Új privát üzeneted érkezett!

Hát igen, mert tegnap este csak egy rövid puding volt....
De hát a puding próbája az evés, igaz :!: :wink: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="kuzsanna"]L írta:kuzsannaátom, neked sem rövid most a mensid :shock: :shock: :shock:


De nem am meg tegnap is mint latod volt verfolt :shock: De mondjuk nem volt olyan eros normalis csak ilyen valami az viszont nem jo :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát nem igazán.....sokkal jobb lene, ha ömlene, mert legalább rendesen kitisztulna..... nekemis csak szarakodott most legutóbb :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Itt van ismim utana irok bar utana meg megyek anyuert :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Oksika.... jó szórakozást :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na csak epp beugrottam mer ismim olyan sokaig itt volt...most ezem septiben anyuert mg mennm kellett volna mar 3-ra hat orulok ha fel 4fr odaerek :? :oops: Ugyhogy pusza este jovok mert miutan hazajottunk este 7re ugye meg vasarolni megyek 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Apácska újra telepítette a gépet. Most remélem már egy kicsit gyorsabb lesz. De miután Nócika mondta, hogy az övéké is lassú, már nem bizti, hogy nem az a miénknek is a baja. Mármint szolgáltalóváltás. Mert ugye a miénket is most vásárolta fel a t-com.

Megjött. :cry: :cry: Fája fejem, a hasam, és nagyon nyűgi vagyok.

Nócika!
annyira jó volt beszélgetni veled, így élőben is! :lol: :lol: Nagyon aranyos hangod van! Jó lenne téged is látni hozzá. :lol: :lol:

Zsu
A puding az puding!lol: :lol: Így is van! És hát mindig az legyen az első! :lol: :lol: :lol:

Bridget
Neked jó vásárlást! MIlyen az a török ruha? :roll: :roll: Én nem ismerem.

Most megyek lányok, mert nem igazán vagyok jól. Azt hiszem lefekszem.

Puszi mindenkinek!

Kép


Kép
Vendég
 


Na megjottem vettem 2felsot :roll: nem ngyon talaltam magamra valot vgy is a fogamra valo nem volt :? De nem is baj mert marha dragan adta 6ezer volt egy felo :x es azert nem olyan jok :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi
Micsoda uj vonalzo :shock: Ngyon csecse :wink: Nem ertemakkor neked most hany napra jott meg? :roll: 24 es a 25.nap megjott?! :shock: A hasfaja meg monnyon le :evil:

Zsu merre jartal? :roll:

En fel 4-re mentem anyuert...onnan irany a cba bevasarolni a hetvegere kozben barinom csorgott 6-ra kell mennem nem 7re :x 6kor meg vasaroltunk :twisted: aztan haza tusolas es 6elott 5perccel mar uton is voltam 8) 8utan ertem haza embor pont csorgott ugyanis ma vegre bulizott 8) :? Aztan teveztunk anyuval :roll: Hat ennyi :? Es meg mindig van verpotty :shock: :roll: :oops: mar en sem ertem :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Punikák!

Én mikor leültem délután a gép elé pont jött párom keresztannya és most ugy döntött, hogy itt alszik! Szoval most feküdt le! Nagyon aranyos egy Csárlika! Szerizem őt! Szal most van vendégünk!

Pendi kedvesem! Nekem is nagyon jó volt hallani a hangodat, mert lagalább a névhez legalább már egy hang is tartozik!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Szal most naon örülök!

Brid drágám! Azért örülök, hogy nem üres kézzel tértél haza! Párod mit mesélt?? Jól van?? Nagyon hiányzol már neki?????

Zsuzsukám! Még mindig nagyon sajnálom, hogy a mai randink meghiusul, de remélem mihamarabb bepotoljuk!!! Mondjuk lehet, hogy szívesen megbeszélnék veletek egy időpontot, hogy legyertek hozzánk pláne a párod az ügyes informatikus!!!! :D :lol: :lol: :lol: Szal beszélek apácskával van e terve a hétvégére meg persze, hogy nektek is mikor jó és akkor összehozhatnánk egy talit!!! Persze, ha nektek is van kedvetek hozzá!!!! :wink: :roll: :roll: :wink:

Csajok! Apácskával voltunk dokibácsinál és kapott sumetrolint meg qvatemol savlekötöt! És a fejfájásra meg azt mondta neki a doki, hogy valami virust kapott el és valamire lehet, hogy érzékeny! Szoval most táppénzen van hétföig akkor kell visszamennie és addig ne egyen semmiféle hust és ne igyon tejet! Na ilyet??? Egy fejfájással??? Tiszta dili! Ilyet még nem hallottam!! na lassan elteszem magam tyutyukálni! Jó éjt mindenkinek! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[quote]B írta:rid drágám! Azért örülök, hogy nem üres kézzel tértél haza! Párod mit mesélt?? Jól van?? Nagyon hiányzol már neki?????


Hat ennyit nem ertek a felsok de mar mind1 :? :roll: majd megmutizom :wink:

A talalka nem rossz otlet de elobb Pendihez kene menni mer ugy volt mebeszelve foleg ha epp mindenki raer majd :roll: mert az nem surun van :? hozzad meg maskor lemehetunk mar ha osszejon mert nekem ngyon szukosnek tunik az 1honapom :? :oops: :? De az mar biztos a kovetkezo hazamenetelemben tervileg mar benne lesztek :wink:

Hat akkor csak ennyi?!motansag a dokk elintezik egy "viruso fertozes"-sel.....kozben meg szerintem meg ok maguk se tudjak mi a baj :evil: Remeljuk jobban lesz :roll: kuldo neki egy novert :wink: ime: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote]B írta:rid drágám! Azért örülök, hogy nem üres kézzel tértél haza! Párod mit mesélt?? Jól van?? Nagyon hiányzol már neki?????


Nameg meg lemaradt,hogy apa mit mondott :lol: a rovid agyam ilyenkor mar este ejjel :roll: :? szal ha mar hiv az 1 jo dolog es hiv heti 2-3szor az tuti....es mint irtam naponta ugy sms-ezunk telon,mint otthon :wink: azt hogy hianyzol,szeretlek o meg nem mondta ki nekm soha :roll: de egyszer azt mondta amikor az elejen ezt nehezmenyeztem,hogy ha nem erzem akkor hiaba is mondana :D :lol: 8) hat ilyen o... :roll: de az,hogy hiv,uzen es beszamol mindig mindenrol az mar mindent elarul nekem :lol: :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jo ejt
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Hát én tegnap meló után elmentem bevásárolni és rakott krumplit csináltam.... hatra kész is lettem..... fél hétre apácska is haza ért és hétkor megvacsiztunk, kicsit tévéztünk, aztán lementünk a másodikra, mert meg kellett beszélni, hogy mit hogyan kell csinálni a nyuszi körül.... ugyanis nyusziszitterek leszünk egy hétig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nininek hívják :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán fürcsi..... csak mire megfürödtem és rendbe tettem magamat, apácska olyan mélyen bealudt, hogy egyszerűen nem tudtam felébreszteni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Aztán most délelőtt is próbálkoztunk, de hát nem jött össze.... illetve igen, de abból ugye baba nem lesz :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szóval most kicsit le vagyok törve..... vasárnap hajnalban meg pé lesz.....és itt vagyok meglőve, hogy maradt 1 alkalom....mert ugye a katonáknak magukhoz kell térniük..... szóval nem hoztak a lóherék szerencsét....
Szerintetek mennyi idő kell, hogy életképesek legyenek újra :?: :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


En ugy tom minden masnap jo az akciozas es bar masnap is van csak nem olyan sok es nem olyan gyors :roll: szal esly azert akkor is van...es pe utani elso nap is jo meg.En azert ahomdo vgyok,hogy a pe-d se ma van hanem szombat vgy vasarnap :roll: hiz meg csak 11.napon vgy :roll:

Egy bizti a closti mellett en szigoruan beveem a 2naponta akciot mert maskepp nem eri meg szedni :!: Ez 1akkora hormondoppong,hogy csak ugy beszedegetni bun...mert marha sokat art foleg ha kisincs hasznalva :roll:

Zsu megy a nagy oleles es meg ne add fel nincs veszve semmi de mosmar alljal ra a dolgokra.Ez a par nap ngyon fontos...utana mar minden mindegy de most jon a hajra :wink: 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


En meg meg mindig verzek :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Köszi, édes vagy, imádlak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap reggel és vasárnap is elkapom apát és még hétfő reggel is..... mert én MOST LESZEK TERHES :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nem tudom, hogy mért pecsételsz még mindig.... azért ez már elég sok :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Én vasárnapra várom pé-t.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="kuzsanna"]K írta:kuzsannaöszi, édes vagy, imádlak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap reggel és vasárnap is elkapom apát és még hétfő reggel is..... mert én MOST LESZEK TERHES :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


Na ez a beszed ezt szerettem volna hallani :wink: :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="kuzsanna"]N írta:kuzsannaem tudom, hogy mért pecsételsz még mindig.... azért ez már elég sok :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :?


Hat mar en is kezdek aggodni :roll: Elmenjek dokihoz? :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szerintem ha még holnap is lesz, akkor hétfőn menj el és nézesd meg, hogy mi zajlik odaben :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


De ha van kis verzesem akkor,hogy vizsgalnak ugy meg?! :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát rendesen....de majd majd úgyis megmondja, hogy egyáltalán mi lehet és mit lehet tenni....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Most voltam tusolni es ilyen kis verdarabkak jonnek ki :shock: picikek :o Most mar bennem van a para :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Akkor most menj el dokihoz szerintem..... legalább megnyugszol és nem kell hétfőig várnod!!!!
Nehogy baj legyen!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Azon torom a fejem hova menjek bejelentkezes nelkul :? :roll: Mindenesetre mennem kell mert 12kor zar az iroda ahova megyek :x Aztan megprobalok valahova bemenni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Amugy igy allok
Juli
11. verfolt
12.gyenge
13.eros
14.gyenge
15.verfolt
16.verfolt
17.verfolt
18.verfolt

Ez maaaa ngyon sok :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hivatalosan hova tartozol?
Melyik kórházba?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nem tom...x.kerulei vgyok :roll: de tod tb-m nincs :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A magyar egeszsegugy :evil: Aszongya a Bajcsy felhivtam,hogy a kobanyai utra menjek :arrow: felhivom a kobanyait az meg aszongya majd ha hetfon is ez van akkor menjek be...mondom neki es mi van ha esetleg terhes vgyok es az a 2nap meg szamitana,hogy esetleg megtartsam a babat :arrow: aszongya hat ha ilyen dolgok allnak fent mint az hogy babaprojekt akkor meert nem mentem mar be elobb miert vartam a 8.napig :evil: Aztan meg,hogy bar van 2ig rendeles de 12.bekell jelentkezni ugyhogy ok mar nem tudnak fogadni :evil: es menjek el a korhazba....de mondom ott meg azt mondtak,hogy ide jojjek :evil: Rohadt szemet 1 banda....ennyit az egeszsegugyrol sose fizettem erte de nem is fogok egy petakot se :evil: Tok kivgyok :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Zsu itt vgy? :roll: Most ezem aztan 3kor fogdoki....elotte nem tom lenne e idom vegigulni az ambulanciat mer nem ernek oda...de veszek egy tesztet ellovon aztan akkor fogdoki utan lehet benezek a dokihoz :roll: De akkor meg majd azert uvoltenek velem miert ilyenkor megyek mar mint delutan :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na itt vagyok már, csak bementem dolgozni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát én hétfőn reggel megyek nődokihoz, vissza arégihez, mert elkaptam valamit :roll: :roll: :roll: :roll: És lefertőztem apát is :oops: :oops: :oops: :oops:
Hát ha gondolod, gyere el velem, hátha ellátnak :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hat most ma idegsit mi lehet vele :? :roll: :evil: nem birom ki hetfoig :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Akkor meg támadd meg a dokit.... én közben felhívtam az Intézetet, és a Sipos doki a Canesten Kombit ajánlotta. Szóval most egy kicsit megnyugodtam.... de hétfőn mindenképpen elmegyek a dokihoz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Én sem bírnám ki azt hiszem a hétfőt :roll: :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Akkor megtámadod délután a dokit????
Utána gyere!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bridg!

Az nem lehet, hogy ha elég erős volt a mensesed, volt mégis egy terhességed, ami esetleg nem maradt meg?
Akkor szokott ilyen lenni, úgy tudom :(
Gyere a hirekkel!
Vendég
 


Szia Melus tudtam,hogy fogsz irni :lol: Hat nem tom de nem eros a verzesem es a mensim se volt az 1nap volt eros :roll: En is tok ilyenrol de ahhoz eros verzes kene :roll: max nalam annyi lehetett volna hogy babas vgyok s pecsetelek meg neugy istenigazabol volt meg....es adni ra valamit.De a tesztem nega :? ugyhogy baba nincs de mot meg azon izgulok mikor mulik mar el :( :roll:

Zsu
Hogy vgy?Hogy telt a napod? :roll:

En kivgyok anyammal kicsit osszerugtam a port de nem vele hanem a baratjan :evil: aki kivan innen tiltva mostmar vegleg(marmint a lakasombol) :evil: es mar attol is egnek all a hajam,hogy a kocsimba uljon ez az ember.... :evil: :twisted: es ez nem tetszett anyunak....levonult szerintem felhivta a csavot...aztan feljott elment lefurdott most meg bevonult a szobajaba :roll: Hat nehogy ma meg en vgyok a szemet mert az a zemet goreny ma bocsanat nem johet ide es nem ukhet be a kocsimba :evil: en nem azert dolgoztam 10evig,hogy ilyen ember elje fel amim van :evil: Tanal Zsu te tudz reszleteket de nem is folyok bele a lenyeg ez az ember egy fereg....szetszakadt a csaladunk es anyu evesztette a lakasat is 14evvel ezelott a 3gyereke feje folul....es mind emiatt a szornyeteg miatt. :evil: na most kivgyok megint ezert nem szeretek en hazajarni :cry: :cry: :cry: mindig csak a stressz meg a gond :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


CSAJOK KATA IRT NEKEM SMS

"Szia!Nem tok irni a netre mert korhazban vgyok.Begorcsoltem de mar jobban vgyok.Legyszi ird meg a tobbieknek!

Kata draga nagy oleles :(
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Apuka bemegy a játékboltba, hogy gyermekének Barbie babát vásároljon:
- Jó napot kívánok, tessék mondani, milyen Barbie babákat lehet kapni, és mennyibe kerülnek?
- Van báli Barbie 29$-ért, görkoris Barbie 29$-ért, és van elvált Barbie 299$-ért...
Az apuka meglepődötten kérdezi:
- Miért ilyen drága az elvált Barbie?
- Azért, mert ahhoz jár Ken autója, háza, görkorija...

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lányok!

Mindjárt indulok dolgozni, úgyhogy nincs időm sokat írni.

Legyetek jók, és vigyázzatok magatokra!
Holnap, ha van kedvetek leugorhattok hozzám. Mert én akár holnap is fogadóképes vagyok! Csak írjatok előtte, hogy jötök!
Az a borsóleves meg gyorsan készen van!
Bár tudom, hogy ez nem így megy, de azért ha mégis..... én nagoyn örülnék nektek!

Bridget! Köszönjük a híreket Katáról!
A többire majd holnap válaszolok. Megyek, mert elkések.

Puszi mindenkinek!
Vendég
 


Bridg!
((((((((((Brigi))))))))))
Hát tudod.....a szerelem öl, butít és nyomorba dönt....és elveszti az ember a normális ítélőképességét :roll: :cry:
Úgy sajnálom, hogy anyud nem látja agazi arcát..... vagy nem akarja :roll: :roll: :roll: :roll:

Kati!
Remélem, azért babóval minden rendben lesz!!!!! Vigyázz magatokra!!!!! Várunk vissza a jó hírekkel :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
(((((KAti)))))

Pendi!
Elvileg részemről rendben, nem megyünk sehova sem......most úgy néz ki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


En is raerek holnap!!! :lol:

Kepzeljetek el en meg mindig verzek :cry: most mar atol felek mi van ha ez korai veteles volt :cry: :cry: mr ez mar a 9.nap :shock: :shock: :shock: :(

[quote] írta:gy sajnálom, hogy anyud nem látja agazi arcát..... vagy nem akarja


Nem akarja...vgy nem erdekli :? tudod nekunk noknek altalaban mindig az ilen semmire kellok kellenek :roll: na nem a ti esetetekben de komolyan mondom 80%-anak tuti :roll:

Most tenyleg varjak hetfoig? :roll: marmint a verzesemmel :?: :!: :idea: olyan tanacstalan vgyok :? :roll: :(

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Irt Kata megint!!!!
Megnyilt a belso mehszaja :shock: En nem tom ez mit jelent de megkert keressem meg Groni szamat hatha o tud neki segiteni :?

Kata nagy nagy oleles es sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kata!
Nagyon drukkolunk, hogy a baba megmaradjon :!: :!: :!: :!: :!:
Kitartást drága!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?