Sziasztok!
Sikerült végigolvasnom az irományokat.
Magdolnam és Muffin: még egyszer nagy gratula a babócákhoz! Sok egészséget és boldogságot kívánok nektek!
Magdolnam: most olvastam a kórházi „élményeid” nem csodálom, hogy soha többet nem akarsz oda menni. Viszont ami kárpótol, hogy gyönyörű Liza baba és nagyon aranyos! Gyönyörűek a képek. Látom aventes üvegetek van. Nem folyik???? Én már többször úgy voltam vele kivágom az ablakon.
Muffin: sok erőt és kitartást nektek! Nagyon édes a kis tappancsa! Úgy megpuszilnám
Szorítok nektek, hogy minden műtét rendben menjen!
Jujj de ügyes Eliot. Nem is kell az a szonda, tud ő szépen enni
Csuda szép baba Eliot. Büszkék lehettek rá!
Márti: örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Gyönyörűek a képek. A fiúkon látszik milyen boldogok.
Szuper, hogy minden rendben van a csöppséggel is!
Klassz lehetett fent a hegyekbe is. Ezek szerint a fiúknak mindegy merre mentek, mert mindenhol jól tudják érezni magukat.
Kende nevében köszönöm a jókívánságot.
(Látom hiányoltad Lillát, ők épp nyaralnak)
Nati: helyes a kiscsajszi
Örülök, hogy lassan kész a lakás is. Mire jön a babó addigra már fent fogtok lakni.
Én is vasalok mindent Kendének a mai napig. Csak a zokniját nem
Odri: örülök, hogy veletek is minden rendben. Jujj neked sincs már sok időd hátra. Lassan babaeső lesz
Kende nagyon élvezte a nyaralást. Egyik nap mikor már itthon voltunk reggel úgy kelt fel, hogy sírt és mondta Balaton-Balaton. Hiányzik neki, a nagy szabadság
Andy: nálunk is így van a gyerekorvos, ahogy nálatok. Jujj neked már nem sok időd van hátra. Lassan megláthatod a kis pocakbébid.
Nem is hallottam még arról, hogy a vashiánytól is fulladhat az ember. Miket meg nem tudok.
Lehet kapni gyógyászati segédeszköz boltba, eldobható bugyit, direkt szüléshez. Ez ilyen hálós bugyi, szellőzik és a nagy tenna betétet is tök jól belelehet tenni.
Köszi amúgy elvagyok. Elvileg holnap fog megjönni. Már érzem a jeleket. Ez van…
Ditta: nekem nem volt szopis párnám, de a sógornőmnek volt és nagyon szerette.
Milyen kis hős Atid. Örülök, hogy túl vagytok rajta.
Ígérem teszek fel majd képet, de még szerkesztenem kell őket.
Egyébként céges nyaralás volt, az első 6e a második utazás 8e ft-ba került.
Holka: örülök, hogy nektek is jól sikerült a nyaralás
És szuper, hogy így megy már a bilizés. Kende is már csak éjszakára kap pelust.
Olyan jó dolog ez nem?
Én silán öblítőt használok. Sose volt baja Kendének tőle. Sterilizálóm meg nem volt.
Hú ti is voltatok Szigligeten? Fel tudtál mászni a várba?
Heninek és apának jobbulást. Reméljük te nem kapod el tőlük.
Anda: kalandos kikapcsolódás.
Ugye babával a pocidba jöttél haza
Bejci: jobbulást neked! Benyaltál valami vírust? Nem semmi lehetett az az éjszakád.
Reméljük többet nem jön elő.
Erika: neked is jobbulást!
Na azt hiszem átolvastam nagyjából mindent. Akit kifelejtettem attól bocsit kérek.
Igyekszem most már képbe maradni, hogy nem két oldalt írjak egyszerre