Új privát üzeneted érkezett!

vera vigyázz magadra!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vera, legalább 10 embernél rákérdeztem!
Mindenki egyértelműen azt állította, hogy nem lehet a másik babáé.Még a vizsgálat előtt is megkérdeztem, hogy nem zavar-e be a másik baba, azt mondták, nem!Mondtam, hogy ha kétség van, inkább jövök később!
De azt mondták, jó lesz most...
Amikor kiderült, hogy sötét a magzatvíz, a genetikus doktornőnél is rákérdeztem...és amikor meglett a szomoró eredmény,még egyszer rákérdeztem...mindig azt mondták, hogy nem keveredhetett a magzatvíz, mert a másik babának már nem lehetnek élő sejtjei.
Még egy Pesti orvost is felhívtam, Ő is azt mondta, törődjünk ebbe bele, nincs mit tenni.Mert én szerettem volna még egy vizsgálatot.
Én marha, hittem nekik.

Hát, most már tényleg nincs mit tenni.
Vendég

Luca drágám!

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry:
Tudod mi is beszéltük annak idején, mikor mondtad, hogy barnás volt a magzatviz, hogy nem e a másik babáé volt, és nekem is azt mondtad, hogy a genetikus azt mondta lehetetlen. De kérdem én , ha nálunk laikusoknál ez felvetődik, a nagy diplomás idióta orvosoknak miért nem???????????????? Ők bármit megtehetnek??? Mik ők Istenek????????????
Vendég

Én éreztem, hogy ez van.A szívem megsúgta.Főleg, miután megszületett a baba, utána.Valahogy éreztem, hogy nem volt beteg.Bennem volt a kétség egészen eddig.És igazam lett.
De ha egyszer egyetlenegy orvos sem állt mellém ebben a témában, akkor mit tudtam volna tenni?
Vendég

luca verának igaza van!én is fognám a boncolási papírt az orra alá basznám/már bocsi/ és jol beolvasnék neki!!!
Tudom ez nem hozza vissza a babát de akkor is!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca, szörnyű dolgok ezek!!!
Szerintme én sem hagynám annyiban ezt a dolgot és meglátogatnám az orvost!!!
Ugye most váltasz dokit????

Nita!
Én már annyira nem bírom a várakozást, és belevágnék a babaprojektbe!!
Ti hogy vagytok vele??

Kép
szilvia80

És melyik orvost????????
Vendég

szilvi nekem se könyű főleg ha valaki látom hogy pozitívat tesztel!de akkor se kockáztatok akármilyen nehéz is!
eljön a mi időnk is!!!!!!!! :lol:
luca mindegyikhez amelyik benne volt!
Vagy legaláb ahoz aki nagyon mondta hogy ez van! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Igazad van!!
Fejed jobb már?

Kép
szilvia80

luca én már azon csodálkoztam hogy mondták hogy lehet nem lesz jó az eredmény mert ugye lehet belekeveredett a másik baba sejtjei és így merték állítani a dolgot. mindegyikhez aki benne volt vidd el és igen is add ki a haragodat!!!!!!!!!!!!!

harivera
Budapest XXI. kerület

szilvi hála a gyógyszernek elmult a fejfájásom!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

luca látod vera is azt mondja mint én!ezt azért nem szabad így hagyni! :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

tudom nem lehet ezzel visszahozni de szerintem tuti megnyuvást hozna azzal hogy másnak akik nagyot tévedtek és m.g ö...k egy egészséges babát igen is legyen lelkiismeret furdalásuk. legyen álmatlan éjszakájuk. sőőt ha úgy van még a fókuszba is megírnám. én ilyen vagyok.

harivera
Budapest XXI. kerület

Csajok,

teljesen le vagyok zsibbadva Luca esetén! :cry: :cry: :cry: Nemtörődöm, felelőtlen, aljas, felületes orvosok (tisztelet a kivételnek).

Luca,

mindegyik orvost kiosztanám aki benne volt!Remélem tudod, hogy orvost kell váltanod.Azt is tudod, hogy kit ajánlok Neked!Igaz, messze van, de megéri!Ha kell a telefonszáma, akkor megírom szívesen! :arrow: Ez utóbbi mondatom mindenkire érvényes, akinek a SOTE I.-en lesz dolga (ha kell az orvosom telefonszáma, bárkinek odaadom)!
Vendég

Luca,

NAGYON-NAGYON SAJNÁLOM!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Csajok?

most ne haragudjatok, de ahogy Luca történetét olvasom elsírtam magam! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Luca!

Nagyon sajnálom, bár ez nem jó kifejezés.

Azt hiszem én voltam az utolsó kerékkötő, és azt gondoltam, hogy akkor meg is haragudtál rám, amikor még az utolsó előtti pillanatban is azt írtam, hogy nem kellene...

Ilyenkor nem tudom, hogy van-e egyáltalán valami ami enyhíti a fájdalmat. :cry: :cry: :cry:

Ez nagyon szomorú.

tjuca

Édes drága Luca!!!

nem és nem és nem tudok mit mondani......nagyon nagyon sajnálom ezer ölelés és az orvosok helyett szégyenlem magam............ :(

ezerszer beszéltük, hogy éreztük mindketten............ :cry:

sajnálom hogy a H. doktornő is ilyen volt, nem mentegetem de gondolom csak a telefon meg hogy nem ismerte személyesen az esetedet de akkor is.....

:cry: Ölellek!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

de kérlek ha más nem....ez adjon erőt az új babához....ha most tudsz ilyenre gondolni!!
Vendég

szerintem verának igaza van,be kéne írni a fokusznak,ezt nem szabad annyiban hagyni!
Ez nem játék!!!!!!!!!!!!!
Luca most énis ugy megölelnélek és sírnék veled! :cry: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Tudtam ma még jönni, de látom szomorú hirre. :cry:
Luca! Szerintem is vidd el a dokikhoz a jegyzőkönyvet, magadon ugyan csak annyit segítessz, hogy ki tudod tombolni magad, de másokon talán segíthetsz még vele, hogy másnak ne kelljen ezt átélnie, mert a tények láttán tán elgondolkodnak az orvosok!
Kerestem, hogy a babáknál láttak-e elválasztó burkot. Az megmagyarázna egy-két dolgot, iletve felvetne újabb kérdéseket.
De azt hiszem mindegy is, a lényegen nem változtat.
Viszont az, hogy nem volt mind a két baba beteg, azt jelenti, hogy lehet még egészséges babátok! Persze ezt neked kell átgondolni-érezni, hogy bele tudsz-e újra vágni.
((((((((((Luca))))))))))

Kép
kislibus

kislibus mesélj mi volt veled?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca!

Sajnos abban nem tudok segíteni, hogy melyik orvos lenne ideális számodra... Nme is jól írtam. Sajnos nagyon nehéz olyan orvost találni, akiben meg lehet bízni és igazán érti a dolgát.... És előbb gondolkozik, mint hogy nagy bajt csináljon!!!
Szerintem is megkönnyebülnél, ha a doki elé állnál...

Minél előbbi lelki gyógyulást neked!!!

Kép
szilvia80

luca:Képezt neked küldöm!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok!

Most komolyan, szerintetek erre van szüksége Lucának, hogy én megmondtam? Eddig is borzasztó nehéz volt neki.....

Luca drága!

Írtam neked mailt! Ölellek!

Kép

Kép
gröni

gröni nem erre van szüksége csak elmondják a véleményüket a lányok!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nekem például nagyon jot tett hogy itt elmondhattam a fájdalmam a lányoknak!elmondták véleményüket és amit akartam azt megfogadtam!
Luca is ezt fogja tenni szerintem!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jajj, Luca! :cry: :cry: :cry:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Csajok, semmi gond!Juca, dehogy haragudtam Rád!Én is úgy éreztem,de túl gyenge voltam...
Én is éreztem azt, amit,de azt hittem, az orvosok okosabbak, mint mi.
Bennetek is volt kétség, bennem is, a dokikban nem, és én sajnos nekik hittem.
Köszi, hogy vigasztaltok, tényleg nagyon a padlón vagyok most, de előre kell néznem, a kisbabánkat már nem lehet viszahozni.

Azt hiszem, nem megyek sehova, nem bosszút állni akarok, hanem egy egészséges kisbabát, ami vagy meg van írva nekünk, vagy nincs.

Most is, mint eddig mindig, erőt ad a családom!Remélem, elég lesz ahhoz, hogy újra magamhoz térjek...

Kislibus, arra gondolsz, hogy egypetéjűen voltak-e????
Valószínű kétpetéjűek voltak, mert egyik fiú, másik lány.
Tehát nem kellett mindegyiknek betegnek lennie.

Gröni, mindjárt olvasom...

Alíz, tudom, mi lesz a dolgom... :wink: Majd még írok privit.

Jó éjt!
Vendég

luca
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én is megyek aludni.
Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Luca: Olvasni is szörnyű ezt. Minden esetre a dokinak mutasd meg a boncolási jegyzőkönyvet hisz tudni kell róla . Bár szerintem hivatalból is megkapta ő. Csak látnád az arcát mit mond rá.

Kép
csucsu05

Luca..... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Kép

Kép
napsugár035

sziasztok!
Luca látod majdnem mindenki azt mondja hogy mutasd meg a dokidnak a jegyzőkönyvet!Mást nem tudsz csinálni!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Bocsi, én nem szoktam ide írni, de most Lucának szeretnék írni.

Luca :D

Nagyon sajnálom ami veletek történt, elképzelni tudom csak mennyire fájhat, mert velem nem történt ilyen. Már az, hogy angyalkák lettek az is fájdalmas, de ez az eredmény pedig szörnyű.
Kívánom, hogy sikerüljön valamennyire túltenni magatokat a fájdalmakon és a történteken. Ahogy anno megismertelek, te nagyon erős csaj vagy, s sikerülni fog. Nagy ölelést küldök nektek!
.........És kívánom, hogy egy egészséges baba költözzön be hozzátok.
Pusz Zsu

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Gröni!

Nem tudhatom, és nem is szeretném megtudni. Viszont a tényken mit sem változtat.

Luca!

Örülök, hogy nem orroltál meg rám. Nekem itt úgy kellett lefognom magam, és bizony nem sikerült. Egyszerűen a kezdetektől olyan sok volt a kétség.

Nem tudok mit mondani, hülyeségeket pedig nem szeretnék. Az Isten segítsen, hogy mielőbb talpra állj, és adjon Nektek utat a továbblépéshez, bármerre is legyen az.

Egyébként nálam sem minden egyenes, de inkább nem akarok itt vinnyogni, mert kicsiség ez a nagy targédiákhoz képest. Csak bízni tudok abban, hogy Pacával minden rendben lesz.

tjuca

Tudom lányok, hogy nem rosszból írtátok, de én márcsak ilyen beszólos vagyok, nu! :oops:

Kép

Kép
gröni

juca veled mi a helyzet?mesélj!
gröni én is majdnem olyan vagyok mint te,hogy beszolok ha nem tetszik valami de azért megprobálom legtöbbször visszafogni magam! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!

Akkor tudod, hogy nem bántásból írom, amit írok! :wink: De így a jó, nem? Mi értelme állandóan helyeselni, egy véleményen lenni? :wink:

Juca!

Ne izéjjé má'! Mitől félsz? :shock:

Kép

Kép
gröni

igen tudom hogy nem bántásbol írod de kicsit rossz volt ahogy írtad!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok,

még mindig értetlenül vagyok Luca története előtt! :cry: :cry: :cry: Annyira sajnálom Lucát!!! :cry: :cry: :cry:

Gröni,

itt mindenki csak a véleményét írja le!

Drága Luca!

ANNYIRA SAJNÁLOM AMI VELED TÖRTÉNT!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ANNYIRA MEGÖLELGETNÉLEK!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

peti szerintem most mindenki értetlenül áll a dolog előtt!
Undorító ez a világ,hogy egyáltalán ilyen megtörténhetett! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Gröni!

Kisebb, mint a kora, a lepény mandátuma meg már lejárt. Remélem nem lesz gond. Pénteken flowmetria, gondolom megint lemérik, hogy mekkora lehet most.

tjuca

juca mennyivel kisebb,mondták?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca,

mennyivel kisebb? Méhlepény mandátuma=el van öregedve a méhlepény???Remélem, hogy jól értelmezem. :shock:
Vendég

sziasztok!

Drága Luca!Annyit gondolkodtam merjek e irni neked ismeretlenül,de ugy döntöttem muszáj (folyamatosan olvaslak titeket)!Tiszta szivböl sajnálom hogy ilyen megtörténhet és hogy veled meg is történt!Az ilyenre nincsenek szavak!Lélekbe mindenki veled van!Tegnap sirva olvastam az irásaidat és közbe fel is vagyok háborodva hogy ennyi "szakember" hogy tévedhet ekkorát!Tudom nehéz és a te döntésed de én is mint a többiek nyilvánosságra hoznám ha másért nem (mert ez sajnos már a babádon nem segit) hogy másokkal ne történhessen meg ugyanez és igenis feleljenek azok az orvosok a hibájukért!Kivánom neked hogy sikerüljön talpra állnod és szülessen egy kisbabád amikor te szeretnéd és készen állsz rá!Öllelek:Virág

Virág
Kép
Kép
virág22

Luca:Teljesen meg vagyok botránkozva a történteken!Undorító mocsok szemétláda orvosok!És mivel nem egy személyről van szó hanem többről,nem hiszem hogy ez az első eset volt a prakszisuk alatt.... :evil:
Csak azt nem értem hogy az abortusz ellen,annyira fel vannak lázadva és tiltakoznak,egy egészséges magzatot pedig csak ugy hagynak "elveszni" az ő nemtörődömségük miatt.
Semmiképp se hibáztasd magad,hiszen mindenki így döntött volna a helyedben!
Hidd el jön még szép és jó az életben!
HATALMAS ÖLELÉS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
lyndee

Javítok:

Méhlepény mandátuma lejárt=el van öregedve a méhlepény?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?