Új privát üzeneted érkezett!

Mecsi. Én egy amolyan lusta csajszi vagyok, szóval belevetem magam a fotelba, netezgetek, közben szól a tévé, lassan nekilátok reggelit készíteni, aztán, picit később mosnom kell, vasalni, kicsit rendet rakni, főzni, de mindent csak módjával! :) Hát kb. ennyit!

Amúgy a bútorokat vagy ma, vagy holnap tudják apumék elhozni a boltból, így az összerakás csak péntek délután-szombat-vasárnap esedékes! Remélem, hogy szombaton végzünk vele, mert más programunk is lenne hétvégén, és akkor jövő héten lehet takarítani, kimosni a kisrucikat, vasalgatni, anyum jön ablakot mosni, meg ilyesmik!

Nici, szerintem az, hogy augusztusban hamarabb jönnek a babók, lehet, hogy tapasztalat, de szerintem ez nem feltétlen hónap függő! Na de majd meglátjuk, hogy mit hoz a jövő! ;)

sophie27

na mintha magamról írtam volna, csak kelés után 2-3órával vissza is fekszem még és csak utánna csinálok valamit ha..................hahaha :lol: nem lennék egy óriás lustaság

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Lányok! A vizeletes teszt csíkomon a vizelet PH -nál sárga a negatí,nekem sötét kék lett.
Valaki tudna segíteni h az mit jelent ha magas a vizelet PH?
Köszi.

nicike

na megyek mesét nézni,tegnap megszereztem a Mézengúzok című mesét.Én amúgy nagy mesegyüjtő vagyok ugyhogy van már vagy 40mesém, de még mindig hiányzik pár a gyüjteményből. Legalább a gyereknek lesz mit néznie.

Ma amúgy rámtört az aggodás, hogy szabin van a dokim és senki sem néz rám, és mi van ha elkezdek tágulni, nem is fogok róla tudni. Helyettes doki nincs megadva senki. Szerintetek a szülésznő is megnézhet vagy a kórházba az ügyeletes doki? Na ezért rossza a választott doki ilyenkor. :(

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Nicike, a védőnő nálam mindig összehasonlítja a tesztcsík dobozán lévő értelmezéssel. Ott több szín is fel van tűntetve, ami valamit jelent, persze ott a fehérjét nézik, de biztos itt is van valami magyarázat vagy a dobozon, vagy a leírásban. Nem? Amúgy meg szerintem hívj fel egy másik Omkert, ha a Savoyaban most a bunkóbbik van, hátha ott is tudnak segíteni, vagy a védőnő, szülészorvos is érthet hozzá! ;)

Mecsi! :) Na jól van, akkor már nincs is olyan nagy lelkiismeret furdalásom! :P Amúgy szerintem, ha tágulnál, az görcsöléssel járna, szóval biztosan éreznéd, hogy valami van... A Szt. Imrében pedig úgyis a szülőszobáról hívják a választott dokidat, vagy Neked kell hívnod, ha bemész? Mert én úgy hallottam, hogy ott az ügyeletes megvizsgál, felvesznek az osztályra, és, ha olyan a szitu, akkor hívják a dokit! Szerintem az orvos csak a "végére" jön oda, főleg, ha éppen nem ügyel, vagy nincs a kórházban. Úgyhogy ne izgulj, ha van valami, inkább menjetek be, itt nem hiszem, hogy bent tartanának, mint Sziszkáéknál, csak megnyugtatás képpen, de azért még sok van hátra Neked is...

sophie27

Jó reggelt! Drukkoljatok, ma megyek ultrahangra meg az első Nst-re...

Valaki kérdezte, hogy tényleg 82 kiló vagyok-e, hát igen, de magas vagyok, 180 centi... Viszont ma reggel már majdnem 83 voltam...

Én tegnap a szüleim telkén voltam, unokahugiztam, barackot pucoltam, meg pihiztem. Délután aludtam kb 2 órát, olyan jól esett... Lehet hogy bevezetem itthon is a délutáni alvást ;-)

yuyu79

Jó reggelt Mindenkinek!

Binyek-Sziszka kitartást!! :))

Olyan fura, mert írtok mindenféle feszülésről, görcsről, ... de nekem semmi ilyesmi nincs, pedig nem vagyok annyival "fiatalabb" (bocs más szó nem jutott eszembe), hiszen ma vagyunk 36 hetesek.
Néha van a hüvely körül valami furcsa érzés, de nem tudom, hogy ez az e, én azt gondoltam, hogy aktív fiúcskánk erősen mozgolódik.
Ma megyek UH-ra meg talán ctg-re, hát kiderül, hogy hogy állunk, mert már 5 hete nem volt UH.
Nekem seemim nem fáj, angyon jókat alszom.

Ti legalább tudtok enni... én a dinnye-barack párosításon semmit nem kívánok, tegnap 2 kiflit sikerült letuszkólnom extra mennyiségű zöldséggel (ubi-pari-paprika).... én kb. 70-71 kg. körül tartok, elvből nincs itthon mérlegünk :), a védőnő mérte. Hozzánk hétfőn jön először, Ti mivel kínáltátok meg? Egész kedves és nem erőszakos. Hozza a "kezdő csomagot", akit az Önk. szokott adni, majd megírom, hogy mi minden van benne.

Hát nagyon kiváncsi leszek a frontokra....

Vigyázzatok magatokra.

Megyek intézni minden félét.

Kata
Vendég

Én ma 7-ig tudtam aludni, ez a heti rekordom, ilyen sokáig még nem sikerült :)

Tegnap szerintem az időjárás miatt voltunk nyomottak, délután olyan álmosság jött rám, sajnos az időzítés nem volt tökéletes, mert Zéti épp akkor kelt fel kipihenten, tettre készen :? én meg nem bírtam volna kimászni az ágyból, de mellette nem lehet szunyókálni. Így bedobtam egy kávét, összekapartam magam kiskanállal és elmentünk a kis barátnőjéhez játszani. Este megint beájultam az ágyba, szerencsére addig a párom hazajött. Hogy mi lesz velünk, amikor kétszer egy hétig nem lesz velünk apa ???? de majd csak lesz valahogy :)

Teszt csíkhoz nem tudok hozzászólni, de pl. a patikában biztosan meg tudják mondani.

Az augusztusi babák sem feltétlenül jönnek korábban, Zéti egy hetet késett.
Vendég

szép jó reggelt mindenkinek:)

üdv az újaknak is, gyertek minél sűrűbben ;)

binyek, sziszka kitartást és könnyű szülést nektek, megy a sok-sok drukk és apák jelentsenek ám rólatok!

jó sokat írtatok megint, nem győzöm olvasni:)

Ági, örülök, hogy minden rendben veletek!

Na most megyek, mert kopog a szemem, intézek vmi reggelit:)
Én is össze-vissza eszek mindenfélét, de szerencsére egy hónapja nem változott a súlyom, gondolom a rengeteg dinnyétől :)

sniky

Jó reggelt!

Mecsi, nekem van csodabogyóm. :wink: Persze, homeos, de minden k betűs kaja után (mert azt eleve nem bírom), hagyma és egyéb nehéz kaják után ha bedobom, akkor sokkal jobb lesz. Tegnap azon éltem és egyenlőre nagyon bejött. Kíváncsi vagy a nevére?

Nálunk is az egyik déditől kaptunk ultimátumot aug. 20.-ra, mert a dédpapi akkor született. + barátosném is aug.20.
Azért mondtam mindkettőjüknek, hogy ne legyenek velem ilyen kegyetlenek.

Ma reggel már 9kor fenn voltunk, rémes. :lol: Azt hiszem nekem is lesz ma délutáni szunya megint. Nem lehet kihúzni ezekkel az éjszakai 8-9 óra alvásokkal. :oops: :lol:

Beleki, irigyellek ám, hogy nem fáj sehol. nekem ma éjjel is volt két olyan görcsöm, hogy a fülem kettéállt. nem baj, ilyenkor mindg erősen arra gondolok, hogy legalább oxitocin szurit nem kell majd kapnom.

Mecsi, szem az ügyeletes mindig megnéz, de igaza van Zsófinak, ha nyílnál, annak azért lennének jelei. Sztem nagyon jól elvan odabennt Áron.

Nálam 2 napja alig van mocorgás. Bár ma reggel megvolt a 10, de olyan haloványan. Majd hétvégén, front alatt.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Hali!
Nekem pocsék éjszakám volt. Görcsök semmi, csak állandó szorítás a hasam alján. Ja és még mindig a nyakamban van a pocak. Gondoltam milyen jó lenne a 38. héten szülni. A hétvégén belépek a 39.-be és még mindig semmi.
Krumplistészta: apróra vágott hagyma, olajon megfonnyasztva, pisrospaprika, só bors, hozzá kockára vágott krumpli, kicsiot ezt is átfutattom az olajon, aztán felöntöm kevés vízzel. Mikor puha, hozzákeverem a kifőtt fodroskockát. Én nem töröm össze a krumplit. Ne felejtsétek el hozzá az uborka salátát. :)
Hm. éhes lettem.
Binyek, Sziszka! mi legalább itthon nyögünk. Még :) Ne haragudjatok, de nem cserélnék veletek.
Tegnap rávettem magam a hűtő kitakarítására. Csak én vagyok trehány háziasszony, vagy erre más is nehezen szánja rá magát? A mindennapos dolgokkal főzés, mosogatás, egyebek, semmi bajom, de ezekkel a nagytakarításokkal....

Dögmeleg lesz ma. Én már ki sem teszem a lábam. A szoba csak 28 fokos :)
bende

Szép napot mindenkinek!

Biztos az időjárás teszi, de én is olyan fáradtan keltem mintha semmit sem aludtam volna.

Binyek drukkolok az ikreknek! Olyan jó hogy egyre több baba lesz, kíváncsi leszek a hétvégi frontra, bár igaz, még július van, de úgy érzem készülődnek a manók :wink:

Pedig jó lenne ha Zsófi kibírná még bent egy ideig, mert mi csak jövő hétvégén tudunk elkezdeni berendezkedni a készülő lakásba. Láttam hogy többen is most fejezték/fejezik be a felújítást, bútorszerelést. Gyakorlott költöző vagyok, nem is az a gond, sőt a terv szerint halad minden, 26-ai hétvégén kell elkezdeni a pakolást stb. Csak az orvos is azt mondta hogy szerinte korábban lesz baba, (puhul, rövidül a méhszáj) de azt nem mondta, hogy mikor. Meg nekem gyanús is hogy nem akar konkrétumokat mondani, mert jövő hétfőtöl szabadságra megy egy hétre.
Viszont a CTG-s kérdéseket is olvasgattam, hogy mi hogy van, azt mondta minden oké, jól viselkedik a baba. De a másodikon voltam a héten, és az alsó görbém kb 70-80-as kiugrásokat produkált és akkor amikor tényleg megkeményedek, melegem lesz stb. Eddig azt hittem ezt Zsófi csinálja amikor "kifeszül" a hasamban, mert szerencsére jó kis aktív baba.
Bocs hogy ilyen sokat írtam hirtelen, azért lett gyanús a dolog, mert ha jól olvastam senkinek nem voltak még (alsó) "magas görbés" tapasztalatai...
kiskapucni

Mecsi,
viszonylag jól állunk. ha minden igaz jövőhét végére minden le lesz burkolva. És akkor csak a nappali festése van hátra.Na meg bútorokat venni. Szeretnénk új ágyat,komódokat,étkezőt, szal sok mindent de az akár 1 nap alatt is beszerezhető.

Egyébként apa nagyon jól viselkedik.Észhez tért.De mitől? Mert nem az Én hisztimtől az tuti...Na mindegy,fő a végeredmény :D

Diétát jól bírom, csak már kicsit unom a főzelékeket meg a leveseket.Már ennék egy jó brassóit, vagy rántott sajtot sültkrumplival jó sok tartárral....Ezért mondtam,Én majd szülés után hízok meg...:D

felhívtam a védőnőt a PH miatt, azt mondta nem lényeg. Kedden megyek dokihoz,majd meg kérdezem.

Aproo, tudtál velük beszélni?

nicike

:lol: :lol: :lol: :lol: most ébredtem elaludtam már a mese elején. :oops:

Aproooooooo mi a bogyi neve? ez segiti az emésztést?

hát néha szoktam már görcsölgetni hol erősebben de inkább gyenge görcsöket érzek rövideket. csak azért elkapott reggel ez a para hogy senki sem fog rámnézni aug4ig. :(

Lei mi lett a krumplistészta projectel? már irtunk páran recit.

Bende nem vagy egyedül én napokig mondogatom hogy ezt-azt kéne csinálni de aztán elgépezem az időt ellustizom vagy akármi és a felét se csinálom meg a napi tervemnek. De a hűttőt meg a sütőt tegnap én is megcsináltam, és a wc csempe is lemosásra kelrült valamelyik nap meg a konyhaszekrény is. hétvégén fürdőszoba lesz! abba segit a párom.

Lányok aki már volt NST v CTG-n mik a normál értékek, és kb milyen érték mit jelent . Én olvasgatom itt amit irtok de abból nem jövök rá hogy mi a jó, mi utal szülésre, alvásra mozgásra :oops: :roll: ???

Kép

KépKép[/url]
mecsi

halihó!

készen van a krumplistészta... :P fincsi lett, sajnos nekem csak céklám van itthon, szóval azt eszem majd hozzá, de gondolkodom egy kovászos ubi eltevésen, de még hezitálok! pedig azt is nagyon imádom!!!

apumék már úton vannak a bútorét! juhéjj! apa ráérzett, és pont rákerdezett, hogy mizújs, szóval nem maradt titokban, bár lehet, hogy ezen fellelkesülve ma is szerelgetünk egy keveset! nagyon nem bánnám! ;)

tegnap este lefekvésnél nekem is volt minden bajom, de aztán elég hamar elaludtam, és éjjel sem volt gondom! mondjuk nekem ilyen nagyon görcsös hasfájásom még nem volt, meg nem is keményedem, vagy szerintem csak Beni nyomul olyankor ezerrel, mert láthatóan csak egy-egy ponton dudorodok, "keményedem", aztán el is tűnik a puklim! szóval nem tudom, hétfőn kiderül, mert akkor megyek az első NST-re. én még mindig be vagyok sózva, szóval majd lesz valahogy!

képzeljétek, most, hogy jönnek a bútorok, és picit pakolásztam a gyerekszobában, észrevettem, hogy törött a pelenkatartó vödrünk! :( írtam a Brendonba, hátha ki tudom cseréltetni a hétvégén, mert közel 3500 Ft volt, és lövésem sincs, hogy hol eshetett baja... :( nagyon remélem, hogy nem szívóznak, bár, hallottam én már sok érdekeset...

kiskapucni, na nem azért, de mikor megpillantom a hozzászólásodban, hogy Zsófi, mindig el kell gondolkoznom, hogy most hozzám szóltál esetleg, vagy sem, aztán persze leesik, hogy a kislánykádról írsz, csak olyan furi! :) Aproo, Te mit szólsz a dologhoz? :P

ma tényleg hőség lesz, ha nem muszáj, ne moccanjatok ki!!!

sophie27

jaaa, Bende, szerintem sem vagy egyedül a nagy házimunkakedvvel kapcsolatban! ez van! azért a finishre minden meglesz! biztosan! ;)

sophie27

Zsófi, a Kati bababoltos mikortól van szabin?

nicike

Sziasztok!

Binyek, Sziszka kitartás és drukkolok,h minden rendben legyen veletek és a Manókkal is!!

tegnap én is össze-vissza ettem mindent...bundáskenyér aztán nápolyi, mézesmustáros sült husi tésztával, túrórudi, csoki, meggyes muffin, sült karaj és fagyi, ja meg görög dinnye... :oops: :shock:

Nálunk már felhősödik...., de csak mert reggel tűző nap volt és neki álltam az ágyneműinket kimosni... :roll: remélem nem áznak el.... na meg jól letojta az egyik paplant egy madár... :roll: :lol: moshatom újra...
annyira nyomi vagyok, csak lézengek,meg olvaslak Benneteket,de totál semmi erőm... :cry:
Ritus örülök,h sikerült estére rendeződnöd, én is sokszor sírok...
de én totál hülyeségeket ,mint pl a mentő szirénája... :roll: :lol: Gabi meg csak néz,h mit sírsz? ez csak egy mentő.... :lol: :lol:

Na megyek nem nyűglődök nektek...
makadu

Spenótot ebédeltem... Nem ízlett a gyerkőcnek. Már vissza is küldte az összeset. :( Vigyáz az alakomra :)
Most átverem egy kis fagyival, az hamar elolvad, nem lesz mit kirugdosni.
Nicike! Enyém Apa is nagyon aranyos mostanság, csak ne dolgozna ilyen rengeteget.... Hajrá a lakásfelújítással, de azért tapasztalatból mondom, hogy nehéz a bútorokat egy nap alatt beszerezni. A legtöbb bútorboltban ( nem kika, ikea ) rájöttem, hogy csak kiállítási darabok vannak és egyébként úgy kell megrendelni. Legyen szerencsétek, de így is jó hosszú nap lesz, az Neked.

Kiskapucni! Az én alsó görbém annyira a 0-án vízsszintes, hogy erre nem tudok mit mondani.

Zsófi! Cékla!!! Az jó, még egészségesebb. Bár a mostani rókakoma után nem kívántam meg.

Nekem is olyan érzésem van, hogy a hét vége felé kipottyan néhány baba. Sőt már éjjel az súgta valami, hogy ma valaki megszületik és lemaradok róla, amiért tegnap délután és ma reggel nem jöttem. Úgy látszik ennyire nem sietett senki, de ma éjjelre, holnap éjjelre hidegfrontot, vasárnapra dögletesen meleget és hétfőre ismét hidegfrontot jósolnak. Mintha telihold is mostanában lenne majd, nem?
bende

Makadu! Merre vagyol? Hol felhősödik?
bende

Nicike, úgy tudom, hogy 25-től! pont Noel baba tervezett szülinapja... bár Pöttöm is el van tűnve, lehet, hogy Bende mondd valamit, csak mi nem tudunk róla!? :)

sophie27

Zsófi, nekem is furi látni a neved :lol: Amúgy nem is ismerek más Zsófit...

Nicike, azt hiszem majdnem ugyanabban a cipőben járunk, gyakorlatilag nulláról kell berendezkedni, és most fejezik be a burkolást, festést kezdenek, parketta csiszolás stb.

Ezért kérdeztem ezt a CTG dolgot, bár végülis segíteni nem segít, ha tudom, hisz a babák úgyis akkor jönnek amikor akarnak :D

Amúgy már több hete azt mondják ismeretlenek az utcán, hogy mindjárt szülök, természetesen fiút, és inkább kettőt mint egyet :lol: Merthogy jó nagy gömbhasam lett...
kiskapucni

hmmm spenot jó ötlet veszem is ki a fagyiból!!! remélem nálunk elnyeri a tetszést :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Vagyok csajok, semmi pánik, mostanában egész jól alszom, semmi görcs, 3-4 pisiléssel megszakított éjszakák :lol:
Noel tudja mi a dolga :wink:

Csak veletek ellentétben én annyira lusta vagyok, hogy hihetetlen...még hozzászólni is :oops:
Főzni, takarítani semmi kedvem...kicsit a földszinten felporszívóztam, mert jött ma a védőnő :lol:
Még szerencse, hogy imádom a gastroyalos dobozos kajcsikat, azon élek mióta itthon vagyok, csak hétvégén főzök, amikor párom is itthon van. De ő eszik bent fincsa főttkajcsit.

Hétfőn voltam ctg-n, szinte semmit nem mutatott, nyilván, mivel a fájásaim éjszaka vannak, ahogy Ritusnak is.
Sajna a dokinénim éppen szülést vezetett le, így se méhszáj vizsgálat se UH nem volt.

Niki!

Nekem az alagsorba kell mennem ctg-re, mivel nincs szülésznőm, és ott nincs időpont, ott kemény sorbanállás van. Néha szó szerint is. Kispapik elkísérik a párjukat és nem adják át a helyet más kismamiknak... :evil:
Most hétfőn nem is kellett várnom szinte semmit, csak sajnos a doktornőre vártam egy teljes órát, és kaptam egy aláírást a görbére és már rohant is vissza a szülőszobára.

pöttömpanni

Én már két hete szedem az arcica montana 9 CH-t, aztán szülés után kell szedni a 30 CH-t, és a gyógyszertárban azt mondták a kisebb szám az erősebb, minél nagyobb a szám, annál nagyobb a higítás.
Mondjuk az első pár napban hozzáértem kézzel, mert nem jöttem rá, hogy a kupakba kell tekerni a golyókat, aztán észrevettem, hogy a sütő van hozzá túl közel, aztán áttettem egy másik helyre, ott meg a hűtő volt közel... :oops: szóval lehet h nem is fog használni semmit.
Bár férjem szerint ez tök hülyeség :lol: Ő nem hisz mérnök lévén ilyen hókuszpókuszokban.

Védőnénim szerint hatalmas a pocim, és ő még nem látja annyira lentinek. Így vigasztalt, hogy a +17 kg-ból nagyon sok fog lemenni, mivel nagyon nem lát zsírosnak a karomon, combomon...próféta szóljon belőle.

pöttömpanni

Niki!

Annak a cégnek, aki a papírokat szerzi be a babusnak gondolom csak szülést követően kell szólni, ugye?

pöttömpanni

nálunk már csöpörög az eső!!!!!! :D

Kép
nitty

lehült egy kicsit a levegő. esik azért rendesen. :D

Kép
nitty

ennyi volt az eső :(
de legalább lehült a levegő

Kép
nitty

Sziasztok Csajok!

Én eléggé kínlódok, az egyik fogam szórakozik, amiatt nem aludtam fél éjszaka. Még a fejem is megfájdult, így 4 óra körül kénytelen voltam bevenni egy fél algoflexet. Tegnap voltam vele fogdokinál, de röntgenezni kéne, így adott antibiotikum receptet ha már nagyon gáz szedjem be. Én meg nem igazán szeretném, de félek, hogy akkor fog bedurranni, amikor aztán abszolút nem tudok majd dokihoz menni. Még meglátom a holnapot aztán lépek valamit, mert félek a hétvégétől is.

Megyek én is főzőcskézek, bár a kedvem nulla, a védőnőnél is majdnem leesetem a székről az álmosságtól.

Andi

KépKép
jazmin2005

itt is esik! ;)

sophie27

Pöttöm, lehet, hogy érdemes már most felhívni őket, hogy hogy működik a dolog. Én tegnap az oep honlapjáról kinyomtatgattam a különböző nyomtatványokat, egyelőre még hezitálok, hogy igénybe vegyük-e a cég szolgáltatását. Ha nem túl bonyolult, akkor kitöltögetem a papírokat és apa majd elviszi őket a megfelelő helyre. Nagyon meg vagyok elégedve eddig az oep-es ügyintézéssel, gyors, korrekt...;)

lányok, én ma elég szédelgősen vagyok emiatt a kettős front miatt, így nem sok mindent csináltam még ma, porszívózni kellene, de nem sok késztetést érzek, viszont a tejberizs-készítésbe szerintem nemsoká belevágok, mert ln ma azt kívánom :) lecsóból már nem sok van, madártej elfogyott, fagyit már nem merek venni, mert a bolti készletet hazahordtam :))) főtt kukorica most lett kész:)

sniky

Zsófi, küldd erre az esőfelhőket légyszi, mert itt fülledés van :((

sniky

Sziasztok!

Én ma csak f9-ig húztam a lóbőrt, utána a kisasszony annyira mozgásba lendült, hogy nem erőlködtem a visszaalvással...
Reggel én is ágyneműt húztam, délelőtt anyum noszogatására végre átszortíroztam-athajtogattuk-átpakoltuk a nagy ruhásszekrényt. Én az ilyeneket utálom legjobban csinálni. Inkább ötször kitakarítok, mint egyszer egy ilyen pakolós-lomolós délelőtt...

Aztán ment a sütés-főzés: anyum vargabélest és mákos batyut sütött, én meg spenótot, meg pudingos desszertet kreáltam. Látszik, hogy ma jön Csabim, nálunk ő az édesszájú a családban :lol:

A spenót nálam mindig nyerő, de úgy vettem, észre, hogy a tejes kajákat mostanság nem díjazza a gyomrom... Így a jégkrém-fogyasztásomat is lecsökkentettem :(

Most azt hiszem pihizni fogok egyet, ha a gyomorsavam is engedi... Mára már nincs semmi tennivaló, pocolni fogok estig azt hiszem... :wink:

panna1

Küldöm a következő esőt. Ez már dörgös- villámlós. Nem mondanám, hogy lehűlt a levegő, inkább csak pára lett tőle. De ahogy elnézek nyugat felé, van még utánpótlás.
bende

Az én fejem is elesik, de délelőtt vásárolni voltam, utána ebédeltem ( feleslegesen) aztán jött az egyik barátnőm, tehát nem tudtam aludni. Még szerencse, hogy tegnap előre főztem így most pihizhetek.
Nikianyu! Főtt kukorica- hm- fenem rá a fogam, de nem tudom mennyire díjazná a kisasszony. Többségében azokat a kajákat bojkottálja, amiket az apja nem szeret. Bár tegnap lecsúszott a spenót, ma meg már visszaküldte. Lehet, hogy tegnap tett egy kis engedményt, de mára bekeményített?
bende

Niki!

Az oep honlapjáról milyen papírokat lehet kinyomtatni? TGYÁS?
Gondolom a MÁK honlapjáról kell az anyaságit meg a csalipótlék igénylést. :?:

pöttömpanni

Sziasztok!

Pöttöm, nem tőlem kérdezted, de mi már taliztunk a nőcivel aki intézi a papírokat, már nem is kell vele, max apának ha megszületik babó! Különféle csomagok vannak különféle áron. attól függ mit akartok elintézni! Én nem bízom a hivatalokban, már gyűlt meg velük a bajom.

Niki, jövő héten mikor mész ctg-re? Mert mehetünk együtt, csak nem emlékszem, hogy szerda 13:00? A Marika mondta, hogy menjünk együtt, de ő sem emlékszik pontossan mikor mész.

Jelentem a vizsgálati hercehurcát befejeztem, már csak a folyamatos ctg.

CTG: nekem is éjjel fáj, akkor kéne a ctg, tehát van egy érzésem, hogy nálunk is majd éjjel indul a szülés.

Kukorica: nekem anyósom ültetett jó sokat, tehát én azt burkolom, nekem az a minden! :)

Ja és Zorka megkapta első babáját :), nem tudtam megállni. Rongybaba, és nagyon helyes pofija van, és beleszerettem, mert még zokni is van a lábán.

Ja Niki a Marika azt kéri, a hét végén még ne szüljünk, mert nála vannak az unokái :) Majd utánna ráér ;)

Ritus

Kép
rituspoc

sziasztok!

kajajelentés:
citromos túrótorta nektarinnal beborítva :lol: :lol: :lol: :lol:

nálunk is csak csepegett kicsit :( :(

én is irtó lusta vagyok már, annyira nehezen veszem rá magam bármire, de ha már elkezdem akkor meg nehéz leállni és a végső kimerülésig csinálom...
pl.tegnap falat festettem és egy icipici rész maradt csak apának...jól le is szidott :roll:

jóslófájások:
az én anyumnak 3-ból egyszer sem volt csak velem volt előjel a szeméremcsontja fájdogált szülés elötti napokban, de csak én voltam aki pontosan érkezett ,mert a tesóim korábban indultak el...
és a leghosszabb vajúdása is csak 4 óra volt...vagy családilag magas a fájdalomküszöbünk :P :D ha rámtör az izgatottság akkor ezek a gondolatok azok amiket előszedek, hogy megnyugtassam magam...

homeopátia:
a mi kis homeos tudorunk hozzátudna szólni a témához?jó lenne letisztázni mert már mindenki összezavarodott úgyvélem és teljes a bizonytalanság :( elöre is köszönet!!
Vendég

Ritus!

Köszi, akkor fel fogom hívni a hölgyet, mert a férjemmel arra jutottunk, hogy érdemes lenne rátestálni vkire ezt a rohangálós papírbeszerzős dolgot, ő addig is velünk tudna foglalkozni. Meg férfiből van, szinte semmit nem tud elintézni :wink:

pöttömpanni

Pöttöm, én mindent az oep honlapról nyomtattam ki, de ha nem akarsz vele vacakolni, tényleg érdemes felhívni ezt a céget...

Ritus, Marika jópofa:)) még hogy ne szüljünk a hétvégén... egyébként nem tervezem, mert szeretnék veled együtt ctg-zni a jövő héten :) szerdán 13.00-ra kell mennem, jól emlékszel ;)
remélem ma jobb a kedved ?!

sniky

elküldenétek mégegyszer ennek a cégnek az elérhetőségét léccike !

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Anyakönyvi kivonat, anyasági támogatás, GYES, GYED, GYET igénylés, TAJ-kártya, EU-TAJ kártya, lakcímkártya, adóigazolvány, családi pótlék igénylés.

Az ár: 11.000 és 20.000 Ft között van, attól függően, hogy mi mindent akartok velük elintéztetni.

Tudom, hogy ahol tudják, lehúzzák az embert pénzzel, de szerintem ez az összeg elég korrektnek tűnik, ahhoz képest, hogy mennyi sorbanállással járna a dolog, és ők már rendelkeznek elég gyakorlattal ahhoz, hogy mit, hol. hogyan kellene elintézni:)

Elérhetőségek:

I.F.G.-Line Bt.
Fadgyas Ildikó: 30/264-1779, fadgyasildiko68@freemail.hu
Fleischer Gabriella: 30/628-2655

egyébként jól megtréfált a felhő is, jól elment eső nélkül.... :lol:
makadu

köszi Kitti :))

sniky

köszönöm!

Igen szerintem is elég korrekt ez az ár , de majd a párom eldönti mit akar!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

csajok, én olyan jót aludtam, kb. 1,5 órán keresztül, hogy csak na! ;)

sajnos eső azóta sem esett, és tényleg nem hült le a levegő, de legalább picit locsolt... :P remélem, hogy azért Csepel felé is ment, mert én nagyon szerettem volna...

amúgy nem tudom, hogy hol, lehet, hogy pont itt írta valaki a gyerkőc papírjaival kapcsolatban, hogy ha az apuka nincs azonos címre bejelentve, mint a mama, akkor meghatalmazást kell írni, vagy kézzel, vagy gépped, de akkor 2 tanuval! nehogy enélkül menjen valaki a hivatalokba, mert akkor nem tud intézkedni!

amúgy a gyerkőcöm ma olyan furi! remélem, hogy hamarosan magára talál, mert picit aggaszt ez a nagy nyugalom! szegénykém biztosan nagyon furcsállja ezeket a frontokat, amik jönnek mennek már napok óta, de az én kis feszítős Benikémet akarom! :(

sophie27

én borzasztóan vagyok ma ,szédelgek, hőhullámaim vannak hol ráz a hideg hol izzadok mint a ló, néha el akarok ájulni, pedig most ettem spenótot is tükörtojgliva.
kólát fogok inni hátha fenyom kicsit mást már nem tudok kitalálni, a vérnyomásom meg 108/67 és 96 a pulzusom most mértem,

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, hasonlóképp vagyok én is ma, nekem a vaníliáskarika használt :)))

sniky

jajj, ez a sok édesség! annyira kíííívánom! most pl. a vaníliás karikát. nyammi! gyerek meg már jól tud olvasni, mert mióta leírtam a panaszomat, azóta újra nyomul ezerrel! annyira boldog vagyok most! ;)

sophie27

éééés mindjárt kész a tejberizs is, áfonyalekvárral és fahéjjal fogom enni :))

Zsófi, sajnos Csepelt elkerülte a zuhi, bár én még reménykedem:)

sniky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?