Új privát üzeneted érkezett!

Megjöttem[:)][:)][:)]
Holnaptól gonalt szúrok 150esével.Tehát ez azt jelenti hogy minden okés. Úgy örülök. Igaz még nem jött meg de a doki szerirint ez normálsi a deca..injekció mellett, dehát ő tudja. Szerdán megyek megint addig tüsziket növeszgetek.
szmet
 
 


Móni!

Nekünk nem lesz kiskád. Manóval kb. 3 hónapig használtuk, szóval sok értelme nem lenne. Amikor átköltözött a kis vakarcs a nagy kádba, tökre élvezte. Pancsolt és csapkodott a lábával, nagyon bejött.
vovanda
 
 


vanda, kincs! koszi az otleteket, kisagyat 120*60cm-est veszunk 2-ot, be fer a szobaba, pelenkazot pont amilyet mondot vanda, fotel az mar nem fer be, de kb a nappaliban fogok inkab szoptatni, kis kadat veszek, nem draga, mar van macis kisebito is es hordozokat is kolcson kapjuk, gondoltam kozben csere agynemukre, torolkozoket lehet kesob veszek, ruhacskakat mar kaptunk, esetleg meg majd veszek parat, de nem sokat, egy par csorgot, jatekot az agy fole stb

kincs! remelem nem adod at a virust kiskincsnek :wink:

pasi! meg birom, de a heten nagyon lasu voltam mindenben

puszika mindenkinek!

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 

 
 

www.videoplayer.hu/videos/play/144571

Pasi ezt neked:www.videoplayer.hu/videos/play/176904

A kismamiknak:www.videoplayer.hu/videos/play/100513 :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Móni!
Én azt mondom,hogy 50-es méretből is szerezz be,amit csak lehet.Mivel nem nagy súllyal fognak a világra jönni a picik.Én nem gondoltam erre,alig tudtam rájuk mit adni,amikor kijöttünk.Szerencsére a barátnőm két hónappal előttem szült,és nem volt nagy babája,tőle kaptam néhány dolgot.De komoly fetörést jelentett sokszor,hogy mibe vigyem őket ide-oda.Ráadásul nem is igazán árulnak ilyen kis méretet,legalább is nálunk.
Ami még jól jöhet,és én nagy hasznát veszem,az a folyékony fertőtlenítő szer.Nem lell főzögetni az üveget,sterilizálót venni.Csak ebből a folyékony szerből egy kupakkal 1,5-2 l vízbe tölteni,elmosás után beletenni azokat a dolgokat amivel etettél vagy a cumit,és 24 óráig van hatása.Fél órát kell áztatni.Nem tudom nálatok hol lehet kapni,de biztos van.Itt a rossmannba veszem.(chicco)
Szoptatós párna is jól jöhet!Nekem nincs kimondott helyem ahol szoptatok.Mindig ahol éppen vagyunk.Nappali,háló,terasz,mindig máshol verünk tanyát.Estére már úgyis fekve fogsz te is biztos,mert úgy fogod érezni,hogy beszakad a hátad.
Mellszívó:a gépi most bedobta az unalmast,szerencsére kaptam kézit.Gépivel 5 perc alatt lefejsz,kézivel még fél óra múlva se.
Mellbimbó védő krém még esetleg.Szerencsére nekem nem kellett,de azért volt itthon.Hagyd mindig megszáradni a tejcsit a bimbón!Nekem bejött eddig.
Most ennyi jutott eszembe,de ha még beugrik valami írok!

Kincs!Jobb a helyzet?Hogy érzed magad?Ne félj a kicsi nem kapja el!Fél éves korukig állítólag nem eshetnek bele.Na de utána!Én is voltam nagyon kehes.Se beszéni,nyelni nem tudtam..stb.És nem kapták el.

Kép
ani0227
 
 


Móni!

Mellszívó: AVENT!!! Nekem a kézi volt, nagyon bejött.
Sterilizálás: háát izéé... az a helyzet, hogy talán 4-5 alkalommal kifőztem (fazék vízben) a cumisüvegeket és annyi. :oops: Gyerekorvos sógorom szerint sem szükséges ennyire sterilen tartani a cuccot, ez alól kivételt jelentenek a nagyon kis súlyú (1 kiló körüli) koraszülöttek.
Bimbóvédő krém: NE VEGYÉL!!! Amit Ani írt: hagyd a tejcsit megszáradni vagy kenheted a baba popsikenőcsével (nekem a Bepanthen jött be) az se baj, ha a baba lenyalja. Ha nagyon kireped a cicid, akkor a kórházban üldözd a csecsemősnővéreket, nálunk legalábbis őket kell. Kutyulnak valami kencét, ronda zöld színe van, de hatásos.
vovanda
 
 


Ma megjött :D
Segítsetek hogy is van ez. Pont ma kell elkezdem a gonalt és szerdán kell visszamennem T.hez mert B nem lesz.
A mai naptól kezdve hány nap múlva is lesz a leszívás?Ilyenkor is kell ovitrel?Ja long protokolom van
szmet
 
 


Sziasztok!

Köszi az érdeklődést csütörtökön még 39.3volt este a lázam de azóta semmi! kiskincs jól van a szopi megvan neki így nincs gond :lol:

Móni még az jutott eszembe hogy én fekve szopiztatok és ez nagyon kényelmes,párnám is van de szinte nem használtam se pocakos alváshoz se szopihoz, fertőtleníteni én sem fertőtlenítek (ritkán cumit vagy most 1-2 rágókát akarok) mellszívó jól jöhet én gépire szavazok. Kiságyból nekünk is 60*120-as van de ha elkezd forogni nem tudom hogy fog férni :roll: :lol:

Ani ti ujjat szopiztok rágicsáltok?? Kiskincs a napokban nagyon rácuppant és a cumi nem igazán tetszik neki....jajjj nem szeretném ha évekik a szájában lógna a keze..önző anyuka vagyok az van amit én szweretnék..
Mesélj hogy alszotok,nyaralni mentek, hogy telnek a napok?

Szmet normál esetben a 14.naspon van tüszőrepedés..hogy a stimulált ciklusban 13 vagy 15.nap az majd kiderül...tüszőrepit kapsz.

Árnika?

Vanda ti hogy vagytok nem írtál magatokról, róka barna?? Méretek?

Gigi????

Jó éjt!
Vendég
 


sziasztok!

csajok! nagyon jo otleteitek vannak, par dologra gondoltam, vagy mar meg van (szopis parna), pl a cicis otletek nagyon jol jonnek, de ha le szivjuk a tejcsit, gondolom cumibol iszak, utana nem szoknak le a cicirol :?: :roll:

ani! igazad van a pici ruhakal kapcsolatban, itt sem nagyon vannak olyan pici meretek es persze nem is kaptam olyat mert mindenkinek orias bebievan az utobi idoben kb. 4 kilosok, kepzeld meg pelust sem nagyon talalsz 4 kg alatt, itt vagy pampers van vagy huggies es egy par akirol senki sem halot...

kincs! itt minden kisagy 60*120 es meg aszt is mondtak hogy az elejen mindketot egy agyikoban tartcsam, mert igy vannak osze szokva a mehbol :roll: remelem el fernek egy darabig, mert ugy gondoltam hogy kb eves korukba fogok baba szobat csinalni nekuk normalis agyal, orulok hogy jobban vagy es hogy kiskincs is jol van!

vanda! remelem jol vagytok! most neztem a vonalzod es mar a 10-edik hetben jarsz, milyen hamar telik az ido, nem soka ki labalsz az elso trimeszterbol es bizti minden jobb lesz!

lanyok! ti az elejen a szobaba furdetetek vagy a furdoszobaba? es hanyszor kel pelust cserelni egy babanak, volt aki aszt mondta hogy 3-4 szer es volt aki 6-7 mondot :roll: eleg nagy a kulombseg azert kerdezem, persze nem fogom pisisen hagyni szegeny babakat :wink:

szmet! hajra protokol :D :D :D

na puszi, megyek koltekezni

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


hali

olyan sok dolgom lenne de nem tudom hol is kedjem..

móni a mellszívó azért van,hogy ha sok a tejcsid vagy ha nem elég ..mellette szopiznak a babák :wink:
én az első hetekben használtam hogy több tejcsi legyen..mikor jóllakot abból a ciciből amiből evett még kiszívtam ami bennmaradt..volt hogy 10-20 mili de volt 70is a tejcsi kereslet-kínálat elven működik többször jól kiürítik annál több van...vagy van akinek olyan sok van itt a kismamik között hogy 70liter :!: :shock: :D tejet már eladott ..mikor a picije jóllakot még sokat lefej...
nekem már nincs kedvem pedig lehet érdemes lenne kicsit fagyasztani :oops:
mi szobában fürdettünk most nőttük ki a kádat, de a fürdőben nehéz egyedül fürdetnem...lányok nincs jó ötlet :?: :?:
pelust én kicsinek minden kaja előtt cseréltem 6-8 de éjszaka ha nincs kaki nem kell..ezt később tudtam meg....mostanra kajcsi után cserélek és ha nincs nagyon ramaty állapotban hagyom is...4-5db vagy néha több...nagyokat kakil néha teljes ruhacsere és fürcsi is kell..

na megyek vmit dolgozni
szép vasárnapot
Vendég
 


Sziasztok!

Kincs: a cumi sem könnyebb. Manótól képtelenség elkobozni, lassan talán eljutunk addig, hogy csak alváshoz kell, bár a bilizésnél "tárgyalási alap". Vagyis: ha ráülsz, megkapod. Vesztegetünk, már nem tudunk mit kitalálni. Tudná, csak nem akarja.
A babák szerdán 27 és 29 mm-esek voltak, mindenrendben. Barna van, róka jön-megy.

Móni: a mellszívó mindenképp kell. Kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy fejned kell. Manó pl. betegen egyáltalán nem volt hajlandó szopizni, ha nem fejek, elapad a tej. Jól jöhet akkor is, ha a tejmennyiséget szeretnéd növelni (szoptatás utáni fejés) meg akkor is, ha rengeteg a tej. Érdemes fejni azért is, hogy legyen lefagyasztva egy kis vésztartalék tej, szükség esetére.
A lefejt tejet pedig nem csak cumisüvegből kaphatja, kis méretű pohárból is itathatod, vagy (nem tudom, nálatok van -e) SNS készlet. Ezzel szoptatásbarát módon kaphat pótlást a baba. A kismama.hu-n találsz róla bővebb infót.
vovanda
 
 


vovanda: Nagyon örülök, hogy minden rendben szépen növögettek, a róka egyszer majd csak eltűnik.
Még nem feszít a hasam igaz a mensis görcsöket érzem most így lehet nincs különség.
szmet
 
 


Móni!
Nekem ciciznek és cumisüvegezünk is.Mivel a tejem egy személyes,tápszerrel kell pótolni.Teljesen mindegy mit adok a szájukba.Van olyan,hogy a tejcsit is cumisüvegből kapják,főleg ha vendégek jönnek,és ezt tudom előre.Nálunk rengetegen voltak,és még jönnek is.Nem szeretek mások előtt szoptatni,még ha családtagok is.
Kiságy:nekem is kettő van.Én kérdeztem a védőnőt,hogy egybe rakjam e őket az elején,de azt mondta,hogy nem kell,mivel még tudják felfedezni egymást.Majd 3 hónapos kórtól.És ez így is van.Most kezdenek egymásra nézni,nevetni,szemrevételezni a másikat.Igaz nappal a nagy ágyon feküdtek,és így sokat voltak együtt,de tényleg nem érdekelték egymást.Majd tapasztalni fogod.Most már az a baj,hogy nagyon érzékenyek lettek a zajokra.Sokszor egymást ébresztik fel.Egy-egy orrbavágással,hapcival...stb.
Fürdetés:Én a szobába fürdetek.Kéznél van minden.Tegnap megpróbáltuk a közös fürcsit,nagyon jó volt! :D
Pelenka:nálunk nem vált be az evés utáni pelenkázás.Akkor tuti visszajön a tejcsi,hiába vannak megbüfizteteve.Ráadásul evés után úgy bealszanak...én előtte szoktam.Kb.5-6 pelenka.

Kincs!Már nálunk is megy javába a kézrágás,de a cumi is jöhet!Nem szeretném,hogy rákapjanak valamelyik ujjukra.Én is az ujjamat cumiztam,és nagyon nehezen mondtam le róla.4-edikes koromig :oops:
nyaralás:nem megyünk a nyáron :( ,de ősszel tervezünk pár napot!Ti mentek?
A napok gyorsan telnek.Reggeleket imádom!Amikor felkel a család....babócik a páránink közt pislognak,és amikor feléjük hajolunk mind a kettőnek fülig ér a szája...imádom azt a fogatlan vigyort....és nem tudják abba hagyni,csak majd ha megkordul a poci.Addig megállás nélkül megy a hancur,mivel mostmár beszélgetünk,gagyarászunk,kacagunk.Tényleg úgy van: dupla baba,dupla öröm!
Szabival éjszaka 2x kelünk.Előszőr kéri anyát,és anya olyan fáradt,hogy magával viszi a kisfiát durmolni(01:00)egy órára rá,pedig a kisfia kéri a didit(02:00).Erre rá egy órára következik Jázmin újjabban(03:00).Utána csend és nyugalom 8-9-ig.

Kép
ani0227
 
 


árnika: nem vanda árult be, kitaláltam:D
1szálpasi
 
 


ani: Olyan jó a soraidat olvasni. Hidd el te vagy a példaképem, ha neked sikerült a sok kudarc után nekem is fog. :D

Moni: Hamarosan te is ilyeneket fogsz majd írni nekünk. :D :D :D

Rólam: Mostmár kezd feszülni a hasam, de még egyáltalán nem vészes. Tegnap sikerült 2.2 liter folyadékot meginnom. :D
Szerdán megyek vérvételre és már szerintem meg is néznek hogy hány tüszőm lesz.
Úgy vagyok vele ha gonal 420-tól lett két normális méretű és két pici 600tól remélem legalább 3 jó méretű lesz. :D
Drukkoljatok nekem.
szmet
 
 


sziasztok!

lanyok! koszi az infokat a mellszivoval kapcsolatban, bizti meg veszem es pelusal kapcsolatban is

ani! alig varom mar en is hogy lasam a babakat ebredezni reggel, sajna nem sokaig fogom oket elvezni, kb 4-5 honapig utana bizti visza kel menni dolgozni... :cry:

kincs! persze a szep nagy baba nagyokal kakil :lol: :lol: :lol: tudom nem vicces de bizti egeseges es az a fontos

vanda! orulok hogy jol vannak a babak, remelem barna es rokaek max 3 honap vegen el tunik vegleg, de ha hamarb lenne nagyon orulnek

szmet! alig varom hogy csodaljam a 2 kis bebit, remelem te is sorainkba lepsz (kismami sorba) :wink:

tegnap sikerult majdnem mindet meg venni amit el kepzeltem , persze meg egy csomo minden hianyzik, de a nagyob dolgok meg vannak: agyak, matracok, pelenkazo, kiskad, agynemuk stb

picit szomoru vagyok, ki vettem az eredmenyeket es a cukor picit nagy, a max 115 es nekem 134 van, ma megyek a nogyogyaszhoz, bizti tulzasba vittem valamit, pedig edig minden nagyon ok volt :oops: :oops:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


moni: Ne aggódj bizti valamiből sokat ettél és legközlebb tuti jó lesz az eredményed, nálam is ez volt.
No para.
szmet
 
 


Móni!

Sajnos ikreseknél gyakoribb a terhességi diabétesz és ERRŐL NEM TE TEHETSZ!!! MEG NEM AZ, HOGY VALAMIBŐL SOKAT ETTÉL! Nehogy magadat okold, nem csinálsz rosszul semmit.
vovanda
 
 


Sziasztok

Móni sajnálom a cukrod, de ne izgulj !! Ügyes voltál eddig is, és a doki biztos mond valami okosat rá.
olyan jó lehetett vásárolgatni nekik, raksz majd fel képet a gyerekszobáról?

Vanda kiokoskodtam hogy valószinű szolidálok veled, mert kis vuk engem is kerülget, csak sajnos nem ugyanazon okból.
Mikor mentek anyukádék?? Ott tudsz netezni?? Lehet a héten megkereslek.

Ani imádom az írásodat :)

Timi merre vagy, voltál dokinőnél??? :roll:

Mazsi Te is eltüntél, pocifotót!!!!

Kjaja?????

Nagyszájú Pasi nem vagy Te azért annyira ügyi :wink: :lol:

Kincs mostanába nem jössztök debibe??

Voltam ma az endokrinológusnál, Ő zöld utat adott teljesen, :P mostmár csak azt a fránya IR-t kellene lentebb vinni, no és megcsinálni azokat a vizsgálatokat amit leterveztem. :?

De egész hallhatóan közlekedtem városban, mert minden kanyarodásnál dudált az autóm, vmi érintkezési hibája van :lol:

jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Árnika!

Kár, hogy nem nézel Minimaxot (majd ha lesz gyerkőc, pótolod), úgyhogy nem foglak Noddynak hívni. :lol: :lol: :lol: (dudálós autóval közlekedő rajzfilmfigura úgy egyébként).
A héten még itthon vagyunk, csörögj ide nyugodtan. Holnap terhestanácsadás, de egyébként ráérek. Amyunál van net,nyugi, nem tűnök el.
vovanda
 
 


árnika: akkor te voltál az....már gondolkodtam azon, hogy a dudálós őrültre kihívom a rendőröket....ha tudtam volna, hogy te vagy az, meg is teszem:D
1szálpasi
 
 


Noddy jelentkezik :lol: :lol:

Pasi azt Nem mondtam vagyis írtam , hogy őrűltként :evil: különben gondolkoztam rajta hogy integetek a gyalogosoknak , had gondolkozzanak rajta hogy ki volt az :wink: :lol: :lol:

Vanda héten kereslek


jó éjszakát

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Szmet!
Biztos most neked is sikerül! :wink:

Nagyapámnak is a cukrát az vitte fel,hogy bevágott egy csomag cukrot este,és másnap volt terhelésen.Legözelebb semmi baj nem volt.Állítólag....de ebben én analfabéta vagyok! :?

Kép
ani0227
 
 


Ani: Teljesen pozitívan állok mostmár a dolgokhoz de tényleg. Egy pici félsz van bennem azért a holnapi nappal kapcsolatban, mert szerintem holnap fognak megnézni uhán hogy hány tüszőm van.
Azért nyugodt is vagyok mert az inszemnél 420 gonaltól lett kettő tüszőm így remélem 600 lesz három legalább és még ki tudj mennyit fogok kapni.
Ani mégegyszer köszi a bíztatást de tényleg.

Épp most hívtak nyaralni Siófokra pont akkor amikor lesz az Et így nem megyek de a baba érdekében mindent megteszek.
szmet
 
 


szió

szmet nem csinálsz vonalzót,hogy tudjuk hol jársz :?:
még túl korai,hogy feszülést érezz meg nem is feltétlen kell feszülni...holnap még nem fogják pontosan tudni,hány tüszid van..még csak növögetnek

szép napot
Vendég
 


kincs: Már próbáltam vonalzót készíteni de nem ment a beilesztés.
Igazából feszülni nem feszülök, most olyan érzésem van mint amikor hirtelen mozog valaki és fáj a lépe.
szmet
 
 


Ez a része sikerült :D

szmet
 
 


PHPBB:
Kép

szmet
 
 


Sikerült :D

szmet
 
 


Kép

szmet
 
 


Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mi is festettünk. A nagyja kész, de nekem van még mit lomolni, takarítani. A leendő gyerekszobába az alapfestésre csináltattam egy nagy Micimacis festést, nagyon szép lett. Dobok róla képet. Pocakfotót is, bár az nem valami jó, én csináltam tükörből, na és persze babuciról a legfrisebb sztárfotót a 28. héten. Kép

Kép

Kép
28+3

És most mesélek... Tegnap voltunk 4D-n, ahol babuciban gyönyörködés közben kiderült, hogy már érik a lepényem, holott a 33-35. hét körül lenne normális!! Ma irány a körzeti, onnan holnapra kaptam beutalót a klinikára. Nagyon ideges vagyok... És ha ez nem elég, magas a terheléses vércukor eredményem is, és kissé gennyes a vizelet... Arról, hogy a vérkép eredményen is van pár csillag, nem is beszélek. A dokim pont szabadságon van
:evil:

Most csak benéztem, de nem olvastalak benneteket :oops: Ha lesz időm, visszaolvasok. Addig is drukk kinek mihez kell, és jó babázást az anyuciknak.

Kép
mazsi02
 
 


lanyok! ujra kel csinaljam a vercukrot, de ugy hogy vesznek vert adnak valami cukros lotyot inni es egy ora mulva megint ver vetel, adig is nem kel semit tulzasba vigyek, ha lehetcseges se fagyi se dinye, a fogyirol le mondok, de 2 szelet dinyet egy nap meg engedek magamnak, aszt mondta a doki hogy lehet el kerulyuk a diabetiszt, jo lenne hogy ne legyen bajuk a bebiknek. a tegnapi meretek: kislany 960 gr, kisfiu 940. valahogy tegnap furcsa volt az uh, nem piszkaltak egymast mint altalaban, mi narra szamitotunk hogy feszt pufolik egymast vagy "jatszanak" egymasal, de tegnap mindegyik el volt maganak, persze a kiscsajszi nem mutatgadta magat ahogy kelet volna, de vegulis jol vannak es jol novogetnek.

kebzelyetek megint kel egy kicsit dolgozak, ma voltam otthon a fonokomnel es itthon is kel par dolgot csinalnom, de nagyon furcsa helyzet volt mert vegulis ez ugy mond a regi fonokom aki nem jar be tobbet es osze van veszve az uj fonnokel akivel pedig majd kel dolgozak mikor visza megyek, az uj aszt mondta hogy neki ma ok ha segitek a reginek le zarni a regi ceget, de lehet holnap jobban osze vesznek es nem fog neki tetszeni ha a regivel kapcsolatban vagyok, szerintem ugy csinalnak mint a gyerekek :shock: vegulis mindenki erdekeben van le zarni vegleg a regi ceget es tiszta lappak indulni az ujal, de tul buszke mindegyik :evil:

mazsi! nagyon szep a kisbabad, a pocakod es a festes a szobaban nagyon jo :lol: nagyon ugyesek vagytok, bizti teszeni fog majd babucinak is. Remelem hamarosan josz jo hirekel lepeny, cukor, ver vizsgalatal kapcsolatban, szoritok :!:

szmet! jo a vonalzod

arnika! en sem ismerem a rajzfilmeket, de biztos majd be potolom, nekunk van minimax, bizti utanad neztek egy paran :D

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Moni: Ne aggódj én érzem hogy veletek minden okés :D
Holnap vérvétel és uh. Remélem már fognak valami mondani a tüszikről.
Már túl vagyok 600 gonalon és már csak a decaból fél ampulla van.Kíváncsi vagyok még mennyi gonalt kapok majd.

szmet
 
 


Mazsi!
Nyugi! UH-n is tudnak csúnyát tévedni. Nekem a Klinikán úgy elmérték a babákat, mint annak a rendje... Közölték: 11 mm mind a kettő (ez 2 hete volt). Én meg rosszul lettem, B. egy héttel korábban ugyanennyit mért... Aztán a saját dokim megnyugtatott: 21 mm az a 11. No comment. Nem lesz gáz.

Móni!
Terheléses vércukor vizsgálat. Ne menj egyedül, én Manóval a cukros löttyöt majdnem kihánytam, csak az tartotta bennem, hogy tudtam: ha visszajön, kezdhetem előlröl.
vovanda
 
 


vanda! koszi az infot, de sajna nincs kivel menyek, a ferjem dolgozik 1000-rel es persze esetleg baratok is dolgoznak reggel mikor vannak a ver vetelek, remelem ki birom, esetleg ugy csinalok mint te, arra gondolok ha ki hanyom ujra kel csinalni :cry: :cry: :cry:

az elob a fonokom azert hivot 2-szer hogy hogy tud kuldeni sms-t a telefonjarol, tudtam ha bele megyek neki segiteni akar milyen hulyesegert fel fog hivi, meg mar 3-szor hivot repulo jegyekert, de meg nem biztos ha kel neki, csak ugy nezegezem itt a netten, most csak magamra lehetek merges mert tudtam hogy ez lesz belole, de persze aszt mondot szegeny oreg, nem segit neki senki, ne legyek en is olyan....

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Vagyunk... drukkolunk ám mindenkinek... :lol:
Vendég
 


Voltam ma uh és végül is a doki nem mondott konkrétat csak annyit hogy vannak tüszők fél füllel annyit hallottam hogy a jobb oldalt 5 a bal oldalon cisztamaradvány de ott is vannak. Hát nem tudom..
Még kaptam 300 gonalt meg decát is és pénteken kell megint mennem.Remélem a főnök nem rug ki hogy ennyit kell járnom.

szmet
 
 


Mivel a doki nem mondta az érdekelne hogy a stimu alatt lehet e nemi életet élni? Lehet hogy ez hülyén hangzik de tanácstalan vagyok.

szmet
 
 


Szmet!
Lehet. Ha nem lehet, azt B. mondani fogja.
vovanda
 
 


sziasztok!

mind nyaralni vagytok?

tegnap meg csinaltam a cukor terhelest, hetfon lesznek kesz, remelem jobb lesz

gigi! potyok el tuntek?

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


Én itt vagyok Moni.
Kedden punkció. Már nagyon várom. Van 6 tüszőm de a bal oldal a ciszta miatt szinte használhatatlan bár ma talált ott a doki két darab 13mm eset. Hát hátha...
Nagyon para vagyok de majd csak túl leszek rajta.

szmet
 
 


szmet! lehet hasznat tudja venni anak is ami bal oldalt van, ne izgulj, a fontos az hogy nyugis legyel, szoritok :!: :!: :!:

Kép


Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13
 
 


moni: Köszi hogy gondolsz rám.

szmet
 
 


Merre vagytok???

Magamat még megértem,mert holnap névadózzuk a törpéket.De ti merre vagytok????

Móni!Elfelejtettem írni,hogy pihenőszéket szerezz be a piciknek.Még ha egy is van,nagyon jó hasznát fogod venni!Főleg ha hisztis a banda.Sírásból,mosolygásba váltanak,ha belerakom őket!És ha égnek áll a hajad,áldani fogod.
És még valami.Hangolj!Szedj elő minden éneket,mondókát,verset amit csak tudsz.Sokszor ez is mentőöv lehet!Én Tina Turnertől Karádiig,mindent nyomok!

Kép
ani0227
 
 


ani: Te hogy bírtad ki egy órán át mozdulatlanul a transzfer után?
Én izgága vagyok így ez nálam lehetetlen.
Még sajna az a bajom hogy vízszintesbe 2percnél tovább nem bírom bedugul az orrom sajna. És persze minden reggel errre kelek már fél éve. sajna lehet orrsövényferdülés alakulhatott ki nálom pont a legjobbkor.
Modern anyuka vagy éneklés terén :D :D :D

szmet
 
 


Mostmár csak az érdeklene hogy ki mennyit feküdt de tényleg csak feküdt otthon a beülti után?

szmet
 
 


Ani!
Vagyogatok, csak hétfőtől verik szét a fürdőszobánkat. Iszonyatosan keveset aludtam, 1 óra körül felébredtem és 5 is elmúlt, mire visszaaludtam.
Hajrá éneklés!!!
vovanda
 
 


Sziasztok

Vagyogatok én is.

Mazsi nagyon szép lett a gyerekszobátok, és a pocid még mindig jó hegyes.
Gyere a hírekkel, hogy mit mondott az orvos.
Ja és elárulod akár priviben hogy mennyi volt a festés, pénzre, időre?

Móni sajnálom, remélem ez az eredményed már jobb lesz.
De én azt hiszem tévedésben voltam.
Én eddig azt hittem hogy ugyanolyan terhelésre járnak a kismamik, amire én, vagyis vérvétel, cukros lötyi, utána újra vérvétel.
De ezek szerint csak van egy sima, és ha ott van eltérés akkor csinálják a terhelést??? :roll:
Nem semmi egy fönökeid lehetnek :roll: :evil:

Kincs nagyon eltüntél, már kérdeztem vmelyik nap hogy nem jártok debibe???

Szmet az egy óra mozdulatlanul fekvést szigorúan veszik!

Vanda gondolj a jövőhétre, mindenki kényeztetni fog. :wink: :lol: kitartás

Ani Én is szivesen meghallgatnálak ahogy énekelsz :lol:

Pasiban is ismerek olyat, aki a kádban énekel állítólag , csak telefonáláskor abbahagyja :wink: :lol:

Timi, Kjaja, Emesó??????????

Én még mindig szalma vagyok :( Apa jött és ment. Csináltam neki sok finomat, és a jól felépített diétámat egy tollvonással keresztülhúzta, végigettem vele a menüt.
Levontam konzekvenciát: jobban birom a éhséget, és a (keksz :oops: :wink: ) nélküliséget ha nincs a közelemben. :lol:

jók legyetek

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika
 
 


Csajok a papíromra az van írva a gonalhoz mára hogy 150+ és ez alaá 75+:.LÉtzeik ez hogy ennyit kelljen beadnom így összesen 1425 gonalom van.

szmet
 
 


Árnika!
Nem tudom, Móniéknál hogy megy, de ezek szerint náluk nem csinálnak automatikusan terheléses vércukor vizsgálatot. Nálunk kötelező, a 23. hét táján és ugyanaz, mint amit veled csinálnak. Pocakkal kész horror, én nagyon rosszul voltam.
vovanda
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?