Új privát üzeneted érkezett!

szoritsatok,ma hagyom egyedül Kikit éjszakára elöször.megyek apa mellé és csak szoptatni megyek Kikihez.kiváncsi vagyok ,hogy hányszor kel,mert néha olyan mintha én ébreszteném meg.

jó éjt mindenkinek :lol:
Vendég
 


Celesztina nagyon aranyosak a gyerekek és gratula a 6220g-hoz:)
Vendég
 


Húúú de írigy vagyok mindenkire, aki nyaral :)

Bocsi csajok hogy most nem írok, de nagyon megrázott Kolonics György halála. Vele egy példakép, egy jó barát, távozott a családunkból. A legjobb, legeredményesebb kenusát vesztette el Magyarország :(

Zsu :cry: :cry: :cry:

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 

 
 

Annyira pipa vagyok! délután egy csomót írtam és minden eltűnt, ráadásul kétszer is. Most kezdhetem újból az egészet

Lituka, nagyon sajnálom édesanyádat. Szorítok, hogy hamar felépüljön. A fiúkat pedig fogd be dolgozni. Na nem Mátéra gondolok, hanem a többiekre. Én a páromat simán befogom. Mindig választhat a házimunka, vagy a Lili felügyelet között. Általában az elsőt szokta választani.

Judit, nagyon ari Rini. Igaziból repült? Pilóta lesz Lili udvarlója?

Zsuzsófi, én passzolom a talit, de köszi a meghívást.

Pumpóka, irigyellek a hosszú alvás miatt. Lili még mindig 5 körül ébred ill. néha 4-kor.
Ilyenkor már lehet répát adni a babának?

Zorróné, megnéztem a képeiteket. Látom, ti is igyekeztek minél több pillanatot megörökíteni Beni életéből.

Mary, nagyon aranyos Bogi. Örülök, hogy ilyen jó baba. Azért jöhetnél picit sűrűbben!

Gabó, Végre te is jelentkeztél. Jöhetnél te is többször, ha az időd engedi. Sajnálom a tejdolgot, de a lényeg, hogy szépen fejlődik Zsófi baba. Képet mikor látunk róla?

Kamilla, nekem akkor mondta a védőnő, hogy térjünk át a 4 óránkénti és a napi ötszöri evésre, amikor Lili 3 hónapos lett. Az ötszöri evés pár napja megy, de még mindig 3 óránként eszünk, így igényli. Mi már túl vagyunk a 3 hónapos fejlődési ugráson. Sajnos az én szervezetem ezt már nem bírta követni és napi egyszer már tápszerezünk. Remélem, nálad nem lesz ilyen probléma. Nagyon édesek az ikrek!

Celesztina, nekem a szülés után 7, 10 és 14 héttel jött meg. Az utolsó 29 napra, de az nagyon kemény volt és 10 napig tartott. Olyan erős volt mint a szülés után. Kicsit meg is ijedtem, azt hittem, hogy valami gáz van. Szerencsére már túl vagyok rajta.
Mondom én, hogy hatalmas Julinka baba. Lili még nagyon messze van a 6 kilótól.

Szőlő, Hősök ezek a picik. Tök jól bírják a szurikat, főleg ha anya karjában vigasztalódhatnak! Szorítok, hogy ne lázasodjon be Mazsi baba.

Eve,hű milyen gyönyörű volt Liza az esküvőn és persze a büszke anya meg a menyasszony is.

Mannogab, én keresztanyaként egy aranymedált készíttettem a keresztfiamnak. A medálba bele van vésve a horoszkópja meg a keresztelő dátuma. Kapott játékot is, annak persze jobban örült. A medált majd később fogja értékelni és az örök emlék marad.

Atizka, köszi az infót Kehidakustyánról. Igazság szerint nem az én ötletem volt, hogy oda menjünk, hanem azé a páré, akivel megyünk. Vigyázni fogunk.
Sajnálom, hogy meg kell ismételni az anyagcsere vizsgálatot, de ahogy Zorróné is mondta, nyugi. Nem lesz semmi baj.

Marjan, üdv újra köztünk. Milyen nagy baba Dávid és mennyi haja van neki is.

Lekri, sajnálom. Valamelyik nap volt a híradóban is, hogy az egész országban nincs vakcina és, hogy azok pórul járhatnak, akik az első oltást már megkapták. Azt mondjuk nem mondták, hogy csak decemberben lesz oltóanyag.
Én még nem merem egyedül hagyni Lilit. Félek, hogy nem ébredek fel, ha éhes.

Azt hiszem, mindenre reagáltam. Ma vendégek voltak nálunk. Párom szülei, meg nagynénje a családjával. Lili megint nehezen viselte. Mindig sír, ha idegenek jönnek hozzánk, ide értve a nagyiját is. Felvittük lefürdetni, feljött anyós is, és ahogy hozzászólt anyós, egyből elkezdett sírni. Addig sírt, amíg anyós le nem ment. Párom unokatesója is ott volt a fürdetésnél, rá nem sértődött meg.
A ti babáitok nem lesznek nyűgösek az idegenektől??? Tök jó lenne, ha Lili kicsit nyíltabb lenne.
Képzeljétek a szomszédunk cicája a mi csúszdánk alatt szült meg. Három kiscicát hozott a világra. Nagyon aranyosak. A szomszéd csaj felajánlotta, hogy elviszi a cicukat, de mondtuk, hogy nem baj, ha nálunk maradnak, a férje viszont annyit mondott, hogy dobjuk be őket a kútba. Jó fej. Szegény macsek. Eszébe se jutott senkinek, hogy legalább valami kaját adjon szegény szoptató párának. Én vittem neki vizet, meg sonkát délben is meg most is. Mintha sose evett volna, úgy vetette rá magát a kajára.
A napokba kaptam egy levelet, amiben a rota vírus elleni oltás fontosságára hívják fel a figyelmet. Az is írták, hogy azt nem szúrják, hanem szájon át adják be a babának. Hát és beadatom Lilinek, biztos, ami biztos.

Kép
emi29
 
 


Zsuzsó,
engem is megrendített a hír!
Annyira hihetetlen, és szomorú, hogy egy egészséges ember, aki ráadásul sportol is ilyen váratlanul eltávozzon.
Te személyesen ismerted?

Kép
emi29
 
 


Emi, igen, édesanyám kajakos volt. MInden szegedi eb-n, vb-n kint voltunk, sokat találkoztam velük, közte vele is. Anyunak jó barátja volt :(

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi
 
 


Most csak gyorsan minden reagálás nélkül... (ma egész nap nem voltunk itthon, és elég későn is értünk haza...)

Borzasztó, ami Kolóval történt... írtam már, én is intenzíven/versenyszerűen kajakoztam 6 évig, a Spartacusban (ahol Ő is kezdte anno), ezalatt az idő alatt szinte minden időm ott töltöttem... mondanom sem kell, sokukat ismerem én is személyesen... nagynéném is kajakos volt, Ő kiemelkedő eredményeket is ért el, szintén ismeri mind...
Megrendítő tényleg! :(

Bocsi, tudom nem idevaló, csak ahogy Zsu írt, úgy éreztem nekem is kell!

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


jó reggelt

Emi

állitolag azt mondta agógyszertáros csaj,hogy lehet keverni a 2féle szurit.2.nak be lehet adatni a drágábbat is.pénteken ugyis viszem Kikit óltásra és akkor megkérdezem a dokit,hogy tényleg lehet e mert akkor kiiratom és gyorsan kiváltom még abbol van.

hát lehet gonosz vagyok de olyan jó volt külön aludni :oops:,pedig félve feküdtm le. Kristóf nyöszörög,nyög,dobálja magát álmában igy mindig felébredtem rá.nagyon hangosan alszik.
most meg leraktam a fejem és csak akkor ébredtem mikor éhes lett. :shock: a bébiörző ott volt mellettem de elöbb meghallottam.hogy ébredni fog pedig messzebb van a szobája a miénktöl.

de igy is 2x kelt meg hajnalban.
bár az orra is közre játszik.állitolag nagy az orr mandulája és mivel hason alszik igy "előre jön" neki és ez miatt nem kap az orrán egy idő után csak nehezen levegöt.ez miatt ébred fel.de háton meg nem akar aludni.
Vendég
 


Sziasztok!

Szerencsére nem lázasodott be Linzer, de azért adtam neki este kúpot. Reméltem kaksinak legalább segít (ki tudja...), de persze nem.... Este nagyon "elromlott" szegény, alig akart elaludni pedig nagyon fáradt volt, kb másfél órát altattuk, volt ringatás, simizés, otthagyás, semmi nem jött be, aztán egyszer csak szerintem annyira kimerült hogy kidőlt. De legalább éjjel nem kelt, mondjuk ő nem szokott már elég régóta (koppkoppkopp), de most számítottam rá. VIszot most én sem volt képes hajnalban felkelni fejni, 1 hónapja nem aludtam végig egy éjszakát sem, és bár nem vagyok nagy alvós, most muszáj volt kialudnom magam. Na reggelre azt hittem felrobbannak a melleim :lol:

Pumpi, gratula a sárgarépához! :) 3 hósan már lehet neki ilyet adni? Mondjuk Anyu mesélte hogy mikor mi picit voltunk jóval hamarabb el lehetett kezdeni a hozzátáplálást mint manapság, és nem csak gyümölccsel hanem főzelékekkel, pépekkel.

Érdekes, nagyimat kérdeztem ki a múltkor hogy ő mit adott enni pl a nagynénémnek, akit csak 3 hónapig tudott szoptatni, ötvenes években nem kimondottan voltak még tápszerek. Viszont amin megdöbbentem, és sajnálom hogy nem azokat a géneket örököltem: Apumat 3 éves (!) koráig szoptatta.... Dedurva.... Szerintem ha nekem 4 gyerekem lenne, akkor sem lenne összesen sem annyi tejem....

Celesztina, tök jó ahogy beleolvad a kocsiba a kék rugiban :lol: Vezetős képünk nekünk is van Mazsiról:

Kép

6220 gramm? Húúú az igen, gratulálok :) Mi tegnap 4960 voltunk, két nap alatt 10 deka...? Bár szerintem benne van legalább 10 deka kaksi momentán :lol:

Emi, ez azért nem semmi hogy Lili így reagál Anyósodra.... Lehet, érzi hogy te annyira nem kedveled? Nálunk szerencsére Mazsi bírja az idegeneket, bár az egyszerre túl sok ember túlpörgeti és estére nagyon nyűgös lesz, de alapvetően semmi baja azzal ha idegenek vannak körülötte. Én örülök neki, mert mi elég sokat megyünk családhoz, és ott mindig van pluszban valaki Anyuékon kívül. Én azt utálom mikor tisztába teszem én hatan körbeállják, látom rajta hogy meg van zavarodva hogy minden oldalról belóg egy fej, nem tudja kire nézzen.

Ez a dobjátok a kútba a macskákat dolog azért elég kemény....... :shock: Minek tart az ilyen macskát? Ivartalanítsa ha "unja" hogy mindig kiscicák vannak.... Döbbenet milyen emberek vannak, komolyan.

Lekri, miért lennél gonosz attól hogy jó volt külön aludni? Neked is kell a pihenés, és hidd el ha időben megszokja hogy egyedül alszik, később sokkal könnyebb lesz. Tudom, sokan ellenzik itt a különalvást, de én ha tehetném már elkezdtem volna ahhoz szoktatni hogy éjszaka külön alszik.

Kolonicson mi is megdöbbentünk...... De én minden ilyen fiatal sportoló tragédiáján kiakadok.

Kép Kép
szõlõ
 
 


Szőlő

én 2 éve Levinek 2,5hósan kezdtem adni almát mert ugy éreztem unja a tápszert.utánna szép lassan jött a többi.nem volt semmi gond belöle.

Levit 1évesen tettük külön.elöbb is külön raktam volna de akkor költöztünk be a sajátba.elötte anyoséknál laktunk és velünk volt 1 szobába.bár ő 2,5hósan átaludta az éjszakát.este 8tól reggel 8-9ig aludt.bár szerintem a tápszer miatt.az laktatóbb mint az anyatej nem? vagy csak én gondolom?
ez most olyan messzinek tünik nekem,hogy átaludt éjszaka.na de majd csak lesz valahogy:)

nagyon tetszik Linzer haja.igazi lányos.rá bizti nem mondják,hogy:kisfiú?
látszik,hogy igazi csajszi :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Babaképek nagyon aranyosak!
Szőlő, Linzerke tündéri, mint mindig :) Az utolós "gondolkodó" képen gyönyörű a kis pofija :)

Medina, a kis Ati is nagyon aranyos, a "jaj ne fényképezz már" képen eszméletlen jópofa a "fintora" :)

Lekri, Kiki is tündéri, és a bátyóval együtt is olyan helyesek :)

Timi, köszönöm, hogy meglátogattad a blogom, tedd bátran máskor is :wink: :)

Jó alváshoz én is csatlakoznék... az eddigi fél8-8-as kelést Barbi már több mint egy hete kitolta fél9-9-re :) Este 21:45-kor szokott lenni az utcsó kaja, és attól nyomja eddig, aminek én örülök nagyon, mert nem vagyok koránfekvő, de koránkelő sem :D
ezzel totálisan megelégednék, ha így maradna :)

Judit, azok a tappancsok.... :) Nagyon helyes kispilótád van :wink:

Zorróné, üdv újra :) Rég láttunk Beniről képeket, jöhetnek ám :)

Mary, Bogi továbbra is tiszta Te :) Aranyos :)

Kamilla, örülök, hogy Te is jelentkeztél, nagyon szépek az ikrek, és a vigyorgás... édespofa :)

Gabo, szia újra :) Kérünk Zsófiról is képet :wink:

Eve, tüneményes Liza az esküvői ruciban, nagyon csinosak voltatok :)

Zita, tuti nem lesz semmi baj az újabb vizsgálaton sem, ne izgulj!

Marjan, Dádi is milyen kis vigyorgós, szépek vagytok :)

Celesztina, Szőlő, édesek a "sofőrjeitek" :)

Celesztina, nem semmi Julinka, igazi kis vasgyúró :)

Mi tegnap egész nap sógornőméknél voltunk, nagyon édes a kisbabó :) Már alig várom, hogy tudjanak együtt játszani, tök jó lesz :)
Elvileg lassan javul az idő, azt mondták, drukkolok, hogy azért pár nap jóidő legyen a nyaralóinknak! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Mannogab: keresztelőre úgy tudom szoktak még ezüstözött kanalat vagy evőeszközöket is adni -ez elvileg lehűtve jó a fogzáskor is, bár nekem fura lenne ezüst valamit adni a kicsinek harapdálnivalóként... De amikor voltunk egy "nagyobb" keresztelőn akkor ez volt a sláger-ajszi és rögtön oda is adták a gyereknek.
Lekri: grat a jó alváshoz :) Biztos rádfért már -azért részletekben aludni elég fárasztó. És akkor már fontosabb, hogy napközben kipihent legyél amikor fent van a kicsi (meg a nagy)
Emi: valóban nagyon igazad volt Julinka méretét illetően. Nem szoktál vhol máshol írni -pl Word és ott el is tudod menteni, én a levelezőprogiban szoktam írni mert ott magától ment így ha fel kell ugranom vmelyik gyerekhez sme veszik el amit addig írtam. Köszi, hogy írtál a menziről. Nálunk kicsi (meg nagy) akkor lesz nyűgös idegentől, ha én is nyűgös vagyok (nagyon megérzik) vagy ha nem kedvlem az illetőt. De Lau sajna átvette már a bogár- és kutya-félelmemet is :( Meg ami gáz nálunk, hogy párom keveset tud egyelőre foglalkozni vele, mert este ér haza és Lauval is játszania kell, így kicsi sokszor sír ha nála van.... :(
Szőlő: hasonlóan jártam, kicsit is tegnap oltották és hajnalban nem kelt aludt mint a bunda én meg majdnem szökőkutaztam :roll: :lol: Nagyon jó ahogy Mazsi vezet :D

Kép Kép
celesztina
 
 


Hali!

Köszi a reagálásokat az etetésekre.
Azon elcsodálkoztam, hogy vannak, akik már hozzátáplálnak. De végülis tényleg, már mindjárt mi is 3 hósak vagyunk.
Almával kell kezdeni? És hogy? Meg kell főzni és csak úgy natúr? Olyan kishülye vagyok, semmit nem tudok.

Én nem tudom mi van esténként a lányommal, de teljes önkívületben ordít minden kaja előtt (fürdés után) és így nem is tud aludni. Tegnap kaja nélkül aludt el, mert álomba üvöltötte magát. Nem tom mit csináljak vele. Pedig biztos éhes, csak annyira felhergeli magát, hogy minden kortyot félrenyel. Mitől van ez????? Azt sem gondolom, hogy olyan fáradt lenne, mert napközben mostanában nagyon jókat tud aludni.

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!
Már megint sajnos dolgoznom kell, így most a héten ritkábban tudlak titeket olvasni, de bepótolom, mert olyan jó tudni mindenkiről.

Marjan! Dávidnak is boldog "negyedtortás", vagyis 3. hófordulót kívánok.
Nekünk apa már meghozta a kis tortaszeleteket, délután ünneplünk.
Kicsi lányom annyira cumis lett, hogy nagyon okosan, ha nem találja a cumiját, akkor elkezdi szopni a hüvelykujját. De így legalább visszaaltatja magát, és megnyugszik. Valamint új dolog, hogy mikor eszünk az ölembe kéredzkedik, és addig nem nyugszik meg, míg a kanalat a szájába nem teszem neki is, hogy a kis nyelvével nyalogathassa. Két nyalás és bizti a nyugodtság. "Ne hogy már én ne kapjak enni, mikor ti itt falatoztok" szindrómája van.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97
 
 


Sziasztok!

Teszek fel képet Zsófiról!

Kép
gabo001
 
 


Anyum nekem is mondta, hogy a mi időnkben sokkal hamarabb kezdődött a hozzátáplálás. Nekem a védőnő azt mondta, hogy tápszeres babáknál 4 hónaposan, anyatejeseknél 6 hónaposan kell kezdeni. Először gyüm.lé, aztán gyüm. pép, majd a főzelékek.
De azért megkérdezem a dokitól is jövő héten, mert hallottam már én is, hogy tápszereseknél 3 hónaposan el lehet kezdeni. Őszintén szólva az anyatejeseknél a 6 hónapot kicsit én sokallom. Már- már túlzás....

Jók a nyaralós képek!!!! Irigykedem. Mi is el tudnánk menni, de inkább majd csak jövőre. Nekem idén még macerás lenne. De jövőre már olyan jó lesz, Zsófi is elmúlik már 1 éves! :P
gabo001
 
 


sziasztok:)

kerekes
Biankának is happy 3.hófordulót!!!!

Mi ma megyünk Dévény tornára, de utána szerintem kap egy plüss Békát az Ikeából (apuja békának hívja)

Kép
marjan78
 
 


anyatejeseknél miért kell többet várni a hozzátápival?
Mi anyatejesek vagyunk, de már nagyon várom, hogy mást is kapjanak, mert két gyereket napi 6szor szoptatni kicsit kimerítő.

(Egyébként egyszer már kóstoltak barackot - csak nyalogatták, de izlett nekik. :))

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Celesztina

köszi.az tuti,hogy rám fért:)

Kamilla

én reszeltem az almát Levinek.azt mondják az anyatej elég a baba 6hós koráig viszont a tápszer nem.több kaloria van talán az anyatejben.de én se tudom pontosan.

Gabo
nagyon szép kislány Zsófi:)

Kerekes,Marjan
boldog 3hós hó fordulót.
Vendég
 


Gabo nagyon szép kislány Zsófi. :)

Szerintem picikét talán túlmisztifikált néha ez a szoptatás/anyatej kérdés, legalábbis bevallom én néha felhúzom magam 1-2 cikken... (Múltkor valami idióta tévéműsorban mondta egy pasi hogy csak az a nő nem szoptat aki nem akar... Aha, igen.)

Kamilla én elképzelni sem hogy két babát egyszerre szoptatni milyen lehet... De így belegondolva is minden elismerésem!

Kép Kép
szõlõ
 
 


Sziasztok Mamik!!!

Benéztem, mert bízok benne, h örültök személy szerénységemnek! 8)

Már jó régen nem írtam, de olvastam, bár tudom, ez a cikisebb verzió.. :D
Na mind1!
A lényeg, h mi jól vagyunk, és előre bocsi mindenkitől, h nem reagálok név szerint, holott követhető a topik!
Szóval nálunk szerencsére minden ok!

Maszat már 6600 g, ma mértem, viszont a tejcsim kezd fogyni nagyon, és estér már pótolni kell.
Fagyasztóban még van pár tasak lefagyasztott tejcsi, azzal még elvagyunk, de ha az is elfogy, akkor már csak a tápszer marad.

Ez bántja nagyon a lelkem, mert nagyon szeretek szoptatni, és szeretném legalább 6 hós koráig csak ezzel táplálni.. :roll:

Dobok pár képet, h biztosan emlékezzetek ránk:

Kép
Maszat kelés után

Kép
Bolondoztunk

Kép
Hétvégén mi is voltunk esküvőn, Anyummal

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Gabo, nagyon helyes Zsófibaba! :)

Kiscica, hát lehet Téged elfelejteni? :) Maszat továbbra is tündérpofa :) Az utcsó képen meg nagyon csinos kismama vagy, gratulálok! :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Sziasztok,
Zsuzsa, Marjan: boldog 3. hót! fú, hogy szalad az idő :wink:
Kiscica: jók a fotók, mennyire hasonlít Rád Maszat! Nagyon jó az a fotó (is)! Szopival kezdek sajna én is úgy lenni, mint Ti :( este van hogy kicsit éhezik, remélem, nem fokozódik. Elfogadja Maszat simán a cumisüveget?
Kamilla: tényleg nem semmi, dokitok vagy védőnő mit mond, mikor kezdhetsz hozzátáplálni? Nem lennék meglepve, ha ikreket előbb lehetne.
(Legközelebb majd rákérdezek én is mikortól tanácsolják, de remélem csak egy hó múlva kell mennünk a szuri miatt)
Olyan bosszús vagyok -a dig. gépünkről fel akartam tenni pc-re a fotókat, de nem sikerült és nem volt időm leellenőrizni így azt hittem sikerült és kitöröltem a fotógépről mindet most láttam csak hogy a pc-n meg nincsenek :evil:

Kép Kép
celesztina
 
 


Zsuzsa, Marjan, boldog hófordulót a gyerkőcöknek :)

Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Celesztina, sajnálom a képeket :cry:

Én hoztam párat...
Hétfőn a vihar után :) Ritka, hogy kettő egymás mellett van...
Kép Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


És Barbi...

Kép Kép

Nagyon alszik :)
Kép Kép

Szia egérke :)
Kép

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Kis békám :) Imádja ezt a keljfelmackót :) (tök jó csilingelése van amúgy tényleg :))
Kép Kép

Csajok :) (még hosszú hajjal :))
Kép

Bocs, ha kicsit sok(k) voltam :roll: :oops: :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


[quote="nici"][ írta:nicib]Kiscica, hát lehet Téged elfelejteni? :) Maszat továbbra is tündérpofa :) Az utcsó képen meg nagyon csinos kismama vagy, gratulálok! :)


Bíztam benne, h nem, és nagyon jólesik!! :)
A kép csalóka, azért a hosszú szoknya pont jól álcázza az alatta megbúvó pocakformát, ami a mai napig nem akar eltűnni!
Sajnos a terhesség alatti bűnözésnek a nyoma, és az a plusz 3 kg ami rajtam maradt, az mind a pocimon van és az úszógumimon.

Szandi nagyon szép kislány, pasik köthetik a gatyájukat!
És Barbi, hát édes az a haj, és az Ő szemei sem semmik! Nagyon szépek a lányaid!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Celesztina
Változó, h mikor fogadja el az üveget. Szerintem a hangulatától függ, és én csinálom rosszúl, mert tegnap is kapott pótlást, pedig nem sírt szopi után. De én meg kevésnek éreztem a 80 g-ot, így kiolvasztottam neki egy 100 g-os tejet és abból meg megevett még 70 g-ot.
Furi, mert ettől a kajamennyiségtől is kelt reggel 6 után, és előtte nap is mikor 80-at evett és nem kapott mást, akkor is addig aludt.
A fene sem érti.
Most beszéltem védőnővel, és mondta, ha nem sír és nem rángatja a cickót, akkor elég volt neki ennyi is.
De 80 g??? Ennyit evett újszülöttként is.. :?

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Lekri, akkor nincs még veszve minden. Szorítok, hogy a drágább oltóanyagot is jó legyen és ne kelljen az egész sorozatot megismételni.
Örülök, hogy sikerült kipihenned magad. Nincs ebben semmi gonoszság, hogy visszakívánkozol a saját ágyadba. Én is hamarosan kicuccolok Lili szobájából.

Szőlő, pedig Lili előtt sose mutatom ki, hogy nem bírom anyóst. Sőt… Nem akarom, hogy azért mert én nem csípem, ő se szeresse a nagyanyját. Lehet, hogy sűrűbben kellene találkozniuk, de azt én nem bírnám ki.
Hát én is nagyon kiakadtam a szomszéd beszólásán majdnem vissza is szóltam, hogy őt kellene a kútba dobni. Már én is kérdeztem, hogy miért nem ivartalanítják, de sajnálják rá a lóvét. Mindig nekünk kell gazdit keresni szegényeknek, akiknek meg nem sikerül a kukában végzik. Mondtam, hogy ezt a hármat nem engedem bántani. Ha nem találunk nekik gazdit, akkor elvisszük egy menhelyre. Annyira édesek. Van egy fehér köztük fekete farkincával és fülekkel. Az a legaranyosabb.

Nici, jártam a blogodban és megnéztem a képeket uncsitesóról. Milyen pinduri Barbihoz képest, pedig ő is még csak pár hete született.
A két szivárványt mi is láttuk :lol:

Zsuzsa, Marjan, Boldog hófordulót!

Zsuzsa, sajnálom, hogy már dolgoznod kell.

Kisscica, Tök jól nézel ki. Rajtam még mindig van 7 kiló :(
Sajnálom, hogy neked is kevesebb a tejed. Nem lehet, hogy csak a három hónapos ugrás miatt van így? Lehet, hogy pár nap alatt beáll. Neked olyan sok tejed volt.

Gabo, gyönyörű Zsófi baba!

Kép
emi29
 
 


Nici,
ezek múlt héten kedden készültek szintén vihar után:

Kép Kép

:lol: :lol:

Kép
emi29
 
 


....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.09.02 20:49-kor.
Vendég
 


sziasztok
én is, én is :D vihar utáni kép:
Kép
és
Lekri -ha jól emlékszem, Te tettél fl zsiráfos rugis fotót, nekünk is van:
Kép
már Launak vettük és nagyon szeretjük, mindkét gyerkőc is -ez az egyik kedvenc rugink :D

Kép Kép
celesztina
 
 


nagyon szép mindegyik baba és nagy tesó is :lol: :lol:

Celesztina igen én csak zöldben:) még Levié volt.:):)

Emi
most nézem te Gyáli vagy.én Dabason laktam még lánykoromban:) Gyálon vannak ismeröseim:)
Vendég
 


Hozzátápi: én is így csináltam a nagyobbiknál, már 3 hó után kapott ezt-azt, főleg én úgy voltam vele, hogy mielőtt megjön az esze, hogy a kaját el is lehet utasítani, azelőtt szeresse meg a finom zöldségeket!!

Én is magam főzöm, de most pl találtam egy webáruházat (amit nem csak bébikaja szempontból ajánlok), ahol a legegyszerűbb kaják, főleg a répa most elég olcsó és olcsón is hozzák ki.

Majd még jövök és dobok képeket!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka
 
 


Sziasztok

celesztina, édes a kis zsiráflány :D A szivárványosképet jól elkaptátok!

Emi, hú, a Te szivárványaid is gyönyörűek :) Én valahogy mostanában nem látok egyet sem. Nici, dupla? Nemsemmi. :)

Hozzátáplálás: nyilván mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, de egy 3 hónapos baba emésztőrendszere még nem érett a hozzátápllásra. Mindegy hogy anyatejes vagy tápszeres, bár tény hogy a tápszeres babáknál előbb szokták javadolni,4-5 hósan.

gaboo, miért lenne túlzás a 6 hó? :) Nekem Dominóm 8 hónapos koráig csak anyatejes volt. 6 és fél hósan elkezdtük kínálgatni, nem kellett neki, kiköpte. Próbálgattuk, de nem erőltettük. És 8 hó előtt egyszercsak megérett rá. :D És onnantól eszik.

nici, nagyon jófej Barbi :) Ez a keljfeljancsi tényleg nagy favorit lett nála :)

Á, felébredt L, pedig még akatam írkálni. Na majd később. :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Jó reggelt!

Jajjj de szép szivárványok! Na amióta belvárosban lakom nem láttam ilyet....

Kisscica, hogyne emlélkeznénk rád! :) Maszat tényleg tiszta anyja. :)

Lekri, képzeld még most is néha megkérdezik hogy Linzer kisfiú vagy kislány.... :? Tiszta kész vagyok tőle... :lol: Múltkor éppen egy kis virágos napozóban volt mikor megkérdezték.

Nici, olyan szépek a lányaid! Micsoda szemek!!!! :) Az az arccal lefelé alvós kép haláli :lol: :lol: Tök jó az a keljfeljancsi, bírom az ilyen retró játékokat. Nálunk egy baba a kedvenc meg a Mazsola (naná :D ), bár Mazsola valamiért egy idő után felidegesíti :lol:

Én tegnap "megszüntettem" a kiságyból a zenéló forgót. Mikor vettük én nem tudtam hogy olyan is van amit be lehet kapcsolni és megy amíg akarom (vagy ki nem merül az elem), ez a felhúzós nekem nem jött be. Hiába húzom fel olyan szinten hogy a rugó majd' eltörik benne, kb 20 mp-ig megy, amikor vége, akkor megy a reklamálás van, úgyhogy ha hallom hogy lassul a zene sprintet kell dobnom hogy még mielőtt megáll, odaérjek újra felhúzni. Mindez a galériáról elég nehézkes (lehoztuk a kiságyat mikor bejött a nagy meleg, mert elviselhetetlen idő volt odafent, egyszerűen szauna).

Kép Kép
szõlõ
 
 


sziasztok



lássunk csodát Kristóf este 20.15töl aludt 01.45ig.a melleim totál készen voltak már ugy bedurrantak. éjféltől az órát lestem mikor kel.igy jól megtömte magát és 5.55kor kelt megint.evett pár falatott és szunyál azota is,remélem igy is marad,hogy csak 1x kel éjjel.

nekem már ez is nagy szám :lol: :lol:

Szőlő :) :)
Vendég
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2008.11.20 13:05-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Anettoo

eddig Kristóf is hasonlóan kelt mint ti,söt volt olyan hogy 2óránként.bár hála ő nem cicin alszik el. cumit esetleg nem probáltad? nagyon szép Máté:)
hát nekünk a játszószönyeg nem túl "bőségzavaros" igy Kristófót nem is érdekli.most keresek másikat én is:)
Vendég
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 09:08-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


akkor sajna nem tudom.nálam az vált be,hogy nem igény szerint szoptatok hanem legalább a 3órát megvárom.ha közte sir akkor kis vizet vagy teát adok neki. az éjszakai 2órázásról igy szokott le mert igy éjjel is 3óránként kelt(éjjel nem adtam vizet csak cicit,de ráált a 3órákra) most pedig kiköltöztem a szobájából és igy jobbakat alszik ugy vettem észre.ja meg fürdés elött nem hagyom aludni,hogy "fáradjon" ki :D :D
mi honap megyünk szurira.sok sikert a szurihoz.
Vendég
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.05.18 09:11-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


[quote="lekri"]
írta:
lekriEmi
most nézem te Gyáli vagy.én Dabason laktam még lánykoromban:) Gyálon vannak ismeröseim:)


Két éve költöztünk ide, én nagyon szeretem, bár kicsit csalódás, hogy egyetlen játszótere van, az is kb 2 km-re tőlünk. Park sincs sehol, ahol sétálni lehetne :( . Egyébként az én anyukám dabasi, tök sok rokonom él ott :lol: :lol:

Kép
emi29
 
 


Tejcsi: Nekem pont annyi van, amennyi Boginak kell. Estére nekem is nagyon üresnek tűnnek a melleim, de akkor sokáig szopik, így megvan neki a mennyiség. Ráadásul a tej mennyisége nem változik sokat mostmár, hanem a minősége jobb (fehérjedúsabb stb.), így nem szabad azon aggódni, hogy esetleg már nem elég neki.

Mi jól vagyunk, Bogi tegnap kapta meg a védőoltást.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Bolygó nektek nem "bolondult meg" az oltás után?

Ja egyébként a katasztrófa kedd után, amikor az oltást kaptuk, tegnap egy tündér volt egész nap ez a lány :) Evett, dumált-játszott, aludt.

Kép Kép
szõlõ
 
 


sziasztok,
nagyis napunk van most csak rövid leszek:
Anettoo: szerintem gyerek válogatja, kinek mi jön be: Lau imádta a játszószőnyegét: színes volt és sok játék lógott róla, tettünk rá zenélőset is, azt fogva aludt el sokszor. Egyelőre Julinka nem rajong ilyemsikért, a zenélő plüssöktől inkább fél, a zenélő cuccok még (?) nem jönnek be neki. Szétesett a szőnyegünk játékíve de emiatt nem is gond. Szóval ez elég változó. Ezért asszem mi pihiszékből sem zenélőset veszünk csak "simát".
A németek meg letisztultabb dolgokat kedvelik, amik egyszerűbbek is, sztem, tehát nem feltétlenül tudják jobban mi a jó a gyereknek -de ez csak általánosságban értem. Meg lehet hogy tévedek persze.

Kép Kép
celesztina
 
 


Sziasztok,
Megkapta ma Lili is a három hós oltást és felírta a doktornő az első Rota ellenit, amit majd egy hónap múlva kap meg.
Szegénykém be is aludt már. Rákérdeztem a bukásra is, de nem mondott rá semmit :( csak felírt egy másik tápszert (Szintén Humanat, de nem HA-t, hanem bukás ellenit). Mondjuk nem hiszem, hogy a napi 1 tápszeres etetés miatt hányna annyit.

Anettoo,
szerintem nem az a lényeg, hogy milyen gyártmányú a szőnyeg, legalábbis Lilit csak az érdekli, hogy minél színesebb legyen. Mi Tiny Love márkájú szőnyeget vettünk. Lili nagyon szereti, pedig azt Kínában gyártják.

Kép
emi29
 
 


Szőlő: Dehogynem! Már oltáskor ordított, kék-lila volt az egész gyerek, aztán éjszaka elég nyugi volt, csak 4-kor szopott, de aztán a mai nap 8 órától! Szörnyű! Mindig cicin lógna, pedig már sokat elvolt magának, cumi se nagyon kell, semmi, ha felveszem, az is csak egy ideig jó, aztán ordít! Még mosogatni sem volt időm. A vasalnivalóról meg ne is beszéljünk!
Kivagyok!!! Tegnap ilyenkor már kint gyomláltam, míg Bogi vígan aludt a babakocsiban. Mostmeg! Na mindegy, nem tart örökké. Szerintem most úgy lefárasztja magát, hogy holnap aludni fog. Bárcsak úgy lenne!

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 


Celesztina: Neked hány centi a lányod? Nekem már két hete ugyanannyi: 59, inkább hízott a husim: már 6360 gramm. :shock: Extrapufók, mint a tiéd. A doktornő el volt ragadtatva tőle, milyen szép baba.
Végre itt az apja, ő ringatja a hordozóban, de állandóan fel-felnéz (biluxol), hogy mellette vagyunk-e. Végre ihattam.

Bolygó
Kép

Kép
bolygó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?