Új privát üzeneted érkezett!

apró, köszi a választ :)

akkor elegendő az 1 csomag betét és inkább akkor normál betétből veszek mellé. Tök jó ötlet a magzatvíz felfogására, ez eddig nem jutott eszembe...

na mostmár én is fekszem;) jó éjt!

sniky

Jó reggelt mindenkinek!

Ilyen sem volt még, hogy én legyek az első... :roll:

Hát ez a telihold nálam is befigyelt rendesen...

Apa hazaért fél 7re, így elszaladtunk a Camponába. Kis shopping volt, szokásos akciós tesco rucik beszerzése :lol:
Hazafelé egész M0-ás beállt, csepel felé kerültünk (Niki gondoltam Rád :wink: )
Már a Camponában kezdődtek fájások, így amikor a dugót megláttam a nulláson kivert a víz, hogy innen hogy lehet elmenekülni, ha tényleg beindul a szülés.

Itthon lefeküdtem, de nem tudtam aludni...a fájások csak sűrűsödtek, apa közben hokolt mellettem ezerrel, ettől csak még idegesebb lettem...és ma eskövőre kellene mennünk...szóval ez is rátett egy lapáttal.

Végül a legsűrűbb 15 perces volt, és fél 4 óta semmi...ahogy alvás sem... :cry:
Persze átmentem a másik szobába, mert a horkolás jobban idegesített, mint a tudat, hogy szülhetünk :lol:
Két fájás között mondtam Noelnek, hogy még jobb neki ott bent, legyen olyan cuki, és jöjjön el velünk az esküvőre :lol:
Ha felébred meg is fogom dicsérni, milyen kis szófogadó.

pöttömpanni

Viszont arra gondoltam, hogy az esküvőre viszem magammal a kórházi cuccot, mivel Pilisborosjenőn lesz, és onnan kicsit sok lenne érte hazajönni, és utána kórházba rohanni...

Mecsi!

Köszi a választ.Ez lenne az?
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Illetve mindenkinek köszi a mérleges és sétálós hozzászólást.

Jó lenne még aludni, ne mosott sz...r legyek ma, de a fáradtságon kívül nem érzem, hogy álmos lennék...

pöttömpanni

Jó reggelt!

Ma én is korán keltem (kicsinyke forgolódós alvás után), mert a megfázásom rosszabbodott, most már fáj az egész légcsövem és asszem a hangom is elment, de ezt még nem tudom, mert eddig nem szólaltam meg, mivel a férjem még alszik.
Pöttöm, nagyon izgulok érted, mert ezek már sztem jóslófájások. Reméljük Noel még élvezi egy kicsit a tuti kis szállását. Mindenesetre jó ötlet a csomagot magaddal vinni, a helyedben én is ezt tenném.
Megint találtam egy nagyon klafa cikket, amit ajánlanék szíves figyelmetekbe. Arról szól, hogy miért sokkal jobb állva vajúdni, mint fekve. Olvassátok el (Pöttöm, ez rád nem vonatkozik, mert te császáros leszel :) )
http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=97&cid=50268

szuszu

Zsófi, én nem tervezem a szülést igazság szerint úgy szeptember elejéig :lol:

Pöttöm, ez már tényleg lehet jóslófájás, de nekem nem volt olyan, nem tudom milyen :-) Azért remélem ma még bent marad Noel és jót szórakoztok az esküvőn!

Szuszu, jobbulást! Olyan rossz nyáron megfázással bajlódni. Pihizz sokat és kúráld magad.

Nekem is keményedett tegnap egész este, meg éjjel is a pocakom, de ez az időjárás miatt van, meg a fáradtság miatt, mert mostanában nem alszom túl jól, csak forgolódom az ágyban. Igazából semmi oka nincs, nem tudom miért nem tudok aludni.
Vendég

Niki, már ha elfolyik a magzatvíz szülés előtt egyáltalán :) viszont nekem kb 3 napig nagyon jól jött a Tena betét, még azt is elég gyakran kellett cserélni, utána már elég volt egy maxi méretű normál betét.

Anna, igazából nincs bennem félelem (mint ahogy elsőre sem volt), meg úgy vagyok vele, hogy már tudom mi történhet nem ideális esetben és azt is ki lehet bírni. Így csak erősen bízok benne, hogy most sokkal jobb lesz. Ezért váltottam kórházat és kerestem új dokit, szülésznőt, remélem ez is segít majd.

Ma se kell főzzek szerencsére :) mert megyünk anyumékhoz, nagyon unokahiányuk van. De tegnap este olyan jót vacsiztunk, akinek nincs ötlete mára és szereti tudom ajánlani: rántott gomba, cukkini és padlizsán krumplipürével és kovászos ubival. Nagyon fincsi volt!
Vendég

Hát Lányok én nem is nagyon értem ezt az EDA örületet. Szerintem a legtöbb vidéki kórházban nem is nagyon van lehetőség erre. Legalábbis itt Fehérváron, csak császárnál adnak....Én már nem gondolkozom azon, hogy mennyire fog fájni, mennyire nem, milyen hosszú lesz, egyszerűen már szeretnék ott lenni és átélni.

Azt hiszem a gyerkőc nem akar rák jegyű lenni, hanem inkább az oroszlánságra hajt. :)

Tena betét: én a vetélésem után nagyon véreztem, nem is számítottam arra, hogy műtét után ennyire fogok és jó néhány bugyi áldozatul esett. Egyszer 20 percig nem tudtam felkelni a Wc-ről, mert annyira durván jött. Szóval én erre visszagondolva beszereztem a tenát. Az itteni rendszer szerint igény szerinti szoptatás van, tehát ez lehet 1,5-2- vagy 3 óra. Utána mindig elküldik a mamaikat zuhanyozni, mert ugye a szoptatás elősegíti a méhösszehúzodást, tehát olyankor jobban tisztulsz. Akkor meg úgyis ki kell cserélni a betétet.
bende

Jázmin!
Amikor az a makacs tüdőgyulladásom volt, nekem is augmentint írt fel a doki. A nőgyógyász doki! Én bíztam benne, hogy tudja mit csinál.
bende

Gyagya vagyok, nem tüdő, hanem torokgyuszi. Bocsi, felkeltem 5.20- kor, de azóta kómában vagyok.
bende

jó reggelt:) úgy látszik én beálltam a 9 órás kelésre, egyelőre, gondolom ezt nemsokára elfelejthetem ;)

szegény Pöttöm, akkor nem semmi éjszakád lehetett.... beugorhattatok volna hozzám, ha már erre jártatok ;) rengeteg főtt kukoricám volt még este ;) húú én tegnap a fájásaim közepette jöttem rá, hogy Barnusnak még nincs elég rucija, be kell szerezzek egy pár finomságot, mondtam is apának, hogy ma irány a Tesco:))) ujjatlan rugikat kell beszerezzek :) nem tudok ellenállni azoknak a gyönyörű kis babaruciknak, hihi...

Szuszu drága, jobbulást neked, van vmi amivel tudod magad kúrálni, orvos látott?

köszi csajok a betétes hozzászólásokat, így egy kicsit okosabb lettem...

sniky

Kép
Ezt Nikianyu kedvéért!

Jó reggelt mindenkinek!

Úgy látom ma szép napsütéses időnk lesz. Tűkön ülök várom a bútorost, 9re igérte de még nincs itt. Megesz a fene grrrr :twisted: :twisted:

Pöttöm ez a kisebb és ujjabb változat nekünk ez van:
http://www.ebolt.hu/product100333_category2286.html érdemes megnézni a saturn boltba szokott ennyiért lenni de 12ért nagyon jó áron van! Noel biztos maradna még kicsit ezért se kínzott tovább a fájásokkal de elég rossz lehet ez a bizonytalanság. JÖn nem jön mi lesz ?! :D

Szuszu jobbulást gyógyítgasd magad nehogy itt a végén totál lebetegedj a szülés előtt!

Zsófi nem leszel egyedül majd meglásd lehet még egyszobába kerülünk :D vagy pont te fogsz minket megelőzni sosem tudhatod. :lol:

Jaj nem tudok magammal mit kezdeni ebbe a várakozásba hmmm hmmm az uram meg csak nyomkodja a tévét tök nyugodtan , Áron meg csuklik ezerrel. Nálam a csuklás mindennapos még mindig , nálatok van csuklás?

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

szia Mecsiiiii:)) köszi, aranyos vagy!

nálunk is megy még a csuklás ezerrel ;)

sniky

Nálunk is egyre több a csuklás. most már naponta többször is előfordul ;-)

yuyu79

Megjött a bútor jujjjj de izgi :lol: :lol:

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

várjuk a képeket Mecsi :)

sniky

Sziasztok Lányok!

Hála az égnek, mi mostanában 9-9.30-kor kerlünk, viszont a hét elején 0 alvás volt nálunk is porondon. Biztos a testünk változásai is hatással vannak arra, mikor mennyit tudunk aludni.

Szuszu, köszi a cikket! Nagyon tetszett! Én tuti korzózni fogok a kórházban! :)

Szilvi

rizsimami

Köszi az együttérzést csajok. Mennyire tipikus, hogy az egész terhesség alatt makkegészséges voltam, erre a szülés előtt megbetegszem. Viszont a párom örülhet, mert elment a hangom. Reggel vettem Homogene 9-et a patikában, de azt is cetlire írtam fel, mert nem tudtam elmondani. :?

Ma még nálunk is polcszerelés lesz, amit egyelőre meg sem vettünk, szóval ma sem lesz pihenés, de végre elkészül a babasarok. :)

Szilvi, én is korzózni fogok.

szuszu

Sziasztok!

Szuszu!kitartás!

Nekem is voltak tegnap mindenféle fájdalom szerű érzéseim a derekam környékén meg elől a hasam alján, de csak jobboldalt nyilallgatott...de igazából alig érezhető szinte fájásnak nevezhető valamik...szóval nem kínzó fájdalomról van szó...de talán csak az egésznapos talpon levéstől és festéstől fáradtam ki, pedig reggel alig bírtam megmozdulni aztán meg mint akit fölhúztak...fél 1-kor feküdtünk le

a kacsát csak betoltam a sütőbe bőséges foghagymával minimalizált fűszerezéssel aztán a jénai teteébe kipakoltam pironkodni, majd a zyírjába beficcentek a krumplik...

mi egész hétvégén ide-oda vendégségbe miegymás, de nekem olyan nagyon készülődős érzésem van...álmomban megint megszültem , de most nem iscicákat hanem egy kismanót aztán meg 4 nyestfélét?!?!?!ez biztosan azért van mert bazira szeretném már látni az arcát és mivel az övét nem képzelhetem el mert úgysem igaz, hogy valami egész mást képzelek...mókás, nem??de a szopiztatás már mindennapos!!Pedig a legutobbi jóga relaxon amikor feléfordultam és megöleltem akkora mosollyal fogadott és látni véltem az arcocskáját vagy a saját babaarcomat láthattam??...??...
én olyan türelmetlen vagyok annyira szeretném ár magamhoz ölelgetni!!!!!!!!!!

ti , hogy vagytok ezekkel a gondolatokkal?
Vendég

sniki!

Én szívesen megfelezem veled a tena csomagomat mert tuti, hogy sokat vettem...
Vendég

Szuszu!

Javulást kívánok Neked!!!Megy a sok +++++!!!

Augmentint nekem is kellett szednem még áprilisban, amikor a babus vesemedence tágulatot csinált nálam...

Hát alvás reggel 6 és 8 között volt...na majd pótolom holnap.

Bende!

Én cserélnék veled, Nono rákjegyre való gyúrását becserélném a te babusod oroszlánra való hajlamára :wink:
Egyszerűen nem érti meg ez a rosszcsont, hogy nem lehet rák, pedig apja ma reggel szintén beszélt a fejével...

Tényleg az a rossz, hogy bizonytalan az ember ezekkel az idióta jóslófájásokkal...meg itt szenvedek már hetek óta persze "feleslegesen", pedig a császár után is jól megkapom majd a magamét...

cs-andi!

Hihetetlen nagyot kacagtam ezen az álmon!!!Nyest meg kismanó? Édes vagy :wink:

pöttömpanni

sziasztok!

én a szopipárnát a hátammögé rakva egész jól tudtam aludni tegnap éjjel. fél tízig döglöttem az ágyban.
most elkezdtem mosni a pólyákt, tetrapelusokat és babaruhákat. apukámat meg elküldtem pelenkázó lapért a Brumi maciba :) talán babaágyba vesz matracot is, ha elbírja szegény. De aranyos, hogy ennyire segít.
egyelőre minden OK, nincsenek görcsök, csak nagy mocorgás odabent.

sophie: hétfőn az SZTK-ba kell bemennem a dokihoz és ott fog ctg-t csinálni. UH-t nézettnekeda múltkor? csak mert ha igen, akkor lehet, hogyazon látta a méhszájadés azértnem csinált manuálisan vizsgálatot. Nekem először nézte a méhszájat és vette le a strepto kenetet és csak utána nézte UH-n a baba buksiját, hogy hol van.
lei

Sziasztok!

Vagyok én is, nem történt semmi az éjjel, csak baromira fájt a hasam, ahogy szokott! De most épp főzök, aztán délután egyedül leszek, olyan mérges vagyok! Egész héten egyedül, aztán még most is mert apósom kitalált munkát a páromnak, marha jó én meg itt ülök a nagy semmi közepén! Nincs kihez szóljak!
Azért minden oké, majd még jövök!

Ritus

Kép
rituspoc

Utolért az álomkór...
5.20-kor keltem. 7-8-ig visszaaludtam. Aztán 10-12-ig. Még szerencse, hogy tegnap annyi kaját csináltam, hogy ma nem kell főzni. :)
Enyém gyerek nem csuklik, asszem még soha nem is csuklott. Remélem ez nem baj :(
Viszont a posiját három napja rettentően mutogatja, úgy, hogy a nagy púpomon, van egy kis púp. Nagyon látványos, még ruhában is.
Én is arra keltem kétszer, hogy szopizatatok. Mivel egyszer hirtelen kiugrottam az ágyból, kerestem a gyereket, hogy hova ejtettem le. Múlt vasárnap meg besétáltam a kisszobába, az utazóágyhoz és azt mondtam, na jó reggelt. Aztán lenéztem a pocakomra, és oda is dörmögtem egy üdvözletet.

Szuszu! gyorsan gyógyulj meg!
bende

Sziasztok!

Megfogadtam, hogy nem alszom délután mégegyszer ennyit. Mi is fél4kor aludtunk el. Sokat keményedtem, bár most görcsök nem voltak, viszont sztem meghúztam az ágyékomban valamit, mert képtelen voltam egyik oldalamról a másikra fordulni. Apája meg több mint 10 órát alukált mellettem egyhuzamban, szegény kicsit ki van fárasztva.

Már elkészült a kaja, tejszínes brokkoli krémleves, vörösboros pörkölt spenóttal.
Már 3 napja halogatom a portörlés befejezését, ezt is meg kell ma még csinálnom, és ma sztem szülés utánig bezárólag, utoljára találkozunk az egyetemi barátnői körrel. Már nagyon várom.

Nicike, valamikor jövő hét elején lehet, hogy mégis kérnék Tőled egy tesztcsíkot.
Tegnap anyósomékat hívtam, mert apósom olyan helyen dolgozik, ahonnan tud szerezni. Mondta anyósom, hogy nyugodtan menjünk át, mert talált. Mire odaértünk, szegény olyan dühös volt, mert kiderült, hogy a pipilős tesztcsíkra nagyon hasonlító medencevíz minőség ellenőrző tesztcsíkot talált, csak összetévesztette szemüveg nélkül. Úgyhogy a vízkő-mennyiséget leenőrizhetem magamon. :) Mi jót nevettünk, mondta is neki, hogy legalább látjuk egymást, úgyis rég taliztunk, de nagyon idegesítette, mivel este 9kor mentünk át. Szóval nagyon muris volt.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Álom: Nálam mindig hasonló, szülőszoba, szülés, de a babát valahogy soha nem látom.
Pedig olyan jó lenne.
A pelenkázóhoz viszont én is előszeretettel beszélek, amikor abban a szobában takarítok. :oops: :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Szuszu, tényleg gyógyulgass, mély levegővételekre szükséged lesz, tehát hajrá!!! Minél gyorsabban.
Mondjuk az lenne a legjobb, ha ágyban maradnál 1-2 napig.

Na, tényleg megyek takarítani, ez nem állapot, hogy megint ellógom a délelőttöt. Még pihizni is szeretnék, mielőtt nyakamba kapom a várost.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

apró :) milyen délelőttöt lógsz el, a mainak már rég vége :wink:

Ritus, kitartás, tudom mit érzel, én is egész héten egyedül voltam itthon, de próbálj vmit kitalálni magadnak, amivel lekötöd a figyelmedet... azért örülök, hogy még egyben vagytok, ezek szerint van rá esély, hogy szerdán találkozunk?! :)

jók ezek az álmok csajok, olyan jókat mosolygok itt a gép előtt :)

sniky

Niki, igazad van! észre sem vettem. Hogy telik az idő... :wink:

Kérdezni szerettem volna: szagzáró szemetest Ti hol vettetek? Mondjuk az Elefáni bababoltban van? Olyan elviselhető szín, anyag, valahogy nem szeretnék rikító barack műanyagot....illetve nem olyan captivásat szeretnék, hanem amibe jó a normál szemetes zacsi.
Mennyibe kerül?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Én is álmodtam már kétszer a szülésről, egyszer egy műanyagbabát szültem meg :shock: , a következő alkalommal meg azt álmodtam, hogy kétszer szültem meg a fiamat. Hogy tudok én isilyeneket összeálmodni :?:

Bende, én arra szoktam elaludni, hogy szoptatok :lol:

A csuklás nálunk is mindennapos.
Vendég

sziasztok!

én is előkerültem végre...

reggel már korán keltünk, hívott mind a kettőnket a pelenkázó! jelentem készen vannak a bútorok, most a dekoráción a sor, és, ha holnapra készen vagyunk, akkor mindenképpen mutatok fotót! ;) nekem annyira teteszik, persze kicsit elfogult is vagyok, de tényleg, klassz lett/lesz!

gyengélkedőknek jobbulást! ne legyetek betegek! :(

jóslófájóknak is kitartást! reméljük azért, ha már augusztusi topikban vagyunk, 2 hetet még mindenki kibír, akinek ki kell bírnia!

Andi, az álmok viccesek. én érdekes, de még nem nagyon álmodtam a szüléssel, max. 1-2x, de arra meg már nem emlékszem! :(

Aproo, mi a Brendonban vettünk, de sajnos itthon vettem észre, hogy törtött, szóval holnap vihetjük is vissza! :( amúgy egész jól zár a teteje, szóval jó lenne, az ára pedig 3290 körül volt (ezüst színű), volt kék, az olcsóbb volt, de az meg még ramatyabb állapotban volt... szerintem sima műanyagos boltban nagyobb szerencsével járunk! ;)

Lei, nem! :( az SZTK-ban nem szokott uh-zni, és ami bosszant, hogy a legutóbbi 4D-n már I-II érettségű volt a lepényem, ami 33 hetesen volt, tehát 3 hete. nem tudom, hogy mi a jó lepényérettség terén, szóval, hogy mikor "kell" II-nek lennie, vagy III-nak!?!?!?

a csuklással kapcsolatban, hát nálunk is van kb. naponta, úgy olvastam valahol, hogy ez azért van, mert egyre többet gyakololja a lélegzést, mármint a fizikai szájon át levegővételt, de mivel vízben van, így sok magzatvizet nyel, és ettől csuklik! ;)

Ági!? derekad???

Nicike gondolom felújít.

mocorgás, azaz feszítész megy közben ezerrel, főleg kaja közben, közvetlen után! :P

sophie27

feszítész = feszítés :D

este megyünk még ügyintézni, mert ma miénk az autó! ;)

sophie27

Sziasztok!

Még mi is megvagyunk :) tegnap rengeteget mászkáltunk, össze is futottunk Mecsiékkel, tök jó volt végre személyesen is, örültem neki nagyon :)
Találtam egy szuper cuccot a Chicconak van egy fertőtlenítő folyadéka, amiből csak egy picit bele kell tenni sima vízbe, fél órát hagyni benne a cumit, üveget, mindent amit akarsz és leöblíteni. Nem kell főzni, meg vacakolni mikróval. 1000 forint egy liter. Nagyon ajánlom, sok időt spórol.
Ma meggyet főzök be, meg sárgabarack lekvárt, takarítok közben, teljesen bepörögtem, szerintem ez a végső nagy nekiindulás. :) Fészekrakás ezerrel. Ja és gyártjuk közben a függőágyat is, ha kész majd teszek fel képeket. Annyi a dolog, hogy most nincs időm visszaolvasni, de bepótolom.
puszik
Ági

KépKép
columbine

Zsófi, köszi, de pont a műanyagot szeretném elkerülni.

Közben beszéltem nővéremmel, van egy szuper rattanos boltja, ahol olyan szemetesek vannak, amik külsőre rattan, fonott, nagyon szépek, belül viszont műanyag és fedeles, tehát jó zár. Jövő héten megrendeli nekem a 25-30 litereset, és akkor abban simán elfér 1-2 napi termés, annál tovább meg úgysem tartogatnám. Így emiatt sem kell bevásárló körútra mennem.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

bocsi, elsiklottam a műanyag felett... csak a rikitó barack szín maradt meg! :)

sophie27

Sziasztok!

Velünk is minden oké, most készülünk a MArgitszigetre sétálni egy baráti párossal+a kisfiúkkal.

ÁGi! Én is vettem már olyan Chicco-s folyadékot, de engem a védőnő egy kicsit elszomorított, hogy ha csapvízzel öblted le utána, akkor hogy is van ez a fertőtlenítés??? De arra gondoltam, hogy ha vízforralóval felforralom az öblögető vizet, akkor működhet a dolog...

panna1

Csuklani Réka is csuklik sokszor, átlagban napi kétszer. Mindezt kb a 30. héttől . Bár most ahogy gondolkodok, lehet, hogy a tegnapi meg a mai kimaradt. Remélem azért, mert már jól begyakorolta a "levegővételt" :-))
Na azt hiszem megyek készülődni.
Nektek is további jó 7végét, szülésmentesen. Illetve csak az szüljön aki már nagyon akar! :lol:

panna1

Sziasztok
Kaptam egy új képet Kispistiről és szeretném megmutatni Nektek!
Kép 3. napos Pistike

"Jól csak a szívével lát az ember.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan"
smaragdszemek

Anna, gyönyörű az unokád :-D Akartam is kérni, hogy tegyél fel még képet ;-)

Minden rendben velük? Tejci van már egy kicsi? Megy a szopi? Meddig kell bent maradniuk?

yuyu79

Anna, gyönyörű az unokád !!!
Minél több részletet tudni szeretnék én is róluk :)

sniky

Köszönöm, szerinetm is gyöööönyörű (bocs az elfogultságért).
Igen, már próbálkozik a szopival, indul a tejcsi is. Sőt, már keményen hallatja a hangját, ha éhes.
Kevés fotót lehet készíteni, mert nem mutogatják sokszor a babákat, naponta 1x. Anyukája készít mobillal, de az nem olyan, mint a géppel készült. Persze azok is tündérik, de képzelhetitek, egyik kézben a Baba,másikban a mobil, ülve, vagy könyökölve, de készíti...aranyosan.
Binyek és Sziszka meglátogatta Katicát és nagyon jól esett Neki.
Ma még nem beszéltünk, csak reggel, mára ennyi hírem van.
Sajnos csak telefonon értekezem Velük, mert 260 km választ el bennünket :cry:
Hétfőn hazaengedik, ha minden ok, bár most még veszített a súlyából (a szokásos), de bízom benne, hogy visszaszedi és jöhetnek.
Akkor viszont utazok majd és meglátom élőben is.

smaragdszemek

Látjátok a lyukat az állán? Az családunk "tradiciója".
Fiamnak is van, nekem is van és az Apukámnak is volt(sajna már nem él)
De például a vastag csontozata az Anyáé
:lol:
Jaj ! Annyira örülök Neki, hogy már a gondolataimat is leírom.

smaragdszemek

Tényleg, nagyon édes az a kis lyukacska :-D

yuyu79

Csináltattam magamról új képet, ezúttal nagyjából rendesen felöltözve:

Kép

yuyu79

Yuyu
Nagyon csinos vagy. Semmi hízás nem látszik, csak a pocak és lakója
Ez a szülészek "álma" minden kismaminál.
:D

Ez a magasság előnye,talán több helye van a Babának.
Persze tudják az orvosok is ezt, de azért azt is látják, ha a kismama "kettő" helyett eszik.
Igazából nem is láttam túlzottan elhízott kismamikat köztetek, ügyesek vagytok.

Nagyon szép az a kép a hátad mögött, a nyaralásból való?

smaragdszemek

Köszönöm a dícséretet ;-) Nem hiszem hogy az én érdemem, hogy nem híztam sokat, bár így is 14 kilónál tartok...

A képet ajándékba kaptuk, nekem is tetszik, és jól illik a szoba színeihez ;-)

Olyan jó. hogy már hétfőn mehetnek haza Katicáék. annak ellenére, hogy korábban született Pistike... drukkolok, hogy ne jöjjön közbe semmi!!

yuyu79

Azért Neked is van részed abban, hogy nem híztál el,hidd el.
Lehet normálisan enni és "unalmunkban zabálni".

Remélem én is, hogy nem jön közbe semmi.
Katica gátsebe is szépen gyógyul és hál' Istennek az aranyere sem vészes, ami terhesség alatt még panaszokat okozott.
Remélem nemsokára Ti is ilyen jó híreket írtok ide.(persze nem az idő elötti szülésre gondolok)
Érdekes ez ám.
Most, hogy már itt a Pici, olyan felfoghatatlan, milyen hirtelen történnek az események. Várjuk, várjuk egy csomó ideig, utánna egy pillanat és már itt is van köztünk.

smaragdszemek

Hű, Anna, olvadozom, olyat tündéri a kisfiú!! Olyan jó olvasni amiket írsz, tényleg egy pillanat alatt itt vannak most már a babák, és olyan nehéz várni már.
Nagyon sok fincsi tejcsit kívánok Katicának! És sok sok puszit küldök neki!! Már nagyon várjuk vissza, a beszámolóval :)

KépKép
columbine

Panna, én azt hiszem nem kell túlzásba vinni a fertőtlenítést, a csapvíztől semmi baja nem lehet, ha előtte a bacikat leirtottad a cuccról. A te bőrödet is bekapja, pedig csapvízben fürdesz, biztos, hogy semmi gond nem lesz belőle.

KépKép
columbine

Szép estét lányok!

De jó látni ezt a gyönyörű kisbabát, ez mindenkinek megadja a kellő lelkesedést.
Mellékelem a születés táblát:
Kép

szuszu

Sziasztok!

Megjöttem alánytaliról. Nagyon jól sikerült, görög étteremben voltunk és akkora adagot hoztak, hogy még most is nyögöm. :lol:

Anna, csodálatos szép unokád van, Katicának sok ölelés, legyen nagyon ügyes. Sok-sok tejcsit és gyarapodást. Otthon azért jobb lesz sokkal.

Egy körkérdés, hátha már Ti is kutattatok: Autóba keresek matricát hátulra, tudjátok, olyan baby on board-osat. Voltam már 3 benzinkútnál, 2 papírboltban és 4 bababoltban, de semmi.
Valakinek valami ötlete???

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?