Új privát üzeneted érkezett!

morca várjuk ám a képeket! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

MORCA!!!
HATALMAS GRATULA NEKTEK!!!
ÜDVÖZÖLJÜK A KIS VIKTORT KÖRÜNKBE!!!
SOK TEJCSIT NEKED!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI ÉS NORINA BABA!!!

Kép
Kép
snápi

snápi rég voltál,ti hogy vagytok Norinával? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok!

Kifakadt a BCG oltásunk. Mit kell vele csinálni, le kell kezelni alkoholos vattával?

Előre is köszi a választ.
Lilla
Vendég

lilla szerintem kamillás teával ápold!
De várd meg hátha valaki joban udja.én már nem emlékszem mit csinátunk! :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Nitacska a választ, most találtam meg a neten, alkoholos vattával kell áttörölni. A védőnőm szabin van, azért nem tudtam tőle megkérdezni.

Lilla
Vendég

Snápi: Nem én szültem meg, hanem a Marcsi!!!!!! (irigy is vagyok egy kicsit)

De remélem nemsokára nekem is gratulálhatsz már!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

lilla örülök,hogy sikerűlt rájönni! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Morca!

Már tényleg nincs sok, kitartás. :D

Amúgy a fogyókúra nagyon bejött, baromira látványosan eltűnt a hasam!
Eddig 2 kg-ot fogytam, de hétfő óta nem mértem magam.
A pláne az az egészben, hogy éhezés nélkül fogyok!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Jó reggelt Mindenkinek!

Morca: Ha még egyben vagy (bár még nem kaptam sms-t) és olvasol minket, akkor jelentem a képeket átalakítottam, és visszaküldtem. Ha szeretnéd hogy itt rakjam fel, akkor írj. Vagy rakd fel ide :P Pussz
bluebox

LÁNYOK HÍREKET HOZTAM NEKTEK MORCÁTÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MA HAJNALBAN 3:30-kor ELFOLYT A MAGZATVÍZ, 8:30-kor PEDIG MEGSZÜLETETT A VÁRVAVÁRT KICSI ÁKOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3600G, 50 CM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ANYÁJA + KICSIFIA JÓL VANNAK, MÁR SZOPIZOTT IS. HA MINDEN JÓL MEGY HÉTFŐN JÖNNEK HAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HATALMAS GRATULA MÓNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Továbbá megkért, hogy rakjam fel Nektek a Matyikáról a képeket. Örömmel teszek eleget kérésének :P

Kép

Kép

Egyébként nagyon hasonlít Matyi Mónira :P A szeme biztosan :wink:
bluebox

SZIASZTOK!!!

ELŐSZÖR IS HATALMAS GRATULA AKKOR MORCÁÉKNAK IS!!!
HIPP-HIPP HURRÁ!!!EGY UJABB BABA!!!DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

LILLA!!!
AZ ALKOHOLLAL CSINYÁN BÁNJÁL MERT ELŐSEGÍTI A VÉRZÉST!!!MI NEM TÖRÖLGETTÜK SEMMIVEL, SŐT LE SEM RAGASZTOTTUK ÉS NAGYON SZÉPEN BEGYÓGYULT NORINÁNAK!!!FÜRDÉSKOR MINDIG A KIS VÍZ FELLAZÍTOTTA ÉS MAGÁTÓL KI-KI FAKADT MINDIG!!!DE A VIZÉBE NE MENJEN A VÉLADÉKBÓL!!!VISZONT A BADYT KICSIT SŰRŰBBEN CSERÉLTEM NORCSIN MERT VOLT HOGY NAPKÖZBE IS SZÍVÁRGOTT NEKI A KIS KARJÁBÓL ÉS NEHOGY ELFERTŐZŐDJÖN!!!

NITÁCSKA!!!
KÖSZIKE A KÉRDÉSEDET!!!MOST MÁR JÓL VAGYUNK NORCSIVAL!!!A TEGNAP ESTÉT MINDKETTEN NEHEZEN VISELTÜK!!!Ő SÍRT SZEGÉNYKÉM ÉN MEG A MIGRÉNEMMEL KÍNLÓDTAM!!!20:30KOR BEÁJULTUNK MINDKETTEN ÉS A NAGY VIHARRA AMI VOLT ÁLLÍTÓLAG MEG SEM MOCCANTUNK NORCSIVAL UGY ALUDTUNK!!!PEDIG ÉN AZTÁN NAGYON ÉBER VAGYOK AMIÓTA ITT LAKUNK DE MOST SIKRÜLT KIÜTNI MAGAMAT!!!1:30KOR KELTÜNK NORCSIVAL ENNI ÉS AKKOR JÖTT A MÁSIK NAGY VIHAR!!!AKKOR MÁR FENNT VOLTAM VÉGIG!!!NEM SEMMI EZ AZ IDŐJÁRÁS!!!MA ESETLEG CSAK AZ ERKÉLYRE VONULUNK KI LEVEGŐZNI!!!

ÉS TI MEG A BABÁITOK HOGY VISELTE EZT A TEGNAPI IDŐJÁRÁST???

KRISZTA!!!
ELKEZDTEM TELJES KIÖRLÉSŰ KENYERET ENNI!!!HALLOD EZ BORZASZTÓ SZERINTEM!!!SZERINTEM SOHA NEM FOGOK LEFOGYNI!!!EGY VÁGNI VALÓ DISZNÓ LESZEK LASSAN!!!MIK AZOK A KAJÁK AMIBE SOK A SZÉNHIDRÁT???VAGY AZ KEVESEBB AMIBE KEVÉS???EZEN A HÉTEN CSAK PÁCOLT KAJÁKAT CSINÁLTAM!!!
GYROS,CIGÁNYPECSENYE,BORSOS-MUSTÁROS HUSIKA STB...
HÉTVÉGÉN MEG BACONBA GÖNGYÖLT MÁJAT AKAROK GRILLEZNI MEG KOLBÁSZT!!!LEHET???
CSINÁLNI BIZTOSAN MI CSAK ENNI NEM!!!HA SZERENCSÉM VAN AKKOR TUTI NEM LEHET ILYET ENNI!!!

REGGEL OLYAN SZORULÁSOM VOLT HOGY EGY SZÜLÉSSEL ÉRT FEL!!!AZ ELLEN TUDTOK VALAMIT???DE NEM ILYEN MORBID DOLGOKAT IRJATOK HOGY KOVI UBI MEG TEJ HANEM AMIT MEGINT CSAK TÚLÉLEK!!!AZ ARANYEREM MEGINT MEGLÁTOGATOTT EZ ÁLTAL SAJNOS!!!AZ ŐSZIBARACKOT NE ÍRJÁTOK MERT AZ MEGFOG NAGYON ENGEM SAJNOS!!!PEDIG MILYEN FINCSIKE!!!

DOBOK EGY PÁR KÉPET!!!A FELADAT!!!
KIRE IS HASONLÍT NORINA??? Kép APÁVAL ALUDNI JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
Kép ANYÁVAL TENTI ELŐTT!!!

Kép
Kép
snápi

Szia Snápi!

Kérdésedre a válaszom:

az első képen Apájára
a második képen Anyájára hasonlít Norina baba :P De a tény, hogy mindkét képen gyönyörű :P
bluebox

Ági!

Félreértés ne essék, ehetsz szénhidrátot csak fehérjével ne kombináld és délután 2 után lehetőleg ne egyél szénhidrát féléket.

Ehetsz grilles husit, lefekvés előtt maximum 3-4 órával párolt vagy rostonsült zöldséggel, vagy nyers zöldséggel.Salátával.

Szénhidrátok: cukor, liszt, gabonafélék, gyümölcsök ,burgonya.

A gyümi önmagában nem hzlal, csak akkor ha ráeszed a meg nem emésztett cuccokra!!!!

Fehérjék: hal, hús, tojás, gomba, tejtermékek.

Ha nem jön be a teljes kiörlésű kenyér, egyél barna kenyeret. Az a kompromisszum.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Márti, köszi a hírhozást!

Nagy-nagy gratula Morcának és ezúton is a legjobbakat az egész családnak! Izgultam érte (engem ő csábított át ide egy másik fórumról úgyhogy ő az első ismerősöm innen) és reméltem, minden rendben lesz velük! :)

Kép
anhel

Morcáéknak, jó egészséget és sok-sok tejcsikét kvánunk!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Móni!
Gratulálunk és sok örömet és boldogságot kívánunk Ákos babához.

Lilla / Kirus
Vendég

Ági!

Igaza van Mártinak, mindkettőtökre hasonlít.

Egyébként mi is szenvedünk két napja, akármit csinálok csak ásítozik nagyokat Kirus, de nem tud elaludni, egész nap fent van és sirdogál. Szerencsére éjjel alszik. Lehet, hogy Őt is ez az időjárás viseli meg??? :( :( :(

És nincs is rajtad olyan sok felesleg!!! Legalábbis a képen nem látszik. De ne aggódj, majd a baba-mama tornán ősszel ledolgozzuk. :P :P :P
És egyél nyugodtan baconba tekert májat, a zsírja úgyis kisül. Mi is grillezünk hétvégén, hamburgert akarunk csinálni, már ezer éve nem ettem. Csak addigra megjavuljon az idő.

Sziasztok
Lilla

Kép Kirus és Én
Vendég

Lilla: Most vettem csak észre, Ti itt laktok a XX. kerületben???? Merre? Én ott dolgozom - tam :P De kispesten lakunk :P
bluebox

Szia Márti!

Én a Nagykőrösinél lakom a legvégén, majdnem a Suzuki szalonnal szembeni utcában.

Egyébként én meg 10 éves koromig Wekerlén laktam a Zalaegerszeg utcában, és a Hungária 28-ba jártam suliba.

Te mindig Kispesten laktál, és merre?

Lilla
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ez most kissé OFF lesz, de a Babanet csapata nevében örülnénk neki, ha minél többen eljönnétek július 26-án a Babanet-Kölöknet talira.

Ha van kedvetek, nézzetek át a Tali topikjába!

Részletes információt pedig itt olvashattok!

Várunk Mindenkit sok szeretettel:

Dia
dia
Budapest

Lilla: Mi 2007. májusában költöztünk kispestre, de sajna nem a Wekerlére :cry: Mi a Jáhn Ferenc utcában lakunk :P :wink: Hála, már a kertes részén, közel a Nádasdy-hoz :wink:
bluebox

Morca!
Nagy-nagy gratula Ákos baba megérkezéséhez! Kívánok nektek sok-sok boldogságot és egészséget!!!!

marek

morca hatalmas nagy gratula a kis Ákoshoz
Jó egészséget sok tejcit és nagyon nagy boldogságot nektek!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snápi örülök,hogy mostmár jol vagytok!!!!!!!!
Itt is volt vihar kettő is,de én se keltem fel rá!Este sokat sírtam mert összevesztünk a párommal és olyanokat vágott a fejemhez ami nagyon rosszulesett!ma else köszönt tőlem mikor elment dolgozni!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Puszi Norinának! :lol:

szerintem az apukájára jobban hasonlít Norina,de nehéz a döntés! :shock:

lilla nagyon helyesek vagytok Kirussal a képen!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :wink:

bluebox a Jahn Ferenc Utca merre van?A Korház közelében?/z lehet oltári hülye kérdés volt/ :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mára elköszönök!
Puszi,jóéjt mindenkinek! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Morca.Nagyon sok szeretettel gratulálok a pici fiadhoz! Jó egészséget kívánok hozzá, legye benne nagyon sok örömötök!
marcsi0503

Töltök fel egy képet a Törpiről! Ha sikerül... Kép
marcsi0503

Sziasztok!

Köszi Nitacska. És nagyon sajnálom, hogy összevesztetek a pároddal, úgylátszik nem csak a babákat viseli meg ez az idő. Béküljetek ki hamar!!!

Kriszta!
A másik topicban meglestem a legújabb receptedet. Nagyon jól néz ki, meg is csinálom, csak szerintem én teszek alá karikára vágott krumplit, így nem kell külön köretet csinálnom. És eszembe se jutott volna, hogy a sültcsirke fűszerkeveréket más húsfélére is rátegyem. Pedig tényleg finom, jó sós.

Képzeljétek Kirus már nem csak álmában mosolyog, hanem ha fent van akkor is. Nagyon aranyos. És már nézi a zenés körforgóját is. A rezgőszékében meg egyre aktívabb.

Még milyen játékot lehet venni ilyen kicsinek, ami érdekli is? Mert nagyon sokra rá van írva, hogy 0 hónapos korban, de olyat vennék amire már figyel is 6 hetes korától.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Mai fotók:

Kép

Kép
bluebox

Lilla!

Csináld csak!!!
Én a diéta miatt nem tettem alá krumplit.Nem kombinálhatom a fehérjét szénhidráttal.

Még kockázott bacont-dobálj rá, mesefinom lesz. :D

A különböző fűszerkeverékek meg néha marketing. :D
Sültcsirke van ráírva, de ha elolvasod az összetevőjét, rájössz, hogy más fűszerrel kiegészíTve másra is teheted. :D

Játék:

rágókát és zörgő-csörgő-zizegő micsodák a legjobbak.
Olyat, ami könnyű!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért érdeklödni szeretnék,hogy a babák a korházba a sajárt ruháikba vannak? Mert 3 évvel ezelőtt korházos angol polyába voltak!De most láttam egyik képen a kisbaba badyba volt :)
Köszönöm a választ
süsü

Sziasztok!

Először is gratulálok Morcának Ákos babához! :D Sok-sok örömét lelje benne és mielőbb engedjék őket haza!

Nem tudom ti hogy voltatok/vagytok ezzel a 3 óránkénti szopiztatással, de én már teljesen kidőlök. Most kezdek rájönni, hogy napközben is ki kell használni a félórákat, és gyorsan letenni a fejem! Egyszóval egyenlőre nem sokat fogok megfordulni itt :cry:
Süsü: a babák a kórházban angol pólyában vannak. Textil pelust is adnak, bár elég szűkös a készlet, úgyhogy javaslom vigyél be magatoknak párat, plédet is és eldobható pelust, törlőkendőt, popsi kenőcsöt, bár ez utóbbiak vannak az ajándék csomagban, de mi sajnos 10 napot töltöttünk bent, így elég nagy készlet fogyott.
Bluebox: a kockás sapit a csecsemősöktől vetted? Én is beszereztem egy ugyan ilyet, úgy éreztem nem hagyhatom ki annyira fiús!
Első babás lévén sokat segíteni nem tudok, viszont segítséget szeretnék kérni: szúnyogok ellen van valakinek ötlete? Illatosítós és lapkás riasztót nem szeretnénk a baba miatt, nagyon reklámozzák ezt a homok technológiás vagy milyen riasztót, de még sehol nem látott a párom, viszont a kórházban hallottam szobatárstól, hogy Brendonban is árulnak vmilyet, amit baba mellett lehet használni.... előre is köszi :D
Most megyek a kis síróshoz :D Üdv. mindenkinek: Judit
kisvitéz

Szia Judit!

Igen, a sapit a csecsemősöktől vettem. Most nőtt bele, pedig nem valami pici mérettel született :P 36-os volt a buksija :wink:
Szunyog ellen: Mi megvettük az elektromos riasztót. Tudod, olyan nagyon tuti kék lámpa világít benne és ha közelébe repűl egy rovar, akkor szétégeti (megrázza az áram) ez teljesen szagtalan nem kell hozzá semmi. Már vettünk pót izzót is hozzá. De azért sajna megtalálta Kristófot egy szúnyog :cry:
bluebox

Sziat Bluebox!

Köszi a szúnyogriasztós segítséget, de ha tudod még hol vettétek vagy milyen néven fut légyszi írd meg, mert apukára vár eme nemes feladat, hogy beszerezze, bár ő inkább a plafonon ülő szúnyogok párnával dobálására szavaz..... köszi előre is. Egyenlőre engem esznek, hihetetlen, de jobban hasonlítok egy bárányhimlősre, és sajna Pindur is az én vércsoportomat örökölte, gondolom hamarosan rátalálnak a finom puha babahúsra is.
Nitacska007: olvastam, hogy Ildivel szülsz te is, nem tudom mennyi van még hátra, bár gondolom min. egy hónap, mert Ildi szabin van. Nekem javasolt homeopata bogyókat, amiből elég szép mennyiség megmaradt. Ha még nem szerezted be szívesen átadom neked! Caulophyllum thalictroides 9ch és Cimicifuga racemosa 12 ch. Írd meg a címed és borítékolom :D Szépen tágultam, gyorsan jöttek a fájások is, szerintem köszönhető a bogyóknak. :roll:
Szép napot mindenkinek, üdv. Judit
kisvitéz

Hali Judit!

Fogalmam sincs mi a becsületes neve, de OBI-ba, Praktiker-be vagy ilyesmi helyen biztos kaptuk. Mi a Rossman-ba vásároltuk le volt árazva, de a DM-ben is szokott lenni. Leárazva 1500 volt :P

Kép

Nitacskával kapcsolatban picit kisegítelek: még nem vár babát, de rajtavannak a babaprojekten, ezt a vonalzóján is láthatod :wink:
bluebox

Sziasztok!

Ezt a képet most csináltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eddig ez a kedvenc. A nagy Fiam (15 éves) és a kicsi Fiam (7 hetes)

Kép
bluebox

Sziasztok! Bizony mától szabin vagyok! Néminemű itthoni ügyintézés, és csütörtökön indulunk sátorozni. Elköszönök valamennyiőtöktől, mindenkinek kellemes, szép napokat, a kicsiknek virtuális puszi a buksijukra. Én ma kikapcsolom a számítógépet, legközelebb aug.10-e táján jelentkezem. :D :lol: :D :lol:
Majd csinálok szép képeket, és igérem gondolok Rátok néha! :wink: :wink: :wink:
bábaildi

ILDI NAGYON KELLEMES BOLDOGSÁGOS NYARALÁST KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bluebox

Bábaildi!!!
Jó pihenést neked! Várunk majd a képekkel és az élménybeszámolóval!

Márti
Nagyon jó ez a kép!!! :lol:

marek

Ildi!
A meleget vidd magaddal, a szúnyogokat küld ide hozzám (apukát ráállítottam a bluebox féle szúnyogriasztó beszerzésére), pihend ki magad, mert nemsokára születnek a karácsonykor és szilveszterkor összebújt szülők gyerekei :lol: egyszóval minden jókat és várunk vissza!

Bluebox: nagyon köszi a segítséget, holnap apuka rápróbálkozik az Obi-ban a szúnyogriasztóra, mert már sikerült egy szúnyit 20 cm-es körben szétkenni a sárga falon.... köszi a Nitácskával kapcs. segítséget, legközelebb jobban figyelek, elég kínos.

Minden esetre ha vkinek szüksége van a homeo bogyókra ingyen és bérmentve átadásra várnak (hirtelenjében úgy érzem megállok ennél az egy gyereknél)!

Puszi mindenkinek: Judit
kisvitéz

Bábaildi!

Sok pihenést, és élményteli nyaralást kívánok :P :P :P

Lilla
Vendég

Sziasztok!

Judit!
Én már szopizás alatt is tudok nagyon jókat aludni !!!

Márti!
Nagyon helyesek a fiaid így együtt !!!
Vendég

kisvitéz,sajna nem szülök csak ő lett az uj szülésznőm!Ebbe az évbe kétsze volt vetélésem!
Ő segít nekem és majd ő lesz a szülésznőm!de ha gondolod így is elküldheted a bogyókat!
Privibe megbeszélhetjük a dolgokat ha gondolodd!?

Ildi kellemes nyaralást és nagyon jó pihenést!!!!!!!!!!Várlak nyagyon ám!visszajöttél megyünk vérvételekre!!!!!!!!!!!!!! :lol: :roll:

bluebox annyira tetszik a nagyfiad a kicsivel együtt!olyan helyesek!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Márti!

Ez tényleg nagyon jó fotó!!!!

Bábaildi!!

Jó pihenést Nektek!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Marcsi és Morca! Gratulálok a kis jövevényekhez. Sok boldogságot hozzájuk.
Kisvitéz! Neked is nagy gratula kisfiadhoz.

Bábaildi! Jó pihenést, és szép időt!

Bius igen meglepett tegnap az alvásával. Este 9-kor elaludt, majd csak reggel 1/2 8-kor ébredt. Idáig is hagyott pihenni születése óta, na de most :D
Probléma viszont, hogy csak nagyon minimálisat híztunk, tejcsi van, de szerintem nem elég laktató neki. Néha kér pótlást is, amit a fagyasztóból veszek ki, de nem igazán ízlik neki. A héten megint kell mennünk a védőnőhöz mérni, a doktornőnk viszont szabin van.
Viszont tegnap igen ízlett neki a Betti féle tejpép (ő még mindig imádja). Bár még nem szívesen adnám neki, szeretném ezt a hónapot kihúzni még tejcsivel.
Majd jövök én is képekkel, és jól elárasztom az oldalt vele.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

kerekes várjuk ám nagyon azokat a képeket!!!!!!!!!!!!!!!!
Én ugy tudom /lehet rosszul/hogy az anyatej az mindíg tápláló! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A mennyiséggel nincs semmi baj, azt megeszi. De valószínűleg már nem akkora tápértéke, amitől hízna is. Na nem egy kis gömböcöt akarok, de tényleg keveset híztunk most. Viszont az az érdekes, hogy ha éhes volna, akkor viszont nem aludna nagyokat, hanem felébredne. Mi viszont alszunk rendesen. Csak egyszerűen más összetételű most a tejem valószínűleg. Remélem ez csak a 3 hós ugrás miatt van. De én őt is addig akarom szopiztatni, míg van tej és ő is kéri. Ez a többieknél 9-12 hó. Tudom, hogy ez kell neki igazán, nem akarom felesleges más kajákkal etetni hamarabb, mint az ideje volna.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Kisvitéz,

A Praktikerben most akciós a szúnyogriasztó, 1490,-

Sok örömöt és vidámságot minden friss babának és mamának!!!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?