Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek, Lili most először elkezdett beszélni a kistesóról.
Hogy neki még nincs kistesója, de kislányt szeretne, és vegyünk egyet. :lol:

Luca,
elhiszem, hogy kétségek közt vagy. Nagyon nehéz lehet.
Felébredni meg szerintem azért ébredtem fel, mert előtte nagyon bestresszeltem magam azon, hogy mégsem vittek a műtőbe. Műtét alatt is vérnyomáscsökkentőt kellett kapnom. Még előtte a kábító sem hatott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Aliz, engem nem vágnak át többet.Már résen vagyok.
Vendég

Linacska,

ez nagyon jó, hogy Lilike lekezdett beszélni a kistesóról. :lol: Nagyon szép kislányod van! :lol:

Luca,

azért arra kiváncsi volnék, hogy a Dr.Szabó Gábor is egy véleményen volna-e a genetikussal illetve a patológussal. :shock:
Abban pedig Én is egészen biztos vagyok, hogy lehet még Neked egészséges kisbabád. :lol: :lol: :lol: Sőt, lesz is, mert akarjátok és itt mi is akarjuk! :lol: :lol: :lol:

És mindenkinek lesz egészséges kisbabája itt a fórumon! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, az, hogy Ti akarjátok, nagyon komoly érv mellette! :lol:
Vendég

Luca,

itt már csak ilyen a csapat. :lol: :lol: :lol: Itt mindenki mindenkinek kisbabát akar! :lol: :lol: :lol: És ez így van jól! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Luca!

Talán emlékszel mikor írtam, hogy akkor érdemes Gy.P.-hez menni, mikor már erős vagy! Nem véletlen! Nekünk olyan jegyzőkönyvet adott, amiben részletesen leírta, hogy a babának hány egészséges petefészke volt, négyüregü szíve, az agykamrák milyen állapotban voltak, hány centi, hány gramm stb.! Teljesen szétszedik ilyenkor a piciket, bocs a fogalamzásért, de ez van és borzalmas olvasni! Tehát a pathológus nem téved! A genetikus pedig abból dolgozott amit kapott, hozzáteszem, hogy Gy.P. is az, érdemes vele elbeszélgetni, hogy ki hibázott, teljesen pártatlannak tűnik! A 12 hetes babáról van valami hír, hogy vele mi volt?

Kép

Kép
gröni

Luca: Én csak azt tudom mondani, hogy ne add fel. Igenis lesz neked még kisbabád:) A rossz után a jó jön tudod....
Sajnos ez , hogy bizonytalanságban vagy ez nem jó. De hidd el az élet még megáld egy kisbabával.

Gyongyi: Jó, hogy nem kellet műteni:)

Linacska: Nem baj, hogy hamarabb keltél fel a fő, hogy túl vagy rajta és jöhet a kistesó:)

Kép
csucsu05

Gröni, nekünk is éppen ezeket írta le, ilyen részletesen!Csak nekünk a herék vannak jó helyen!
Beszélni fogok vele, tuti!

A 12 hetes babáról is mindent leírt!Már ami látszott.
Vendég

Juca, még egyben?

Tényleg, Te kinek írsz sms-t???????
Vendég

Elmegyek aludni, jó éjt!
Vendég

Luca: neked is jó éjt!:)

Kép
csucsu05

Mindenkinek jó éjt és szép álmokat!

Kép
Vendég

Hova tűnt mára mindenki? Én eddig csavarogtam meg aludtam.
Most kezdem újra a csavargást, mert mehetek gyógyszertárba. Apát elkísértem az ügyeletre, mert náthás, és ha már ott voltam, megmutattam a sebem, hogy biztosan így kell-e kinéznie. A doktornéni meg mondta, hogy biztosan nem így kell, úgyhogy mehetek betadine-ért, meg valami ragacsért. Igaz, hogy az a lényege, hogy szellőzzön, de nem így, mikor váladékozik, mert így elfertőződhet. Hát boldog vagyok...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok,

merre vagytok???

Linacska,

Nem semmi, ha így be van gyulladva a sebed! :shock:
Vendég

Aliz,
visszamentem a kórházba, kitisztították a sebet. A lényeg: nincs szétnyílva, az, meg hogy váladékozik, talán még normális is. Kamillázni kell, és ragasztgatni, amíg ürül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Már én is itthon vagyok. Jól éreztük magunkat, tudtunk strandolni, bár azért volt pár nap, amikor eszkimó-kiképzést kaptunk.

Nita, végül igazad lett, minden ott volt, amire szükségünk volt. 8)

Lina, örülök, hogy túlvagy rajta! Most már akkor minden oké lesz. Remélhetőleg minél előbb begyógyul az a seb!

Alíz, Peti fiad akkor biztos jól érzi magát a mamánál!
Vagy azóta már otthon van?

Luca, borzalmas volt még olvasni is, amit írtál. Nagyon sok erőt kívánok Nektek a jövőben (is) és természetesen egy kisbabát!!!

Szilvi, örülök, hogy klassz volt a nyaralás. Hát igen, irigykedtem is egy kicsit a bulizós nyaralás miatt.
S Te Somogy megyében laksz? (Lehet, hogy rosszul emlékszem, de mintha ez lett volna régebben kiírva.)
Remélem, akkor jövő májusban már hármasban mentek a lagziba!!!

Juca mostanság a kórházban van??? Tud róla valaki valamit???

Az újakat én is üdvözlöm és kívánom, hogy mielőbb túllegyenek a szomorúságon!

Mindenkinek szép napot!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!
Régebben már írtam ide (sajnos), De már egy ideje csendben vagyok, de mindig olvasgatlak titeket.
Szóval aki még nem tudja: máj. 31-én volt egy befejezésem, és júl 5-én jött meg a menszim. Szerintetek lehet vmi baj, ha ilyen hamar esek teherbe? Ezt csak azért kérdezem, mert olyan fura érzésem van.
bubusmumus

Ggica!

Örülök, hogy jó volt a nyaralás!!
Vigyáztál magadra nagyon ugye??? Róka komák??
Igen, somogyi vagyok.

Hát remélem sikerül minél előbb újra összehozni egy bébit, aki már meg is fog születni..

Gratula így utólag is az évfordulóhoz!!

Bubus! Csak nem????? Én sok heylen olvastam, hogy úgyis akkor jön újra a terhesség, ha a szervezeted felkészült.. De miből gondolod, hogy terhes lehetsz??

Kép
szilvia80

szilvia80 - igazából nem tudom, hogy mit érzek, csak olyan furán fájdogál a pocim, de lehet csak a pé miatt . Kicsit félek, nehogy korai legyen! A doki azt mondta, hogy ha úgy alakul akkor jöhet, és én is felkészültnek érzem magam :)
Olvastam a történetedet és szorítok neked nagyon, hogy minél előbb + teszttel gyere!
És persze mindenki másnak is! +++

Nita :Mi újság veled? Ti még ugye csak szeptembertől élesben?
bubusmumus

Ma ünnepeltük meg Lili névnapját. Teszek fel képeket:

Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Egyben és itthon... :lol: :lol: :lol:

Luca!

Ez a nő több ponton akkora hülyeségeket mondott... mi az, hogy egy magzaton nem látni, hogy fiú-e vagy lány, meg ha kívülről mutat egy nemi jelleget, akkor még nem biztos, hogy az...? Meg, hogy nem öröklődős fajtából való. Mi a Down kór? Jajj Luca, ne hagyjátok magatokat megvezetni, persze védi magát, meg az irháját. Meg még ekkora baromságot, hogy az egészséges táplálkozás... nya inkább nem dühöngök itt, csak látom Ti is éreztétek, hogy mennyire átlátszó ez a duma. Gyanítom még sok ilyen blablát fogtok hallani, de a patológus leírta keményen sajna azt, amit, és ezen nincs mit mellébeszélni. Az meg külön szomorú, hogy ezt megpróbálja, és még akkor sem kapcsol, mikor már közlöd, hogy szakmabeli vagy. Mi az, hogy nem szerepelt a papíron? Akkor egy fejlettebb szöveggel áll elő? Persze, hogy kíváncsi, mondhatnánk izgatott... Csak egyszer ismerné el, hogy bocs tévedtem.

Na megyek inkább.

Pussz:

J.

tjuca

Juca, igen, mi is éreztük, hogy átlátszó a duma.
Ami új és hihető infó volt azt megjegyeztük, a többivel nem foglalkozunk.
Összegyűjtjük a papírokat, és irány a főváros, jobb szakemberek.
Nem is érdemes már foglalkozni a múlttal, semmin nem segít.
Ha még rászánjuk magunkat,akkor odafigyelünk a jelenre.
Ez a terhesség szerencsétlen véget ért sajnos,sokat tanultunk belőle.

Hogy vagy?
Kinek fogsz sms-t írni?Vagy egyszercsak eltűnsz, és fotókkal jösz vissza? :lol:
Vendég

ggica örülök,hogy igazam volt! :twisted:
bubusmumus műtét után még lehet más a vérzésed! :roll:
igen mi szeptembertől! :lol:
linácska nagyon helyes kislány a Lili!!!!! :lol:
juca hogy érzed magad,így a finis közelébe?
:lol: :oops:

Luca sok sikert és ne hagyjátok magatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina, nagyon sokat változott Lili!
Már nem olyan babás, hanem igazi kislányos!
Nagyon helyes!

Nita, köszi!

Most egy kicsit megpihenünk amíg meglesznek a papírok, aztán jön a többi felvonás.
Vendég

jó pihenést! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina,

nagyon szép kislányotok van! :D

Juca,

most már rajtad a szemünk! :D

Luca,

de örülök, hogy jöttél! :lol: :lol: :lol: Ne hagyjátok magatokat átverni, nagyon átlátszó volt a doktornő szövege. Szerintem még ő maga sem hitte el amiket Nektek mondott! Kíváncsi leszek, hogy mit mondanak majd Nektek Budapesten.
Vendég

Sziasztok csajok.
Hát nem egyszerű kiigazodni a dokikon ez igaz.
Szóval ezt itt még nem mondtam nektek, de anyámnak 43 évesen született down kóros lánya.Most 16 éves a hugom már abban az időben is és azóta is ugye jártak dokihoz és nem győzték hangsúlyozni, hogy az az egy db petesejt ami épp aban a hónapban volt, az a szerencsétlen véletlenség, hogy épp abban a hónapban esett teherbe.
Bármrlyik másik hónapban esett volna teherbe egészséges gyermeke születhetett volna.
Sem nála , sem a gyermekeinél nem fog ez azért előfordulni, mert esetleg örökletes.Ettől egyáltalán nem kellett tartanunk.Természetesen idősebb korban ez gyakrabban előfordul.
Én Drága Luca, biztos nem adnám föl, ugyanolyan esélyed van egészséges babát világra hozni, mint bármelyikünknek.Az hogy ez most veled történt meg ehhez nem tudok semmit fűzni, benne van a pakliban nekünk ugyanúgy mint neked.
Egyértelműen azt gondolom, hogy a másik babádnak semmi baja nem volt, nem fogják beismerni, hogy nem jó helyről vettek mintát ezt ne is várd tőlük.
Juca, jól bírod.Itt is ezzel riogattak egy kismamát az utsó héten hogy kissebb a baba fejmérete mint amilyennek lennie kéne.
Áh semmi baja nem volt, nem minden baba egyforma nem lesz ott semmi gond, de ezt te is tudod, sok szerencsét a szüléshez.
KIcsit azért irigyellek mert legalább lélekben szüléshez készülhetsz, én most voltam dokinál pénteken, és megmondta, ha csak nem úgy megyek be szűlni, hogy már bújik kifele, akkor császár lesz.
Egy kicsit most be vagyok szarva, de hát ez van.
A babám jól van méretei tökéletesek, és még mindig nem lohadt le neki a fütykös, szóval fiú ezerrel.
De ha nem mondanák is tudnám, mert gőzőm nincs mikor aludhat, én erről nem tudok, anbban bízom hogy azokban a röpke fél órákban amit bírok egyhuztomban aludni éjszaka talán ő is elszunnyad, mert ha kimegyek vécére, már bökdösi a hólyagomat.
Teljesen szétrúgja a beleimet estére már nagyon fáj a hasam.
A méhszályam teljesen zárt a méhnyak nem rövidült, ja és farfekvéses, de nekünk tökmindegy hogy milyen fekvésű.
Kezdek belenyugodni a csasziba, bár kicsit megroppantam akkor.
Puszi mindenkinek, újaknak is, a várakozóknak nagyon szorítok.
Luca neked nagyon sok erőt, Juca te pedig ne sumákolj, tessék üzenni valakinek ha meglesz a fiacskátok.

Kép

Kép
napsugár035

Basszus 30 hetet betöltöttem, na még annyit aztán már nem untatok senkit magammal, a cukrom tökéletes.
Éhgyomri 4.67 60 perces 6.7 120perces 4.3
Mai napig 7 kg a plussz.megdicsért a doki, csak így tovább, megbeszéltem vele az anyagi oldalát is a szülésnek, majdnem leestem a székről, 90 ezreket hallottam itt annyi, csak nála nem kevesebb mint fele.ő állítólag beleszámítja hogy havonta adtál egy 5-öst

GGica, mikor mész dokihoz?
szorítok ám nagyon

Ja olvasok mindig képben vagyok ám, csak néha annyira zsibbad a kezem hogy nincs kedvem semmihez, írni sem

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Már csak 10hét van hátra:) nagyon repül az idő. Igy látni csak igazán.
Ne élj az élet megoldja hogy császár vagy sem. Még bármi lehet.
Ha pedig császár akkor sincs baj 5perc alatt meglesz a baba. Sajnos a zsbinámnál 6óra szenvedés után mondta a doki császár.Kicsit megijedtem de végül nagy volt az öröm. Amúgy nekem is sokáig azt mondtál császár mert farfekvéses volt a Szabina. Aztán befordult. beszélj hozzá és ne is gondolja császárra. A gondolataink nagyon befolyásolnak minket!!!
Puszi.

Kép
csucsu05

Ne élj= ne félj:)

Kép
csucsu05

Sugi, örülök, hogy minden rendben van!
Császártól szerintem se félj, bár nekem nem volt olyan, de most a babáknál nekem is ezt helyezte kilátásba a doki.
Én nem ijedtem meg tőle, legalább tudod, hogy mire számíts, nem igazán adódhatnak váratlan helyzetek, szóval szerintem ettől ne izgulj.
Bemész, kiveszik, és túl vagy rajta. :lol:

Jó, utána nehezebb, de csak az első pár nap.
Vendég

Hahóóóó!!!

Vagyunk...

2 hétig szabin volt a férjem, édes hármasban voltunk, a többiek a Balcsin voltak anyukámmal. Tegnap jöttek haza.

Juca, irtóra a finisben vagy!!! :shock:

Juca, úgy örülök, h új erőre kaptál, és nem adjátok fel.

Lina, annyira szép Lili! Igazi nőci!

Rakok pár képet, és megpróbálok némileg visszaolvasni... :oops:

Puszik!

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
zmimi

A 2. Juca persze LUCÁNAK szól... :oops:

Kép
zmimi

zmimi nagyon édi baba a Zsombor! :lol:

Luca minden elismerésem a tied hogy ilyen erősek vagytok!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

napsugár hamarosan a karodban tarthatod a Balázskát!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bubusmumus!

Lehet hogy tényleg csak a peteérést érzed. A műtét utáni hónapban én is erősen éreztem a hasam, és szerintem peteérés lehetett. Ha jól számolom most vagy 14. napon?? A műtét előtti hány napos ciklusaid szoktak lenni?

Linácska! Gyönyörű a Lili lányod!!

Ggica, nem emlékszem, de voltál már orvosnál? Mit láttatok?? Vigyázz magadra..

Juca, már nem sok van hátra!! Izgi lehet nagyon..

Kép
szilvia80

Sziasztok csajok!

Hazajöttem, de vissza akarok menni, annyira jo volt!!!

Még nem olvastam vissza, de bepotolom. Addig is vki összefoglalná, mik történtek?
Köszike.
encike 2

Encike!

Üdv itthon! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat...

Kép
szilvia80

Szilvi!

Köszi, de tényleg rövid volt az idő, vagyis gyorsan teltek a napok.
Nagyon-nagyon jo volt!!!!
encike 2

encike de jó,hogy ujra vagy!
Képeket tudsz majd hozni? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Persze, de ha nem harizol csak holnap.
Most tesszük még fel a képeket, aztán a szomszédba megyünk vacsizni.
encike 2

mért haragudnék? :roll:
jó a holnap vagy utána is!
Jóétvágyat a vacsihoz!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszike!
encike 2