Új privát üzeneted érkezett!

Gabi: mik történnek Veled, mindenesetre ezt jól leírtad, nem jött a lábad Veled :lol: Magnézium jó izomlazító, asszem a 36. hétig lehet is szedni, szóval egyél szerintem belőle.

Mi sportoltunk a hétvégén családilag, elkapott egy hatalmas felhőszakadás séta közben , így futottunk, apa elöl a babakocsival, utánuk én, mindketten papucsban és tökig ázva, baba félig kilógva a kocsi védett része alól, s egész végig kacarászva....komolyan mondom, nem normális, tiszta anyja! :lol: :lol: :lol:Mert persze én is hangosan röhögtem :lol: :lol:
Vendég
 


Bíbi anyu: Hát ha te is hangosan nevettél, Bíbi biztosan azt hitte, milyen jó móka mindez! :lol:

Hát Bíbi anyu, rád tényleg marha kíváncsi vagyok! :lol: :lol: És a többiekre is.

Osztálytali: Az 5. érettségi tali óta én is bojkottálom. Az elvem az, hogy aki kíváncsi rám, az megkeres, akire kíváncsi vagyok, azzal tartom a kapcsolatot. A többit le lehet szűrni....

Magzatvíz: barátnőm sem vette észre. Aszitte az rózsaszín, neki meg csak színtelen jött. Már 12 órája elment a magzatvíz, mikor kórházba mentek. Jól leszidta a roppant humánus és betegbarát ügy. orvos, hogy mégis mit gondolt, mi folyik magából?! Barátnőm félénken: Hát nem is tudom, lehetett az ez is, az is.... :lol: :lol: :lol: :lol: Azt mondják, a szülészek is főleg a magzatvíz jellegzetes szagát ismerik fel.

Szülésről: Mondtam pár hete Apának, hogy azért tök jó szülésem volt. 11től lettek fájások, 1 órától már keményen és fél 3 ra meglett Popi. Ment mint a karikacsapás és nem is fájt annyira. Erre Apa rámnéz, mint tanítóbácsi a hülyegyerekre: aha.....azért mondta a doki, hogy nehéz szülés volt....egyébként is.....világodról nem tudtál 1 óra után. Erre én: :shock: :shock: :shock: :shock: Nem értem...ennyire kiesett volna a kín része? :lol:

Bíbi anyu: 6...7...8...hetes vizsg. megvolt már?

Nóri: Mi volt a hétvégén? Meglepi?
jaimee1
 
 


Gabi: Mg nem árthat.

[quote]N írta:em bírok lehajolni. Nem bírok lefeküdni, és felkelni.


Pedig még ölég sok van hátra.... :shock: :shock: [/quote]
jaimee1
 
 

 
 

Jaimee:hahó, vagyok, csak rohanásban.A házat amit eladtam, most adtam át, volt nagy utolsó pakolás, rámolás...stb, úgy néz ki, hogy ,jövőhét vége fele költözünk, szóval kezdhetek dobozolni a lakásban is...ezer a dolgom...közben meg minnyá esküvő, de annyi az ingatlanokkal a teendő (földhivatal, ügyvéd, bank..) hogy másra sem jut idő, még egy vacak vacsit sem terveztünk-szerveztünk... :oops:
De a legnagyobb ajándék a csodaszép új házunk lesz!
Ja, a meglepi nagy nagy vörös rózsa csokor és egy IGAZI jeggyűrű (egyforma), amit a héten hozunk el.Mondjuk nekem elég igazi volt ez a fehérarany 24 karátos gyémántgyűrű is... dehát a drágám egy igazi lovag! :D
Vendég
 


Nóri: Hátakkorcsaklesz kísérőgyűrűd, asszony! :lol: :lol: Teljesen megkavarod amúgy is zavaros agyamat. Gyémántos? Aszta! Most mán télleg találkoznunk kell! :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Jaimee:neeeem lesz kísérőgyűrűm, nekem két jeggyűrűm lesz! :lol:
(és hozzá 1 darab férjem) :wink:
Vendég
 


Kép

Irigykedem, irigykedem...

Na felébredtünk így végszóra....
jaimee1
 
 


Hali!

Nóri: :D

Képet raksz fel a gyűrűről? Bizti nagyon szép!!!!! :)


Bíbi, Jaimee, köszi a Mg tippet. Vettem 250mg-os pezsgőtabit. Tegnap ittam egyet. ma már nem merek. Mennyit lehet bevinni? Mert én szedem az elevitet is. Abban is van... :oops:
Buta vagyok, mi?

Viszont ilyenkor olyan jó, mert megszűnik a lábamban az izomfeszülés. 8)

Képzeljétek. Reggel valószínüleg nyújtózott Lacika, mert a hasam jobb és bal oldalán is rugott-boxolt!!! Tök édi volt. Szerintetek most mekkora lehet? Én azt olvastam olyan 500g meg közel 30cm. Ez lehetséges?

Jaimee, szerintem nem nagy baj, ha megszépült az élmény! :wink: 8) :D

Kép
Kép
gabi82
 
 


Csak gyors bekukk.

Jaimee: imádom a babanaplódat!!!

Nóri: örülök a gyűrűknek, azért ez ííííííígy igazi! :wink: :lol:

Csajom épp most bokszolónak készül, egyelőre azonban nagyon kell ügyelnem rá, mert próbaképp nem csak minket, de önmagát is kiüti néha :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Vendég
 


Csiribébi a boxbajnok!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gabi82
 
 


Bíbi: Tényleg? Üt is? :lol: :lol: :lol: Ennivaló cickói vannak! :lol: :lol:

Gabi: Ha egyszerre beveszed az egész doboz pezsgőtablit, az sem árt. A magnéziumot NEM TUDOD, NEM LEHET túladagolni, a felesleg mindig a pisivel távozik. Gondold el, amikor idő előtt beindult szülésnél literszám nyomatják a mg szulfátot (vagy mit...). Szóval ne félj a mg-től.

na megyek tovább, ezer bajom, dolgom van....
jaimee1
 
 


Tsiribíbinek ellenfél: :D :D :D

Kép
Vendég
 


Sziasztok!


NIKI: Nagyon jó ez a kép Domiról! Köszi, hogy felraktad. Iszonyú ügyes, hogy már kapaszkodás nélkül állni tud 9 hónaposan! Itt találsz bababarát szállásokat. http://www.utazzitthon.hu/bababaratszallasok.html
Ajánlani nem tudok, mert mi belföldön csak idén voltunk először nyaralni, és nem wellness szállodában voltunk.
JAIMEE: Köszi a hófordulós köszöntést! Mi újság a fagyasztott tejjel? Sikerült valahogy belevarázsolni Rékába? :lol: Főzelékbe sem eszi meg? Varázspoharából nem próbáltad? Ha nem ízlik neki, akkor lehet, tényleg van vele valami.. mármint a tejjel. Alvós képet raksz fel Rékáról?
NÓRI: Az eljegyzési gyűrűtök engem is érdekelne.. Megmutatod?
GYABI: Annyira kis édes baba Beni, és olyan nyugodtnak tűnik! Megnéztem a többi képet is az iwiw-en, nagyon aranyos. Nem semmi, hogy fél óra alatt 8 centit tudtál tágulni, sajna nekem pont ez miatt volt csaszi Petivel, mert nem akart nyílni a méhszáj (pedig kb. 30 órát vártunk rá..)
CHRISTELL: Hogy vagytok? Friss képek? Mindjárt 3 hónapos lesz a kishölgy :lol:
GABI: Jól olvastad, kb. akkora most Lackó a pocakodban :wink:
BIBI: Miket nem tud már a művésznő :lol:
RÓLUNK: Ma voltunk a 8 hós mérekezésen, Bence manó 8810 gramm és 70,5 centi. Már ügyesen ül egyedül, nem dől el. Megpróbáltam darabos ételt adni neki, egyelőre a két fogacskája még nem elég, hogy könnyen megrágja, így mér várunk egy picit. Napközben már egy ideje csak 3-szor alszik, mindig ugyanabban az időben, viszont éjszaka még egyszer felébred. Peti is jól van, nem várja az ovit, jól megvannak itthon az öcsikéjével.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.10 09:43-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Gyabi

Gratulálok nektek!

Jaimee

Sikerült végre beleolvasgatnom a babanaplódba, nagyon tetszik!

Betsy

Tündéri a két kisfiad!

Bíbi

Gyönyörűséges a kis boxolód.

KépKépKép
bambika
 
 


Sziasztok Lányok!

CsiriBébi egyszerűen zabálnivaló és ezek a kis "hurkák"!! Jujj, de meggyömöszkélném.

Nóri,
és totál meglepi volt a gyűrű, egymaga választotta ki?? Mert ha igen, akkor neked valóban egy igazi Lovagod van!!! :wink:
Költözés...nagyon felgyorsultak nálatok az események. Ha majd beköltöztök csinálsz az "álmaitok-házáról" képeket és felteszed ide? Nagyon kíváncsi-fáncsi vagyok... :oops: :D

Gabi,
magnéziumot szedjed csak nyugodtan, de a tájékoztatóján is rajta van, h. akár 9 tablettát is be lehet szedni. Most én is elkedtem szedni, hátha jót tesz az idegeimnek.... :twisted: :D

Betsy,
annyira jók ezek a képek a gyerkőcökről! Látszik, h. nagyon szeretik egymást. :)

Babszi, Nóri,
Bien puszil Benneteket is (meg persze Mindenkit aki ismeri Őt) :)
Vendég
 


Arikon!
Mi van vele????????????????????????????
Annyit gondolok rá!

Csajok!
Én totál padlón vagyok.
Ne kérdezzétek, h miért. Egyszerűen 3. napja van világvége hangulatom.
Ráadásul valszeg most sem sikerült...... :cry:
Minden összejött. Rám/ránk jár a rúd.

babszika
 
 


Arikon:én is ezt kérdezem, mint Babszi, hogy mizu vele, írt neked?
Babszi:(((ölelés))), nem tudok mit mondani...sajnálom. :cry:

Ja, Rékám, persze, majd küldök képeket, csak mán lennénk ott! :wink: A felgyorsulás...hát már ideje volt, igazából október óta kezdődött az ingatlanok ügye.
A gyűrűt maga találta ki igen, de majd együtt választunk, mert nem merte egyedül, nehogy ne teccen nekem....kis drágám, még figyelmes is! 8)
Vendég
 


Hali!

Réka: Bien-t pusziljuk mi is!!

Bíbi anyu, Bambi: Blog véleményt nagyon köszönömi! :D

Betsy:Szép súlya van Bencének! :) Szóval még ő is 3x alszik. Ennek örülök, mert valahol olvastam, hogy fél éves kor tájékán alakul ki az 1 délelőtti, 1 délutáni szundi...nálunk viszont pont most állt be a napirend, de továbbra is 3x szundira.

Én most autósülésre vadászom, de már totál káoszt eredményezett a fejemben a sok információ. Lehet, hogy az Brendon outlet-ben kellene vennünk egyet....Csak találjam ki, hogy milyen márkák jöhetnek szóba....

Alvós képünk van, dobom is. Hétvégén készült.

Kép

Babszi: 23. cn-en semmi sem biztos, ha elkaptátok a pét.

Bambi: hogy vagytok? Írhatnál pár sort!
jaimee1
 
 


Jaimee!
Persze, igazad van, de ..... megérzés.... :(

babszika
 
 


Babszi, Nóri,
Bien is sokat gondol Rátok (Ránk mindannyiunkra)! Próbálkoznak, de nem agyalnak a dolgon. Kb. ennyit tudok. Én írtam neki, mert már nagyon rég hallottam róla, és sajnálom, h. nem ír ide, de neki biztosan így a jobb! :)

Jamiee,
Réka, egyszerűen gyönyörű, formás baba!

Nóri,
akkor a gyűrűtökről is kérek (kérünk) képeket! Tényleg izgalom van már az esküvő miatt? Hisz már csak 2 hét...

Babszikám,
(((ölelés))) nem kérdezek, de küldöm a pozitív enerdzsiket!!

Ma műtik a Férjecskémet, szegénykémnek 2 db anyajegyet vesznek le. :(
Vendég
 


Kedves Popi!Ilyen hosszú szempillát cirka 30 év alatt nem sikerült növesztenem, úgyhogy tessék magadat elszégyellni a 7 hónapoddal és 4 napoddal! :wink: :D
(imádlak!)
Vendég
 


Arikon:nem izgulok az esküvő miatt :oops: ...de a költözés miatt annál inkább!Még mindig az van, hogy inget még nem vettünk...de az új házba tisztítószereket már igen! :wink:
Vendég
 


Nóri!
A tisztaság az fontos!!!!! :lol:
És mit nektek egy ing.... nem kell az. Majd elmondjátok, h a tisztaság a fontos, nem az ing! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babszika
 
 


Dilóóóó! :lol: :lol: :lol:
És a tapkopasz rajzomra visszagondolva meg az ész a fontos, nem a haj! :wink:
Vendég
 


Előttem van a kép, hogy a Zuram közép európa legkidolgozottabb felsőtestével áll az anyakönyvvezető előtt... 8) :lol:
Vendég
 


félmeztelenül persze...
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
elképzeltem én is :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

babszika
 
 


de mivel elmagyaráznátok az av-nek is, ezért gond egy szálse :lol:

babszika
 
 


Babszem:és nem lesz folytatása a blognak?
Vendég
 


legszívesebben egy vmivel folytatnám....

de egyébként szeretném folytatni, sőt a klippünket is felteném, de nem tudom, h hogyan kell...... :(

babszika
 
 


Andi biztos tudja, kérd meg priviben.
Nem melózol ma?És mikor lesz a következő vizsgálat?
Vendég
 


Na ne gondold, h nem dolgozom.
1-re megyek. (mindjárt készülődöm is)

22-én kell visszamennünk Bálint spermáit ellenőriztetni és utánna inszem......

babszika
 
 


Csak pozitívan, tudod...(kurva szar duma amúgy, mikor az ember a béka seggecskéjét szemléli alulról, tudom...) :roll:
Vendég
 


sajnos az én békám sok legyet talált és qrva nagy segget növesztett..... eltakarja az egész napot :( de keresem a kiutat! :roll:

babszika
 
 


Esetleg valami kerülőút?...ki kéne baszkurálni ezzel a békával! :wink:
Vendég
 


Babszi:vígaszul:

Kép
Vendég
 


hát, biztos van kerülőút, csak nehogy agyontaposson. :?

Na mindegy!
egy vmi húzna most ki a kakiból: A teszt. Nagyon bíztam és nagyon nem hittem, h idáig kell eljussunk. Kicsit félek, h semmi nem fog hatni és max. örökbefogadással lehet babánk. Ami nem baj, csak ....

babszika
 
 


:lol: :lol: :lol: Köszi :lol: :lol: :lol:

Viszont elbúcsúzom, megyek dó'gozni. :? :x

Puszákok!

babszika
 
 


Ja és az én békám vmi ilyesmi lehet:
Kép

babszika
 
 


Pusszantás tót barátném! :wink:
Vendég
 


Nóri:

[quote]K írta:edves Popi!Ilyen hosszú szempillát cirka 30 év alatt nem sikerült növesztenem, úgyhogy tessék magadat elszégyellni a 7 hónapoddal és 4 napoddal!
(imádlak!)


Babakoromban nekem is hosszú volt....most meg a szemüveg mögött az sem látszana, ha tényleg hosszú lenne....
jaimee1
 
 


Jaimee:de Popi nem is biztos, hogy szemüveges lesz! :roll:
Vendég
 


Nahát, nahát, békák, seggek, szempillák...de úgy tűnik ezek múlandóak, ami az első két esetben jó hír! :lol:

Jaj, akartam mesélni még a babakocsis-elázós-nevetős sztori kapcsán ( amiben mi (még) egymástól függetlenül röhögtünk a bébivel, mivel én jól lemaradtam mögöttük), hogy annyira imádom, ahogy barátnőm neveli a kisfiát, jómúltkor a kiscsávó leesett fejjel a farnciaágyról-én majd sokkot kaptam-, mire legörbölt picit a szája, majd az anyjára nézett, mire elkezdtek mindketten egy hatalmasat nevetni. :lol: Azóta is, minden ilyen baleseten nevetnek.

Ezt a húzást megjegyeztem.

Más: Jaimeemami, Te mérsz mostanában szopit? Kiváncsi lennék, mennyit eszik egy alkalommal egy ilyen gyönyörűség?

Nóri: de kiváncsi leszek a gyűrűkre is! Milyen izgalmas és szép is volt megtalálni a sok közül a miénket...

Tetszett a boxmacska.
Tegnap elővettem a játszószőnyeget, ami egyelőre a lökött macskámat jobban lekötötte, mint a bébit. :roll: :lol:
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Apa feltette Klárika képét a Pampers fotópályázatra. Ha van időtök légyszi szavazzatok. Köszi! :wink:

http://www.pampers.hu/hu_HU/baba_klub/g ... =Kiss%20Klára

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Jaimee

Bolondokháza van nálunk :(
Dédi kórházban, anyós nála így a 30 éves sogorom is a nyakamba szakadt /aki anyuci pici fiacskája /több a gondom vele mint a három gyerekkel összesen :?
Zajlik az élet a két nagyobb egésznap pakol de csak ki ,az elpakolás valahogy nem megy nekik.
Gergő áldott jó baba ez a szerencsém különben megbolondulnék.
Apa csak este esik haza,nem egyszerű most,de lesz ez még jobb is :D
Röviden ennyi van velünk.

Kép

Életem értelmei:)

Kép

Két ünnepelt.
Vasárnap tartottuk a szülinapjukat,jó kis buli volt!

KépKépKép
bambika
 
 


Chris

Szavaztam:)

KépKépKép
bambika
 
 


Betsy!

Köszönjük jól vagyunk. Tejhelyzet megoldódott. Már van 2 l tartalékban a fagyasztóban. :wink: Szopizunk, átalusszuk az éjszakát (21-től 6-ig), viszont ennek az az ára, hogy napközben kb. 2-3 órát alszik csak. Sokat kell vele foglalkozni napközben. Folyton beszélek neki, ő pedig gőgicsél rá. :wink:
Tegnap voltunk csípő kontrollon. Az Uh-ja negatív, 1 hónap múlva megnézik megint. Jövő héten kapjuk a 3 hós szurit. Kíváncsi vagyok mennyit nőtt. Képek lesznek. :wink:
Nagyon aranyosak a srácok. Szép nagy lett Bence.

Bibi!
Igaz, nem engem kérdeztél, de én mérem Klárikat szopijait. Mindjárt 3 hónapos lesz. 2 hete volt 5600 gr, és 58 cm. Naponta 630-770 gr-t eszik, reggel 180-260-at, napközben pedig 120-170gr-t.

Lányok!
Nem emlékszem ki akart venni pihenőszéket. Nekünk van, ajándékba kaptuk. Szerintem nagyon jó. Klárika szereti. Így legalább egész nap nem feküdnie kell csak, hanem ebben "ülve" nézelődhet. Így nekem is könnyebb, mert tudom vinni bárhova a lakásban, és tudok tőle főzni stb.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Bambika!
Nem irigyellek. Nem lehet egyszerű 3 csemetével. Nekem néha eggyel sem az. Pedig nagyon jó baba. Egy szavam sem lehet rá. Nincs is! :lol: Nagyon szépek a csemetéid!

Köszi! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Lányok!

Mostanában enyém a laptető. Ebből arra következtethetek, hogy Klárikának kistesója lesz? :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Bíbi: Én a szopikat csak addig mértem, míg Réka vissza nem nyerte a szül. súlyát. Sárga volt ugyebár...A súlyát is csak addig mértem naponta, amíg 3 hónapos nem lett, akkor meg a mérleg hazament a kölcsönzőbe. SZóval foggalmam sincs, hogy mennyit szopik, de mindegy is, mert jó a súlya, vidám és kiegyensúlyozott. 410 g-t hízott egy hónap alatt, pedig csak akkor nem mozog, kúszik, mászik, forog, ha alszik....

Chris: Pihenőszéket Gyabi kérdezte. Sztem meg még jobb neki, ha fekszik. legalábbis a gerincének. Bár a pihiszékhez nem értek, szóval nem mondtam semmit. Nem is kérdezett senki, az igaz. :lol: :lol: :lol: :lol:

A babakocsiban is asszem 4 hótól lehet emelni a háttámlát, addig fektetni kell.

Bambi: Jajj, de szépek így hárman! :P :P :P Végre teszel fel képet te is!!! Nagyon boldog szülinapot a "két nagynak"!!!! :D

Nóri: Én nem is mondtam, hogy szemüveges lesz. :wink: :)
jaimee1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?