Hű, de sokat írtatok!!!!
Ani,
Nagyon jó az új vonalzód!!!! Látom, Roni hamar fog vezetni tanulni
.
Köszi a pelusos tippet, nem gondoltam volna, hogy ennyi kell…. Azt hiszem kimosom a használtakat is…
Mi az a kocsikabát??????
Döbbenetes ami anyukádékkal történt!!!! És ők végig a házban voltak? Vagy „csak” a táskáját hagyta otthon???? Iszonyat, szegények!!! Meddig maradtak volna??
Ildi,
Jó sok mindent vettetek!!!! Majd fotózd le őket, kíváncsi vagyok rájuk!!!
Nekem szerencsére nem fáj semmim, csak ha fel kell kelni valahonnan, akkor alig birok megmozdulni. Éjszaka is tudok aludni, csak 6-7-szer kell felkelnem pisilni és nagyon melegem van, mindig megizzadok… ez az összes éjszakai élményem (szerencsére). Ja, és horkolok, mint egy varacskos disznó….
A medencefájdalom lehet, hogy el fog múlni, elképzelhető, hogy nyomja a babó valamelyik ideget…
Andesz,
Az előszoba lesz az utolsó igaz? S akkor kész az egész ház festése?? Nagyon ügyesek vagytok!!!!! Biztos szépek lettetek!!!!
Gabi,
Mi volt a dokinál??? Ha tünetmentes az epilepsziád, akkor miért nem lehet jogsid???? Nem is nagyon szeretnél vagy az orvos nem engedi???
Vicuska,
Ma indul a mandula!!!!!!! Nagyon drukkolok nektek, gyere és mesélj majd a részletekről!!!!!!!!!!
Ágica,
Hogy vagytok??? Dorka hogy viselte? Minden rendben???
Viki,
Édes kis pocilakótok van nektek is!!! Eddig nem mutogatta magát a kis csöppség??? Gondolom izgultok, hogy fiú vagy kislány
. Nálunk is Bence lesz
. Sikerült a dokival beszélni, el tud vállalni???
Anno még az volt, hogy a 18. hétig kell dokit választani, mert egy nagy könyvbe kell írniuk a dokinak. De lehet, hogy ez időközben megváltozott!!! Tégy egy próbát, szerintem a szülésznő nagyon fontos!!!
Csehi,
Hát, neked sincs már sok hátra!!!! Hogy érzed magad? Vannak „kellemetlen” tünetek?
Aranyos vagy, hogy izgulsz, már nagyon túl szeretnék lenni rajta, várom a kis porontyunkat, hogy a kezemben tarthassam
. De ahogy Ani is írta, kapjátok majd az infót!!!!
Alíz,
Szuper, hogy kedves a szülésznőd!!! Te mi alapján választottad??? Jó balcsizást nektek!!!!! Aztán már csak egy hét, és jöhet a rákészülés!!!!
Ibi,
Köszi a drukkokat, már én is nagyon várom!!!! Mesélj egy kicsit az élményeidről. Nem muszály az egészet leírni, csak nagyvonalakban, aztán majd leírod az egészet szépen, kereken!!! Miért lett császár? Mennyi idő után döntöttek amellet??? A szülésznő végig veled volt? Mert Csetényi lent volt az uh-n, pont akkor mizériáztak velem egész délelőtt az nst és az uh miatt… nem is gondoltam volna, hogy te meg pont szülsz!!!! Bocs, hogy nem kerestelek meg, de délután dél kettőkor végeztünk reggel óta és már nagyon kivoltam….
Kriszti,
Csúcs Martinka, hihetetlen tényleg, hogy milyen poziciókban tud aludni
.
Judy,
Szuperek a képek!!!!! Nagyon vagányak a srácok!!! És Barbika nyelvnyújtogatós képe is zabálnivaló!!!!! Úgy látom ezt nagyon imádják a picik!!!!
Az alakod miatt meg ne aggódj, majd én fogyózok veled szülés után… van „néhány” kiló, amit le kellene majd dobnom magamról….
Tudom lányok ti nem, de én nagyon örülök a lehülésnek. Jó-jó, az esőt én se szeretem, de ez a kellemes 20 fok nekem mennyei… Tegnap olyan hiszti voltam, mint még soha. Egész nap kőkemény volt a pocim, Bence alig mozgott, melegem volt, nem kaptam levegőt – csak hisztiztem Apának, hogy szülni szeretnék!!!!! Mára már kicsit jobb a helyzet, de most Mariann vidéki kiruccanása miatt jó lenne, ha most meg kihúzni Bencus hétfőig… Ahhhhhhhhh, mintha tudnám irányítani a kis lurkót
.
Apával úgy döntöttünk, semmire nem kérjük meg, rábízzuk, hogy mikor szeretne kibújni
.