Sziasztok!
Végeztem a visszaolvasással. Hát nem semmi, milyen termékeny egy hétvége volt. Pedig akkor általában tényleg pangás szokott lenni. Jövő héten valószínűleg nem leszünk itthon, nem is tudom, mikor fogok majd tudni visszaolvasni!
Először is: Üdv a Legújabb Újaknak!
Engem is lehet jelölni iwiw-en. Somogyfoki Enikőként megtaláltok.
Livi, gyere csak, örülök, hogy gyarapodik a topic. Sajnálom nagyon, ami veled/veletek történt. Mennek a drukkok, hogy minél előbb legyen baba!
Anna, nektek pedig gratula a harmadik babához. Mi is ilyen szép nagy családot szeretnénk – vagy még nagyobbat!
Majd meglátjuk, hogyan alakul az életünk. Neked is köszönöm a tippeket. Utánanéztem a hordozónak, amit írtál. Nagyon tetszik, de azt hiszem, ez nekünk kicsit drága – még használtan is. De majd ez is kialakul, még várok, hátha kapunk azt is. Remélem a gyomorgörcseid elmúltak.
Chrissyy, hogy éreztétek magatokat anyóséknál? (ne haragudj, de nem tudom, hogy köztetek milyen viszony van) Nem tudnál feltenni videót Martinkáról?
Vicuska, hajrá a szurikkal, most már lassan csak 1 hét van! Nagyon várjuk a csíkos képet!
Vikcy, majd tegyél fel képet a gyerekszobáról, ha már kész! A párod egyébként is szokott csinálni bútorokat?
Nati, köszönöm szépen még egyszer a sok-sok infot. Néhány bőrkinövésem nekem is van, a hasam tetején, de én nem tulajdonítottam neki túl nagy jelentőséget, igaz, nagyon-nagyon picik. Nem akarom elkiabálni, de egyelőre úgy néz ki, hogy az egyik szemölcs (ha egyáltalán az volt…) elmúlt magától, és a másik is kezd visszahúzódni.
Húúú, most nézem, hogy már csak 5 napod van hátra! Mi volt ma NST-n?
Ildi, akkor lehet, hogy nekem is csak elírta a Schwarczi? Az előző két szűrővizsgálatot is ő csinálta, mindkétszer azt írta, hogy hátsó. Hát nem tudom…
Andesz, gratulálok az elhatározáshoz. Nagyon ügyes vagy, szuper lett az előszobátok. Nagyon szeretem az ilyen színeket. Bencus egyszerűen tüneményes. A hosszú szempilláitól meg el lehet olvadni! Patrik „tanította” grimaszolni, vagy magától jött rá?
Bessy, gratulálok a jó eredményekhez! Te hova jársz védőnénihez? Hihetetlen, hogy már lassan félidős leszel!
Gabi, nagyon jók a videók. Sógornőmnek is voltak gondjai a fogacskákkal, mindhárom gyerkőcnél. Ha jól emlékszem, ő azt csinálta, hogy amikor megharapták a gyerekek, rögtön ráütött a szájukra – persze csak akkor, ha látszott rajtuk, hogy direkt, szórakozásból harapdálják. Elsőre elég ijesztőnek hangzik, de gyorsan leszoktak róla. Noel már majdnem 8 kg? Hát nem semmi!
Judy, ugyan már elmentetek, de azért jó nyaralást és szép időt kívánok!
Ani, édesek lehettek a fiúk együtt. Apának is meséltem, neki is nagyon tetszett a Nyálcimanó név. Remélem, csak az idő miatt volt nyügi Roni baba, és ma már jobban lesz. Hogyhogy a polgárdi okmányirodába mentek/mentetek iratokat csináltatni?
Ibi, mi a helyzet a kiütésekkel? Elmúltak már? Rájöttél, hogy mitől lehet?
Ildi, a te Bencusod is várni fog. Csak ne aggódj!
Roni, lehet, hogy a papucs-ügy már megoldódott, de azért leírom: nálunk kb. az egész családnak a Metro-ból származik a papucsa. Bio Foot márkájú, bőr papucs. Ha utcait keresel, azt is lehet néha találni, egész jó áron.
Tündi, majd tegyél fel képeket a nyaralásról! Sajnálom, hogy előbb hazajöttetek, de azért úgy látom, jól éreztétek magatokat. Írtad, hogy „Nem tetszem magamnak, bár nekem a melleim is óriásiak.” Megkérdezhetem, hogy mekkorák? (akár priviben is) Mert nekem állandó melltartó vásárlási problémáim vannak.
Ágica, hogy vagytok? Dorka jobban van már?
Szilviről, Katáról, Tandról tudtok valamit?
Remélem, most senkit sem hagytam ki.
Hétvégén voltunk szüleimnél, olyan rossz hazajönni. Nincs honvágyam, csak nagyon hiányzik a nagy udvar, a kert… Szombaton mentünk, mert jöttek keresztszüleim is, akikkel nagyon ritkán találkozunk, mert Sárváron laknak. (utoljára 2 éve szeptemberben, az esküvőnkön láttam őket). Persze keresztanyám kicsit kiakasztott, osztotta az észt a gyereknevelésről. Jó, igaz, hogy van tapasztalata bőven (5 gyerek van és eddig 10 unokája), de akkor is. Amin legjobban kibuktam: szopi után rögtön dugjam be a kiságyba a gyerkőcöt, mert akkor csak el fogom kényeztetni. Hát én sem szándékoztam egész nap cipelni magammal, de azért egy kis babusgatás nem árt. Végülis nem csak egy – ahogy apa mondaná – tejcsárda leszek!
Fiú nevekkel még mindig gondban vagyunk, továbbra is kérek ötleteket.
A Babó sokat mocorog, most szint egész nap, hajnalban is sokszor felébredek rá. Úgyhogy teljesen megnyugodtam, a múlt hét eleji „mozdulatlanság” biztosan az időjárástól volt.
Na megyek, keresek valami ebédet.
Délután megyünk apával szőnyeget vadászni, drukkoljatok, hogy végre találjunk. Már rengeteg helyen néztük, de vagy nem volt abban a méretben, vagy nem volt hozzá kis szőnyeg, vagy drága volt…
Puszilok Mindenkit!