Új privát üzeneted érkezett!

Na úgy tünik nekem is ment a meleggel a jó kedvem... Levente is olyan mélabús...

Kismamikat gondolom különösképp álmosítja ez az időjárás.

Erika! Tegnap Ed is vett a Mayában varázsitatót. Dév először azt hitte vmi játék. Frankón elkezdte szopogatni, egész addig míg a torkára szaladt egy kis tea. Jött egy sor köhögés, majd követelte mohón vissza a csőröst. Úgy szívta ezek után mintha 2 hete nem kapott volna folyadékot. :lol: Szóval bevált! Mert ugye semmi másból nem fogadta el a folyadékot...
szilbee

Évi!

jajjj ne gondolkozz, olvass inkább! az semmi jóra nem vezet.. tapasztalat :wink: én is félre szoktam vonulni, hoyg akkor megyek a könyvek világába, az legalább kikapcsol, és nem kell hülyeségeken rágódni!

Próbáld ki, ha szereted a romantikus regényt, amibe van egy kis krimi is majd nagy nehezen kihámozod ki lehet a gyilkos/rossz, és az utolsó oldalon minden 180 fokos fordulatot vesz, akkor vágj bele!

na ma vasalni kellene, most meg az a bajom, hyog nem száradnak elég gyorsan a ruhák, teljesen hozzászoktam ,hoygha este kiteregetem, akkor reggelre megszárad, most meg két adag a szárítón, harmadik mosógépben, és nem tudok majd hova terigetni... mindig van valami bajom....
:?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Morgen!

Nekem meg pont most jött elő a jókedvem. :D Nem szeretek szaunában élni...És végre lehet vasalni is kínszenvedés nélkül. Hát nem szupi? :mrgreen:

Szilvi: Dejó!!! Örülök. :) Pohárból sem fogadta el újabban?

Virág: Átmentek a fotók, ugye?

Évi: Én úgy tudtam, az önk. lát(ott) benne fantáziát, el is készült a látványterv, modellek, fityfene...csak éppen ugye a forráshiány befigyelt. Nem csodálkozom nagyon. Egyik "multi" vonul ki a másik után. :(

Szökés? Na ez megint olyan sorozat, amiből egy kockát sem láttam. Hogy miről szól, azt is csak sejtem. :D
jaimee1

Judit, :D :D Hát sokat akarsz tényleg. Nálam bezzeg szárazak, eddig csak azt vasaltam, amit muszáj volt.
jaimee1

Erika! Pohárral macerás bajlódni, ha megyünk vhova.

Én is vasaltam már egy adagot, de még van... :? :twisted:

Katlináékról tud vki vmit?
szilbee

Sziasztok!

Judit, én megkóstoltam a mézet, nagyon fini, ez milyen fajta?
Fél 9? Akkor jól bírták a csajok, pedig a kicsik (Leti, Kata) gondlolom nem is aludtamk délután...?

Olga, nekünk Portofinonk van. (Bergon után) Tesóméknak meg Veneziájuk, de már Anyuéknál parkoltatják, így mikor ott voltunk, kipróbáltam. Hát nekem is bejött, mit ne mondjak. Nem is túl nagy, nem is túl kicsi, tényleg ideális inkább 2 kocsi helyett. Persze utólag már okos az ember :?

Évi, fel a fejjel! Csongi hol van, hogy egyedül vagy? Párom is azt mondta, hogy röhej, hogy egy megyeszékhelyen 1 strand van, holott lehetne 3...azon az egyen meg gondolom, mint a heringek hétvégén...

De jó Nektek, hogy tudtok olvasni (vagyis időtök is van :lol: )...én örülök, ha a heti Nők Lapját el tudom olvasni. (azt járatom) Agatha Christit szereti valaki? Na én azt imádtam nagyon, mikor még volt időm olvasni!

Kép

Kép
ditke2007

Ja, szülinap. Valami figurás (forma) tortát szeretnénk Zsófinak. Pl: katicás, mert van egy katicás könyve, amit nagyon szeret nézegetni, szóval már megismeri a katicát. Csak azzal az a bajom, hogy ha jól tudom, valami nehéz krémmel töltik meg, hogy megtartsa a marcipánt, ami meg annyira nem lenne jó. De a héten elmegyünk megérdeklődni. Én a Zagyiból szeretném, őszintén szólva nekem onnan minden jobban bejön, mint a Marcipánból.
Ajándék: mi egy hátulról tolható triciklit szeretnénk neki venni. Tényleg, látott valaki valahol olyat, aminek nincs túl messze a pedálja? Mert láttam utcán olyanokat, amit szerintem lehetetlenség hajtani, már ha eljön az ideje.
Egyik mamájától valszín egy fülbevalót fog kapni, mert a bébi fülbevaló lassan kicsi lesz. A másik nagyszüleitől, meg a keresztszüleitől nem tudom, meg szerintem még mi is veszünk neki ezt-azt. Anyuéknál fogjuk tartani, ha jó idő lesz, akkor a kertben. (már úgy várom!)

Kép

Kép
ditke2007

Sziasztok!

:)))) Nagyon jó idő van! Bár utálom az esőt, nem bánom, hogy nincs 40en! Vasárnap így is szarul voltam!

Olvasom itt a "Katedrális"-t, ez a Fonyódi Tibi féle katedrális, vagy mi? (persze valami Herison Fosett vagy mi az álneve). Sötétítsetek már fel, annó olvastam, és szerintem marha jó könyv!

Nézegettem a képeket a buliról, jól sikerülhetett, szépek a gyerkőcök :))))

Kép
munya

Sziótok,

most én is lelobozódtam, pedig még a délelőtt tök jól telt, de igazából a hűvös jól esik, de az eső már kevésbé....

Katedrális: ezt Ken Follett írta, a középkorban "játszódik", már a 200. oldalnál tartok!!! :) (Szabi tegnap 3 órát durmolt délután! :D :D ) Őszintén, ez az első könyv, amit olvasok, mióta Szabi megszületett...
PEdig imádok olvasni! De hát... ha Szabi aludt, inkább én is a szunyát választottam...

Ditke, a Partiban láttam ilywen járgányt, de nem néztem, messze van-e a pedál, csak emlékszem, hogy ott is árulnak!
A kerti parti nekünk is nagyon bejött, biztos jól fogjátok érezni magatokat, és biztos jó idő lesz!!!

Évi, ne búslakodj, egy jó könyv, barátnés kávézás csodákra képes! ÉS mi is itt vagyunk
:wink:

Kép
Kép
dorkáék

Azaz Ken Folett!!!!! Mindig keverem kettőjüket! :)

Kép
munya

Ditke!
nekünk katicás volt a krém tökéletes, nem volt émelygős, csoki volt, és a marci alatt nem volt vastag az a a fehér kence sem. Zagyvából való volt. óriási torta, csak 3500-ért!

Nálunk este 10-kor van fekvés, így a lányok bírták, és mi alvás után érkeztünk, de Katus is aludt délben, igaz Niki?

A méz akác. ha gondolod Zsófival is megkóstoltathatod, mert fajta méz, és azt lehet adni, a vegyeset nem javasolják, csak kicsit később, mert hoyg az többfajta méz, ergo többféle cuccost kell a baba pocijának megszokni.

Jaimee!
nekem is jobb kedvem van, ebben a hüsiben!

Munya!
na végre Rólatok is hallani!

nem, ez ken follett, és ő nem magyar álnéven író, hanem angol? talán. Jól írom lányok?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Igen már rájöttem, van egy magyar srác, az is ilyen címen írt könyvet! :) http://www.fonyoditibor.hu/index.php?1025
Ez kavart meg! Azt a Ken Folett-eset nem ismerem!

Kép
munya

na Dorka beelőzött!

Évi!
mamma mia? vagy még nem adják? tudod, amit a SAC előtt reklámoztak Meryl Streep, Pierce Brosnan, a többiekre csak arcról emlékszem! na?

ja és colin firth! utólag szerkesztettem hoyg is felejthettem ki!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bbj 2008.07.15 11:41-kor.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Munya! Én is a Fonyódisat ismerem. Csak nem te is hasonló típusú könyveket olvasol? :)

Dorka! Pár hónapja még te se hitted volna, hogy eljön az a nap, hogy 1x majd ennyit alszik, ugye? :lol:
Én is várom már, hogy egyszerre aludjanak! és hogy legalább 2-3 órát egyhuzamban.

Na menek,... Dév ma különösen anyás.
szilbee

Nagyon régen olvastam már, tizenakárhány évesen, mondom nagyon tetszett, utána sikerült az összes könyvét megszerezni! Meg van az a másik magyar srác is, aki szintén ilyen könyveket ír, meg együtt is írtak egyett Fonyódival, neki is jó könyvei vannak!
Mostanában mondjuk Stephen Kinget részesítem előnyben, de szeretem a sci-fi-ket is :)

Kép
munya

Hali!

Hú, tetű lassú ma nekem a babanet :?

BBJ, hihi, én is gondoltam a mozira.... de most nem adnak semmit jót. Úgy hallottam a héten lesz a bemutatója a mammamiának, nem tudom, itt Szolnokon is akkor lesz-e?
De én benne vagyok, hogy megnézzük :wink:

A Katedrálist évekkel ezelőtt olvastam, és arra emlékszem, hogy alig tudtam letenni. Szóval szívesen újra olvasnám.
Dorka, hát nekem sem volt olvasni erőm-időm Csongi és a fősuli mellett. Akkor kezdtem el újra olvasni, amikor leállamvizsgáztam, és faltam a könyveket! Örültem, hogy végre nem szakkönyveket kell olvasnom :wink:

Egyébként ugye apa visszament dolgozni, Csongi átment anyuékhoz, én meg dolgozom.... itt is egyedül, mert a kollégáim kimentek külföldre tárgyalni. Szal elég ingerszegény a környezet...

Évi és
Kép
csongianya

Ditke!
én imádom Agathat! van egy pár tőle is.... msotanában nem is olvastam semmit, lusta voltam, gondoltam le kellene tölteni az egész miss marple, meg a poirot sorozatot! :roll: :oops:

Évi!
na akkor megnézem, hyog adják-e. ha a héten lesz a premier, akkor talán a jövő hét? Még valaki? nagyon jónak tűnik!

Judit,
Kép
Kép
bbj

csütörtöktől adják!

www.port.hu

Judit,
Kép
Kép
bbj

Én majd egy év múlva megyek moziba szerintem... amíg tart az esti szopi.

Vagy max. egy matinés előadásra... :roll: De annak meg nem olyan fíííílingje.
szilbee

Hali!

Pszt, most jöttem a kozmetikustól (hm, munkaidőben, ezért van a pszt előtte) :wink:

BBJ, nekem jónak tűnik a jövő hét eleje.... mondjuk kedd??? De szóljatok, ha sörözni is akartok, akkor úgy készülök :wink: :lol:

Évi és
Kép
csongianya

sziasztok!

élek én is

csak nem igazán akarodzik müködni a net meg a gép

gyakszi teleget még 1,5 hét

türhető

menni akartok megint moziba? a mamma miat akarjátok megnézni?

nagyon szuperek lettek a képek!!! olyan irigykedem hogy én nem lehettem ott veletek

puszi mindenkinek

Kép
kbernadett

Hiányolást köszönjk,már javulgatunk!Sőtt talán már elmúlt a hasmenős-hányós vírus!
A másik topikban leírtam a múlt hét eseményeit

Tali bizti nagyon jó volt a legközelebbire remélem eljutunk!

AnnaLucusnak gratula a léptekhez!!!

Szabinak pedig a bukfenchez!

Könyv!
Hát nagyon jó lenne már leülni nyugottan elolvasni pár oldalt,de amikor Robi alszik akkor teszek-veszek szóval pár évig még szerintem ez kilőve!
Habár most szemezek egy könyvel Egy Gésa emlékiratai,láttam a filmet de a könyv jobban elvarázsol mint a film,de majd egyszer!

Ja a gépünk még most sem jó,szóval sűrűn nem jövök!

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Hát engem sajna nélkülöznötök kell a moziból ugyanis kedves férjem már lefoglalt erre a filmre :shock: ,na mondtam is neki hogy akkor ez piros betűs ünnep lesz mi meg a mozi.ja meg egy olyan film a mi mindkettőnket érdekel :lol: .Majdlegközelebb!

Na menek mert Védike sírogat...

Még jövök

KépKép
viragb88

Hali,

Mammamiá-ra befizetnék én is! Nekem jó a matiné is, ha így el tudsz jönni, Szilbee!!! Húú, aug. 8-án meg lánybúcsú, asszem ezt finoman kell beadnom itthon! :)

Szilbee, ma már persze a negyedét sem sikerült produkálni az alvásnak... :( De legalább fél 9-kor ébredt, szal nem lehet egy szavam sem! :)

Katlina, de jó, hogy írtál!!! Én meg el is feldtem megírni a többieknek, mikor a múlt héten beszéltünk telefonon, hogy mi hír veletek!!! :oops: :oops: :oops: Sorry!!!!
A gésát én pocakosan olvastam, nekem is tetszett, filmen is jó, szerintem lendülj neki, megéri!!!

Évi, óó, ez a kozmetikus akkor különösen jól eshetett!!! :wink:
Ügyesen csinálod! :)

Kata, veled mi hír??? Olyan csendben vagy.....
ÉS Kati?????????????????????????????? Ezer éve nem írtál, mi újság veletek???????

Ditke, köszönöm a mélt!!!!
:)

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Évi!
akkor jobb kedvre derültél!

Ditke!
nekem is a nők lapja jár.. corás pontokat váltottuk be rá. a múlt héten valami miatt csütörtökön délután hozta az újságos, már azt hittem, valaki ellopta....

ha már lopásnál tartunk nem is írtam, hogy ránk jár a rúd, szombat éjszaka elloptak tőlünk egy méhcsaládot kaptárostól...annyi szerencsénk volt, hoyg Misi vasárnap pergetett, így nehéz volt, feltehetőleg egy embernek, sajnos a barátaink nem voltak iylen szerencsések tőlük hetet vittek el, mert ők kipergettek még pénteken, feltételezzük amiatt, mert jóval könnyebbek voltak.

Katlina!
jó hogy írtál!

azt a könyvet már én is el akartam olvasni!

Házprojekttel hogy álltok?

na akkor megyek a másik topikba olvasni, mi hír rólatok.

Betty!
igen, azt a filmet szeretnénk, éppen most láttam az előzetesét a tv-ben! egyre inkább meg akarom nézni, jó kis abba-slágerek....

Katival én váltottam e-mailt, hiányol bennünket, de nincs ideje írni, nagyon olvasni sem, remélem azért hamarosan benéz!

nekem a délutáni előadás is jó, oylan 1/2 5-től bent tudok lenni, hamarabb sajnos nem.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Megvagyok!

Időm híjján...

Jaimee: nem volt jó a levelezőnk, lehet, hogy azért nem jöttek át a képek: szollosi_katalin@externet.hu a cím (a két név között nem kötőjel, hanem alulvonás van) Bár elvileg csak küldeni nem tudtam. Ja, én sütöttem a diósat, de nem olyan lett, mint szerettem volna, mert a tojásfehérjés diós hab a tetején valamiért (miért is ne pont most) nem lett kemény, így nem is tudtam az összeset rárakni, ezért lett egy kicsit üreges... de ízre jó volt, lecsekkoltam itthon, mielőtt megetettem volna Veletek... :lol:

Ditke: Megmondtam a Zuramnak, no problem. Most 4 plusz embert lehetett vinni a dipl. osztóra. Ha a katicás tortát mégis úgy éreznétek, hogy nehéz... szívesen átvállaljuk, csak szólj :lol:

Bbj: köszönjük mi is a mézet! A többit megtárgyaljuk..

Munya: :shock: Stephen Kinget olvasol kismamaként?! Én nem tudom, mi az, mert nekem normál állapotomban sem bírja a szervezetem a 16 karikásnál keményebb dolgokat, de valami félelmetes lehet... Én mostanában a reklámokon is elsírom magam... meg horror dolgokat álmodom...

Betti: közös doki bácsink lánya mit csinál a szülészeten? Már felvetettük érdeklődésünket... biztosan elkerülte a figyelmed... ( amúgy egy hős vagy, hogy szülést vezetsz, én az első másodpercben elájulnék, ha odaállítanának...még jó, hogy B. születésekor a másik oldalon voltam :lol: és nem láttam semmit)

Katlina: gyors felépülést Nektek, meg a számigépeteknek is!

Szamóca: Kitartás!

Dorka: Szabi alvás: már-már azt hiszed, beáll a gyereked ritmusa és kiszámítható.. leírod büszkén... aztán már aznap borul minden... :lol: ez nálunk is mindig így volt/van... a mai napig...

Szilbee: küldtem néhány hülye mailt... Majd csak utólérem magam agyilag...

Kép

Kép
szolkata

Hány órás a film? mármint mikorra van vége mondjuk a matiné előadásnak? Nekem 19 órára kell hazaérnem ... legkésőbb.

Kata! Majd írok válasz mail-t (még a nap folyamán). Egyébként nem kaptam csak 2 levelet tőled.

Katlina! Most már csak rendben lesznek a dolgok, hogy végre van étvágya Robikának. A lényeg hogy túl vagytok rajta és nem került kórházba!

Alvás: Tegnap Levente már 13:35-kor felébredt... :shock: Pedig ilyet nem szokott. Hulla is lettem estére totál. Még rémálmom is volt... vagy legalábbis én annak éltem meg. Született álmomban egy 3. gyerkőcöm (úgy hogy D. még csak 8 hós volt álmomban is... ne kérdezzétek hogy fogant :lol: ) tök váratlanul.... még nevet se találtunk neki, de ez volt a legkisebb gondunk...
szilbee

Kata!

valószinű mert nem tudok minden hozzászólást elolvasni!

első éves orvostan hallgató azt hiszem szegeden s ilyenkor az első évet követő nyáron van nekik 4 hét gyerekosztályos gyakorlat!
de amugy szerintem talpra esett mert igen sok mindent meg csinál szóval nnics elszállva....ami szerintem tök jó! mert hát csak főorvos az apja meg mit tudom én....

köszi.. amugy én is nagyon örülök neki hogy már siekrülnek!!!

viszont bettike beteg lett nem sokára viszem orvoshoz puszika

Kép
kbernadett

Dorka! De jó hogy meglátogattatok minket! Tök jól felráztatok. Már a fejem se fáj. (Reggel még majd szét szakadt.) Szabi olyan tündér gyerek. Imádom! :lol:
szilbee

Boldog 8. hófordulót Dévid bébinek! :D
jaimee1

Erika! Köszi! :)
szilbee

Sziasztok!

Katuska beteg, elég nyűgös. Jövök, ha tudok.

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Nos, úgy látszik egy kozmetikus csodákat művelhet, sokkal jobb hangulatom van ma! Alig győztem a bókokat bezsebelni :lol:

Hihihi, én is találkoztam ma Dorkáékkal! Hú, Szabi annyira fajin gyerek, csak úgy ismerkedett a téren :wink: :lol:

Niki, mi a baja Katának? Jobbulást!

Betti, mit mondott a doki? Hogy van Bettike? Neki is jobbulást!

BBJ, kaptárat loptak? :shock: Méhecskéstől? Nagy merészség.... hát gondolom, lehidaltatok amikor észrevettétek. A fene ebbe a világba, hogy már semmi nincs igazából biztonságban :evil:

Mozi tőlem is lehet akár fél 5-től is, legfeljebb a melóból megyek moziba :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Kata! Okés a holnap du.! 8) (Legkorábban szerintem 17 óra után, ha hazaért apjuk.)

Niki! Betti! Jobbulást a csajsziknak! Dokik mit mondtak?
szilbee

sziasztok,

Szilbee, mi is jól éreztük magunkat, Levente annyira kedves volt Szabival, etette-itatta, olyan édes volt! Dév meg megen tiszta báj volt, Szabi is hogy bújt hozzá! Jó volt így látni a fiúkat!
És Dávidnak boldog 8 hónapot!!! :)
Hülye álmok: én lyan döbbeneteset álmodtam, hogy arra ébredtem, remegek (lehet, csak fáztam? :)), húúú, és nagyon élénken megmaradt....

Niki, Betti, mi a bajuk a kiscsajsziknak??? LÁz, vagy hasmenéses vírust kapták el? Jobbulást nekik!!!!

Judit, alkalom szülhette a tolvajt, vagy kinek jt eszébe méheket lopni??? Nem semmi....

Kata, a túrósod isteni volt, receptet leírod???

Mozi: jövő héten minden nap adják a Mamma miá-t, ekkor:
13:15 15:30 17:45 20:00
Kinek mi jön számításba? 109 perces a film...

Kép
Kép
dorkáék

Nekem leginkább a 15:30-as lenne jó, de az meg sokatoknak korán van... úgyhogy akkor majd legközelebb megyek én is...

Teszek egy képet a fiúkról.

Szabi és Dávid

Robogok tovább... Pusz!
szilbee

Jó reggelt!

Dávidnak utólag is boldog hófordulót!

aranyosak a fiúk! Biztos jól el fogna tudni játszania későbbiekben!

A tolvaj valszeg tudta mit kell, és hoygan, szóval szakmabeli, ez a legszörnyűbb. tudnia kell, mi mennyit ér, de úgy látszik, ő nem akart érte fizetni.

Betegeknek jobbulást!

Nálunk a lányoknak a szeme van begyulladva, most még kamillázom, aztán legföljebb felszaladunk a dokinénihez cseppért.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Megint mandulagyulladásunk van. :(
Véreredmény is rossz, de bízunk benne, hogy nem kell kórházba menni.
Antibogyó, lázcsillapítás, sok folyadék. Holnap kell visszamenni.
Dorcsi mamizik.

Niki

Kép
Kép
csni

Niki: Jobbulást Katának! Remélem, elkerülitek a kórházat. :?

Judit: :shock: Pont az jutott eszembe, hogy akárki nem lop kaptárat, csak ha ért hozzá. Anyám..... :shock: Persze már semmin nem lepődök meg, pár hete a csatornafedeleket lopták le az utcánkból végig.... :shock: :shock: Csajoknak is jobbulást!

Bettikének is jobbulást!
jaimee1

Betegeknek jobbulást! :(:(:(

Judit! Bakker... mekkora mocsokság. :x Értékre mennyi volt? Nagy a károtok? Ilyenkor fizet vki? (biztosító... stb.)
szilbee

Sziasztok!

Niki, Betti, jobbulást a lányoknak!
Niki, csak nem kell már kórházba mennetek megint... :cry:

Judit, köszi az infót a tortáról! Hát akkor ez nekünk pont szupi lenne! Mekkora az óriás torta, 16 szeletes?
Hát tényleg gáz, hogy pont szakmabeli lop a másiktól...szégyen. De tényleg, mit várunk már a mai világban...?
Csajoknak jobbulást!

Dorka, ma voltatok szemészeten, igaz? Mi volt?

Mi meg holnap megyünk útlevelet csináltatni Zsófinak.

Dorkáék nálunk is voltak valamelyik nap. Dorka megszabadított jó pár fölös bébiételtől. (köszi még egyszer :P ) 3 képet sikerült csak csinálnom, ez a legjobb :mrgreen:
Kép

Kép

Kép
ditke2007

Hali,

hulla vagyok, cask egy gyors kukkra jöttem...
Nikiékkel taliztunk ma, Katus olyan kis letört volt, kis drága, remélem hogy az antibogyó hatni fog, és nem kell megint kórházba mennetek!

Ditke, Szilbee, köszi a képeket! :) A bébiétel meg nekünk is jól jött, így nyaralás előtt,a gyümi meg még télen is jó lesz!

Ditke, aranyos vagy, hogy emlékszel a szemészetre, jaja, ma voltunk... Cirka 2 órán át.... :cry: :cry:
Most nincs gond, de a dokinéni szerint nagy az esély rá, hogy Szabi is rövidlátó lesz.... :cry:
Kicsit nehezen tűrte már Szabi a várakozást is :? (kicsit NAGYON!!!)
Még egy kicsit maradtunk volna, sztem Anikóékkal is találkoztunk volna, bár 3 óra eltéréssel kaptunk időpontot, de a fene sem gondolta volna, hogy eddig tart majd. Szegény dokinéni meg az asszisztensek, nem győztek mentegetőzni a csúszás miatt.

Kép
Kép
dorkáék

ja, mozi: nekem a 15.30-as hétévgén lenne jó, hét közben a 17.45-ös lenne ideális!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Megint tele van a hócipőm...

Majd recepteket írok, de most inkább csak ennyi...

Szilbee: du. menünk 5 után.

Kép

Kép
szolkata

Kata! Ok... de mehetünk mi is. Ahogy nektek jobb! Majd izenj! ;)
szilbee

Hű de nagy a pangás... :shock:

Kata! Jól éreztük magunkat! :) Nagyon! Megyünk legközelebb is... Remélem Levente bátrabban saraskodik már. Pedig soha nem féltettem hogy összekoszolja magát, nem értem honnan ez a nagy "óvatosság" a részéről.

Ja és Dávid hazaértünk után négykézlábazott. :shock: :D

Mozi: Azért szóljon, akinek még jó (Dorkán kívül vagy mellett) a 15:30-as matiné!
szilbee

hali,
ez a mai nap nekem sem volt csúcs...
Szilbee, gratula Dévnek, cuki lehet!! :) Majd képet tegyél, ha csináltok!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! Judit! Nektek is köszi a köszöntést! :)

Dorka! Nem ... sajna nem csináltunk most képeket. :( Mire eszembe jutott, már hazafelé készülődtünk.

Ja ... nekem se volt egy szuper délelőttöm. :? A fiúk egyre jobban lefárasztanak. :( Ez az altatás dolog kis lakásban majdhogynem lehetetlen feladat. Állandóan trüköznöm kell... totál leszívja az agyam.

Hétvégén állítólag hidegfront... eső... stb. Hogy megyünk így Lillafüredre?? :(
szilbee

Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés:Védike ma négykézlábra állt és elkezdett hintázni,olyan cuki mikor kell neki a játéka akkor kinyújtja a kezét de úgy még nem tudja magát megtartani és összecsuklik :) Videót akartam csinálni de pont lemerült az akksija,na majd legközelebb és majd felteszem.

Most egy darabig nem nagyon jövök mert csináljuk a nagyszobát kb. egy hét mire kész lesz :cry:

KépKép
viragb88

Sziasztok!

Tudom, régen nem adtam "életjelet" magamról, de elég eseménydús, elfoglalt napjaim vannak. (ultrahang a kórházban, doki, szülésznővel találkoztam, védőnő, labor......)
Szóval minden napra jut valami. Nem tudom, hogy az időjárás miatt-e, vagy az egyre "rosszabbodó" vérképem miatt, de elég nyúzott és fáradt vagyok mostanában. Délutánonként is képes vagyok aludni (ami eddig nálam nem volt napirenden).

Nagyon jó lehetett a tali, amit a szuper képek is mutatnak.

A betegeknek jobbulást kívánok!
Nyaralóknak jó időt!
A költözködőknek, lakásfelújítóknak pedig kitartást!

A hétvégére pedig mindenkinek jó pihenést!

KépKép
kitten13

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?