Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!!! Szuper hírek!!! Szorítunk továbbra is, és többet aludni, pihenni!!! :)

Gröni! Igen, rajtam is a víz volt rendeteg, olyan bokám volt, néhány öregnéninek nincs olyan bokája. Mondanom sem kell 1 nappal a szülés után nem ismertem a saját lábaimra... Nem aggódjatok, amíg cukor, vérnyomi rendben, baj nem lehet! :wink:

Fencikém! Kistesó azért még ne jöjjön felénk, Bendegúz 3as ikreket is kitesz néha simán... Egy kézzel főzni, mosni... hát... no de nem panaszokdom... :D Ja és Neked nem hegyet mászni!!!!!!!!! Csak pihi, nézelődés!!! :)

Kép
Kép
sleepin

Halihó!

Gröni :D

Remélem még legalább 50 évig izgulhatok értük. :D (ebben egészséges izgulást értek, nem azt a betegest, meg persze szeretném ha egészségesek lennének, s azért kellene izgulnom, melyik akar a csúzdáról fejjel lecsúszni. 8) )

Kolibri :D

Mire vagy kíváncsi?

Cherry :D

Most már nem érdekel senki, csak a párom és az ikrek. :D

Vicuska :D

Sikerült megríkatnod. 8) Nagyon köszönöm a macikat. :D Jó fürdőzést holnapra.

Sleepin :D

Köszönöm, hogy drukkolsz értünk Bendével. :D

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Halihó!

Remélem még legalább 50 évig izgulhatok értük. :D (ebben egészséges izgulást értek, nem azt a betegest, meg persze szeretném ha egészségesek lennének, s azért kellene izgulnom, melyik akar a csúzdáról fejjel lecsúszni. 8) )

Mire vagy kíváncsi?

kobzoszsu

Halihó!

Mire vagy kíváncsi?

kobzoszsu

Halihó!

Mire vagy kíváncsi?

kobzoszsu

Halihó!

Mire vagy kíváncsi?

kobzoszsu

Ezt vajon miért küldte el ennyiszer???? Bocsánat. :oops:

kobzoszsu

Sziasztok!Én angliába élek csak látom és olvasom hogy sokan gyerek gondokkal küzdötök nekünk is sokáig problémát okozott a férjemmel itt az angolok csináltak a gyerek vállalásra egy külön vitamint amit a férjnek és a feleségnek is egyaránt, egyszerre kell szedni külön dodozba van a férfi és a női adag természetesen más vitamin a férfinek és a nőnek úgy állitották össze,hogy amire szüksége van a szevezetnek ahoz hogy baba legyen.Ha valakit érdekel küldjön privit

sziasztok Andi
zsoan

Csajok!

Mióta abbahagytam az Utrót minden délelőtt picit szédülök és pokoli fejfájással tarkított hányinger jön rám, egyszer már hánytam is. Ez már az 5. nap. Volt valakinek ilyen tapasztalata? Persze lehet, hogy semmi köze az Utróhoz, csak véletlen egybeesés.
Reggeli hőt nem mértem, de most 37.2, nem kellene ennek visszaesni?
Vendég

Zsu :D
Bizonyára azért küldte el ennyiszer, mert a babanet is tudja, hogy most te vagy a középpontban. Hát élvezd!!!!

Kellemes napot Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Sajnos ma megint megjött. :cry: :evil:
Tipikus álterhes tüneteket produkáltam mostanáig, de mára beigazolódott a negatív teszt nem hiába volt. :( :evil:

Viszont a jó hír, hogy az osztálytárs anyukája ma hajnalban szült, és egészséges kisfiúval bővült a családjuk.Már gratuláltam is nekik. Olyan édik, hogy gondoltak ránk is a hírrel a nagymama hívott fel. :D :D :D

Zsu!
Remélem jól vagytok! :D
Csak a beültire voltam kivi. De gondolom nem történt semmi más említenivaló azon kívül, hogy hárman beköltöztek a pocidba.
Inseminációt már láttam, de beültetést még nem. :shock: Csak elméletben tudom, hogyan zajlik. Az unokanővéremnek pedig lombikprogram sikereként született a nagyon szép és okos kislánya. :D

Cherry!
Jobbulást kívánok neked!
kolibri28

Pálinkásat :!:
Kép
zapáné

Jó reggelt!

Sajnálom a pirit. :cry:
A beülti olyan, mint az inszem, csak annyiban különbözik, hogy itt már az embriókat juttatják be. :D

Nekem ilyen még nem volt, hogy rosszul lettem volna az utro abbahagyása után. :roll:

kobzoszsu

Köszi! Sajnos ezt a választ vártam. Amikor szedtem a Diane-t, akkor is így jártam. És utána piszok rosszul voltam. Így sajna csak arra tudok gondolni, hogy az IR-em lett még rosszabb. Ezzel sajnos számolni kellett. Hát nem vagyok túl boldog. :cry:

Zsu :D
Most már visszakaptad a babácskáidat vagy még várni kell valamire? Bocsi, totál analfabéta vagyok. :oops:
Fagyibabáknál ugyanúgy megvárják az osztódásnak indulást, stb. Ez hány nap szokott lenni? Utána gondolom teljes ágynyugalom, ugye?
Vendég

Szép reggelt!

Zapáné!

Ugye jól sejtem? :wink: Mondd, hogy igen.....

Zsu!

Jól látom, hogy megvolt a beülti? Hányan került vissza anya pocjába?

Kolibri!

Sajnálom, de ez talán jobb, mint a bizonytalanság! Na, majd ebben a ciklusban, de azért szeretgessétek egymást sűrűn! :wink:

Cherry!

Én sem emlékszem ilyen elvonási tünetekre, viszont a hő fent maradhat még pár napig at utrotól!

Nekünk írtó szar hétvégén volt! Felváltva trónoltunk! Pedig nem is ugyanazt ettük, ami közös volt az a petrezselymes krumpli!

Kép

Kép
gröni

Szia zapáné! :wink:
Vendég

Kép
zapáné

Sajnálom pirit. Próbáld meg ne veszteségként feldolgozni, ez nagyon fontos.
Vendég

Na, Drágáim....... :D

Engésztelésül:
Kép

A fonalat kicsit elhagytam, (...bár azé' olvasgattam híbehóba...), de megtalálom a végét, ígérem! Még le is hajolok a végéért!

Mindenkiért szorítottam ám a háttérből!!!!!!!

SOS:
Kitöröltem a kedvenceim közül a szmájlis oldalakat! :? Küggyétek mán el nekem, csemegéznék egy kicsit! :wink:

Este iszunk? :roll: :lol: :lol:
zapáné

Én is ritkán írok ide, de olvasgatok gyakran.Csak a háttérből szorítok nagyon mindenkinek!
Hogy fognak örülni Neked a többiek!!! :wink:

Nekem szmájlik nincsenek, de az esti pezsgőzésben benne vagyok!
Gondolom, Natinak sem kell kétszer mondani. :lol:
Vendég

ZAPÁNÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Este iszunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Luca :)
Jesszus, le kő mennem bótba. nincs itthon pezsi!!!!!!!!! :shock: (megittam..... :lol: )

Gröni :)
Jó kis hétvégi program!!! :D Most már jól vagytok?
Vigyázz Magadra!!!!

Zsu :)
Mikor kapod vissza babácskákat?

Cherry :)
Szia! :wink:
zapáné

Nati :)
Szesztestvíírem!!!!! :lol: :lol:
zapáné

Luca!!!!!!!!!!!

Naná hogy nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Vendég

na valami nem műxik

Kép
Vendég

Nati :)
Nemtom megnyitni! Azt írja: not found
zapáné

Na mégis!

Szóval ezt Zapánénak küldöm :lol:
Vendég

Kép
zapáné

Kávét valami? Cukor? Bogyó?
Melegítem......

Tényleg! Tök baró mikróm van! Vadiúj. A régi kigyulladt..... Kicsit megijedtem. :shock:
Ja, az új telómat meg kiejtettem az erkélyen. A másodikról.... Nem voltam ideges.... ááááá!!!!
zapáné

Remélem most már jobban vagy!!!
Nálunk, mikor nagyon meleg van a víz szokott ilyen dolgokat produkálni. Amit persze senki nem ismer be csak éppen a környéken mindenki hasmarssal küszködik, így ha jön a nagy meleg, nem iszom csapvizet max. forralva. De gondolom nálatok nem ez a helyzet.
Mihamarabbi gyógyulást neked!
Vendég

Zapáné, Luca!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tudtam, illetve reméltem, hogy egyszer visszatértek hozzánk! Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nati, esti pezsizésbe én is beszállok (kölyökpezsivel lehet?)

Cherry, tetszik a könyv? Talán annyiból jobb, mint a film, hogy vissza tudod keresni a fontosabb részeket. Új ház, az szuper, képeket tegyél majd fel róla!!! :D

Kolibri, jó az avatarod! :D sajnálom pirit :? …apjukoddal szent a béke?

Gröni, szegénykém, már jobban vagytok? Csak egy wc-tek van? Köszi mi jól vagyunk, egyre jobban :D Mikor mentek 4D-re? Onnan már hozol fotót, ugye?

Zsu, már meg is volt a beülti, lemaradtam? :roll: Vigyázz a kis Mazsolákra!!!!!!!!!!!! :D

Fenci, jó pihit, és ahogy Sleepin írja, csak öregesen, semmi őrültködés, hegymászás 8)

Kukacnak nagy drukkhegyek szerdára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vicuska, nyugi, megvagyok, csak aztán ki lettem túrva, és hétvégén megint tanfolyamon voltam…Ügyesek vagytok a szurikkal, bár nálatok ez "szakmai ártalom", de akkor is! Látod, milyen előnyei vannak a hájacskának :lol: :lol: :lol: Jó volt a Balcsi? 8)

Susy, ne törődj a kilókkal! Pocakfotó? Én is teszek majd, már egész látványos, már többen is (idegenek) megkérdezték, mikor jön a baba…Drukk, hogy megtudjátok, mi van a lába között! Mi a héten megyünk 4D-re, ott majd jól meglessük :wink:

Kép
vickybabe

Nem valami...VALAKI! :lol:
zapáné

Vicky :)
Pusssz!!!!!
Kölyökpezsi kismamiknak engedélyezve! :wink:

Pocakfotót én is küldhetek? 57 kiló vagyok.....
zapáné

Zapáné :D
Látom nem bírod a műszaki dolgokat!
Kép

Szmájlis oldalakat nem tudok neked adni, nekem csak a lementett file-ok vannak meg. :oops:
Vendég

Vicky :D
Igen, tetszik a könyv, csak sajna elég kevés időm marad olvasni. Mert ugye este lehetne, de ordítós akció film alatt nem igazán szeretek olvasni. :? Mert ugye az este az erről szól, apa szerint. :?
Utána pedig már elég hamar elálmosodom. De néhány oldalt minden este elolvasok.

Na mentem, mert vár a házfelújítás. Majd még délután benézek. Jók legyetek. Aztán addig nem bepiálni, tessék engem is megvárni. :D
Vendég

Laptetű!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

(De régen írtam le ezt a szót! :wink: )
zapáné

Zapáááááááááááááááánéééééééééééééééééééé

puszii jeeeeeeeeeee :)

nagyon örülünk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

te karcsú démon jöhet a pocakfotó :wink:

no és kihasználjuk a laptetőt vagy "csak" úgy visszatértél hozzánk.-----én annak is nagyon örülök :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mami :)
Gratula a vegyespároshoz!!!! :D

"Csak" úgy....... Már bejelentkeztem sterilizációra. Azé' nem utáltok ki? :roll:

Pocakfotót kaptok, ha feltöltött a fotóapparát.

Most lelépek egy kicsit.
Teregetek, bótba megyek, főzök, kispárnákat varrok és polcot festek....

Később taláxunk! :wink: :lol: :lol:
zapáné

Pocakfotó főzés előtt: :lol:

.....2007...................................................................................2008.................
Kép Kép
zapáné

Sziasztok Drága Csajok!

Köszönöm a szerdai drukkokat Vicus és Viki! És persze a többieknek is! :lol:

Már be vagyok tojva rendesen. Szorítsatok, hogy ne találjon fránya endót dokibácsi!!! :roll: :lol: Majd Vicusnak írok smst.

Zapáné!
Én szőke vagyok, kellett vagy 3 perc, hogy lessen a tantusz!!!! :lol:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha megengeditek! :D
babácska08

Sziasztok! :D

Zsófi!
Én is szorííííííííííííjok neked szerdán, hogy minden rendben legyen! :wink: :D

Zapáné!
Ez a nem semmi teljesítmény! Gratulálok! Crawford sehol sincs hozzád képest. :D

Babácska!
Szia! Üdv minálunk. :D :D :D

Kép
Nem én voltam. Gyerekmegörző! :D
kolibri28

Jó reggelt! :lol:

Kép

Zapáné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjja :P :P :P
én rögtön tudtam!!!!!!!!!!!!de nagyon-nagyon örülök :wink:
estére csatlakozhatok a koccintók táborához? :roll: :lol:
nagyon csini vagy :lol:

Kép

Luca!
de jó hogy te is itt vagy :P

Gröni!
sajnálom a wc-s dolgot :oops:
Kép

Cherry!
RMPPB! :twisted:

Fenci, Zsu majdnem kismami!
hogy vagytok? :P :P

Vicky!
szija :D

Kukacka!
várom smsed!hajrá!!!!!!!!!!!!! :lol:

Többieknek is millió csók 8)
Balcsi hideg volt, de azért megmártóztam :lol: aztán persze volt Felsőörsön Csepregi koncert, azt is meglátogattuk, meg vacsiztunk fincsi harcsapaprikást( és édes kettesben, mert a többiek mégse jöttek) 8)
Vendég

Babácska!

szia! :lol: mesélj kicsit :D

Kolibri!

nem semmi kép :P
Vendég

Sziasztok!

Vicuska

párocskámmal már 2006 óta babát szeretnénk, de úgy látszik hogy az égiek nem találtak még elég jónak hogy megadják ezt nekünk.

Ma a 24. napon vagyok, a 22-23. napon volt egy kis pici maszat (tényleg csak egy csepp), ma már több csepp van, nem tudom hogy mi van, meg akar e jönni, vagy mi játszik velem, peteérésem kb a 17. napon volt, a ciklusaim 31 naposak szoktak lenni.
babácska08

Zapáné!

Ha elsőre nem esik le, a pocakról biztos megismerlek! :P Bakker, de dögös vagy! :shock: :wink:

Babácska!

Ugye tejiiiis? :wink:

na megyek visszaolvasok, van mit! :wink:

Kép

Kép
gröni

Zapáné!

Már jobb, de a kávé amit küldtél, mert ugye te vótááá, megen meghajtott! 8) Mennyivel jobb így, mint a retyin üldögélni órákat és nyomni! :oops: 8)

Vicky!

Egy van, de beosztjuk! :lol: Gondolom csak akkor adnak, ha kérek, de kérek, így majd hozok! :wink: Még nem tom mikor megyünk, elég össze meg vissza vagyunk, lassan dokihoz nem jutok el, annyira sűrű minden!

Cherry!

Vííííz? :lol: Ammeg mi? Asszem fiam talán egy kortyot nem nyelt le csapból! :oops: :roll: Tiszta mi, már tuti nem cserélték el! 8)

Vicuska!

Ahogy írtad ezt a wc-s dolgot, vissza kellett olvasnom, hogy mit írtam! 8) Harcsapaprikás, nyami-nyami! Meddig fog számolni a vonalzód? :roll:

Kép

Kép
gröni

Babácska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

te is nagyon gyanús vagy nekem is 8) 8) 8)
lehet hogy már ismerlek, igaz-e :D :D :D
de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

csak nem beágyazódsz :roll: :lol:
Vendég

Gröni!

haha :lol:
nem tom, 14 napi adagot kaptam :oops: amig meg nem gyün :lol:
küldhetitek a piriket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mindenki! 8) 8) 8)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?