Új privát üzeneted érkezett!

Lányok segítsetek!

Dorina napok óta kevés tejet iszik! 70-80 ml helyett 50-t max. És ha rá akarom „beszélni” a többre, ordír :( Mit tegyek? Hogy hozzam meg az étvágyát? Adjak neki mást enni?
Ráadásul éjjel 6-8 órát alszik, vagyis akkor sem kér enni. Mit tegyek?

Amúgy édes baba, sokat mosolyog, gagyog.
pancsi: Kép
mosoly: Kép

Azért volt időm visszaolvasni…most úgyis a vállamon hortyog a lányom.

Monee!
Gratula a kiskukishoz! Ja és csini a pocid. Ákos cszép név!

Kincs!
Jó husiban van a fiad..wow. Csini fiuka.

Dimet!
Tetszik a babakocsi. Ilyen szép Ferrari piros?

Mona!
Édesek a Drágáid együtt. Nóri olyan szép lány! Büszke lehetsz!

Rami!
Gergő hogy van?

Apple!
Most már no para…minden ok lesz. Gratula!

Bettica!
A 7végében tényleg az a legjobb, hogy apa átveszi a bébit :) Kitartás. A lányom is nyügibaba – volt!!!És élvezd az éjt, ha alszik!

Gina
Vendég

bettica...ismerős...nálunk is ez volt. aludj vele. együtt. pihend ki magad.
vagy kösd magadra.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

gina, ne erőltesd. majd eszik megint többet.

csajok, ismét autósülés téma. milyet, mennyiért? babancs, ti amit vettetek anno tetszett. hol találom meg?

apple, gratula!!!!!!!!! d ejó!!!!

igen, ilyen piros. és dárga. de már látom,hogy megérte. zsuzsi imád benne lenni!!!

Kép

dimet

Dimet!
ha imádja, megérte! nekem tetszik. én is ellennék benne....
Vendég

Kép

dimet

Sziasztok!

Ginuska, szerintem ne erőltesd! ha semmi más baj nincs akkor hagyjad, tudja ő hogy mennyit kér! Dorkánál is megfigyeltem, és Rambóka is írta hogy van hogy sokkal kevesebbet esznek mint egyébként!
A babák általában nem egyszerrre nőnek és híznak, hanem felváltva. Amikor a "rakodós", hízós időszak volt/van Dorkánál akkor rengeteget eszik ő is, amikor viszont inkább nyúlik, akkor sokkal kevesebbet.
Szerintem ne izgulj, meglátod, helyre fog jönni az étvágya!
És nagyon szép baba!!!!!

Monee, gratula a tuti kukihoz! :wink: Nagyon szép a neve, nálunk is szóba jött az Ákos!
remélem, hogy csak megtörjük a sort és egyikünk sem a szülőszobán fog meglepődni! :wink: :)
már csak azért sem, mert vásárolom ezerrel a fiús rucikat! És láttam a Tesz-veszen hogy Te is találtál jó kis pasis csomagot! :) nagyon tecc nekem is! :)
Mi Apával az ebay-re kattantunk rá, meg is nyertünk egy 6 darabos rugicsomagot, pizsinek! :)

Dimet, nagyon jó a kocsi, tetszik! Édes lehetett ahogy Kiszsé birtokba vette! :)
Autósülés. Én nagyon Concord párti vagyok, ezt már párszor írtam. Dorkának is az van - Concord Trimax - és nagyon szeretjük.
Most nálunk a babahordozó a téma, én is Concordot vadászom. Szerencsére úgy néz ki hogy kapunk egyet kölcsön :P

Zsizsik, Apple, nagyon jó hírek! :lol: Rendben lesz minden, meglátjátok és együtt babázhattok majd! :wink:

Bettica, ne csodálkozz, hogy Bence kivan! Ez a hüle idő még minket is megvisel, nem hogy őket! Dorka is tiszta zizka már 3 napja...
Én ilyenkor tök jókat aludtam Dorkával, hátradőltem kényelmesen a franciaágyon, hasamra fektettem és aludtunk órákig. Pihenj Te is vele együtt! :wink:

Monácska, Hű, Ákos fiad nem semmi pasi! Figyelj rá nagyon mert szétszedik a csajok! :wink:
A puszis kép annyira aranyos! :lol: Nóri kis gyönyörűség! :)

kincsecske, az a könyv tényleg nayon jó! :)
Jobbulást Neked! Pocifotó szépséges! :lol: :lol:

Monee, Norka, MÁV-ban is ugyanígy üvegfal mögül nézhetik csak a hozzátartozók a babát. És én ennek nagyon örültem is amikor Dorka született!

Még így is rettenetesen zavart az, hogy a szobatáraim látogatói nézelődtek be az ablakon, miközben Dorka szopizni próbált... Voltam a Bajcsyban látogatóban, hadostól jöttek mindenkihez a látogatók... Így senki sem tud pihenni, anyuka és a baba nem tud ismerkedni egymással.

nekem az a véleményem, és azt most a rokonságnak is el fogom mondani, hogy a babát dajkálhatják még otthon eleget, jöjjenek oda látogatni ha már hazamentünk, de a kórházban azt a pár napot hagyják meg a babának és nekem hogy egy kicsit összeszokjunk! Apa jöjjön csak be hozzánk, a többiek majd jöhetnek otthonra!

Nyafi. Egyre jobban fáj a derekam! :? FEküdni sehogy sem jó, a szopis párna segít valamennyire. Dorkánál ez nem volt ilyen durva! :shock:

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok !

Csupa jó hírekre jövök :)

Apple, gratulálok a már 2 cm-es bébihez, meglátod, most már minden sínen van :wink:

Zsizsik, itt is nagy-nagy gratula :)

Monee :) gratulálok Ákos babához ! Én bizony fiúra tippeltem nálad !

Gina, Dorina baba olyan tündéri !

Kincs :) KisKincs nem is olyan kicsi már :) Édes, gyömöszkölni való !!

Hunci, ahhh, ez a kép nagyon jó ! Nem is hiszem el, hogy KisHunci már ekkora :shock:

Rami, hogy vagytok ? Gergő jobban van ?

Mai UH (14 cn) : jobb oldalon 1db 19-es és 1 db 15-ös tüsző :lol:.
1 hét múlva megint megnézik, hogy biztosan megrepedtek.

Ja, egy kis érdkesség :? ... mennem kellett sima nőgyógyászhoz mert nagyon görcsölt a bal oldalam (sajnos úgy tűnik megint vastagbél gyulladásom van :?)

Az SZTK-s nőgyógyász alaposan kikérdezett, amikor kiderült, hogy 6 terhesség, 5 vetélés és kihez járok... említette, hogy olvasta a Fülöp doki cikkét az immunológiai eredetű vetéléssel kapcsolatban és ugye tudom, hogy ezen a területen csak tapogatóznak.. és gondolja, hogy semmivel nem bíztatott a Fülöp doki.

Hát mit ne mondjak, baromi jólesett, bár igyekeztem nem venni a szívemre, elvégre nem ért hozzá. De akkor is, hogy lehet ilyen paraszt egy doki, bár mit várok, mert amikor kimondtam, hogy immunológiai eredetű a vetélés, egyből nevetve mondta, hogy ilyenkor le kell cserélni a partnert . Kapja be :mrgreen:
mniki

Mniki!

2 nagy tüsző...woww. Szupi! drukkolok ++++++
Vendég

Csak gyorsan bekukk. Most éppen csak nyöszörgés van, lentebb majd írom, miért...

Apple: Grat a 2cm utódhoz :D Kulcsolva értetek is az ujjacskáim!

Zsizsik: Dettó!

Gina: Ezért nem jó, ha az ember számszerűsítve látja, hogy mennyit eszik a bébije... Ha pár napnál tovább tart akkor kezdj el csak aggódni. Illetve aggódni még akkor sem, max védőnőnél kérdezgetnék ;) Van elég pisi, kakis pelus? Ha igen, akkor semmi gond, tényleg csak így jó most neki...
Szép ez a nagylány :)

Monee: Nahát! Kispöcsös lesz??? Tök jó! Apa örülhet, lesz aki tovább vigye a nevet :lol:

Monácska: Hát az a puszis kép úgy látom mindenkinek bejött :D Nekem is! Nagyon szép a nagy lányod is :D

Mniki: Hát, őszintén szólva mit vártál attól a dokitól? :? Azért remélem semmi extra hiperszupernagy bajt nem talált. Gyógyulj meg mihamarabb és gratulálok a két szép nagy tüszőhöz ;)

Hú, sokat küzdöttem vele, de Bencének rengeteg puki volt beszorulva. A friss, tiszta pelusból a nyakáig sikerült kitolni a cuccot :lol: Most is nyügi, de legalább nem ordít. Minden etetés után fél órával fél órás pocak masszázs... Remélem beválik, mert ez így nagyon nem jó... :roll:

Voltunk dokinéninél... Bence 5570gr :shock: és 58cm... 2 hét alatt majdnem 1 kilót hízott... Nem túl sok ez? Pedig nem eszik rengeteget és még ráadásul elég sokat bukik is... Szumóbajnok fiam lesz? Na és persze nem kaptam Germicid C kúpra receptet. Nem ajánlják már, mert nyugtató van benne :shock: Hiába kértem :? Viszont a beutalót szó nélkül odaadta a csípőszűrésre... Ez is valami...

No megyek, mert ma kellene dolgoznom is egy picit, már ha Bence engedni fog...

Kép

Kép
bettica

Dimet: most néztem a linket. Ez a felnőtt verzió vagy ezt vették meg Csakegyék is? Hmm, hogy fogom én ezt rögzíteni itt a panelban? Mindegy, majd apa megoldja :lol:

Kép

Kép
bettica

szió

Apple Gratula a méretes pocaklakóhoz!

Mniki sajnálom a nega eseményeket!
De a két szépséges tüszi naggyon jóóóó! Drukk!

Gina kislányod édes pofi!
Fürcsis kép jó! Délután fürödtök még?
Evést sztem sem kell erőltetni, ha nem sír és nem fog fogyni akkor pár napig elmegy,

Bettica fiad is jól teljesít,kiskincs is hízik a minap babakocsinkat nézte egy anyuka és a férje megemelte,hogy nem túl nehéz e ..erre anyuka megszólal,hogy 4kilót vonjon le..mondom inkább hetet :lol:
Mi nem tudunk együtt aludni, a hasunkon ficereg, mellettünk sem alszik esetleg ha szopinál úgymarad...most a hordozóban alszik :shock:

Dokinéni megvizsgált mindkettőnket, kiskincsnek semmi baja remélem nem is lesz!
Én vmi vírusfertőzést szedtem össze, lázam 38.8 vizesruha és rubofen leviszi 37.7-re, szövődmények elkerülése miatt kapok augmentint...jó,hogy a férjem 3napig itthon van :D

legyetek jók, puszi!
Vendég

Niki, ez a doki borzasztó! És ilyenek is vannak az egészségügyben! Hogy mondhat ilyet?!!
Szép tüszőket növesztettél, üzenem nekik, hogy gyorsan repedjenek meg! És Jobbulást neked!
Ja, az a csípős dolog megszűnt?

Bettica, nagyon szépen nő a fiacskád!

Kincs, továbbra is Jobbulást! Úgy látszik van vmi a levegőben, h ennyien betegek. Én tegnap, mikor úgy éreztem, h készülődik vmi, megettem egy gerezd fokhagymát mézzel.

Uracskám ma nagyon aranyos volt. Itthon maradt ő is velem, minden házimunkát elvégzett és olyan finom levest főzött, h 4 hatalmas tányérral bevágtam :lol: :lol:
apple

Ó Kincs, akkor gyógyulgass mihamarabb! Szerencse, hogy Embered otthon tud most lenni veletek ;)

Apple: Egyél csak, úgyis rád fér ;)

Kép

Kép
bettica

Na rohanok táppénzpapírért csak bekukk...

Hinta: ezt vettük de párna nélkül, az szerintem nem jó, tök kemény, nem kényelmes. Párna nélkül meg csak 5000 Ft, nem 8!!! Sima kerek ülőpárnát tettünk bele, az nagyon jó. Lilla imád benne hintázni, mondjuk ő már magától mászik bele... (Biztos ami biztos alapon fissler vagy milyen horoggal érdemes a plafonba fúrni, azok a legmasszívabbak a még megfizethető kategóriában). Egyébként 100 kilót bír, a férjem is beleült (vicces látvány volt:) és meg se nyekkent...ja, és mi valami forgószemes izével raktuk fel a plafonra így pörgetni is lehet...
Vendég

Anyoo!

Én azért biztos ami tuti, megkérdezem mi van a lába között ha kibújt. :lol:
Én eddig unisexi ruhákat vettem (höhö... úgy kezdtem a mondatot igazság szerint, hogy nekünk eddig unisexi ruháink vannak, kezdődik a többes szám! :D) azok a cuccok amiket Te is láttál az első kis pasekos ruhák. De ugye azokat pár napja licitáltuk, úgyhogy én már akkor elkönyveltem, hogy Ákosunk lesz. :) Az E-bay nekem még mindig túl nyűgösnek tűnik, de lehet hogy többször kéne nézni és akkor lennének cuccok amibe beleszeretek. :D

A helyi kórházban asszem elég jó megoldást találtak, itt a szobákba nem lehet bemenni látogatni, belátni sem lehet, viszont anyuka kiviheti a babát a közös "társalgóba", ha meg akarja mutatni a rokonyságnak. Nekünk asszem jobb lesz az, ha a kórházba jön első körben mindenki és utána otthon egy időre békén hagynak. Én kifejezetten nem akarom, hogy a nyakunkra járjanak, ha végre otthon leszünk, nálam onnan kezdődik az igazi időszámítás. :)
Ha nem első babus lenne, asszem hazamennék szülés után, vagy a következő nap. Én tényleg nagyon nagyon sajnálom, hogy a Férjem nem lehet ott az első percektől. A baba nem csak az enyém, hanem az övé is, neki is járnának az első pillanatok.

Apple!

Leves mániás leszel Te is?! :D
Egy jó levessel bármit lehet űberelni nálam, bár mondjuk kívánós nem vagyok-voltam. :D
Kisapple-lel minden rendben lesz! :wink:

Kincs!

Kismamik közül is többen bekapták ezt a víruskát. Jó hír viszont, hogy ahogy jön, úgy megy is, nem tart sokáig. Remélem kiskinccsel minden oké lesz. Neked jobbulást!
Kiskincs poci kidugós képe nagyon aranyos. :lol:

Niki!

Szép tüszők! :D
Asszem ez a pár lecserélős dolog egyszer, először még vicceske, az össze többi utána jövő ilyen beszólás bunkóság. :evil:
Remélem nem bántódtál meg nagyon!
Ti is, mi is tudjuk, hogy a kezelés segíteni fog és hamarosan hozzátok is jön a gólya. :wink: Kell az utánpótlás Apple után! :D

Bettica!

Pont most adtatok tanácsot Ginának a kevéske evés miatt, de ha jól sejtem ezt fordítottban, a Te kisfiadról is el lehet mondani. Anyatejes, nem tudod túletetni. Most ugrik egyet a fejlődésben, aztán ha nekiáll ezerrel kalimpázni, forgolódni, akkor nem fog ennyit hízni. :wink:

Mona!

Most mondjam azt, hogy pont az ilyen barna srácokat szeretem, mint a fiad?! :D Persze az "uram" nem ilyen, mert ez már csak így szokott lenni, de azért én továbbra is messziről szeretem őket. :lol: A kórházban, ha nem jut az alternatív szoba nekünk, akkor kérni fogom azt a szobát, ahol egy hasonlóan jó képű barna izmos pasi képe van fent a falon egy kisbabával. :lol: Amikor látogatni voltunk, meg is kérdeztem a szülésznőt, hogy ebben a szobában a kisbaba mellé ilyen apukák is születnek?! Nyami... :lol: :lol:
Nóri nagylánynak is biztos hasonlóan dögös nőci lesz. :wink:

Gina!

Tök jó, hogy ilyen kis kopasz búrája van Dorinának! :D Pont ettől olyan babás. :D
Most láttam egy képet az egyik ismerősöm kislányáról. Mondták, hogy nagyon szép haja van, de megnyúlt erősen az orcám a kép láttán, a kiscsajnak 1 hetesen kb. 7-8 centis fekete haja van!!! :shock: :D

Ma nagyon ügyi voltam, egy csomó mindent sikerült elintézni, ami már korábban tervben volt. Maradt még egy pár hivatalos és nem hivatalos ügy is, de azok ráérnek majd jövő héten is. :)
Reggel mentem Pécsre és 5-re értem haza, úgyhogy a zuhanyzás után pillanatok alatt elaludtam, nem rég ébredtem csak fel. Nagyon kellett, alig vártam már hogy hazaérjek. :roll:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Anyukák jár erre vki sos??

Kiskincs hője popóban higanyossal 38.3 ez 37.8-at jelent menjen germicid kúp?? 1/2 vagy egész??
Arra emlékszem,hogy 38.3fölött van nekik láz és talán a kúp nem is előzi meg,hogy belázasodjon??

Köszi!!!!
Vendég

Sziasztok,

Huh, Kincs, én sajnos nem tudok erre most válaszolni..... :cry: hívd fel a gyermekorvosi ügyeletet, és kérdezd meg tőlük, ha már nem tetted azóta meg. Fene, fene, hogy Kiskincs is elkapta tőled..... :cry: Remélem, hamar túl lesztek mindketten rajta ! jobbulást ! Egyébként ez a kismanó gyönyörű ! :D

Mniki, ezek a tüsző méretek több mint ígéretesek.... :wink: :lol: tudod, te mondtad nekem, és bejött: repi előtti este a tuti !!! Szóval csak annyit akartam mondani, hogy : Hajrá !!! Jaj de nem drukkolok neked.....!!!!!!! :!: :!: :lol:
Ez a barom orvos meg nehogy már beszóljon neked, azt hiszem, csak lesne, ha komolyabban elkezdenétek beszélgetni a témáról, hogy te mennyivel többet tudsz erről, mint ő.... :evil: :evil: :evil:
Idén te is kismami leszel, ez biztos !!!! Ölellek !!

Mona, ez az Ákos........ :shock: igen jó pasi...... bár én a fekete hajú, barna szeműekre gerjedek igazán ( ezért van szőke kék szemű férjem.... :lol: 8) ) de azért Ákos sem semmi..... és olyan édesek ahogy összebújnak..... anyai szíved repes az örömtől, gondolom.... :wink: :lol: Én is már alig várom, hogy lássam Esztert és ezt a kis babszemet együtt.....talán nem is nagyon van nagyobb öröm egy anya számára, mint a gyermekeit együtt látni.... jaj, kezdek szentimentális lenni....hüp-hüp. :roll:

Monee: gratula Ákoshoz ! Akkor most már tuti kukis, de jó ! Apja gondolom örömtáncokat lejt a lakásban... :lol:

Anyoo: már a 30. hétben vagy...... atyaég, hogy eltelt..... még emlékszem, néhány hete volt, hogy pozitiv lett a teszted.... és lassna készülhettek a kisfiú érkezésére.....
Ja, egyébként a szoba tök aranyos lett.... Eszteré sem nagyobb sokkal, de mi végül úgy döntöttünk, hogy szobát cserélünk. A gyerekek megkapják a mi hálónkat, ami kicsit nagyobb, mi pedig megyünk a gyerekszobába. Tigrisbukfenccel megyünk majd aludni.... :wink: :lol:
zsizsik

Sziasztok!

Dimet!
Autósülésből nekünk is olyan van mint Babancséknak.Pierre Cardin 9-25 kilóig jó.
Ilyen:
http://www.teszvesz.hu/item398668076_pi ... oban_.html

Szerintem minden szempontból szuper: Jól dönthető, a magasított fejtámlának köszönhetően elég sokáig jó lesz, gyerkőcnek is kényelmes, mindig elalszik benn.
(szerintem a Concord Trimax már nagyobbaknak való, mert az 9-36 kilóig jó, és az egy köv. kategória, szerintem az nem dönthető, vagy csak picit, és az nekem fontos szempont volt a vásárlásnál)
Ja, és nem utolsó szempontból a Pierre Cardin újonnan jó árban van.
ezoterike

Holnap szülinap :D :D :D :D
De majd szombaton ünneplünk.
Majd teszek képeket..... :D :D
ezoterike

Sziasztok!

Végül nem adtunk... fürcsi után nem éreztük melegnem és szopi alatt után is fogdostuk... a dokinő is azt mondta 38fölöt :?
Én viszont kezdem unni a reszketést, ma egész nap vizesruha van a csuklóimon, két rubofen és egy augmentin már bennem de 38 alá alig megy a hőmérő :x

Jó éjt!
Vendég

kincs, adj neki. megelőzésnek, egy felet! (én adnék.....)
te meg dőlj ágyba, ha tudsz.

Kép

dimet

Dimet!

Mi a győri Babylandban vettük az autósülést. Ahogy látom, hozzá lehet jutni olcsóbban is, mint mi vettük.

Ginuska!

Dorina csodaszép kisbaba! Úgy kitelt a pofija. Szerintem se aggódj, ha átmenetileg kevesebbet eszik, Dominál is volt ilyen. Aztán meg totál visszajött az étvágya.

Kép
babancs

Helloka!

Húha, hogy ti mennyit tudtok írni :lol: vagy én voltam régen :?:
Monee: Gratula Ákoshoz Niki: a tüszőkhöz.......és még....pff elfelejtettem miket is akartam írni, teljesen rövid az eszem és azthiszem ez már csak rosszabb lesz :? (már a környezetem is észrevette, hogy nem vagyok a régi :lol: )
Rólam csak annyit, hogy az afp, és integrált teszt eredmények még nem jöttek meg, védőnő méretett vett és megállapította: megint fogytam. Kérdezte, hogy csinálom? Mintha én azt tudnám...Hja és azt is, hogy vérszegény vagyok, de szerinte túl élem...
Hát rá kellett jöjjek, hogy a terhesség nem egy egyszerű dolog. Nem elég, hogy nehéz összehozni, de még ha bent kapaszkodik akkor is szét izgulom az agyam, hogy vajon mi lehet vele. Reméltem a 12.ik hét után jobb lesz, de a fenét jött a 16. hét, most meg, hogy mi van az eredményekkel.....Rambókát olvasva látom, hogy koránt sem itt van még a para vége... Már csak abban reménykedem, hogy majd mosolyogva gondolok vissza ezekre a napokra..

Bocsi lányok, hogy így kifakadtam, megyek is a dolgomra. :roll:

Szép napocskát mindenkinek!

tyche

sziasztok

tyche ebben a topikban lehet sőt kell is kifakadni, mindenki azt ír ami neki fontos :wink:

hírek...este hűtőfürdőztem 39.3nál...hajnalra 37alá ment és ma is 37.2 volt javulok :D
kiskincs jól van nem lázasodott be :D
Vendég

Sziasztok!

Tyche!

Rossz gondolatok, hess! Nemám bevonzani a bajt! Úgy kell nekiállni, hogy minden rendben lesz. :wink:
Sajna az a helyzet, hogy Te jelenleg semmit nem tehetsz a babáért, ha baj lenne (nem lesz!) az nem Rajtad múlik. Gondolom szedsz folsavat, esetleg vasat, magzatvédő vitamint, magnéziumot, ennél több lehetőség nincs a kezedben, úgyhogy nyugtasd meg magad, Te megteszel mindent amit lehetséges! Később tudsz majd igazán Te is vigyázni rá, hogy pl. nem emelsz nehezet, vagy idén kihagyod a maratoni futást Bandika kedvéért. :)
Jah és én is azt mondom, hogy nyugodtan jöhetsz a panaszokkal is, Neked most ez a fontos, nekem meg az, hogy ma eléggé nem esik jól az újabb hidegfront és már szétbőgtem a fejem reggel óta. :wink: :)

Kincs!

Remélem estére elmúlik a nyavajaság, jó úton haladsz! :D

Ákos babucka:
Apa nem lejt nagyobb örömtáncot a fiúgyermek miatt, mint lány gyermek esetében. Örül neki és ennyi. :D
És előre aggódik, hogy át kell térnünk valami békésebb sport kedvelésére, mert ilyen szülői előzményekkel Ákos is tuti autóversenyző akar majd lenni. :D Ebben egyébként tegnap egy ismerősöm is megerősített, az 1 éves fiát amikor ki akarták venni egy óra ücsörgés után a verseny Trabantból, két kézzel kapaszkodott a kormányba és úgy üvöltött mint akit nyúznak. :lol: A vér nem válik vízzé. :D

Szar napom van ma. Most először érzem, hogy tényleg jött a front, reggel fájt a derekam és görcsölgetett a pocakom is. Ráadásul pont ma kellett jönni ennek a tetves frontnak, a volt barátunkénk kisfia is 32 hetes 5 naposan lett korababa és sajnos később angyalka. Ezt az egy napot akartam nagyon túlélni békében, de úgy látszik nekem is sikerült bevonzanom a frontot mára, úgyhogy aggódhatok kicsit. Legszívesebben elásnám magam holnapig. :(

Nah befejezem és a bőgést is és megyek pakolászni. Holnap gyerekszoba festés.

Monee

monee85

Monee!

Nyugi!

Dobj rá még két magnéziumot, én is azt teszem.
Így ugyan megvan a délutáni program (csempeszámolás a WC-ben), de legalább leviszi a keményedéseket!
Na lépek is, mert még ülni is vacak. :(

rambóka

Sziasztok!

Nem mintha eddig nem lettem volna eltűnve... most azért jöttem, h bejelentsem: eltűnök!

2 és fél hétre megyünk egyet nyaralni.

Holnap lagziba Udvarhelyre, az unokatesóm nősül. Onnan irány Szováta. Szovátáról egyik este az uram leugrik Bukarestbe megnézni a Metallica koncertet. Aztán aug. 3-án minden haver hazamegy szovátáról, mi nem haza, hanem anyósomhoz még pár napra.

Már január óta tervezzük ezt a szovátát a haverokkal, most azonban orrlógatni megyünk, ha valaki ne tudná...

www.sepsiszentgyorgy.info/pannika
Ugyanis ez a család is jött volna velünk bulizni :(

Kérem aki tud, bármilyen kevésel is: segítsen rajtuk! Nagyon jó barátainkról van szó...

Puszik.
Kir és a család

Kép
k.ir

Sziasztok,

Kir, nem tudok mit írni, a szívem összeszorul, ahogy ezt a kis Tündért nézem..... :cry: :cry: Amit tudunk, segítünk. Remélem mások is így gondolják.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Monee, bőgős vagy ma te is...? Én is..... jó kis nap......Ne gondolj már ilyen szomorú dolgokra.... miért lenne korababa Ákos ? És tessék a saját szavaidat neked is megfogadni, nem gondolni rá, és nem bevonzani a bajt.....! :wink:

Még edzeni sem tudtam rendesen, a kiskölök bekeményített, amióta belém költözött, most először.
Én azt hiszem, lány lesz. Muszáj hogy lány legyen. Olyan fiú dömping van már mióta itt a topicon, hogy kell már a kislány. Ma először éreztem azt az eufórikus, mindent elsöprő örömöt - kb 20 mp-ig - hogy lesz még egy gyermekem. Aztán gyorsan hess, hess, majd ha mindent tudunk már, akkor lehet örülni.....kismamák agya nem egyszerű....

Tyché, gratula a kiskukishoz, szóval te is beálltál a sorba.... :wink: :lol: :lol: Nem baj, talán mi majd javítjuk a nemek arányát..... :wink:

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem Kavicska is, és Rejo is már piszkosul hiányzik...... :? :cry: :roll:
zsizsik

Zsizsik!
Nekem is hiányoznak, sőt nekem Csipi olyan sokszor eszembe jut, mi lehet vele... :roll:

Kép
Kép
zazzy

zsizsikkkkk...mér nem szóltál,hogy edzel?? lehet elugrottam volna én is!

csajok, ha ismeri ezt vki véleményt kérek!
szimpi nagyon ez az ülés!!!

http://www.minimano.hu/termekeink/bizto ... s_025.html

Kép

dimet

hm....mondjuk eléggé le van fixálva agyerek benne. lehet az én ygerekem 5 méter után hisztizne ebben a kalodában. pedig olyan biztonságos :lol:

Kép

dimet

Kép

dimet

Dimet!

Nekem is ez volt a jelöltem, de aztán valahol találtam róla egyetlen véleményt, az is arról szólt, h. üvöltött benne a gyerek.
Meg azt néztem, h. a hasvédő párna távolsága nem állítható (legalábbis én nem találtam erre vonatkozó infót), a dedek viszont idővel nőnek!
Így viszont valahogy az volt az érzésem, h. baleset esetén kinyomná a gyereket, mint a fogkrémet.
Bár a tesztek szerint jó, nem tudom.
A másik gondom, h. időnként így is beleizzad a gyerek az ülésbe, ezzel a párnával lefogatva valószínűleg facsarni lehetne a vizet a pelusából.

Zsizsik!

Nagyon front volt ma az tuti!
Én is hótt ideges voltam egész nap, meg keményedtem is rendesen.
Végül 5 Béres Magne B6-tal sikerült kihúzni a napot.
Most meg úgy tűnik Kistesó beszerzett egy ugrálókötelet! Ma sem alszom. :twisted:

Csajok!

Tecsóban lehet kapni olyan átmeneti kabátot, amivel ki lehet húzni az őszt még hipernagy pocival is! Ráadásul le van árazva 4300 ft-ra! Van meggypiros, drapp és barna is. Kicsit retró, de ott egye a fene, elég csekély az esélyem, h. októberben bármi más rámjöjjön majd! :twisted:
Még jó, h. idén nyáron mindenki kismamának öltözik, így nyári ruhát aránylag könnyen találok! :lol:
(De augusztus elején esküvőre megyünk!!!!!!! :shock: :shock: :shock: )

Más: Vett valaki Anitás kismama v. szoptatós melltartót? Megéri?

rambóka

H&M .... bazi nagy leárazáok vannak... Én az Arénában tegnap 1000-ért vettem egy majdnem 6e Ft-os blúzt... (igaz, már nem tudom összegombolni de beleszerettem úgyhogy jönnie kellett velem:)))) A nyári pólókból nem vettem mert iszonyú terhesen néztem ki bennük:)))) (na jó, ez így nem igaz mert vettem azért 2 pólót, de azok sima sztreccsek, semmi kacifántos szabás... viszont tök egyszerűek, marha jó nyúlnak és kényelmesek... (kemény 500 pénz volt darabja talán 3e-ről)

Jövő héten be akarom enni magam az Árkádba, mert ott is bazi nagy leárazások vannak...

Helyzetjelentést hallottatok:))))
Vendég

Halihó,

Dimet, basszus, nem jutott eszembe, hogy szóljak.... :oops: bocsi, majd legközelebb már tényleg rád csörgök....

Rami, nekem van Anita melltartóm, nem is kevés, még Eszter idejéből van 2 szoptatós, és a második terhesség elején vettem két kismamis melltartót. Baromi drága, de nekem eszméletlenül bevált. A kismamisat ha most felveszem - még nagy egy kicsit, tekintettel a két terhességnél a súlyom közötti különbségre :wink: - de ha felveszem, az maga a Mennyország, a többi melltartóm már picit szorit sajnos.....
A két szoptatósat elkunyizta kölcsönbe a hasonló nagy cicis barátnőm, és hát elég rotty állapotban kaptam vissza őket.... :? :evil: Úgyhogy fogok majd venni újakat. Nem érdekel, mennyibe kerülnek majd, hihetetlenül praktikusak voltak.

Leárazás..... de jó lenne eljutni valami kis vásárlásba......na talán majd aug. elején.....
Csináltam őszibarck gyümilevest, hát inkább őszibarack ivólé lett belőle..... :lol: de az íze jó, szerintem be fogják szippantani a családtagok....
zsizsik

Zsizsik!

Az a baj, h. estére véresre tudnám vakarni a mellemet a meglévőkben. Vagy beleizzadok v. ennyire szorít? Nem tudom, de elegem van!

rambóka

Rambóka!
Tökjól leírtad, hogy "idén nyáron mindenki terhesnek öltözik", frászt kapok. Az ember venne valami jó kis rucit, és vannak is annyira jók, de tényleg mindben kismamának néz ki az ember, ezt meg nem szeretném. Így is zaklatnak eleget! :evil:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Rami!

Ha csak nem feltétlenül szükséges, szerintem ne vegyél ilyen bazi drága melltartókat, mert kitudja mekkorára nő meg a cicid. Én egyet vettem a terhesség miatt, C&A-s, szivacsos, merevítős, pamut, nem varrt a bele és még mindig imádom. Jó mérges is vagyok, mert egy ideje nincs meg! :evil: Itthon meg nem hordok semmit, megőrülnék asszem. Vagy a fürdőruci melltartója (kötős háromszög), vagy a pólót nagyon igényesen begyűröm a mellem alá hogy ne izzadjon össze a hasammal, azt jónapot. :D Remélem találsz valami jó megoldást Te is!

Csakegy!

Nekem, mint nyári kismamának ez a szerencsém úgy érzem. Bármilyen felsőt fel tudok szinte még mindig húzni. Mell alatt szabott, hosszú aljú, csak két számmal nagyobbat választok és mehet is a menet. :lol: Most fogom eladni a kismama felsőim, mert már nem jönnek rám és eszemben sincs a potom áru fölsők helyett bazi drágákat venni. Ha elpakoltunk mindent felrakok a Teszveszre, de ha esetleg Nektek (minden itteni kismamának) tetszik valami, akkor előnyt élveztek! :D

Zsizsik!

Tegnap ilyen nap volt, de most az utóbbi időben tényleg bőgős lettem. Képes vagyok mindenen meghatódni. :D Ma már nem volt semmi gond. :)

Jelentem KÉSZ A GYEREKSZOBA (95%-ban)!!!
Tegnap és ma itt voltak anyuék és baromi sokat segítettek. Mi is talpon voltunk mindketten, négyesbe sokkal könnyebben ment a munka. Sokat kell még itthon pakolásznom, de a gyerekek helye legalább rendben van és én ennek annyira, de annyira örülök! Nagyon szép lett, tiszta, egyszerű, világos, gyönyörű nekem. Lesz majd kép is, ha elkészül a szekrényajtó festése is, egyenlőre ajtó nélkül vagyunk. :D

További kellemes sok minden jót mindenkinek a hétvégére, nemsokára elhúzunk itthonról és csak holnap este leszünk megint.
Pussz!

Monee

monee85

Vendég

Sziasztok!

A nyaraló vagy rég írt topiktagok nekem is hiányoznak!
Kikka, Nóra1, Beebeey volt egy Monynk is és még sokan ha néha benéznének hogy mi van velük az is jó lenne.

Melltartó én terhesen simát hordtam egyszerű pamutot, most szopisat ez is kleárazott 2000ft-os pamut nevétnemtudom...a cickóim néha nekem is viszketnek , egy negatívum volt a terhességemben,hogy bibircsókok lettek a nyakamon (kis fibrómák) meg a cicimen sztem ezek miatt vakarózom :?

Monee képet várjuk ügyik vagytok!

Leárazásokat én is szeretem csak férjem nem elég türelmes csak 1órát bír :lol: , kiskincsel kettesben meg nem merek elindulni.

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Leárazás.............. Basszus, most ugrott a nyaralásunk, mert az üzemanyag árak miatt veszteséget termel a vállalkozásunk................

Jelenleg semmi pénzünk nincs, nemhogy nyaralni menjünk. Hülyére bőgtem ma magam. Lányom meg mint egy hiper érzékeny atomóra, pontosan azt művelte, amit én!
Egésznap parádézott, semmi nem felelt meg neki, sem pedig annak az ellenkezője. ÁLLVA SZOPTATTAM!!!!!!!!!! Úgy elfáradtam, mint 6 másik napon összesen!
Annyira küzd a fogával is, attól is hisztis, és csak a jövőhétre várható a borostyánnyaklánc. Alig bírtam elaltatni is este. Pfffffffffffffffffffff
Annyira elkeseredtem...... Elmaradoznak a haverek is! Azért, mert 8-kor már fektetés van, nem pedig etetés-itatás, Móni ugráltatás! Itt ülünk szinte mindig magunkban, és még az sem vigasztal minket, hogy legalább kiderült, ki az igazi barát!

Főztem ebédet!
Rántott leves és palacsinta. De legalább a liszt tk-s volt!

Nesztek hiteles riportalany a filmbe.........................

No, elteszem a rinyámat és magamat holnapra!

Pusza!

Monee!
Pihenj!!!!!!!!!!!!! És semmi bajság nem lesz jó?????

Zsizsik!
Tuttira minden rendben lesz! Úgy szeretném, ha végre örülnél!!!!!

Rami!
Melltartó............... Kosaras pamut, szoptatásnál mell alá gyűr.......
Vendég

Egy kis vídítófű:

- Gergő van kaka a pelusban? (tény megállapítására való rásegítés)
- ....kaka....
- És ki kakilt bele a pelusba? (ok-okozati összefüggésre való rávilágítás)
Anyám a háttérből "súg": - Mondd Gergő, hogy "én"!
- Na Gergő, ki kakilt bele a pelusba?
Ded részéről elégedett mosoly, majd határozott, anyámra irányuló mutatóujj. :twisted: :lol: :lol: :lol:

rambóka

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

LÁNYOK SEGÍTSÉG!
Lett ma reggel egy halvány de jól látható két csíkosom.De teljesen el vagyok keseredve, és kétségbe vagyok esve, hogy pont most. Hétfőn megyek MM-be ft3,ft4 nézésre, mert legutóbb 4,2 lett a tsh. Mi van ilyenkor???????????????????????????????????????Nézessek progit is, vagy mit tanácsoltok, szerdán lesz a konzultáció a doktornővel.Nagyon félek, hogy mi lesz.
BÁRMILYEN tanács jöhet, felteszema görbémet, elképzelni sem tudom, mi történt, egyáltalán nem számítottam rá.
Jelenleg a 3x850 meten kívül csak 3mg folsavat szedek.SEGÍTSETEK!!!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 12000_.png

Kép
Kép
zazzy

A teszt miatt gondolom, hogy pé nem ott lehetett, ahova a ciklus.hu rakta...

Kép
Kép
zazzy

Monácska!
Ne aggódj, én sem vagyok sokkal jobb alany. Ha tudnátok miket ettem az utóbbi időben, annyira lelkiismeretfurdalásom, el sem tudom mondani.A napi fél dinnye uzsira....áááááááááááááááááá

Kép
Kép
zazzy

Hú Zazzy!!!
Először is nyugiiii!!! Tudom, könnyű mondani, de ne ess kétségbe! A múlton ne rágd magad, nem tudsz rajta változtatni. Nekem fogalmam sincs, hogy a tsh-dnak mennyire lesz hatása a terhességre (legalábbis ez a pár nap), de szerintem hívd fel őket holnap és beszélj az MM-ben egy dokival. Progit mindenképpen nézess, ha már úgy is szúrnak ;)

Halkan, de gratulálok :D

Kép

Kép
bettica

Zazzy! :D

Elképzelni sem tudod mi történt???
Szerintem az történt, hogy terhes lettél! :wink:
Persze most aggódsz az eredmények miatt, de nem lesz baj! Jókor költözött a kis picúr. Szerda mindjárt itt van és gratula!

Lona
lona1

Holnap megyek MM-be(soha jobbkor! :wink: ) vérvételre és szerdán a doktornő. Nőgyógyászhoz mikor kéne???

Kép
Kép
zazzy

Zazzy: ÉÉÉÉÉÉLJEN :)))))) Az időpontod is pont a legjobbkor lemenek a kivizsgálások, kapsz gyógyszert amit terhesen is szedhetsz és ha minden jól megy (miért ne menne) akkor boldog kismama leszel:)

Nagyon-nagyon szurkolok!!!!!!!

(Addig meg lehet, hogy el kéne menned egy privát nődokihoz és felíratni egy kis utrót... csak, hogy ne kelljen szerdáig várnod...)

Egyébként a Lakatos prof a Sotén ha SOS felhívod lehet, hogy soron kívül is fogadna akár már hétfőn is még akkor is, ha nem az ő betege vagy... ő olyan ember aki tényleg előreveszi a terheseket nehogy baj legyen!!! Másnapra meg az összes eredmény a kezedben (és tök ingyen).
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?