Új privát üzeneted érkezett!

Misszike! Átadom! Első babájuk, és ő is ilyen őslény, mint én. 26 éve vagyunk barátnők.

Boni! Ma hol robbantasz? :wink:

Kép
zölddisznó

Hali!

Megcsináltam a hőgörbés linkemet, most már működnie kell, nem mintha vmi érdekes lenne rajta. :P

Szezso, nagyon szép a görbécskéd!

Drukkolok ám erősen továbbra is, és mert sokszor nem vagyok, ez csak a látszat, a háttérből mindig kuksizom, kivel mi van.

Két kölköm állandóan az idegeimen táncol, jó élénk mindkettő, főleg, ha együtt vannak, húúú, iszonyú rosszcsontok ám!

Azért hihetetlen, mennyire szalad az idő, a kismamikon látom (mármint a vonalzókon főleg), hogy mindjárt szülnek, pedig nemrég még itt rimánkodtunk együtt egy vacak +HCG tesztért. És tessék...

Pusszantás, egyenlőre ennyit!
athiz

Athiz,
biztos fárasztó lehet, de gyönyörű!!! :lol:
(Mikor Manó pici volt, úgy éreztem, isten ments' még egy gyerek! Most meg a két kezem összetenném, ha +HCG tesztet láthatnék...)

Pusszancs:
a fogfájós Till :oops:

tillidian

ELSŐ!!! :wink:

Athiz, készülsz a harmadikra? :wink:

Marci anyu találta ezt a verset, ami gyönyörű, megosztom veletek(remélem nem ő írta) :oops: :

Megszületni nem volt túl nehéz,
Nem kellett hozzá még túl sok ész.
De nem felejtjük azt a szép napot,
Mikor kis kezünk egy szalagot kapott...
Nem tudtuk, hogy kinn mi vár reánk,
Hogy mit hoz majd nekünk a nagyvilág.
Akkor azt még nem döntöttük el,
Hogy ezt a napot ünnepelni kell...
Minden évben ünnep ez a nap,
S az ünnepelt sok ajándékot kap.
De az ajándéknál többet ér a szó,
És a szeretet, amit adni, kapni jó.
Ezt a dalt mi nem felejtjük el,
Hisz minden évben énekelni kell.
Örül ennek öreg, s fiatal,
De ma egyedül csak Neked szól a dal.

Kép
kata05

Tilli, én a 2 lábam is összetenném pluszban egy + hcg-ért. :lol:

Kép
kata05

Jó reggelt!

Kata ez nagyon szép! :lol: majd hívj vagy üzenj :wink:

ma megyek apával dodozóba.. :lol:

puszi
Vendég

Okéééééééé, de tuti, ami tuti!!!

Kép
kata05

Till, ez így van, semmiért le nem cserélném, oda nem adnám azt az örömet, amit a két banditám okoz. Rosszaság ide-oda, imádnivaló szarjancsi mindkettő.

Kata, személy szerint nagyon szeretnék egy harmadik babát, de jelen pillanatban inkább csak megfigyelésnek gyártom a hőgörbéket. Ugyanis a 2. szülésem óta mintha nem akarna rendeződni a ciklusom, előtte szinte órát lehetett igazítani az ovumhoz, mensimhez, mostmeg jaaaaj... Azért reménykedem, hogy egyszercsak helyrebillen.
3. babát szeretnék, de sajnos anyagilag nem tudnánk vállalni. De hátha tartogat a sors vmi szépet és meglepit is a közeljövőben, és akkor talán...

A versike nagyon szép.

És aki esetleg még nem látta:

http://www.pregnasens.hu/

Ingyen terhességi tesztekhez lehet jutni, akit érdekel. :wink:

Üdv
athiz

Nem akarok senkit fárasztani, ha vkit nem érdekel, v olvasta, tekerje lejjebb:

A nőgyógyász előadást tart rengeteg nő előtt:
- A kemény pénisztől méhrákot lehet kapni néhány éven belül.
Mire az egyik nő közbeszól:
- A puhától pedig idegbajt, azonnal ...

Fiatal pár nászéjszakáját tölti, de az ifjú férj nem igazán
aktivizálja magát, konkrétan befordul és buzgó horkolásba kezd. Az asszonyka
tipródik, hogy mivel vívhatná ki férje figyelmét és gondoskodását, hisz'
neki egyáltalán nem az alváson jár az esze. Így szól:
- Te, Józsi! Nagyon fázom!
- Akkor takarózz be! - hangzik a cseppet sem 'kielégítő' válasz és a
férj alszik tovább.
A nő nem bírja tovább öt percnél, újra próbálkozik:
- Te, Józsi! Én még mindig fázom! Gyere feküdj rám!
Józsi kelletlenül bár, de megteszi, amit felesége kér, de hortyog
tovább. Az asszony kisvártatva újra megszólal:
- Te Józsi! A lábam között van egy lyuk ...
- Na látod?! Ott megy be a hideg ...!

Kiszerelés

- Van kotonja?
- Hogyne, uram. Házas embernek vagy nőtlennek?
- Fontos ez?
- Hát persze! Nőtleneknek 7 darabos kiszerelésben van: hétfő, kedd
... Házasoknak viszont 12 db van egy dobozban: január, február ...

- Kisfiam, van már barátnőd?
- Van - feleli a fiú bátran.
- És adtál már neki puszit?
- Igen.
- És mit szólt hozzá?
- Nem hallottam, a combjaival összeszorította a füleimet ...
athiz

Röff! Nálatok is felhőszakadt tegnap este? Hát, nem irigylem, akit éppen utcán ért...

Kép
zölddisznó

Nálunk klassz kis jégeső volt orkánerejű széllel párosítva. Közben dörgött, villámlott. Megint lélekszakadva kapkodtuk be a kint száradó ruhákat. Szili meg visított, mint a szopósmalac, mert be volt tojizva, hogy mi kint vagyunk apucival. :roll: :lol:
athiz

Sziasztok!

Zöldi!
FÉLIDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annnnnnnnnyira nagyon örülök!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Pussssszantás Hannának is meg anyucijának is!

Meg a többieknek is! :D

Kép
Kép
ancsa81

Itt is nagy vihar volt!
Az új lakásunkon meg nincsen ablak szombat óta.... :? :x

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa! De aranyos vagy! Köszönöm szépen!

Kép
zölddisznó

Zöldi!
Boldog 20. hetet :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska! Cupp!

Megyek, megnézem Hanna vőlegényét! (Bocs Zsigi, de születési sorrendben kell letesztelnünk Őket)

Kép
zölddisznó

Tényleg Zöldi, boldog 20. hetet nektek! De reggel, még mintha nem ennyit mutatott volna a vonalzód. Persze lehet, h csak én vagyok vaksi, ami nem csoda, mert Endi megint belecsapott rendesen a bal szemembe.
athiz

sziasztok!

most csak rövid leszek. később visszaolvasok. még sem lesz beülti most júliusban. eléggé csalódott vagyok.

kati
katica30

Katica, miért?

babaimádó
Kép
babaimado

Katica: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Katica,
nagyölelés itt is, ne szomorkázz, meglesz az a Baba, csak tartsatok ki!!!

Ancsa,
látom, hasonlóan állunk, Ti is kistesóért ácsingóztok?:)

Zöldi,
hurrá!!!

Nem tom, a viharra fogjam-e de bemásolom, hogy állunk:

(Ránk jár a rúd: ma leszakadt az egyik faredőny, és tonnányi súlyával lifegett kifelé a 3. emeletről...Apa tartotta, miközben én SOS mestert kerestem, no a 20. el is vállalta és 2 órán belül ideért...közben húzom fel a 2. számú redőnyt, hogy legalább egy kis világos legyen, hát a gurtni a kezemben marad - redőny lezúg...majd a karnis talált majdnem fejen...aszittem elsírom magam...Holnaptól tömegek árasztanak el minket, és itt ülünk a sötétben...Bocsi az OFF-ért... :cry: )

Csóközön, Till

tillidian

Babi,
elfelejtettem: nekem KP maga mondta, hogy aug. első felében (gondolom 1-10ig) szabin lesz, de pontosért télleg híjad a Kaálit!

tillidian

Húúúú Till, nem semmi történések voltak nálatok! Még 1 is sok lett volna,..... :twisted:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Katica!
:(
Majd a következő ciklusban biztosan belevághattok!

Baba!
Nem ért még oda piri?

Kata!
Szép a vers!
Hogy áltok most?

Athiz!
Reméljük hogy jóra fordulnak a dolgok és jöhet hármaska! :wink:

Tilli!
Sajnálom!
Igen,mi is kistesóra várunk!Már 2003.október óta :(
Pont ma érlelődött meg bennem a gondolat,hogy ideje lenne belekezdeni megint a dolgokba!Nem tudom apa mit fog szólni hozzá... :roll:
Ti mióta próbálkoztok?Kiderült hogy miért nem jön a baba?

Csajok!
Valaki bejelölt iwiw-en!Nem tudom hogy ki az!Nem valaki közületek????????

Kép
Kép
ancsa81

Puszi,
ugye hogy kabaré? :? :evil: Mán elég lesz!!! :lol:
(redőnybácsi elláta a lifegőset, másik 2 leszakadtra hétfőn startol rá...de nekem hétvégén vendégsereg jööön!!! :cry: - úgyhogy éljen én: az egyiket sikerült megvarrnom (a madzagját), most félárbócra ereszkedett :lol: )

Ancsa,
mondomén, hogy egyforma az a cipő!!! :lol: ( :cry: )
Mi 2003 márciusa óta próbálkozunk...2003 szeptemberében indultak a kivizsgálások, de pancser kezébe kerültünk a Péterfy-ben, így elúszott másfél év! :oops:. 2005 január végétől indultunk a Schöpfiben (2 inszem), majd Nyírő (1 lombik). Eztán besokalltam, fél év pihi. Utána SOTE II Siklósi professzor rabolt ki minket a semmiért, és sztem most értünk révbe: 2007 júniusa óta pesti Kaáli, KP doki (2 inszem, 1 lombik).
Októberben lesz a sikeres :wink: 3. lombik! Dióhéjban ennyi.
(Kiskatonák dezertáltak, de 50% van, így lehetne tk, spontán is, mégsincs :roll: - tehát félig ismeretlen ered.)Dióhéjban ennyi. - gondoltam, nem priviben írom, hátha mást is érdekili, mer' nemrég tolakodtam be ide :lol:

Nálatok mi a bibi?

tillidian

sziasztok!

Kata az a tuti! :wink:

Zöldi azta hét meg a nyócát

:wink: üdvözlöm vetélytársat.. de hamar kigolyózzuk :lol: :lol:

ZTilli szegénykém ez ám az esemény

Athiz szegény kicsi..áén is félek ám a dörgéstől..és ráadásul anyukám és apukám 200kmre van tőlem :wink:

KAti drága sajnálom.. Ölellek!

Szezsó postagalamvb útjára indítva...

Képzeljtek holnap olyan jó lesz NEkem! :lol: vajon miért? :wink:
na rohanok csigatempóban mert megyek a "búcsú"vacsimra!

BArátnőmnek elfolyt a magzatvize !!jeeeeeeeeeee
Vendég

Akkor már félig megoldódott a redőny baj! :D
Na igen,sok a hasonlóság!
2005-ben váltottam le az akkor már 8 éve kezelő dokimat!Nem csinált semmit csak jött a kifogásokkal hogy lekéne fogynom,meg még fiatalok vagyunk meg ehhez hasonló szövegek!Nem vette komolyan a bajomat!Elmentem egy endokrin.dokihoz!Ő kezdett el vizsgálni!Volt PCT(pozitív),HSG(egyik oldalon teljesen zárt,másik ELVILEG átjárható)hónapokig tartó Closty kúra de semmi!Aztán lapar ahol kiderült hogy mindkét oldalam teljesen elvan záródva,és rengeteg összenövés van bent!Úgy hogy 2007.januárban irány a Forgács Intézet!Volt két beültetésem ICSI+HA, ahol 3-3 babát kaptam vissza!Egy sem maradt velünk! :cry: Novemberben volt a 2.beültetés!Nagyon padlóra vágott hogy az sem sikerült!Most érzem csak azt hogy beletudnék vágni megint!
Hát én szívből kívánom hogy októberban összejöjjön nektek a bébi!!!!!!!(Vagy esetleg addig egy spontán... :wink: )Megszenvedtetek akkor már Ti is érte nagyon! :(

Kép
Kép
ancsa81

Boni!
Búcsú vacsi??? :shock:
Csak nem a tali miatt lesz jó neked?
Drukk a barátnődnek!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa,

biza, "tapasztalatból" van bőven (sajna nem vagyok ezzel egyedül... :? ).
Akkor Te is sok nyavalát begyűjtöttél :( . Marci spontán baba? Rögtön sikerült? / Nálunk Manó azonnal, még az "előpróba-hónapban" - azóta zéró...egyszer sem voltam még egy kicsit se terhes :cry: - de ez változni fog!!! :P /

Boni,
télleg, mit búcsúztatsz? :roll: :P

(No, viharkárok enyhítve, lakás kitakarítva, megyek torta-sütni, mer' holnap kezdődnek a nemzetközi "Menő Manó Napok" :lol: )

tillidian

Sziasztok!
Szerintetek normális dolog az (már aki vetélt már),hogy műtét után 1 héttel ma kezdtem el vérezni? Műtétkor alig volt 2 napig vérzésem! Mitől lehet ez?
misszike

Misszike,
sztem mindenképp hívd fel a dokidat!!! Biztosan semmi rendellenes, de jobb, ha megnyugtat!!!

tillidian

Tilli:de,hogy a csudába amikor Ő szabin van 25-éig? Bajait akit meg ismerek nem tudom a tel.számát,hab a tortán,hogy holnap,holnap után dolgozom!
Egyébként egyet értek veled :mi is babásodni fogunk újra :!: :!: :!:
misszike

Misszike,
akkor pihengess 1000-rel, megérdemled!!!!! (Erős a piri? Azért ha erősödne, ne cécózz, irány az ügyelet! De reméljük, semmi extra, csak egy kis utó-tisztulás!!!)
Biza, babásodunk mind ősszel!!! (aki akar, hamarabb :lol: ) :lol: :lol:

tillidian

Röff!

Redőny-story jajjj!

Misszike! Mensi nem lehet?

Boni! Zsiginek nagyon föl kell kötni a gatyót! Esetleg érdekházasság még szóba jöhet :wink:
Lehet, hogy apa is tud jönni holnap! Délelőtt derül ki!

Kép
zölddisznó

Tilli: kitűztem az időpontot! Rástartolunk a karácsonyi babára! Oksi?
Zöldi: 1 hete vetéltem! Akkor 2 nap véreztem! Most 1 hét után ma kezdtem kicsit darabos,egyébként holnap után kezdődne a norm.vérzésem is! Szerinted 1 hét után lehetne ez már mensi?
misszike

Szerintem simán lehet, mert azt mondtad, hogy nem kellett az egész nyálkahártyát "lekaparni" csak alig kellett hozzányúlni. Azaz most válik le a többi része. Én azért felhívnám holnap a kórházat - biztos tudsz beszélni egy dokival - mert én csak egy racionális disznócska vagyok, nem biztos, hogy úgy működnek a dolgok, ahogy gondolom :lol:

Baba! Azt mondtam, múkodj! :twisted:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi, gratula a félidőhöz!!! :D

Boni, itt gondolkoztam két percig, miért lesz búcsú vacsi. Mi a megoldás?

Katics sajnálom! :(

Kata, nem Marci anyu írta. :lol:

Jó talit mára mindenkinek!!!

kispiskóta

UFFF!

Jaj de szép talis napocskás napotok lesz! :lol: Kérek mindenkitől beszámolót! :lol: :wink:

Katica! :cry: És akkor mikor????? :shock: :roll: Pedig úgy szorítottam!

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Szép talis napot nektek!!!!!
Aztán jönni a részletekkel, milyen volt :?: :?: :?: :?:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Reggelt!

hehe a munkatársaim "búcsúztattak" mert hosszú időre jöttem el :wink: ezért is tettem idézőjelbe.. de beleszaladt mindenki és nem gondoltatok erre... :lol:

és ZSIgi kapott egy piehnőszéket tőlük

Kép

Misszi előfordul.. a művi megsszakítás után 1-2 héttel.. de megnyugttaáskép hívd fel a kórházat!

Zsu biztos te is tudnál ilyent irni...

Zöldi de jó! de jelezni kellene még délelött Snufinak :wink:

Bettike nem reagáltál az üzimre a gyerekWCvel kapcs. :oops:
Vendég

Miért, nem tetszett? :( Jól néz ki nagyon a pihiszék!!! Mi van még hátra a beszerzési listáról? :wink:

kispiskóta

zsu dehogynem, csak kinézem belőled is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mert szívből jött!
Vendég

Óhhhhhhhhhhh köszönöm, de én nem vagyok egy költő lélek. 8)

kispiskóta

Jaj bocsiiiii!
Sonjus- szal megkötöttem az üzletet és még egyszer bocsika! :oops: És köszönöm mindenkinek a reagálást! :lol: De úgy szét vagyok csúszva, főleg mert 24 órát azon jár az agyam, hogy még miket kell beszerezni! (Én szeretek előre elkészülni mindennel!)

De jó ajándékot kaptatok! :lol:

Kép
bettike
Eger

már csak a kiságyba és abölcsőbe a matrac de azt jövőhéten intézzük..
függöny..és varrjálk már a fejvédőt, babatakarót :wink:
Vendég

Kati! :twisted: ...és mi az oka?

Zsú! Köszi!

Boni! Házigazdinak már szóltam! Kenyérből több kéne! :oops:

Bettike! Ezen ne agyalj, megmondjuk mi, mit vegyél még! :lol:

Nekem is tetszik a pihiszék Boni!

...na megyek a piacra nyúltápért!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Misszike szerintem viszont nem normális, hogy darabos úgyhogy azonnal doki!!!!!!!!!!!!!

Jó talit nektek! ÉNIS!!!!! :cry: akajok!!!!!! Na majd ha egyszer már nem dolgozok!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

basszus a darabodon átsiklottam.. MISszi hívd fel kórház! :cry:
Vendég

Bettike ha kell lista ami segített Nekem is, csak szól :wink: megértelke én is így vagyok ezzel...

na megyek mert sütnöm kell a talira.. meg megyünk lemossuk a kocsit, hoyg szépen ragyogjon

nem is mondtam barátnőmnek tegnap megszületett a kisfia este

3,5 kg 57 cm.. :lol:
Vendég

Gratulálunk nekik!

Kép
zölddisznó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?