Sziasztok!
Köszönöm szépen a dícséreteket!
Norkának, Nórinak boldog névnapot utólag!!!
Monácska, habtapilapot én is imádom! Amellett, hogy szép színes, annyival melegebb érzeted van tőle mint egy szőnyegtől! Télen sincs para hogy megfázik a gyerek a földön ülve...
Én azt csináltam, hogy az apró részeket kiszedtem belőle - mint látszik, hiányos is kicsit
- és amíg kicsi volt Dorka, építettem belőle "házikót" is neki.
MOst láttam az auchanban 1000 forint körül csomagját és elég nagy mintásak voltak.
Talizósok, ugye nem áztatok el?! Iszonyú idő volt itt délelőtt, majd mutizok egy képet is!
Tyche, ne izgulj, első babánál később érzed - Dorkával a 20. hét körül mondtam biztosra, hogy ez már ő. Van még időd bőven!!!
Monee, igen, elég pici a gyerekszoba, sokáig sakkoztunk, hogy beférjen minden rendesen, ajtót kellett megfordítani, stb. De szerencsére mindennek van helye, csak a most még a kiságyban csücsülő óriás macit fogom anyuékhoz elküldeni "nyaralni" addig, míg nagyobb lakásba nem költözünk
festéssel, hígítóval szerintem is óvatosan!!!! Macskás történetedet elképzeltem és nagyon jót derültem rajta!
Szerencs hogy a maccsnak nem lett semmi baja!
Kincs, mi is beadattunk Dorkának szinte mindent amit lehetett, eddig egyedül a kullancs elleni maradt ki, de lehet hogy télen azt is meg fogja kapni.
Bettica, irigylésra méltó, ennyi idősen így átaludni az éjszakát! Nagyon ügyes Bence!!!
És hihetetlenül hatalmas!
Pelus. Pampers nekünk sem jött be, állandóan kifolyt belőle minden
Mi a Liberonál maradtunk, majd később a dm-esnél. Most is Liberoval fogunk kezdeni Kistesónál - igaz, az is csak alsó határon teljesen megbízható, mi azt tapasztaltuk, hogy ha folyik, akkor váltani kell nagyobbra.
Csakegy ,gratula az újabb puncishoz!
Anyós-téma. Lányok, örüljetek kicsit neki, hogy nagymamák ennyire imádják az unokájukat! Én ezért irigykedem kicsit, mert az én anyósom pont a másik véglet... Ha ott vagyunk akkor sem nagyon foglalkozik Vele és jó ha egy évben 2x eljönnek, de inkább 1x....
Szerencsére anyukám rajong Dorkáért és ez nekem egy percig sem volt terhes soha! Pedig fél évig ott is laktunk nála. És a fél rokonságom is ott lakik a szomszédban, így keresztanyám és nagymamám is mindennapos vendég volt akkoriban nálunk. De én soha nem bántam, hiszen Dorka volt az első pici baba a családban érthető volt hogy mindenki őt imádja.
Persze ha nagyon bele akartak szólni, hogy mit hogyan csinálok akkor kinyitottam a számat. Nem kell félteni, elég nagy a pofázmányom, helyretettem a dolgokat és szépen el is fogadták, hogy mivel én vagyok az anyja, úgy nevelem őt ahogy én gondolom.
És a gyerkőcöknek kell a nagymama! emlékszem rá, milyen jó volt nagymamámnál gyerekkoromban! anyu szerint amikor kicsi voltam, úgy kellett hazacsalogatni
És az ígért kép a ma délelőtti időről: