Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BOLDOG SZULETESNAPOT SARA!
Kép

Minden betegeskedonek jobbulast kivanunk! Sok gyogyKépKépKép

Nalunk meg mindig nem javult a helyzet, azaz valamennyit az egyik oldalrol. Fatusinak vegre nincs laza, de a hangja meg mindig iszonyatos es nagyon csunyan kohog meg mindig. Doki bacsi szerint akar ket hetig is eltarthat a kohoges Kép
Madikenek meg termeszetesen ha laz akkor rogton magas Kép Tegnap este 40,1 C fok volt, hutofurdo nem igen hasznal, igy maradt a gyogyszer es priznic mind a ket bokajara es a csuklojara. Igy lement a laza 38 C fokra es tudott aludni reggel harom negyed otig. Akkor 40 C fokos lazra ebredtunk, kapott megint lazcsillapitot es ujabb prizniceket. Tegnap este meg sirt, mikor felraktam ra a prizniceket, ma reggel csak annyit mondott, hogy auch, no, auch. Majd ivott egy kicsit es ment vissza aludni.

Szerencsere holnap mar jon haza a ferjem Kép

Menta!
Jobbulast Helenanak is! sok gyogyKépKépKép Nalunk Madike is csak joghurtot evett tegnap.

Andysj
andysj

Sziasztok!

Itt egy tábázat, most már remélem, hogy mindenkinek a jó adata van benne.

<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni (Henke) Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. Boldizsár (2003. november .13.)
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kőbánya pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Budapest, István Kórház Budapest, II. ker. Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime (1994 aprilis 25.)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993), pocakban a következő
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
</pre>

Heni,
Barninak további: KépKépKépKépKépKépKépKép

Laura,
amúgy annyira nem vészes hévezni babakocsival, de két gyerekkel egy kocsiban tényleg meggondolandó. Nekünk szerencsére könnyű babakocsink van, de mindig akad vki, akit meg lehet kérni, hogy segítsen.

Andysj,
a csajsziknak is mennek a gyógyik!KépKépKépKépKépKép

Zsuzsi,
ne vágjunk inkább mi bele ebbe a bizniszbe?Kép

Solya,
önmagában nem is a szilikoncicikkel van bajom. Csak akkor ne hangsúlyozza ennyire, hogy ő mennyit készült erre a gyerekre, ő mennyire mintaanya. Mert nekem ebből, a terhességével és a szülésével kapcsolatban az jön inkább le, hogy "jó-jó, szülök egy gyereket, de jajaj, mi lesz az alakommal akkor?". És ez nekem nagyon nem szimpatikus.

Torta milyenre sikerült?Kép

Nyuszimanó,
Doncinek is sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKép!

Ma voltunk Auchan-ban. Láttunk remek barkácscuccot (3100 forint körül volt), meg tök jó konyhákat, konyhához való cuccokat kislányoknak! Érdemes elmenni.

Puszi,
Szila
szila

Sziasztok!

Boldog Szülinapot, Sára!
Kép

Azt kell mondjam, nem jó párosítás a hasmenős baba, szagokra érzékeny, borulós gyomrú mamával.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Szila, alapvetően én is a kettőt együtt tartom gusztustalannak. Mindenkinek más tetszik. Neki a szilikoncici. De én sem szeretem a tartós tejet...Kép
solya

Csak holnap ünnepelünk. Mert apa akkor jön haza. Ma hajnalban csak belesuttogtam a fülébe, hogy boldog szülinapot, de hangosn acsak holnap.

Köszönjük a továbbbi szülinapi kedvességeket! Kép
solya

Sziasztok!

Már megint én...

Először is Sárának szeretnék nagyon boldog szülinapot kívánni!!!

A szilikoncicikről jutott eszembe, hogy visszanézve a történelem folyamán, mióta világ a világ a "felső tízezer" tagjai soha nem "alacsonyodtak le" odáig, hogy szoptassanak, pelusozzanak, gyereket neveljenek. Az uralkodó házaknál mindig is voltak nemcsak nevelőnők, hanem olyan dajkák is, akiket megközelítőleg akkor ejtettek teherbe, amikor a királynő/császárnő stb. is terhes lett, és a dajkaanya feladata volt a csecsemő teljes körű ellátása (szoptatás is!).
Szoptatni, dajkálni, babaszagot érezni, gügyögni velük, pelust cserélni stb. csak a "pórnép" kiváltsága volt.
(Nyilván voltak persze kivételek is.)
Tudom, tudom, a szilikoncicis nem ebbe a körbe tartozik, de aki abból él, hogy jól néz ki (ideig-óráig), annak nehezen fér bele az életének ebbe a szakaszába a baba. (Csak ha ennyire nem akar anya lenni, akkor meg miért nem vigyáztak?)

GOrsi: háziasszonyi becsületemet mentetted meg ezzel a recepttel (mandulás-narancslekváros lapocskák). Karácsonykor ugyanis nálunk gyűlik majd össze a szélesebb körű rokonság apraja-nagyja, süti csak olyan fér majd bele, amit jóval előre kell készíteni. Már hónapok óta keresek receptet, de nem találtam szimpatikusat...
Kérdésem volna: a darált mandulát te gyártod? A héját bele lehet darálni (mármint a belső, nagyon vékony, barna héját)? Van itthon ugyanis rengeteg mandula, kínos lenne venni, csak éppen meg kéne törni valamikor... És a narancslekvár sem lehet olyan bonyolult...

Megyek vasalni, sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Boldog szülinapot kívánunk mi is Sárának!!
Kép

Andysj: gyógyuljatok meg gyorsan! Szegény Madike, remélem estére már nem megy fel a láza!

Borcsa: akkor te is Szt.Imrét választod? A dokim kérdezte, melyik rendelőbe mennék szívesebben, így kaptam a Műegyetemet.Kép émelygés és hasmenésKép

Ma voltun védőnéninél terheskönyvért, csupán csak 1 órát vártunk Dorkával, szegény nagyon nehezen viselte, többször elmenekült a rendelőből (kilincset simán lenyomja), így rohangáltam utána párszor, nagyon fél a rendelőtől.Kép

Dorka bejelentette, hogy Jézuska piros biciklit hozzon!Kép Na ezt hogy fogjuk kivitelezni?

Szila: a táblázatba beleírnád, hogy én is pocakos vagyok Kép
és hogy 11.kerületi. Köszi!Kép

Heni: hogy vagytok? drukkkok mennek, hogy gyorsan jobban legyetek!
Képzeld Dorka pedig fülhallgatót rajzolt és tényleg felismerhető!

Mindenkinek mihamarabbi gyógyulást kívánok, vigyázzatok magatokra!Kép

üdv:zsuzsiék
zsu26

Solya. boldog szülinapot Sárának Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Solya! Én is nagyon boldog szülinapot Sárának - és neked is Kép

És minden betegnek gyors gyógyulást!!!! KépKépKép Ármin láztalan, de elkezdett eléggé folyni az orra, méghozzá csúnyán (zöld Kép), úgyhogy lehet, mi sem ússzuk meg - de egyelőre még jól bírjuk Kép

Márti++
márti

Sziasztok!

Én nem tudom, ti hogy vagytok a 2. évet betöltött gyerkőcökkel, de Dorka, mióta 2 éves hihetetlen energiával szed szét mindent, mindenhova felmászik (fotel tetetjére és onnan a polc harmadik szintjére), mindent átrendez (bakelit lemezekt kiveszi a tokból és a szönyeg alá rakja), a játszótéren terrorizálja a többieket, ha elveszik a játékát, állandóan ellenkezik, ellenkező írányban megy, leugrik a pelenkázóról... és persze mindezek mellett imádnivaló, pedig nagyon csibész!!!
Mostanában keveset látja az apját és egyre jobban kanászodik el, engem kinevet, nem vesz komolyan...

Hogyan kell fegyelmezni? Hogyan tudom rávenni, hogy a NEM-re reagáljon vagy álljon meg? a végén még baja lesz! Ti hogy csináljátok?

Bocsi, csak magunkról írtam, de jól lenne hallani, ti hogy neveltek!

Üdv: zsuzsi
zsu26

Solya - Sára: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Laura
na vajon miért Kép hogy csinálták volna meg akkor a "szuper-fantasztikus" RR videokazettát az egyetlen üdvözítő terhestornával?!?? KépKépKépKép KépKép ... talán csak arról feledkeztek meg, hogy az a szegény gyerek egy életre szól.... Kép

Betegeknek továbbra is mennek a gyógyKép-ok!!!!!!!!!!

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sára, BOLDOG 3. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!! KépKépKép

Beja+Bácu
beja

Sziasztok!

Zsuzsi,
ne haragudj, már javítottam isKép.

<pre>
Anyuka neve Gyerkőc neve Születési idő Születési hely Lakóhely (város-kerület) Többi gyerkőc
Andi3 Luca 01.08.16 Budapest, Kútvölgyi Kórház Kerepes Zsófi (sz.: 1998. december 25.)
Cory Balu 01.09.12 Budapest, Szent Imre Kórház Budapest, XXII. ker. Zsombor (2003. augusztus 31.)
Heni (Henke) Barnabás 01.09.21 Budapest, MÁV Kórház Budapest, X. ker. Boldizsár (2003. november .13.)
Zsuzsa Bea 01.09.25 Kistarcsa Gödöllő István Gábor (1993), Miklós Bence (1995)
Szilvi (sztigris) Zsani 01.10.17 Budapest, Jáhn Ferenc Kórház Ócsa pocakban
Ladányikata Peti 01.10.17 Budapest, SOTE II. Budapest, XIX.ker. pocakban
Rebi Ildikó CSENGE 01.11.07 Budapest, MÁV Kórház Budapest, II. ker. pocakban
Márti Ármin 01.11.15 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker. Vilka (2003. május 29.)
Tikk Hanna 01.11.21 Budapest, Schöpf-Merei Kórház Budapest, XIX. ker.
Nyuszimanó Donát 01.11.25 Helsinki Petra (2003. szeptember 29.)
Laura Romola 01.11.30 Budapest, Péterfy Kórház Budapest, XVI. ker. Antal (2003. június 5.)
Zsuzsi Dorottya 01.11.30 Budapest, MÁV Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
Beja Bálint 01.12.12 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IX. ker.
Zafi Réka 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Budapest, Kőbánya pocakban
Bogancsi Tomi 01.12.18 Budapest, MÁV Kórház Telki Zsófi (1986), Juli (1987) és Dani (1990)
Danimama Dani 01.12.20 Vancouver, Kanada Kanada
BMárti PiciLaci 01.12.23 Budapest, Szent Margit Kórház Budapest, III. ker.
Szila Hanga 01.12.25 Budapest, Péterfy Kórház Budakalász
Linato Korina 02.01.26 Budapest, István Kórház Budapest, II. ker. Miléna (1999.09.01)
Dzsili Napsugár 02.01.28 Budapest, Szent Imre Kórház Márk László (1992), Máté Richárd (1996)
Gorsi Peti 02.02.01 Budapest, MÁV Kórház Budapest, IV. ker. pocakban
Menta Helena 02.02.03 Budapest, MÁV Kórház Budapest, III. ker. pocakban
SzaBori Bátor 02.02.25 Budapest, Kútvölgyi Kórház Budapest, XV. ker.
Solya Máté 02.03.08 Budapest, SOTE II. Ravensburg Sára (2000. december 11.
Andysj Madison Shannon 02.03.22 Carrolton, TX USA San Jose, CA Fatime (1994 aprilis 25.)
Krita Nelli 02.04.19 Nyíregyháza
Edit Riki (Henrik Sándor) 02.04.29 Budapest Párizs
BSzilvi Peti 02.05.01 Budapest, II. Ni Klinika Budapest, XIII.ker.
Borcsa Barbara Luca 02.05.24 Budapest, HIETE Budapest, Kelenföld Réka Sarolta (1993), pocakban a következő
Norci Vili 02.05.31 Budapest, Szent István Kórház Budapest, XI. ker. pocakban
</pre>

Nem tudjátok, hogy hol lehet olyan (nem muszáj ám pont ugyanolyan) csúszdát kapni (a Bébikeren kívül), mint ami Márti Árminjának van?

Szila
szila

Szerintem a Megatoysban is nézzétek meg a Soroksárin.
Meg a Gulliverben, Metroban érdemes lehet, nem?
Az Chicco? Mert akkor a Chicco boltjában is lehet. Valahol az Andrássyn van, nem tudom pontosan.
solya

Solya,
a Chicco-t inkább nem, mert nagyon drága, ma küldtek egy árlistát, dobtam egy jó nagy hátast.

A Metro azért nem jó, mert a sógorom nem akar olyan messzire elmenni.

A többit megnézzük. A Gulliver merre van? Oda vállalkozói nélkül is be lehet menni?

Szila
szila

Ezta Mesevárost hogy lehet innen kikapcsolni? Elfoglalja itt nekem a teljes bal oldalt....
szila

<font size="+2"><font color="ff0000"><font face="TypoUpright BT">Solya
Sárának Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!</font></font></font>
dzsili

Sára képecskéje meg lemaradt mert véletlenül elküldtem:
Kép

Dzsili és Napocska
dzsili

Ez még fontos mára ha még lesz időm majd jövök, mert még tanulnom is kell holnap dolgozat!

Kép
Dzsili
dzsili

Márti?!
BOLDOG SZÜLINAPOT! Kép
solya

Egy B lemaradt az elejérőlKép
solya

B.Márti!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Kép
linato

Solya-Sára Boldog szülinapot! Kép

BMárti!
Boldog szülinapot!

Minden betegeskedőnek további gyógyulást! Kép Kép Kép

A Gulliver nagyker, ott földi halandó nem vásárolhat Kép

Ma voltam a Pagonyban, diavetítő van ott is
Árat nem kérdeztem (nekünk van egy örökölt). A Pagonyban diaflimeket is lehet kapni.

Norci
norci

Sziasztok!

Sárának boldog szülinapot kívánunk!KépKépKépKép

Laura
A barna belső héjjal együtt darálom le a diódarálón. Narancslekvárt én a boltban veszek. Ha te is, akkor a Bogica-félét ajánlom, mert sokkal olcsóbb, mint a többi és fincsi is. A CBA-ban kell lennie, a Tesco és társaiban még sosem láttam.

Apával moziban voltunk.Kép Ha vki nézne már egy komolyabb filmet, annak nagyon ajánlom, Titokzatos folyó címen fut. Ja és nagyon jó színészek játszanak benne.

Megyek aludni, hétvégére megyünk a szüleimhez, így holnap már nem jövök.

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Laura
Nagyon igaz, hogy gazdagék és híresék csak azért szülnek gyereket /illetve császár, tehát veszik ki a babát/ hogy az is legyen sajna ez volt és van a mai napig is, de ebben az egyben nem irígylem őket mert nem is tudják miről mondanak le csupa értelemtlen marhaságért!
És még RR csudálkozik hogy annyi embernek volt nem szimpi a viselkedésük és nyilatkozott hogy mennyien drukkoltak hogy a kicsinek baja legyen stb. Ez baromság, szerintem senki nem drukkolt ehhez .....

Solya
Én is átmentem ezen, amikor a nagy fiamat szoktattam be az oviba ő még kisebb volt mint a lánykád, eleinte jól el volt amíg látott aztán amikor jött hogy hagyjam ott tíz pecre stb. onnan már szemmel tartott és nagyon sírt ha el akartam menni. Szerintem most tudatosult Sárában hogy hiába kedvesek az oviban/csoportban/ és lehet jókat játszani de anya el megy és nincs ott ha valamiért odabújna hozzá.
Ne aggódj mindegyikük átesik ezen, lesz még olyan hogy szívesen megy, csak te döntsd el, hogy szeretnéd e hogy járjon, akkor ne riadj vissza ha ellen áll, ez teljessen természetes reakció a részéről. Azért van ,mert szeret.
Ha úgy érzed hogy most már legyen ovis akkor csak a jó részeit hangsúlyozd ha beszélgettek ,meg hogy megérted és szereted őt és próbáld meg hogy ne lássa rajtad ha elváltok hogy szomorú vagy, mert akkor azt hiheti hogy te sem bízol abban hogy most jóhelyre kerül, hiszen anya is szorong akkor még sem olyan jó buli ez!
Miért vártál többet tőle?
A lehető legtöbbet adja az anyát hiányolja ezért keserű, de majd idővel rájön hogy anya megy érte mindíg ugyan akkor és addig is szuper dolgokat lehet csinálni, te meg fellélegezhetsz egy kicsit ha látod hogy boldogan megy a közösségbe!

Zsuzsi
Napocska még nem töltötte be a kettőt mégis tud olyanokat produkálni amiket Dóri.
Ő is felmászik mindenre már egész ügyesen rejtegetek előle mindent.
És ő is egyre akaratosabb és öntörvényűbb, meg persze zabálnivaló és tüneményessen édes!
Mostanában verekszik is, pedig ez nálunk nem divat én csak nagyon-nagyon ritkán emelem meg a kezem akkor is inkább csak fenyegetőzésre sőt még a fiúk is ritkán verekednek, pedig náluk még korosztályi dolog is lenne.
No mostanában hát Napsugarammal verekszünk.
Ha megüt én is visszaütök, na nem nagyot vagy ilyesmi csak hogy tudja hogy nekem fáj, egy két kézrácsapás után mindjárt abbahagyja.
Nem nagyot ütök csak jelzés értékűen de meglepődik és csakis a kezére és elmondom neki hogy ha engem bánt az fáj éppen úgy ahogyan neki is, ha az ő kezére ütök rá.A csipkedéssel is így járok el.
Egyébként ha nem verekedésa a gond akkor nem kap se a fenekére se a kezére stb mert ez nálam nem nevelési eszköz olyankor csak rászólok egyre keményebben és hangosabban többnyire használ, a végén persze összebújunk hogy megnyugodjon és feltudja dolgozni a szeretetemben a kis válságát.
És roppant hisztis is, egyre kitartóbban tud harcolni a a saját kis igazáér, sőt ha lehet még anyásabb mint valaha.
Már nagyon megszoktunk itt, a fiúk is szertünk itt lakni! KépKépKép
Ugyan a múlt héten három napig koszos vízünk volt mert csőtőrés volt valahol és lusták voltak kitakarítani a rendszert, tegnap és ma is estig ,a szenyvíznek nem akaródzott elfolynia, képzelhetitek, a csatornával volt problánma de hát szerintem ilyen mindenütt előfordul.

Nyuszimanó
Sokszor csak ilyenkor vagyok egyedül, vagy "érek" rá viszont némi beszélgetés kikapcsolódás kell nekem is az ép elmém megörzéséhez, ezért aztán ti vagytok a szerencsés nyertesek akiket fársztok ! KépKépKép
Petrát végül is nem vitted Télapó bulira?

Borcsa
Tényleg-tényleg most fiucskát "gyártmányoztatok" céltudatossan vagy három a kislány????
Nem is tudtam hogy szeretnétek harmadik babókát.
Nagy lányoddal már beszéltél róla, csak olyan "ha" alapon ő mit gondol egy újabb kistesórol?

Andysj
Tiszta rémálom ami van/volt legalább is remélem már csak múlt idő felétek!
Nagyon gyorsan gyógyuljatok nekem!!!!
Nektek is és minden betegnek sok-sok gyógyit röppentünk!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szila
Nekem is pont az jutott az eszembe hogy az zavar sztár mamikban a leginkább hogy mennyire tudják magukat fényezni hogy milyen nagyszerű anyák és frankón helytálnak stb. Ahelyett hogy bevallanák őszintén hogy ők ugyan nem a legtökéletesebb mamik és hogy garmada ember segít nekik de persze imádják a gyermeküket is, de nem tudnak dolgokról lemondani.

Jó éjt megyek tanulni, illetve Napocs felébredt úgy hogy előbb vissza altatom!

Óóó már aktuális úgy hogy:

<font size="+2"><font color="0000ff"><font face="Monotype Corsiva">Bálint
Nagyon Boldog Születésnapot!</font></font>
</font>
KépKép

Dzsili és Napsugár
dzsili

BMárti: boldog szülinapot Kép

Beja: Bálintnak boldog szülinapot Kép

cory

cory
Budapest

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT BÁLINTNAK!
KépKép
linato

Bálint!

Boldog 2. szülinapot! Kép Kép Kép

Norciék
norci

Bálint!

Nagyon boldog 2. születésnapot!KépKépKépKépKépKépKép

Kép

Szila és Hanga
szila

Bálint!
BOLDOG SZÜLINAPOT! Kép
Kép
Tamtamék
solya

Bácu!

Nagyon sok boldogságot kívánunk szülinapod alkalmából!
Nőjjél nagyra és növeszd szépen a fogaidKép

Tikk&Hanna
tikk

Bálint! Nagyon boldog 2. szülinapot! KépKépKép

Márti+Ármin+Vilka
márti

Lányok,
apósom most hívott, hogy a "Katicában" nem a hagyományos, régi orosz diavetítő van. Vagy lehet, hogy már elkapkodták?
A PozsonyPagonyban az volt? SOS. Kép
köszi
Solya
solya

Boldog második szülinapot, Bácu!
Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Solya:
Pozsonyi Pagony: 1137 Pozsonyi út 26. (239-0285)
Kispagony: 1026 Lövőház u. 17. (336-0384)
A kettő ugyanaz a "cég" Kép
cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Már megint úgy lemaradtam, hogy képtelen vagyok utólérni magam az olvasással. Kinlódok a nagytakarítással, tyúklépésben haladok, de muszáj mostmár megcsinálom, mindjárt itt a szülinapi buli és a vendégek. Így legalább van egy kis motivációm, hogy ne adjam fel olyan könnyen. Kép Lacika lelkesen segít. Tegnap beköltözött a kipakolt konyhaszekrénybe, így nem tudtam kitörölni fél napig. Odatolja a széket a mosogatóhoz, megnyitja a csapot, és "mosogat", persze úszik az egész konyha. Ha valamit le szeretnék mosni, azonnal ott van, és pancsol a vödrömben, hoz egy másik szivacsot, belenyomja, eget-földet "megtöröl" vele, ha nem vagyok résen. Szóval izgalmas a takarítás egy 2 éves gyerek társaságában, nektek mondjam?! Kép Most annyival romlott a helyzet, hogy a sok pancsizástól nagyon ronda lett a bőre, különösen a hajlatokban. Kép Úgyhogy már nem merem hagyni vizezni, így meg csak addig tudok érdemben haladni, amíg alszik. Kép

Alvás ügyben jobban vagyunk, visszaállt a korábban megszokott 1-2 ébredés, hajnalban átjövés rendszer, ez azért már túlélhető. Kép

A sok-sok kis és nagy betegnek jobbulást kívánunk, és gyógyi-hegyeket küldünk! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

A szülinapi köszöntés köszönöm Kép, nagyon jól esett, hogy volt akinek eszébe jutott. Kép

Bálint! Boldog szülinapot Kép

Megyek ebédet adni a nagyfiúnak, utána ő alszik Kép, én meg takarítok tovább Kép.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!
Sorrendben:

Solya-Sárájának kívánunk Beussal nagyon Boldog 3. születésnapot!KépKépKép

BMárti!
Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked, füled érjen bokáig!KépKépKép

Beja-Bálintja!
Nagyon Boldog 2. szülinapot kívánunk nektek Beával.KépKépKép

Zsuzsa+Bea, aki még förtelmesen köhög, de a Nurofen hatására nagyon jól alszik. Most is alszik.

beababa

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat! Kép Bácu is itt ül, nézegeti a képeket, mindegyik tortára mondta, hogy "el kell fúúújni" Kép

Most éppen vendégeket várunk, jönnek a nagyszülőkKép Meg a torta isKép Majd csinálok képet.

Pusza mindenkinek,
Beja+2éves
(atyám, pedig még csak most született...)
beja

Sziasztok!

Solya!
Sárának mi is sok boldog szülinapot kívánunk!Kép

BMárti!
Neked is nagyon sok boldog X.Kép szülinapot!Kép
Mosogatás.Kép Tudom saját tapasztalatból, mennyire nehéz együtt sürögni forogni a konyhában egy 2 évessel, de ők tényleg segíteni próbálnak a saját módjukonKép Nálunk Zsani a 7végén Anyukámnak segített panírozni a gombát, miközben én 8 fős ebédet készítettem. Hát csak egy pillanatra mertem odanézni és épp kíváncsian nyomta bele a könyögét a lisztbe.Kép Amúgy Anyu elmondása szerint rengeteget segített, persze nagy kacagásokat hallottam a "tetthely" felől.
Örülök, hogy az alvásprobléma valamelyest megoldódott.

Beja!Kép
Bálintnak sok boldog 2. szülinapot kívánunk!

Minden kis és nagybetegecskének sok-sok gyogyót küldünk és mielőbbi jobbulást!Kép

Szilvi + Zsani + Kép(34.)
sztigris

Sziasztok!

Eljutottam egy internetkavezoba vegre.Kép

Remelem mindenki jol van.
Sajnos nincs annyi idom most,hogy olvasgassak.
Ezert most csak gratulalni szeretnek Zsuzsinak a pocaklakohoz!Nagyon örültem,amikor megtudtam ezt a csodalatos hirt!Kép
Heninek pedig nagy-nagy gratula Boldizsarhoz!
Saranak es Balintnak sok boldogsagot kivanok nevnapjuk ill. szülinapjuk alkalmaval!!

Mi jol vagyunk.Van egy magyar csalad 3 gyerekkel,velük szoktunk összejarni.A legkisebb egy kislany,aki 4 nappal idösebb Rikinel.Kép

Gyorsan meg irok mereteket Rikiröl.Mielött eljöttünk otthonrol,megmerettük.
78 centi es 9550 gramm.Kép
Nagyon jo etvagya van,rengeteget eszik.Imadja a mandarint,kilo szamra eszi.Kép

Most hirtelen ennyi.Puszilok mindenkit.Megprobalok egy heten egyszer jönni es irni.

Edit
edith16

Sziasztok!

Bácusnak mi is nagyon boldog második szülinapot kívánunk:

Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Sziasztok!

Megvan Miléna orr és torok eredménye:Hameophilus infulenzae az orr, a torok negatív. Mi is kaptunk Aktilt.Kép

Most már csak azt nem tudom, nem kéne e Korinak is megcsináltatni.
linato

Sziasztok!

Beja!
BOLDOG SZULETESNAPOT BALINT
Kép

Minden kis es nagy Kép jobbulast kivanunk!

BOLDOG SZULETESNAPOT BMARTI!
Kép

Sajna senkinek sincs idom valaszolni Kép Sajna nalunk valtozatlan a helyzet, Madike meg mindig magas lazzal kuszkodik, a doki bacsi szerint meg par napig el fog tartani es ma reggel meg hanyt is Kép Szerencsere sikrult ma vegre negy es fel orat aludnom az ejszaka. Kép Le a kalappal minden anyuka elott aki meg ejszakazik a gyerekevel. Nem egy konnyu dolog. Sot eleg nagy kihivas.
Telefonalt a ferjem, hogy mar a gepen van mindjart indulnak, sikerult korabbi gepre cserelnie Kép de a rossz hir, lazas, kohog, es faj a mellkasa.
Az egeszben a jo, hogy kicsit vidamabban nezzuk a helyzetet, mondtam a gyerekeknek legalabb karacsonyra meggyogyulnak es elvezhetik az ajandekokat. Kép Igy mar vidamabban nezik a jovot Kép

Bocsi, kicsit hosszan panaszkodtam. Most el is dugulok.

Kellemes es egeszseges hetveget kivanunk mindenkinek,
Andysj
andysj

Sziasztok!

Beja: Bálintnak nagyon sok boldogságot kívánunk e jeles napon Kép

Solya-Sárájának és BMártinak is boldog szülinapot!!!

Tomi javulgat, eszik, alszik, vidámkodik.
A munkahelyemen újabb vírus pusztított és tönkretette a winchestert - a cég meg, akik foglalkoznak a softwer-hardwer ügyeinkkel, nem archivált semmit ... Minden adatunk - emil címek - úgy ahogy van elveszett... (persze a levelek megvannak a saját gépeinken, szerencsére)
nem is írok mást...
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Gyógyuljon mindenki ezerrel, hogy vidámság legyen karácsonyra minden családban Kép Kép Kép Kép Kép Kép
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

sziasztok!

Bálintnak nagyon boldog második szülinapot kívánok!!!

BMárti, neked is boldog szülinapot!

Barni már nem hány. Helyette hasmenése van, de nagyon. Állítólag a változatosság gyönyörködtet?!?!?!?! (Mázli, hogy nem vagyok terhes Kép)
Így aztán további drukkokat szeretnék...

A nevelésről később, épp most készül megőrjíteni engem. áááááááááááááááááááá

h.
gesztenye

Sziasztok!

Elegem van. Nemhogy gyógyulnánk, egyre jobban megyünk bele. 2 órával ezelőtt nagyon pilledt volt a lánykám. lázmérés, 39,2.KépKépKépMost nagyon dumcsizik, de így hogy fogom vinni bölcsibe hétfőn? Pedig nem lenne baj, ha jövő héten bölcsizne, mert akkor nyugisan tudnék pakolászni.

zsuzsi!
köszi kérdésed Bea-szobával kapcsolatban. Bea szoba kész, most épp a fiúk alszanak ott egy franciaágyon, Bea szekrénye már bent van.KépKép Jelenleg 3 hete a fiúk szobája ki van pakolva, meszelésre várt. Ma egysoron végi meszelt apjuk, holnap még egyszer végig megy rajta, és hétfőn lehet takarítani. Legalábbis remélem. Amit most lett meszelve, az lesz a mi szobánk apájával, és a mi szobánk, amit 3 éve meszeltünk (most nem fogjuk), az lesz a fiúké.KépKépKép

Heni!
Örülök, hogy Barni már nem hány. Mondjuk a hasmenés se sokkal jobb. Gyógyuljatok!KépKépKép

MEgyek, mert itt nyűgösködik a kis betegem.Kép
Zsuzsa + Beababa

beababa

Elkiabáltam a nem-hányást. Mikor lesz már ennek vége???

h.
gesztenye

Sziasztok Lányok!

Annyira sajnálom, hogy mindenki ennyire kidőlt, ez borzasztó!!!KépKép
Nagyon sok energiát kívánok minden anyukának, hogy bírja erővel az ápolást és a nem alvást!KépKép
Vigyázzatok magatokra!!!!

Nálunk Dorka is és én is gyógyulóban vagyunk (lekopogom), de sajnos apa nagyon rosszul van, ő napról-napra rosszabbul van, hiába eszi a Neocitránt, mindenféle gyógyszert, semmi hatása.Kép

Akkor jöjjenek a jó dolgok:

Bácus Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Neked Dorkával!!!!KépKépKép Kép

BMárti: Neked is Boldog szülinapot kívánok és kellemes pihenést a hétvégére, ha vége a bulizásnak!
KépKép

Lányok, most jutott eszembe én butának, hogy ugye a 2 éveskorral megszünik a Gyed, így rohantam a Gyes-t elintézni. Mindenkinek ajánlom a Semmelweis utcai Táh-t, nem volt sor és nagyon kedves a hölgy, aki intézi a dolgokat (Gyes, családi pótlék és anyasági segélyt lehet nála igényelni)! Mindenki, akinek van még ideje a 2. szülinapig, most mondom, a Gyest előre lehet már igényelni és akkor biztosabb, hogy folyamatosan kapod meg a pénzt, mert én így 2 hónap átfutással kapokKép

Zsuzsa: akkor Karácsonyra készen lesztek? Tök jó!!!

Dzsili: szinte minden egyezik Napsi és Dorka viselkedésében, ő is imád mostanában verekedni!!! De látom, te jobban birod!Kép

Szilvi: már 34 hetes vagy??? Nemsokára itt van a babóca!!! Mi lesz a neve? Hol fogsz szülni? Zsani, hogy várja a tesót? Jobban vagy lelkileg?

Edit: Jaj, de jó, hogy írtál! Bár írhattál volna többet is! Hogy vagytok? Most hol vagytok itthon vagy kint Németországban? Riki szépen meghízottKép

Heni: tűnjenek már el ezek a csúnya hányós-hasmenéses bacik!!!Kép Remélem holnap már jobb napotok lesz!Kép

Norci: nem mertünk Tücsök Zenére menni, bár Dorka sokkal jobban van, nem látszik betegnek, de jobbnak láttam nem veszélyeztetni a többieketKép Milyen volt? Jövő héten lesz még? Jövőre jan.16.-tól lesz?

Rebi: ma volt a szóbelid? hogy sikerült? anyósoddal rendeződött a helyzet?

Bogancsi: Lányoknak hogy sikerült az OKTV? Ez a számítógépes vírus sem könnyű dolog, nem kellene jobban védeni a céges gépeket, mennyi károtok van ebből?Kép

Ma megvettem férjem szülinapi ajándékát (dec.27.), most már csak a Karácsonyin kell gondolkoznom, annak a fele már megvan (egy szép pulcsi), talán egy könyvet kap, bár ez nem túl ötletes ajándék...

Micsoda tömeg van az üzletekben és az utcákon, embertelen!Kép

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Minden kis betegünknek jobbulást, ápoló-anyukáknak pedig sok erőt kívánok! Kép Kép Kép

Zsuzsi: neked szerettem volna még írni a nevelésről. Azt hiszem, régebben már kitárgyaltuk, hogy melyikünk mennyire "brutál mami", ki milyen eszközt (kiabálás, rászólás, stb.) vet be a cél (jó gyerek Kép) érdekében. Szerintem (na jó, szóval a családom szerint) én elég sok mindent elnézek Rominak, de nálunk pont kb. egy hete csattant el az első pofon-féleség. Rettentő rosszul éreztem magam utána, de sajnos még így visszagondolva is helyénvalónak ítélem meg.
Szóval az történt, hogy Romi nagyon szeretett volna valamit (már nem emlékeszem, mi volt a vita tárgya), de én megtiltottam neki. Az ölemben hisztizett, rúg-kapált, és megkarmolta az arcomat. Ekkor én azt hittem, a karmolás véletlen volt ezért megpróbáltam finoman, de határozottan átölelve lefogni, és újra tiltottam. Erre jött újból a karmolás, egészen egyértelmű válaszként a tiltásra. Na ekkor elöntötte az agyamat a lila köd és Romi kapott egy csattanósat az arcára, de csak 3 ujjammal. Utána rémesen rosszul éreztem magam, de akkor azonnal kellett reagálni, nem volt helye sem lelki fröccsnek, sem hegyibeszédnek.
Azért az elég durva, hogy ha Anya valamit megtilt, én majd jól összekarmolom az arcát...
Az ismeretségi körömben egy srác 10 éves korában felpofozta a nagymamáját (aki mindig mindent megengedett neki). Lehet, hogy brutál mami vagyok, de én ezt nem szeretném megérni.

Sziasztok: Laura+Romola+Toncsi
p_laura

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?