Látom beindítottam az állóvizet a fórumon
ez jóóó
Összeségében nem érzem én sem rossz szülésnek ezt, csak ugye nem ilyenre számítottam. Valahogy nem készültem fel előre jobban erre a gátvédelmes cuccra. A két szülésem közti fő különbség pedig abban rejlik, hogy míg Kamillával ott a szülőágyon a varrás s miegyéb után az volt bennem, hogy "jéé hát ennyi a szülés, ez nem egy nagy cucc, bármikor bevállalom újra" - na ezért is lett Borka
node most!!! Már közben eldöntöttem, hogy én ezt mégegyszer köszi de nem akarom!!! Szóval, Votiv, ari vagy, de nem lesz nálunk 3. az fix!
Tinu: UM-mel kapcsolatban semleges érzelmeim vannak. Bennem nincs úgymond rossz érzés iránta a szüléssel kapcsolatban. Ő ilyen, és én ezt pontosan tudtam. Azt bánom már, hogy ezt a gátfelvarrásos dolgot nem beszéltem meg vele előre, hogy nekem ez nem kell, illetve ő se kérdezte. (merthogy én direkt arra bazíroztam, hogy egyéb téren is jó lesz nekem ez a gátvédelmes dolog majd apával aztán
)
És szerintem Lindinél a pont, mert azért kaptam oxit és azért nem vártunk arra, hogy majd én ott magamtól jól elvajúdgatok, mert
1. dugig votl a szülőszoba és láttam Verán is és UM is, hogy emiatt kissé fusztráltak, és amikor akció volt akkor 1000 %ban rám figyeltek, de akció előtt és után kapkodtak, hogy mi van a többiekkel. Ez rajtam és rajtuk kívűl álló dolog volt. Én szültem szar időpontban
2. UM szerintem azért nem pártolja a hosszú vajúdást, mert akkor pont a lényegre a kitolásra fárad el a páciens. Persze vannak az éteri erők amik ilyenkor megszállják az embert, de szerintem ő azon van, hogy az anya se szenvedjen túl sokáig és a babának se legyen baja esetleg a hosszú vajúdás miatt.
Fogalmam sincs, hogy ha nekem senki se szól közbe, mennyi ideig tartott volna ez a szülés.
Passz...lévén még a burokrepi se hozta lázba a gyermekemet odabent.
Az oxi Kamillával is és most is nekem a fejemre hatott elsőként,azért is írtam, hogy "anyag" mert kb úgy éreztem, mint valami drogot. Aztán az első fejlöket után ment "le" és onnantól meg egy egybefüggő összemosott fájáshalmaz lett tőle.
És azért éreztem magam kívűl, mert nem én írányítottam. És én ikrek vagyok aki szeret írányítani ugye
és rosszul éltem meg azt, hogy el tudom veszíteni a kontrollt saját magam felett.
Fibi: ja és azért kellett ebben a félfekvő pózba szülni, mert Vera megmondta az elején (mármint amikor még bent volt a baba), hogy ő csak igy tudja tökéletesen védeni a gátat. Szóval ezt tudtam előre, nem ért meglepetésként.
Gátemelés: ez gondolom azt jelenti, hogy a szülés után kitágult hüvelyt kissé szorosabbra varrják, hogy aztán apjukkal a szex közben ne legyen túl nagy űr
az más tészta, hogy nekünk pont jól jött volna eme űr
Tinu: Úrhida merre is vagyon? Jó ár: szuper!
Curse: nálunk Kamilla effektív semmilyen édességet nem ehet, ugye és én nem is bánom. Házi sütik meg palacsinta persze van
Fóliásbonbon
ZSan: kár, hogy szabin van a barinőd
Tegnap bent voltunk anyunál. háááát komolyan féltem beszállni a liftbe, meg úgy jöttem ki, hgoy a földet néztem, nehogy valaki sértésnek vegye ha ránézek. Össznépi roma bandázás volt ugyanis az épület bejárata előtt, abból a fajtából aki menten leszúr ha csak rosszul nézel rá
Szegénykémet bent tartják hétvégére és még sírt is a telefonba amit meg tudok érteni én is sírnék...
A betegszállító aki az alagsorban a konyhán keresztül tolta át a belgyógyóra megállt vele valami sötét helyen, hogy pénzt lejmoljon, szegény Anyu meg még jobban összetojta magát, mondta, hogy nincs nála pénz
szerencsétlen öregeket szerintem simán lenyúlják
5-en vannak egy szobában, Anyu után a legfiatalabb néni 71 éves az pesztrálja a többi mamit, pl van egy 96 éves néni akit ez a 71 éves itat-etet, mert a nővérek tesznek rá magas ívből
Szrek: köszi a dokifelajánlást, közben kaptam egy dokit aki a Kútvölgyiben dolgozik. Mostmár beletörődött Anyu, hogy benttartják, jól kivizsgálják, aztán a leleteivel megyünk a Mantrára meg ehhez a Kútvölgyis dokihoz.
Votiv: jobbulást nektek, akkor gondolom holnap nem jöttök lovazni
Neet: és igen, igen írjál még, ne csak én legyek ilyen szófosó
Rylie