Új privát üzeneted érkezett!

Nekem ilyen van:

Kép

A papáknak meg kitartás, bár nálunk azért még ma lehet valami... :oops:



vicky79
 
 


Laptető!! Én azért örülök neki.



vicky79
 
 


Mara!
Igazad volt! :wink:
Közben videokat nézegettem! :lol:
Én ezt találtam! :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=bost4pui ... re=related

Vicky
Apát kell vinni az inszemre az a legfontosabb! :wink:

dita75
 
 

 
 

Vicky: ezek csak babonák. Ditát se értem miért talál ki magának minden félét!?
Az inszemtől nem kell tartani. Bemény leadod a mintát, adminisztrálnak, elküldenek az osztályra, ahol csinálni fogják. Kapsz szexi hálórucit. Papucsut vigyél. Bugyit ne hagyd magadon. Az inszem olyan mint egy rákszőrés. Én legalábbis így éreztem. Miközben csinálják elmondják a párod eredményét, vagy esetleg ellátnak jótanácsokkal. Szedjél vitamint, ne megj tömegbe, ne fürödj... ilyenek. Aztán átvisznek egy ágyra és elvileg 3 órát fektetnek, aztán újra adminisztráció, és mehetsz haza a lábadon, illetve autóval... Nálam UH nem csináltak.
Majd ha túllesztek rajta meglátjátok milyen egyszerű a dolog.

hofeherke
 
 


dita: Azt tudom. :D Neki hamarabb kell menni, de lehet, hogy elmegyek vele. Én olyanokra gondoltam, hogy bentfekvős cuccokat kell-e vinnetek. (pl. hálóing, köntös, tisztálkodó cuccok stb.)



vicky79
 
 


NE FÜRGYÉ' LE! :D



vicky79
 
 


Vicky: Papucs, és sok olvasnivaló. Előtte WC, mert nálunk 3 óráig az ágyról sem engedtek leszállni. Inni és ennivaló sem árt, de mondjuk csak egy szendvics.

hofeherke
 
 


Ha apa is jön velem vissza, akkor azon a 3 órás pihizésnél már ott lehet velem?



vicky79
 
 


Mara!
Mit találok én ki magamnak?

3 órát? Annyit nekem biztos nem lesz.
Hát én tuti megkérdezem apácska eredményét, kivi vagyok, hogy most mennyi lesz.

dita75
 
 


Vicky
Kórház válogatja sztem.
A múltkor volt egy csajszi, a párja bent volt vele. Mi abban a szobában szoktunk apával matyizni :oops: Ezért is furcsállottam, hogy az asszisztens meg ki-be mászkál onnan. :shock: Persze gondoltam, hogy inszem volt.
Vagy lehet, hogy a csaj nem bírt egyedül a pasival??????? :D :lol:

dita75
 
 


Vicky:Itt Nyíregyen nem lehet bemenni elvileg a kortermekbe a nőgyógyászaton, de bájár mindenki, így akadája nem hiszem, hogy lenne.

Dita: Hát ezt a laptetős nyavaját. Aki sokat ír, az sokat van laptetőn. Ez nem jelent se olyat, hogy valaki babás lesz, de azt sem, hogy nem lesz az. Bár, ha te hiszel ebben, én szívesen megszabadítalak az összes laptetőtől. Hisz fejben dől el sokminden! Bocsi, nem akarlak megbántani vele, de én nem vagyok babonás.

Most sétálunk egyet..... majd még jövök.

hofeherke
 
 


Mara
Talán véletlen de amikor valami rossz történt velem, mindegyik topicban folyamatosan én uraltam a tetőket. Ezért gondoltam, hogy talán nem véletlen.

A boszorkányok alapvetően babonásak!
Egyébként nem sértődősek!
Max. rádszórok majd egy kis átkot.
Mondjuk egy jó rosszcsont gyereket. :wink: :lol:

Kép

Jó sétálást Nektek!

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita, Kata!

Millió drukk nektek holnapra!!!++++++++++++++++++++++++++

Vicky,

A BMC-be vinned kell magaddal hálóinget, papucsot, köntöst, és maga az inszem kb. 2 perc a katéter felhelyezésével együtt. A műtőben ott fekszel majd 10-15 percet, majd a saját lábadon visszamész a szobába, és ha szerencséd van, akkor kaptál ágyat és ott pihenhetsz még 20-30 percet, majd mehetsz a zárójelentésért.

Ancsi,

Nekem is volt egy nagyon erős görcsöm még a vérvétel előtt, és ugye utólag kiderült, hogyy a babától. :wink: Ne izgulj, nyugodj meg az a fontos, hogy ti mit akartok, nem az hogy másoknak mi a véleménye!

Csibe,

Üdv itt hétvégén! :D De gondolom most már nem bográcsoltok, mert már vagy 1 órája esik az eső...
A kiütés biztos az utrótól van, de inkább bevállalom, mert nem akarok megint injekciókat, az sem volt jobb, akkor is volt kiütésem, és még be is csomósodott, ez meg még nem olyan vészes. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Dita,

Ja, és én is délelőtt csináltam egy nagygenerált magamon. :wink: Még mindig pöttyös a lábam, mostanában nagyon durván kipattogzom szörtelenítés után. :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Mara, Monic,
köszi a füles tanácsokat, lehet hogy megúszom a fülcseppet. Délelőtt fülgyertyáztunk és azóta egyre jobb. Már egész jól hallok is rá :oops:

Mara,
mennyit??? 3 órát? És ott egy nap 1 embert inszeminálnak, hogy van hely feküdni?

Vicky,
én még 15 percnél többet szerintem nem feküdtem, bár sosem néztem az órát. Mondjuk utána beülünk a kocsiba, és itthon egész nap feküdni szoktam.
Amúgy én már sajnos rutinos inszemes vagyok :roll:

Most volt a Viasaton egy műsor, ami egypetréjű 4-es ikrekről szólt. Nem nézte valaki? Annyira édesek voltak a kiscsajok, pedig alig 1kg-mal születtek, volt amelyikük kevesebbel, csak 700g-mal.

i.kata
 
 


Némóka
Köszi a drukkot.
Sajnálom a kiütéseket! :(
Viszket is? Nekem a mangómókámnál olyan volt az egész karom, nem látszódtam ki a piros foltoktól, és annyira viszketett, nem kivánom senkinek.
Holnap az inszem után már fel is írják az utrot igaz?

dita75
 
 


Kata
Nem néztem... de ha tudom megnéztem volna!
Viszont most hogy átkapcsoltam nagyon rossz viccet űztek szegény kutyás gazdikkal! :twisted:

dita75
 
 


Dita,
felírják inszem után a progit, de nem biztos hogy egyből utrót fogsz kapni. Én első két inszemnél duphastont kaptam, Monic meg szerintem semmit nem kapott az inszemeknél.

i.kata
 
 


Kata
Majd holnap kiderül. :wink:

Lassan megyek fürdeni, és nem is tudom mit csináljak még a holnapi napra, mit készítsek össze. Apának reggel veszünk fornettit, én meg betettem egy norbis kekszet magamnak a táskámba, nem hiszem, hogy bármi lecsúszna a torkomon az izgalomtól. :roll:
Ráadásul semmi jó film nincs a tévében ami lekötne! :evil:

dita75
 
 


Kata, Dita,

gondlom már nagyon be vagytok sózva.
Kérlek titeket, hogy inszem után nagyon kíméljétek magatokat, mert a babának nagyon nagy nyugalomra van ahhoz szüksége, hogy meg tudjon foganni.

Dita,

a 20 kg-os zsákok cipelését el is felejtheted!
Nagyon komolyan kell venni ezt a dolgot, nekem is akkor sikerült amikor tényleg teljes akaraterőmmel kíméltem magam.
Az asztalt majd szépen letörlik maguk után pár napig, ételt is biztos találnak majd, úgyhogy ne ugráld körbe őket, te most magaddal és a babáddal vagy babáiddal törődj.
Nekünk a Kaáliban azt mondták, hogy már az első pillanattól nagy szeretettel kell a babára gondolni, mert azt ő is érzi akármilyen kicsi.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Én már eddig is csak az első két hétben cipekedtem vagy ilyesmi.
A másodikban még kertészkedni sem voltam hajlandó, mert ugyabár hajolgatni kéne hozzá. No és azzal sem lesz gond, hogy én ne szeretgessem a kis drágámat. Mindig bennem volt a remény, és ehhez híven megsimogattam a pocimat és kértem a kis petécskémet, hogy tapadjon meg szépen, de nem hallgatott rám! :cry: Na majd MOST! :wink:

dita75
 
 


Monic,
én teljesen nyugis vagyok. Csak egy picit aggódom a párom eredménye miatt, de semmi extra drukk nincs bennem.

i.kata
 
 


Hát frankó! Mindenki eltitkolja előlem a terhességét.
Lehet, hogy nem akarják hogy rosszul érezzem magam emiatt. :roll:
Na mindegy. Az általánosban volt egy nagyon jó barátnőm akivel sülve-főve együtt voltunk, és most nézem az iwiw-n, hogy megszült 14-én, én azt sem tudtam, hogy terhes! :shock: Persze gratuláltam nekik, annyira szép kis hajasbaba lett Bencének hívják. A pocakfotójáról levettem a mintát, és hamarosan követni fogom.
Amúgy egy csomó osztálytársam van már akinek 3 gyereke is van, és pont olyanoknak akiről nem ez volt feltételezhető még a suliban....... :roll: :shock:

Apa beelőzött a pancsiban, de most végzett, úgyhogy megyek én is!
Jó éjt ha már nem jönnék vissza!

Kedves inszempárom holnap gondolok ám rád! :wink:

dita75
 
 


Kata, Dita,

rendben, csak annyira szeretném, ha sikerülne mindkettőtöknek az iszem...
Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


nemone: És a BMC-ben apa reggel mehet soron kívül, mint a beavatkozósok? Tisztálkodószereket is vigyek majd?

Lányok! Úgy izgulok, hogy minden rendben legyen nálatok holnap. Azért a gép elé próbáljatok majd leülni. Mennek a drukkok!!



vicky79
 
 


Dita,
köszi, én is gondolni fogok ám rád! :wink: Majd írjáldélután, hogy mi volt! És tessék nem agyonra izgulni magad!!!!!! :wink:

i.kata
 
 


Monic
Édi vagy. Cupp Neked!

Vicky
Köszi neked is. Én fexem a gép előtt itthon, mert a hálóba van bekötve a net.
De sztem holnap ha végzünk beugrunk egy kis melóra. Majd meglátjuk mennyire hiányzunk. Nem fog megártani, mert ott csak csücsülök a gép előtt, itthon azért rámjön a takarítás, pakolászás. Még jobb is ha odabent vagyok, mert ott legalább oda vagyok szögelve a gép elé. :shock:

dita75
 
 


Kata
Akkor majd telepatikusan beleszuggeráljuk a másikba a babácskát(kat)! :wink: :D
Nem izgulok, csak izgatott vagyok, vagy az ugyanaz?
Nem tudom elmondani az érzést, csak annyi hogy nagyon szeretném, hogy sikerüljön, és ez folyamatosan a szemem előtt lebeg.
Nem félek magától az eljárástól. Nem izgat semmi, csak arra koncentrálok, hogy sikerülni fog, sikerülni fog, sikerülni fog.

Te pedig menj holnap az esélytelenek nyugalmával......
Aztán pedig jól lepődj meg augusztus elején!

Kép
(ennek láttán!)
(mármint a teszted legyen ilyen!)

dita75
 
 


Kata: Amikor én voltam ketten voltunk összesen. Nem hiszem, hogy ennél sokkal többen szoktak lenni. Esetleg Viki majd megmondja, ha már lesz ideje felnézni.

Drukkolok mindkettőtöknek holnapra!
Jó éjt!

hofeherke
 
 


Dita,
én pont az esélytelenek nyugalmával indulok holnap, mert már megnyugtat a lombik gondolata.

Mi elmegyünk sétálunke gyet, nem hiszem hogy még felnéznék ma.

Jó éjt!

i.kata
 
 


Ma tartottuk Lili névnapját, teszek fel egy-két képet, ha nem baj:
Kép
Kép
Kép

Kata, Dita,
nagy drukk nektek holnapra. Én ma megmértem a hőmet, hátha még peteérés előtt vagyok a hónapban, de már nem, úgyhogy azt hiszem még pár napig békén hagyom apát. Ma nem pihentem, fáj is kicsit a hasam.

Tényleg, a műtét bekavar a ciklusba, vagy várhatom rendesen pirit?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Annyira édes Lili! Főleg a tüzijátékos tortacsodás képen! Zabálnivaló! :wink: :lol:

Hát én nem tudom, hogy bekavar-e, mert tavaly amikor csinálták még totál össze-vissza volt a ciklusom, de arra emléxem, hogy a lapar után megjött, csak utána három hónapig nem! :shock:

dita75
 
 


Na megyek hajat szárítani.....

aztán csicsika, ki kell pihennem magam a holnapi napra, igaz ma alig csináltam valamit délután. :oops: nem igazán van mit kipihenni.

Kép

dita75
 
 


Szép estét!

Viki: Óriási gratula Lackó születéséhez! Nagyon ügyik voltatok! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok a kis családodnak! :)

Dita, Kata: Drukk az inszemhez! Sokat fogok gondolni rátok a BMC-ben UH-ra, eredményekre várakozás közben. :wink:

Ancsi: Ne foglalkozz másokkal! Ez csak Rád és a férjedre tartozik. Drukkolok, hogy ne kelljen gondolkoznatok azon, hogy legyen-e még egy inszem! :wink:

Kata: Örülök, hogy javult a füled! Máskor ne legyen gond vele, de ha mégis, akkor azt a fülcseppet, amit Monic említett, lehet hogy úgy hívják, hogy Otogutta borica (a férjemnek szoktam venni, neki használt mindig). Gyógyszertári keverék barna üvegben, recept nélkül kapható.

Vicky: Remélem, Te is néhány napos csúszással követed Dita és Kata pozitív tesztjét! :wink:

Kicsit izgulok már én is, valószínű holnaptól indul a lombikos stimuláció. :)
denika
 
 


Lányok,mégis jöttem,mert olyan drágák vagytok,hogy nyugtatgattok!
Ma délelőtt még görcsölgettem,meg olyan furcsán be volt keményedve,gondolom az idegességtől,de most már egész jó.
Hát,remélem nem lett baja ettől a hülye stressztől a babócának(ha van)!
Dita,Kata :D :D :D :D :D ,holnapra minden-minden jót!

Lina,nagyon édi a Lili!
f.ancsi
 
 


Linácska,

nagyon édes és szép kislányod van. És milyen ámulva nézi a tüzijátékot. Nagyon aranyos :wink:

Kata, Dita,

holnapra rengeteg drukkot küldök nektek, igazgatok van, lazítsatok a holnapi nagy nap előtt.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Denika,

neked is nagyon drukkolok, hogy holnap kezdődjön a lombik stimu
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(ez a holnapi nap nagyon izgi lesz szinte mindenkinek :wink: )

Ancsi,

nekem olyan nyilalás és görcsölés amiről beszélsz a 3 év próbálkozás során egyetlen egyszer volt méghozzá nemrég amikor babás lettem :wink: Szerintem egyáltalán nincs minden veszve :wink: Teljes szívemből kívánom, hogy nálad is ugyanezt jelentse!
Nagyon drukkolok neked!++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Nagyon drukkolok mára az inszemeseknek!!! :lol:

Linácska: nagyon helyes a kislányod :-D nekem pont 2 héttel a lapar után jött meg először a mensim...

Ancsi: én is a baba miatti görcsökre szavazok :wink:

Denika: neked is drukk mára! :-)

Szép napot és jó hétkezdést Mindenkinek!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Szép jó reggelt!

a mai Napot kikiálltom szerencsenapnak KAta és Dita és mindenki számára aki szeretné!

Szezsó :cry: hará következő hónap!
Vendég
 


Sziasztok!

Kata, Dita!

Kép Kép Kép
Kép

Vicky,

Igen, a párod reggel soronkívül mehet, Neked meg 11 körül kell majd bemenned. A papíron írják a tisztálkodószereket, de én mielőtt elindultam mindig megmosakodtam rendesen, és vittem magammal intim törlőkendőt. Amúgy sem lesz időd megmosakodni, mert amikor jönnek szólni, akkor rögtön mész is a műtőbe. Remélem, nemsokára mehetsz is!

Linácska,

Nagyon édi a kislányotok! Boldog névnapot a drágának! :D

Denika,

Drukk a mai UH-hoz!!!++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Na azt hiszem, megvan a mai napi programom.

Próbálok számlát egyeztetni a Díjbeszedővel. Fél órája hívom őket, de vagy nem veszik fel, vagy egy pillanatra felveszik, és leteszik. Szuper ügyfélszolgálat. De az albérlőnek is a haját tépném ki szálanként, hogy egy 35m2-es lakásban hogy tudott ennyi tartozást felhalmozni 5 hónap alatt. Na nem bosszankodom, csak útálom, hogy mindent nekem kell intézni. Már az egész kerti kiülős rész ára ráment a picsa tartozásaira. Komolyan, nem igaz, hogy egy 40 éves nő nem talál magának munkát, ha akar, ja és persze ha nem válogat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita,

A kiütéseim most nem annyira vészesek, mint a vérvétel előtt volt, és most csak a jobb oldalon jött ki. Viszket, de ha nem érek hozzá akkor nem érzem, és akkor meg tudom állni, hogy megvakarjam.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Jó reggelt!

Linácska: Lili csodás! A díjbeszedősökhöz kitartást!

Inszemeseknek drukk!

Ancsi: Mikor tesztelsz?

Az én mai programom, hogy macskát nevelek. MA kibír9+++++hata+tlan! Ez ő nyomkodta közbe! Mindjárt fenékbe is billentem :roll:

hofeherke
 
 


Kata, Dita,

hatalmas drukkok az inszemhez!+++++++++++++++++++++

Linácska,

kitartás az egyeztetéshez, kellemetlen feladat :cry:

Mara,

nem semmi cicád van, mindig beleír a mondókádba :lol: :lol: :lol:

Nemone,

hogy csinálod, hogy neked számol a vonalzód? Az enyém megint áll :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,

Nem tudom, ezen én is meglepődtem, arra számítottam, hogy ma nem fog számolni, és majd holnap ugrik 2 napot.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic,

Ugye tudod, hogy akár egyszerre is szülhetünk, hiszen csak 6 nap különbség van köztünk? :wink: :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Monic: Most megkerestem a csőrgős labdáját, és azzal elvan egy darabig. Arról nem is beszélve, hogy én is hallom hol van . :)
Szerintem írj egy mailt a szolgáltatónak, hátha ők tudják miért áll le néha a vonid. :?

hofeherke
 
 


Sziasztok Lányok,

jó reggelt és jó hetet mindenkinek!

KATA
DITA
HATALMAS DRUKK NEKTEK MÁRA!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!

remélem ez elég csajos?? :wink:

Némóka: remélem kiütések elmúlnak!!

legszívesebben ráborulnék az asztalra, h aludjak kicsit! nem sokat pihiztünk hétvégén!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Inszemes lányok,drukk mára újra és újra!!!!!!!
f.ancsi
 
 


Sziasztok!

Először is:

Viki! Gratulálok Lackó születéséhez és sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek! :)

Kata, Dita!

Hajrá! :wink:

Ügyesebbek legyetek, mint én most, mert sajna megint nem sikerült. Mondjuk 100%-ig biztos voltam benne, mert az elmúlt 2 hétben semmit nem éreztem: se mellfeszülés, se puffadás, se szúrkálás... Tudom, nem kell tüneteket nézni, de túl nagy volt a csend odabent. :)
akszinya
 
 


Mara,csüt. kellene tesztelnem,ha az inszemet nézem,de az még csak a ciklus 25.napja lenne.Nagyon édik vagytok a görcsökkel kapcsolatban,csak az a dolog szépséghibája,hogy a nyillalás a kiboruláskor volt,pont mikor csúcsosodtak a feszültségek. Előtte borultam ki a lányom miatt és még a férjem is akkor mondta,hogy nem is kellene ezt úgy erőltetni már.Persze,ma már azt mondja,hogy ő ezt nem úgy értette,hanem miattam gondolta,de idegesek voltunk mindketten.Na,hát ezért izgulok,mert rosSz volt az időzítés,nem kellett volna ez a baleset!
f.ancsi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: