pici!
Ilyet nem gondoltam ,hogy valaha tenni fogok. Naplórészleteim(csak röviden, de akit nem érdekel, tekerjen
):
2003.12.17.
"Annyira szeretem a drágámat, napról napra jobban.több mint 4 hónapja próbáljuk összehozni a babát, de sajnos még nem jött össze.Remélem nemsokára sikerül,mert már mindketten nagyon szeretnénk. Minden gondolatom e körül forog.És nagyon elkeseredett vagyok amikor negatív lesz a teszt.Most is ugy érzem, hogy ma v.holnapmegfog jönni, Sajnos.Most sem sikerült."
2003.12.22.
"Nagyon elvagyok keseredve! Tegnap sajnos megjött.De ha később jött volna meg rosszabb lett volna, mert tovább reménykedtem volna,és hiú ábrándokat kergettem volna,hogy terhes vagyok.Annyira vágyom már egy babára. Láttam,hogy a drágámis nagyon elszomorodott mikor mondtam neki hogy megjött.Nem akarta elhinni, azt hitte csak viccelek.A szívem annyira összeszorultmikor láttam milyen csalódott.
De annyira édes,mert mindig vígasztalés azt mondja,hogy majd jövő hónapban ügyesebbek leszünk. 4 hónapja próbálkozunk. Ez még nemolyan sok!?"
2004.01.03
"Sikerült eljutnom arra a szintre, hogy 99%-ig a gondolataimat a terhesség és akisbaba teszi ki!Ebbe nemsokárabelehülyülök valószínüleg!!"
Megjegyzem, hogy azt hiszem aznap(2004.01.03.estem teherbe Hamzával!
2004.02.18.
"9 HETES ÁLLAPOTOS VAGYOK!!!!!!
Január 19-én tudtam meg egy gyorstesztből. Alig akartam hinni a szememnek. Sírtam és fel-alá rohangáltam a lakásban és azt kiabáltam, hogy :EZT NEM HISZEM EL-EZT NEM HISZEM EL!
Boldogok vagyunk!
Kiváncsi vagyok milyen az mikor mocorogni fog a ki drágaság.Szeptemberben születik a kisbabánk.Kisfiú v.kislány?Mindegy!csak egészséges legyen!
Közhekly de igaz!"
Remélem nem baj hogy leíram ide ezeket a naplómból! casakazt akartam,hogy tudjátok nem vagytok egyedül az érzéseitekkel ésvannak akik megétenek!