Új privát üzeneted érkezett!

Nem emlékszem már, hogy mit írtam, de azt tudom, hogy nekünk a szülésznő, aki körbevezetett a szülőszobán, azt mondta, hogy jönnek az önkormányzatból, és mekeresnek minden kismamit, aki megszült, szóval intézik a születési anyakönyvi kivonatot, aztán a lakcímkártyát, és nekem a TAJ-t is mondta, hogy azt 8 napon belül postázzák... De majd kiderül, ha oda jutottunk, vagy, ha Ági esetleg beszámol majd a részletekről, mert elviekben ő az első közülünk!

sophie27

Kép

1 tegnapi kép, címe Binyek ötlete alapján mindazöten :)

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt korán kelők!

KATICÁNAK nagyon nagy gratuláció az ő kicsi fiához! És persze az újdonsült nagyinak is az első unokájához!
Katica nagyon kis vidáman néz ki a képen! :lol: Jó látni!

Köszi a homeós infókat, ezek szerint oké, hogy a higítottságot jelenti a szám, de arra nem gondoltam, hogy a higítottság fordítottan arányos az erősséggel :shock: Azaz, hogy hatékonyabb/erősebb a hígabb szer... Minden másnál ez fordítva van. Na de ezért is külön szakág ez a homeopátia...

Nálunk semmi különös, esténként nálam is van egy kis hasfájás, amolyan hascsikarás féle, nem tudom, hogy ez már jóslófájás lenne-e. Na majd utólag kiderül....

Csabim tegnap este végre megérkezett. :D :P :D
Tök furcsa belegondolni, hogy lehet, hogy ez az 1-2 nap lesz az utolsó, amit kettesben töltünk...

panna1

:) Helyesek vagytok lányok!

Zsófi: Lábröntgennél is letakarják a hasad, meg a mellkasod! Nekem volt már párszor és mindig így csinálták.

Mecsi: Szép nagy pocak tényleg! Az enyém sem közelíti meg a tiédet. :)

Benyomtam egy jó nagy adag tésztasalit, mindjárt kipukkadok, de azért valami édeset még úgy kívánnék! :)

Eszembe jutott mit akartam reggel kérdezni. Doki nekem tegnap azt mondta, hogy kapjam el apát és indulhat a szex "ezerrel". :) Ti hogy vagytok ezzel? Vagy eddig is csináltátok? Bocsi, nem akarok ám indiszkrét lenni!

Cs.

Kép

Kép
csimby

Sziszka és Binyek!

Nagyon édes ez a kép, ügyesek legyetek mint az öten! :)
maass

Csimby, ha nem vagy várandós, akkor is letakarnak rtg-nél? nekem ez nem rémlik, pedig engem is röntgeneztek már többször is... na mindegy! a lényeg, hogy a babának ne ártson MOST ;)

Laci, köszi a fotók a csajokról, nagyon helyesek! végre van társaságuk, ráadásul Katica is ott van... vagy rosszul értelmeztem a tegnapiakat???

szex... hmmm. nem tudom, nekem annyira nincs a fejemben a dolog. sokkal jobban idegesít, hogy nem vagyunk kész, nincs meg a kórházi motyó, meg estére megmondom őszintén, már moccanni sincs erőm! úgyhogy nálunk apa szegényke nagyon hányatott sorsú, de roppant megértő, és ezért imádom! sajnos úgy nem megy, hogy közben millió más dologra koncentrálok, mert nem bírok kikapcsolni! :(

sophie27

Zsóf!

Ne idegeskedj, akármi is legyen a bútorokkal, stb. A lényeg máshová van becsomagolva... :)

Mecsi!

Tümdéri pocak, nagyon édes!

Katica!

Látom az endorfinok hatását, sugárzól a boldogságtól és a büszkeségtöl! Ügyesek vagytok, gyönyörü baba! Mesélj!

Döncinek van még egy hete. Tegnap 2280 gr volt, ami 70 gr pluszt jelent 2 nap alatt! Tegnap 50 ml-t cumizott ciciböl, üveget nem kéri tölem. :)

Mennem kell. Szép napot,
Barbi
maass

Barbi, csak így tovább! Ügyesek legyetek! Döncinek meg sok-sok tápláló tejcsit! ;) Ja, és indul a visszaszámlálás... Jövő héten ilyenkor már akkor együtt a nagy család!!!

sophie27

Nagyon ügyes ez a Dönci baba! :)

Igen, mindig letakarnak röntgennél. Itt Győrben mindig így csinálják.

Zsófi: A szexszel én is épp úgy vagyok mint te és szerencsére apa nákunk is nagyon megértő. Csak ugye most a doki mondta, hogy kellene, mert nagyon sokat segít a tágulásban, meg elvileg a vajúdást is lerövidíti, plusz a szülést is megkönnyíti. Szóval nagyon sok jótékony hatása van. :)

Cs.

Kép

Kép
csimby

Szép Napot Mindenkinek!

Nagyon rövid leszek, mert sok az elintéznivalóm mára.
Köszönjük a jókívánságokat.
Katica és én is minden jót kívánunk Nektek.

Válasz a kérdésekre: Katica nagyon szépen, kiemelt dícsérettel szült, hüvelyi úton, normál idős vajúdással.
A kiemelt dícséret szó szerint értendő. Nem dicsekvés, hanem szintén jó példa miatt írom le, nehugy ezt valaki félreértse.
Katica receptje annyi volt(én is megkérdeztem, hogy csinálta?), mindig az orvos szavaira koncentrált és csak azt tette, amit és amikor szóltak.
Ez lényegesen megkönnyítette az Ő, a Baba és az Orvos és Csapata munkáját,és lerövidítette a szülés idejét.
Katica nagyon szerény, akkor sem panaszkodik, ha fáj Neki, de higgyétek el, azért nem volt könnyű,de MEGÉRI és ez legyen elöttetek, amikor úgy érzitek, már nagyon nehéz.
Szuszu!
Ha frissítesz,akkor sima szülés , szekszárd, 36 hét,2490 gr.58 cm

Ja! Semmi ok nem volt, csak "megérett és elindult". Nincs ok, nem tudják az orvosok sem , miért indul el a szülés. Ez ma még kihívás Nekik is.
Szép napot, még este jövök.

"Jól csak a szívével lát az ember.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan"
smaragdszemek

szép jó reggelt mindenkinek:)))

öröm, ilyen jó hírekre ébredni!
Anna, gratulálok a nagymamisághoz:) és Katicának üzenem, hogy nagyon nagyon szép a pici fia, gratulálok hozzá és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak! Csak úgy sugárzik Katica a fotón:)

Mecsi, irtó helyes a pocakod, lassan mindenkinek akkora, hogy talicskával lehetne tolni :)

Sziszka, binyek, nagyon aranyosak vagytok a fotón, így már azért jobb a kedve Sziszkának is, hogy nincs bent egyedül ;) ügyesek legyetek csajszik ;)

Itt is leszakadt az ég az éjjel, nem hiába fohászkodtam érte, most nagyon jó ez a hűvös idő :)
lassan készülődök, mert indulunk uh-ra, már nagyon izgulok, alig várom, hogy lássam az én "pici" fiamat :)

sniky

Anna, nem 48 centi? ;-)

És akkor az ügyeletesnél szült Katica? Ki volt a doki? Kért Katica valami érzéstelenítést?

Binyek, Sziszka, látom azért jó kedvetek van :-) Remélem be tudtok nézni Katicához is, ha már így összejöttetek... De velem mi lesz? :-)

yuyu79

Bocs Nicike! Zsófi boszizott le!!! Mindegy, néha tényleg az vagyok.

Szex: nálunk hetente kb. egyszer van, max kétszer. A párom nem nagyon erőlteti fél, hogy kárt tesz bennünk. De ha nagyon kettőbe szeretnék lenni, lehet, hogy letámadom. Nem tudom jó néven venné-e, ha egy csipkébe csomagolt görögdinnye ráveti magát...

Sziszka, Binyek! Klasszz a kép. Most már lassan ti is kicsomagolhatnátok a pocakotokat.

Barbi!!!! De jó, hogy csak cicicből eszik. Mondd már mikor vihetitek végre haza?

Panna! hogy érted, hogy már csak 1-2 napod van hátra? Megindítják nálad, vagy érzed, hogy mikor fog előbújni?
bende

Jó reggelt!

Ebben az időben olyan jókat alszom, de sztem most még egy picit visszafekszem. :wink: :lol:

Nicike, nagyon köszönöm, ha nem sikerül lépnem hétfőn, mert ma persze nincs védőnő, meg kocsim sem, akkor lehet, hogy benevezek nálad egy tesztcsíkra. :lol:

Barbi, tömjed a kis vasgyúrót, hogy minél hamarabb hazamehessen.

Sziszka, Binyek, gondolom, így már azért gyorsabban telik az idő!

Hihetetlen zuhé volt tegnap este, minket Budafokon ért, de a Háros úton nem lehetett közlekedni, olyan özönvíz ömlött alá.
Ahhoz képest itt nálunk nem is esett. Nagyon élvezem ezt a hűvöset, nagy semmiben kitakarva egész éjjel, nyitott ablaknál. Petim meg állig betakarózva téli pokróccal. Jól mutatunk egymás mellett. :wink:

Mecsi, nagyon kis gömbölyű, nálad bejött a fiú pocak. Nálam is mindenki rávágja, hogy fiúcska.

Tegnap először megszámoltam az 5 ujjacskáját Prücsinek, annyira kifeszítette, hogy minden csontocskája külön érezhető volt. Olyan édes!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én napok óta a ctg-ről, vajúdásról, szülésről és a szoptatásról álmodom, minden éjjel.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jaj, de jó, már nagy pocakom van!
Tényleg, úgy megnőtt az éjjel! :lol:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Katicáéknak én is nagyon gratulálok! Jó egészséget és sok tejcit kívánok!!

Barbi, de jó,h Dönci ilyen szépen halad!

Sziszkáék milyen aranyosak a képen! :)

mondtam reggel az Uramnak,h megszületett egy majdnem egynapra velünk kiírt gyerkőc, hát meglepődött...mindig mondja,h csak aug közepe után születik a mienk, mert akkorra van kiírva, na most Pistikéék jól rácáfoltak az elméletére... :lol:

Pihenős, hűvös napot mindenkinek!
Totál kómás nap ismét....
makadu

Sziszka Binyek tök jó a kép! Biztos jól elszórakoztok a kórházba, legalább együtt vagytok szülésig nem unatkoztok.

Barbi nagyon ügyi Döncike csak így tovább!

süti kész! életem legrosszabb sütijét sütöttem . Anyósom jól elvette a kedvemet. Adott egy csomó meggyett fagyasztva erre kiderült hogy mégse a magozottat adta. Piskóta alap meg már kész volt :cry: csorsan bekevertem kakaóporral egykét szem meggyet magoztam aztán be a sütőbe. Ja és hogy egészséges legyen teljes kiörlésű bio lisztből csináltam amitől borzalom íze lett. Na szegény védőnéni se jön hozzám többet :D :D

Köszi a bókokat én annyira nem érzem helyesnek, most hogy néztem binyek pociját kezdek én is akkora lenni pedig csak 107cm körbe. :wink: Barátnőm ugyan ekkora pocakkal rendelkezett és csak 3300g-os baba jött ki belőle. hát kiváncsi vagyok nálunk mi lesz

sex : állitólag tényleg jótékony de nem feltétlenül. van akinél sajnos nem hat, de hajrá hajráá............:D

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

szexes dolog: háát mivel mi nagyon veszélyeztetettek vagyunk kb februárban volt az utolsó félszeg akció....szegény Apa.... :cry: :cry: :oops:

Mit főztök ma? Nincs semmi ötletem. Tegnap sült csülköt csinált nekünk Anyukám, viszont vásárolnom kéne menni,h egy jót főzhessek, mert alig van itthon húsféle....no meg ötlettelen vagyok...
Tényleg krumplis tészta hogy sikerült?
makadu

én ma lecsót főzök és főt kukoricát

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Katicának és a nagymamának szeretnék én is nagy szeretettel gratulálni a kis Pistikéhez! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Szilvi, Binyek, jó látni titeket ilyen jókedvűen, remélem hamarosan ti is hasonló jó hírekkel örvendeztettek meg minket!

Barbi, örülök, hogy Döme ügyesen szopizik és jól gyarapodik. Kitartás erre a hétre.

Mecsi nagyon jól áll a pocak :) és köszi a kórházi híreket is. Remélem mire sorra kerülök már mindennel képben leszek a ti jóvoltotokból :lol:

Olyan vihar volt nálunk az éjjel, hogy lebontotta az erkélyünk szélét :( Fel vagyok háborodva rendesen, 4 éve épült az épület, hogy lehet így megcsinálni??? Az erkély szegélye, fél csempék vagy 3 m hosszan lepotyogtak a helyükről, szerencsére csak egy esett le és hát abban az időben még jó, hogy nem járt senki arra. különben is kétszer rakták az erkélyünk járólapjait, mert olyan ronda munkát végeztek elsőre, a második se lett szép, de, hogy ilyen minőségben sikerült megcsinálni az nagyon gáz.
Vendég

Főzés: passzolok. Még nem tudom, hogy mit kap a párom. Én valószínűleg semmit, mert reggel óta össze-vissza ettem mindent, úgy, hogy már csak gyümölcsöt fogok enni a nap hátralévő részében.
Vettem egy patiszont, lehet, hogy kirántom. Főtt kukorica már kész.
bende

Lehet, hogy elrobogok egy házassági anyakönyvi kivonatért, hogy én is haladjak már valamire :-) még egy jó órát van ügyfélfogadás, úgyhogy kaphatom magam össze, mert elég messze van.

Ez a hideg különben nekem is jólesik, kivéve, hogy sajnos az esővel érkező hidegfronttól megfájdul a fejem, sajnos tegnap óta bújkál bennem a fejfájás :( hol jobb, hol rosszabb. Pocaklakóm meg szokás szerint igen aktív, neki aztán tényleg mindegy, hogy esik, süt a nap vagy fúj a szél, szétrugja az oldalamat egyfolytában :lol:

Tegnap főztem bolognai spagettit nagy adaggal, egész jó lett, apának is tetszett, úgyhogy az a mai ebéd is.

Na megyek ügyintézni. Szép napot mindenkinek!

Ági hol vagy???
Vendég

Csajok! Ti teszetek el gyümölcsöt a gyerkőcnek valahogy?Már hogy ne a mű gyümit adjunk első hozzáetetésnek... Már napok óta ezen agyalok,h hogyan kéne eltenni neki a gyümit: ha fagyasztom töttyedt lesz, cukrosan nem kéne.... ötlet? valami jó recept?

Fűűű a lecsót nem szeretem, lehet krumpli főzit csinálok fasírttal...viszont főtt kuki nálunk is lesz :)
makadu

Sziszto csajok.

nekem tegnap este óta fáj a hasam. Reggel még egy nagyot görcsöltem is. Úgy hogy ma egész nap fekszek.
Tegnap tésztanap volt nálunk. Sajtos tészta, káposztás tészta, grízes tészta.
Ma nem tudom mi lesz.
Mindenki pihenjen sokat ebben a jó időben :D

Kép
nitty

Hehe, csipkébe csomagolt görögdinnye. :lol: Jót röhögtem rajta...

az 1-2 napot úgy értettem, hogy ha most 7végén nincs semmi szülésféle, akkor hétfőn megint visszamegy a férjem Pécsre dolgozni, és akkor megint csak jövő hétvégére jön. És lehet, hogy több mint 2 napom van, de őszintén szólva úgy érzem, hogy legkésőbb jövő héten kibújik Rékus.

panna1

Annyira irigyellek ám benneteket a főtt kukorica miatt!
Nagyon szeretem, de egyszerűen emészthetetlen számomra. Pedig már vagy 1 hónapja szemezek vele. De ha kukoricakonzervet teszek valamilyen kajába, attól is kifekszem.

Tegnap én is nagyon keményedtem, a hidegfront miatt.

Nálunk ma sült csirke mézes krumplival a menü és sárgadinnye. Előtte lehet, hogy összedobok egy jó kis habart sajtos brokkoli levest.

Plusz még van egy tálnyi barack és szilva is. Már 1 hete gyümisalin élünk, írtó fincsi.

Mecsi, nekem is 106 körbe, de kétszer akkorának érzem. Plusz nekem két hete még csak 2225gr-t mért a doki, azért két hét alatt csak nem hízik a gyerkőc több mint egy kilót. Remélem!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Nagy örömmel olvasom, hogy gyarapodtunk :)
Nagy nagy gratuláció Katicának, Isti-Pisti gyönyörű baba, boldog vagyok, hogy minden rendben ment, Anna, neked is nagy ölelés és sok örömet a kisunokához!!!

Mecsi, gyönyörű kismami vagy, olyan sugárzó :) a süti miatt meg ne szomorkodj :) előfordul...

Sziszka, Binyek, nagyon jó kis kép, tartsatok ki, sok puszit küldök nektek!!!

Barbi, szuper, hogy gyarapszik a kispasas, úgy örülök, hogy minden rendben vele!! Vigyázz te is nagyon magadra!! És próbálj sokat pihenni.

Csenge, nem semmi vihar volt tényleg, nálunk nem folyt el a víz, így az udvar tiszta uszoda lett:( de szerintem ma is jön az eső a lánykám annyira rugdos, jobban jelez mint egy meteorológus.

Én ma rizottót csinálok, azt hiszem csirkemájjal, meg borsóval.

Egyik barátunk nagyon jó kis függőágyat csinált a babájuknak, plafonra kell függeszteni olyan mint egy fekvős hinta, imádja a kislány, mi is elkészítjük házilag, ha valakit érdekel a "recept" szívesen leírom, tök egyszerű. Árulnak is hasonlót vagy 30 ezerért, de ezt kb 2-3 ezerből meg lehet csinálni.

Illetve van egy nagyon jó barátunk, aki befektetésekkel foglalkozik, ha ti is gondoltatok olyasmire, hogy a taníttatásra a gyerkőcnek félre kéne tenni, akkor szívesen megadom a számát, kedves srác, nem nyomul, és szerintem ha megtehetitek, érdemes ilyesmire áldozni.

Feltűnően húz a derekam, ez talán már jel?? :))

KépKép
columbine

Makadu, az a baj, hogy egy csomó gyümi tényleg nem fagyasztható, ami meg igen, az nem jó hozzáetetésnek.

Nálunk van fagyasztva rengeteg meggy, cseri, de ezeket ha jól tudom, csak a 8. hónaptól lehet adni.
barack: sajna most egyáltalán nincs termés, pedig anyósom 120 üveg lekvárt szokott évente befőzni. Most sikerült szüretelni egy tecsós zacsinyit. Ennyit az eltevésről, pedig ez is fagyasztható.
Semmi ötletem nincs.
Talán a banán, alma az nem mű télen, azzal lehet kezdeni....
Narancs és társai úgyis savasak, nem ajánlják.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Kicsit lemaradtam, mert időközben megérkezett a védőnő. Megdícsért, hogy ügyesek vagyunk, hogy még egyben maradtunk az előzmények ellenére, és már ne aggódjak, most már ha jönni akar, hadd jöjjön a leányzó.
Megkaptam a gyerekdokitól a recepteket is (kihozta a védőnő), vagy 10db...
Málnalevél-teát ihatok nyugodtan, és homeós bogyikat is szedhetek.
A szexre annyit mondott, hogy nagy gond nem lehet, és habár a baba ugye burokban van még, de azért jobb lenne nem befertőződni, hogy szülésnél se legyen gond. A menye amúgy júl 28-ra várja a babát, és ők is próbálkoznak, hogy már kibújjon, de hiába... Úgyhogy vagy van hatása vagy nincs :wink:

Azt is mondta, hogy várhatóan a nyílt méhszáj miatt gyorsan fogok szülni, így ha beindulnak a dolgok, és fájásaim vannak, ne tököljünk sokat itthon. :roll: Még szerencse, hogy nincs messze a kórház.

Anyum ma reggel hazament, úgyhogy innentől Csabim felügyelete alatt vagyok vasárnapig...

panna1

Kedves Katica és Anna nagyi!

Nagyon-nagyon gratulálok Pistike megszületéséhez. Azt hiszem, mindenki számára egyfajta megnyugvást hozott, hogy a 36. héten született, és mindketten jól vannak.

Nekem tegnap este volt egy olyan erős görcsölésem (vagy nyilalás) én már nem is tudom mi volt, hogy nagyon megijedtem, főleg azért, mert utána Csenge baba több óráig nem volt hajlandi életjelet adni. Így bevetettem a szokásos recepetet, leküldtem neki egy kis édességet, és akkor végre valahára megmozdult. Hát ne tudjátok meg, addig mit idegeskedtem, hogy mi van vele. Ő ezidáig mindig reagált minden simogatásra, csikizésre. Lehető, hogy Ő is megijedt :o

Szilvi

rizsimami

Nitty! Pihizz sokat! Azért nektek még jobb lenne, ha nem indulna be a szülés!

panna1

Ági! Drukkolok ám nektek is! Gondolom ti is tűkön ültök már!

Szilvi! Akkor megnyugodtam, hogy nem csak én csinálom ezt... Amikor végre szegény kiscsaj elalszik odabent, a "gonosz" anyuka kintről elkezdi bökdösni, meg macerálni, hogy mi van má?!

Én ilyenkor vmi hideghez folyamodok. Vmi hideget eszek vagy iszok, rögtön odébb húzódik a gyomromtól :lol:

Kitti! Nálunk a párom ugyanezt csinálja. Úgy gondolja, hogy majd aug. 3-án délután kopogtat majd Réka, hogy ki akar jönni. Amikor mondom neki, hogy mi van, ha most hétvégén szülünk, akkor mindig meglepődik, és kiakad. Vhogy elképzelhetetlen számára. Mérnök a drágám: kiszámolták, akkor biztos úgy van, akkor kell kibújnia. :lol: :P Mondjuk én is mérnök vagyok, csak engem rugdos vki bentről, na meg a hormonok is káoszban vannak mostanság...

panna1

Ági, a derékfájás lehet előjel! ;) Mindenképpen üzenj, ha esetleg hoz valam(k)it a hétvége! ;)

A függőágy leírás pedig érdekelne! Köszi!!!

Makadu, én úgy hallottam, hogy sokkal jobb a fagyasztottat megvenni, illetve fagyasztva eltenni a gyümölcsöt, mint egy befőttet adni a gyerkőcnek, szóval, ha tudsz barackot fagyasszál, de lehet kapni jó minőségűeket , szóval az sem para, ha boltit kap a Drága! Szerintem először mindenképpen az almának a levét ajánlják, aztán barack, és a meggy, cseresznye tényleg csak később, nem csak a sav, hanem a héjj miatt is!

Panna, hááát, annyira irigykedem, hogy így megérzitek, mármint, ha tényleg megszületik Rékus a hétvégén! Nekem semmi görcsöm nincs, csak az aggaszt, hogy azért, ha tényleg menni kell, azt biztosan megérezzem! :P

Nitty, pihizz tényleg, nehogy túl korai legyen, bár szerintem, ha jönni akarnak, úgyis jönnek, azt semmiféle fekvés nem akadályozza meg, de azért ne szaladjunk ennyire előre!

Csenge, hát, jó ügyintézést, remélem, hogy sikerült beérned időben a hivatalba! Az új dolgokkal kapcsolatban pedig csak annyit, hogy mi május óta lakunk itt, és tegnap eltörött a wc ülőke porcelánhoz rögzítő eleme, szóval néha olyan, mintha bele akarnék esni a kagylóba, hááát, nem vicces dolog, amikor egy új cucc megy tönkre! Sőőőt, tök bosszantó! :(

Bende, heti 1x max 2x szex, le a kalappal! ;) Nagy pocak, meg miegymás, a szülés meg sem fog kottyanni! ;)

sophie27

Sziasztok!

Én olyan fél 11 körül megjöttem a fogdokitól, ahol jól megkínoztak. Először nem röntgeneztek meg, pedig már ott ültem az ólomköpenyben és alá is írtam, hogy saját felelősségre. Akkor mondtam, hogy akkor húzzuk ki, mivel kicsit mozog és már volt gyökérkezelve is. Adtak két injekciót, de még akkor is majd kiugrottam a székből, mivel gyulladt a fog. Mondtam, hogy akkor inkább beszedem az Augmentint, hogy lehúzza a gyulladást és akkor térjünk vissza a témára. Hát ez most nagyon nem hiányzott, úgy jöttem ki a rendelőből, mint egy élő halott.

Én még tegnap gyümilevest csináltam, jó kis gyümiket kaptam (áfonya, málna, szeder, meggy). Azt fogom ebédelni, már ha ki tudom nyitni a szám, mert még mindig nem érzem a bal oldalam.

Jók a fotók, csinik vagytok lányok! Az én pocim most 115-ös.

Barbi! Örülök, hogy Döme baba szépen gyarapszik.

Ellenanyagot nekem is többször néztek, legutóbb a múlt héten.

bende! Nekem is banya az általános becenevem itthon. :) :evil:

Én meggyet tettem el eddig magozva a fagyasztóba pici adagokban és majd még fehér belű őszit szeretnék, ha látok valami szépet. Azt meg felekben.

Nekem is mindig az forog a fejemben, hogy mi van ha most indul, én nem is pakoltam ketté a cuccomat, mert annyira biztosra mentem, hogy én előbb úgyis befekszem, de lehet, hogy átrendezem a táskákat. Ki tudja? Anyum mondta egyik nap, hogy ő úgy látja előbb fog jönni, mert elég nyűgös voltam, meg ezek a frontok is, majd meglátjuk. Hétfőig jó lenne várni, mert a dokim és a szülésznőm is akkor jön vissza szabiról.

Andi

KépKép
jazmin2005

na védőnénit letudtuk és még a süti is ízlet neki, még andinak is csak nekem nem. Mi is megkaptuk a recepteket de csak 4db. Panna te mire kaptál ennyi receptet.?
Nekünk már nem is kell menni hozzá csak hivni ha megszültünk és akkor jön. Viszont nekem jó hír hogy elértettem mégse júliusba van szabin hanem júniusban volt. Ugyhogy ha nyűgöm van zaklathatom:D

Baba: amikor nálunk nagy a csönd én is szoktam nyomogatni szegény gyereket, meg próbálok rájönni éppen melyik alkatrésze ami nyom. Mire kijön kék zöld lesz :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Panna Ági Andi eléggé a finisfelé haladtok, csak bírják még odabent a babók egy kicsit. Bár ha már most kijönnének is egészségesek lesznek.

Ági voltatok mostanába UH-n? Mondtak valamit azóta a baba pocijára vagy minden rendben odabent?

Andi az augmentin nagyon erős antibiotikum biztos hogy te beveheted azt?

Rizsi rég jelentkeztél, ti hogy álltok babaszoba ügyben? meg ugy amúgy minden...???

Kép

KépKép[/url]
mecsi

csütörtökön 11.30ra megyek NST-re a bártfaiba. Jön valaki akkor?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

na, ezt a nyomogatós dolgot nálunk apa utája! néha odateszem a hasamra a kezét, és próbálom kicsit jobban rányomni, de mindig valami eszeveszett ellenállásba ütközöm, mire kiderül, hogy ő tart ellen, mert utálja nyomogatni a gyereket! annyira fél, hogy nyomott lesz, mikor kijön, hiába mondom, hogy azért egy kéz nem fogja annyira megnyomni, hogy baja legyen, de ő már csak ilyen! ;)

pasi...

na, lerohanok a közértbe, mert kellene venni kenyeret, meg 1-2 cuccot

sophie27

Azt hiszem, kicsit elköszönök, mert húz az ágy.
Olyan borzasztó, már lassan 1 óra és ma még egy edényke leveske az össz. alkotásom. Mi lesz így a takarítással. Olyan bódult vagyok, mint akit leitattak. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Mecsi, nekem a dokim június óta szabin van, így semmi újat nem tudok, nagyon reménykedem, hogy nem lesz baj a babával, valami béltágulata van folyamatosan, de nem vészes annyira ez a dolog azt mondják. Minden nap elmondom, hogy csak legyen jól a többi nem számít! Remélem használ.
Én szerdán 11re megyek NSTzni, ha minden igaz és egyben leszek addig. Egyre jobban fáj a derekam, drukkoljatok, hogy legyek én a következő! Nagyon nem bánnám :) Panna, jó lenne a hétvégén túlesni a dolgon :) Hajrá Réka, Lili!!

Zsófi, ha megcsináltuk a hintaágyat, fotózok és küldöm a leírást! Nyomkodni én is szoktam, állatira be tudok parázni, ha nem jelez vissza. Az egyik este nem mocorgott, de próbáltam nem idegeskedni, de amikor reggel sem akart mozdulni, már teljesen kikészültem, ébresztettem apát hogy spuri be a kórházba, mert nem mozog, erre, ráteszi a kezét a pocakomra és azonnal hatalmas rúgás. Először szidtam meg a picit, mondtam, ha ilyeneket csinál rosszban leszünk :) Persze ezek után meg se merek szólalni apának, tudjátok a farkas kiáltós mesét...

Szerintem gyümölcsöt kár fagyasztani, most már télen is lehet kapni minden félét és semmivel nem rosszabb a délről hozott mint a miénk, sajna tudom mennyi permet meg minden van a magyaron is. Hacsak nem házi, kár vele bajlódni, na meg a vitaminok is elmennek a fél éves fagyasztás alatt.

Nektek nincs szorulásotok a málnalevél teától? Én nem merem már inni, annyira megfogott.. pedig eddig semmi baj nem volt velem. :(

KépKép
columbine

Ági, most hogy mondod, nekem is ritkábban van székletem, mióta iszom a teát, de azért nem vészes...

Én fagyasztottam le egy kis őszibarackot, összeturmixolva, de az házi, a férjem nagymamájának a kertjéből való...

Képzeljétek, egyre bénább vagyok... Azon már meg se lepődök, hogy minden kiesik a kezemből, de ma gombás-ananászos-tejszínes pulykamellet sütöttem, és egy egész zacsi tejszínt kiborítottam, úgyhogy fél óráig takaríthattam utána a konyhát...Még a szekrény alá is befolyt kicsit :-(

Na megyünk a párommal sétálni, ma nem dolgozik :-)

yuyu79

Ági!
Mennyit iszol a málnalevél-teából? Én most csináltam az első bögrével. Még ázik...

Hát Zsófi! Nem tudom megérzem-e. De szerintem az aug. 3-at nem várjuk ki. Aztán majd kiderül úgyis, ha mégis. De semmi lülönösebbet nem érzek....ez csak tipp..

Apró! ALudj! Terhes vagy, pihizhetsz lelkiismeret-furdalás nélkül! :lol:

panna1

sziasztok!

én is úgy érzem,hogy kicsit fog a tea , de én esténként zabpelyhes lenmagos fahéjjas tejes egyveleget vacsizok az meghajt, így reggelre rendeződnek a dolgok...

nagy gratula az újemberkéhez!!és szeretnék én is így mosolyogni szülés után!!!!

most, hogy így közeleg az idő lassan mindennapra jut egy baba...az lesz az igazánjó amikor a papák sorra töltögeti a képeket :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tökre irigylem Sziszkát meg Binyeket, hogy ott vannak egymásnak. Azért az könnyebbé teszi a kórházi napokat, ha van valaki, akivel meg lehet osztani örömet-bánatot. Mondjuk az is nagyon jó, hogy mi meg itt vagyunk egymásnak.
Csinik a pocakok, fotóztassa mindenki magát ezekben az utolsó hetekben, mert nagyon jó lesz utána visszanézni. Este én is meg fogom kérni a férjemet, hogy csináljon rólam egy friss képet.
Ma hívott a szülésznő, hogy minden leletem negatív lett, se streppto, se gomba, se semmi. Most nagyon boldog vagyok.
Végre sikerült aludnom is, mert már nem fáj a tokrom, viszont taknyos vagyok, de az nem olyan vészes.
Itt is nagy vihar volt, Zuglóban, de az én kisfiam csöndben megvárta amíg vége lesz, majd csuklott egy fél órát, aztán nem emlékszem, mert bealudtam.
Én is kótyagos vagyok, de vasalok még egy kicsit, mert már nem sok hiányzik, hogy minden babaruha a helyére kerüljön. Holnap talán befejeződik a babasarok is, ha minden jól megy.
Én ma spenótot főzök. Ha rá bírom venni magam.
Vigyázzatok magatokra, pihenjetek sokat!

szuszu

Mecsi!

A receptek:
-germicid-kúp:láz esetén
-fürdető (ez gondolom krém)
-popsikenőcs
-vmi A-vitaminos krém (fogalmam sincs mire?)
-spars. hexachloropheni (azt hiszem ez a köldökcsonk-kezeléséhez fertőtlenítő hintőpor)
-70%-os alcohol
-konakion (ez azt hiszem K-vitamin, az elején kell adni a babának)
-vigantol (asszem D-vitamin)

Hát ennyi. Nem tudom, még mit kell beszerezni a gyógyszertárból...

panna1

Hát Zsófi, nem szurkoltál eléggé :) Kicsit kiakasztottak ma a budafoki önkormármányzat "kedves" munkatársai. 12-ig ügyfélfogadás, megérkeztünk negyed 12 előtt valamivel. Azon nem lepődök meg, hogy a kedves ott várakozók miután közölték, hogy ki után következek, csak a miheztartás véget, persze senkinek eszébe nem jutott volna átadni a helyét sem, de ez nem izgatott. Megetettem Zétit a földön guggolva, játszottunk is az autójával ugyanott. Ketten bementek, majd 11:35-kor kijött az ügyéntéző és közölte, hogy ma már senkit nem tudnak fogadni! Mert hosszadalmas az ügy, ami épp folyamatban van és nekik 12-ig kell dolgozni. És nyugodt szívvel elküldött minket a fenébe! Azt hittem, csak viccel, hogy egy anyakönyvi kivonat elkészítése már túl megterhelő nekik, de nem, teljesen komolyan gondolta és még hozzátette, hogy különben is kérjem levélben. Most inkább nem mondanám el, hogy mit gondolok a hölgyről....

Kisfiam hív, hogy menjek altatni, így most inkább nem mérgelődök tovább (a mai nap valahogy így is folytatódott...). Jövök később.
Vendég

Sziasztok!

Nekem ma angolosan távozott a nyákdugóm, ez biztos!
Nem akarok itt guszti lenni, de éreztem valami meleget amikor felálltam, na mondan csak nem a víz, kimentem wc-re és nem víz hanem ahogy a szülésznő mondta "olyan mint a takony". Ez nem jelent semmit, mert az egyik ismerősömnek a doki szólt, hogy távozott a dugó és rá még 2 hétig nem szűlt. Nem parázom, mert Zorka már teljessen fejlett és ha akar jön, meg hétfőn lesz a szülcsinapom és lehet, hogy tán ez lesz a legszebb? :)

Niki azért én tervezek veled menni ctg-re szerdán!

Szerintem azért még maradok pár napig ;)

Ritus

Kép
rituspoc

sziasztok!

Én már megint eltűntem, de bevallom őszintén, hogy olvasni olvaslak ám Titeket de valahogy nem mindig van erőm írni....

Gratulálok az újdonsült anyukának, nagymamának és persze Pistikének! Nagyon jó egészséget és sok-sok finom tejcit!!!!

Egyébként az tényleg igaz, hogyha oda figyelsz a dokidra hogy mit hogyan és mikor mond akkor tuti lerövidül a kitolási szakasz... Nekem Rékánál szerencsém volt, én is teljes erőbedobással koncentráltam a dokimra és így összesen 10 perc volt maga a kitolási szakasz.... :D Réka szinte repült kifelé. :lol: Viszont a szobatársamnak u.a. volt a dokija és a szülésznője és Neki 1 órás volt... Szegény babán meg is látszodott, hogy mennyit szenvedett!

Sziszka, Binyek
Annyira jó látni, hogy ilyen vidámak vagytok! És én is irigyke vagyok ám rátok!

Bár bízom benne, hogy Aproo kisfia és az én lánykám összebeszélnek és esetleg mi is tudunk talizni a kórházban! :lol: (a kaja már lebeszélve)

Nálatok a babák melyik frontra érzékenyek??? Ugyanis Lili a hidegfrontra, a meleg meg sem kottyan neki.... Éjjel is volt minden bajom, aludni szinte nem is aludtam semmit...

Na megyek lefektetni a Rékát...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

na. végül semmit nem csináltam még ma, de mégis annyira furán érzem magam...

leugrottam a közértbe, mire hazaértem a hasam alja olyan furán fájt. belenyilallt a fájdalom, de kb. 2 percig tartott és olyan volt, mintha ritmus lett volna benne. szóval fájt, elmúlt, fájt, elmúlt és ezt csinálta 2 percig, majd utána újra, de szerencsére aztán elmúlt végleg, mert lefeküdtem kicsit az ágyba.

a hímzésnek is nekiláttam, de kezdek begolyózni tőle! most fehér színnel kell hímezni a fehér anyagra, szóval a szemem készen van tőle! lehet, hogy nálam ez a fészekrakó ösztön, mert szeretném még befejezni ezt a kézzel készített fejvédő díszt, de, ha így haladok, nekem még legalább 2 hónapom van hátra :D

sophie27

Sziasztok!

Bocsi a betolakodásért, de eladom a kislányom ruhácskáit, ugyanis most kisfiút várunk, akit érdekel az alábbi linken megtekintheti, melyet folyamatosan töltök fel.

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=293595

Köszi és bocsi még egyszer!!!

Kép

Kép
mtücsök

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?