progi, aug.4-én pedig uh! :D

Lányok, ha július 4-én vagy 6-án készült ez a lurkó( a görbém alapján csak ez lehet, de ez is hihetetlen, mert szerintem ez is jóval pé előtt volt, utána meg semmi! :shock: )akkor jól sejtem, hogy alig 4 hetes??? Vagy hogy is van ez???
És Rambóka szeretném, ha legalább így utólag elmondanád, hogy mit láttál/sejtettél????

Egy biztos, megint bebizonyosodott, hogy ha egy baba jönni akar, (és remélem, igen!)akkor jön(és akkor, amikor legkevésbé számít rá az ember)4,2-es tsh ide vagy oda,ritka együttlét, drasztikus körülmények(diéta szempontjából)és azt még talán nem is írtam, hogy vidámpark előtti este meg dinnyét szedtünk-pakoltunk :shock:

Bocsi, hogy hosszú voltam, millió csók mindenkinek!!!

Kép
Kép
zazzy

Ja!
És hiába mondtam, hogy van itt is nőgyógyászom, azt mondta, hogy 12. hétig "nem enged el", utána majd utamra bocsát, sde addig nem. Megígérte, hogy feleslegesen nem fog utaztatni, de 12.hétig vigyázni akar rám... :D

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Halk gratula, jó kezekben vagy, minden renben lesz! :wink:

Terhességi hetek:
A babád kora 2 hetes és pár napos, de a terhességedet az utolsó mensi időpontjától fogják elvileg számolni. Magyarul az 50 napoddal elvileg 7 hetes terhes vagy, de ugye ez így nagyon csalóka, mert a baba nem a 14.-16. nap közt fogant. Nem tudom ez esetben mi a helyzet, biztos korrigálnak valamit, gondolom majd később az UH eredményeid alapján fogják megmondani a szülés várható idejét.
Te azért csak számolj úgy, mintha normál ciklusod lenne szerintem, és ez alapján menj majd mindenféle helyekre. Magyarul, mintha most rendes ciklussal 4 hetes terhes lennél. Arnold doki is ha jól nézem úgy adott időpontot az UHra, hogy a terhesség el fog múlni 6 hetes mikor ránéz (a baba 4 hetes lesz ekkor). Akkor már lesz látható petezsák, szívhang még valószínű nem, de meg tudjátok nézni, hogy ott van és jó helyen van!

Nagyon drukkolok!

Monee

monee85

Monee!
Köszi!Ezt tudtam, hogy két hét a különbség, csak ezzel az érdekes ciklussal vagyok gondban én is. De a "nagyon friss" az ugye azt jelenti, hogy épphogy 4 hetes(a terhesség). Akkor ezt jól gondoltam. Bocsi az értetlenkedésért :lol:

Kép
Kép
zazzy

vazze... rohadt index. Nézzetek be a PCO-s topikba.

Hülye (read only) tehén reklamált, hogy sok a beszélgetés a topikban erre jönnek a modik. Rohadjanak meg. A hülye tehén meg húzzon a .... akárhová.
Vendég

na töröltettem magam a rohadt indexről.

(viszont elkészült Lilla játszósarka:))))
Vendég

Sziasztok!

Csak Zazzy kedvéért ide is leírom, hogy örülök nagyon hogy így alakulnak a dolgok, és most kicsit meg tudsz nyugodni....igaz nekem nem sikerült még...szerintem amíg meg nem születik és nincs a kezemben, csak aggódni fogok minden kis jelre...aztán megint újra kezdődik minden :)
Mennek a pozitív energiák zúgzebra párom :)

üdv.:
Aisha
Vendég

Zazzy, én most néztem meg a görbédet, és... hát szerintem a babocskád nem készülhetett július 8-ánál előbb... :roll: hiszen csak 11-én kezdett felkúszni a hőd.

Szerintem ez a terhességed még nincsen 4 hetes, 1-2 nap híja van. Hogy mikor volt együttlét: pont a Benjáminom "készülte" győzött meg arról, hogy nincs jelentősége... minden UH igazolta ( a koraiak) és a megérzésem is, hogy pé-m kedd-szerdán lehetett, ehhez képest utoljára vasárnap reggel voltunk együtt...

Ha jól számolom, pont 2 hét múlva mész vissza, kétesélyes, hogy lesz-e már akkor szívhang, elvileg van esélye, de ha nem, se baj, mert addigra a kis szikhólyag már ábrázolódik, a petezsákon belül.

Szerintem ne aggódj, nekem a 11.dpo-n volt 50-es progim, szépen menni fog az fölfelé, csak korán volt még most.

Rólam annyit, hogy az UH megmutatta, hogy 1. Benjámin utálja ha cseszegetik, nagyon morci volt (a kezeivel a fejét is eltakarta, meg elfordította) 2. továbbra is beilleszkedve, eléggé lent van fejvégű fekvésben 2. 1 kilót elérte a súlya 3. méhnyak sajna rövidült a választóvonalnak tekinthető 25 mm közelébe, de a száj továbbra is zárt szerencsére (a belső).

Szóval a lélektani hadmenet folytatódik!
Vendég

Zazzy, sztem korai a terhességed és a progid ehhez képest nagyon szép. Nekem 60-as progim volt 16 dpon és nem szedtem semmi progipótót!
Vendég

Csakegy, megnéztem...

csak súgva mondom, úgy tűnik a Babanet sem sokkal jobb. :roll: A Házipatikás túlélő tüszis doki egy róla szóló fórumban (Szülészetek) egy csomó mindenkit kimoderáltatott, közülünk valót is...

Éljen a demokrácia! :evil:
Vendég

Köszönöm a megnyugtató szavakat! :wink: Akkor csak jól gondoltam, hogy nem lehet olyan rossz ez a progi(én tudtam, hogy nagyon korai, nem is értettem, hogy a teszt hogy mutatta ki), de ártani ugye nem árt a plusz progi?

Kép
Kép
zazzy

Zazzy! :D

Ártani nem árt, ez biztos!
Nem volt könny? napod, az biztos. A lényeg, hogy minden rendben van és nagyon figyelnek rátok!

Lona
lona1

mi ez az indexen? linkeljétek már be.

iszonyat éccaka volt. pikkel a jobb szemem :)

Kép

dimet

[quote="dimet"]m írta:dimeti ez az indexen? linkeljétek már be.

De tényleg, mert már engem is érdekel........................

Nem igaz ez a tetű, hogy mindig keresztbe tesz.............

No comment!

Nórám szívem hajnali 2.20-kor egészen komolyan úgy gondolta, hogy márpedig ő enni fog. Én meg még komolyabban úgy, hogy márpedig nem.
Győztem, ennek ára apa, mama, keresztanyuék és a fél utca felverése volt!!!!
Az éhenkórász!
Citáljatok bíróság elé, éheztetem a gyerököt!
Nézzétek már hogy néz ki, olyan szakadtkás, hogy csuda! :lol:

Kép

Kép
Félre kell hajtogatni a combikákon a hurkákat, hogy ki tudjam törölni a popóját.......... Behalok! És erre enne még éjjel is!

Dimet!
Mi volt???? Mitől lehet ez Zsuzsnál???? Nem értem......... GOndolom ti sem.
Vendég

passz......

micsoda hurkicák. tuti éhezik :D

Kép

dimet

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?