Új privát üzeneted érkezett!

Persze,azt is csináltuk. Boni,Veled mi volt?
f.ancsi
 
 


Legalább laptető!
f.ancsi
 
 


Köszi hogy megszabadítottál tőle, és remélem neked szerencsét hoz. :wink:
dita75
 
 

 
 

Ditus,írtam Neked privit! Muszáj volt!!!!!!!
f.ancsi
 
 


Itt vagyok ám, csak rohangásztam mert sok volt a dolgom. A hasam nyilalgat, lehet, hogy az uh nem esett túl jól neki :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


f.ancsi írta:Szóval,a leghalványabb terhestünetem sincs,se gyomorégés,se puffadás és a lányoknál volt egy kicsi oldalnyilalgatás is,nahát az se....


erre írtam, hogy nekem sem volt tünetem...
Vendég
 


Ancsi,

nem értem, hogy mi ez a fertőzés nálatok, nagyon cseles lehet, hogy a szűrésen mindig negatív a lelet aztán jól előjön az alattomos.
Sajnálom, fel a fejjel, szerintem az inszem sikerét nem befolyásolja.

Dita,

szuri bent, tüszők nőnek, minden rendben lesz!
És szeretném, ha lesz megérzésed azzal kapcsolatban, hogy kisfiam vagy kislányom lesz, priviben megírnád (én kisfiút tippelek :wink: )
Köszi előre is, de nem most kell ám írnod, van rá pár hónapod, hogy megszálljon az ihlet :wink:

Kata,

nem semmi csajszi vagy, hogy húztad a többiek kíváncsiságát. Siettem megírni a híreket, csak a kép feltevése elég nehéz volt, de a legközelebbit szkennelni fogom, nem is értem, hogy ez most miért nem jutott eszembe :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsi válaszoltam is, és nem vagy nyanya, se banya..... csak egy kis bolond csájé! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NO PARA
(mondom én! hahaha)

Ha megtalálom azt a levelet és a doki válaszát az oviklubon bemásolom, de remélem enélkül is megnyugodtál.

A tünetekkel kapcsolatban Boninak van igaza, nekem 3 HÓNAPIG annyi tünetem volt, hogy az istennek nem akart megjönni. Tehát erre gyúrjál.

Monic
Az én pocimat is úgy megnyomkodták ma azt hittem ott szülök meg, Két hetes terhesen! :shock: Azért ez még elég korai lett volna nem?
Te ne akard mán tudni, hogy mi lapul ottan bévül a pocidban.
Nem vagy te egy kicsit telhetetlen? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dita75
 
 


Jéééééééé a barátnőm volt pasija vetkőzik éppen a Barátok köztben a Pierre, tök meglepődtem amikor megláttam. :roll:
Még mindig jól néz ki! :evil:
Nem baj, nekem jó apuskám sörpocakja is! :wink: :lol:

Holnap megint hiányolnotok kell délutánig.
Gondolom mekkora veszteség! :roll:
Csak szóltam!

Csak jókat akarok hallani mire megjövök!
Pusszancs mindenkinek!


Kép
dita75
 
 


Dita: Micsoda kishitűség ez! Igenis hiányozni fogsz. Én már ma is hiányoltalak, bezzeg azt észre sem vetted... :( Milyen boszi vagy te? Beduglak az egyik cellába! A diszkós jó lesz? :wink:

Kata: Hát ilyen helyre én se költöznék, és szerintem roppant ízléstelen volt egy kettő, de stílusgyakorlatnak jó :)

Ancsika: Nekem a citó csepp nagyon bevált. volt, hogy kezdtek jelentkezni a tönetek, de egy fél napig se tartott. Roppant keserű ezért csak narancslében tudom meginni. Reggel este 10 csepp. A férjem is issza. Ha ezt még nem próbáltad, esetleg nézd meg. És a gyógyszertárakban lehet kapni olyan bogyót, ami rendbeteszi a hüvelyflórát. a sok gyógyszer már biztos tönkretette a tied, így nem tud védekezni magától.

hofeherke
 
 


Jó éjt mindenkinek!
Kép[/url]

hofeherke
 
 


Mara
Miközben magamat sajnáltam nem volt időm másokra, sorry utólag is szánom és bánom bűneimet egyszerre. DE HÁT ANNYIRA KI VOLTAM AKADVA, mint a sezlonyrugó!!!!!!!!!!

Jó a diszkós cella, de látom még van három szabad hely.
Lenne néhány ötletem hogy kik lehetnének a cellatársaim! :wink:

Apa csak 11kor jön haza, közben rájöttem, hogy semmi jó film nincs, aludni kéne, de úgyis felkelek ha megjön, akkó meg minek!

De nagyon nincs kedvem megint korán kelni, pláne nincs kedvem pestre galoppolni! :roll: :twisted:
dita75
 
 


Dita,
én még fent leszek egy darabig, mert ki akarok menni anyumék elé a reptérre, de az csak 0.55-kor száll le. :roll:

i.kata
 
 


Mara! Az a citócsepp a grapefruitmag csepp,vagy mi más? Milyen bogyók vannak? Köszi a segítséget,nagyon drága vagy!
f.ancsi
 
 


Ma valahogy nagyon nehezen ment a szurim beadása. Úgy éreztem, mintha nem akarna átmenni a bőrömön a tű, de miért??? És baromira csípett is. :roll: De nagynehezen beadtam.

i.kata
 
 


Mindenkinek köszi a drukkot, olyan aranyosak vagytok. Megpróbálok nem igulni. Pénteken már tényleg megkérdezem, hogy mi mekkora.

Hétfőn én is meglepődtem a dokinál, mert az asszisztensnő azt mondta, hogy legközelebb már szeretné a táppénzes papíromat írni, mert terhes vagyok. Én meg tiltakoztam, hogy én dolgozni szeretnék. Nem igazán értettünk egyet. Ma azonban megérett bennem is a tudat, hogy nem kéne dolgoznom. Ma mentem ugyanis ki először reggel a munkahelyem új telephelyére, ahol augusztus közepétől dolgozni fogunk. 1,5 óra alatt értem ki!! Annyira nyomott vagyok. És még fel is dühítettek. Majd ha terhes leszek végre, akkor meglátom. Nem tudom, mennyi lenne a táppénz, mert az hétvégére is jár és az átlagban benne van az esetleges bónusz is (azt hiszem, bár ebben nem vagyok biztos).

Az gáz, ha nekem már most is vannak csíkjaim? Mi lesz velem később?

dita: Sajnálom a tüszőket. Próbálj egy kicsit megnyugodni és pihenni. Magad miatt! A sógornőm is ha jól emlékszem fostimolt kapott és lett 15! tüszője a leszívásra.

Kolonicsot én is sajnálom. Szeptemberben lett volna az esküvője. A párom kolléganője hivatalos volt, mert a menyasszony az egyik barátnője. Ami még szörnyűbb volt, hogy neki kellett felhívnia egy csomó embert a rokonságból, mert hamarabb volt fent az indexen, mint hogy őket értesíthették volna. Peking után már abba akarta hagyni, már erre az olimpiára is nehezen vette rá magát állítólag, de még ott akart lenni.



vicky79
 
 


i.kata: Ma én is így jártam. Viszont egyetlen csepp vérem sem jött ki. Én sem értettem.



vicky79
 
 


Kata,

én is vagyok még egy darabig :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata
Velem is ugyanez volt, amikor elájultam! :oops:
Ezért nem is kockáztattam és inkább kivártam, hogy hazajöjjön a szuris néni.

Vicky
Jézus Mária Szent József! Mit csinálok én 15 tüszővel??????????? :shock:
dita75
 
 


Képtelen vagyok nyitvatartani a szemem, úgyhogy mégegyszer elbúcsúzom mára!

Lassan remélem apa is megjön már. :roll:

Kép
dita75
 
 


Dita,és Mindenki aki már lefeküdt:
Jó éjt!

i.kata
 
 


Szép jó reggelt!

F.ancsi a citrocsepp tényleg nagyon jó... igen, valóban ez a grapefruitcsepp..de olyant vegyél amiben 90% feletti a gr.tartalom.. igaz, hogy keserű, mint állat, de használ..

hüvelyflóra helyreállítására népigyógymód még a natúr joghurtos hüvelyöblítés..(tampont belemártod joghurtba, és így helyezed fel . kicsit fennt hagyod) ha ezt tudtad már, akkor bocsi

:oops:

Kata Anyudék szerencsésen hazaértek?

Dita jó utazást! nem hiszem hogy 15 tüsződ lenne, mert azért egy beültetés elött teljesen más gyógyzszerekkel stimuznak

:wink:

ma megyek vérvételre .puszi mindenkinek..

Némóka, élőben még szebb a kis zokker.. apának is nadon tetszik...
Vendég
 


Jó reggelt!

Boni,
téged mostanában egyre korábban dob ki az ágy :roll:
Hazaértek szerencsésen, jó sokat kellett várni a csomagjaikra. Anyu nem tudtda, hogy kimegyek eléjük (a kocsijuk ott volt a fapados parkolóban, szóval hazavinni nem is kellett őket), de ahogy kiléptek a csomagokkal, láttam, hogy nagyon keres a tekintetével, és annyira megörült, hogy hangosan felkiáltott, hogy "itt van" :lol: Úgyhogy nagyon aranyos volt.

i.kata
 
 


Kata,

akkor anyud igazán jól ismer téged. És te már fel bírtál kelni? Mikor feküdtél le?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Egyenlőre búcsúzom, mert be kell mennem a munkahelyemre és utána egy barátnőmet is meglátogatom :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni,köszi! Szerinted lehetne most is,inszem után? Citrocseppet veszek ma.
Lányok,inszem után egy héttel már kellene lenni mellfeszülésnek,mert nálam semmi!Jaj!
Boni,a Zsigmond név különleges és gyönyörű!!!!
f.ancsi
 
 


Jó reggelt!

Ancsika: Igen a citro csepp tényleg a grapefruitmagos. A hüvelyes témára először én ezt néztem ki magamnak, de végül nem volt rá szükség. http://www.alternativgyogyszer.hu/item2.html
Egy másikat is ajánlottak a patikábak, ami csak a a hüvelyflóra helyreállítására jó, de annak nem jegyeztem meg a nevét. :oops: Viszont most kicsit utánanéztem, és a neten találtam mást, ami még talán jobb is: http://www.aranykigyo-gyogyszertar.hu/content/view/53/40/ Ez egy hüelykúp. http://www.intimpharma.com/?t=cegunkrol&lang=hu ez meg egy hüvelyöblítő. Ezt a TV-ben is reklámozták már. Remélem tudtam segíteni. :roll:

hofeherke
 
 


Ancsi: Mellfeszülés legtöbbször akkor van, ha mensi előtt is szokott lenni. Ez nem egy meghatározó tünet. És egy héttel az inszem után max a beágyazódási vérzést tapasztalhatod egyenlőre, de az sem mindíg van.

Kata: Te egy nagyon rendes lánya vagy anyukádnak! Le a kalappal előtted!

Boni: Olyan vagy lassan mint Viki ezzel a korai ébredéssel. Készülget a szervezeted a babára. :lol:

hofeherke
 
 


Sziasztok Lányok,

Dituli: örülök, h sikerült a szurit beadatnod, és csak nyugi!!!

Ancsi: remélem sikerül kikúrálnod magad ebből a nyavajából. de ha együttlét után jön elő mindig, akkor valószínű lehet, h a férjed mindig visszaadja neked. de nem lehet az , h ez az ellenanyag termelésének a tünete?? nem tudom csak kérdezem??
de vki írta még régebben, h ha együttlét után elmegyünk pisilni, akkor csökken a kockázata a bacik terjedésének.
meg hát tudod a tampon és a tanga sem jó.

Kata: te nagyon rendes vagy! tesóddal és anyuddal is!!

Némóka: köszönjük szépen , megkaptuk a zoknikat!! ez a KisCzinke első rucija!! páromnak is nagyon tetszett!! :lol:

most végre én is jót aludtam nagyon!! leszámítva, h 1kor és 4kor is kellett pisilnem és hajnalba baromira begörcsölt a jobb vádlim. szegény párom is felriadt és masszírozta. nekem még soha nem görcsölt be így! mindezek ellenére tényleg mélyen és jót aludtam!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Marám!
Én a baba előtt sem voltam nagy alvó. :oops:

Mikor mész dokihoz?

Kép
20150601134430
 
 


Viki: Akkor neked csak simán ezt dobta a gép :D
Dokihoz? Hmmm, azt hiszem akkor kell legközelebb mennem, ha megjön, és megyek az első tüszőlesésre. Csak győzzem kivárni. Remélem most nem maratoni ciklusom lesz. :roll: Az endokrinológushoz meg még később, majd ha annak a ciklusnak a 22. napi vérvételén is túl leszek. Szóval most dokimentes időket élek :)

hofeherke
 
 


Mara: azért én kívánok neked egy 9 hós + még néhány hós maratoni ciklus!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinke: Én is. :?

hofeherke
 
 


f.ancsi írta:Boni,köszi! Szerinted lehetne most is,inszem után? Citrocseppet veszek ma.
Lányok,inszem után egy héttel már kellene lenni mellfeszülésnek,mert nálam semmi!Jaj!
Boni,a Zsigmond név különleges és gyönyörű!!!!


1, szerintem semmi baj nem lesz belőle, mert ez nem gyógyszer..grapefruit is mehet...

2, nekem egélsz terhesség alatt nem volt mellfeszülés..NYUGÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

3, köszi :lol:


én máér nagyon régóta hajnali 5kor kelek, mert 12 éven kersztül jártam 6 ra dolgozni, és így rögzült :lol: csak enm mindig kapcsolom be egyből a gépet! :lol:

KAta de jóóóóóóóóóóóóóó

aki dodozik annak kitartás!

elmentem ma fizetős vérvételre.. és aki levette volna nem volt ott, aki beegrott helyette nem tudta levenni. nagyon sajnáltam...... vissza kell mennem jövő héten.. viszont így nem kell kifizetnem.. tulajdonképpen jól jártam :wink:

hazafelé beugrottam boltba, vettem darált husit.. hogy lesz fasírozott.. erer amikor hazaértem vettem észre, hogy hagyma nincs..ááá áén vissza nem mászok hagymáért.

van itthon bolognai szósz, de tészta nincs..

anyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Vendég
 


Boni: Én most indulok boltba. Vegyek neked hagymát? :wink:

hofeherke
 
 


Mara légyszi. oszt a fénypostássalk küdd át :lol:
Vendég
 


Némóci!
Én is megkaptam a zoknicskát! Nagyon édes! Köszönjük szépen!

Kép
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Dita,

Örülök, hogy sikerült megszerezni a merionalt, és annak még jobban, hogy meg is kaptad! Így messziről is szugerálom a tüszőcskéidet, hogy növekedjenek!!! :wink: :lol:

Ancsi,

Sajnálom, hogy megint visszajött a nyavalyád! :( Sajnos, én is nagyon sokat szenvedtem emiatt régen, de a gynevac óta nagyon ritkán jön elő, és akkor egy sima kúp kúra is segíteni szokott. Remélem, mihamarabb sikerül kiírtanotok!

Boni, Csibe,

Hát, elég nehezen ért el hozzátok a postás! :roll: Örülök, hogy tetszik a zoknicska! És a versikéhez mit szóltok? Direkt Nektek kerestem! A képért meg bocsika, de itt bent nincs színes nyomtató, és csak ez sikerült...

Ma sikerült időpontot kérnem kombinált tesztre, és UH-ra. Augusztus 18-án látjuk legközelebb a picinket! Amúgy nem tudjátok, hogy mi az a kombinált teszt? Valami vérvétel lesz csak annyit tudok...
Ja, és úgy döntöttem, hogy anyukámék szülinapi ebédjén mégis meglesz a nagy bejelentés! Elvileg szombaton tartottuk volna meg, de mennek az élettársa anyukájához vidékre, jövő héten meg a tesómék mennek nyaralni, így aug. 2-án lesz megtartva a szülinapjuk.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Viki,

Örülök, hogy még Lackó születése előtt megérkezett! :D

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Némóka: nagyon aranyos a versike is, bár már vhol olvastam! én a páromnak hangosan olvastam, és kicsit elcsuklott a hangom! :D

a vizsgálat :
12-14. hét
Az első genetikai szűrővizsgálat ideje a 12-14. hét között esedékes (ideális a 12. héten). Ekkor az embrió ülőmagassága 45 és 84 mm közé esik. Ajánlott vizsgálat az ún. Kombinált teszt, mely az egyik leghatékonyabb kromoszóma rendellenességeket szűrő teszt. Ez a vizsgálat egy részletes ultrahang-vizsgálatból, illetve az anyai vér vizsgálatából áll.

és én ezt kinyomtattam magamnak, itt láthatod te is, h mikor milyen vizsgálatok fognak jönni:

http://www.gendiagnosztika.hu/nogyogyas ... dozas.html

szerintem nagyon szupi szülinapi bejelenés lesz!! anyud nagyon odalesz az örömtől!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kombinált tesztet a 12-14. héten végezzük, ultrahang-vizsgálat és vérvizsgálat kombinációjával. Ultrahanggal az ülőmagasság alapján határozzuk meg a pontos terhességi kort, majd megmérjük a tarkóredőt és vizsgáljuk az orrcsont jelenlétét. Az anyai vérből a magzat által termelt két marker (PAPP-A és a free- ß-hCG) koncentrációját mérjük. A teljes vizsgálat körülbelül 1-1,5 órát vesz igénybe, így a kismamáknak egy konzultáció keretében rögtön eredményt adunk. Ha a teszt negatív, 15-18 hetesen kell elvégezni az AFP vizsgálatot, illetve 18-20 hetesen a genetikai ultrahang-vizsgálatot. Egyes laborok az AFP vizsgálatot 16 hetesen végzik, laborunkban azonban előzetes egyeztetés alapján a 15-20. hét között bármikor elvégezhető és az eredmény 1 órán belül megvan.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


ja és ez is hasznos oldal, itt van egy csomó rövidítés, amit majd a lapokon fogtok látni
mint pl amit tegnap kérdezett Monic : crl =ülőmagasság

http://www.ultrahangvizsgalat.hu/index_a.php?akt=7

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Némóka a szöveg fantsztikus..és a kép meg a kedvencem!meg is osztom veletek!


"Mikor megszületik egy várva várt gyermek, az élet dolgai értelmet nyernek.Anyaszív, apaszív dobban egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman."

Kép
Vendég
 


Némóka!
Lacinak már annyi rucija van, hogy sztem a felét sem fogja hordani. :D

A zoknik pedig mindig jól jönnek ;)
20150601134430
 
 


Boni: Nyisd az ablakot, megy a hagyma! :wink:

Tök ciki, de elfelejtettem, hogy ma vagyunk három évesek. Ezekkel a dátumokkal sosem vagyok jóban. :oops: Rekkel egy puszi kíséretében ezzel ébresztett a párom. :) Most neki is állok, és megsütöm azt a kajcsit, amit először csináltam neki. Pontosabban most még csak összerakom, és majd vacsira sütöm. Meg muffint is csinálok. Tegnap kaptam sütőformát hozzá :)

hofeherke
 
 


Mara: jó évfordulózást estére!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibe,

Köszönöm szépen, ez tényleg nagyon részletes! Elmentettem! :D

Mara,

Kellemes estét! :wink:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Köszike! Remélem ma nem túlórázik a párom és időben hazaér. Az éjjel 5-nél abbahagytam a számolást. Azt hiszem kb ennyiszer hívták, hogy valami gáz van bent. Ma biztos sok dolga van. :roll:

hofeherke
 
 


Na de kérem mi ez a nagy pangás? CSak én vagyok leány (na jó asszony) a neten? Itt szakad az eső, már megint. A vacsim összerakva a hűtőben pihen, most csinálok magamnak egy gyors ebédet...

Azon gondolkozom közben, hogy mikor melíroztassam ki a hajam. Annyira őszülök, hogy lassan már vén banyának látszom, viszont allergiás vagyok a festékre, így csak a sapkás melír jöhet szóba. Most épp két vágás között vagyok, és nagy a csábítás, hogy ne várjam meg a következő hajvágást.... :roll:

hofeherke
 
 


Na jó! Feladom... Majd délután visszajövök, hátha akkor többen lesztek!

hofeherke
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: