Új privát üzeneted érkezett!

Hanna,
potyogott a könnyem az ajándékosnál.
Tényleg nagyon szeret a családod!!
Kitartás. Remélhetőleg már nem kell feküdnöd ... és mehetsz pihenni! :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Na tényleg tyúk az eszem! :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Gina! Nagyon szép a kislányod! :)

Hajnoca! Ne sírjál! Sírtam én már eleget.

Mi megjöttünk a dokitól. Minden ok.
Már nem kell feküdnöm. Lassan óvatosan elindulhatok.
Zsebi jól van. Ezerrel csuklott, mikor néztük. Hullámzott az egész teste. Mai méretek: CRL:61mm, BPD:24mm, Tarkóredő:1,7mm. Méhszáj: 3000.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Elnézést, hogy csak most írok, de Itt voltak a szüleim, s este kilenckor álltam neki összepakolni, vasalni, hajat mosni. Most lettem kész. És takarítani is akartam, csak arra nem maradt időm.
Köszönöm a drukkokat, de nem vmi jó híreket kaptam. :cry:
A 8 fagyiból 1 ébredt fel 100%-an(már kezdett is osztódni), 2 sejtvesztéssel(ezekből még éjszaka alakuhat vmi). Nagyon remélem, magukhoz térnek. :roll:
Úgyhogy ikrekre még van esélyünk, de ebben az egyben nagyon bízunk.
Sajnos úgy néz ki most jövök utoljára, mert vki, akit nem akartam beavatni meglátta hova írok, s mi a nicknevem. :evil:
Mindenkinek nagyon drukkolok, s azért megpróbálok néha hírt adni magamról.
Jó éjt mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Jó reggelt!

Kisbuta! +++++++++++++

Katica! +++++++++++++++

Zsu! Drukk a kis fagyiknak! Jelentkezz priviben majd.

Kép
hanna30

Sziasztok,

Hanna,
Ez nagyon jó hír! Vigyázz magatokra nagyon!

Zsu,
Szorítok nagyon, hátha mára még a többi sítáboros is felébredt.
Vendég

Zsu,
sajnálom, hogy nem olya híreket kaptál, mint szeretted volna, de .... 1 is elég ahhoz, hogy baba legyen vagy akár ikrek. :wink:

Azt mégjobban sajnálnám, hogy vki miatt nem jössz. :? Sajna ilyen velem is előfordult amikor Bogis lettem, de a csajok meggyőztek, hogy helyem van itt és látod az az illető semmit nem ért el az irományával. :) Ha mégis úgy gondolod, hogy írsz mi mindig szívesen látunk és megértjük a döntésed. ... csak nagyon fogsz hiányozni ... nekem biztos. :!:
Remélem azért jobb lesz a 7végéd, mint tervezted és sikerül a beültid.

Néha adj életjelt magadról.

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Zsu!
Drukkok továbbra is!!! és ahogy Hajnoca mondta, egy sejt is elég!!! :wink: nehogy már eltünj! :evil: Privi kötelező :!:

Hanna!
Csak óvatosan, kismamásan :D :!:

Kkatica!
Hírek? Újdonságok?
dezsina

sziasztok!

most csak rövid leszek. később visszaolvasok. még sem lesz beülti most júliusban. eléggé csalódott vagyok.

katica
katica30

Katica!
nagyon sajnálom :(
dezsina

Katica, fel a fejjel? Mikor mehetsz?

Hajnóca, most jön ám a rohangálás a kiscsaj után!

Lapulevélke, ne aggódj, tényleg nem éreztem semmit, és utána sem egy darabig. Az elején emlékszem hetekig vártam, hogy jöjjön már a hányinger… most meg mit nem adnék, ha elmúlna

Hát Dezsi, képzeld, én még mindig a tényekkel és kutatásokkal alátámasztott orvostudományban hiszek elsősorban.

Zsu, remélem, minden rendben. Csak hogy egy kis reményt adjak, nekünk mindkét fagyis visszaültetett sejtvesztett volt. Azt mondta a biológus, hogy emiatt ne aggódjunk, mert behozzák a lemaradást. És látod, az egyikük maradni akart! Azért néha adj hírt magadról. Mennek a drukkok +++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gina tündéri a kislányod!

Hanna, gratulálok, szépek az eredményeid. A felkelés pedig biztos egy megváltás!

Lányok, most harmadszor küldöm el, bocs, ha egyszer csak ezerszer megjelenik:)

Kép
petne

Sziasztok!

Úgy döntöttem, magasról le....rom, hogy olvassa e, vagy nem. Ezzel most nem foglalkozunk.
Hiányoztok nekem, úgyhogy maradok itt is. Ugyanis vigyázni kell a hármasikrekre. :lol: :lol: :lol:
Ketten elkezdtek osztódni tegnap óta, s a harmadik is mintha elkezdené. Azt mondták, hogy ha nem fejlődik tovább, akkor is segíti a másikat a beágyazódásban.Úgyhogy pozitívan gondolkodunk, remélem legalább egy biztosan velünk marad. Megyek aludni, mert tegnap éjjel aludtam vagy két órát, annyira izgultam értük. Pusz nektek.

Majd jövök még.

Hajnóca :D

Doki ma mondta, hogy elutazik két hétre, úgyhogy nem lesz, mikor megtudjuk a vérvétel eredményét, de hívjam, vagy hagyjak neki üzenetet.Ez most biztos, nem számoltam el. :lol: :lol:

Jó éjt!

kobzoszsu

Zsu, gratula a hármasikrekhez! Vigyázz rájuk!
Küldöm a babaragacsokat és drukkokat +++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
petne

KÖSZÖNJÜK a sok dicséretet!

Csak egy percem van - Zsu: HURRRRRRRRRÁ!!!!!!!! hogy itt maradtál. Kellessz ide nagyon!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat és jókívánságokat. Az összaszokást gyakoroljuk még, de egyre jobban megy, a szopizás úgyahogy megy már, de azért még van még mit gyakorolni, ezért marad még a pótlás üvegből. A sárgaság is oldodóban van, remélem utána minden könnyebb lesz.
Bocsi, hogy most nem írok külön senkinek.
Hoztam egy pár képet is:

Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Heni,
már nem ism látszik annyira, hogy sárga lenne. Szépen azt is 'kinövi", mint a rucikat. :D
Mivel hamarabb jött nem volt annyi ideje megtanulni odabent a szopizást, de sebaj .... majd gyakorolja itt kint, élesben!! :D
Így megkapja a sikerének tejcsijét is!! :D
Örülök, hogy jól vagytok. Amikor teheted pihenj te is, mert késöbb nem lesz időd .... én már tudom. :lol:
Sőt azzal, hogy sokat pihensz és nem idegeskedsz sok-sok tejcsit termel a szervezeted. Tündérkének meg erre a kezdeti tejcsire nagyon nagy szüksége van, mert tele van immunanyaggal ... és cseppet sem számít, hogy üvegből vagy ciciből ... csak kapja.
Bogyika is volt, hogy üvegből kapta és látod már 1 éves.!!

Te jó ég!! Leírva mégborzasztóbb, hogy elröppent 1 kerek esztendő! :? :D
Pedig még nemrég engem marasztaltatok, hogy ne hagyjam itt a csapatot! Megérte nem elmenni!! Jó itt köztetek!!

Zsu,
szerintem augusztus lesz az én hónapom. :D Akkor már muszály lesz elmenni ... és megmutatni nekik a lánykát is.
Látod! Mondtam én, hogy elég egy is!! De ez jó jel, hogy nem akarnak egyedül beköltözni az albérletbe. :lol: A sejtvesztés tényleg nem számít ebben az időszakban. Ilyenkor még nincs meghatározva, hogy melyik sejt mi lesz, így bármiből bármi lehet. :)
Magasról sz@rd le azt aki 'ellened" van. Neked most nyugalomra és pihenésre is szükséged van. ... Őt meg főleg fogja piszkálni, hogy nem reagálsz a dologra! Ez sokkal zavaróbb és dühítőbb. :wink:

hajnoca
Dunakeszi

Julika,
gyönyörű kislányod van!

Heni,
Tünde is egy gyönyörű kistündérke!

Lányok, asszem megállt az idő...
:? kezdek nagyon izgulni, pedig azt most nem kéne.
Tesztelni pedig nem szeretnék még, mert ma még csak a 9. napon vagyok.
A vérvétel mikortól mutatja ki?
lapulevélke

Sziasztok!

Petne :D

Nagyon szépen köszönöm.

Julika :D

Aranyos vagy, neked is köszi. Tényleg jó itt veletek. :D

Heni :D

Tündéri a kislány, a sárgasága pedig nemsokára elmúlik.

Hajnóca :D

Egyszer csak összejön az a randi a dokival. :wink: Azt hiszem megyek és csinálok egy új vonalzót is a másik helyett. 8)

kobzoszsu

Heni, nagyon édes a csöppség!

Lapulevélke, kitartás!!!!! Ja, és persze a drukkok+++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, nagyon tetszik a vonalzód!!!

Kép
petne

Sziasztok!Én angliába élek csak látom és olvasom hogy sokan gyerek gondokkal küzdötök nekünk is sokáig problémát okozott a férjemmel itt az angolok csináltak a gyerek vállalásra egy külön vitamint amit a férjnek és a feleségnek is egyaránt, egyszerre kell szedni külön dodozba van a férfi és a női adag természetesen más vitamin a férfinek és a nőnek úgy állitották össze,hogy amire szüksége van a szevezetnek ahoz hogy baba legyen.Ha valakit érdekel küldjön privit

sziasztok mindenkinek mielőbbi babásodást

Andi
zsoan

Sziasztok,
most kerültem újra netközelbe. Hétvégén gyorsulási versenyen voltunk, nekem ez volt az első. Persze én csak néztem és fotóztam. :lol: A párom meg gyorsult. :wink:

Hanna, örülök, hogy már felkelhetsz, szebb lesz így az élet. De azért csak óvatosan, ne vidd túlzásba!

Zsu, nagyon örülök, hogy így döntöttél. Hiányoztál volna. A hármasikrekhez külön gratula, nagyon szurkolok nekik!!! :lol:

Heni, nagyon sok boldogságot kívánok mégegyszer! Szépen nőjjön az a gyerek, és legyen nagyon sok örömötök egymásban.

Lapulevélke, izgulhatsz is. Mi is izgulunk érted!!! Állítólag a 12. napon a pisiteszt már biztosat mutat, a 14. napon meg mehetsz vérvételre. HAJRÁ!!!!++++++++++++++++++++++++++

Katica, ne bánkódj, mindjárt itt van augusztus is. Ez már nem oszt, nem szoroz. Majd írsz bővebben?

Petne, Nyulasz, Dezsi puszika nektek!

Brumi, eltűntél egy kissé... :roll: Még küzdesz a vassal?

skrisz72

„GYERMEKRE VÁRVA" – CSOPORTOS BESZÉLGETÉSEK PÁROKNAK

Az Ágacska Alapítvány és a Támogatást Születendő gyermekeinkért! Lombikbaba Közhasznú Alapítvány ÚJRA! rendszeres csoportos találkozókat szervez hosszú ideje babára váró pároknak. A csoportot két pszichológus vezeti, akik évek óta dolgoznak ezen a területen a párterápia-családterápia módszerével.

Egy alkalom felépítése a következőképpen néz majd ki: 2 óra pszichológiai „szaksegítség", ezen belül irányított relaxáció, tréningszerű helyzetgyakorlatok a veszteség, önérvényesítés, családi minták témakörökben, majd ezt követően 1 órás önismereti csoportbeszélgetés, ami lehet teljesen szabad, de lehet egy adott témát körüljáró is (pl. érdekvédelem).

Részletek:
1. 2008.10.10. 18.00-21.00

VESZTESÉGEK FELDOLGOZÁSA (vetélések, meg nem született gyerekek vesztesége, pozitív jövőkép, családról szóló vágyképek megváltoztatása)

További Időpont egyeztetés az első találkozón

2. INSZEMINÁCIÓ, LOMBIKOZÁS (Melyik intézményről mit lehet tudni? Mikor hagyjuk abba? Van-e oka a sikertelenségnek? Kilátástalanság, reménytelenség, remények.)

3. NŐI-FÉRFI SZEREPEK (erősítése, újjáépítése, szülői szerepek tisztázása)

4. CSALÁDI ÜZENETEK A GYEREKVÁLLALÁSSAL KAPCSOLATBAN (az eredeti család felől érkező rejtett üzenetek, minták a családban)

5. ALTERNATÍV UTAK (gyerek nélküli értelmes élet, válás, örökbefogadás, a várakozás nehézségei)

6. Kiegészítő alkalom: ALAPVETŐ TUDNIVALÓK AZ ÖRÖKBEFOGADÁSRÓL (feltételei, információ, dilemmák, tapasztalatok)

Az első próbaalkalom élménybeszámolója:
Lelki sík:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Egy résztvevő élménybeszámolója:
http://www.lombikbaba.civil.co.hu/modul ... =0&thold=0

Helyszín: Budapest XI. kerület Csurgói út 26/B.
Részvételi díj: 3000 Ft/fő
Jelentkezés a program vezetőjénél:
Mészáros Krisztina
06-30-951-7989
kriszta@agacska.hu
adric
Budapest

Jó reggelt!

Petne :D

Örülök, hogy tetszik a vonalzóm. Ilyet még sosem csináltam. MOst nagyon pozitív. :lol:

Krisz :D

Hol voltatok gyorsuláson? Mivel gyorsult a párod? Motorral?

Ma reggel kidobott az ágy. :roll:

kobzoszsu

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy eltűntem.... Töltődöm................ Egészséges akarok lenni, és végre úgy érzem, hogy kiürült belőlem a hormon, az energiám is visszatért, és az életkedvem is megsokszorozódott. Szóval majd meglátjuk mi lesz belőlünk....

Hanna, gratulálok a felkeléshez! Most már nem lesz baj!
Kobzoszsu, igazad van! Jól döntöttél szerintem...
Katica, sajnálom, hogy nem lesz beülti, drukkolok, hogy minnél hamarabb megtaláld a számításod!
Nyulaszka, puszi a hasadra! Jól esett, hogy te is hiányoltál...
Heni, gratulálok a babucihoz!
Julika, látom jól vagytok! Nagyon örülök nektek! megérdemlitek!

Egy óriási ölelés nektek!
Vendég

Petne, Skrisz,
nagyon köszönöm a drukkokat.

Rossz érzésem van a dologgal kapcsolatban, de igyekszem elhessegetni. A nem tesztelést eddig hősiesen bírom. :D

Úgy döntöttem szerda reggel tesztelek, pozitív lesz és kész.
lapulevélke

Sziasztok!

Lapulevélke!
Mennek a drukkok! Hős vagy, ha kibírod szerdáig! :wink: én nem bírnám :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu!
Annyira jó, hogy maradsz! :) Főleg, hogy mostantól a babafejlődéssel kell foglalkoznod, ahogy a klassz vonalzód is mutatja! :D Csak is pozitiv gondolatok, pihi, relax :)
És drukkok a babókhoz!

Brumi!
még jó, hogy visszatért az életkedved! hiszen nemsokára eljőn a mi időnk is :wink:

Skrisz!
vigyázz apára, hogy nehogy nagyon begyorsuljon! :) És motor vagy autó :?:
medence?

Heni!
csoda szép a Tündibaba :) Gyere ha időd engedi! Visszavárunk!

Julika!
Ti is kukkantsatok be, mikor időtök engedi!
dezsina

Zsu!

Nagyon szorítok Nektek!!!!!!!!
Sikerülni fog!!!!!
lapulevélke

Sziasztok!

Gratula az anyukáknak! Asszem jó erőben lesztek a sok gyerkőc-kergetés után!

Katica! Hajrá, az augusztus a legjobb hónap - én is akkor estem teherbe tavaly, és a tied nem is lesz méhen kívüli, hanem 9 hónapig veled lesz! - meg utána is :D

Lapulevélke! Millió drukk!!!! És majd írd meg, mi lett a teszt!

Kismamik! Sok mosolygó felhőcske jön, megint jó hűvös lesz, csak a ti kedvetekért!

Zsu! külön háromszoros drukk a három piciért! nagy élmény lesz, ha majd hárman négyfelé szaladnak. :wink:

Mi ősziek pedig külön óvodát nyithatunk majd! Remélem, legalábbis, mert ha nem lennék optimista, már itt sem lennék.

Most olvastam végig az elmúlt hetet, mert egy hét tökéletes, net nélküli vadonban voltam - nyaraltattuk a nagymamát, meg persze magunkat is. - gyógyfürdőben. És a nagymama elmesélte, hogy neki egy barátnője, akinek azt mondták, hogy nem lehet babája, itt fürdőzött a párjával, és babásan ment haza. Én meg, fafej, csak az orvostudományban bízok továbbra is, nehezen tudom elképzelni, hogy petevezetők nélkül segítene bármi gyógyfürdő... :) De az első sokkon legalább már túl vagyok, előbb, mint a korábbi vetéléseknél.

Csak Petne-mama lebeg a szemem előtt: pozitívan kell hozzáállni, és bízni benne, hogy életrevalók azok a törpék! És addig már megint eggyel kevesebbet kell aludni!
kisbuta

Zsu, Dezsi
Szentkirályszabadján a reptéren volt gyorsulási verseny. Ez Veszprém mellett van. Apának van egy turbós astra cabriója, azzal gyorsulgatott. Az első 8-ba bekerült. :lol: Jó kis hétvége volt.
Medence nem halad, tátong a gödör. :wink: Majd a jövő hónapban folytatjuk. Elfogyott a fizetésünk... :?

Zsu, nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Kisbuta, a múlt héten beszélgettünk épp Dezsivel egy román ülőfürdőről, amiről csodákat regélnek, hogy mindenki terhes lett utána. Persze elég szkeptikusak vagyunk. Pláne, hogy nekem sincs petevezetőm... :?

Szia Brumi, na végre te is itt vagy. :D

Lapulevélke, ne legyen rossz érzésed! Te egy hős vagy!!! :lol:

skrisz72

Lányok, Magyarországon is volt egy ilyen kórház!, csak hát a nagy átszervezésben megszűnt. Parádfürdőn volt. Barátnőmnek krónikus méhgyulladása van/volt, 3 hét bentfekvős kúra, a megfelelő időpontban szóltak a férjének, hogy akció...és várandós lett, Áron már közel 2 éves.
Szóval itthon is megvolt/van a lehetőség, csak épp nem tudunk róla...illetve azt nem tudom, mi lett az intézménnyel...működik-e tovább magánkórházként, vagy végképp bezárták.
allegrobarbaro

Vendég

Zsani, köszi.

Alle, igen, de biztos nem tudnak mindent orvosolni 10 v. 20 nap alatt. Gondolom bizonyos típusú meddőséget tudnak kezelni. Kár, hogy a lezárt petevezetőket nem tudják megnyitni... :( Gyulladásra biztosan tök jó kúra.

skrisz72

Jaj lányok!!

Piszokul szenvedek! Asszem most szakadt el a cérna, és inkább holnap tesztelek egyet. Végül is már ET+11. napon leszek.

Petne!
Te sem éreztél semmit, ezért Te vagy a példaképem, ez az ami erőt ad!

Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehezen telik majd el ez az idő! Nem szabadna ennyire türelmetlennek lennem.

Amúgy én simán elmennék gyógyfürdőbe is, de asszem az azoospermián az nem segítene. Sajnos. :cry:
lapulevélke

sziasztok!

lányok: köszönöm :wink:

lapu: drukk++++ táblában nem szeretnél bekerülni?

zsu: drukk++++

gina: gratulálok :lol: nagyon édes a babád.

hanna: örülök, hogy jól vagytok. csak óvatosan a felkeléssel!

heni: nagyon édes tündi baba :wink:

brumi: örülök, hogy újra itt vagy :wink:

kisbuta: beraktalak a táblába :wink:

rólam: doki szerint, nem nőtt elég jól a nyálkahártya, azért nem akart kockáztatni. augusztusban megyek újra, akkor majd a ciklus elejétől nézi uhval, hogy haladok. 3 napja takarítok, azért nem jöttem. de még nincs kész.

mindjárt rakok táblát.

katica
katica30

szóljatok, ha vmit javítsak! köszi :wink:

Kép

Kép

Kép

katica
katica30

Katica,

nagyon gyorsan itt lesz az augusztus! :wink:
Méhnyálkahártya vastagításra ajánlják a méhpempőt. Én a Forevertől vettem a Royal Jellyt, 60 db tabi van benne, de az ára elég húzós: 7000 ft volt.

megkérdezhetem, hogy nálatok mi a baj a kiskatonákkal?

Köszönöm, nyugodtan felvehetsz a tabliba, megtiszteltetésnek veszem. :wink:
lapulevélke

lapu: ha megírod az adataidat, akkor be tudlak rakni a táblába. nálunk rendkívűl kevés kiskatona van, sajnos.

katica
katica30

SZiasztok!

KAtica :D

Először is köszi a táblát. Sajnálom, hogy most nem lesz beülti, de augusztus nagyon jó lesz, s a doki is végigkövet uh-val.

Brumi :D

De jó, hogy megsokszorozódott az energiád, s jól ézred magad. :D
A vasad hogy áll????

Dezsi :D

Köszi a drukkot. Úgy látom a vonalzóm is tetszik. :D A pozitíy gondolatok és a pihi megvan. :D

Kisbuta :D

Az lesz csak szép, ha tényleg négyfelé szaladnak. :lol:

Lapulevélke :D

Köszi a drukkot, s te döntesz mikor tesztelsz. :wink: Nagyon drukkolok a pozitív teszthez.

Krisz :D

Az nagyon szuper lehetett akkor. Nincs egy képed a kocsiról? Már ha a többikeket nem zavarja. A párommal mi is szoktunk járni gyorsulásra, igaz csak nézni. 8)

kobzoszsu

Jó reggelt!

Lapulevélke! Drukk! +++++++++++++++ Teszteltél?

Zsu! Drukk!+++++++++++++++++++++ Nagyon tetszik a vonalzód! :wink:

Mindenkinek drukk!

Ősszel babaeső lesz, a táblát nézve. :wink:

Kép
hanna30

Katica,

29 éves vagyok, 1. lombik, Kaáli, Bp., Azoospermia.

Nem bírtam tovább, megcsináltam: negatív.

Padlón vagyok, de összeszedem magam. Nem tudom, hogy lehet ezt túlélni, mert most nagyon fáj. Úgy érzem, teljesen felemészt.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
lapulevélke

Lapulevélke! Hanyadik nap? 11?

Kép
hanna30

Megnéztem az árakat....eléggé húzósak az árak :(
allegrobarbaro

Hanna,

igen, 11. nap.
És nagyon érzékeny tesz: 10-es. Úgyhogy esélytelen.
lapulevélke

Lapulevélke! Én elmennék vérvételre, ha nem jön meg. Drukkolok.

Kép
hanna30

Alle! De megy beutalóval is. Nem?

Kép
hanna30

Lapulevélke!
:( jajajaj :( nagyon sajnálom :( Most mondom amit a dokim mondott: amig nem jön meg, addig van esély, ha ET +17. nap negativ, akkor valószínüleg már tényleg nincs esély!
DE! Csatlakozom Hannához és hogy megnyugodj, menj el vérvételre. Akkor tuti eredményt fogsz kapni! És negativ esetben lezárhatod magadban, nem kell felesegesen örlődni. Pozitiv estetben pedig annál jobban fogunk örülni! :) Kitartás! Erős csajszi vagy! :wink: azért kapsz drukkokat is! Hiszen még nem dölt el semmi. Maximum nem ikrek lesznek :wink: Lehet később tapadt meg és csak a 14. napon lesz pozitiv!!!!

Alle!
szerintem is elég húzós... és én még a 10 napot tartom soknak! Ha 5re lehetne menni, az még nekem meg is felelne. De 10 napot egyszerre nem is nagyon tudnék kivenni :? Nagy kár... kipróbálnám...

Zsu!
a mai drukkok! és imádom a vonalzódat! Nagyon tetszik, hogy ilyen optimista vagy! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Katica!
köszönjük a táblát! Milyen sokan vagyunk már!!!!
Tudsz valamilyen praktikát a mnyh növesztéshez? Sima ciklusban nézik a mhny-t? VAgy kapsz valamilyen gyógyszert?

Hanna!
:)

Skrisz!
tényleg kár, hogy nem nem mindenre jó a gyógyvíz :evil:

Zsani!
mizu felétek? Nagyon ritkán jössz! :twisted:
dezsina

Sziasztok!

Lapulevélke :cry:

Sajnálom a nega tesztet, de hidd el, csak a vérvétel mondja meg biztosan. Addig van remény, s addig is drukkolok. :wink:

Hanna :D Dezsi :D

Köszönöm. :lol:

kobzoszsu

Sziasztok!

Lapulevélke, nem feladni. Én a 11. napon teszteltem, és olyan halovány volt, hogy már majdnem ment a kukába, mikor egyszer csak látni véltem valamit. Szerintem még simán van remény! Drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, neked is mennek a mai napi babaragacsok ++++++++++

Dezsi, jó, hogy visszatért az optimizmusod, ez kell a sikerhez!

Brumi, jó, hogy jöttél.

Katica, köszi a táblát. Biztosan elkenődtél, hogy újabb hónapot kell várni, de kitartás. Az augusztus nagyon szép hónap... az öcsém is pl. akkor született :) A méhpempőt ajánlom a mnyh épülő fázisában, nekem bejött. A patikában sokkal olcsóbban kapsz, és szerintem a célnak ugyanúgy megfelel. Nálam 4 kapszula csodákat tett, a doktor bácsinak le is esett az álla.

Hanna :lol:

Krisz, ez nem semmi! Bowling, gyorsulási, medence... mit tartogatsz még? :lol:

Kép
petne

Petne, úgy néz ki, autót cserélünk nekem. Nekem is astra coupém lesz, capri sárga. :lol: De én nem gyorsulok, csak járogatok vele szép finoman. Nem vagyok egy benzincsirke... :lol:
http://www.hasznaltauto.hu/2247376_opel_astra_2000

Lapulevélke, ne keseredj még el, amíg vér nincs, addig baba van. Ne stresszeld magad, vérvételre meg csak a 14. napon menj! Nagyon drukkolok neked!!!++++++++++++++++++++++++

Katica, fene abba a nyálkába. Egyél méhpempőt!

Zsu, mai drukkok mennek!!! A hétvégi gyorsulásról itt tudod megnézni a képeket: http://www.ssfoto.hu/gallery_lightbox.p ... =19&page=1
Fekete coupét keress, rá van írva, hogy Black Pearl. :lol:

skrisz72

Sziasztok!
Lapulevélke és Zsu nagyon drukkolok!
Brumi!
Mikor lesz beültid?Örülök,hogy jól vagy,és persze hogy hiányoztál :wink:
Katica!
Hajrá augusztus!!!
Dezsi!
itt vagyok :D
Vendég

Vissza: Fogamzás