Új privát üzeneted érkezett!

Denika,
akkor most még nem szeretnél felkerülni?

i.kata
 
 


Sziasztok!

Dita!

Nagyon megértem, hogy elszomorodtál... :cry: Azért én még nagyon drukkolok szombatra!

Mi is megjöttünk az uh-ról, minden rendben a bébikkel, 41 és 42 milisek, és aki a bal oldalon lakik, az egy örökmozgó :) Egy pillanatra se lazított, pont, mint a Dóri :) Meg lesz vele a bajunk. :) A másik lurkesz vagy nagyon aludt, vagy ennyire megfontolt, ő nem kalimpált feleslegesen :) Gombámat úgy tűnik kiirtottam, azzal sincs már baj.

Csajszikák, vállalja valaki, hogy ha az elkövetkező 2 hétben történik valami fontos esemény, hogy értesít róla sms-ben? Anyuéknál nincs net, de nem szeretnék lemaradni Lackó érkezéséről és a pozitív tesztekről! Nagyon köszi előre is!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Újra itthon...

Gyorsan pár mondat, mert megyek is Liliért:
Szóval kedden megvolt a műtét, jól kicsesztek velem előtte. Azt mondták előtte este, hogy én leszek az első, jöttek is értem, kaptam kábítógyógyszert, fent voltam a hordágyon, mikor közölték, hogy mégsem én leszek az első, mert nincs itt a dokim. (Ezt már előtte is tudni lehetett, hogy egy másik kórházban kezd, csak azt nem értették a nővérek, hogy ennek ellenére miért én lettem elsőnek beírva). A lényeg, mire a műtőbe kerültem, már újra tiszta volt a tudatom, mindenre emlékszem, még ott a műtőben írtam alá a beleegyezőt...
Ja, és még a műtőben magamhoz is tértem, jól be is sz*rtam, hogy hamarabb ébredtem fel, mint kellene, mert ez még nem a szobám.
A lényeg: minden ok, mind a két méhkürtöt elzárta egy nyákdugó, azt kiszedték, kicsit kiegyengették a petevezetéket, hogy ne legyen ennyire kacskaringós, de nem kellett se vágni, se varrni belül. Már a két kis varratomat is kiszedték, emelhetem Lilit, és kb. 3 nap múlva már kistesót is gyárthatunk :lol:

Majd még visszaolvasok, hogy kivel mi van, a kórházban azért telcsiről olvasgattam, de írni macerás lett volna.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

 
 

Évi: szupi, h ilyen szépen nőttek a pici tojáskák!!! és hogy ilyen szinkronban! testvériesen osztoznak a kajcsin és a helyen is!
és nagyon szuper, h a gombák eltüntek!

Linácska: nálatok is nagyon szupi akkor minden! álljatok is neki a babagyártásnak, mert most nagyobb az esély kitágított pvezetékekkel!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Évi! Szuper hírek! Legalább a kisbébik kiegészítik egymást :-D Így szép az élet! :-D

Linácska: örülök, hogy jól sikerült a műtét. De én úgy tudom - nekem anno ezt mondta az orvosom - hogy no sex amíg a menzi meg nem jön a műtét után :shock: mert a méhszáj nyitva van, és nagy a fertőzések feljutásának veszélye. Ugyanezért nem szabad ülőfürdőzni sem műtét után.

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Vicuska,

nekem is a férjem adta be a szurikat, mert én magamnak képtelen lettem volna fájdalmat okozni.

Évi,

gratulálok a gomba mód növögető babócáknak!

Dita,

nagyon sajnálom, nem is tudom mit mondjak, először pihend ki magad és utána kezdj csak el azon gondolkodni, hogy mi legyen. :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Évi, Linácska
Na legalább tőletek jó híreket lehet hallani, örülök neki.
Lilinek lesz egy spontán tesókája hamarosan.
Dorcusznak meg egy rosszcsontkája + egy nyugis tesója. :wink:

Évi küld el a számod priviben, Zsuzskát is én informálom, ha történik vmi.
És különben is én tudom meg elsőnek, hogy ha Lackó ki akar bújni anyából, mert nekem küld Viki emesét! Bibibi! :wink:

Viki!
Meg sem köszöntem a megtiszteltetést! :wink:
És cserébe megpróbálom hajszálra ugyanazt produkálni mint Te! :? :roll:
dita75
 
 


Szezso: tök furi , mert szinte mindenkinek a dokija azt mondja, h hsg (igaz itt lapar volt) után nagyobb az esély 2-3 hóig a babásodásra és számít az aktuális ciklus is.
nekem pl janban volt a hsg- m és pár nap múlva az inszem. és persze rá is kellett dolgozni szigorúan.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


A hajszálat csak azért írtam, mert annyi különbség lesz nálunk, hogy nekem cuncuskám lesz, és nem pöcsös! :wink:

Szia Monic előkerültél? csak nem szuszókáltál?
Én is próbáltam, de a gyerek már fél 1 óta csörget, hogy itthon vagyok-e már. Direkt levettem a hangját a telónak, hogy tudjak aludni, de mindig megéreztem, hogy zizeg a párna alatt. De már csak azért sem hívtam vissza, mert ha itt van zajong és még annyi esélyem sem lett volna az alvásra mint igy. Végül sehogyan sem jött össze, mert kalapálnak valahol itt az utcába, no meg a fejem tele van gondolatokkal, hát ez van! Holnap már mennem kell dolgozni!
Ha mégis hétfőn lenne az inszemem nem tudom mit fognak szólni odabent. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dita75 2008.07.17 14:28-kor.
dita75
 
 


Dita: nagyobb lelkesedéssel, határozottsággal és önbizalommal!! :wink:
És cserébe megpróbálom hajszálra ugyanazt produkálni mint Te!

küldök feléd rengeteg poz csííííítttttttt, energiát!!!

nem tudom csajok , de lehet, h engem a 3*3 magneb6 teljesen lenyugtat, de vhogy nem igazán húzom fel magam szinte semmin!
akkor sem voltam ideges, amikor a bőröndöm eltűnt hazafele bécsben és én nyugtattam a párom és az egész családot!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dita,

egész délelőtt főztem mert paukám szombaton megy vissza és sem anyukém sem a testvérem nem kapott szabit, ezért a főzést magamra vállaltam.Most meg az utro miatt fekszek...

Linácska,

ha a dokid azt mondta, hogy gyárthatjátok a kistesót akkor mindent bele!

Czinki,

annál jobbat nem is adhatsz a babádnak, minthogy nyugalmat árasztassz magadbó :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Czinkicsek
Akkor rólad is példát kell vennem!
Magne B6 - ot azért még nem kezdem el emiatt szedni, de lehet bekapok napi 1-1 szem leszarom tablettát! :shock:
dita75
 
 


Czinki: lehet, hogy Linácskánál más a szitu :roll:
Nekem mondjuk a lapar mellett hisztero is volt…

SzezsoKép
KépKép
szezso
 
 


Dita: küldtem pü-t!
de még annyi kiegészítés, h nagyon számít a poz gondolkodás, meg a jó dolgok elképzelése.
egyszer a fősulin vizsgára készültem. akkor még nem laktunk együtt a párommal. este felhívtam tel-on és mondtam neki, h a 40 tételből csak 3-t nem tanultam meg. mire ő mondta, h azt a 3-t is legalább olvassam el, de ne arra gondoljak, h azt a 3-t nem tudom, hanem arra, h a többi 37-t igen és gondoljak arra a tételre amit a legjobban tudok! elmentem másnap vizsgázni és végig az volt bennem, h nehogy azt a 3 tétel közül az egyiket húzzam!
szerinted milyen tételt húztam? hát persze, h belehúztam a 3-ba és visszaadtam, mert még csak el sem olvastam! szóval bukat volt a vizsga, pedig sokat tanultam!
szóval csak pozitívan és a jó dolgokat elképzelni és magadba szuggerálni!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


most rákerestem arra a 2 homeos cuccra, amiket a gyogyóban ajánlotta a gátvédelemre és ezt találtam! ez nagyon kecsegtető számomra!

35 hetes terhes vagyok szedhetem-e a homeopátiás Cimicifuga Racemosa 30 CH-t és ha igen akkor hogy kell szedni?
már ezt én is kérdeztem egyszer. bemásolom Neked a választ:
36. héttől caulophyllum 30ch a méh könnyebb és gyorsabb tágulására(napi 5 golyócska), cimicifuga 30 ch őrjítő fájdalmak esetén a vajúdásra(szintén napi 5), és a szülés után 2 órával staphysagria 200ch, a húgyuti trauma helyreállítására és a vérzés csökkentésére. Utóbbiból csak egyszer kell bevenni 5-öt, és max 2 nap múlva 5-öt, mert ez erősebb. Én ezeket szedtem és málnalevél teát ittam, így lett egy nagyon gyors és kevésbeé fájdalmas szülésem. Annyira nem volt fájdalmam, hogy két percesekkel értem be a kórházba, de akkor is csak tompán fájt, és nem hittem, hogy én már szülni fogok. És akkor már bő 3 ujjnyi voltam!!! Nem is kaptam edát sem! 1 óra múlva már a kezemben volt a baba, aki kb 5perc alatt (sem) bújt ki 3 tolásból.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibus!
Köszönöm nagyon rendi vagy! :wink:
Már jobban vagyok, egyébként éreztem, hogy valami nem lesz kóser, de pont az ellenkezőjére gondoltam, tehát a túlstimura. Végig emiatt idegeskedtem meg ezek a szuricécók is eléggé kikészítőek voltak, ájulás, aztán meg nem kaptam meg sehol a fostimont, a merional meg semmit nem ért. (sőt azt is csak Veszprémbe tudtam beszerezni).
Remélem igaza lesz Szezsónak, hogy pont az ilyen nehézségek után fordul minden nagyon jóra, mint pl. Vikinél is. Most megpróbálom magamba szugizni, hogy ugyanúgy kell járnom mint Viki a Lackó-tüszővel.

Nekem is azt mondták mint Linácskánál, hogy na most aztán hajrá-hajrá, mert a lapar után extrán megnő az esély a baba összehozatalára.
dita75
 
 


Haligali!

Meg volt az orvosi vizit. A doki bácsi szerint a jövő heti 25-i időpont előtt fogunk még találkozni, és nem rendelésen...... A belső méhszájam 1 centire van nyitva. Jól meg is lepődtem, mert erre nem számítottam.Azt hiszem most kezdek parázni.....

Lacink közelíti a 4 kg-ot. Kajak kis kölök lesz.
20150601134430
 
 


Viki!
De jóóóóóóóóóó, a kis 20 milis tüszőcskéből egy stramm kis fickó lett! :wink:
Hamarosan találkozhatsz vele. Baromira irigyellek!

Ne parázz, látod én is paráztam és ez lett! :cry:

Kép

Nálad már sokkalta nagyobb tétje van mint nálam, sőt!
Tehát fő a nyugalom! :wink:

Szerencsehozókat küldöm:
Kép Kép
Kép
Kép
dita75
 
 


Csajok,
ígérem mindent megteszünk kistesóügyben, bár azért szerintem az a probléma ezzel nem oldódott meg, hogy legyilkolászom apát félúton. Na meg, bár teljesen jól érzem magam, abban nem vagyok biztos, hogy 3 nap múlva én biztosan szexelni akarok... Na meg most már a 20. napon járok.
Jó, tudom, a pozitív gondolkodás...., szóval augusztusban 1000%-ig összehozzuk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Viki: nagyon izgi!!! nem lesz front a jövőhéten?? akkor jönnek még a babák! telihold ma lesz, de hát ma még nem jön Lackó, jövő pénteken meg fogyóhold, az meg nem vonzó a kiskölköknek. nagyon drukkolok!!
tényleg milyen fura, h 20mm-es tüszőből kijön egy inci-pinci petesejt, majd lesz belőle 9 hó alatt egy 4 kg-os csodababa!! :shock: :lol: :lol:
előre is kívánom, h nagyon ügyesek legyetek a jövőhéten mindketten (Te és Lackó is)!!! és a párod bemegy veletek??

Dita: nagyon édi a no para teknősöd, le is mentettem!! de szerintem ki is nyomtatom magamnak!!! :lol:

Linácska: ++++++++++!!!!!!!!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki,

akkor már nincs messze a találkozás Lackóval :wink:
Nagyon-nagyon szorítok neked, azt nem mondom, hogy legyél tiszta nyugodt, mert egy egészséges izgalom mindenkiben vn ilyenkor. Csak ne vidd túlzásba.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Némóka,

mi újság veletek? Ma még nem is írtál... Áfa előtti elhavazás?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni!
Mindjárt megnézlek a fókuszban! :wink:

Ja!
A szuri bent, a szülésznéni megtanított hogyan kell ezt ügyesen csinálni.
Én böktem le magam, de nem akart menni a fecskendő, meg nagyon meg sem akartam nyomni, szóval a kettő között kéne valahogyan eltalálni, de azért azt mondta, hogy ügyi voltam. Javasolta, hogy holnap vegyek egy tanfolyamot megint és utána már egyedül is menni fog.
dita75
 
 


Viki jaj de jó! :lol: ne kezdj el most parázni! nagyon ügyi leszel te is, és LAckó is! :lol:

info@nagyonbaba.hu ra el kellett küldenem a képet, és a szöveget amit szeretnék a vonalzóra, valamint a születés dátumát.ez le volt írva az oldalra, most nincs.de küldjételk el pár nap múlva elkészül :lol:
Vendég
 


Csibi!
Megtaláltam egy portrédat a neten és már nem is merek neked ellentmondani.
Tehát mostantól kezdve baromi vidám vagyok és vadul áramlik bennem a + csííííííí ( és félek picit tőled ) :roll:

Kép
dita75
 
 


Sziasztok!

Monic,

Igen, ma elég sok dolgom volt, a kis szabadidőmben meg megpróbáltam házikót keresni, mert nagyon szeretnék idén költözni...

Dita,

Sajnálom, hogy nem indultak be a tüszőid, de szerintem azért nincs veszve ez a hónap! Hol van az leírva, hogy csak a 14-15. napon lehet inszemet csinálni... Ha Neked a 19. napon lesznek repeszthető nagyságúak, akkor a dokibácsi akkor fog Téged meginszeminálni! Fel a fejjel! :wink:

Évi,

Gratulálok, hogy ekkorát nőttek már a tojásaid! Jó pihenést! Én is tudok sms-t küldeni, mert nekem havi 40 db ingyen van.

Linácska,

De jó hír, hogy minden rendben van veled! Mindent bele a következő hónapban, mert emlékeim szerint a lapar után 1-2 hétig én nem igazán kívántam az együttlétet...

Boni,

Sajnálom, hogy pont ott volt az a fránya bomba!

Vicuska,

Ne félj, nekem a 26 db decapeptylből csak 1-2 csípet. Hajrá lombik!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Viki,

Jó nagyra növesztetted Lackót! :wink: Akkor most már minden nap gondolok Rád, hátha éppen szükséged lenne rá! :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Czinki!
Laci nem jön be velem. Vagyis eddig úgy van, hogy nem.

Amúgy hogy a doki mondta, hogy szerinte korábban találkozunk meglepődtem alaposan. Gyorsan összepakoltam a hazahozós cuccát, és még agyalok, hogy mi hiányzik nekem.

A kölökre pl. a hidegfront nem hatott.

Ditus!
Látod látod! Én sem hittem volna, hogy a 20 mm-es tüsziből ez a kis jól táplált manó lesz. Sztem a pilóta piskóta tallér megtehette a hatását....

A para amúgy annyira nem para, csak meglepődtem, mert annyira nem érzek semmit, hogy erősen rácsodálkoztam a dokira.
20150601134430
 
 


Dita,

Most láttam az iwiw-en, hogy eladó a robogód. :shock: Máris meguntad? :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


dita: Hát úgy látszik ez a hónap nem a csúcs tüszők hónapja. Én is kíváncsi leszek a holnapi uh-ra.

mara: Én is magam varrtam a függönyöket. Persze csak be kellett szegni. Az én gépem nagyon régi, már csak egyeneset tudok varrni vele, de az nekem elég is.

Holnap megyek uh-ra, kérem a drukkokat! Egy kicsit izgulok, hogy nekem sem volt elég az adagom. Meg ma végleg kiderült a sógornőmnél is, hogy felszívódott a baba. :cry: Most már csak reménykedünk benne, hogy elmegy a petezsák is magától és nem kell abortuszra mennie. Tudjátok mikorra kapott időpontot a következő lombik beültetésére? FEBRUÁRRA!!! Bele is őrülnék, ha fél évig kéne várnom.



vicky79
 
 


Dita!
nem akarok ilyen negatív gondolatokat hallani tőled! :evil: a 16
mm nem is rossz, a Fostimont tessék bökni továbbra is! 8) szuper tüsződ lesz szombatra! :lol: és szuperül meg leszel inszeminálva! :wink: :wink: :wink:

Linácska!
szuper hogy ilyen jól sikerült végülis a műtét! 8)mindjárt kismami leszel! :P

Évi!
nagyon örülök, hogy ilyen jól vannak a kis ikreid :D

Láttátok a fókuszban, hogy fekete és fehér bőrű ikertesók születtek? :shock: :D
Vendég
 


Viki,
úúúú, akkor kezdhetünk izgulni értetek :lol:

Vicky,
sajnálom a sógórnődet! Reméljük se vele, se velünk nem történik ilyen!!! :roll:

Vicuska,
én még reggel láttam és nagyon érdekes, hogy ikrek, de nem egyforma bőrszínűek :lol:

Boni,
köszi az infót a vonalzóhoz! :lol:

Monic,
akkor csináltatsz valami csini egyedi vonalzót? :wink:

i.kata
 
 


Ja, itt Pesten akkora eső volt, hogy autóval alig lehet közlekedni 1-2 kereszteződésben :roll: Nagyon durva...

Na mentem aludni.

Jó éjt Mindenkinek!

i.kata
 
 


viki kell lista? mi szükséges? hátha besegít :wink: de már bizi minden be avn pakolva :lol:
Vendég
 


Dita,nem feladni!!!!!!!!!Ezt a hónapot már végig kell csinálni,utána majd gondolkodsz a következőn!Mindig a mára gondolj,ha nem sikerülne,majd akkor törd a fejed! De addig??????Tessék tovább szurkálni és szombaton mosolygósan menni az uhura!!!!
Viki,szorítok!
A többi jó hírt hozónak(Évi,Lina) pedig gratula!!!!!
f.ancsi
 
 


Jó reggelt!

A baromságokat, amiket álmodtam leszámítva nagyon jól aludtam. Fájás nuku. Kiváncsi vagyok mit lát majd az NST.

Kata!
Annyira édes vagy! ;)

Ancsi!
Köszi a szorítást!

Boni!
Már majdnem egy hónapja össze van pakolva a motyóm, amikor a dokim ránk ijjesztett a nyitott méhszáj miatt. Már csak apróságok kellenek (pl. mibe jövök haza, fertőtleníteni pár dolgot, csokit beszerezni).
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Most mondták a híradóban, hogy az USA-ban egy nő 2,5m-es pitont talált a mosóghépében és állítólag a vízvezetéken keresztül jutott oda. :shock: :shock: :shock: Én elájulnék, ha valami mocorogna a gépben :?

Viki,
akkor még lehet, hogy "együtt" vagyis egyben töltitek a hétvégét. Addig is tudod...pocifotó :wink:

Évi,
teszel fel képet a tojáskáidról, hogy irigykedhessünk? :wink:

i.kata
 
 


Kata!
A hétvégében én is bízom még, mert holnap jön apukám látogatóba. :)
Fotó lesz, de ahhoz Laci kell.

A pitontól én is biztos berosáltam volna. Élt még amúgy? :o
20150601134430
 
 


Viki tudtam ám, hogy be van pakolva :wink: azért írtam oda a végére.. én is 1már össze vagyok pakolva teljesen.. csak a nasi van hátra... :lol: kiváncsian vároim a fejleményeket! :lol:

2 barátnőmkikkel együtt diplomáztunk most készülődik..egyik holnapra, másik jövő hét elejére van kiirva.. és mindhármunknak fia lesz..és nemrég bejelentette anegyedik lány is a csapatból, hogy ő is követ minket, babás lett :lol:

ja Jó reggelt! :oops:

ma megyek apával dodozóba...
Vendég
 


Viki,
még élt, úgy vették észre, hogy mozogtak a ruhák a gépben, amikor ki akart teregetni a nő :shock:

i.kata
 
 


Kata!
Akkor tuti, hogy gyenge infarktust kaptam volna. Főleg, hogy nekünk felültöltős van, és amikor kinyitom ott pislogna...... :roll:
20150601134430
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Kata,

igen, csinálok majd egyedi vonalzót, csak az a furcsa, hogy a mostanin 2 napig volta 6 hét 6 napos és most vagyok 7 hetes, közben meg ma 7 hetes 1 napos vagyok. Úgyhogy eléggé bolond ez a vonalzó is.

Dita,

akkor a végére mégis kitanulod a szurizást?

Viki,

gyere a hírekkel, hogy mit mutat az NST!

Nemone,

de jó is házikót keresgélni, akkor a kisbaba már az új helyre érkezik :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Vicky,

Mennek a drukkjaim Neked!!!++++++++++++++++++++++++++++

Kata,

Én tuti elájultam volna, és mire magamhoz térek már elkezdett volna falatozni (ugye ez nyeli le egyben az áldozatait? :oops: ). :?

Monic,

Mondtam én, hogy ez a vonalzó csak kétnaponta számlál, de akkor ezek szerint nemcsak nekem. :roll:
Igen, nagyon jó lenne, ha már az új házikóba jönne a picurink! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Vicuska,
legyen igazad. Most nagyon eldöntöttem, hogy legkésőbb szeptemberben összehozzuk a tesót!

Kata,
ez a kígyó durva lehetett. Én tegnap találtam egy nagyobbfajta pókot, hát nem voltam elragadtatva. (amúgy nem félek tőlük) De ez olyan nagy és szőrös volt, kimondottan olyan trópusi féle. Ráborítottam egy műanyag poharat, még jött a férjem, és ő likvidálta.

Viki,
mi volt a tüszőlesőn???????????

Ma reggel már én vittem Lilit oviba, néhányszor meg is emeltem. Persze pont tegnap, még a férjem hazavitte a nagypapát és kettesben maradtam Lilivel, akkor jött rá, hogy ő a wc-be akar pisilni, és persze 2 percenként kellett.

Azért kicsit aggódok, hogy nem volt-e korai ez a varratszedés 2 nap után. A köldökömben lévő heg kicsit levedzik. A másik teljesen száraz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok LÁnyok,

Dita: miért félsz tőlem?? :shock: olyan félelmetes vagyok??? :twisted: :twisted:
pedig nem akartalak terrorizálni!!! :twisted: :twisted:
drukkolok nektek nagyon!! :wink: és nagyon ügyi vagy , h szuritanfolyamra jársz!!

Viki: +- 1-2 hét benne van mindig a pakliban. reméljük, h Lackó nagyon szeretne veletek talizni és gyorsan kibújik, ha már a frontok nem zavarják ki! (és várjuk a pocifotót! :wink: )

Évi: várjuk a fotókat!!

Némóka: hú-ha, még bevállaltok gyorsan egy költözést! nem semmi!! akkor minél előbb, h ne hatalmas pocival pakolgass, takarítgass!

Boni: tök jó, h így együtt babáztok majd a barátnőkkel!!
állítólag idén nagyon sok a fiú! egy ismerősöm mondta, h én vagyok a 6. ismerőse, aki fiút fog szülni illetve már szült idén! :shock: remélem azért lesznek a fiainknak barátnőik, uh nem is lenne rossz, ha Éviéknél mindkét tojáska lány lenne!!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok
Megszámoltam a hozzászólásokat, elvileg írhatok nyugodtan! :wink: :lol: :lol: :lol:

Köszi mindenkinek a bíztatást, vígaszt, miegymást!
Jelentem már jobban vagyok, és eldöntöttem, hogy hétfőn ha cigánygyerekek potyognak az égből akkor is lesz inszem.
Tegnap ennek örömére még egy uccsót megszeretgettük egymást apával (már mint az inszemig uccsó)
(és nem is én kezdeményeztem! :shock: )

Ja a második amit megfogok tenni, hogy ma veszek egy karton pilóta tallért! :wink: :lol:


Némóci
A mocimtól több ok miatt is meg kell válni
Egyrészt nem merek vele menni, mert vki beköpött sztem, hogy a telepen furikázom, és egy ideje minden nap ott kőröz egy rendőrautó. A jogsit mire leteszem ősz lesz, rossz idő. Jövőre meg már rendszámköteles lesz. A családi kassza is vészesen ürül, a héten már negyedmilliót költöttünk csak a házra. A fostimont már hitelkártyára vettem, mert a bankszámlámon már nem volt egy kanyi sem. Egy csomóan tartoznak nekünk, de nem tudjuk behajtani, a sógornőm másfél éve egy fityinget nem fizetett vissza a 30.000-ből, a haverunk azt mondta ledolgozza a pénzt erre meglépett Hollandiába....
Van eladó ház is a nővéreméké ha érdekel........ 6 szobás ha esetleg még gondolkoztok néhány tesóbabán! :wink:

Vicky
Hát kívánok ezerszer több szerencsét mint nekem a mai uhu-ra!
A sógornődet meg baromira sajnálom, szörnyű lehet. :cry:

Vicus
Remélem, hogy a "Kacsintós Barna" jól meginszeminál hétfőn mert én úgy terveztem, hogy együtt szülünk a dokibácsinknál! :wink:
Fókuszos babákat láttam! :shock:

Viki
Non-stop be vok kapcsolva és már várom az emesédet, jujj annyira izgi. NST - hez drukkhegység megy! ++++++++++++++++++

Ancsi
Megvetted a cseppeket?

Kata
Kííííííígyóóóóóóóóóóóóóóóóóó :shock:
Én egy nagyobbacska pók láttán a világból kirohanok, kigyót találnék otthon tuti újra kéne éleszteni. :roll: :shock:
dita75
 
 


Dita,

Hát, így érthető, hogy inkább megszabadultok tőle. Ráadásul jövőre már úgyis babázni fogsz, ezért nem lesz időd motorozgatni! :lol:
Köszi, de egy 6 szobás házra nekünk nem tellik :? , így sem biztos, hogy házikó lesz belőle, mert már elég régóta nézelődünk, és szinte ugyanazok a hirdetések köszönnek vissza mindenhonnan. Szóval, lehet hogy csak egy nagyobb lakásba költözünk majd, arra talán még hitelt sem kellene felvenni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone,

értem, hogy a vonalzó 2 naponta számol, de nekem akkor is el van maradva egy nappal. Neked jó, mert te pont ma vagy 8 hetes.
Csináltam, hogy átállítom a szülés dátumát 1 nappal korábbra, akkor meg már 1 nappal többet mutat mint ami igazából vagyok. Szerintem ez a vonalzó utál engem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Nemo: nézz szét itt: http://www.ingatlan.net/ Amikor úgy volt, hogy költözünk itt csodás házakat találtam. Ikerház Szigethalom környékén 18M körül pl. Az nekem nagyon tetszett!

hofeherke
 
 


Dita: ez a hozzáállás már egész jó!!! :wink: csak így tovább!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Egy másik fórumon az egyik kedves ismerősömnek most született meg a kisfia. Toxémiás lett, és még császár közben is rángógörcsöt kapott. Most már jól vannak. Kismamik, figyeljétek a vérnyomásotokat, és ott azt ajánlották, hogy érdemes vizelettesztet is csinálni. Nehogy valami bajotok legyen itt a végére! :roll:

hofeherke
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: