Új privát üzeneted érkezett!

Akszinya! Nagyon sajnálom! :cry:
f.ancsi
 
 


Akszinya nagyon sajnálom! :cry:
Vendég
 


Akszinya: addig míg nincs piri, addig nincs veszve semmi!!

Ancsi: rád ua vonatkozik! egyébként lehet véletlen egybeesés a kiborulás és a nyilalás (görcs ) között.

fel a fejjel mindkettőtöknek és a többieknek is !!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

 
 

Sziasztok!

Akszinya,
nagyon sajnálom, hogy nega lett a teszt. Most egyből megpróbáljátok megint?

Linácska,
Lili nagyon aranyos. Nekem is a csodálkozós kép tetszika legjobban
:lol:

Mara,
mit művel a macsek, hogy kibírhatatlan? :lol:

Monic,
most jött meg az sms-ed. Köszi, már végeztünk is :lol:

Mindenkinek köszi a drukkokat! Sajnos párom eredménye megint nem jó, de nem szomorkodom ezen, nagyon pozitívan állok most a dolgokhoz. Gyorsan végeztünk, mert korábban visszamentünkígy én voltam az első.

Dita,
még mindig nagyon drukkolok!!!!

Vicky,
neked is mennek a drukkok az uh-hoz!

i.kata
 
 


Akszinya,

teljes szívemből sajnálom :cry: :cry: :cry:

Ancsi,

neked kell érezned, hogy mikor tesztelj, de arra kérlek, hogy ne add fel! :wink:

Mara,

az én kiskutyám nagyon rosszcsont volt amikor hozzánk került. Semmi nem volt tőle biztosnságban, még a 220-as kábeleket is megrágta. Áprilisban múlt 1 éves, még csinál rosszaságokat de már tized annyit. A te cicád is komolyodni fog az idő múlásával, csak nevelni kell. Jó kis gyereknevelés előtti gyakorlat :wink:

Nemone,

ebbe még bele sem gondoltam, de szívesen benevezek az együtt szülésre. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


kata tök jó a vonalzód :lol:
Vendég
 


Kata,

most láttam, hogy már itthon is vagy.
ELőbb akartam írni, de már álmomból a könyvelők ébresztettek és azóta is osztok szorzok ezerrel. Ez az Áfa teljesen kikészít... (az én napom egyenlőre nagyon sz@rul indult) Aztán a párommal is sikerült jól összevitatkozni, úgyhogy a nap összes negatívságát begyűjtöm, nektek pedig meghagyom az összes pozitívat :wink:
Úgyhogy ezerszer bocsi :oops: , de nagyon gondoltam ám rád!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata: ++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Monic,
ugyanmár!!! Ha nem írtál volna is tudom, hogy gondolsz ránk :wink: Sajnálom, hogy ez a nap ilyen rosszul indult neked, de a délután biztos jobb lesz. :lol: A holnap meg tuti csak jó lehet, mert megint mész uh-ra, igaz?
Most csak 2x2 utrót kell dugdosnom,ésrákérdeztem a lombikra megint. Ha most nem sikerül, akkor szeptemberben megyünk konzultálni a másik dokival és nagy valószínűséggel szept-október környékén indulhatna, ha ez az inszem valami véletlen folytán nem sikerül.

Boni,
köszi, igyekszem teljesíteni is a vonalzó szövegét :lol:

Ancsi,
ha nem lenne nagy valószínűséggel baba, akkor miért görcsölt volna be a hasad? Máskor ha vita van és ideges leszel akkor is görcsöl???

i.kata
 
 


Ja, és reggel fürdés előtt csináltam pár gugolást (biztos ami biztos), és olyan 9 körül nagyon elkezdett fájni a hasam, majd az inszemnél mondta a doki, hogy van egy kis vérzés, és remélhetőleg ovulációs vérzés.

i.kata
 
 


Kata,

miért is ne sikerülne az inszem? :wink:
Én nagyon drukkolok neked!+++++++++++++++++++++++++++
Nekem ma hányingerem van, biztos azért mert nagyon felidegesítettem magam. Nem jó arra kelni, hogy a telefonban osztják az észt :evil: Miért is nem kapcsoltam ki... :roll:
A legmélyebb álmomat aludtam...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
délután úgyis befejezed a legmélyebb álmodta :wink:

i.kata
 
 


Monic,ne vitázzatok,most már én is úgy érzem,bárcsak mi se tettük volna(aztán a" haragszom rád "egy napig),ezzel nem gyógyult meg a gyerek álla és remélem nem tettem még rosszabbat azzal,hogy kiborultam.
Lányok,ismeritek a Bioptron lámpát?Szerintetek jó,ha leveszik holnap a kötést? Állítólag gátolja a csúnya hegesedést. Odaadta egy ismerősünk,miután látta a harci sebesült mókusunkat.
Kata! Hol van a Forgácsban az inszem,?Fent az emeleten? Nem lényeges a kérdés,de amikor ma Rád gondoltam,eszembe jutott!
f.ancsi
 
 


Ancsi,
a bioptron lámpa mindenre jó, és én is hallottam, hogy jó az ilyen sebekre is, műtéti hegekre is.
Az inszem a földszinten van hátul, vagy bent a vizsgálóban. Attól függ mennyien vannak.
Voltál már ott?
Az emeleten a lombikosok vannak.

i.kata
 
 


Kata,

Ti aztán gyorsak voltatok! Nagyon-nagyon drukkolok!++++++++++++++++++

Akszinya,

Nagyon sajnálom! :cry:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Aranyosak vagytok, de most kevésbé vagyok elkeseredve, mint először. Pont azért, mert nem is reménykedtem. Rögtön folytatódik a dolog, túlstimu-veszély nincs, eddig mindkétszer csak egy tüszőm volt.
akszinya
 
 


Némóka: ma voltam védőnőnél és mondtam, h mostanában a vérnyomim inkább picit alacsony v normál, de a pulzusom elég magas . eddig mindig 70 alatt volt , de mostanában 85-95 között van. kérdezte, h mennyi kávét iszom, mondom semmit. kérdezte a teát, mondom 2* fél liter , fél l -be egy filter, de csak zöld v vörös tea, nem fekete.
csak legyintett és a zöld teára azt mondta, h ok!!
szóval ihatsz nyugodtan zöld teát!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Akszinya: Már meg is jött, vagy még csak a teszted lett negatív? Mindenesetre több sikert a köv ciklushoz!

A macsek új mániája, hogy az asztalon akar aludni, és megrágja a férjem műszaki kütyüjeit. Különösen kell vigyáznom, hogy a néhány milis ellenállásokat le ne nyelje! Ezen kívül fojton a kezemet nyalogatja, és ha odaadom neki, akkor szó szerint szopja, ha nem, akkor meg támad rá, és karmolja.....

Ma egyébként nekem is baromi szar napom van. Nagyon rossz a közérzetem, néha hányingerem is van, szurkál a hasam is ráadásul van egy olyan gyanúm, hogy végbélrepedésem van, amitől borzasztóan szenvedek Ezt úgy utálom, ha épp nincs semmi bajom, akkor jön valami bosszantó apróság, csak nehogy elememben legyek. :cry:

Kata: Ez a beszéd! Csak pozitívan. :lol:

hofeherke
 
 


Ancsi,

a Bioprton lámpa mindenre jó, én nagyon sokat szoktam használni.
Már kibékültünk a férjemmel, de az alaphangulat akkor is megvan a mai napra. :cry:

Kata,

nem tudom, hogy lesz-e időm délután aludni, nagyon zsúfolt napom van ma.
Te pihenj sokat és termékenyülj :wink:

Mara,

amikor a kiskutyám még kicsi volt mikor tanultam lerágta a füzetem sarkát és mindezt úgy csinálta, hogy tanulás közben észre sem vettem...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: :) Jó munkát, de azért ne vidd túlzásba!

hofeherke
 
 


Mara, Monic,
amíg a dokinál voltunk ma, addig a férjem itthon hagyta a laptopját és nyitva volt a táska. Abban volt az útlevele, kajajegyek... Na a mi 1 éves kutymónk rendesen kipakolta és még az útlevelet is megrágta :shock:

Monic,
próbálok aludni, de nagyon fáj a hasam. :roll:

i.kata
 
 


Mara,
van a cicának olyan eszköze, amin koptatni tudja a körmét? Az enyémeknek volt, de mégis jobban kedvelték a mérgdrága bőr ülőgarnitúrát :evil: De azért jobb, ha van neki olyan kaparója, mert nem minden macsek olyan zizis, hogy tönkrertegye a bútorokat.

i.kata
 
 


Kata: Most készül. De a kaparászással nincs baj, mert a szőnyegeken szokott körmozni. ;)

Ezt nézzétek!
Kép

hofeherke
 
 


Csibe,

Köszönöm, bár sokkal kevesebbet tudok meginni mostanában a teából. Te mikor voltál először védőnőnél? Ki fogja nekem megmondani, hogy hova kell mennem? És mikor kapok majd kismamakönyvet?

Monic,

Nekem is hányingerem van... Eddig általában elmúlt, ha ettem valamit, de most nem akar. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Meginszeminálódva jelentkezem! :wink:

dita75
 
 


Némóka: én a 12. hét után mentem először. én a szomszédtól kérdeztem meg, h neki ki a védőnője, és kit ajánl. állítólag cím szerint van megadva, h kihez tartozol és azt is hallottam , h nem lehet választani. kérdezd meg a háziorvosodat.
a védőnő ad kismamakönyvet az első alkalommal. és ő is mondani fogja, h mikor milyen vizsgálatokra kell menned. pl amit a nőgyogyi nem mond, de fontos fogorvos, belgyógyászati vizsg (nekem a házidokim az, de meghallgatta a szívem, meg a hátam, ennyi volt a nagy vizsgálat) és ekg (szerencsére azt is megcsinálta a házidoki!). esetleg előre megcsináltathatod az ekg-t.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Na elmondom mi volt:
Beértünk kicsit előbb mint fél 8, matyika, utána vártunk majdnem 10-ig. Kihalt már mindenki mellőlünk. Aztán végre behívtak.
40 millió kiskatonát lövelltek a kis 13 miliskémhez.
Fél órát feküdtem úgy hogy az a bigyó elzárta a méhszájamat.
Közben felírta az orál utrót, meg ha netán nem sikerülne a fostimont, de hát ezt úgyis téphetem majd szét. :wink: :D
MERT SIKERÜLNI FOG!!!!!

Az asszisztens nyomta a pocimat a művelet alatt, mert a méh megtörik és így hozzák egyenesbe. Az fájt egy picit. Annyira nem sikerült ez a nyomika, mert kicsit felsértettek odabent, mert néhány csepp vér keletkezett.

Az normális hogy úgy nézek ki mint egy 6 - 7 hónapos terhes?
Olyan nagy a pocim, úgy érzem magam, mint a lapar utáni felfújódás. Az inszem után megnéztek uhu-n és meg volt repedve a kis drágám, ezérti s írtam fentebb, hgoy a 13 milis a bébi bogyónk! :wink:

dita75
 
 


Kata és Dita!

millió drukk és babatappancs nektek! :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


Vicus!
Köszike! :wink:

Deni! Hajrá lombik!
Ancsikám! A nyillalásod után megeszem a kalapomat, hogy ha most nem kaptad be a legyet! :wink: :D

Mara! Ez a kis cicó igen tehetséges gépíró! :lol:

Kata! Sikerülni fog, mert rádhozom a szerencsét! :wink:

Monic! Sajnálom az összeveszést, nagyon dolgoznak a hormonjaid! :roll:

dita75
 
 


Csibi!
Még annyi neked, hogy én a mangómókánál vettem magamnak egy vérnyomásmérőt, és megszoktam nézni a pulzusomat, mert a vérnyomásom mindig jó, de a pulzusom valamiért mindig 85-95 körülé szokott lenni! :shock:
Gondolom mindig ennyit lehetett, vagy nem sokkal kevesebb.
Neked mennyi volt előtte?

dita75
 
 


Denika! :lol:
milyen szurit kezdesz?és hol lesz a lombik? :roll:

Dita!
neked nem kéne feküdnöd? 8)

Szezso!
csak nem megjött a rühese :roll: :? :evil:
Vendég
 


Dita: üdv meginszemináltan!! most akkor nyugodj meg, pihenj sokat, relaxálj sokat és képzeld el, h a petécskédbe betalál 1 kisfickó és megtapad és készül a babátok.....légy nagyon poz!!!!!!+++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!
nekem ált-ban 70 alatt volt eddig a pulzusom és mostanában 85-95. majd megnézetem a házidokkerral, újra kell mennem ekg-ra. kiváncsi vagyok, mert nem érzem magam idegesnek. persze néha felidegesítem magam , de utána próbálom megnyugtatni magam. védőnő mondta, h lehet, h tudat alatt félek a szüléstől v , h izgulok , h a babával minden rendben van és ez a gond.
én is fogok venni egy vnyomásmérőt , azt hiszem, az mindig jó, ha van! állítólag a kismamiknak is jó mérni rendszeresen!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


CSÜTÖRTÖKÖN INSZEM!!!

A tüszőcskéim nagyon ügyesek voltak. Apjuk rájuk parancsolt, hogy még csak ilyen kicsik és már nem hallgatnak az anyjukra? Olyan édes volt. Szóval van 1 db 17 mm-es 2 db 16 mm-es és 1 db 13 mm-es. A nyálkahártyát meg nem tudom. Úgyhogy még beérhetem a lányokat a pozitív teszttel. :)

i.kata: Miért is jó a guggolás? Megrepednek tőle a tüszők? És micsoda sebesség!

dita: Te is nagyon gyors voltál, nekem csak 1/2 12-13 között kell mennem állítólag. Lehet, hogy hamarabb odamegyek egy kicsivel.

Inszemes lányok! Milyen volt? Nem fájt azért nagyon? Hogy érzitek magatokat? Mikor kell mennetek tesztelni?



vicky79
 
 


Vicky: hajrá csüti inszem!!!!!!!+++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!
ne aggódj nem fog fájni!!!! az inszem olyan , mint a rákszűrés, nem fáj!!!!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Remélem hogy nem fog fájni, csak a folyamat leírásából én azt vettem ki, hogy olyan, mint a hsg és az nekem azért fájt. Amikor megfogta a méhszájat. Ráadásul hátrahajló a méhem lehet, hogy az enyémen is feküdni fog valaki? Bár a hsg-nél nem volt vele gondja a dokinak. Még jó, hogy gyorsan megvan.



vicky79
 
 


Dita KAta +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicky neked drukk a csütörtökhöz :lol:
Vendég
 


Vicky: Ne izgulj! Minden rendben lesz! :wink:

hofeherke
 
 


Vicky,

Hajrá csütörtök! Ne félj nem fáj az inszem!++++++++++++++++++

Dita,

Pihizzél, és beszélgess a leendő babá(i)ddal! :wink: :lol:

Érdekes, miért érzitek magasnak a 85-ös pulzust? Nekem mindig 80 felett van a pulzusom, pedig most már pajzsmirigy alulműködésem van. A műtét előtt, amikor túlműködött volt olyan, hogy 120-al vert a szívem. Na azt azért már megéreztem, de 85-90-es pulzus nekem természetes, és eddig még senki nem szólt, hogy magas lenne.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita,
örülök, hogy te is végeztél. Aztán legalább ma pihenjél!!!
40millió volt milliliterenként, vagy összesen? Mert nekünk 8millió/ml volt, de 5ml, így nekünk is 40millió volt. Mennyi utrót kaptál?

Vicky,
ne aggódj, nekem is hártahajló, de nem olyan vészes. Az egy picit kellemetlen, amikor felhelyezik a katétert, de jobb a hsg-nél.
Azért csináltam gugolásokat,mert ha a gyógyszer véletlenül nem repeszti meg a tüszőket, akkor rá lehet segíteni a gugolással. Ilyet most csináltam először.

Nekem ma 9 óta elég rendesen fáj a hasam, így most jobban fájt az inszem is.

i.kata
 
 


MOst én is megmértem és nekem is 85 a pulzusom.

i.kata
 
 


Kicsit megijedtem. Olvasom az Ovirelle tájékoztatóját és az van benne, hogy 6500 NE-t tartalmaz. Na most nekem a doki 1 ampullányit írt fel és 10000NE-t! Hívom a patikát, hogy pontosan mi volt a recepten, azt mondják 1 ampulla. Hívom a dokit, erre kiderült, hogy rossz előre nyomtatott papírt kaptam, mert nekem elég a 6500 NE. Teljesen kész vagyok. Elég szétszórt egy pali, csak csütörtökön ne szórjon szét semmit. :) Anyukámnak meg mondom, hogy mi lesz nálunk csütörtökön, erre közli velem, hogy szegény páromnak mit kell dolgozni azért a babáért. Kicsit nem lettem mérges. Most már csak lenyugszom végre...

Inszemes lányok: Sok pihi, no stress!



vicky79
 
 


Vicky,

lombik előtt én is az Ovirelle-t kaptam és egy ampullát. Nekem azt hasba bőr alá kellett adni.

Dita,

gratulálok az inszemhez, de nem kellene feküdnöd inkább?
Mennyi utrot kell szedned? Ha szájon át kaptad akkor készülj fel az extra álmosságra, mert úgy még jobban kiüt mint a hüvelyi.

Kata,

nagyon jól tetted, hogy guggoltál előtte és a vérzés is biztos, hogy ovulációs volt. Ezek nagyon jó feltételek, sikerülnie kell!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky,
én is ezt a tüszőrepit kaptam és tök jó, mert simán be lehet adni hasba bőr alá.

Monic,
a múltkor is volt már ovus vérzésem, de egy nappal az inszem előtt.

i.kata
 
 


Monic,

Te hogy vagy ma? Nekem nem akar múlni a hányingerem, és még a fejem is elkezdett fájni. :? Meg álmos is vagyok! Munka után hazamegyek és lefekszem!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Kata, Dita,
nagyon remélem, hogy ügyik voltak azok a doktorbácsik, és gyártottak egy-két babát nektek!

Én is ügyi voltam, minden hivatalos dolgot elintéztem, és nincs is pluszban olyan sok tartozása a csajszinak.

Tegnap mi is visszakaptuk a kutyulinkat, kb. fél nap kellett ahhoz, hogy találjon módot arra, hogy bejusson Lili területére. Pedig 12 éves, és mi azt hittük, hogy tutira megcsináltuk az elkülönítést.
Na ma vettem újabb 10 m kerítést.

Ancsi,
neked mikor is kell tesztelni????????????

Holnap meg holnapután egész nap Pesten fogok unatkozni. Nem csinálunk valami mini randit??????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Ja, és a sebem egyre rondább, már óránként kell kamilláznom, mert mindig jön belőle valami.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Csajok köszi Mindenkinek!
Nem mondták, hogy feküdnön kéne csak azt írták a papírra, hogy kimélő életmód, pihenés. Pihenek végülis, majdnemhogy fexem a székben. :oops: bár a derekam fájdogál tőle. Viszont nemsokára megyek haza és csak pisilni meg enni fogok felkelni.
Majd kiszolgáltatom magam most én a gyerekkel. :shock:
Elküldték a kolléganőmet most délután. Mostantól biztos több munkám lesz mert akire rábízták az egy nagy nulla hozzá.
Azt sem tudom holnap hányra kell jöjjek! :roll:

Monic
Már előre félek, hogy elalszom itt az irodában. :oops: :roll:

Kata
40 millió lett a vége amit felküldtek randizni! :wink:
3*1 orál utrót kell szednem holnaptól! :roll:
Nekem is fáj a pocim alig bírok menni.

Vicky
De szupi nemsokára követsz minket! Babaeső lesz! :wink: :lol:

Némócska
Csak egy tüszőm volt. Hacsak ketté nem osztódik! :roll:
Hazafelé végig beszélgettem vele. Neve is van már: Bébi Bogyó! :wink: :D

dita75
 
 


Dita,

Abból az egyből is lehetnek még ikrek! :wink:
Jééé, én is így hívom valamiért a bébinket! :wink:

Linácska,

Kenegesd a sebet, nehogy elfertőződjön! :?
Sajna nem érek rá holnap, holnapután. Dolgozom 16-ig, utána meg kedden megyek asztrológiára, szerdán meg pont ma beszéltem meg a barátnőmmel, hogy megyek babalátogatóba hozzájuk. De hátha valaki ráér...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka
Azt hittem Kisnémó a neve.
Levédhetem ezt a nevet csajok? A vonalzómra ezt a nevet szeretném majd írni! :wink: :D

Linácska
Ha nem gyógyul mutasd meg mégegyszer dokinak! Addig is kencefice.

Ja lesz új tütünk is úgy néz ki! :D
5 ajtós, hogy be tudjuk tenni a gyerekülést! :wink:

dita75
 
 


Dita,
ezt nevezem! Nem csak ugyankkor volt az inszemünk, de ugyanannyi kisfickó indult meghódítani a tüszőinket :lol:
Mit vesztek végül? SX4-et?

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: