Új privát üzeneted érkezett!

Jenny
Igen, tudom. De hát a mostani helyzetünkben ez nem jelent semmit. :cry: :cry: :cry:

Jaj, egész nap meg sem álltam. Annyi a meló itt a munkahelyemen. De mi vár majd rám, ha megjövök a nyaralásból. :cry: :cry: Senki nem fogja megcsinálni helyettem, úgyhogy majd tornyosulnak a tennivalók.
Ma munka után bevásárolok az útra, holnap meg pakolás. Szombat reggel 7-kor indulunk. Azért még előtte jelentkezem.

Mindenkinek további szép napot!

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon tudtam jönni. Volt, hogy a net nem engedett, volt, hogy nem értünk rá.Annyi felé jártunk, hogy most ki vagyok purcanva.
Jenny: Köszi, hogy beírtad a receptet. Nemsokára kipróbálom. :D
Remélem sikerül. :?
Lilla: nagyon jó nyaralást Nektek! Most elfoglalt vagy, de 2 nap múlva de jó lesz Nektek. :D :D
Era: Hmmm. Vendégek. Akkor Neked is van mit csinálni. :)

Többieknek is sok puszit küldök, bocs, hogy most nem írok külön mindenkinek,de iszony fáradt vagyok.
Sziasztok! Mindenkinek jó babásodást. :D Mindent bele! :D Megy a drukk mindenkinek!
Ildi
brumm
 
 


Hú, most néztem, hogy laptetős vagyok. :D
Nagyon elfáradtam ma, most végeztem.
Holnap még benézek.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
p__lilla
 
 

 
 

Sziasztok!

Látom ma nem nagy forgalom volt itt.
Jöttem elköszönni, holnap reggel indulunk. :D :D
Jövő szombaton jelentkezem.
Addig is legyetek jók.
Mennek a drukkok. Akik meg félidőbe járnak..., mindent bele!
Kismamiknak kitartást ebbe a melegbe.
Puszi mindenkinek!
Lilla

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Húha, lemaradtam Lilláról, pedig el akartam tőle köszönni, és jó nyaralást kívánni... :(
Tuti jó idejük lesz, irigylem őket!
Anda, megnézted a babatervezők otthona honlapot?
Én most egy kolléganőmmel együtt a málnalevelet iszom, mindkettőnknek lüktetnek a petefészkek rendesen. :D
Ildi, szívesen a receptet, én mégcsak egyszer csináltam sósat, de az jó lett nagyon.
Era, na a bankos ügyemben a fejlemény: Apa volt bent a CIB-eseknél, és azt mondták, hogy úgy lehet az FHB-t kijátszani, hogy veszünk fel valahol lakáshitelt a kinézett házra, és abból visszafizetjük a 4 millát nekik. Igy nem tudnak tovább hiteltörlsztést vonni, mert nem lesz tartozásunk.Közben hirdetjük a panelt is, a lakáshitel meg állítólag 2 hét alatt megvan, és adóstárs sem kell, mert ugye nekünk itt a lakás. Ki is néztünk egy nagyon tutit, csak az a baj, hogy 15 milla, de 2 szintes, 3+2 félszobás, nagy, rendezett kerttel.
Azért még nézelődünk, hátha van olcsóbban is. Jó lenne, ha a pénz meglenne hamarosan, talán még beleférne egy szeptemberi, októberi esküvő is...... :roll:
Többiek, Alma, Ági?

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Jenny
nagyon drukkolok, h rendeződjenek az anyagi ügyeitek, és legyen esküvő is! Nagyon jó dolog az! Én nem hittem volna, de most így 3 év után újraátélném szívesen! :-)

Hát a főnököm most ment el 3 hét szabira, mert házat épít és a barátnője szül... én meg egyedül vagyok így, nem mehetek csak úgy le, ráadásul az anyagi része is megviselne minket :-( bár nem szeretek dolgozni (nem azt csinálom, amit szeretnék), mégis szívesen dolgozom, amíg bírok. Persze a húzósabb időszakban nem fogom leterhelni magam, az biztos. Most meg igyekszem lazán felfogni, és hogy szerdán le kell utaznom Miskolc mellé, megpróbálom kalandnak felfogni. Pláne, ha a férjem is tud jönni velem, nem jön közbe neki semmi.

Ildi,
már rég akartam mondani egy ősrégi megjegyzésedre, hogy valóban én sem tudom a doki annak idején miért nem vette észre a terhességi tüneteket, amikor megvizsgált. De nem baj, ennél nagyobb gond ne legyen.
Próbálj meg pihenni is a sok program közben! És gyere, írj, ha lehet! :-)
f_alma
 
 


Anda
akkor te az I. sz. női klinikára jársz?
Arra nem válaszoltál, h nem hiszel/bízol a nem modern orvostudományi gyógymodokon kívül másban? Azóta eszembe jutott az aviva torna is, ami ilyen női hormon problémákra is javulást tud hozni. De bocs, nem akarok nagyon nyomulni, csak kicsit úgy tűnik nekem, hogy a dokik nem igazán tudnak segíteni rajtad. De mindenkinek a maga útját kell járni! :-) Drukkolok! Hajrá!

Pusszantás,
Alma
f_alma
 
 


Sziasztok!

Jaj, de jó lehet Lillának. :D :D :D
AZt nem is kérdeztük tőle, hogy hány napra mennek. Biztosan nagyon jól fogják magukat érezni. :D

Jenny: Ma megcsináltam a muffint. nagyon jó lett. Köszönöm.
Bár legjobban én kattantam rá, a Bercus szeritem már nem bízik a muffin formájú dolgokban, rontottam el néhányat mostanában.
:oops:
Alma: Nem lesz ennél nagyobb bajod! :D :D :D Minden rendben lesz. :D :D :D
Most már pihenek, csak akkor összeszaladtak a programmok. :)
Majd lehet, hogy nemsokára írok egy Pü-t.

Anda? Te is rég jártál erre.Gyere!!!!!
Egyébként zárójelben mondom Alma ötletére, hogy azért jók ezek a torna jellegű dolgok, mert hátha használ, de rontani biztosan nem ront a dolgon. :wink: De én is azért mondom zárójelben, mert én sem tudom, hogy próbáltál-e már ilyesmiket. Lehet, hogy már túl vagy sok hasonlón.

Era? hogy telik a hét? Mikor is hozod, a zebrás tesztet? :wink: :D

Ági???Gyere!!! :D

Szerintetek az ilyen terhességi vitaminok kiválthatók valami természetesebbel? Gondolok ilyenre, hogy zöldárpa tabletta, vagy bűzafű? Talán az NLC café-n olvastam, hogy ott egy dúla ajánlotta vaspótlásra. Én valami ilyesmire gondolok, mert ezeknek olyan sok jó hatása van a szervezetre. De vajon tényleg szedhető terhesség alatt, olyan kevés információ van róla ezirányban.

NO, mentem, minden jót Nektek, és írjatok, ha van időtök!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Jenny: Drukkolok a házhoz, és az esküvőhöz is. Minden kialakul. :wink: Azért jó, hogy meg lehet kerülni az Fhb-t. MI is kínlódtunk velük. 15 milláért jó nagy házat sikerült találnotok. Bár nem tudom a lakásárakat, de jónak tűnik ennyiért. :D Persze nézzetek szét, hátha van mégjobb áron.
MÁlnalevél: JÖnnek az ikrek, figyeld meg. :D :D
brumm
 
 


Sziasztok!

Iszonyú meleg van!!!!!!!
Már izzadva ébredtem, hálóingem a nyakamban, Apa meg is jegyezte, hogy jó látványra ébredt. :lol: :oops:
Igen, 15 milkó egy nagy házért nem rossz, de a felvett kölcsön utáni havi törlesztőrészlet már nem ennyire szívderítő. Nem is beszélve egy nagy ház utáni rezsiről...
Az Aviva tornára én is szívesen elmennék, nagyon jó dolognak tartom, csak errefelé sajnos nem tartanak, csak a Kriston féle intimtornát.
Én nagyon hiszek a természetes dolgokban, a ciklusomat is azért próbálom rendezni gyógynövényekkel. Amikor hallom, hogy valakinek a prolaktin szintjét gyógyszerrel rendezik, felvisítanék, hogy csajok, miért nem a barátcserjével rendezitek???
Na de ez én vagyok, van, aki az orvosilag bevált szerekben hisz, és ha az eredmény egy csodaszép baba, akkor már nem is lényeges, hogy készült. :wink:
Ildi, a búzafűről meg zöldárpáról én sem tudok semmit, de ha neten rákeresgélsz, biztos találsz infókat. Én bíznék benne, ha már egy dúla mondta, hogy jó.
Na megyek, nekiállok a sült csirkének. Nektek szép napot!
Ágival mi lehet? Era, te sem tudsz róla semmit??

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Hú, de szutyok éjszakánk volt. A Bercike belázasodott. És nem is akart neki lemenni a láza. Délelőtt az orvosnál voltunk, a torka kicsit piros, meg az arcürege nem jó. Azt mondta a doktornéni, hogy ilyet fürdőzéskor lehet összeszedni. De nem is jártunk ilyen helyen. Csak a nyaraláskor. De az meg nem most volt. No,csak rendbe jöjjön hamar.
Jenny: Igen. a törlesztőrészlet húzós. mi is ezért toporgunk egy helyben, mert kifizettük az előző hitelünket, és a férjem nem hajlandó mégegyszer felvenni hitelt,mert nagyon kiábrándultunk a bankokból. Annyival többet kell visszafizetni, és évekig, hogy most a munkahelytől
kértünk kölcsön, amit egy év múlva tudunk le, az autókölcsön is akkor ér véget, és utána nem lesz hitelünk semmi. De így alig van pénzünk a házat felújítani, de inkább most lassan haladunk, és egy év múlva már elfogy a fizetni való.Valahogy majdcsak túléljük ezt az időszakot.
Keresgéltem a neten a búzafűről, de valahogy arról, hogy terhesség alatt szedhető-e, nem nagyon van infó.
Írjatok, ha van időtök.
Puszi mindenkinek!
Ildi
brumm
 
 


http://shop.unas.hu/shop_news.php?shop_id=3487&news=820

Ildi, az oldal alján, a kék kérdések feletti 3. bekezdésnél írják, hogy szoptató és terhes anyák is fogyaszthatják a búzafű teát, vagy a levét.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: Köszi! :D
brumm
 
 


Sziasztok!

Életjel! Még élek... :D nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt napokban, a hétvégét meg Sopronban töltöttük a párommal kettecskén! :D gyönyörű város! Jó volt a szállásunk. Ebédeltünk egy állítólag jónak mondott vendéglőben, de amit rendeltem annyira rossz volt (túl azon, hogy a salátám merő homok volt, a rizs nem volt megfőve, a húsnak semmi, de tényleg abszolúte semmi íze nem volt! Jah, és azt kifelejtettem a sorból, hogy minderre több, mint negyven percet vártunk...) Hazafelé vágányzár volt Kapuvár és Győr között, úgyhogy ezt a 60-70 km-t busszal kellett megtenni. Na mindegy a lényeg, hogy jól éreztük magunkat és kellenek a kalandok is, különben nem lenne miről mesélnem! :D

Kép
anda81
 
 


húúú megpróbálok a kérdészáporokra reagálni:

Szóóóóóval:

Jenny:
Nem még nem néztem meg a babatervezők lapját, mert egész egyszerűen nem volt rá időm! :oops: :oops: de ígérem megteszem
Egyébként az aviva tornáról már hallottam, de még nem sikerült kiderítenem, hogy mennyiért és hová lehet járni.

Alma:
Nem, én a II. Nőire járok, dr. Börzsönyi Balázshoz

Brumm:
Hogy van a gyermek? Remélem már elmúlt a láz!

Kép
anda81
 
 


Ildi: Remélem Bercike jobban van már.

Sajna ágiról én sem tudok semmit:( Remélem jól vannak.

Jenny: Ez fantasztikus hír!! Kívánom, hogy sikerüljön a ház vétel. Hidd el mostantól csak a jó jön :)
Új ház , baba és boldogság:) :) Ja és esküvő:)

Én kifáradtam a múlt héten. Ma egész nap pihiztünk mert tegnap késő este értünk csak haza.
Ma lángost sütöttem isteni lett:)
Mensi holnap vagy holnap után nem kéne megjönnie.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Megint szutyok éjszakánk volt, viszont, úgy tűnik a láz elmúlt délelőttre. Ma már rendben volt a Bercus. Csak a hasa fájdogál. Állítólag van valami ilyenféle járvány errefelé. Remélem, tényleg hamar meggyógyul.

Anda: De jó lehetett a hétvége. :D
Az Avivát szerintem Alma tudja, hogy hol és mikor van. Vagy ő valamilyen másfajtára járt? Hú, nem tudom. :oops:

Era: Nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg. És gyere ám tudósítani, nem eltűnni. :wink: :D
Lángos biztos fini volt. A héten nekem is eszembe jutott, hogy kéne sütni.

Többiek? Gyertek!!!!!

Most olvastam a palástfűről. Akinek vetélése volt, annak ajánlják a 3. hónapig. Méherősítő....(Tudom, hogy Jenny is írta, de most valahogy tudatosodott bennem, hogy ha ott tartok egyszer, bevásárolhatok némi adagot.)
No, sziasztok, Minden jót, jó éjszakát!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Anda, hát tényleg kalandos hétvégétek volt! :)) De a pároddal átélni...szebbé teszi, és majd lesz miről mesélnetek a gyerekeknek! :lol: :wink:
Era, örülök, hogy jelentkeztél! Meg annak is, hogy minden oké! Nagyon drukkolok, hogy 2 nap múlva csíkosodj!
Ildi, a palástfű jó dolog, én már be is szereztem, 1 hónapja azt is. :oops: Peteérésig málnalevél tea, aztán palástfű tinktúra. Ha valamikor összejönne a baba, akkor én is a 3. hónapig szedném.
Már halvány a csíkom az ovuteszten, 13. napomon vagyok, úgyhogy remélem ez a hónap nem lesz maratoni ciklus. Nekem már ez is öröm, ha minden oké. :D
Van a melóhelyemen egy csajszi, 2 éve volt egy vetélése, azóta nem is próbálkoztak, ebben a hónapban kezdték. 16. napja van, hőmérőzik, és teljesen ki van borulva, hogy még nem volt peteérése. Azt hajtogatja, hogy elmegy inszemre, merthogy volt kivizsgáláson, és azt hazudta a dokinak, hogy próbálkoznak már egy éve, és nem jön össze. Pedig nem is igaz. Igy a doki bármikor megcsinálja neki az inszemet.
Eléggé elítélem, ezért, hiszen adj uram, de rögtön alapon nem lehet babát kapni. Másrészt akinek nem muszáj, sztem az inszem sem egy laza dolog, a hormonok, a pénz...
Voltak nekem is érdekes időszakaim, de sosem hisztiztem a gyerekért. Érdekesek egyesek...

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Era, annyira rég szeretnék lángost enni/sütni, el sem hiszed!!!! Leírnád a receptet? :roll:
Drukk a nem megjövéshez! ;)

Anda,
Arwen torna Bp-en van, az Eü Főiskolán a Vas utcában, és még egy másik helyszaínen. Egy alkalom 1500 Ft, 10 alkalom 10 000. Most nyáron nincs, majd ősztől lesz újra - gondolom a tanítási évtől. Jajj, de et nem is ezt kérdezted. Aviváról csak ennyit tudok: http://www.avivamodszer.hu/
Sopronba is rég elutaznék, de még nem került rá sor! Biztos sikerült egy kicsit kikapcsolni magatokat a hétköznapi hajtásból!

Ildi,
Bercusnak mielőbbi gyógyulást! Hogy vagy ettől függetlenül?

Málnalevél=ikrek?? Ildi, ne ijesztgess! :D

Nálam meg úgy tűnik, hogy kezd az étvágyam az undorodás fölé kerekedni, így ma nagyon sokat ettem az előző napokhoz képest. Viszont a farmerem felső gombját már nem kényelmes begombolni... :oops:

Jó éjt Nektek!
Alma
f_alma
 
 


Jenny: Szerintem is fúra egy dolog, hogy rögtön inszemre megy. És ilyen könnyen feladja. Hisz a jó munkához idő kell a mondás szerint is. És valljuk bemost nehéz kivárni a babát de utolag majd nosztalgiázunk rajta mennyit küzdöttünk a babáért. Szerintem az út is szép noha néha buktatók is vannak benne.
A cél viszont nemes. :)

Alma: Lángos receptje: 0,5kg liszt, 2db egész tojás, 1,5dl tejföl vagy kefír, 3dkg élesztő, 1kis kanál só vagy egy nagyobb csipetnyi.
Az élesztőt felfuttatni kevés tejben. Öszzedolgozni a hozzávalókat és megkeleszteni. Majs olajban kisütni. Igaz én kenyérsütőben kelesztettem. És porélesztővel csináltam. De a sima élesztő jobb állítólag csak nekem ez volt itthon. Finom volt csak nem volt talán olyan könnyű a tészta. De 12db kön ki ebből az adagból és el is fogyott:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!
Lányok: Köszönjük a jókívánságokat, eddig jól van a Bercike. Csak valahogy felborult az alvásunk. éjjel fent van, valószínűleg mert nappal meg sokáig alszik. De majd viszaáll ez is.

Alma: Azért ne ijedj meg. Csak elképzeltem, hogy a málnalevél rendesen beindítja a peteérést, akkor akár kettesével jöhetnének a babák. :wink: :D Inkább csak elképzeltem.
Étvágy: :D Tudja az a babuci, hogy mi kell neki! :D

Jenny: Nem semmi a munkatársad. Lehet, hogy két hónap múlva már sikerülne nekik magától is, és ilyen tortúrának alávetni magukat egyből....Ők tudják....
Ez a palástfű egyre jobban tetszik. :)
Egyébként még eszed az aloe-s vitaminokat? Vagy már csak a teákat iszod?

Era: Várjuk a csíkokat. :D

Mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Na, Era, mizu? :wink:

Ildi, meg a többiek, Era Szabináján kívül nem is láttuk még a gyerkőcöket! Nem akartok képeket feltenni?

Ildi, az aloét már nem iszom, elég drága volt, 3 hónapig ittam csak.
A magzatvédő vitamint is abbahagytam, feleslegesen nem szedem, végülis asszem 8 hónaig szedtem, fel vagyok már töltődve. Ezt abból gondolom, hogy a hajam egyáltalán nem hullik, pedig azelőtt hajmosáskor egy csomót szedtem ki a lefolyóból. A B vitaminok megtették a hatásukat.
Jelenleg szedek: folsavat, Antioxant kapszulát(antioxidáns hatása van, természetes eredetű és terhesség alatt is lehet szedni)barátcserjét, és málnalevél teát. A málnalevelet peteérés után felváltja a palástfű tinktúra.
Várom a csodát. :lol:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Era: Ne tünj el!!!!! :D Várjuk a fejleményeket. Ugye zebrák járnak arrafelé?
Jenny: ritka béna vagyok a képek betételéhez, az iwiw-re viszont fűzöm a férjem, hogy tegyünk képeket, újabbakat. De még nem jutottunk odáig. Ha felkerül, szólok. :)
Én most elkezdtem a tönkölybúzafű tablettát. Olyan sok szépet , jót hallotam róla.( Persze az lenne az igazi, ha saját magam termeszteném, préselném frissen.De azért egyelőre ennyire nem merülök bele.) Gondolom ér annyit, mint valami magzatvédő vitamin.
(Ugye egyelőre magzat híjján.) Szerintem én már "elevit-mérgezést " kaptam. Már megettem annyit belőle, hogy életemben többet nem fogok. Választok valami mást.
A palástfű málnalevél váltáskor egy -két nap ide-oda mennyire számít?
JA, és jönni fog a csoda. :D :D

Kismamik? Mi újság???? Tessék jönni!!!!!! :wink:
Anda? Veled mi van???
Lilla meddig nyaral vajon?


JÓ éjt, sziasztk!
Ildi
brumm
 
 


Itt vagyok csajok! Nem tünők el igérem. Az van hogy tegnap vagy tegnap előtt kellet volna megjönnie. Teszteltem 2X. Negativ. Igaz este teszteltem. reggel nem. Még mensi sehol. Tünetek vannak de azt nem nézem hisz jártam már igy. Hőemelkedésem is van. Várok csajok.....

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Életjel! Még mindig élek! :D :D

Csak sajnos a soproni kirándulás során hozzám csapódott egy jó kis gyulladásos-gombás megbetegedés! Fogalmam sincs, hogy mitől és hogyan szedtem össze, de ez van. Ezért nem voltam mostanáig, mert a dokit hajkurásztam, hogy fogadjon már végre. :(
Gondolom,hogy akkor erre a hónapra lőttek a babaprojektnek, de majd meglátjuk. :roll: :?

Szóval Sopron nagyon szép város. :) Jó nagyot sétáltunk végignéztünk mindent, amit lehetett. Három-négy esküvő is volt egymás után, és az egyiknek a vacsorája a mi szállodánkban volt. Jó volt a szálláshelyünk is. Volt kis erkély a szobához, s ha kimentünk, akkor gyakorlatilag az egész város a lábunk előtt hevert, középen a Tűztoronnyal. Jó volt, csak kár, hogy rövid, még ellettem volna egy darabig ott. :D

Közben azért olvastalak titeket is, így nagyjából képben vagyok. Mindenkinek drukkolok! :D Hajrá csajok most már mi jövünk a babásodásban! :D :D :D

Kép
anda81
 
 


Sziasztok!

Era: A hőemelkedés jó jel. :) Várjuk a zebrát. :)
Anda: Szegény. Egyszer nekem is volt gombás fertőzésem. Drukkolok, hogy hamar meggyógyulj.
Majd benézek, mindenkinek puszi!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Era, még mindig: Kép

Ildi, ahogy te az Elevittel, úgy vagyok én is a Gravidával. Sztem minden jó sok bennem, meg amúgy is, tök sok gyümi van mostanában. Majd ha terhes leszek, elkezdem megint szedni. Addigis a folsavat nyomon csak. Sztem a málnalevél, palástfű váltást nem kell halálpontosan venni. Pl. nekem tegnap volt pozitív az ovum, de ma még teáztam, mert kíváncsi voltam a mai ovu tesztre, hátha még pozitív. De úgy tűnik, nem az...(itt van előttem, várom az eredményt) :lol:
Ma apára fel!!!Már nem igazán van amúgy kedvem kalkulálni, kb. 2 naponta együtt vagyunk, az a biztos.
Anda, örülök, hogy jól sikerült a kirándulás/nyaralás. Mi is tervezgettük Sopront, de végülis a Mátra győzött. Jó lehetett!
A gomba nem olyan veszélyes, mint a baktériumos fertőzés, gyorsabban is ki lehet kezelni, még nincs veszve semmi!!! :wink:


Ja igen, Lilla szombatig van Olaszban, gondolom vasárnap már jönni fog mesélni.
Mindenkinek szép napot!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Jenny: Néztem az Antioxant. Nagyon jónak tűnik. Most már elkezdtem a búzafűtablettát, nem akarok variálni, de lehet azt kellett volna inkább kezdenem. Te cseppet iszol, vagy tablettát eszel?
Mi is kétnaponta voltunk együtt, amikor Bercike készült. :D
Ja, én a Gravidától nagyon rosszul voltam. De általában más Béres készítményektől is.
És ha összejön a baba, akkor is szeded az Antioxant is és a magzatvédő vitamint is? Vagy felváltva?

Era? Mi újság? Alakul a másik csík?

Alma? Rég jártál erre!!Gyere? Rendben van minden?
Ági? És Te hogy vagy?

Többieknek is puszi! Gyertek!!!!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Ildi, az Antioxant valamelyik topicban ajánlották, éppen azért, mert még a terhesség alatt is lehet szedni. Ki tudja, mitől halt el a babám, és ez a kapszula a káros szabadgyököket is elpusztítja, az első 3 hónapban jó lesz, ha méregtelenít bennem. Amint kiderül, hogy terhes vagyok, szedem tovább a Gravidát is, meg a folsavat. Ezt a 3-at fogom.
Ma elkezdtem a palástfű tinktúrát, mert tegnap már nega volt az ovum. Remélem segít ez is, hátha be tud ágyazódni valaki. :lol:

Apukámnak pedig ma vettem gránátalma kapszulát, nagyon jókat olvastam a neten róla, hogy rákellenes hatása van, megöli a rossz sejteket, megelőzi újak kialakulását, gátolja a szaporodásukat. Ugyanaz a cég gyártja, mint az Antioxant. Remélem szedni fogja, és beválik. Bár biztos fogja, mert mikor elmeséltem ezt neki, mondta, hogy akart venni a télen gránátalmát, mert olvasott róla, csak nagyon drága volt. Ez meg 2 havi adag, és 3500 ft-ért vettem. Anda, ezt leginkább neked írtam. Anyukád hogy van? Ő szed valamit?

Era????????????Nagyon izgulok érted, mizu van?
Alma mikor jön vissza? Nyaralnak ugye?

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: de gondolom terhesség alatt végig szedhető az Antioxant. Vagy szedhető, de fölösleges? Bocs, ha butaságokat kérdezek,csak szeretnék minél jobban képben lenni.
Hát remélem, hogy be tud Nálatok ágyazódni Valaki! :wink: :D
Nagyon szorítok.
Era: Van-e már két csík?
Nektek is szorítok. :D
Alma is nyaral? Tiszta szita az agyam.
Mindenkinek puszi!
JÓ éjszakát, jó hétvégét!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok: Olyan jó olvasni, hogy érdekel mi van velem. Mégha nem is vagyok babás netán akkoris jó, hogy izgultok értem.
Szóval menis sehol. Tegnap csináltam délután egy tesztet. Nega:( Igy ma nem is csináltam reggel. Pedig még ma sem jött meg.
Ma vagyok a 4+4ben tegnap 43ban kimutatná a teszt?
Hát meglátjuk mi lesz.....

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk Olaszból. Még kibírtuk volna egy hétig ott. Kevés az egy hét.
Szuper volt minden. Volt részünk jó időben is, rosszban is, de meleg volt végig. Minden nap strandoltunk, napoztunk. Biciklivel bejártuk a környéket, a tengerpartot. Teleettük magunkat pizzával és fagyival.
Bőrszínünk már hasonlt az olaszokéhoz. :lol:
Már ki is pakoltam a cuccokat, megy a mosógép.
Holnap visszaolvasok.

Csucsu
Megy a drukk 1000-rel. Érdekes, hogy a teszt nega, mensi sehol. Elvileg a (nem)várt mensi időpontjában már kimutatja, de nem feltétlenül. Úgyhogy várjál, hátha pár nap múlva + lesz. Piri meg kerüljön el még 8 hónapig.

Kép
p__lilla
 
 


Lilla: Sajnos éjjel megjött tehát már kaptam választ miért nem mutatta ki a teszt.
el is hiszem, hogy jól telt a nyaralás. Tavaly mi is Olaszországban voltunk imádtam a helyet:)
És akárki akrmit mond: hogy az olaszok nagyképűek meg bunkók én csak szuper dolgokat tudok rólluk mondani:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Sajnálom pirit. Megtréfált megint ez a dög. Pedig bíztam benne, hogy sikerül, hiszen a petefészkeid fájtak. Reméltem, hogy mire visszajövök, lesz egy + teszted.

Imádom Olaszországot. Egyáltalán nem bunkók. Kedvesek voltak. Mondjuk mi fizettünk. 8) Szép, rendezett a tengerpartjuk, a város egyáltalán nem volt szemetes. A vécékről, amik útközben fogadtak, azért inkább nem beszélnék. Bár Ausztriába nem volt semmi kifogásolnivaló. A szállásunk is tiszta volt. Az utakon nagyon udvariasak az autósok. Ahogy az ember a zebra felé közeledik, egyből megállnak. Nagyon sok a biciklis is. Velük is nagyon előzékenyek.
Ja, és kimondottan finom a fagyijuk és a pizzájuk. De az utóbbi nem mindenhol. 2 éve már voltunk Bibionéba, és már kitapasztaltuk, hol mit érdemes venni.
Elgondolkoztam rajta, hogy az olaszok milyen szerencsések. Szinte az egész országot tengerpart veszi körül. Vannak hegyeik, így a síelés is adott. Annyira másak mint mi magyarok. Nem idegeskednek, délutáni sziesztát tartanak. Este meg beindul az élet...

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Elveszett bárány megérkezett! :lol: Bocsi, de tegnap Üllőn voltunk anyukám unokatestvérénél, és én olyan de olyan sz...-rul éreztem magam (már fizikailag), hogy alig vártam hogy hazaérjünk. Biztosan ez a hülye időjárás zavart ennyire meg.

Lilla:
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Csucsu:
Mi újság???????

Kép
anda81
 
 


Anda
Egy másik topicban láttam a képeiteket. Nagyon szép helyen jártatok!
Hova mentek nyaralni 31 nap múlva?

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Jenny és Lilla hívtak meg engem ebbe a topikba. Remélem nem baj, ha csatlakozom hozzátok. Pár oldalt visszaolvastam, hogy képbe legyek egy kicsit kik is ennek a topiknak a lakói és nagyon szimpinek találom a társaságot. Remélem befogadtok engem is. Igaz írogatok még pár topikba, de ide is jönnék, ha nem bánjátok.

Irok magunkról pár sort azoknak, akik nem ismernek: 33 évesek vagyunk a párommal együtt. Van egy 2 éves édes kisfiúnk. Őt is nehezen hoztuk össze (másfél év) és most a tesóbaba is sokat várat magára (15 hót) Igaz mi lassan már befejezzük a tesóprojektet (nyár végén), de lehet addig babás leszek ;)

Egyenlőre ennyi, aztán ha jövök majd megismerjük egymást.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


FHB téméhoz: mi is ott vagyunk. Nekem jók a tapasztalatim, mármint az előtörlesztéssel kapcsolatban. Bementünk és igaz várni kellett majd egy órát, de megmondták mennyi az összes hátralévő tartozásunk. És ha előtörlesztünk akkor csak utaljuk a pénzt a fordulónap előtt és ők szépen elszámolják előtörlesztésnek. Nem kellett semmi papírt kitölteni, se új közjegyzői okirat se semmi. És amit januárba küldtek elszámolást szépen rajta volt minden. (2007. dec-ben fizettünk be egy kisebb összeget a hitelbe.) Nem értem nektek mit szívóznak.
Ja és azt is elmondták, mi van ha nem fordulónapon törlesztünk elő, meg mi van, ha az egész összeget akarjuk befizetni. Tök rendik voltak.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Amla: neked ismeretlenül is grat.

Csucsu, Jenny: sajnálom, hogy nektek se jött be az elmúlt hónap. :( Na majd most együtt babásodunk mindahányan vagyunk. ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Szia Viri!
Üdv itt (is)! :lol:
Tényleg itt lenne az ideje, hogy már mi is babásodjunk!

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Szia Virág! :D
Örülünk Neked is,gyere bátran. :D
Nagyon rendi volt Nálatok az Fhb. HAladtak a korral. Egyébként lehet, hogy kezdenek rájönni,hogy ha rugalmatlanok maradnak, akkor elvesztenek ügyfeleket, mivel híre megy azért a dolgoknak.
Drukkolok Nektek is tesóügyben. Kisfiatokat hogy hívják?

Lilla: Örülök, hogy épségben hazaértetek a nyaralásból. Kipihentétek Magatokat. Most egy barátnőmék vannak Olaszországban. :)
Hát, majd talán jövöre megyünk külföldre, (vagy nem, ha jönne egy tesó. :wink: )
Nektek holnap kell menni az eredményekért? Vagy később valamikor?
Drukkolok hozzá.

Era: Sajnálom a pirit. :( új hónap indul, majd most sikerülni fog.

Anda: Hogy vagy? Gyógyulgatsz? Én is rosszul voltam mostanában, de valószínűleg megvan az oka. Mindjárt leírom.

Alma: Merre jársz?
Ági?

Hű egyre többen vagyunk, gondolkodnom kell, kit felejtek ki. :oops:

Szóval úgy jártunk, hogy néhány éjszakája, nagyon rosszul vagyok.
Nem is tudom leírni mi bajom, levegőt is rosszul kaptam,szivem is gyorsan vert. de nem fulladás jellegű. Nem tudom leírni.
Ezzel párhuzamosan kintről valami hígítószag jött be. Már csukott ablaknál aludtunk, nem is mertem szellőzetni, csak a büdös jött be. A szomszédban felújítanak,gondoltuk biztos a parkettát lakkozzák, vagy valami hasonló. Főleg este volt rettenetes erős szag. Mondta a szomszéd, hogy ők semmi ilyet nem csinálnak. Ők is éreznek valamit. De akkor honnan jön???? Mire kiderült, hogy a régi autóm egyelőre áll a melléképületünk előtti fedett részen,( Le kéne műszakiztani, vagy eladni, vagy akármi...) és annak valami gumicsöve kilyukadt, és folyamatosan szivárgott a benzin. Fel is robbanhattunk volna, ha valami tűz lett volna arra. Tök ciki, mi meg a szomszédot kérdezgetjük. :oops: :oops: :oops:
És mikor most átköltöztünk másik szobába éjszakára, persze nem volt semmi bajom, és rájöttünk, hogy minthogy éreztem is a szagot, nyílván az okozta az éjszakai rosszulléteimet.
DE legalább most már rájöttünk, a férjem megcsinálta, megszüntettük az okot, és remélem, most már megint jól tudok aludni.
Bocsi az off-ért.
:oops:
Sziasztok!Jó éjszakát Mindenkinek!
Ildi
brumm
 
 


Hú, tudom, Jenny maradt ki. :oops:
Mondom én, hogy szita kezd lenni az agyam.
Jenny: Hogy vagy? Remélem a palástfű segit Valakit jó helyre ágyazódni. :D
NO, most már tényleg jó éjt!
Ildi
brumm
 
 


Brumm
Holnap megyünk. Sajnos sok jóra nem számítunk. Felkészültünk a legrosszabbakra. :cry: :cry: :cry:
Még jó, hogy nem történt veletek semmi a szivárgó benzin miatt. Vigyázzatok nagyon! De most már nem szivárog ugye?

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Lilla, üdv újra köztünk! Nagyon klassz lehetett, majd azért 1-2 képet szívesen megnéznék. Az ilyen nyaralásokban tényleg az a szar, hogy egy hét alatt az ember épp csak belejön, és már haza is kell jönnie.
Holnapra nagy drukk, hogy valami jót mondjanak, ha meg nem, akkor legyen rá gyors és egyszerű a megoldás. Nagyon szurkolok nektek!!!
Era.....nagyon sajnálom! Pedig nagyon bíztam benne, hogy összejött. A megérzéseim nem jók sajnos. :cry:
Ildi, még szerencse, hogy nem volt valami tűz, és hogy kiderült, mi az oka a szagnak.
Viri, szia itt is!!! Örülök neked! :lol: Sajnálom, hogy nem jött össze ez a hónap. Na de nem te vagy az egyetlen,majd mindenkinek összejön a következő!!! :wink:
Ildi, Viri kisfiát Kendének hívják,és a legangyalibb fiúcska, akit életemben láttam! Nekem ő a kedvencem itt a babaneten! :lol:

Kép
jenny29
Mór
 
 


Ildi: Hú még jó, hogy nem lett baj ebből a szivárgásból.

Kép
csucsu05
 
 


Jelentem, itthon vagyunk. Sajnos nem sok jó hírt kaptunk. Mindkettőnk hormonjai rendben vannak. Nekem rendesen van peteérésem. Minden rendben van. Kell csinálni egy átjárhatóságit a további kezelésekhez. Ettől nagyon parázok. Van valakinek ezügyben tapasztalata, vagy infója? Röntgenes lesz, annyit tudok, és itt Ajkán kell bejelentkeznem. A férjemmel vannak a gondok. Kevés a sejtszáma, és azok sem túl jó minőségűek. Bár a 2. eredmény jobb lett. Azt mondták, hogy veleszületett probléma. Nem tudnak gyógyszerekkel segíteni rajta. Egyből a lombikot ajánlották. Decemberre elő is vagyunk jegyezve. De azt mondták, hogy addig próbálkozzunk inszemmel, hátha... A lombikra 30-40% esélyt adnak egy ciklusra, 5-ször lehet próbálni. Az inszemre 10%-ot.
Úgyhogy nagyon szar a helyzetünk. Nagyon félek ettől az egésztől. Talán decemberre felkészítem magam lelkileg. Nehéz lesz. Sajnos nincs más választásunk, nem is mondtak semmi mást. Adnak azért esélyt a spontánnak is, de keveset. Sőt azt mondták, hogy ha mindkét félnél minden ok, akkor is lehet, hogy 5 évet várat magára a baba.
Végül még ikres anyuka leszek. :lol: Régebben úgyis mindig ikreket akartam. Most már kiegyeznék egy spontán bébivel is.
Csajok! Akkor lehet, hogy még idén terhes leszek!
Ha van valakinek lombikos, inszemes ismerőse, akitől tud infókat, szívesen várom!
Hát, nekünk semmi nem megy egyszerűen.

Képzeljétek, éjjel akkora vihar volt nálunk. Beáztunk felülről. Tiszta víz a bejáratnál a falunk, sőt a villanykapcsolóknál is. Most hívjuk majd ki a biztosítót. Valamit legalább fizessen. Festhetjük újra az egész falat.

Kép
p__lilla
 
 


Akkor a képek:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Brumm: köszi a drukkot. Kendének hívják a kis tündéremet. :)
Fú jól megjártátok az öreg járgánnyal. Még jó, hogy nem lett komolyabb baj belőle.

Jenny: aranyos vagy, hogy bíztatsz. Tök jó lenne, ha együtt babásodna itt mindenki. :) Jajj de szépeket mondtál a fiamról. Most teljesen elpirultam :) Majd teszek fel képet róla, de lehet ez csak holnap fog összejönni.

Lilla: neked írtam a másik topicba, most nem írom le ismét. Hajrá inszem hajrá lombik millió drukk nektek!!! Tuti idén még lesz egy + teszted ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Virág: De szép neve van a kisfiatoknak. Nekem nagyon tetszenek a magyar nevek. (Mi is olyat választottunk. :D ) Rakj képet, ha tudsz. :D
Majd én is megfűzöm a férjem egyszer csak. Én nem értek a képek felrakásához.
Lilla: Kár, hogy a dokik annyira nem bíztak a spontánban, de azért nem lehetetlen. Nekem vannak lombikos ismerőseim, illetve kollégáim. ( Van köztük, aki mire ment a lombikra, spontán is összehozott egy babót.)
Csak az a baj, hogy közülük talán egy van, akivel erről a témáról beszéltünk is, csak azt nem tudom, hogy hogy jött össze nekik végül a baba. Mert akkor már én itthon voltam a Bercussal, és utána lett terhes a kolléganőm. akkor már nem találkoztunk. Vidéken laknak, ritkán találkozunk.
Ja, az egyik védőnőmnek is lombikos ikrei vannak, és egy csajjal együtt voltunk kórházban. Ő is lombikikreket szült. Talán ő az, akit meg lehetne keresni némi infóért.
Jaj, de jók a nyaralós képek!!!! De jó volt Nektek!!!!! :D
MÉg eszembe jutott, hogy múltkor néztem az Antioxant, amit Jenny ajánlott. amikor nézegettem, egy külön ablakban behozott egy terméket, amit a kiskatonák javítására ajánlanak. Valami természetes dolog. Megkeresem.


Lányok köszi az együttérzést. MÁr bennünk is felmerült, hogy akár repülhettünk is volna. :oops:( férjem megszüntette egyből az okot.) Pláne, hogy egy éve még apu cigizett, és pont ott, ahol ez történt. Mindig oda ment ki. Mondtuk is neki, hogy milyen jó, hogy leszokott, mert elszállhattunk volna.

Remélem, megint halad a házunk egy kicsit előre, ha minden igaz, hétvégén öntik a födémet a fél ház fölött. A másik fele még várat magára, de már a kicsinek is örülünk. :D

Mindenkinek puszi!!!!!!Most megyek, később benézek!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Lilla: http://www.pharmafort.com/
Ferulant a kapszula neve.
Nem tudom milyen, csak láttam a múltkor.
brumm
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?