Új privát üzeneted érkezett!

babett: érezzétek jól Magatokat, várunk vissza :wink:

Zsófi éjjel két órán át ébren volt, kettőtől négyig, nem sírt, nem szólt semmit, csak nézelődött :roll: jaa ,emg közben csipkedett engem. Álmos vagyooooook :shock:
Vendég
 


Babett: Akkor priviben megírom a számom.
Addig is, pihenjetek nagyokat és érezzétek jól magatokat!

Panndi: Nem csodálom, hogy álmos vagy, ha ilyen éjszakátok volt...
Én már előre félek ismét az éjszakázásoktól. Olyan jó, hogy Zsófi ilyen jó alvó és már kb január óta nem kellett felkelni hozzá. Most még egy átaludt éjszaka után is fáradtnak érzem magam, elég nehezen tudom elképzelni, hogy fogok visszaszokni a nem alvásra. :shock:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Panndi: Nagyon édes az új vonalzó Zsófival! :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 

 
 

Babett, várunk ám vissza, addig is jó nyaralást. :lol:

Panndi! AZ éjjel 4x kelés engem is kiütött, megyek is kávét inni. :lol:
Jó lett Zsófi vonalzója, láthatnánk a képet nagyban is?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperke, hátha a következő kicsi is ilyen jó alvó lesz, mint Zsófid. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Íme a nagy kép :D De ezen az én fejemet is el kell viselnetek :lol:

Kép
Vendég
 


Babett: Jó nyaralást!!!Gyűjtsétek a képeket meg az élményeket, hogy be tudj majd nekünk számolni:)

Andi: Ma éjjel Barna is felébredt olyan 4 körül. Megszoptattam, bár már nem szoktam éjjel, de reméltem így visszaalszik. Jól bekajált, majd beraktam az ágyába és tök ébren volt. Én visszamentem lefeküdni. Hallottam egy darabig, hogy beszélget, aztán elaludtam. Valamikor ő is elealudt, mert reggel mikor keltem még durmolt. :lol: :lol:

KépKép
kutyfül
 
 


Andi: nagyon jó ez a kép rólatok! Esküvőn készült?

KépKép
kutyfül
 
 


kutyfül, köszi! Igen, két hete :)
Vendég
 


Tök jó kép Panndi :lol:
Á erről jutott eszembe, hogy nekem is kellene valami esküvői ruhát szerválnom augusztusra, Lilláé már meg van :)

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Én szoknya + felső párosítás mellett döntöttem :lol: Csak Zsófi ezt a fehéret a vacsinál összekoszolta, így feketében fejeztem be :lol: És tök jó volt szoknyát venni a boltban, 36-os kellett :lol:
Vendég
 


Panndi: Tényleg nagyon jó a kép kettőtökről! :D

Ildi: Én pont attól tartok, hogy mivel Zsófi ilyen jó alvó (kopp-kopp), ezért a pici majd pont az ellentétje lesz. Kétszer egymás után nem lehet ekkora mázlim. Bár az elején Zsófi sem volt ilyen jó alvó...

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Tegnap este meglátogattuk a férjem unokatesójáékat. Nekik van egy 6-7 éves kislányuk. Képzeljétek Zsófi olyan jól el volt vele, játszottak együtt a kislány szobájában! :D Minket nem is hiányolt, nyugodtan tudtunk beszélgetni a nappaliban. Olyan aranyosan játszottak együtt! :D

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Ez tök jó, eperke, ezek szerint jól elvan a gyerekekkel :lol: Pont tegnap mondtam apának, hogy olyan fura lesz, ha egyszer a mi kicsi lányunkból nagy testvér lesz :shock: Persze sajnos ez nekünk még odébb van, előbb teherbe kéne esnem, de akkoris fura lesz :)
Vendég
 


Panndi: Hát, ez még nekünk is furcsa, hogy kis elsőszülöttünk már ilyen nagy és hamarosan nagy testvér lesz. :lol: Nagyon kiváncsi leszek hogy viszonyul majd a picihez. :D Remélem nem lesz gond, már most is olyan szeretettel simogatja a pocimat, ha kérdezzük, hogy "hol van a testvéred?" :lol:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Jó reggelt :)

eperke: ez tök aranyos :lol: jajj, pár hét, és itt a tesó :D
Vendég
 


Panndi!
Azt hiszem nekem is valami sötétben kell gondolkodnom Lilla mellett, főleg, hogy imád kézzel enni. :shock: Sajna az én 38-as szoknyaméretem egyelőre a múlté (csak halkan jegyzem meg, hogy 42-esre nőtt) :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:
Emiatt mostanában eléggé el is voltam keseredve, de megfogadtam magamnak, hogy megpróbálok dolgokat lazábban venni. Ha sikerülne a mozgásra visszaállnom, talán változik a helyzet.

Na meg megpróbálok mindenen nem aggódni.
:roll: Már nekünk is kellene nagyon az a tesó. :lol:

Eperke!
Én tudok sok olyat, akinek kétszer volt szerencséje. :wink:
Tök jó, hogy Zsófi így el tud játszani a gyerekekkel. Szerintem a Picivel sem lesz gond.
Amúgy ami érdekes, megfigyeltem, Lillának a 6-7 éves, barna hajú kislányok nagyon bejönnek, jobban érdeklik őt, mint a többi baba. :lol:

Ja és reggel egy hatalmas kék folt lett Lilla fején, úgy elesett. :shock: Majd megszakadt a szívem, annyira sírt.
:cry:

Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lányok, feladtam a kuponokat :)
Vendég
 


Ildi: Hát, remélem akkor mi is gazdagítjuk majd azon ismerőseid táborát, akiknek többször is szerencséjük volt alvás terén a gyerekekkel. :lol: :lol:
Lillunak gyógyuljon meg hamar a fejecskéje! El tudom képzelni, milyen keservesen sírhatott. :( :(

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Lilla fejének jobbulást!
Vendég
 


Andi, nagyon jó a kép rólatok, szépek vagytok mindketten A 36-os ruhaméretért most kicsit utállak! :lol: (Csak viccelek ám, te teszel is érte, nem úgy mint én... :oops: )

Lilla babának gyógypuszi!!!

Ildi, rajtam 6 pluszkiló van, és 6 centivel lett vastagabb a derekam és a csípőm. Sőt, tegnap felfedeztem némi narancsbőrt a KAROMON, na ez már kiütött. Kinéztem magamnak egy Pilates-tanfolyamot a közelben, jövő héttől szeretném kezdeni, ha apa is áldását adja rá, mert hát este 7-től van. Én is 38-as méret voltam régen, újabban meg nem merek ruhát venni....

Hú, Eperke, ez olyan izgalmas!!! Mindjárt szülsz!!! Lesz majd segítséged az első pár hétben?

Egy másik topikon is vagyok, ott egy lánynak most 9 hónapos a babája, és a lány ismét várandós!

Nálunk semmi izgi, éjjel keltünk 2x orbitális üvöltésre, reggel Lujzika már fél 6-kor úgy gondolta, reggel van, de tüntetően nem mentünk be hozzá, 3/4 órát kuruttyolt, és visszaaludt 3/4 8-ig. Szóval nem éhes, nem azért ébred. Már 3 órát kibír ébren, úgyhogy nemsokára már csak egyszer fog aludni nappal, remélem, így éjjel is jobban fog aludni, lehet, hogy sok neki nappal 3-4 óra csicsi. Amúgy jó fej volt délelőtt, üldögélt a szőnyegen, játszott, pakolt, én meg takarítotttam.

Kép
waterlilly
 
 


Anett: az én másik fórumomon Zsófi babával egyidős babák anyukái babát várnak újra :D De szép mondat lett :lol:
Vendég
 


csak egy percre beugrom:

Panndi, édesek vagytok! nekem is 36-os volt, de most inkább 38, így nem veszek semmit... :cry: én még mindig nem kezdtem el a tornát, de most a köv. 3 hétben megint nem, na majd utána... :?

Zsófinak boldog hófordulót!

Mindig elcsodálkozom, hogy Nektek mennyi időtök van fórumozni, nekem ezt is elég követni, ha képben akarok lenni, és írni is...

Eperke: telszám átjött, majd jelentkezem a jövő héten, akkor leszünk kettesben lent.

viszlát
Vendég
 


Jaj, Zsófinak bodog 10 hónapos hófordulót!!!

Kép
waterlilly
 
 


Panndi!
Most nézem csak Zsófi vonalzóját, boldog hófordulót neki. :lol: Egyre lassab a felfogásom, pedig ma már ugye írtam is a születési dátumáról. :oops:

Lillyhez csatlakozva én is irigykedem, persze magam lustaságát belátva én is tudom, hogy nekem kell változtatni.
Én vizigimnasztikával szemezek, tőlünk öt percre. Sajna este van és Apát így munkahelyváltás környékén rossz lesz meggyőzni. Ha nem marad az itthoni program.

Lilly!
Hát nekem régen is csak nadrág-szoknya kellett 38-as, ruháknál mindig szívtam, mert nekem felülre a 38-as sosem volt elég. :oops: alulra sose az volt jó, ami felülre...
Hát nálam a 6 kilo az 16. Az a nagy baj, hogy világ életemben hízékony voltam és csak szigorú koplalás-edzés mellett tudtam a súlyom tartani, nádszálvékony így se voltam soha. Most meg világ szégyenére nagyon elengedtem magam és sajna ez látszik... Nekem a karomon nem narancsbőr, hanem felesleg van... nem mennek fel a régi ingeim. :shock: Ja és én se veszek ruhákat, mert bízom a csodákban, de lassan azt hiszem be kell látnom nem működik és el kell menni ruhát venni. :cry:

most meg megyünk a lakást élire állítani, mert holnap jönnek anyósék...

Kékfejű Lilcsu meg köszöni a gyógypuszikat :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Anett: Tényleg izgi, várom már nagyon, hogy megszülessen a picur. Valahogy olyan érzésem van, hogy vele nem húzom ki végig, már most olyan tüneteket produkálok, mint Zsófival az utolsó hetekben. :D Ami a segítséget illeti, a tervek szerint a férjem itthon lesz 2 hétig, miután megszületett a pici. Aztán meg anyósom is jön kb ugyanennyire. Úgyhogy a nehéz időszakban lesz segítség. Anya sajna nem nagyon tud jönni akkortájt, mert ő tanítónő és ha megkezdődik a suli, nem tud hosszabb időre elszabadulni. :( Ő most segít sokat a szünetben, meg majd augusztusban, míg nem kezdődik a suli valószínű itt lesz velünk.

Panndi: Zsófinak utólag is boldog hófordulót! Még 2 hónap és szülinap! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Köszi eperke :)

Bizony, hihetetlen..
Zsófi egyre többet megy egyedül, már két bútor között elközlekedik, ha kb négy lépésre van, akkor átsétál :) Ugyanígy Apa és köztem is :lol: Annyira hihetetlen, hogy már ekkora :shock:
Vendég
 


Lilla is így közlekedett, aztán már ment magától is, Panndi lassan járó Zsófi lesz :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


És Lilla is nekiindult a semminek néha? Mert néha úgy vetem magam Zsófi után, mert azt hiszi, hogy közelebb van, ahova tart, de neeeem, és ilyenkor menet közben el kell kapni :lol:
Vendég
 


Aha Lilla is benézett egy-két távot... vagy rávetődött és odaért vagy nem vagy leült ha megijedt. Mostanában már szépen odatotyog :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ez már olyan nagylányos, nem, hogy járnak?! Ennél döbbenetesen felnőttesebb már csak az lesz, amikor elkezdenek beszélni! Én már nagyon várom ezt az időszakot. Mi már így is hemperegni szoktunk a röhögéstől Eszti dolgain. Egy csomó kis videófilmet vettünk már fel róla.

Tegnap kibújt a 3. fogacskája, bal felső 2-es. Éjjel 6x keltünk. Már egész jól megszoktuk az egész napos félkómát. De az alsó 2-vel többet szenvedtünk, ez viszonylag simán ment.

Eperke, hát, ha előbb jön a baba, akkor legalább anyukád is tud segíteni.

Kép
waterlilly
 
 


Jelentem, tegnap óta Eszti mászik! :lol:

Kép
waterlilly
 
 


Lilly!
Lillának is bal felső 2-es jött ki harmadiknak. :lol:

Lilla ma 3/4-4 kor kelt, az sem tudtam hol vagyok, olyan álmos voltam.
:shock:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Gratula Eszternek a mászáshoz :)

Itt olyan nagy vihar volt éjjel, Zsófival ketten voltunk itthon, ciki, nem ciki, éjfélkor átköltöztettem magam mellé, hogy ne féljek :lol:
Vendég
 


Nagyon ügyes Eszter! :lol: Kicsit irigykedem is. :lol:

Panndi!
Én is tuti Lillával aludtam volna. 8)
Mostanában hajnalban gyakran próbálunk ketten együtt visszaaludni, annyira jó nézni amikor újra szuszog, hogy azzal nem lehet betelni...Mondjuk van amikor én alszom előbb. :shock: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Hihi, bizony, jó nézni :D Amúgy ő tök jól aludt a viharban is :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Lilly: Esztimek nagy-nagy gratula a mászáshoz!

Itt is nagy vihar volt az éjjel, úgyhogy elég pocsék éjszakám volt. Most kb azt sem tudom hol áll a fejem... Zsófi szerencsére nálunk sem izgatta magát miatta, durmolt egész éjszaka. Pedig fél1 körül ide nem messze csapott be a villám, akkora durranás volt, hogy felridtam. Gyorsan megnéztem Zsófit, de ő észre sem vette, szerencsére. :)

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Szia Ildi! És melyik fog lett a 4. Lillánál?

Kép
waterlilly
 
 


A jobb felső 2...
utána benőtt a lyuk, két felső 1-sel... most itt tartunk, több nincs :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Hú, ma felelőtlen voltam. Megígértem a kerilányomnak, hogy holnap őt is elviszem a babaúszásra. Elvileg azt mondta jó lesz és majd játszik a medence szélén. Na kíváncsi vagyok, ebből mi valósul meg. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Tegnap Lilla már nem szopizott! Aranyos nagy csajszi, hozzám kuporodva aludt el. Remélem ma sem fog reklamálni. Kicsit sírtam is, de olyan édesen szendergett mellettem, hogy ez kárpótolt mindenért. :wink:

Az úszás is jól sikerült két gyerekkel.

Na most megyek, mert már úgy néz ki az oldal, mintha blogot írnék. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Ildi: Örülök, hogy jól sikerült az úszás a 2 gyerkőccel! :D
Szopi elmaradához nem tudom gratuláljak-e. Ez belőlem is kettős érzelmeket váltott ki. Egyrészt hihetetlen volt, hogy már ilyen nagy lányom van, másrészt szomorú voltam, hogy vége a meghitt összebújásoknak. De ez az élet rendje! :D
De ti legalább tudtok még összebújva aludni, Zsófi már ez elől is meglóg. :) De azért nem panaszkodom, mert ha séta közben a parkban messzire elszalad, és visszahívom, akkor olyan édesen jön vissza hozzám, mindig megöleli a nyakamat. :D Vagy amikor itthagyom nagyszülőkkel 1-2 napra, akkor mikor visszajövök hozzá alig akar elengedni, olyan édesen ölel. :D Mindig elérzékenyülök ilyenkor.

Most már nemcsak a Te blogod az oldal :)

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Köszi Eperke :lol: A szopi elhagyás nálam is ilyen vegyes érzelmeket vált ki. :cry: Azzal vigasztalom magam, hogy így talán könnyebben jön a kistesó. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi: hát igen, meg ez az élet rendje végülis, szóval ügyik vagytok! Mi a szopi elhagyása óta sokat alszunk összebújva, szerintem több a testi kontaktus így, mint úgy volt :oops:

Kistesó... hát igen. Kíváncsi vagyok, mennyit kell rá várnunk :roll:
Vendég
 


hát remélem nem sokat :lol: :lol: :lol: á kicsit se vagyok türelmetlen...
anyósom rossz passzban van, gondoltam ott alszunk egy napot, most már úgy néz ki 2 lesz belőle, mert Apa csak akkor tud értünk jönni... hát kíváncsi vagyok, hogy bírjuk Lilluval :roll:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Kitartást hozzá! :? Ááá, én ma nyűgös vagyok, asszem...
Vendég
 


Kistesó: Kitartás lányok, drukkolunk, hogy minél előbb összejöjjön! :D

Ildi: Reméljük minden rendben lesz anyósodéknál!

Mi nemrég jöttünk meg a játszótérről. Zsófinak mostanában a csúszda a kedvence. :D Akkorákat sikítozik örömében csúszás közben! :lol: :lol: Persze még nem egyedül csúszik, fogom végig, de így is nagyon tetszik neki. :lol: :lol:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Játszótér nálunk is nagy kedvenc, főleg a homokevés :roll: Meg ma először vigyorgott csúszdázás közben :lol:

Olyan nem jó kedvem van, miért vagyok ilyen nyűgös? :?
Vendég
 


Gyorsan beköszönök Ildi blogjába! :lol:

Mi ez a rosszkedv, lányok??? A hidegfront talán? Én ma egész jól vagyok, egy picit jobban telt az éjszaka Esztivel, nappal is nagyon jól aludt, és délután is szunyókáltam másfél órát. Általában nem tudok nappal aludni, de az elmúlt másfél-két hét kialvatlansága kiütött.

Ma adtam Esztinek egy kis joghurtot, önmagában nem ízlett neki, de gyümölccsel keverve nagyon.

Mi is járunk játszótérre, szereti Eszti is, főleg a hintát. A homokozó még olyan nagy érdeklődésre nem tart számot, egy picit későbbre hagyom.

Összebújás? Hát sajnos Eszti nem az a típus. :( Pedig sokszor jólesne vele együtt szunyókálni ebéd után. De ha ott vagyok vele, azt hiszi, játék van, és viháncol és pörög és sikítozik. Amióta nem szopik, talán egyszer esett meg velünk, hogy elaludt mellettem.

Kép
waterlilly
 
 


Hát mi antiszociálisok vagyunk ezek szerint... Mi itthon hintázunk, meg van egy mini csúszda is... Na jó ehhez hozzátartozik, hogy itt a kert, utcában a játszópajtik, játszótér messze és nem is kifejezetten Picuroknak való. Kb. a lassan 5 éves keresztlányommal is tegnap alig tudtunk pár játékot kipróbálni... :cry:

Homokozni Lilla se tud, bár a homokozó jákait nagyon szereti, de mindegy hol játszik vele... legtöbbször Apósom által épített babaházában szokott. :lol:

Csak egy napra leszünk el a héten, így azért kényelmesebb. :wink:

Annyira rossz idő van, hogy ettől depis szerintem mindenki. Nálunk ráadásul sötét is van, most szereli Apa a zsalugátereket és még nem lehet kinyitni. :shock: Milyen jól jött volna ez a sötétítés a melegben,. most bezzeg...

Megyek kávét inni. A kenyérevést már beszüntettem a héten, ezt sem ártana... de azért valmi rossz szokás nekem is kell. :lol:

Amúgy az esetek 50%-ban Lilla is inkább birkózik és pörög, ha ott fekszem.

Lilly, nem akarok blogot :lol: Jó, hogy vagytok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: