Anyoo!
Én azért biztos ami tuti, megkérdezem mi van a lába között ha kibújt.
Én eddig unisexi ruhákat vettem
(höhö... úgy kezdtem a mondatot igazság szerint, hogy nekünk eddig unisexi ruháink vannak, kezdődik a többes szám! ) azok a cuccok amiket Te is láttál az első kis pasekos ruhák. De ugye azokat pár napja licitáltuk, úgyhogy én már akkor elkönyveltem, hogy Ákosunk lesz.
Az E-bay nekem még mindig túl nyűgösnek tűnik, de lehet hogy többször kéne nézni és akkor lennének cuccok amibe beleszeretek.
A helyi kórházban asszem elég jó megoldást találtak, itt a szobákba nem lehet bemenni látogatni, belátni sem lehet, viszont anyuka kiviheti a babát a közös "társalgóba", ha meg akarja mutatni a rokonyságnak. Nekünk asszem jobb lesz az, ha a kórházba jön első körben mindenki és utána otthon egy időre békén hagynak. Én kifejezetten nem akarom, hogy a nyakunkra járjanak, ha végre otthon leszünk, nálam onnan kezdődik az igazi időszámítás.
Ha nem első babus lenne, asszem hazamennék szülés után, vagy a következő nap. Én tényleg nagyon nagyon sajnálom, hogy a Férjem nem lehet ott az első percektől. A baba nem csak az enyém, hanem az övé is, neki is járnának az első pillanatok.
Apple!
Leves mániás leszel Te is?!
Egy jó levessel bármit lehet űberelni nálam, bár mondjuk kívánós nem vagyok-voltam.
Kisapple-lel minden rendben lesz!
Kincs!
Kismamik közül is többen bekapták ezt a víruskát. Jó hír viszont, hogy ahogy jön, úgy megy is, nem tart sokáig. Remélem kiskinccsel minden oké lesz. Neked jobbulást!
Kiskincs poci kidugós képe nagyon aranyos.
Niki!
Szép tüszők!
Asszem ez a pár lecserélős dolog egyszer, először még vicceske, az össze többi utána jövő ilyen beszólás bunkóság.
Remélem nem bántódtál meg nagyon!
Ti is, mi is tudjuk, hogy a kezelés segíteni fog és hamarosan hozzátok is jön a gólya.
Kell az utánpótlás Apple után!
Bettica!
Pont most adtatok tanácsot Ginának a kevéske evés miatt, de ha jól sejtem ezt fordítottban, a Te kisfiadról is el lehet mondani. Anyatejes, nem tudod túletetni. Most ugrik egyet a fejlődésben, aztán ha nekiáll ezerrel kalimpázni, forgolódni, akkor nem fog ennyit hízni.
Mona!
Most mondjam azt, hogy pont az ilyen barna srácokat szeretem, mint a fiad?!
Persze az "uram" nem ilyen, mert ez már csak így szokott lenni, de azért én továbbra is messziről szeretem őket.
A kórházban, ha nem jut az alternatív szoba nekünk, akkor kérni fogom azt a szobát, ahol egy hasonlóan jó képű barna izmos pasi képe van fent a falon egy kisbabával.
Amikor látogatni voltunk, meg is kérdeztem a szülésznőt, hogy ebben a szobában a kisbaba mellé ilyen apukák is születnek?! Nyami...
Nóri nagylánynak is biztos hasonlóan dögös nőci lesz.
Gina!
Tök jó, hogy ilyen kis kopasz búrája van Dorinának!
Pont ettől olyan babás.
Most láttam egy képet az egyik ismerősöm kislányáról. Mondták, hogy nagyon szép haja van, de megnyúlt erősen az orcám a kép láttán, a kiscsajnak 1 hetesen kb. 7-8 centis fekete haja van!!!
Ma nagyon ügyi voltam, egy csomó mindent sikerült elintézni, ami már korábban tervben volt. Maradt még egy pár hivatalos és nem hivatalos ügy is, de azok ráérnek majd jövő héten is.
Reggel mentem Pécsre és 5-re értem haza, úgyhogy a zuhanyzás után pillanatok alatt elaludtam, nem rég ébredtem csak fel. Nagyon kellett, alig vártam már hogy hazaérjek.