Új privát üzeneted érkezett!

Norkának,Nóri babának BOldog Névnapot utólag is!!!

Csakegy
Gratula a 2. puncishoz,nem irigylem apákátokat :lol: ..a babakocsi nagyon szupi!

Hunci
Miújság veletek??KisHunci??

CIkk:
Az éjszakai ébredés és a kisgyermek igénye arra, hogy szülei szeretettel álomba kísérjék tehát nem egy rossz szokás vagy viselkedési minta, amiről le kell nevelni őt, hanem a biztonságos szülő-gyermek kapcsolat jele......aha csak mikor a gyermek 8. kell éjszaka ,a fejemből kisem látok,vhogy nem ez jut eszembe... :lol:

Demmiképp se vonjuk le a tanulmány alapján azt a hibás következtetést, hogy az a gyermek, aki már kiskorában is hosszan képes aludni vagy egyedül elalszik, az nem kötődik biztonsággal a szüleihez."...még jó!! :lol:

Monee
Pihi ezerrel,vigyázz magadra!!!

Babancs merre vagy??????

na mentem

pussz
Vendég

Elfelejtettem

Rambóka
Köszi a választ,akkor bizom h kinővi ill. megtanulja a dolgokat :roll: :lol:

Nálunk is igy volt,bármi baja lett Mironnak,elesett,leesett én voltam a hibás,,,bevezettem h hétvégén mikor főzők ő viszi le a játszótérre,rájött hiába áll mellette akkor is megtörténik a baj,,,azóta már nem vágja a fejemhez :wink: :)

csók
Vendég

Lányok: Jó találkát! Aztán meg ne ázzatok ;) Irigykedem :)

Monee: Azt írom, hogy meddig evett: Ha 5 percet, akkor tudom, hogy 1 óra múlva kel újra enni. Ez nagy melegben, nap közben szokott előfordulni. Ha 10 percig, akkor 2 órát simán kibír, ez nap közben van, illetve este, ekkor sokat fog aludni. Van még 15 perces szopi is, ez nagy ritkán van este, ilyenkor is jó hosszú alvása lehet számítani. Szerencsére nyammogni nem nagyon szokott a cicin, tehát ezek az idők mind normál szopira vonatkoznak... ;)
Csütörtökön megyünk az 1 hós dokilátogatásra, kíváncsi vagyok mennyit hízott Bence, asszem az 5,5 kilóhoz fogunk közelíteni ;)
Kinőtte a legtöbb ruháját, momentán mindössze 3db rugi van, amit ilyen időben rá tudok adni :roll: Hétvégén kaptunk szerencsére rengeteg utánpótlást nagyobb méretekből, most mosom éppen, talán délutánra lesz már hordható is. Reggel összefostuk az egyik hosszú újjú-talpas rugit (köszi Pempers :evil:), ebből volt még egy, az most a gyereken van. Ha most is kifolyik a pelusból a cucc, akkor nem tudom, mit adok a gyerekre :twisted: Az egyik rokon hozott "jó kis" Pempers pelust, persze Jumbo pack-ot... Megtanultuk, hogy ilyet soha többet. Majd Huggies (éjjelre) és Tesco pelus (nappalra) lesz a befutó... Ja meg a DM-es BabyLove vagy mi... Ezek a gumírozott derekúak, úgy tűnik, nekünk ez lényeges :roll: Egyébként döbbenek: 62-68-as cuccokat tudok ráadni Bencére :shock: Hihetetlen...

Istenem, mily felüdülés ez az idő! Esküszöm most imádom, hogy ilyen esős az idő. Ha eláll, megyünk egy jó nagyot sétálni... Bence nézelődött egy órácskát, jól megtöltötte a body-t, pelus és ruhacsere után pedig alszik. El tudnám ezt az időt (ha ennek köszönhető) viselni egy jó darabig :twisted:

Kép

Kép
bettica

sziasztok

Úgy szakadt az előbb mintha dészsából öntötték volna,az autók ablaktörlő lapátja sem bírta szerintem.

Hunci én tudom ,hogy 6 hóig lehet beadatni azrota elleni oltást,múltkor amit küldtek papírt le volt írva benne minden szépen.Csakegy miatt írtam,ő írta ha majd közösségbe viszi Lillát,akkor l beadatja majd a rota ellenit is.

Bettica örülök hogy Bence ilyen jó alvó,tartsa meg jó szokását!!!! :D

Kép

Kép
lecso

Jah, jut eszembe... Esetleg maradt valakinek met-je, amitől szívesen megszabadulna? El kellene mennem a házidokkerhoz, hogy írjon fel, de szabin van. A helyettesítő doki meg nem biztos, hogy felírja (a sajátom sem fogja valszeg, de ha azt mondom neki, hogy már rég óta szedem, talán rá lehet majd venni :roll:). Bármilyen kiszerelés jó, mondjuk 500-assal jó lenne indítani... Ne kövezzetek meg, de muszáj taktikáznom :evil: Lassan jó lenne újra elkezdeni szedni... :roll:

Kép

Kép
bettica

Bettica!

Hát sz@r ügy. :D
Basszus, Bence szép nagy baba már! Öcsém, ha az enyém is ekkora lesz, nem fogok tudni mit adni rá, mert 56-62ig szereztem be egyenlőre neki a ruhatárat. :shock: Az viszont szupi hogy van ruha utánpótlás, nekünk nem lesz (remélem!). Időben résen kell lennem ha kezdi kinőni majd a manócska a ruhákat. :)
Oké, mostmár értem a táblázatod, jó ötlet, csak mire oda kerülünk el ne felejtsem! :D

Nekem van 1000-res metem. Köll?
Ti nagyon rendesek vagytok, de én most momentán úgy érzem, hogy a hátam közepére sem kell a gyógyszerszedés nekem, úgyhogy egy darabig asszem passzolom a témát. Közvetlen kistesót úgysem tervezünk. Még. :lol:

A pelust dobd fel a Teszveszre, lehet hogy valaki elviszi Tőled. Az árán meg tudsz venni olyan pelust amilyet szeretnél.
Tényleg jó a tecsós pelus? Ez ugye az a verzió ami 4 kilótól kezdődik?

Király ez az idő, csak a szél ne csapkodná mindig más felállásban az ablakokat. :roll: Annyira el szeretnék menni valahova, de a Párom nagy lelkesen reggel elvágtázott dolgozni, uh megint egyedül vagyok. Kezd ember hiányom lenni... hozzánk sosem jön senki, ha én nem megyek akkor aszalódhatok egészen nyugodtan egyedül. :?

Ella!

Passz. Vedd be ha jobb tőle, az okos lányok tanácsára általában késő délutánig kell várni. :wink:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee: Megy a pü... :)

Ella: Én is passzolom a kérdést... :roll: Azért ez nem egy fájdalomcsillapító, hogy max nem használ, szóval ezzel pont emiatt óvatosabban kell bánni, nem véletlenül receptköteles...

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Nóráknak utólagosan én is névnapot köszöntök, boldog névnapot!

Ella miért hagytad abba a pm gyógyit? Vagy doki mondta?Valicskóhoz jársz?
Kérdésedre semmi okosat nem tudok válaszolni :(

Bettica a pelus és ruha gond itt is ismerős..örültem ha a látogatók ruhát hoztak mert volt hogy 3db rugi volt itt is használható :lol:
A vásárlást szeretem csak a méretekkel vagyok gondban 3-6hós ruhákat veszünk a tescóban 62 méret felett már nem tudom hol járunk :?
Tescos pelus jó? vagy dm?? Azt gyakorlatból és fiús anyukáktól tudom,hogy csak gumis derekút használhatunk :lol:

Monee a szülés után kapsz csomagot és abban van könyvecske amibe írhatod az etetési adatokat,ha mérlegen mérsz akkor azt is tudod mennyit evett (nekem jó ,nem idegesít.. nappal méregetem este 1-2 alkalommal...van hogy reggel 180 eszik és délben sír a kajáért, este 80-at és mégis 5-ig szundít )
Metet én sem szedem, nem is tudom mikor kéne kezdeni....

Rambóka és mások köszi az oltásos infókat!!
Apukák pedig igazságtalanok ha anyát hibáztatják a gyerek eséséért főleg ha kismami!
Ella jól lekezelte a problémát :)

Anyooo szééép pocak!! Szobácska és lányod is! készül a tesó fogadására.
Pocakok láttán én is akarok megint kismami lenni, már értem, hogy a másodikra szinte jobban vágyunk mint az elsőre.

Kir :cry: , édes kis pofi a lány, teljes gyógyulást neki!!!!!!!

Csakegy különleges járgány :)

Mona anyósainkat azt hiszem így kell elfogadnunk :roll: ... szeretetből csinálják csak nekünk sok (ma reggel szopi után volt itt és többször felvette a gyereket mert ő úgy látja a kisfia büfizni akar, csak engem zavar hogy az övének hívja vagy nektek is így beszélnek a nagyik? )

Jó talit a lányoknak!!!

Képzeljétek az apukás altatások után tegnap értünk oda,hogy ha álmos nem jó neki a kezemben (pár percig dédelgetném,hogy elpilledjen) ha leteszem a kiságyba elterül nézelődik és szó nélkül elalszik :D délelőtt most alszik másodjára pedig a szopi következne :roll:

szép napot
Vendég

Csakegy, 1x tettél fel képet egy karámról...az érdekelne mert jobban elférne mint egy járóka, de
1, hol lehet kapni
2, nem szedi szét?nem borítja magára???
Vendég

Sziasztok!

Mondjátok, hogy ne essek kétségbe, amiért nem érzem még mocorogni a babát ! Már elmúltam 17 hetes. Mikor fogom érezni, hogy lakik odabent valaki ?? :shock:

tyche

Tyche!

Az előbbről már lemaradtál... így marad az utóbb. Ha első fali a lepényed, akkor ilyenkor még szinte teljesen beborítja a méhedet és az is gátolja hogy érezd a babát.
Ugye Anyooval mi most a szeptemberi babás topikban nyomulunk. Én első babásként hátsó fali lepénnyel a 16. hét körül kezdtem el érezni hogy mintha mocorogna, de volt olyan csajszi is aki csak a 22. hét körül kezdte el ugyanezt érezni.
Ez egyáltalán nem jelent semmit még, hogy érzed-e most vagy sem. Ha nagy lesz, akkor lesz jelentőssége, hogy mocorog-e, úgyhogy semmi okod a kétségbeesésre. :wink:

Ha beindul, akkor meg majd győzöd lebeszélni róla, hogy ne dugja ki a lábát az oldalodon, vagy ne nyomja a hólyagod, mint a gázpedált. :lol:

Minden rendben lesz! :D

Monee

monee85

Tyche, ne ess kétségbe! Alkattól is függ, hogy ki mikor kezdi el érezni a mocorgást ;) Én elég vékonyka vagyok, úgy hogy én a 17. héten már éreztem valamit, de határozottan csak a 20. hét körül (akkor érezte apa is meg legelőször ;) )
Szóval nem vagy elkésve, pláne ha picit több a zsírréteg a poci környékén, akkor még a 20. hét után is bőven belefér :)

Kép

Kép
bettica

Tyche!
Én a 21. héten éreztem először egyértelműen. És minden oké volt.

Ruha téma: csak mosolgok a gondjaitokon! Hihi mi most nőttünk bele az 56-os rucikba. És van belőle rengeteg.

Pusszancs!

Gina
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a dícséreteket! :oops:

Norkának, Nórinak boldog névnapot utólag!!!

Monácska, habtapilapot én is imádom! Amellett, hogy szép színes, annyival melegebb érzeted van tőle mint egy szőnyegtől! Télen sincs para hogy megfázik a gyerek a földön ülve...
Én azt csináltam, hogy az apró részeket kiszedtem belőle - mint látszik, hiányos is kicsit :P - és amíg kicsi volt Dorka, építettem belőle "házikót" is neki.
MOst láttam az auchanban 1000 forint körül csomagját és elég nagy mintásak voltak. :wink:

Talizósok, ugye nem áztatok el?! Iszonyú idő volt itt délelőtt, majd mutizok egy képet is!

Tyche, ne izgulj, első babánál később érzed - Dorkával a 20. hét körül mondtam biztosra, hogy ez már ő. Van még időd bőven!!!

Monee, igen, elég pici a gyerekszoba, sokáig sakkoztunk, hogy beférjen minden rendesen, ajtót kellett megfordítani, stb. De szerencsére mindennek van helye, csak a most még a kiságyban csücsülő óriás macit fogom anyuékhoz elküldeni "nyaralni" addig, míg nagyobb lakásba nem költözünk :twisted:
festéssel, hígítóval szerintem is óvatosan!!!! Macskás történetedet elképzeltem és nagyon jót derültem rajta! :lol: Szerencs hogy a maccsnak nem lett semmi baja!

Kincs, mi is beadattunk Dorkának szinte mindent amit lehetett, eddig egyedül a kullancs elleni maradt ki, de lehet hogy télen azt is meg fogja kapni.

Bettica, irigylésra méltó, ennyi idősen így átaludni az éjszakát! Nagyon ügyes Bence!!!
És hihetetlenül hatalmas! :lol:
Pelus. Pampers nekünk sem jött be, állandóan kifolyt belőle minden :? :roll: Mi a Liberonál maradtunk, majd később a dm-esnél. Most is Liberoval fogunk kezdeni Kistesónál - igaz, az is csak alsó határon teljesen megbízható, mi azt tapasztaltuk, hogy ha folyik, akkor váltani kell nagyobbra.

Csakegy ,gratula az újabb puncishoz! :lol:

Anyós-téma. Lányok, örüljetek kicsit neki, hogy nagymamák ennyire imádják az unokájukat! Én ezért irigykedem kicsit, mert az én anyósom pont a másik véglet... Ha ott vagyunk akkor sem nagyon foglalkozik Vele és jó ha egy évben 2x eljönnek, de inkább 1x....

Szerencsére anyukám rajong Dorkáért és ez nekem egy percig sem volt terhes soha! Pedig fél évig ott is laktunk nála. És a fél rokonságom is ott lakik a szomszédban, így keresztanyám és nagymamám is mindennapos vendég volt akkoriban nálunk. De én soha nem bántam, hiszen Dorka volt az első pici baba a családban érthető volt hogy mindenki őt imádja.

Persze ha nagyon bele akartak szólni, hogy mit hogyan csinálok akkor kinyitottam a számat. Nem kell félteni, elég nagy a pofázmányom, helyretettem a dolgokat és szépen el is fogadták, hogy mivel én vagyok az anyja, úgy nevelem őt ahogy én gondolom.

És a gyerkőcöknek kell a nagymama! emlékszem rá, milyen jó volt nagymamámnál gyerekkoromban! anyu szerint amikor kicsi voltam, úgy kellett hazacsalogatni :lol:

És az ígért kép a ma délelőtti időről:
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Bettica!

Van 2 doboz 500as metem. (2011.jan. lejárattal)
Az egyik dobozból hiányzik 5 szem. Szólj ha kell, szívesen megválok tőle.

Kép
babancs

És egy Kismami lista!

Finiselők:
Monee 32+1
Anyoooka 30

Huszon hetesek:
Norka 26
Szakmáriné Kati 21+6
Rambóka 20+5

Tizen hetesek:
Csakegy 19+2(?)
Czinkeb 18+1
Tyche 17
Zsizsik 10

Friss kismami:
Apple 8+1

Kép

Kép
anyoooka

Kicsit visszaolvastam..

Anyooka!

Csodaszép a gyerekszoba, olyan édes kis kuckó!
A pocid is szép formás!

Ella!

Olvastalak. Sajnálom, hogy nem vagy jól. Ez a remegés, szapora pulzus, hőintolerancia erősen a pajzsmirigy-túlműködésre utal. Amikor anno abbahagytam csak úgy a gyógyszert, nekem egy hét alatt már elő is jöttek a tünetek. Szerintem vegyél be Betalocot, majd sürgősen keresd fel a dokit, amint lehet hozzá menni. Izotóp-kezelésen nem gondolkodsz?
Néha nekem is szapora még a pulzusom, de akkor bekapok egy kis homeopata nyugtatót, aztán már le is ment..de ez már nem a pajzsmirigytől van.
Jobbulást kívánok, vigyázz magadra!

Kép
babancs

Babancs, Monee: Nagyon szépen köszönöm. Ezekkel már elleszek addig, míg sikerül dokihoz jutnom és hivatalosan is megszereznem... Tényleg nagy segítség...

Nem túl kellemes téma, de muszáj kérdeznem:
Most vagyok ugye a szülés utáni 4 héten túl. Most kezdett el másabb lenni a folyásom és hát mit szépítsem, nem túl virág illatú. Ez normális vagy mindenképpen meg kellene mutatnom egy dokinak? Gondolkodtam, hogy Canesten kúpot beszerzek és 3 nap alatt megpróbálok javítani a dolgon... Dokihoz úgy is csak pénteken tudnék leghamarabb menni, mert akkor rendel a régi dokim...

Nem akartam, de csak megnéztem annak a kislánynak a történetét. Jaj istenem, annyira szomorú... :( Nagyon szép a kislányka, azok a szőke fürtök :roll:

Kép

Kép
bettica

Lányok köszi azért!

Babancs

igen,tudom h ezek a túlmüködés jelei.a gyógyszert orvos utasitására hagytam abba ,nem magamtól,,bár nem értettem miért,nem volt jó az eredményem,,, de nem én vagyok az orvos :roll:
Nem tudom mit mond majd,mert elvileg ennek magától el kéne múlnia,,,
Betalocot vettem be,holnap meg értekezünk!
Köszike
Ti hogy vagytok????Magadról nem irtál?????Domi????

Kincs
Breyer dr.nő nem Valicskó

MEgyünk dokihoz Miron úgy veszi a levegőt mint egy tüdőbeteg,,,itt a párás idő fulladunk ezerrel! :x :?
Vendég

Ella: Mironnak jobbulást!

Babancs, tényleg nem is írtál magatokról semmit... :(

Kép

Kép
bettica

Köszi az érdeklődést, mi jól vagyunk. :)
Nekem nagyjából jó a közérzetem a műtét óta, a kontroll teljesen jó eredményeket mutatott, talán letudtam ezt a pajzsmirigy-mizériát. :roll: :)
Domi ügyeskedik, oldalazva lépeget az ágyak, bútorok mentén. Már felmászik az ágyra is, a lejövetel viszont elég bajos. :twisted: Még járok vele dévényes masszázsra, de állandóan ki akar ugrani a masszőr kezei közül. :lol:
Elég szépen megnőtt, 80 cm és 9,5 kg. Étvágya jó, már 7 foga van.
Eljött velünk Horvátországba is. :) Nagyon jól éreztük magunkat.
Szóval velünk minden ok.

Pár kép a nyaralásról:

Kép
Kép
Kép

Kép
babancs

Lányok!!!!

Jó tanács, nem gagyi:
A mettel óvatosan, azonnal apasztja a tejet! Saját, nem túl régi tapasztalat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tehát vagy szopi, vagy met, vagy rengetegnél is több tej, amiből nem baj ha apad!!!! Vagy hatványozottan és kiemleten figyelni arra, hogy totálisan le legyen ürítve a melle, tehát fejnifejnifejni!!!!

LEcsó!
TEjci rendben van?? Ebben a melegben állandóan a cicmen lógna Nóri................ Aztán meg végig hányja az 5. baodyt is amgán, és bele a hajamba. :( Úúúúúútálom a szagát........... Mármint a bukott anyatej szagát!

Betttica!
A folyás szaga nem jelent semmit. Sajnos a meleg miatt is lehet ilyesféle gondod, tudod, hamarabb bomlik........... Bocsi, nem túl guszta, de ez van! Odabent még van egy sebhelyed, ebből még sokáig jöhet trutyis izé......

Babancs!
Domi fantasztikusan ügyes!!!!! Teljesen a korosztályával halad!!!!! Örülök, hogy sokkal jobban vagy a műtét után! Végül is hálistennek, ez volt a cél! Hol voltatok Horvátországban? Nagyon szép szőke herceged van ám!!!!!!!!!!!!!

Kincs!
A tescós pelussal nekem mostanában akadnak gondjaim, nem tudom miért, de kifolyik cefetül.
Huggies, Libero a legjobbak!
Baby Love és a Rossmanban is van valami, az is nagyon jó!!!
Pampers már az első alakalommal sem volt jó, és mostanában valahogy nem jön be a tescós sem, pedig eddig nagyon jó volt!

Anyóm!
Tudom ám, hogy igazad van!!!! Hidd el, hogy egy hete nem votlak otthon és könnybe futott a szemem, mikor láttam, ahogy repül a lépcsőn lefelé a fályós lábaival, derekával Nórihoz!!!! Csak mindenáldott nap nagyon nehéz velük, túlontúl önálló vagyok, és persze öntörvényű is!!! Sokat változtam ám már, és dolgozom is még rajta....... Néha fojtogat ez a szeretet..........

Ruhák: khm............. Szóval nálam az a helyzet van, hogy nagyon túlvásároltam magam...... Van olyan rugi, amit úgy nőtt ki Nóri, hogy nem volt rajta....... Mentségemre legyen mondva, hogy teszvesz és vatera a beszerzési helyek, nagyon olcsón, de azért mostanában óvatosabb vagyok!!!
Nálunk 68-as ruhácskák mennek, lassan kezdjük a 74-seket!

Akkora vihar volt erre........................ Letarolta a 4-es utat fullra, és Monor szélét is, felborított egy rabszállító autót, pont akkor mentem Dimetékhez, álltunk a nagy esőben a busszal, mert le volt zárva az út! Szóval nagyon kalandos volt!!!! :)
Aztán rájöttem, hogy muszájos lesz beszereznünk egy könnyebb kiskocsit, mert ezt a 13 kilósat+Nóri 7 kiló=20 kiló nem tom egyedül a lépcsőkön cipelni!!! Persze ez csak akkor kell, ha mehetünk majd még máskor is Dimetékhez!!!!! (Hihihihihihihihi meghívattam magam figyelitek????? )

Lilla fantörpikus!!! Zsuzsmus és Nóri nyügicék voltak, bezzeg nem aludtak éjjel és dajkálni kellett sejhajukat ezerrel!!!
Ittunk finom házi málnaszörpit, ettünk túrógombit! Minden jó volt.......................... Az anyukák engedélyével majd teszek fel a kicsikről fotókat!!!
Vendég

sziasztok

Monácska köszi a kérdésed ,úgy néz ki hogy visszaáll a tejcsi mennyisége.Sőt még fejni is tudok minden kaja után 20-30-40-50ml-t.Örülök neki nagyon!!!!!!!!!!!!!! :D Iszom a tejsavó lötyit,már rendesen szeretem+2-3 napja elkeztem sörözni :wink: .Iszok Radler (1,4%V)sört,ami fele sör,fele bodza vagy citrom üdítő ital,így nem olyan rossz az íze,mert a sima sör BRRRRRRRRR :wink: .Na meg a barátnőm ajánlott egy alkoholmentes sört,heinekent.Van belőle citromos+almás ,NAGYON FINI,szerintem sörre nem emlékeztető íze van,inkább üdítő egy kis grapefruittal.

Babancs örülök hogy minden rendben a műtét óta,aranyos nagyon Domi!

Anyó szép babalak!!! :D A szoba is +a pocak is!!!!!

Met?Én amíg szoptatok nem szedem,nincs is senki aki felírná nekem :roll: .De várom majd hogy elkezdhessem(persze csak szoptassak jó sokáig),mert akkor talán a súlyom is csökken majd.Tavalyhoz képest van rajtam 8kg,igaz tavaly előtthöz képest viszont -8kg :wink: Diétázni kellene,de mi az a diéta :oops: :roll: ,mostanában már gondolni sem merek rá,mert csak lelkiismeretfurdalást okoz.

Na megyek,mert még nem is tusoltam.Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
lecso

gyertek, gyertek máskor is!!!
finom a szörp, és te nem is ittál!! igazán jó vendégek voltatok, nem ittatok, nem ettetek-csak keveset- :D legközelebb tessék többet enni-inni.
kv hat még???? :D :wink:
ahogy elment mindenki zsuzsi beájult, aludt 40 percet. aztán duhajkodott a szomszéd kisfiúval :)
evett lecsót vacsorára. nyomjuk a tojást. rem. semmi baj nem lesz.

fotókat először küldd át, cenzúrázom :lol:

domi nagyon szép és nagyon ügyi már!!!!!

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Ma itt bolondokháza volt!
Délelőtt már végül visszatettem a dedet az ágyába, mert annyira bal lábbal kelt, h. olyan szinte nincs is! Folyamatosan vinnyogott és semmi nem volt jó. Szétkapta a lakást, előrámolta az összes játékát, de csak dobálta őket meg saját magát is verte a földhöz, időnként önveszélyes volt, de mindenesetre hiperidegesítő.
Én szarul aludtam, Kistesónak sehogy sem volt jó, nem hagyott aludni.
Úgyhogy reggel hisztis anya randizott hisztis gyerekével! Jobb h. nem hallottátok, h. mennyit üvöltöztem vele! :oops:
Enni sem akart semmit.
Délután rettenetesen fújt a szél, kimenni sem lehetett, aztán este 6-ra ideért a vihar végre.
Nem tudom milyen éjszakánk lesz, mindenesetre most inkább megyek és levízszintezem magam, még a gép előtt ülni sincs kedvem! (ez pedig már nagy szó! :twisted: :shock: )

rambóka

vasalnom kellene....
holnap megyünk barátnőmhöz, aki az istenhegyi út mellett lakik. kocsival. izgi lesz. remélem odatalálok......

Kép

dimet

rami, itt is necces volt a nap!
jó pihenést, remélem gergő kifáradt eléggé a hisztiben és alszik:)

Kép

dimet

[quote="dimet"]
kv hat még???? :D :wink: quote]

Nekem igen!
Bezzeg uram húzza a lóbőrt! :wink: Ahelyett, hogy csinálnánk valami finomat! Na, mindegy! Megyek lassan én is!

Nem ettünk, nem ittunk, mert nem voltunk éhesek, szörpit meg iszok itthon eleget! Nincsen benne semmi csúnyaság, icipici cukor, de se tartósítószer, se festék, se semmi!!! Ihatja Zsuzsmuzs is bátran!
Küldöm a fotót meózni! :)

Mennyé vasalni!
Vendég

csakegy, te az ebay-en néztél már körül? bassz...iszonyat jó lego primo-k vannak, iszonyat olcsón...ah..nem is fájdítom a szívemet!!!!!!!

Kép

dimet

megyek..... :? :roll:

szörpi tényleg jó. zsuzsi meg issza a vizet :) oksa, megkóstoltatom vele!!! :)

Kép

dimet

Sziasztok!

Tegnap elkészült a komód, rácsavarozódtak a kapaszkodók is. Jó lett, nekem najon tetszik, rakok majd képet róla, csak előbb le kéne fényképelni. :)

Aztán bepakoltam a babaruccokat. Akkora csalódás ért, hogy még mindig nem térek magamhoz. :roll: Nincs elég újszülött ruhája a gyerekemnek, pedig nekem már így is lelkiismeretfurdalásom volt a sok vásárolgatás miatt!!!
56-osból van egy valagra való body, ami jó, mert nem kell naponta mosni őket. Viszont szinte semmi másunk nincs. 1 pizsinek való frotír rugi, két itthoni pamut rugi, 2 plüss rugi, 2 pamut nadrág, 1 póló és egy pulcsi lett az eredmény. Basszus. :evil:
Az összes többi motyó mind 62-es, ami ugyan nem baj, de addig is fel kell öltöztetni a gyereket valahogy. Szóval a végső következtetés az, hogy annyira óvatos voltam az újszülött cuccokkal, hogy nem is vettem szinte semmit, viszont 62-esből előre jól bekészültünk, semmi sem kell már.

Irány a Teszvesz, aztán a védőnő.
Jövök még!

Monee

monee85

Helloka!

Köszönöm a nyugtató szavakat, így majd türelmesebben várom, hogy mikor jelentkezik :) És nézzétek mekkora pocakom lett :roll:

Kép
Kép

Most pedig belevetem magam a fürdőszoba és a wc takarításába pffff :?

Mindenkinek szép napocskát!

tyche

sziasztok

egykezes

tyche :shock: nem semmi poci
egyéni,hogy ki mikor érzi :!: ...én hamar éreztem a matatást 16.hét

rambóka hogy aludtatok :?: ...gergőt hisztizni csak édesen tudom elképzelni

babancs szépek vagytok

lányok fürcsihez érdemes biztonsági fürdetőt venni :?:
8kilóig írják a macikat nekünk az már csak 1kiló...viszont a pancsolási idő a derekam miatt lassan rövidül..más megoldás :?: :?:
széket már próbáltam,kényelmetlen.rövid a kezem :?
Vendég

Sziasztok,

Tyche, ez a fekvős fotó....... :shock: :lol: tényleg olyan, mintha lenyeltél volna egy sárgadinnyét egyben..... hihi.....ne haragudj, remélem, nem sértődsz meg, de halál aranyos !!!! :lol: :lol: Az álló képed meg megdöbbentett, mert nekem is ekkora a pocakom, csak én éppenséggel 10+3 napos vagyok...... a magyarázat egyszerű: volt/van háj a pocakomon, az eleve növeli a nagyságát, és azért lássuk be, ez a 3. terhességem..... jóóóóóóól ki vannak nyúlva az izomok, meg a mittudoménmi..... na mindegy.

Dimet, Mona, irigyeltelek titeket tegnap a tali miatt...! Biztosan jót dumáltatok !

A tegnapi nap tényleg rémes volt, szerintem a frontok megbolondítottak babát, anyát, apát. Nálunk apa volt hisztis. :roll: Mi meg Eszterrel néha egymásra néztünk, aztán legyintettünk, hagyjuk békén, majd lenyugszik....

Ma megyek UH-ra a kórházba a dokimhoz...... annyira f.....sok, hogy mit fog látni....ugye nem múlhat el csak úgy egy terhesség.... :roll: Remélem, ott lesz a baba és rendben lesz. Nem bííííííírom én ezt az idegbajt, basszus.
zsizsik

Sziasztok!

Nagy szükségem lenne METFORMINRA! Sajnos az orvosom ( 1 hónap szabin van)elfelejtett receptet írni. Kérném aki tud segítsen,recept is érdekelne!

Köszönöm szépen!

privi!!!!
sydney

Zsizsik :) Nem múlhat csak úgy el :wink: Nagyon várom a híreket, de tuti örömködve jössz majd !!!!

Babancs, nagyon jóképű Domi, már igazi nagyfiú :wink:

Tyche, a fekvős kép nagyon tuti !

Rami, hogy telt az éjszaka ?

Én reggel voltam UH-n, csütörtökön mennem kell vissza mert a 12 cn-on még csak 11x13 és 13x15-ös tüszőim vannak. (napi 1 closti)
Egyébként meg megint görcsösen fáj a bal oldalam. Nem tudom ez bél -baj vagy más, de már unom.

Tényleg, aki hólyaghuruttal küzdött, a vizeletnek más szaga van olyankor ? (nekem sajnos 2 napja érdekes szagú, de nem kell gyakrabban pisilni,viszont kicsit csíp...) ahhhhh
mniki

Kincs, már ne vegyetek olyan macit, azt jóval hamarabb kellett volna, helyette ajánlom az együttfürcsizást, mi ilyen idős korban kezdtük el , csodás érzés!

Tyche :shock: én 23. héten éreztem, alkattól függ, ki mikor!

Anyó pocak nagy, szoba gyönyörű!Dorka várja már a bébit???

Zsizsik minden okés lesz!

Dimet jövő kedd pl????
Vendég

Hello!

Zsizsik!
Ez tetszett..hehe, elmúló terhesség. Naná hogy minden rendben a pocaklakóval!!!

Babancs!
Szuper ügyes a fiad, a fotókon pedig látszik, hogy milyen ennivaló. Örülök, hogy te is jól vagy.

Tyche!
Szép a pocid. Mutatós kismami lehetsz.

Anyoka!
Csini kismami vagy te is. A babalak nagyon édes lett! A gombás lámpa nagyon tetszik! Látom Dorka már gyakorolja a babázást. Édeske!

Monee!
Te pocid láthatjuk?

Kincs!
Nekünk van biztonsági fürdető, 3,5kg-os babának jó. Imádja. De 7kg-osnak már nemtom érdemes-e. Inkább irány a nagykád.

Szisztok!

Gina
Vendég

+a
Vendég

Sziasztok!
Nórák Boldog névnapot!

Rambóka!
Köszi a tippet (hordozó ügyben)!! A karabínert egy táskáról szedtem le. De elgondolkodtató amit írtál.

Monee!
Az a piros zippes rész a hordozón nem zseb, hanem bővítőként lesz szerepe. a két patent "bugyirészt" zár, ha pici baba van a hordozóban. Szóval innen koppintottam az egészet:
http://www.manduca-baby-carrier.eu/mand ... ature.html

Tyche!
Hamarosan érezni fogod a babátokat! :D

Zsizsik!
Minden rendben van odabenn!!!

Kép
lara26

Sziasztok!

Zsizsik! Nekem is minden UH előtt gyomorgörcs, meg hasonló gondolataim vannak. Várom a jó híreket! Mekkorát nőttetek?

Niki, én ilyenkor Urogint szoktam inni. Szokott segíteni.

Tyche, jó a fekvős kép!

Rambóka, remélem sikerült kipihenni magad.

Babancs, szép kisfiad van!

Megemelkedett a progim 81nmol/lra. Tudom ez még mindig alacsonyka, de én ennek is nagyon örülök.

Csajok, h lehet a metet 2 hét alatt 850 ről 0ra csökkenteni. Mondjuk még nem aktuális csak az MMben azt mondták, h a 10. héttől felezzem aztán a 12.héten cukorvizsga. Csak az a bajom, h nem vagyok benne biztos, h le akarok állni a mettel. Vhogy biztonságot ad. Persze vmennyivel csökkenteném, de nem szeretném elhagyni.
Ti hogy csináltátok? köszi
apple

apple, örülök a progidnak!! rendben lesz itten minden :)
én is fokozatosan csökkentettem, de végül napi 500 mg-ot szedtem. úgy éreztem,hogy ennyi elég. próbáltam betartani a diétát. nagyjából....amit megkívántam ettem, de feleslegesen nem kajáltam. a végefelé igen :oops: :D
nem hiszem,higy abba kellene hagynod, de ez a te döntésed.

Kép

dimet

Sziasztok,

megvan a babszem..... nem múlt el. :lol: :lol: CRL 29 mm, doki szerint napra pontosan akkora amekkora kell legyen. Szive rettentően dobogott, Eszter is bejött velem, nagyon tetszett neki !
Javasolja a méhlepény biopsziát, az előzményekre való tekintettel, de mivel hátsó fali a méhlepény, még várnunk kell hogy nőjön kicsit, és akkor vesz majd mintát. :?
Tudom, hogy hülye vagyok, tudom, hogy jóra kell gondolni, mert a hülye önmegvalósító gondolatok, meg minden. De azt hiszem, én 2005-ben olyan sokkot kaptam, mikor a fiam betegségét megtudtam, hogy per pillanat minden UH előtt azt gondolom, hogy most fogom megkapni a sokkot megint, tuti hogy baj van vele, tuti hogy őt is elvesztem, készitem a lelkem rá gondolatban..... :shock: :? :cry: Na így sikerült elérnem, hogy mire bejutottam a dokihoz, remegtem mint a kocsonya, és igazán nem is tudtam felszabadultan mosolyogni, hogy babszemke jól van, hazajöttünk és úgy zokogtam a férjem vállán, mint egy idióta, ő meg nézett mint aki még nem látott hülyét.....annyira beparáztattam magam, hogy talán mostanra nyugodtam meg.....
Lányok, attól félek, hogy be fogok dilizni a terhesség végére..... lehet, el kéne mennem valami orvoshoz, aki a lelkemből kiírtja ezt a félelmet.... jaj nekem.
zsizsik

sziasztok

Apple örülök a jobb proginak!Csak szedjed a progipótlót és nem lesz baj!!!

Zsizsik!Boldog vagyok a babszemedtől!!!!!!! :D Mondhatom hogy nyugi,de ez a legkönnyebb,mást nyugtatgatni.A múlt évet én sem sírom vissza.Amikor megtudtam hogy babát várok reszkedtem a boldogságtól,majd azért remegtem hogy minden rendben legyen és már vártam is a végét!!!!!! :roll: Szétaggódtam az egész terhességet,DE MINDEN OKÉ VOLT ÉS NÁLAD IS ÍGY LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!Próbáld élvezni még azt a 29 hetet ami hátra van!

Kép

Kép
lecso

Ne haragudjatok, hogy nem reagáltam senkinek, de az előbbi csak kizuttyant belőlem. :oops:

Apple, nagyon örülök, hogy a progid feljebb ment, kitartás, már alig van hátra pár nap a 12. hét végéig, és utána fellélegezhetsz....annyira de annyira együtt érzek veled, hogy el sem hiszed. De azt szeretném gondolni, hogy együtt fogunk a terhesség végén nyögni és két nap különbséggel szülni....!
Mondd már meg légyszi mikor volt az utolsó mensid első napja, hogy lássam, mennyire vagyunk egymástól....

Ja, met szedése vagy nem szedése, nekem is sok fejtörést okoz, egyelőre 3x1000-ről lecsökkentettem 2x1000-re, nem tudom, hogy mennyivel merem még csökkenteni, de elvileg kellene. :roll: Nekem is biztonságérzetet okoz, valamint én valóságosan attól félek, hogy ha teljesen elhagynám, nekem bizony a súlyom is, és a cukrom is elkezdene száguldani felfelé.... azt hiszem, én végig fogom szedni, még nem tudom, mennyit.

Hunci, te végig szedted ? Azt tudom, hogy nagyon keményen diétáztál, de ez az a bizonyos saját magad által összeállított diéta volt, vagy a terhesség alatt valamilyen más, számolós diétát követtél ?
zsizsik

SOS kérdés:

Tele van mindkét karom/kezem tök pici kiütéssel... Csak a karom külő része/kézfejem, mintha kontakt allergia lenne de fogalmam sincs mi a fene okozatja... Aminoreggel fújom, az levitte valamennyire a karomról de mostanra már mind a két kézfejem apró kiütéses lett... Sehol máshol nincs ilyen...

Kezdek egyre idegesebb lenni mi ez.... plusz ugye terhesen azt se tudom mi a fenét kenhetnék rá.. (iszonyúan viszket...)
Vendég

iszok egy adag kálciumot...
Vendég

Sziasztok!

Tyche: Csini pocak ;)

Babancs: Tök jó, hogy végülis ennyire jól sikerült az a műtét. Tudom, mennyire rettegtél, hogy nem sikerül túl jól.
Édes a kisfiad :D

Gina, Lecsó, Lara: Hogy vagytok? Magatokról nem írtatok...

Zsizsik, Apple: Kaphatunk majd a hihetetlen babaszemekről egy UH fotót? Vonalzót is csináljatok majd ;) Rendben lesz minden ;) Kismamik :lol:

Csakegy: Én is ezt akartam javasolni....

Mniki: Holnap két szép tüszőt fogtok látni, nyugi :) Mindenképpen számolj be, hogy mi lett végül...

Kincs: Lassan 3 hónapos lesz KisKincs :D De jó... Szépen növögettek. A nagy kád jó ötletnek tűnik. Már Bence is nehezen fér el a kis kádban :roll: Mindig ki akarja magát nyomni a lábával, de ilyenkor meg a fejét ütné be :lol: Szóval figyelni kell nagyon. Már egy ideje apa fürdeti, mert én egyszerűen nem tudom biztonságosan megtartani.

Csakegyről jut eszembe... Bencén is vannak apró pöttyök (kis katica bogár :) ), de csak a fején, a hajas fejbőrén és a vállán, nyakán. Ez az a tipikus melegkiütés lehet? Viszont már nincs meleg, mégis megvannak még. Mennyi idő míg elmúlik (ha egyáltalán az)?
Ja és képzeljétek! Ugye minden reggel a kiságy végébe kucorodva találom a gyereket. Na a haját pedig a fejvédőn :lol: Feltűnt, hogy kopaszodik a drága, de csak a homloka lett magasabb :D Feltételezem, hogy ez is normális dolog, jót röhögtünk apával :) Most azon morfondírozom, hogy mikor mossam ki azt a fejvédőt :roll:

Kismamik, akik még adósak: Pocak fotót kérünk! Babszemekről is, ha van ;)

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Köszi a dícséretet!

Bettica!

Tegnap postára adtam a metet, írj kérlek ha megérkezett.

Készülődök, mert megyünk dévényesre.

puszi

Kép
babancs

Sziasztok!

Köszi a dícséretet!

Bettica!

Tegnap postára adtam a metet, írj kérlek ha megérkezett.

Készülődök, mert megyünk dévényesre.

puszi

Kép
babancs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?