Új privát üzeneted érkezett!

Anett!
Végig kérdeztem akit tudtam,egyelőre sikertelenül:(

Anita!
Nem történik semmi izgi:)
Nyáron amúgy is szabin vagyok. BAbanetes szabin. De mások se nagyon dógoznak..még a munkamániás Évi egy kicsit,de a többiek is csak beugranak.

eztet szépítgettem:mert azért netezni kell.

http://davidreka.freeblog.hu/

ildikó
ilgya1
 
 


Anita!
Só-liszt gyurmából.

Az oldalon fent van a recept,de ide is leírom:

3 csésze liszt
2 csésze só
1 és 1/4 csésze víz
jól összegyúrtam,majd letakartam konyharuhával és hagytam félórát állni.Utána jól lehet vele dolgozni. A deszkára azért még szórtam egy kis lisztet.
Hűtőben sokáig eláll egy zacsiban.

majd kiszárítottam sütőben a kész formákat. 50 fokon 1 órát kb. majd 180 fokon egy felet,de ezt majd te látod,ne legyen sárga az a lényeg.

Majd másnap vízfestékkel befestettük őket.

ildikó
ilgya1
 
 


Anita!

Marietta hírős-nevezetes barátja (szerelme?) a Ricsi! :lol: :lol:
Csajoknak már többször említettem őt (őket) Régen itt laktak Vecsésen, a gyerekek cirka másfél éves kora óta ismerjük egymást. De azóta Ricsiék Monorra költöztek és gyarapodtak még két fiúcskával! :lol: :lol: :lol: Sokat találkozunk, ezért tudom őket gyakran emlegetni :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 

 
 

Anett!
Azt el is felejtettem, hogy a Zsolt kollégái (kettő, pontosan) akik dolgoznak is a sport tv-ben készítenek búvár műsort. Már ment is adásban. Ha Zoli gondolja akkor a Zsolt mond egy két jó szót és hátha extra kedvezményesen reklámozhatja magát a Zoli, azt teljes mértékben célközönség nézi. Szólj ha érdekel mert akkor a Zsoltnak szólok és megadja a srác elérhetőségét.

Ildi!
Húúú, ez a só liszt gyurma dolog nem is rossz ötlet, olyan rég gyurmáztunk a Tamival. Lehet, hogy valamelyik nap benevezek egy ilyen mókára velük. Most már fáradt vagyok de makd megnézegetem a blogotokat, mindig találok ott egy két jó dolgot :wink: .

Anita!
Gyógyulgatunk, szerdán délután doki, remélem csupa jó hírekkel tudok jönni. Már ránk férne.

Ja annyi jó hírrel szolgálhatok, hogy ha minden igaz akkor a Tami haja megússza a teljes levágást mert meg tudom csinálni egy hajpánttal úgy, hogy nem is látszik egyáltalán a nyírása. Olyan édes volt ma este mert megmostam a haját (már tök össze volt állva szegénynek a sok macerálástól és mióta van a sebe azóta nem mertem mert eddig olyan nyílt volt az egész de most már nagyon szép) és rápróbáltuk azt a hajpántot és utána vagy 10 percen keresztül csak táncolt és lóbálta a haját mert végre nem volt rajta az a borzalmas hajháló
:wink: és tudott végre csajszis lenni.

Na elteszem magam holnapra.

Ja Évi!
Vettem én is itt a Tescoban szilikonos sütőformát, bár az enyém kuglóf forma de az is jópofa. Remélem abban is megsül szépen, tényleg mikor tudom, hogy kész? Szurkálom mint a rendes sütőben? Ezt a szilikonos formát ki kell kenni?

Ibolya!
Nagyon eltűntél!!! Merre vagytok?


Na jóccakát

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra!
Ez azért tök szupi,hogy meg tudtátok oldani hajpánttal Tami haját. Egyem a szívét,nem csodálom,hogy örült neki :D

egészen frissek:
Kép
mutasd meg neki,hogy kopaszon is lehet azért szép az ember:) :lol: :lol: :lol:
Kép

én is hiányolom Ibolyát...

ildikó
ilgya1
 
 


Szandra!

Képzeld, a Zoli is adott abban a műsorban interjút, csak én is elfelejtettem szólni. :P

de nem láttuk... :(

köszi, nagyon az ötletet megkérdezem.

azért írtam ide be mert úgy emlékeztem valakik érdeklődtek, amikor meséltem róla...

Nektek is köszi Ildi és Anita!

anett
kállai
 
 


Sziasztok
Ne haragudjatok,hogy csak így hívatlanul és váratlanul írok ide,Katának (Kevinszpészi) szeretnék üzenni.
Először is minden elismerésem a tiétek :!: Ha nem haragszol,nyomon követem az eseményeket,amik veletek történnek.Marci egyszerűen lenyűgöz.Minden élet egy csoda,de Marci különösen.Hihetetlen egy kissrác és gyönyörű.Mindig megnézem a képeket,amiket felteszel,annyira édes és mennyire hasonlít rád!Azt kívánom nektek,legyen nagyon-nagyon boldog az életetek :!:
Én javasolnám,hogy Csenge lábnyomatát lamináltasd be,hosszú távon nagyon tartós.
Még egyszer bocsi,hogy zavartam.Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Ildi!

Milyen nagy már Réka is, te úr isten!!! Nagyon rég nem találkoztam senkivel (kivéve Gyöngyiék) tuti ki fogok akadni, hogy mindenki milyen nagy már :wink: :) .

Szerdán doki és ha gyógyultnak titulál minket akkor összehozhatnánk egy talit a hét vége felé vagy a jövőhéten. Mit szóltok?

Andi!
Elintéztem a keresztelőt itt a Reformátusban erre a sógórnőm kitalálta, hogy inkább legyenek már katolikusak és akkor ő még futna egy kört. Jókor jut eszébe, azt mondtam neki, hogy ha mindent elintéz akkor én benn vagyok de én nem járok utána az tuti :roll: . Majd ha tudsz írj milyen volt Szoboszlón, és tegyél képet is hagy rettenjek meg mekkorák lettek a manók.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!!

Lenne egy buta kérdésem: van még cini????? :oops: :oops:

Kata, Évi, Adri!

Hogy birják a csöppök az időjárás szeszélyeit?? Jó hogy lehül a a levegő? Vagy jó lenne, ha nem fújna a szél? Kíváncsi vagyok hogy viselik! :oops:

És hogy viselik a nagyok a bezártságot?? (vagy van valami jó programjavaslatotok?)
Nálunk már könnyű: nagyon jól eljátszanak ketten a csajok a szobájukban.
Tegnap 5-re kimentünk apa elé az állomásra: láttuk, ahogy Ferihegynél percenként villámlik, feletünk is tök sötét volt, vártuk, hogy mindjárt leszakad az ég. Siettünk, de mire hazaértünk már sütött a nap :lol: :lol: Pedig én vártam a villámokat :oops: olyan szép volt a múltkor is (igaz Szandra :wink: )

Tényleg egy tali jó lenne - próbálom rendbe szedni a kertet, de az időjárás nem nagyon engedi :twisted: :twisted:

Szandra! Sógórnőd megint - merő jószándékból - keresztbeszervez?? :roll: :roll: Én nagyon dühös lennék (de szerncséjére Te nem én vagy :lol: :lol: :lol: )

Anett!

Jó hogy már vagytok!!! Nagyon kíváncsi vagyok az élménybeszámolódra!! Várok türelmesen! :oops: :lol:
Próbálok szólni a búvárkodásról, de ........

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi!
Azt csak te tudhatod, hogy a múltkori villámok mennyire voltak szépek :wink: .

Én már nagyon szívesen élnék társadalmi életet, most különben picit elbizonytalanodtam, hogy holnap lesz e már a Magdi. De valahogy úgy sikerült beadagolnom a Taminak az antit, hogy egy adaggal kevesebb :roll: , így már ma este elfogy. Reggel megpróbálom felhívni hátha, ha nem akkor semmi kedvem nincs menni a másik dokihoz.

Na megyek befejezem az ebéd készítést mert Edó már 5 perce bent ül a székében és kiabál, hogy hammammmmmm, hammammmmmm.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Menten megüt a guta :twisted: :twisted:
Délelött már elkeztem irni egy litániát / benne mentegetőztem :oops: :oops: is,hogy miért nem jelentkeztem / de közben Lajos hazajött,és ahelyett,hgoy elküldtem volna,csak vágólapra mentettem.Persze,Lajos közben ideült a géphez,és gondolom valamit kimentett magának,mert nincs meg az elmentett irásom :twisted: :twisted:
Most megyek is és forrrok egy kicsit a mérgemben :twisted: :twisted: :evil: :evil:
bibolya
 
 


annyira forrok,hogy 3 r-betűvel irtam :oops: :oops:


Gyöngyi,nincsen már cini vagy 1 hónapja sajna.

ja csajok még azt akartam irni igy hirtelen felindulásomból,hogy van nekünk egy ugyanolyan ugrálónk mint az Anikóéknak.Ha valakinek kell szivesen odaadom ,mert az én kölykeim nem használják.A nagynak már nem kell,a kicsi meg fél tőle.Egy bibije van,hogy kint van az udvaron :arrow: ezáltal most iszonyúan koszos :oops:
bibolya
 
 


Ibolya!
Akkor tessék elkezdeni előről a litániát és a mentegetőzést :wink: .
Az ugrálóvár engem érdekelne, szívesen megvenném ha tényleg elárverezed :wink: . Persze nem én ugrálnék, nem azért engem érdekel :wink: .

Csajok nekem úgy de úgy fáj a fejem már két napja, hogy ihajjj. Tudom Gyöngyi most szívesen lecseszne, mert nem iszok eleget, ami miatt igaza is lenne de nincs időm :wink: .

Gyöngyi!
Igazad van, engem már nem nagyon tud felbosszantani a Zsolt családja, persze ez nem így volt még 10 évvel ezelőtt, de rájöttem, hogy előbb szabadulok ha én engedek, nekem ez így jobban megéri :lol:


Na megyek elaltatom az ördögöket.

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra!!

Tessék eleget inni!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Márha ez a gond!! De gyanítom inkább az idő! Vagy nem???? Akkor tessék inni!!! Magamat is lecsesztem: mióta hűvösebb van én sem iszom eleget :oops: :oops:
látod van előnye is a kis(!?) családnak - mármint a mienknek :lol: :lol: Bár így viszont nem tanultam meg az ilyen helyzeteket (dolgokat) tolerálni - ez viszont egyértelmű hátránya! :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, nagyon béna vagyok a vonalzó szerkesztésben, mert már mindenki vonalzójára kattintottam, de 1szerűen nem akar összejönni :(
De azért nem adom fel, majd hazajön a férjem és ő hátha tud segíteni :roll:

Ma voltam Laurával a Lakosnál, mert tegnap gyanúsan sokat - majdnem 5 órát - aludt egyfolytában. Reggel meg láza is volt, így irány a doki, aki megállapította, hogy a torka durrant be Laurának. Kapott rá kanalasorvosságot, ami szép rózsaszín és jó ízű, így hajalndó megenni.
Valószínűleg a hétvégi fagyizás és a hidegebb dinnye okozta a torokfájást:( , de legalább az étvágya még úgy ahogy meg van Laurának

Anett!
Én jeleztem ismerőseimnek, hogy van a búvárkodási lehetőség, de sajna senki nem ér rá :( pedig az egyik ismerősöm még búvárkodott is régebben.

Szandra!
Nagyon jók a képek a lányokról :D
Laurának a legjobban azok tetszettek, ahol Taminak be van kötve a feje és ő is kért magának ilyen kendőt a fejére. Hiába raktam rá neki színes kendőt, csak fehér kendőt volt hajlandó a fején eltűrni :)
Remélem, Tami már gyógyul és a sebek múlnak?

Gyöngyi!
Nálatok is nagyon jók a képek (de megint csak ismételni tudom magam). Néha már egy elakadt lemezjátszónak érzem magam :oops:
Köszi a jelölést.

Ma próbáltam Laurával együtt gyurmázni Ildi féle gyurmával, aminek az lett az eredménye, hogy alig bírtam elvenni Laurától, mert meg akarta enni az egészet :lol:
A kedves nagymamák közül vmelyik - sejtésem van, hogy melyik - megmutatta neki, hogy a sót lehet nyalni is és azóta, amibe sót teszek Laura meg akarja nyalni. Csak azt nem értem, miért nem lehet megmondani, hogy én mutattam meg?

Hogy bírják a gyerkőcök a bezártságot? Nekem Laura állandóan ki akar menni, főleg amióta felállítottuk a nagyobb medencét és állandóan pancsizni akar benne.
Már nem tudok mit kitalálni, hogy bent megbírjon maradni a lakásban. Nem egyszerű, de azért még bírjuk valahogy...

De most megyek is, mert már kiabál, hogy tenti..

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Dénesandi!!

Ha rákkatintok, akkor látom a vonalzót!
Tudod mi lehet a gond: a másik linket kellene bemásolni, a másodikat. Nekem is csak azzal szokottt látszani :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Na jó,kezdem előlről.

Szóval az ugy volt..............mentegetőzhetek a gyerekeimmel,a férjemmel,akár kivel is........én nem irok napok óta :twisted: :oops: lusta is vagyok,családi problémák is vannak,a gyerköceim is kikészítenek ha mindkettő itthon van :twisted: :oops: .......szóval sorolhatnám napestig a kifogásokat.Hétvégén megint csaviztunk,ugyanugy mint az előzőekben.
Most egy kicsit betegek vagyunk ugy kollektive,nem vészes,de gondolom hogy fertőző,mert az Encsi kezdte ugy kb 2 hete.Semmi különös baja nem volt,csak kicsit kapart a torka és köhögött.De olyan jó hurutosan.A köptető kb.1 hét után hatott csak.Mire ő majdnem kimászott belőle folytatta a Gergő,majd 2 nap mulva én.Mi még mindig köhögünk-én kb ugy mint egy erős dohányos :oops: pedig már mi is napok óta szedjük a köptetőt.
Képzeljétek,egy óriási kő esett le a szivemről a mult héten.Volt bölcsis szülői,és a Gergőt másik gondozónőhöz tették/nem tudom,emlékeztek-e még a gondozónős parámra / -új csoport indul,ahol az összes gyerek szeptemberig betölti a 2.életévüket.Mindkét gondozónő nagyon szimpi,és ami talán egy aggódó szülőnek sem mellékes,minden kérdésünkre ugy válaszoltak,ahogy azt szerettük volna hallani :oops: :lol: .Persze kiváncsi leszek,milyen lesz majd ha már odajárnak a gyerköcök :roll:

Szandra,az ugrálóvárért nem gondoltam én pénzt :roll: vidd csak nyugodtan,de gőzőm sincs mikor jutok el addig,hogy ki is takarítsam :roll:
A fejfájásod meg lehet ettől a pocsék időjárástól is,nekem is elég nyomott már 2 napja,pedig én egyáltalán nem vagyok egy fejfájós

Mi vasárnap este láttunk óriási villámokat itt a reptérnél,félelmetes volt,de egyben csodás is.
Tegnap de.meg annyi eső esett le hirtelenjében ,hogy a bejárati ajtónkon ömlött be az eső és az egész előszoba uszott :cry:

Bezártság: Geri is állandóan menni akar ki,hiába mondom hogy esik,baromira nem érdekli.Ha mindketten itthon vannak / ami multhéten is előfordult 2x is-minek is nekünk a napközi :roll: - /,akkor már sokszor délben fonom a hajam az egész napos szekálódásuktól-sikításuktól , ha csak a Geri van egyedül,akkor meg állandóan a nyomomban van.
bibolya
 
 


Sziasztok!

Majd két órát aludtunk mind a négyen, szuper volt, alig akartam felkelni. Tami is szépen visszaszokott az alvásra így tök jó mert ő is jobb kedvű még este is. Apa megy dolgozni (ez kevésbé jó :( ) de nem panaszkodhatok mert a héten csak 2x megy, azt is éjszaka így nappal itthon van (még ha alszik akkor is), na de 20-tól 31-ig 8x12órát dolgozik így kicsit nagyon rá fogok érni, Gyöngyi!!?? :wink: , többiek!!??, remélem addigra tökgyógyultak leszünk, és persze mindenki aki most beteg.

Ibolya!
Akkor majd egyeztetünk, azt meg ne gondold komolyan, hogy te takarítod ki, majd én megcsinálom ne viccelj.

Dénesandi!
Az a kódot másold be ami URL-el van írva, így tuti sikerül. Akkor jobbulást nektek is kívánom, hogy sose kelljen ilyen sapeszt hordani Laurának, igaz a gyerekeknek mindig az tetszik ami nem kellene :wink: :lol:

Gyöngyi!
Tessék inni!!! Nekem kell rád szólnom, hova jut a világ. Már benned sem bízhat az ember, nem semmi.

Katusék merre vannak? Én már nem tudom nyomon követni, hogy ki nyaral és ki nem.

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra,pironkodva mondom hogy rendben :oops: :oops: ,mármint a takarítás :oops: :oops: :oops: ,mert tényleg elég koszos lett most .Jól meggondoltad?
Alvás az szupi hogy neked is sikerült !!Legalább te is kipihent vagy :lol: Azt már csak kis betűkkel merem leirni,hogy a Geri 3,5 órát :roll: aludtNem tudom mi történt vele,pedig este majd 10 volt mikor lefeküdt,reggel meg 7 után nem sokkal keltett :oops:
20-tól meg majd csinálunk minden napra progit ,hogy gyorsabban teljenek a napjaitok

Nyaralás: a Juditéknak még 1 hetük van / a kis piszkok :lol: 2 hétre mentek Mallorcára :twisted: /,az Anikóék vasárnap jönnek / elméletileg :oops: ,ha nem unják meg ezt a piszok időt / ,az Éviék is ha jól emlékszem most mennek valamikor a balcsira meg valami wellnesezést is emlegetett,a Katussal ma beszéltem / még mindig nincs netje :twisted: - mindenkit puszil,hiányzunk neki,ha buli lesz azt mondta ki ne merjük hagyni őket!!!!!!!!!,ők a jövő hétvégén utaznak Horvátországba.

na mennem kell,mert a skacok máris nyuzzák egymást- persze itt a fülem mellett hol is máshol :roll: :twisted:

ja,azt még nem is irtam,hogy lassan de biztosan haladunk a szobatisztaság felé :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!juhhhhhééééé!!!
Van vagy 4 csomag pelusom,mert persze vagy 3 hete betankoltam belőlük.
bibolya
 
 


Ibolya!
akkor majd átugrom valamikor ha nektek is jó, csak mond mikor, gyerekek nélkül megyek mert azt feltétlen meg akarom várni, hogy mit mond a doki.

Az szuper, hogy Gerinek ilyen jól megy a pelus elhagyás, ez tök nagy szám fiúknál, gratulálok nektek. Éjszaka meg majd elhasználjátok a pelusokat, vagy már akkor sem kell? Gondolom az még azért kell.

Biztos frontot éreznek a gyerekek, hogy ennyire nem férnek a bőrükbe, én ilyenkor szoktam rendetrakatni velük mert akkor hírtelen olyan szépen tudnak játszani, csak ne kelljen rendet rakni. :wink: :)

Nálunk kívételesen elég rendesek voltak ma a csajok, szeretem, hogy már együtt tudnak játszani. Igaza van a Gyöngyinek, hogy nehezebb volt mikor Edó kicsi volt, sokszor le tudják foglalni egymást.

Szerintem megint hamarosan szakadni fog az eső, olyan borús lett az idő.

Lassan megyek kajcsiztatni, aztán fürdés, kezelés.

Pussz
Szandra

szandrakiss
 
 



Ja ezt még el akartam meséln

Tök vicces volt ma mert Tami fellökte Edót, így bezavartam a Tamit a szobájába apa pedig azt mondja Edónak:
- Ha megnősz jól visszaadod neki.
Erre Edó:
- Jó.

Azt hittem lefordulok a fotelről a nevetéstől. Ezek után retteghet a Tami mikor érzi az Edó magát megnőve :wink: :lol: !!

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra!

Köszi a segítséget, úgy néz ki végre, hogy sikerült :lol: :lol: :lol:

Ezek a gyerekek tényleg tudnak valamit :P

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 



Sziasztok!

Dénesandi!!!

Ügyes vagy!! :wink: :wink:

Szandra!!

Édes az Edó száj!!! Már ilyen is van!!!! :lol: Nőnek a gyerekeid, mert sokat vannak vízben :lol: :lol:
Iszom, iszom, de a másfél liter tényleg kevés nekem, bár mentségemre legyen mondva a Mariettával benyomtunk fél dinnyét!! :lol: :lol: És továbbra is bizhatsz bennem : téged molesztálni foglak az ivásért!!! :lol: :lol: :lol:

Ibolya!

Húú, a Te lányod még nyáriszünetben is az iskolában akar lenni
:shock: :shock:
Nekem az is új :oops: :oops: hogy Geri mégis megy bölcsibe!! Értem a parádat, de asszem meséltem is neked, hogy van egy barátnőm, akinek a fia járt és ők nagyon meg voltak elégedve! Persze gondozónő függő ezerrel a dolog.
Betegségből jobbulást nektek!!!

KAtus!!!

Tudom, hogy nincs interneted: de attól még hiányzol!!!!! :cry: :cry:

Szegény nyaralók!! :cry: :cry: Úgy sajnálom, hogy ilyen idő van - csak remélem, hogy igy is tudtok pihenni és kikapcsolódni!!
Juditékat nem sajnálom - ők nagyon tudták, hogy mikor kell lelépni itthonról :lol: :lol: :lol: Esz a sárga írigység!!!! :lol: :lol:

Ja, SZandra!!
Mi is rá fogunk érni, 20-tól :lol: :lol: :lol: (is) Szervezzünk mindenfélét!!

Kata!!

Veletek mi van???? Most megint eltüntél!!! Jó lenne már élőben látni a gyönyörűségedet!!!!

Almi!!!

Hol vagy???? Tudjuk, hogy olvasol!! néha (kicsit gyakrabban) jelentkezz :lol: :lol: :lol:

Ildi!!

Még meg sem dicsértem a vonalzókat!! Szépek - olyan nagyosak!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anett!!!

Milyen volt Zolinak a búvározás??? Sokan elmentek???

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziaszok!

Ez az idő teljesen kikészít, vagy inkább ellustít :oops: :oops: Csak ülök és nézek ki a fejemből...
Gyerekszáj:
Bogi: Anya, a Sára hány éves?
3 lesz.
Akkor mostmég 2.
Igen.
Pedig többnek néz ki! :lol:

Ildi,
a só-liszt gyurmát ismerem, tavaly és tavaly előtt nyáron, rengeteget csináltunk, csak mi sütiformákat :) Ez a kéznyom, nem jutott eszembe :oops:

Dénesandi,
jó lett a vonalzód :D :D

Szandra,
jó, hogy ennyit írsz. Nagy dicséret! :lol: Nekem kivételesen nem fáj a fejem, csak nagyon lassú vagyok...........és folyton éhes :oops:

Ibolya,
nagyon ügyes Geri!!!!!! :lol: :lol:
Örülök én is Botond egy jó ideje pelus nélkül nyomja :lol: :lol: Alvásnál még ráadom a pelust, de már régóta mindig száraz :lol: :lol:

Anita
putyu
 
 


Szandra,jöhetsz bármikor csak csörögj rám elötte.
A szobatisztaságra azért mondom hogy csak megyeget,mert itthon most már többé kevésbé a bilibe megy neki-igaz,néha a kukija célt téveszt és kivisz :oops: -,de ma már egyáltalán nem kellett mosnom a ruháit.Persze a múlt héten voltak olyan napok,hogy 6x-8x is mostam :twisted: ,már sik ideg voltam tőle,de mára már belejött.Az alvásokhoz viszont még muszáj vagyok ráadni a pelust,mert eddig mindig pisis volt-mondjuk nem ez volt a mérvadó hogy levettem róla :roll: -,a déli alvása neki minimum 2 óra :oops: ,de ma valahogy becsúszott a 3,5 :oops: -és ha idő elött felébred /mondjuk azért mert bepisilt / akkor nagyon zizi lesz egész du.

Gerinek is vannak mostanában egész vicces beszólásai.Nagyon megy neki most a : kérem,köszönöm,tessék,köszi,bocsánat szavak.
Valamelyik nap mondja nekem: kérek ceruzát
odaadom neki és mondani akartam ,hogy tessék,de megelőzőtt,és már rá is vágta,hogy köszönöm :lol:
Hát,az Encsinek lenne mit tanulnia tőle :roll:

Gyöngyi,azért az Encsi sem imádja ennyire a sulit,de a nyári napközit az nagyon.Ő eddig minden évben volt,és kifejezetten várja is ezt a pár hetet.Olyan programokat nyujtanak nekik amiket én nem tudok.......nem vagyok ennyire kreativ és nem is tudnám ennyi pénzből kihozni sem :oops: .
Hetente 1x-2x kirándulnak,1x strandoznak vagy usziznak.Voltak már lovagolni,a teleházban,a Jövő Házában,a Csodák Palotájában,a MNB pénzverdéjében,csónakáztak.Ez mellett kézműves foglalkozások,ijjászat,ki-mit-tud és különféle vetélkedőket szerveznek nekik,holnap mennek valami akadályversenyre...........szóval annyi,de annyi programjuk van csekély pénzért,hogy kár kihagyni-legalábbis neki,mert neki a Gergő nem olyan játszópartner mint nektek a 2 évvel fiatalabb tesó.Ő nem egy könnyen barátkozós gyerek és az által hogy nem a szomszédos suliba jár nincs neki itt a környéken barátnője.Igy is bőven sok lesz az a 6 hét amit még hármasban fogunk eltölteni :oops:

Bölcsi- tudod,még tavaly ősszel beirattam,neki mindenféleképpen mennie kell,legkésöbb márciusban munkába kell álljak.Csak azáltal,hogy nem volt szimpi a gondozónő nagyon lelki beteg voltam még a gondolattól is,de tudtam,hogy nincs kecmec,mennie kell.Nekem olyan megoldás szóba sem jöhetett /jött mint ami nálatok van.Azért hosszú hónapokig napi 9-10 órában nem lehet/ és nem is akarom ilyenekkel terhelni egyik barátnőmet sem.

Dénesandi,látom jó tanítód volt :lol: sikerült a vonalzó :lol: :lol: :lol:
bibolya
 
 


Gyöngyi! Lebuktam :-) Olvasok, de velünk semmi különös nem történik.

Töprengek Dóri babán. Milyen szörnyű lehet frontérzékenynek lenni. Most tapasztalom én is. Eddig hamar vettem be bogyót, és nem lett a fejfájás migrén. De most... Jön minden. Aludtam kb. 2 órát... és a hasizmaim mindegyikét külön-külön érzem :-) Szereznem kéne valamilyen természetes alapú dolgot, amit ilyenkor is be lehet venni. Remélem a babát nem bántom a saját rossz közérzetemmel.

Adri! Évi! Igazatok volt! Tegnap éreztem, hogy nem harcol a pocakban, az biztos csuklás volt :-) Nem gondoltam, hogy ennyire más érzés :-) Vicces... mert még picike!
A nagy dörgések közepette egyszer annyira megrémült, hogy egész pici csomóba összeugrott... gondolom már hall is kintről dolgokat :-)

A képeket nézegetve Zéti baba hamarosan kinövi a hordozót :-)

Azon gondolkoztam, hogy van-e a UPC-n kívül lehetőség másik szolgáltatóra? Nagyon megemelték... 25 %. Sok, így közel 20E!

Ma remélem meg tudom szerezni a beutalót laborra. Úgy szeretek az Örsön üldögélni órákat. Kiderül hogy állok HBsAg meg cukor- ügyileg.

Írtátok a recepteket! Én is szeretek sütni, átlagosan hetente szoktam. Főleg a megízlelt dolgokat szoktam megtanulni. Abban nem kell csalódnom :-) MOST MÉG VAN rá időm!

Reni
almi
 
 


Ma viszont én lettem az első! Pedig már fél6-óta nem vagyok otthon :-)
almi
 
 


Én is beirattam Laurát a bölcsibe még márciusban, de közölték, hogy biztosan csak jövő szeptembertől fogják felvenni. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nagy a túljelentkezés. Jövő áprilisban én a tervek szerint már be szeretném iratni őt oviba, hogy oda tudjon menni szeptembertől, persze ha addig nem jön össze a kistesó:oops
És még ez attól is függ, hogy nyerünk-e külföldre pályázatot, mert akkor aztán én hiába tervezek itthon meg bármit, akkor ugyebár költözködés és irány a nagy ismeretlen...

Nekem meg valószínűleg vissza kell mennem januártól dolgozni :( , de ha nem is veszik fel a bölcsibe Laurát, akkor marad a két nagymama és majd ők vigyáznak rá, amíg én dolgozni fogok. Igaz én jobb szeretném őt bölcsibe adni, de ha nincs más, akkor maradnak a nagymamák.

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Jó reggelt mindenkinek :lol: !

Ma már 1 fokkal jobb az idő mint az elmúlt napokban és én már ennek is örülni tudok :lol:

Reni,ugy érzem az irásodból,hogy már neked is jobb a hangulatod 1 fokkal :lol:
Tényleg igazuk van a lányoknak most pihizz, csavarogj jó sokat,mert szülés után már nem te leszel a "főnök" :oops:
Én nem tudok neked javasolni semmi természetes dolgot,én soha nem voltam egy fejfájós ,nekem inkább a derekam,csipőm a szemérem és a farokcsontom fájt,de az piszkosul :twisted:
Mi is UPS -t használjuk / monortel/,de nekünk csak 7500 ft a havi internet.Nem tudtok olcsóbb csomagra váltani?
Ha szeretsz sütni nekem van egy gyors meggyes receptem:

2 joghurt / lehet gyümölcsös is /
2 joghurtos pohár cukor
3 - " - liszt
1 - " - olaj
3 tojás
1 csg.sütőpor
gyümölcs a tetejére
190 fokon 25 perc alatt készre sül.- ez egy nagy tepsis adag.

Évinek meg egy sajtos :

20 dkg vaj
40 dkg liszt
2 tojás
2 evőkanál tejföl
1 teáskanál só
sajt
A liszthez hozzákeverni a sót, majd a vajat elmorzsolni benne.Ha ez kész,akkor mehet bele 1 tojás és a tejföl.Ha van lehetőség,akko r pihentetni 2 órát a hütőben,ha nincs, akkor lehet azonnal kinyújtani,majd a másik felvert tojással 2x megkenni,reszelt sajttal megszórni és mehet a sütőbe.A recept ujjnyi vastagságot ir,én ennél vékonyabbra nyújtom hogy több legyen és gyorsabban sűljön.Sajt helyett lehet rátenni mákot,köménymagot,szezámmagot vagy ki mit szeret.

Dénesandi,külföld?Mit pályáztok?Lehet róla tudni valamit?Vagy még nagyon az elején jártok benne?
Bölcsi: én meg pont fordítva vagyok vele mint te,én örülnék neki,ha nem kéne járnia,de egyszerűen megoldatatlan ez nálunk.Az én anyukám még aktív dolgozó,az anyósom meg már 74 éves :oops: ,és nem lehet ennyire leterhelni.1-1 napokat elvigyáz rá,de ha lehet akkor inkább csak pár órára hagyjuk rá,mert őt teljesen kikészíti az örökmozgósága és a hisztije :oops: .Igyis már most azon gondolkodom,hogy mi lesz a köv.nyáron a gyerköcökkel?Az iskola bezár cirka 12 hétre,a bölcsi 5-re.És akkor még ott van a téli és a tavaszi szünet is.
bibolya
 
 


Csajok

Így a büdös életben nem fogok lefogyni ha ilyen fincsi süti recepteket tesztek fel ide naponta. :roll:

Almi!
Tényleg kicsit jobbnak tűnik a hangulatod! Suli? Van valami fejlemény?

Gyöngyi!
Látnod kellene a Tami fejét, hogy milyen szép lett. Ma már nem is tettem rá a hajhálót :wink: mert csak két lencse nagyságú helyen kellett lekezelnem, így hagyom egy kicsit levegőzni elég sok ideig volt bekötve. A fenekén lévő sebet nagyon kikezdte a ragtapasz így azt is szabadon hagytam. Csajok? Ebben a remek időben mit csináltok?

Sajnos csak holnap délután kell visszamenni így a szuperjó hírekkel csak akkor tudok jönni, de ezt már fél lábon is.

Megyek kipróbálom a mikros mákost.

Szandra

szandrakiss
 
 


Szandra,nagyon örülök,hogy ilyen gyorsan és szépen gyógyul Tami.

Én délelött próbáltam bejutni a körzetimhez,mert még mindig fáj a csuklóm /ez a 6.hét :shock:hogy fáj / ,de nem jártam sikerrel.35 perc alatt 2 pácienst fogadott :shock: :shock: és még 10-en voltak elöttem :twisted: .
Utánna elmentem darált mákot vadászni,de majdnem szívinfarktust kaptam az ára láttán.20 dkg 500 ft???!!!! :shock: :shock:
Régen a dió volt ilyen aranyárban :twisted: :twisted: Ugyhogy azt hiszem marad a bevált jó kis sajtos süti.
Ja,és szilikon formát sem kaptam :twisted:

na megyek feldobom a pörit.
bibolya
 
 


Ibolya!
Én a Tescoban vettem szilikon formát.
Viszont megsütöttem a sütit és nem sikrült, ahogy kinyitottam teljesen összeesett . Az állaga meg tiszta mázgás volt. Nem tudom mi lehetett a baj és ráadásul a két okos nincs itt aki tudna nekem választ adni. Megpróbálom még egyszer, most tovább keverem a robotgéppel, hátha akkor jobb lesz. :roll:

szandrakiss
 
 


Szandra, melyik sütit próbáltad megcsinálni? Nekem az Évis- mákos nagyon szimpi lenne, de ha jól tudom, akkor azt se lehet most szoptatés ideje alatt enni? :roll:
Örülök, hogy Taminak nem kell a "bukósisakot" viselnie, így csak könnyebb lesz átvészelni ezt az időszakot. A képeken gyönyörűek a csajok :)

Ibolya, nekem úgy rémlik, hogy valahol a fő útról nyílik egy utca, ahol egy zöldséges néninél vettem nem olyan horror áron mákot (mondjuk bevallom őszintén, ez kb 2 éve volt)... Ott helyben darálta meg, nagyon finom volt, egy részét le is fagyasztottam.

DénesAndi, klassz lett a vonalzód :) Hova mennétek? Mire pályáztok? VAgy ez még confidental?

Reni, nem nagyon tudok okosat mondani a problémádra, mert nekem ilyen tüneteim nem voltak a terhesség alatt...

GYöngyi, most azért nem jelentkeztem napokig, mert hétvégén Győrben voltunk, Péter pedig tegnap elrepült ATlantába, én meg lejöttem Marcival a Tesómékhoz Szegedre, és itt nyaralunk :). Délután találkozom egy barátnőmmel, bemegyünk korzózni Marcival a városba, alig várom. Hétvégén pedig a szüleimhez megyünk, és csak hétfőn érünk haza Vecsésre. Úgyhogy addig légyszi ne szervezzetek találkozót, vagy a jövő héten is legyen egy!!!! :lol: :lol: :lol:

Néhány kép az elmúlt napokból:
A dédmamával Győrben:
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Két dolgot felejtettem el:
Eszti, köszi, hogy írtál, remélem, jól vagytok. A laminálást lehet, hogy megpróbálom...
A másik: Emőke batárnőm a férjével, és a 4 hetes Ábel babájával augusztusban költözik Vecsésre. Ajánlottam neki a fórumot, és ha jól tudom, ő már olvas minket - remélem, hamarosan regisztrál is :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Emőke persze nem batár nő, hanem barátnő :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Emőke!
Akkor írjál is szia, üdv közöttünk.

Hát nem sütöttem meg a másik adag sütit így nem tudom az volt e a baj amire gondoltam :roll: .

Kata!
Igen azt a mikros mákost sütöttem meg de egyenlőre nem tudok szolgálni szuper fotóval mint azt az Anikó tette. Szuperek a képek.

Ibolya!
Köszönjük szépen mégegyszer. Ma már nem fújtuk fel, majd holnap mert ahogy hazaértünk apa készülődött is mert ment dolgozni.

Na megyek mert szoknyaőrület van és kell keresnem a nagy kupi közepén szoknyát Edónak is mert a Tami azt vett fel.

Szandra

szandrakiss
 
 


Sziasztok!

Ibolya! Kata!
Igen lehet kérdezni a pályázatunkról: a munkahelyem révén tudnánk 4 évre kimenni. Csak még várni kell kb. két hónapot, mire a nagyokosok eldöntik, hogy nyerünk-e vagy sem.
De tapasztalatom szerint gyed/gyes-ről nagyon nehéz kijutni :( :( , ha az embernek nincs protekciója, akkor szinte lehetetlen :cry:
Ellene nem nagyon tudok tenni, mivel nincsenek a "felsőbb" körökben ismerőseim, akik segíteni tudnának.

Bécset, Zágrábot és Szabadkát pályáztuk meg, de úgy hogy mindketten tudnánk dolgozni. Már 1szer voltunk így 5 évet Bécsben, de most már csak az anyagiak miatt mennénk ki :oops: :oops: Kérlek ne gondoljátok, hogy nagyon anyagias lennék, de egyszerűen a kettőnk fizetéséből nem nagyon tudunk előbbre haladni.

Szandra!
Ma én is próbálkoztam újra a mákos sütivel, de az egész egy nagy bodag lett :cry: :cry: :cry: , és még gyorsan ki tudtam dobni a kukába, hogy ne is lássam :twisted: :twisted:
Csak azt nem értem, hogy most miért nem sikerült, mikor mindent ugyanabból és ugyanúgy csináltam.
Viszont anyukám is megcsinálta, de ő mák helyett diót rakott bele és szerintük nagyon finom lett :)

Ibolya!
Most visszaolvasva nem az íródott le, amit akartam a bölcsivel kapcsolatban: nem akarom én Laurát bölcsibe adni, de sajnos muszály :(
Elég rizikós most a munkahelyem, mert állítólag megint leépítések vannak és most már a kismamákat sem nagyon akarják visszavenni :cry: így ezért leszek valszeg kénytelen visszamenni dolgozni...

Ezért reménykedem, hogy összejön Laura kistesója és akkor még maradhatok itthon. :)

Kata!
Szuperek Marciról a képek, de a legmeghatóbb, amikor bújik hozzád :D :D

Na megyek is, mert Laura már hív, hogy anya tenti, tenti...

Andi


Kép

Kép
denesandi
 
 


Sziasztok!

Úgy látom nektek nem vacakol ez az izé...nekem tetű lasssúúúú,és tegnap be se tudtam lépni....

Szandra!
Mi volt a dokinál?
Ja látom csak holnap tudjátok meg...arról már én lemaradok,mert huzunk le a Balcsira Anikóékhoz, Éviékhez....na jó csak melléjük.....

szorítsatok,hogy jobb időnk legyen!!!!!

Ibolya!
Na végre te is megvagy!
Ajjajj,úgy látom erről az ugrálóbuliról lemaradtunk,na sebaj,majd megyünk ugrálni a Szandráékhoz!!!

DenesAndi!
Tök jó,hogy ennyit írsz mostanában!

Emőke!
Én is üdvözöllek köztünk. A nagyobbik hugom is Emőke.Szóval nálam már tutti nyerő vagy!

Gyöngyi!
Na mit találtál ki a csajoknak?...
ja és köszönöm a vonalzódícséretet,már vártam :wink: :lol: :lol: :lol: nálam te vagy a vonalzós:) :lol: :lol:

Anita!
Talán jön a kistesó??? én akkor voltam mindig éhes :wink: :lol: :lol: és lusta is...hehe
Bogi aranyos volt a Sárás beszólásával,de nincs messze a valóságtól :wink: :lol:

Almi!
Még egy sütőgetős,jaj de jó,akkor várjuk a jobbnál jobb recepteket,igaz csajok?
Pihengess amennyit csak tudsz!

Kata!
Én még a fényképezést tudom elképzelni,mint megörökítést,valamit mellé tenni és úgy lefótozni.
Olyan szép ez a kisfiú,úgy vágyom ilyenkor egy kisbabára,ne csináld ezt velem:( :cry: :cry: :cry:
Jó kis programjaitok vannak,hát nem unatkozol te sem úgy látom...
Marci apu meg egyenesen irigylésre méltó,ennyi helyen volt már,csak amióta ismerünk benneteket,és micsoda helyek!!

Andi!
Mi újság? Még mindig nincs neted?

KAtus! Hiányzol!
Nem is mondtad,hogy ti is Horvátba mentek ....és merrefelé???Remélem azért addigra lesz neted...

Anikó! Évi! Kriszti!További jó nyaralást nektek Balcsin!Holnap megyünk.....


Dóribaba! Időjárás jelentést kérünk hétvégére!!
:
Judit!
Hát veled még meggondolom,hogy beszélek-e.......wink: :lol: :lol: :lol: hamár így itthon hagytál..... :lol:

ildikó
ilgya1
 
 


Sziasztok!

Ildi,tegnap kivételesen nem volt lassú a babanet,sőt most reggel sem.Nem tudom,hogy mitől függ,de néha már feladom én is a belépést.
Hosszúhétvégéztek a balcsin?Nem mond túl vészesen rossz időt,de azért szorítunk!!!!!
Jó szórakozást és én kicsit irigykedem,hogy talizol az Éviékkel és az Anikóékkal :oops:

Tényleg csajok,nem eresszük össze a kölyköket valamikor?Vagy esetleg magunkat egy esti caffézásra???

Dénesandi,jól hangzik ez a külföldi munka,de 4 év?Hú,én azt hiszem ennyire nem tudnák elmenni most hogy már családos vagyok.Még lánykoromban vagy amig csak a férjem volt gyerekek nélkül még akkor talán :arrow: pénzgyüjtés szempontjából,de még akkor is nayon meggondolnám a 4 évet.
És különben te mit dolgoztál anno?Mármint hogy ilyen pályázatokat lehet nálatok "nyerni"?
Azt ugye tudod,hogy gyes alatt nem mondhatnak fel!!!!Engem is már 4x!!!! hivtak vissza dolgozni / :arrow: mert hogy leépítések vannak és akkor épp tudtak volna munkát adni,de mindig visszautasítottam őket.Nekem a gyerek fontosabb :oops: ezek az évek nem jönnek vissza soha,ha elkezdesz dolgozni már nem marad időd a gyerekre :oops:/ ha 8 órában dolgozol akkor tuti nem /,ezt tapasztalatból mondom neked.A munkahelyedről meg akkor is kirakhatnak,ha visszamentél a gyesről vagy a gyes lejárta után dolgozni.Sajnos akkor már csak 30 nap a védettség.

Csajok,TB és munkaügyi dolgokban az Évi a jártas?????Lenne egy pár kérdésem,mert van egy olyan gyanum,hogy a munkaügyes nálunk át akar ba...ni :twisted: .

A mákos sütire visszatérve szerintem a gyümölcs a bibis benne.Én ugy emlékszem,hogy az Anikó gyümi nélkül csinálta,mondjuk az Éviben nemm vagyok biztos :arrow: mondjuk én nem éreztem az övén a sárgadinnyét /mert hogy ezt irta,hogy ezt tett bele :shock:

Szandra,szilikon formát néztem a teszkóban :lol: ,de csak óriás kuglóf volt vagy a sima kerek.Pedig most van a katalógusukban leakciózva :twisted:
Már akartam kérdezni tőled,hogy mit dolgozik a párod hogy ennyit éjszakázik?Meg hogy állandóan 12 órázik?
Taminak meg nagyon szépen gyógyul a sebe,szerintem tuti gyógyultnak nyilvánítják :lol: .A haja meg nem vészes :oops: / szerintem/ mert hogy rengeteg van neki és nagyon ügyesen tudjátok takarni.Mondjuk az igaz,hogy egy jó ideig nem lehet csatozni meg gumizni,de ez legyen a legkevesebb.

Kata,további jó pihizést nektek!!!Marci nagyon jól van tartva :arrow: szépen ki van kerekedve :lol: .Látszik,hogy jó dolga van,akkor kap enni -inni mikor ő kér :lol:

Reni,tegnap kaptunk a T-Kábeltől szórólapot és azon a legolcsóbb net 2990 ft a legdrágább 8900 ft 1 év hűséggel.Mi már gondolkodtunk a váltáson,de még van az aláirt hűségből sajna :twisted: .
bibolya
 
 


Reni, nekünk is T-Kábelünk van, és teljesen elégedettek vagyunk vele... Mondjuk az internetes részét a cég fizeti. A tv szolgáltatás is tök jó.

Dénesandi, a helyetekben én is gondolkodás nélkül elmennék bárhova- kivéve a balkánt... Egy gyereknek is jó, ha más kultúrákat ismer meg. Főleg akkor, ha nyelveket is tanul kint.

Úgy néz ki, Marci nagyon szeret Szegeden a nagybátyjáéknál nyaralni :lol: Tegnap este az egyik barátnőmmel korzóztunk a Kárász utcán, aztán kiültünk egy cukrászda teraszára, dolce vita volt. Arra viszont nem vagyok büszke, hogy úgy eltoltuk később a nézelődéssel az időt, hogy mire hazaértünk, már azonnal szoptatnom kellett, és nem volt időnk megfürdetni a kis pöcsöst :roll:
Na, most megyek, mert a Főnök ordít...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Sziasztok!

Jelentkezem, jelentkezem, ha már Kata lebuktatott :D Most volt egy kis időm regisztrálni. Szívesen csatlakoznék, Kata csak jókat mesélt a társaságról, meghozta a kedvem a fórumozáshoz :-)
Akkor kicsit magunkról. Jelenleg még Zuglóban lakunk, de ha minden jól megy augusztus közepén, végén költözünk Vecsésre, Katáéktól 5 percnyi távolságra :)
Június 15-én született első gyermekünk, Ábel. Azóta zajlik az összeszokás, még neveli, próbálja betörni szüleit több kevesebb sikerrel :) Most hétfő óta azzal küzdök, hogy délelőttönként aludjon egy keveset, mert hiába fáradt, majd leragad a szeme, nem akar kimaradni semmiből, felkelti folyamatosan magát. Az időjárásra fogom, legalábbis a védőnő szerint minden babája ilyen kis nyűgös. Épp amikor már 2 éjszaka is aludt egyfolytában 4 órát (egyébként 3 óránként szopizott) jött ez a szeles idő és teljesen felborította, így mostanában éjszakázunk :( De ahogy másoktól hallom lehetne ez még rosszabb is, mondjuk ha egész nap sírna - csak optimistán :)

Remélem Ábel engedélyez olykor-olykor egy kis időt, hogy olvassalak Benneteket, és persze írjak is :)

Emőke
birdie
 
 


Sziasztok!

A vendégséget túlélvén jöttek az újabb megpróbáltatások. Itt konkrétan az időjárásra gondolok! Szerintünk még egy darabig változékony, szeles idő lesz. Legalábis az kis "békám" erre utaló jeleket tanúsított. 3. éjszakája alig alszunk, de a nappalok se sokkal jobbak. Nem sír vagy üvölt a drágám egyfolytában, de nagyon sokat nyüszög és torz pofikat vág. Valamint elég zaklatottan alszik. Általában fél óránként

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri,nagyon sajnálom,hogy a "kisbékád" ennyire frontérzékeny,de sajnos igaza van,tényleg jön megint a lehülés :twisted: .Még 3 órával ezelött egy felhő nem volt az égen,ragyogó napsütés volt,és tessék most mi van?Totál be van borulva és szerinem du.megint leszakad az ég :twisted:
Azért a "kisbékádnak" sok boldogságot kivánok hófordulója alkalmából.

Emőke,üdvözlünk körünkben :lol: :lol: .Hidd el,igaza van a Katának jó kis csapatba "pottyantál " :lol: Nem baj az,ha nem irsz mindennap / persze azért örülnénk neki,hisz mi egyikünk-másikunk :oops: :oops: /köztük én is/,néha iszonyuan hanyagoljuk a topicot :oops: :oops: /,de azért tessék rendszeresen bejelentkezni.Nem baj,hogy még nem laksz itt.
Akkor ti is a lakóparkba költöztök? Azért pici babával nem lesz egyszerű a költözés :oops: .És azt lehet tudni,hogy mi "kényszerített" titeket a költözésre?
bibolya
 
 


Komolyan mondom,a gépem megzizzent :twisted: :twisted:
Magától elküldte a hozzászólásomat ugy hgoy még közben irtam :twisted: :twisted: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
bibolya
 
 


Kata!
ÓÓÓ, néha megengedett egy kis szutykos alvás :wink: , már amennyire szutykosak lehetnek még ebben a korban. Ne viccelj!! Majd ha olyan retkesek lesznek mint az enyémek, és mndenkié (gondolom) akkor már tényleg elkél a fürdés este, sőt a délutáni alvás előtt sem árt mert most is úgy néztek ki mint a niggerek a retektől. Akkor jó dolcsevítát még egy jó pár napig, irigyellek is érte :wink: :) .

Ildi!
Bocsi, hogy elhappoltam előletek az ugrálóvárat, de tényleg szívesen látunk benneteket ugrálni. Főleg, hogy Edó mikor meghall egy áruházban egy gyerek hangot akkor kiabálja, hogy Jéka baba gyeje!!!!! Sőt ha kihoz a fiókból egy pelust tisztába rakás előtt akkor közli, hopgy Jéka babáé. Asszem hiányoztok neki :wink: :lol: :lol: .

Ibolya!
Reggel felfújtuk a várat, a Tami mikor meglátta ugrált örömében (na még nem a várban mert az még nem volt kész), én is nagyon örültem mert volt elég keserűség most az ő életében is, és főleg annak örültem, hogy nem volt rajta a hálósapesz és lebegett a haja, na akkor könnybe lábadtak a szemeim rendesen.

A férjem a Sport tv-nél műszaki vezető, két műszakban dolgozik ami szerintem elég jó csak így a szabik alatt nehéz amikor 10 nap alatt 7x 12 órát dolgozik és amikor nem dolgozik akkor meg alszik mert hulla és ez teljesen érthető is.

Emőke!
Húúú, Zugló után kész felüdülés lesz Vecsés, olyan nagy nyüzsgés van ott. Anyukám lakik Zuglóban de alig várom már, hogy érjünk haza és mikor kinyitjuk az autó ajtaját szinte bántó tud lenni a csönd :wink: (no akkor kezdenek el kiabálni a gyerekeim :wink: ). Ábelről kérünk szépen képeket, már csak azért is mert van egy barátnőm akinek mindig ki akar csúszni a spirálja ha lát egy édes törpét és lassan kellene az utánpótlás a gyerekeket illetően mert így is mire megszületne már milyen nagyok lesznek a többi mostapróságok.

Csajok!
Én benne vagyok a cafézásban de szerintem várjuk meg, hogy mindenki hazajöjjön (ráadásul nekem egész jövőhéten nem annyira jó mert a Zsolt szinte minden nap dolgozik :oops: ) így talán halaszthatnánk az augusztusi fizetések utánra ezt, mert akkor lesz mindenki és pénzünk is lesz!???!! Vélemény???

Ha felkelt a Tami akkor viszem a dokihoz, hát kiváncsi vagyok mit fognak mondani. Remélem minden oké lesz vele.

Na asszem hódolok a kártya szenvedélyemnek.

Szandra

szandrakiss
 
 



Húúú de egyszerre írtunk.

Adri!
Tényleg igaza lesz Dorcinak mert a szomszéd (k..va nagy) fáját úgy fújj a szél és akkor mindig tudom, hogy jön a sz@r idő. Egyem meg a kicsi szívét, hátha 1-2 hónapon belül elmúlnak nála ezek az érzékenységi dolgok.

Na jó, dugulok mert ezen az oldalon csak én leszek :wink: :lol:

szandrakiss
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?