Új privát üzeneted érkezett!

Luca!

Ne haragudj, hogy ismeretlenül írok, csak azt szertném leírni, hogy aki ennyire erős és ennyi szeretet van benne, biztosan sikerül babás lenni. Nem akarlak untatni a történetemmel, csak megfogadtam, miután nekem is tévedtek az orvosok és hasonlóképpen jártam(bár nem ennyire), bíztatni szertnék mindenkit, hogy hallgasson az ösztönire, mert a dokiknak, akármennyire is jó szakemberek, csak egy eset vagyunk. Ezzel nem a fájdalmadat szeretném erősííteni, hogy mi lett volna, ha...mert nálad nem lehetett okosan dönteni. Iszonyú dilemma lehetett és szerintem senki sem döntött volna másképp, mint te. Mert nem egy orvos mondta, hanem mindenki. Tudom, hogy sikerülni fog, bízz magadban és a családod segítségében!

Szeretettel
Erika

Kép
arvaerika

Alíz!

4-én én voltam uh-n, és akkor már harmad fokban érett volt a lepény. Kicsit korábbra vagyok kiírva, mint a vonalzóm, 27-re. Akkor 2600 g-ot mértek, de a lába csak 63 mm volt. Persze tudom, el lehetett mérni, de a lepény biztos öreg, mert Kingával is dettó ilyen volt ekkorra. :? Ezért is nem szültem még, hogy amennyit csak tud nőjön, nehogy koraszülött legyen, mármint súlyra. Ezért küldött a doki flowra.

Na nem nyávogok, mert ez tényleg kicsinység a nagy problémákhoz képest.

tjuca

Ja azt nem írtam, hogy Kinga azért nagyobb volt. :lol:

Ugyan a toxémia kevésbé van rajtam, úgy látszik, most a baba sínyli meg jobban. Még az a szerencse, hogy folyamatosan figyelnek. Ma elment a védőnőm szabira, erre megjelent a pótvédőnő. :twisted:

tjuca

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni ha tud valaki segiteni...
Egy hete megállapitották hogy kb 4 hetes terhes vagyok,de véreztem egész héten 5 napig mintha mesim lett volna, ma mentem uhg-ra,és azt mondta a doki hogy nem lát már petezsákot,vagyis elment a baba...sajnos...
Elküldtek vérvételre a hcg szint miatt hogy van e a véremben,azt mondta ha kevés az érték akkor jo ha sok menjek vissza.Most ez mit jelent hogy mütéti uton kell befejezni?Volt valakinek ilyen? Előre is köszi a válaszokat...
gyongyi

szia gyöngyi ha sok a hcg-d akkor ki fognak kaparni szerintem! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gyongyi! Szerintem is műtétre kerül sor, ha soka HCG, mert az azt jelenti, hogy még a méhedben maradt embrionális szövet. Ez sajnos fertőzéshez vezethet, ezért műtenek ilyenkor! Drukkolok, hogy alacsony legyen és legközelebb minden rendben legyen veled!

Luca! Biztos kétpetéjűek voltak, különben nem lehetett volna az egyik kisfiú, a másik kislány! Az orvosnak tényleg azért kellene megmutatni, hogy máskor gondolkodjon, mielőtt cselekszik! Anno nekem is azt tanították, hogy az amnio 100%-ig biztos, de nem volt szó róla, hogy ikreknél mi is a helyzet.
Mit fogsz most csinálni?

Nita! Elmegy minden enerdzsi a házra, hétvégente a programom: Reggeliztetés, mosogatás, falvakarás, főzés, ebédeltetés, mosogatás, falvakarás, vacsoráztatás-mosogatás, kertben öntözés természetesen 10 l-es kannával, mert a slag nem ér le a szőlőig, 10-kor ágyba ájulás... Másnap ue. délután meg 4 óra vonatozgatás haza. E hétvégén lesz egy kis változatosság: Bútorcipelés.
Ha ebben a hónapban fogant gyerkőc, akkor mindent ki fog bírni...Bár a hőm odaragadt a 36.6-hoz, pedig nagyon bírnám, ha feljebb kúszna mondjuk holnap.

Kép
kislibus

Juca! Nyugi! Most született egy 14 éve várt!!!! 2500 g-os kis tündérkém hosszú fekete hajjal! Zabálnivaló!!!! Bár egy kisfiú tényleg lehetne strammabb! (Hozzáteszem, nagyobbik öcsim is 2500 körüli volt, most már szép nagy melák...)

Kép
kislibus

Ja, hogy félre ne értsd a kis tündér leányzó, a fiút rátok értettem :twisted:

Kép
kislibus

kislibus nem semmi napjaid vannak!minden elismerésem a tied!
Bízzunk benne hogy ott a baba a pocidba és nagyon erősen kapaszkodik! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Remélem én is Nita! Most ez a babásodás éve a körzetembe! Tavaj egész évben 13 terhes volt a körzetbe, idén csak eddig 16! Mostmár én is jöhetnék végre. Illetve mi.

Kép
kislibus

jol mondod jöhetnénk mostmár mi!
illetve előbb te mert mi csak szeptembertől állhatunk neki! :( :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De szeptemberben tuti meg is lesz a baba! Én most ebbe a hónapba nagyon bele éltem magam, még olyanra is vetemedtem, amire hosszú hónapok óta nem : Vettem tesztet, remélem zebrésak lesznek!!! Ezért imádkozom minden nap Istenhez!!! Három napja egy csésze kávét se ittam, pedig előtte nagyon is sokat, akár napi 3-at, de most a fejembe vettem, hogy lehet, hogy ez kell ahhoz, hogy jöjjön a baba. :)

Kép
kislibus

nem is olyan rég hallottam valahol,hogy egy csaj ugy esett teherbe hogy abbahagyta a kávézást! :lol:
valahogy én is ugyérzem hogy sikerűlni fog szeptemberben a babóóó!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tényleg??? Azért ekkora hatást nem vártam tőle, de most már tuti, hogy semmi kártékonyat nem teszek a babámnak!!!Ez megnyugtat. Most szervezem, hogy a páromal elmejünk a Börzsönybe egy hétvégére augusztus végén megünnepelni a házassági évfordulónkat!
Ti hogy álltok a költözéssel???
kislibus

így előre is Boldog Házassági Évfordulót!!!!!!!!! :lol:
Kép

költözés:két hét mulva jön a papír hogy megvásárolható e a lakás!
HA maradunk akkor teljesen ketéválasztjuk és lehangszigeteljük a lakást! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lehetőleg anyós köré betonbunkert is vonjatok!!!! :lol:
De remélem, hogy költözhettek!
Köszi, de az évforduló mág odébb van! (Viszont nagyon remélem, hogy a Jóisten egy babóval lep meg minket!)

Most megyek, jó éjt, még kell pakolnom, hogy a hétvégén már majdnem mindent átcuccolhassunk!!!!

Kép
kislibus

az lesz tuti betonbunker!
jóéjt! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Képmindenkinek jóéjt!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Végre ismét működik a netünk, de kérdés, h meddig....

Én is ledöbbentem Luca sorain!

LUCA!
még mindig NAGYON SZERETLEK!!

Valamiről nem esett szó az előbbiekben..... aki jár orvoshoz nagyon jól tudja, h mindig mindenhol mindent aláiratnak, a dokik sehol nem válalnak semmi felelősséget. Őket nem lehet felelősségre vonni, mossák kezeiket. Nem tudom mi lenne, ha valaki nem adná a beleegyezését egy-egy vizsgálathoz... akkor nem végeznék el????? durva..........
Megértem Lucát, noha nekem is voltak kétségeim. Megértem, mert nem merte beválalni, h esetleg beteg a baba.
Lehet reklamálni a dokiknál, médiánál, de nem hinném, h bármi is változna.
Egyetlen dolgot tennék, -baromi nehéz-, de keresnék egy normális orvost és Vele karöltve megpróbálnám a kisbabát.....

Bocsi, most csak ennyi, de ez kijött belőlem....

egy kép a szülinaposomról, aki két évesen 14,5kg és 93cm :)

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,

gyönyörű a kicsi fiad!
Vendég

Nita!

Bocsi! :oops: Látod, mindenkire hatással volt/van ez a szörnyűség! :cry: Rám így hatott!

Juca!

Paca majd megnő idekint! A fontos, hogy az oxigénellátása legyen megfelelő! Ilyenkor nem olyan vészes a III.fokban érett lepény, nem? :roll: Bár nálad ugye ott a toxémia! Dokinak van valami terve, hogy ha nem indul meg a szülés mikor léptek? Bízzunk benne, hogy a természet tudja a dolgát és ha baj van odabent csak megindul a szülés! Megértelek, hogy aggódsz! Én is tele vagyok félelemmel! Ki ne lenne?

Zsuzsu!

Ábel még mindig jó pasi! :wink:

Kép

Kép
gröni

Sziasztok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek az együttérzést, ismerősöknek és "most megismerteknek" egyaránt.
Higyjétek el, rengeteget segít ez nekem, kicsit enyhíti a bánatomat.Egyébként még mindig nem tudom felfogni teljesen...
De ma már jobban vagyok egy kicsit.

Végiggondoltam a dolgokat:
Van szép családom, két okos és szép lányom, szerető férjem.
Van hol laknunk, van mit ennünk.Van munkahelyünk.
Nincs komoly betegségünk.Babánk is lehet még, ha nagyon akarjuk.
Akkor meg mi a fene a bajom?????

A babát már megsirattam egyszer, most újra, visza nem adja senki, akkor minek veszekedjek?

Ha jól belegondolunk, jobb is, hogy ez derült ki, hogy egészséges, mert ez a továbbiakra nézva biztató.
Oké, rosszul döntöttünk, én is éreztem, Ti is mondtátok,de már nem lehet megváltoztatni a dolgokat. Tudom, hülye voltam és gyáva, megfutamodtam...

Tudom, Juca, Te máshogy látod, és hihetetlenül becsüllek érte, de én nem mertem beteg babát bevállalni...talán egyszer még megbocsát nekem ezért a Mindenható.Most jól megkaptam a magamét, az biztos.Valószínű megérdemeltem. :cry:

Bocs a hosszú monológért...

Juca, biztos minden rendben lesz, Pacababa rendben megszületik, és nagyon szép fiúcska lesz! :lol:

Kislibus, szorítok Neked, meg Mindenkinek!

Lina? Minden oké, remélem!
Vendég

Zsuzsu: Ábel álomszép. Azt hiszem a csajokat majd úgy vakarhatod le róla:) Nem tudom van e programotok úgy 16év múlva ilyenkor? Ha nincs akkor talán elkezdek gyűjteni egy lagzira:)

Azt tudad, hogy ahány cm 2évesene a gyerek annak a duplája lesz felnőtt korában. (plusz minusz persze benne van )Tehát nem azt mondom,hogy a fiad 186cm lesz tutti de magas lesz 180 körüli.
Amúgy a lányom 92cm volt 2évesen. Én féle is mekkora melák lesz majd:)

Kép
csucsu05

Zsuzsu, Ábel fantasztikus pasi!
Vendég

Szia Luca! :)

Ledöbbenve olvastam, ami történt :cry:
A férjrmnrk is elmondtam, ő olyan mérhetetlenül fel volt háborodva, hogy remegve ment el dolgozni.Szerinte nem szabadna annyiban hagyni.

De, én is úgy fgondolkodom mint Te, akárkit beperel az ember, semmire nem menne vele már sajnos :cry:
Megtörtént és tovább kell lépni....Hihetetlenül erős vagy! És hidd el, megsegít a Mindenható! Már azzal segitett, hogy valamennyire túlléptél rajta :)

Sok puszi Neked!!!
Vendég

sziasztok!jóreggelt!
Luca örülök,hogy jobban vagy!És tényleg milyen erős!!!!!!!!!!!!

zsuzsu tényleg igazi kis herceg az Ábel!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca!

Igen, más véleményen vagyunk egy beteg emberrel kapcsolatban, de ez nem gond.

Én is úgy gondolom, hogy sajna nem az orvos mondja ki a végső szót. Ha tragédia történik nem ő fog álmatlanul forgolódni éjjel, és sajnos, tényleg nincs 100%-osan biztos diagnosztika, és felelősségvállalás terén sem egyformák. Így nincs is értelme perelni stb. mint ahogy Zsuzsu is írta.

Biztosan nem büntetésképpen kaptad ezt a hatalmas próbatételt, ne is gyilkold magad ilyen gondolatokkal, megtörtént és kész. Az viszont biztos, hogy lesz erőd talpra állni, előre nézni, és a családod felé fordulni! Nagyon szeretetreméltó ember vagy, és ez sokszorozódik a lányaidban. Hogy lesz-e még babátok? Majd kiderül, de kívánom, hogy egy idő után boldogan tudj élni azokkal, akiket szeretsz, mert ez a legfontosabb. :wink: :D

tjuca

Luca,

NAGYON-NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY JÖTTÉL ÉS JOBBAN VAGY!!!HIHETETLENÜL ERŐS VAGY!!!

Zsuzsu,

Veled is egyet értek:

abszolút nincs értelme pereskedni akármelyik orvost is nézzük. :shock:
Vendég

Luca,

NAGYON-NAGYON SZERETLEK ÉS ANNYIRA ÖRÜLÖK, HOGY JOBBAN VAGY!
Vendég

Sziasztok.Neharagudjatok hogy ismeretlenül irok,de a segitségeteket szeretném kérni,hátha valaki jártas ebben a témában,ami nekem új,hiába van2fiam,ilyen probléma soha nemmerült fel.junius5én volt az utolsó mensim,20-án volt peteérés(ez biztos mert figyelem+clostyt szedtem).julius5én pedig pozitivat teszteltem és azóta is.ma voltam uh-on ahol az orvos szerint az uterus101x57mm,a mnyálkahárty 22mm,viszont terheség nemlátható.(hüvelyi+hasi uh-al sem)szerinte pedig már látszódnia kellene ekkora méreteknél.holnap kell mennem hcg szint mérésre és ha magaslessz akkor elvileg benttartanak és megakarnak müteni.arról persze szó sem volt hogy várjunk hátha nemlátszik és még előbukkanhat,merthogy ebben az esetben nemvárnak mert biztos hogy méhen kivüli és életveszélyes.de kérdem én mivan akkor ha csak ők nem látják,és müteni akarnak?próbáltam hátha eltudnék ma még menni magánrendelésre,de sehol nemtudnak fogadni1hétnél elöbb,addig viszont a korházban nemakarnak várni.fogalmam sincs mit tegyek.1évet vártunk erre a picire.kérlek aki tud segiteni,volt hasonló tapasztalata,tanácsa mit tegyek azt nagyon megköszönném.bocsi hogy ilyen hosszu lettem.előre is köszi.üdv:Dóri
tiszy

Dóri,

Te most kb. akkor 6 hetes terhes lehetsz (ha jól számolom). Nem rémisztgetni akarlak, de általában ilyenkor már látszani kellene a terhességnek (legalábbis szerintem a petezsáknak). Én így gondolom. :shock:
Vendég

Sziasztok!

Hazajöttem...

Luca,
mérhetetlenül nagyon sajnálom, ami veled történt, akkora igazságtalanságnak érzem, hogy el sem tudom mondani!!!

Rólam annyit, hogy kedden megvolt a műtét, jól kicsesztek velem előtte. Azt mondták előtte este, hogy én leszek az első, jöttek is értem, kaptam kábítógyógyszert, fent voltam a hordágyon, mikor közölték, hogy mégsem én leszek az első, mert nincs itt a dokim. (Ezt már előtte is tudni lehetett, hogy egy másik kórházban kezd, csak azt nem értették a nővérek, hogy ennek ellenére miért én lettem elsőnek beírva). A lényeg, mire a műtőbe kerültem, már újra tiszta volt a tudatom, mindenre emlékszem, még ott a műtőben írtam alá a beleegyezőt...
Ja, és még a műtőben magamhoz is tértem, jól be is sz*rtam, hogy hamarabb ébredtem fel, mint kellene, mert ez még nem a szobám.
A lényeg: minden ok, mind a két méhkürtöt elzárta egy nyákdugó, azt kiszedték, kicsit kiegyengették a petevezetéket, hogy ne legyen ennyire kacskaringós, de nem kellett se vágni, se varrni belül. Már a két kis varratomat is kiszedték, emelhetem Lilit, és kb. 3 nap múlva már kistesót is gyárthatunk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska,

Nagyon örülök, hogy jól vagy és sikerült a műtét. Akkor most már indulhat a baba-project 1000-rel!!! :lol:
Vendég

Linacska,

Hol csinálták a műtétedet?
Vendég

Tiszy!

Ha jók a dátumok, akkor ilyenkor már tényleg kellene látszódnia legalább a petezsáknak a méhben. Próbálj meg elmenni esetleg magán uh laborba. 4D Genesis pl. Ők elég rugalmasak, lehet, hogy szorítanak helyet, ha elmondod mi a probléma.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Lina! Ez nagyon jó hír! Jövő honapba tuti zebrás teszttel jössz hozzánk!!!! És látod felébredtél :wink:

Nekem megint beköszönt piri, néha nem is tudom miben reménykedem.... Persze az Isteni gondviselésben, de ezek szerint hiába imádkozok ugyanazért a kisemberért hónapok óta. Még meddig kell várnom???? Elfáradtam-belefáradtam ebbe. :cry:

Kép
kislibus

Köszi a válaszokat.Veszprémi vagyok és itt sajnos elég érdekesen mennek a dolgok a korházban.Sajnos azóta sem találtam senkit aki tudna fogadni hamar,a korház viszont nemakar várni 1hétig mert veszélyes szerintük.holnap csinálnak még1 uh-ot és ha semmi akkor bekell feküdni.nem túl biztató de majd meglátjuk hogy alakul.üdv mindenkinek
tiszy

linácska: felkeltél???? na látod :) Én megmondtam. És nagyon jó hirekkel jöttél. Én biztos vagyok most jön akkro a kistesó hisz bent mindne oké:) :) Ez jó hir ám nagyon:)

Tiszy: Kavánom, hogy holnap lássatok valamit. Remélem jó hírekkel jössz. Amúgy nekem volt méhen kivülim én sem akartam elhinni rögtön műtőttek és jól tettél mert bizony nem jó hekyen volt. Bizz a dokikban.

Kép
csucsu05

tiszy tényle próbálj meg elmenni 4d-s uh-ra!
Ebbe a világba már nem nagyon lehet a dokikban bízni! :(
Linácsak ilyen szupi hírekkel jötél,nagyon jóóóóóó!!!
Sok sikert a kistesóhoz!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Nálam speciel bejött a dokiknak hogy méhen kivüli volt a baba.
Sajnos bejött nekik:(

Kép
csucsu05

Lányok segítsetek!Kétsébe vagyok esve a Máté nem hajlandó főtt kaaját enni!!!! :cry: :cry: :cry:
Ma még szó szerint nem evett egy falatot se,megprobáltam megetetni most de megakart fulladni! :cry: :cry:
Mit csináljak,így nem mehet hogy nem eszik csak iszik de azt dögivel????????????????????!!!!!!!!!!!!!!

nálad mázli volt!
De azért valjuk be mostanába elégsokszor Bakiznak a dokik! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita! Szerintem ne erőltesd, próbálj hideg kaját, hétha azt megeszi. Ilyen melegben minden gyerek sokat iszik (gondolom vizet!) és keveseteszik. Ha tukmálod kialakulhat benne egy gátlás, akkor meg tényleg nagyon elvesztek!

Kép
kislibus

kislibus a hideg kaját se akarja enni,ezért vagyik már kicsit megilyedve! :(
Nem vizet iszik hanem narancsszörpit!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Luca: megdöbentve olvastalak visza és még mindig rámtör a :cry: ha belegondolok szörnyü dolog.Most az a lényeg légy erös .Borzalmas hogy miket müvelnek velünk az orvosok.Örülök hogy jobban vagy.

Nitácska: énis tudom javasolni inkább a hideg ételeket joghurt vagy felvágott féléket vagy amit szivessen fogyasz mert meleg van és nem kivánja a meleg ételeket.ne eröltesd az nem lesz jobb.

Rolunk:Gerike teljessen szobatiszta lett és nagyon boldog ha a WC-én ülhet. :D :D :D

Kép
v.e.judit

judit megfogadom a tanácsotokat! :lol:
Gratula Gergőnek!
Egyépként mi is járunk wc-re/Máté/ :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska:Gratula nektekis olyan jo hogy nem kell pelusozni már egy "gondal" keveseb.Probáld meg amit kér azt adjál neki és tuti eszik majd valamit.Az pedig jo ha sokat iszik ki biztos nem szárad.

Volt egy nagy járvány erre felénk és csak az enyémek kapták el komolyabban Cinti 4napig nem birt enni mert kihányt mindent meg ment a hasuk és ugy volt Cintit korházbe kell vinni és akor keztem el neki azt adni enni amit kért és kivánt és bejött pedig a dokik azt monták diétáztassam hát egy nagy frászt a dokiknak.elegem van az orvosokbol egy időre mindig megmondják mit tegyünk és nem ér az egész semmit. :evil:

Kép
v.e.judit

judit még használunk pelust főleg alvásoknál vagy ha megyünk valahova,az utra még muszály,nem merem beválalni pelus nélkül! :roll:
Hát mostanába nem magukat adják az orvosok az tuti! :( :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska: képzeld ma elmentünk sétálni és indulás elött levetette Geri a nacit és a gatyát delepisilte egy kicsit és átöltöztetem és ezt 3-szor megcsinálta utána ugy gondoltam hogy zárás elött odaérjünk énis tetem rá pelenkát de aba nem pisilt és mikor hazaértünk kb 2litert pisilt hát nem tudom mit csináljak vele holnap indulás elött? :roll:

Kép
v.e.judit

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni...4 hetes terhességem volt de elvetéltem sajnos :cry: vért vettek a hcg szint miatt hogy kell e mütétileg befejezni a vetélést.Most 7,0IU/L lett a hcg.Van valaki aki tud segiteni mire számitsak?Csak holnap megyek dokihoz addig idegölö ez a tanácstalanság...Elöre is köszi a válaszokat!
gyongyi

judt szerintem indulás előtt menjen wc-re majd tegyél rá pelust a biztoonság kedvéért és mond neki ha pisilni kell szoljon!És elintézitek peluson kívűl!remlem érted amit mondani akarok!? :lol:

gyöngyi nagyon sajnálom,hogy elment a baba! :cry:
szerintem már elég kevés a hcg szinted,szoval szerintem nem lesz műtét! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?