Megvagyok!
Időm híjján...
Jaimee: nem volt jó a levelezőnk, lehet, hogy azért nem jöttek át a képek:
szollosi_katalin@externet.hu a cím (a két név között nem kötőjel, hanem alulvonás van) Bár elvileg csak küldeni nem tudtam. Ja, én sütöttem a diósat, de nem olyan lett, mint szerettem volna, mert a tojásfehérjés diós hab a tetején valamiért (miért is ne pont most) nem lett kemény, így nem is tudtam az összeset rárakni, ezért lett egy kicsit üreges... de ízre jó volt, lecsekkoltam itthon, mielőtt megetettem volna Veletek...
Ditke: Megmondtam a Zuramnak, no problem. Most 4 plusz embert lehetett vinni a dipl. osztóra. Ha a katicás tortát mégis úgy éreznétek, hogy nehéz... szívesen átvállaljuk, csak szólj
Bbj: köszönjük mi is a mézet! A többit megtárgyaljuk..
Munya:
Stephen Kinget olvasol kismamaként?! Én nem tudom, mi az, mert nekem normál állapotomban sem bírja a szervezetem a 16 karikásnál keményebb dolgokat, de valami félelmetes lehet... Én mostanában a reklámokon is elsírom magam... meg horror dolgokat álmodom...
Betti: közös doki bácsink lánya mit csinál a szülészeten? Már felvetettük érdeklődésünket... biztosan elkerülte a figyelmed... ( amúgy egy hős vagy, hogy szülést vezetsz, én az első másodpercben elájulnék, ha odaállítanának...még jó, hogy B. születésekor a másik oldalon voltam
és nem láttam semmit)
Katlina: gyors felépülést Nektek, meg a számigépeteknek is!
Szamóca: Kitartás!
Dorka: Szabi alvás: már-már azt hiszed, beáll a gyereked ritmusa és kiszámítható.. leírod büszkén... aztán már aznap borul minden...
ez nálunk is mindig így volt/van... a mai napig...
Szilbee: küldtem néhány hülye mailt... Majd csak utólérem magam agyilag...