Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Jelentem jól vagyunk. Már itthon vagyunk, ma jöttünk haza.
A pici egy tünemény, csak szopizni nem akar, de a lefejt tejet üvegből megeszi. Azt mondták a sárgaság miatt gyenge még egy picit, de majd meg fog erősödni.

A születéstörténet:
Múlthét hétfőre megvolt beszélve egy ctg délután egy órára. A doktorbácsival megbeszéltük, hogy délelőtt indulás előtt felvhívom és megmondom neki, hogy mennyi volt a vérnoymásom és mennyire vizes a lábam. Azután mondta, hogy menjek egy picit előbb és csináltassak egy uh-t is és hívjam fel, miután végeztem mindennel.
Bementünk a kórházban megcsinálták az uh-t, már kicsit kevesebb volt a magzatvíz. Azután mentem a ctg-re és a nővér el volt ájúlva a lábamtól, hogy mennyire vízes. A ctg közben mért vérnyomást, ami magasabb volt, mint délelőtt, utána nézett fehérjét a vízeletemban és találtak is benne. Azonnal benttartotak, én meg hívtam az orvosom. A doktorbácsi éppen tárgyalt, de mondta, ha végez visszahív. Közben felvettek az osztályra és a szülőszobára.
Megérkezett a hívás, beszélt egy másik orvossal is, nekem csak annyit mondott, hogy készítsenek elő és jön ő is.
Megtörtént az előkészítés, katéter, ctg, infúzió. A második infúzió foly mikor jött a doktorbácsi. Megnézte a méhszájat. Még egy picit vártunk az aneszteziológusra, de hamar megérkeztek. Elmondott mindent, mi fog történni és mentem is a műtőbe.
Az érzéstelenítés nem volt vészes, de után egy kicsit rosszul lettem, nem kaptam levegőt, leesett a vérnyomásom. Azt mondták ilyen előfordúl, egy picit több érzéstelenítőt kaptam.
Azután már csak egy sírás hallottam, de mint kiderült ilyenkor még a hasam volt a pici és kicsit később 18:20-kor megszületett Tünde 3250 grammal (ezt elírtam az sms-ben nem 3225) és 51 cm-vel. Azután odahozták egy pillanatra megmutatni és vitték is a koraszülött osztályra, engem pedig összevartak. Mint utúlag kiderült, nem szokványo modón feküdt a pocakoban, kicsit ki volt tekeredve és a köldökzsinór is a nyakán volt.
Azután csütörtök reggelig inkubátorban volt a pici, mert volt egy gond a születéskor, nem vett rendesen levegőt és víz is volt a tüdejében, de már minden a legnagyobb rendben.
Szóval ennyi a mi kis történetünk. Köszönöm nektek, hogy így gondoltatok rám és velem együtt éreztetek, nagyon sokat jelentett nekem végig a ti támogatásotok.

Puszi
Heni
szalai heni

Heni, boldog vagyok, hogy minden rendben! Sok boldogságot kívánok nektek!!!

skrisz72

Sziasztok!

Hajnóca! Boldog Születésnapot Bogi babának!!!

Heni! Gratula a pici lányhoz!

Zsu! Nagy drukk a kis fagyikhoz! ++++++++++++++

Mindenkinek drukk!

Katica! 1 dobjál rám egy évet a táblában.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok!

Heni! :)
Gratulálok a Tündérkédnek! Minden elképzelhető jót kívánok a továbbiakban!
köszönjük a beszámolót, élmény volt olvasni! Olyan jónak tartom, hogy a kezdetektől, (a nehéz kezdetektől) együtt izguljuk végig a terhességet és a születés pillanatát is megosztjuk egymással! :)
Néha, néha jelentkezz, nézz be hozzánk, de most godolom ámulatban vagy és nem is tudsz mással foglalkozni, csak a csodával, ami veletek történt! :wink:

Lányok!
ősszel hajrá mindenkinek! :P
dezsina

Sziasztok!
Köszönöm mindekinek a bátorítást az akupunktúrához,persze még nem találtam meg,asszem már csak a jövő héten hívom fel,mert nem leszünk itthon.
Heni!
Gratulálok!Sok boldogságot kívánok!!! :D
Katica!
Megosztod velünk,hogy mit mondott az andrológus?
Dezsi!
Hajrá medenceparti,hajrá peteérés :wink: Te nem írtál semmit az akupunktúrára :(

Mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Bella, örülök, hogy minden rendben a műtét után. Jobbulást! Hajrá október!

Tudom, sokaknak nem öröm ez a mostani idő, de én (és talán a többi kismami is) örül, könnyebb így elviselni. Nekem pl. az émelygésem nem akar múlni, talán inci-fincit jobb, mint volt, de azért még megvan.

Gyöngyike, a derékfájás szerintem természetes velejárója a terhességnek, ne izgulj miatta. Már nekem is eszembe jutott, hogy a múltkori 3-4 napos derékfájás talán nem is becsípődés volt. A becsípődés nem múlik el ilyen gyorsan nyomtalanul.
A 12. heti vizsgálaton kicsit alaposabban vizsgált meg a doki, de azon kívül nekem nem volt semmi extra. Persze én mentem a kombinált tesztre, ami viszont tényleg nagyon alapos volt, majdnem fél órán keresztül méregetett, számolgatott mindent a doktor bácsi.

Zsu, látom, már csak két nap a beültiig, és szép vastag a mnyh. Nagyon drukkolok!!!! Hajrá fagyibabák!!!

Hajnóca, gratula a nagylányhoz! Nagyon szépek vagytok.

Gyöngyike, ha teheted, akkor inkább menj el kombinált vagy integrált tesztre a pocakszúrás helyett. Igaz, 25ezerbe kerül, viszont megúszhatod a szúrást, ha a teszt szerint negatív vagy. Szerintem érdemes, mert állítólag a vetélési kockázat papírforma szerint 1-2%, a valóságban viszont 3-4%. Szóval szerintem megéri!

Katica, örülök, hogy az andrológus kitalált valamit. Ez mindig nagy öröm, mert újabb esélyeket jelent. Köszi a táblát!

Heni, köszi a leírást, tényleg jó váratlanul jöhetett a dolog. Örülök, hogy végül minden rendben, és Tünde már otthon gyakorolja a szopizást. Remélem, rászokik a cicire is, az mégiscsak egyszerűbb. Nagyon sok boldogságot mindannyiótoknak!!!

Mi voltunk vizsgálaton és UH-on hétfőn, jó volt látni a kicsit. 8 és fél centi körül van, de a doki nem tudta pontosan megmértni, mert teljesen össze volt gömbölyödve. Cukorka volt, most láttuk először az ici-pici bordáit. Lenyűgöző!

Kép
petne

Nyulaszka!
földhöz ragadt vagyok, no akupunktúra, no természetgyógyászat, no akármi. Sajnálom, hogy hitetlen vagyok. Pedig annyira, de annyira szeretnék hinni valamiben, de képtelen vagyok! :( Nálam csak a dokik jöhetnek számításba. Tudod, hogy én is kipróbáltam, teákat, csodabogyókat, de hát itt vagyok baba nélkül :? Tisztelem és becsülöm, aki kipróbál akármit is, mert azon a véleményen vagyok, hogy valóban van olyan eset, amikoris valakinek azért sikerül valami, mert rettentően hisz benne! Ha Te hiszel az akupunktúrában, és valóban hiszel benne, akkor csináld, próbáld ki és sikerülni fog! Megadrukkok! :wink:
meg vagy elégedve? és különben is hol voltál ilyen sokáig? Mindig hiányzol, ha csak igy be-be nézegetsz? Hogy bírom ki itt nélküled :? :?: :lol:
dezsina

Sziasztok lányok!

Gratulálok Heni a kislányodhoz!

Nekem pénteken volt az első lombik beültetésem, és azt szeretném megkérdezni Tőletek, hogy az utró okozhatja-e, hogy folyamatosan nagy a pocakom. Elég furcsa, mert vékony vagyok, a hasam is mindig lapos, és most péntek óta olyan mintha egészben lenyeltem volna egy kisdinnyét. :D
Ja és beülti előtt egyáltalán nem voltam felpuffadva. Rengeteg vizet iszom, de mintha attól csak romlana a helyzet.
lapulevélke

Dezsi, akkor mi rokonlelkek vagyunk. Én sem hiszek semmiben, csak az orvostudományban. Pedig biztos vagyok benne, hogy a természetgyógyászatban is van olyan, ami biztosan hat. Anyunak is természetgyógyász hozta rendbe a gerincét. Gondolkodtam talpmasszázson, de ha egyszer el vannak záródva a petevezetőim, akkor meg minek... :roll: Szóval nem tudom... Ha van elég vastag mny hártya, van érett petesejt, életképes kisfickó, akkor bizony sikerülnie kell!!!! MUSZÁLY!!!

Nyulasz, te csak menj el akupunktúrára, mert mindenkitől csak jót hallottam róla. Ártani nem árt. :wink:

skrisz72

Szép Napot Mindenkinek!

Heni :D

Gratulálok a kis picurhoz! Sok boldogságot Nektek!

Petne :D

Már nagyon nő a picuri. Most pénteken is mentek Uh-ra?Elhiszem, hogy a kismamiknak jobb ez a hűvösebb idő, mint a kánikula.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Lapulevélke!
Üdv a csapatban! :D De jó!!! Már bent is van a babó?! Hányat kaptál vissza?
Először is mega-giga drukkok!!! :!: :!: :!: :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szerintem normális a haspuffadás. Nekem mindig görögdinnye volt a hasam, már a punkció utántól. Azzal magyaráztam, hogy az ember lányát ugye a punkciókor össze-vissza szurkálják és az megviseli a bélésünket :lol: De ha pénteken volt a beültid, már majd egy hete bent vannak a lurkók! Nagyon szorítok, hogy őtőlük puffadjon a hasid és legyen mégnagyobb :D :D És vizet sokat kell inni, az csak jót tesz!
hova jársz? és vonalzó :?:

Skrisz!
:D :lol: nahát!!! Végre valaki, aki oly dinkusz mint én :lol: :lol: és még ugyanaz az évjárat is :lol: :lol: :lol: Akkor ősszel az orvostudomány segítségével bebabásodunk :D :wink:

Zsu!
nem kellett már telefonálni?
dezsina

Dezsi és Krisz!
Gondolhatjátok,hogy én mennyire hiszek az ilyenekbe,és miért csak az ötödik előtt szánom rá magam.De valamit csak tudnak ezek a kínaiak,hogy ilyen sokan vannak :shock: :lol: :lol: :lol:

Zsu!
Nagyon drukkolok!!!
Szia Lapulevélke!
Nekem is nagy szokott lenni a pocim,és valahogy nagy is maradt,pedig mindig nagyon soványka voltam.Babaragacsok!!!!

Dezsi!
Pedig most megint nem leszek egészen keddig :wink:
Petne!
Éljenek a kis bordácskák :D Rókakoma meg már mondjon le!!!
Bella!
Hajrá ősz! :wink:
Vendég

Lapulevélke, a haspuffadás szerintem természetes ilyenkor. Nekem is feszített. Bár az utro-tól nekem inkább szédüléseim voltak.

skrisz72

Kettőt kaptam vissza, mert ez az első alkalom, és óvatosak
akartunk lenni.
A Kaáliba járunk Pestre.
Köszi a válaszokat, megnyugodtam.
Tudom, hogy még korai a jeleket várni, és nem is akarok ebbe a hibába esni, de az ember lánya már csak ilyen...nem mindig tudja irányítani a gondolatait ugye. :D :D
Ennyit a nagy női megérzésről. Fogalmam sincs mi játszódhat le odabenn. :roll: Remélem játszanak szépen, vagy partiznak, vagy bánomisénmitcsinálnak, csak LEGYENEK, fészkeljenek, növögessenek szépen.
lapulevélke

Nyulasz!
jó, jó... tudom
és hogy gondolod, hogy nem jössz keddig :evil: :twisted: :lol:
dezsina

Lapulevélke!
Nehogy azt hidd, hogy Te vagy az egyedüli, aki keresi a tüneteket :!: :lol: :lol: :lol: Nyulasz meg én pl szinte már másnap tesztelünk :lol: :D mi notorius tesztelők vagyunk :D Belőlünk élnek meg a tesztgyárak :P :P :P
dezsina

Lapulevélke!
Remélem, elsőre ikreid lesznek :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Nyulasz, Dezsi, ti tényleg állandóan teszteltek? :lol: :lol: Én meg hősiesen kivártam a 11. napot. :oops: Lehet, hogy ősszel én is bevásárolok egy pár tesztet... :wink:

skrisz72

Sziasztok,

Heni, gratulálok a kislányotokhoz!

Lapulevélke, ha nyugtalan vagy, menj be egy UH-ra dokidhoz, nincs-e hiperstimud. Egyél sok fehérjét, igyál sok folyadékot mindenesetre. Bár ha nem fáj semmid, nem fulladsz, akkor szerintem nem lesz probléma :wink:
allegrobarbaro

Nem, amúgy nincs semmi panaszom az ég világon, remélem majd később lesz részem pár fekvehányós buliban :D :D

Hűű, már ilyen korán szoktatok tesztelni, én asszem kivárom a 14 napot, vagy hülye vagyok? Nincs is itthon szerintem hiperérzékenységű, tényleg milyen márkájúval érdemes, olyat ajánljatok, ami csak zebrásat tud!! :D

Párom amúgy türelmetlenebb, mint én, tegnap kérdezte mikor pisilek már??? Mondtam neki, hogy folyamatosan szoktam az egész nap folyamán, radikálisan megcsappant a WC papír készlet. :D
lapulevélke

SZiasztok!

Dezsi :D

Holnap délután hív a biológus, hányan ébredtek fel.Már alig várom, úgy sürgetem az időt. Persze épp ilyenkor jár ólomlábakon. :twisted:

Lapulevélke :D

Drukkolok, hogy elsőre ikreid legyenek. Nekem is nagy szokott lenni a pocim. Bár nekem alapból is nagy. :roll: :oops:

kobzoszsu

Lapulevélke - az elsőnél én is kivártam a 14. napot, a másodiknál a 12-en teszteltem. Nem vagy hülye ha kivárod, csak bekerülsz a türelmes kategóriába. Nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HENI - ha olvasod (remélem!): GRATULÁLUNK Tündéhez innen Cákról!!!!!!! Mi is voltunk Jankával koraosztályon, mi azért mert nagyon korán érkezett. Ő is üvegből fogadta el az osztályon szintén a sárgaság miatt. Igen, még egy darabig aluszékonyabb lesz tőle! Ne ijedj meg, ha lassan múlik, nekünk két hónapos (!!!!) korunkra múlt el rendesen (az értékek már jók voltak sokkal korábban is, de a szín maradt sokáig). Na szóval, az üvegezés-cicizésről akartam írni: Janka mikor hazajöttünk rögtön cicizni kezdett DE én mindig úgy gondolkodtam, főleg az ikrek elvesztése után, hogy mindent lehet pótolni, csak ezeket a csöppségeket nem. Ha tehát üvegeztek, hát Isten áldása rá! Nehogy ettől rosszul érezd magad!!!!!!! Azért persze próbáld ciciztetni is, de ne ess kétségbe, ha üvegből lesz tele a bendője!!!! Nagyon szép, vidám napokat kívánok nektek!!!!! Az összes humorérzéketeket vegyétek elő - nagyon kell!!!!!!!!!!!!!!!

Micsoda klassz itt a hangulat csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgy szeretlek titeket!!!!!!! Aztán meg csak kapkodjuk majd a fejünket itt ősszel, hogy egyikőtök itt hányik, a másik ott....... :lol: Kép

Kép

Kép
julika79

Dezsi!
Én nem vagyok munkamániás :lol: ...megyünk egy nagyot pancsolni,tudod nekünk nincs medncénk 8)
Julika!
Micsoda szemek :D Nektek is csodás napokat!!! :wink:
Zsu!
Holnap délutánig kitartás :D ...tényleg ólomlábakon jár az idő :evil:
Lapulevélke!
Na jó,Dezsi picit túlzott,átlag beültitől a 6-7.napig bírtuk :oops: ...de te teszed jól,ha kivársz legalább a 12.napig...ha kibírod :D Annálerősebb lesz a csíkocskád,illetve csíkocskáid.Drukk!!!! :wink:
Vendég

Skrisz!
én tényleg állandóan tesztelek :oops: DE! Elsőre én is kivártam a 15.!!!!!!! napot. Na mit szólsz? Aztán már a 10.en teszteltem, aztán a 7.-en, és aztán már a 6.on :D

Alle!
:D de jó, hogy vagy!!! :D

Zsu!
akkor holnapra millió drukk az ébredéshez!!! :wink:

Julika!
Nahát, ez a telepátia! Pont Heni beszámolója miatt gondoltam Rátok, hogy mi lehet Veletek! :D Hisz a Te beszámolód is fantasztikus volt! Sőt az elmúlt majd 2 esztendő is, amikoris végigdrukkoltunk egymásnak! :D UH-szemű apuka dalestjei mindig eszembe jutnak! és lám... Micsoda szemek! :wink: Csak nem apukáé :?: :)

Nyulasz!
pancsizzál akkor rendesen! és! ülj be a gyógyvízbe is és apát is vidd magaddal! :D De jó lesz Nektek! Hová mentek, ha nem vagyok indiszkrét :roll: :?:
dezsina

Nem vagy az,ment privi.
Vendég

Nyulaszkám, akkor vidám pancsikálást kívánok!

Képzeljétek, hallottam valami ülőfürdőről, ami Romániában van. Állítólag utána mindenki terhes lesz.

skrisz72

Skrisz!
ez az , hogy állítólag! Na, én ezért vagyok hiteten... :D :D Amúgy én is hallottam :P :lol:
dezsina

Nyulasz - Dezsina : köszönjük a dicséreteket. De igen, apuka szemei nagyon - a fejforma is az övé (reméljük a kistesót ő látja meg először a pocakban - vagy érzi majd) s ahogy együtt dalolnak!!!!!!!!!!!!! Apa a szokásost, Janka erősen gögögögögög......eüeüeüeüe-aláfestéssel kísér. Hatalmas alakítás, s közben le nem veszi szemét a félisten apjáról. Háááááát, kicsit féltékeny vagyok ilyenkor!!!!!!!!!! Jó ez a drukkolás, de én már annyira nagyon várom amikor szoptatási módszerekről témázunk.... :lol: :lol: Mert én tudom, hogy fogunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép

Kép

Kép
julika79

Sziasztok!

Nagyon beindultatok Csajok! Csak kapkodom a fejem :lol: :lol:

Dezsi, képzeld, én is a földhözragadtak táborát erősítem, én is az orvosban bízom elsősorban (persze csak a jóban, vagyis addig keresgélek, amíg meg nem találom azt, akiben bízom). De azért a méhpempőt csak kipróbáltam... ártani nem árthat felkiáltással. Mint mindenben, itt is a hit számít. Ha hiszel benne, akkor próbáld ki, ha nem, akkor meg teljesen felesleges. Így volt ez az időpontod őszre tolásával is.

Lapulevélke, üdv köztünk! A haspuffadás miatt tényleg ne izgulj, amíg nem fáj semmid és kapsz levegőt, nincs baj. Ami a jeleket illeti, megértelek. A csajok a megmondhatói, mit össze cirkuszoltam a cicifeszüléssel. Elkezdett csökkenni, akkor kb. 5 percenként nyomogattam, hogy érzek-e valamit. Teljesen elmúlt, mégis állapotos vagyok. Szóval a jelek ilyenkor még nem igazán jelentkeznek, majd csak 6-7 hetesen... amikor meg már úgyis biztosan tudod, ott a pici a pocakban. Kitartás, és mennek a drukkok tőlem is ++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu, legközelebb 6-án megyek genetikai UH-ra. Nagyon soká van még, már alig várom.
Érdekes, hogy téget felhívnak, hogy hányan ébredtek fel. Nekünk be kellett menni, és amikor bejelentkeztünk a recepción, csak akkor kezdték az olvasztást, és pár (kb.) óra múlva már költöztek is a pocakba. Neked is megadrukkok holnapra++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyulasz, hajrá kínai módszer :D

Alle, jó hogy jöttél! Hogy vagy?

Julika, Janka baba nagyon gyorsan nő :shock: Most született, és már így emelgeti a buksiját :) Tényleg hihetetlen szemei vannak.

Kép
petne

Julika, az a kép, amin mindhárman rajta vagytok, nagyon klassz!!!!
Tünemény a kiscsaj!

Kép
petne

sziasztok!

zsu: drukk az ébredéshez!

heni: még egyszer gratulálok :lol: képet nem mutatsz Tündéről?

hanna: boldog szülinapot!

lapu: drukk neked+++++

julika: nagyon édes janka baba :wink:

nyuszi: több lehetőségünk van, de egyik sem kellemes, és reménykedünk, hogy nem lesz rájuk szükség.

rólam: holnap megyek a kaáliba, vérvétel és uh, és megbeszéljük, hogy lesz-e júliusi beülti.

katica
katica30

Sziasztok!

Katica drukk mára!!!! És köszi a köszöntőt.

Lapulevélke! Nagyon drukkolok!

Julika! Édes Janka baba! :)

Zsu! Hajrá édes kis fagyibabák! Drukk!

Mindenkinek cuppantás. Hogy állnak a medencék Csajok?

Kép
hanna30

Heni,
megintcsak Gratula! Szép nagy ahhoz képest, hogy korábban jött.
Az, hogy Tündérke még nem szopizik nem jelenti azt, hogy nem fog rászokni. A lényeg, hogy amikor lehet gyakoroljátok. Neked is meg kell találni és neki is a megfelelő szopis pozíciót ami mindkettőtöknek kényelmes. Ha rájön, hogy milyen jó szopizni le sem tudod majd vakarni magadról. :lol: :lol: :lol:
Eleinte nekem sem szopizott Bogyika. Ő legalább 4 héttel korábban jött. .... és látod már betöltöttük az egy évet és most meg a számítógép miatt nem tudom magamról levakarni. :lol: :lol: :lol: Látszik rajta, hogy babanetes gyerek. :lol:

Julika,
Janka édes és tiszta apja. Nálunk is apa a félisten. Anya meg a mellőzött, ha apa itthon van. igaz addigra már jólesik egy kicsit az egésznapos rajtamlógás miatt. :D

Zsu,
nem baj, hogy elírtad, mert még nem sikerült bejelnetkeznem. Amúgy furcsáltam is, hogy most akkor más csinálja majd a beültit. De ezekszerint nem csak 'nem voltál pontos". :wink:

A kisasszony meglepett minket Apa szülinapján: elindult ... és azóta szinte le sem lehet lőni. :wink: Olyan, mint akiben újratöltős elemetcseréltek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca! Gratula Bogi baba járásához!!!!

Kép
hanna30

sziasztok!

hanna: köszi :wink: hogy érzed magad?

hajnoca: gratulálok bogi járásához! ügyes! :wink:

rólam: voltam a kaáliban. volt prolaktinellenőrzés, holnap tudom meg az eredményét. aztán uh, és rákszűrés. dokimnak tetszik a nyálkahártya, így holnap is kell mennem uhra. elképzelhető, hogy mégis lesz ebben a hónapban beülti. :wink: de még semmi sem biztos.

katica
katica30

Katica! Ez szuper hír! Kezem lábam csuriban!!!

Kép
hanna30

Katica,
akkor tessék szépen növesztgetni a nyálkahártyát. :D
Amúgy mennyi az annyi?

Hanna,
mi van veletek? Jobban vagytok már?

hajnoca
Dunakeszi

hanna, hajnoca: köszi. :wink: nem tudom, hogy mennyi az annyi. nem mondta a dokim.

katica
katica30

Mind1. Annyira nem lényeg a szám. Az a fontos, hogy szépen növesztgeted. :D

hajnoca
Dunakeszi

Lányok!
Nagyon köszönöm a drukkokat Nektek! Nagyon aranyosak vagytok!
Tudom, hogy egyelőre semmi okom rá, de mégis gyakran elöntenek ezek a fránya negatív hullámok!! És ilyenkor mindig lelkifurdalásom van a nega gondolatok miatt.
Petne! Köszi, a jelekről mindenki ezt mondja, úgyhogy én is nagyon bizakodok, hogy a jelnélküliség még nem ad okot a sopánkodásra. A két hét várakozás alatt tényleg nem éreztél semmit? Akiknek már sikerült, lehet tudni milyen vastag volt a méhnyálkahártyátok a beültikor?
Nekem 11-es volt, amire a doki azt mondta, hogy szép, de szerintem lehetett volna vastagabb is.
lapulevélke

Sziasztok!

Lapulevélke!
:D ugyanilyen negativ gondolataim voltak végig az összesnél, és én is elszégyeltem mindig magam, hogy hogy lehetek ilyen. Kélek, próbálj, csak pozitiven gondolkodni!!!!
Nekem volt úgy hogy elindultak a babók és akkor 12-es volt a mnyh. ha jól emlékszem, de nem attól függ, hogy megmaradnak e, habár valóban rettentően szükséges!
Ja, és azóta már rég vastagabb a nyh, :D már nem 11-es :lol:
A mai drukkok:

Katica!
Ez igazán bíztató!! :D Giga drukkok, hogy legyen beülti!!! :wink:

Julika!
Olyan nagyon szépek vagytok mindhárman :!: :) Micsoda boldogság :!: (irigykedem :oops: ) De kitartok, és hiszem, hogy egyszer nekünk is lesz babánk! :D

Hajnoca!
Micsoda öröm! :D Ha visszaemlékezem a szüleim elbeszéléseire, jómagam is 1 évesen indultam meg és utána már le sem lehetett lőni :lol: :lol: :lol: Gondolom készítetek videófelvételt is?!

Hanna!
Ti jól vagytok? Mikor kell menni legközelebb UH-ra? Illetve mi a következő lépés?

Petne!
Nahát nem is gondoltam volna, hogy Te is a fölhözragadt csapathoz tartozol :lol: A méhpempőt én is szedtem, de miután nem lettem terhes, már nem vettem be. Persze amikor az ember lányát elöntik a reményteljes gondolatok, akkor én is hozzányúlok a teákhoz,pempőkhöz, stb. De az eredmény :roll: :? az elmarad :D :D
De majd most ősszel!
dezsina

Dezsi,
próbálkozunk, de ... eddig még valahogy nem sikerült. :? :wink:
Majd próbálkozom jobban. :wink:
Ha lesz akkor iwiwre felteszem.
A gépem sincs itthon csak az ami a nővéreméknél volt.
Meg egy kicsit macerás, mert át kell konvertálnom, hogy nézhető legyen majd, de a kisasszony nem nagyon díjjazza, hogy nem vele foglalkozom.
Most is harcok közepette ülök itt és írok nektek meg keresgélek a neten. :D
Persze azért jut rá is idő, de hagyom őt 'élni". :wink: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!

Hajnoca! Dezsi! Köszi a kérdést, megvagyok. Már egyre jobban. Ma megyünk a dokihoz, hogy végre felkelhetek-e már, vagy még marad a háziőrizet. :) A blogomban mindig van friss kép Zsebiről.

Hajnoca! Uracskádnak is Boldog Születésnapot. Nálatok is jó a július. :)

Lapulevélke! Bár nem engem kérdeztél... A méhnyálkahártyát felejtsd el, a méhenkívülihez sem kell. Szerintem nem ez a titka. Beszélgess sokat a babákhoz! Kapaszkodnak, mert nagyon ügyesek. És ne keresd a jeleket. (én mondom :oops: ) Nagyon drukkolok!!!

Zsu????????

Katica! Nagyon drukkolok!!!!!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a drukkokat az ébredéshez, majd este megírom a fejleményeket, hányan ébredtek.

Julika :D

Nagyon édes a kiscsaj, gondolom, hogy nagyon elvarázsolta apát. :wink:

Petne :D

elhiszem, hogy nagyon várod a 6.-át, hidd el eljön az hamar. (bár én beszélek, aki sürgeti most az időt, s nem akar telni.) :roll:
Direkt rákérdeztünk hítfőn, hogy mikor szokták felolvasztani őket, mi a szokás. Náluk így szokták, előző nap, aztán látják mennyi tért magához, hogy indultak neki. Meg reggelente nagyon sok munkájuk van, s így nyugodtabban tudnak hozzálátni.

Hajnóca :D

Még most is ég a pofámról a bőr. :oops: Elnézést érte.
Gratulálok Bogi Járkálásához.Akkor most már lehet a kisasszony után futkosni. 8)

Katica :D

Drukkolok, hogy legyen beülti, s gratula a szép eredményért.

Hanna :D

Még várom a biológus hívását, majd du. telefonál.

kobzoszsu

Zsu! :oops: Az idővel nem vagyok képben mostanában. :)
A gyerek elveszi az eszemet.

Kép
hanna30

Helló!

Talán még emlékeznek páran rám.

Julika!
Gyönyörű a lányod! Szép szemű, husis hajasbaba.

Hajnóca!
Wow..már elindult a lány? Nagyon ügyeske! Apa büszke lehet.

Heni!
Gratulálok! Sok tejcit, egészséget nektek!
Ha erősebb lesz a lány, fog cicizni.
(sajna enyém nem akar)

És mindenkinek drukk ++++++++++

Íme az én pici lányom:
Kép

Gina
Vendég

Gina!
graulálok a csodaszép kislányodhoz!Nagyon édes!
és már hogyne emlékeznénk Rád! :D
dezsina

Julika, nagyon édesek a képek! Igazi boldog család! :lol:

Hajnóca, ügyi kiscsaj a tiéd. Most aztán rohangálhatsz utána. :wink:

Gina, gratulálok a kicsihez, nagyon boldog anyaságot kívánok!

Zsu, már délután van!!! :wink: :?: :?:

skrisz72

Csajok,
mindenkinek eljön majd ez az időszak!! Hiszen csodák vannak és erre minden baba bizonyíték!! :D

Futkosni még annyira nem kell, de huncut nagyon. Már pakolássza a parfümjeimet a dobozból és a fiókpakolás is mindennapos téma ... legalább 3x. :lol:

Zsu,
ne csináld már!!! Nekem nem oszt nem szoroz, hogy rosszul írtad. Úgyis időpontot kell kérni telcsin és a nővér meg csak tudta volna, hogy nincs a doki. Meg amúgyis mire én eljutok hozzá ... talán karácsony lesz. :? :(
Időm lenne csak merszem nincs telefonozni. :oops:
Félévente/évente? kell rákszűrést csináltatni ... és én már ott tartok, hogy még az előzőnek sem kérdeztem meg az eredményét és már csinálhatja is a másikat. :oops: :oops:
Szóval a rövid ész és az időhiány a terhesség után is megmarad!! :wink: :lol: :lol:

Hanna,
a július is szép, de még 25én anyum szülije. Augusztus elején az enyém. Novemberben a sógorom és a kisfia(keresztfiam) szülije ... ja és a nővérem novemberre van kiírva!! Aztán már ott is a karácsony. Sűrű az tuti! :)

Ginuska,
hogyne emlékeznénk rád. Tessék mostmár többet jönni. Mások is hagy babázzanak a kislányoddal. :wink:
Aranyos a képen. Mindig ilyen kis vidám?

hajnoca
Dunakeszi

Hanna,
potyogott a könnyem az ajándékosnál.
Tényleg nagyon szeret a családod!!
Kitartás. Remélhetőleg már nem kell feküdnöd ... és mehetsz pihenni! :D

hajnoca
Dunakeszi