Új privát üzeneted érkezett!

anno az én pérom nem tudott szülőszobalátogatásra jönni mert dolgozott!csak akkor tudott bejönni mikor utnakindult a kicsi fia!
De akkor nagyon nagyörömel jöt!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anhel! Direkt örülünk, ha jönnek az apajelöltek is. És ne izgulj, lesz szülésznőd! Azért mondom, hogy várj a választással, mert augusztusban mindenki szabin van, alapjáraton, a legszükségesebb személyzettel működünk. :( :( :( Egyébként a doktort is megkérdezheted, mindannyiunkat ismer, ha benne megbízol, megbízhatsz az ajánlatában is. Visszatérünk rá, de előbb nézz körül nálunk. A mai közlekedési állapotokat tekintve, sztem Neked a metro a legjobb. A piros metro-kék metro- Határ út megálló, onnan a 123 busz, a kórház előtt tesz le. ( a busz a metrótól kb 20 perc alatt ér ki)
bábaildi

Márti, azt nem merném állítani, hogy az enyém maximálisan részt fog venni - bevallom, a szüléses filmeket én is félig csukott szemmel, sőt, leginkább a kezemmel a szememet takarva csak a két ujjam között kukucskálva merem nézni - de azért megkérdem, van-e kedve ehhez. :)

Bábaildi, rendben, nem kapkodom el, a szülőszobalátogatásra pedig megyek! A dokit kérdeztem már az elején, azt mondta, mindannyiotókkal szívesen dolgozik együtt - na jól megkönnyítette a választást, mondhatom :D

Nem is hangzik olyan vészesnek bkv-val kijutni - múltkor kocsival mentem, az többnek tűnt. :) Köszi a tippet!

Kép
anhel

Szióka!

Nem fogjátok elhinni, de én még mindíg egyben vagyok!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Mit nekem front!

Hááát azért egyszer csak megszülök!!!!!

Üdv! Móni

Kép

Kép
morca

Márti: Leszel a hírhozóm????

Móni

Kép

Kép
morca

Morca: Persze, hogy leszek a hírhozód!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Számomra a megtiszteltetés :P :P :P

Holnap megyek be a kórházba 8:40-re. Véletlenűl, nem fogsz arrajárni??????? Írtam Neked privit, elolvastad?????

Kérdés Lányok: Hova kell menni helyileg a koponya - hasi UH-ra????? Ne nézzetek nagyon hülyének :wink: Kell valamit vinnem, mint mondjuk egy általános egészséges tanácsadásra?
Textilpelus...... én még nem voltam ilyenen, nem emlékszem, hogy vittem volna anno a nagy fiamat :shock:
bluebox

Márti:

Mi is voltunk koponya és hasi UH-n. KEll vinni a gyermekorvostól beutalót!!!!

Azzal kell jelentkezni a betegfelvételen,ami a nagy épület előtt balra található. HA bemész a nagykapunk,ki van írva,hogy betegfelvétel balra. Ott be kell adni a beutalót és elmondják,hogy merre tovább. Azt hiszem 2.emelet és ott is ki van írva minden. De a 2.emelet nem biztos. Nagyon huzatos a váró,így feltétlenül vigyék kissapkát! Egyébként a csecsemőket mindig behívják előre!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok Lányok!

Kirus zárójára is ráírták a koponya és hasi UH-ot, de nekem azt mondta a gyerekorvosom, mikor kértem tőle beutalót, hogy ő nem ajánlja, mert biztos minden rendben van.

Szerintetek kérjek azért tőle beutalót? Mert azt mondta, hogyha el akarom vinni, akkor ír nekünk.

Még azt szeretném tőletek kérdezni, hogy a kezén a kórházban kapott oltás helye nagyon csúnya, nagy pattanásos. Kell kezelni ezt valamivel?

Móni!
Ránk se hatottak a frontok. Mikor nem voltam terhes akkor se fájt a fejem és nem éreztem meg, és Kirussal se voltam rá érzékeny. Pedig szülésünk előtt is voltak frontok, de Kirus napra pontosan jött, úgyhogy nem teltházra mentünk be. Ezek szerint Te se vagy rá érzékeny és Ákos is időre fog megszületni. Legalább Ti se teltházra mentek.

Edina!
Szép nagyfiú már Milán és nagyon jó a vagány szerkója.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Szióka!

Márti: Elvileg nem kell mennem holnap a kórházba, mert ma megyek ctg-re a dokimhoz az sztk-ba. De ha esetleg megszülök éjjel, (ha-ha, álmodj királylány) úgyis tudni fogod, hogy ott leszek.
Elolvastam a privit, küldöm a képeket, csak a férjecském kisajátította a gépet tegnap meg tegnapelőtt este, azért nem küldtem még. Köszi, hogy megcsinálod, már nagyon régen szeretnék képet felrakni Matyiról!

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

Lilla: Sajna én alapjáraton nagyon érzékeny vagyok a frontokra, a nagy fiam pedig 2006-ban a tüzijáték alatti vihar után indult útra! Ezért gondoltam, hogy hatással lesznek ránk most is a frontok, de egy kis hasfájogatáson kívül semmi nem történt. Ebből is látszik, hogy minden terhesség más, nem is érdemes összehasonlítgatni.

Hogy elment az idő, Kira baba is már 1 hónapos!!!!!

Üdv.Móni

Kép

Kép
morca

SZIASZTOK!!!

ELŐSZÖR IS NAGYON SZÉPEN KÖSZIKE MINENKINEK AKIK GONDOLTAK NORINÁRA ÉS FELKÖSZÖNTÖTTÉK!!!
VELÜNK MINDEN RENDBEN VAN!!!NORINA NAGYON SZÉPEN FEJLŐDIK NAPRÓL-NAPRA!!!MÁR TÖBB MINT 5 KILÓS!!!GÜGYÖG ÉS PRÓBÁLKOZIK HOGY A HÁTÁRA HASRÓL HOGY TUD MEGFORDULNI!!!MINDEN ÉRDEKLI SZINTE!!!IGY SOKSZOR MÉG A MAI NAPIG IS ELŐFORDUL HOGY ELFELEJT LEVEGŐT VENNI VAGY NYELNI!!!NAGYON JÓ KISLÁNY ÉS SZINTE MINDENT MEGTUDOK MELLETTE CSINÁLNI AMI A HÁZTARTÁSBA SZÜKSÉGES!!!SOKAT SÉTIZÜNK ÉS JÁTSZUNK!!!
MULTHÉTEN CSÜTÖRTÖKÖN VOLTUNK HARTMANN PAPÁNÁL ÉS AZT MONDTA HOGY MINDEN RENDBEN VAN!!!SAJNOS KÖZÖS KÉPET NEM TUDTAM KETTEJÜKRŐL CSINÁLNI MERT NAGYON MEG VOLT FÁZVA SZEGÉNYKE!!!AZ AJTÓBÓL NÉZTE CSAK MEG A CSAJSZIT!!!
VISZONT TUDTOK OLYAN DIÉTÁT AMI NEM ANNYIRA DRASZTIKUS ÉS A TEJEM SE MEGY EL TŐLE MERT AZ UTÓBBI 2 HÉTBE FELSZALADT RÁM VAGY 5 KILÓ TUTI!!!OLYAN HASAM LETT MINTHA MEGINT TERHES LENNÉK PEDIG MONDHATNI A SAJÁT ALAKOMMAL ÉLHETTEM!!!EZT A 90NAPOS DIÉTÁT BIZTOSAN NEM TUDOM MEGCSINÁLNI!!!AZ TÚL SZADISTA NEKEM AHOGYAN MAGAMAT ISMEREM!!!1 NAPIG HA BÍRNÁM!!!DE LEHET HOGY AZ SE MENNE!!!

A KISMAMÁKNAK SOK SIKERT KÍVÁNUNK MI IS ÉS ÜGYESEK LEGYETEK NAGYON!!!

DOBOK PÁR KÉPET ÉN IS NEKTEK!!!
SZIASZTOK!!! Kép IMÁDOM A KEZEMET SZOPIZNI!!! Kép ÉS MÉG MINDIG VADUL MOSOLYGOK A VILÁGRA!!! Kép Kép EZT MÁR NEM IS KOMMENTÁLOM!!!

Kép
Kép
snápi

LILLA!!!

AZ A BCG OLTÁS AMIT KIRUS KAPOTT!!!AZ ILYENKOR FAKAD KI!!!NYUGI SEMMI GOND NINCSEN!!!AZ ESTI FÜRDETÉSKOR HA CSEPPENTESZ RÁ EGY KIS VIZET MIRE A KEZÉHEZ ÉRSZ EGY KICSIT FELÁZIK ÉS MAGÁTÓL KI IS FAKAD MAJD A BIBI!!!VISZONT HA LESZEDED A KEZEDDEL AZT A GENNYES VÁLADÉKOT AKKOR AZT NE A FÜRDŐVIZÉBE MOST LE HANEM CSAPBA, NEHOGY UTÁNA A SZEMÉBE MENJEN BELE!!!
NORINÁNAK MÁR SZÉPEN BEGYÓGYULT!!!
NE AGGÓDJ!!!
SZIA!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Snápi: Norina csuda édes kis csajszi!!!!! Nagyon jók a fotók!!!!

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

Sziasztok Lányok!

Móni!
Tényleg nagyon gyorsan elment az első hónap, nemrég még én is így vártam, hogy mikor születik meg, mint most te.

Ági!
Nagyon aranyos, mosolygós kislány Norina. Kented valamivel az arcát, hogy ilyen szépen elmúltak a kiütései? Mert Kirus most kezd kiütéses lenni a tejcsitől és nem tudom, hogy kenjem-e valamivel?

Lányok!
Meddig kell a mérleget bérelni? Mert most fog lejárni az 1 hónap. Az első héten mindennap mértem, aztán mondta a védőnő, hogy elég 1 héten egyszer, de van amikor akkor is elfelejtem. Mostmeg szabin van a védőnőnk, és nem tudom megkérdezni, hogy meddig kell írnom a heti egyszeri mérést.

Sziasztok
Lilla
Kép Kép Kitekeredve
Vendég

SZIASZTOK!!!

MORCA!!!

KÖSZIKE A DÍCSÉRETET!!!NEKED IS HASONLÓAN SZÉP LESZ BIZTOSAN!!!

LILLA!!!
ELŐSZÖR ANYATEJJEL KENTEM NEKI AZ ARCÁT MAJD A SUDOKRÉMMEL AMIT ABBA A KISMAMACSOMAGBA KAPTUNK A KÓRHÁZBA!!!TUDOD!!!NEM KELL RÁ SOK!!!DE MAGÁTÓL IS EGY IDŐ UTÁN ELTŰNNEK!!!UTÁNA MIVEL EZ A KRÉM SZÁRÍT A PATIKAI TESÁPOLÓVAL EGY HALOVÁNYAN BEKENTEM NEKI!!!
A MÉRLEGET MI IS MÁR 2.HÓNAPJA BÉRELJÜL ÉS NEKÜNK IS MOST FOG LEJÁRNI MAJD 26-AL!!!MI MINDEN ESTE A PANCSI UTÁN MÉRJÜK NORINÁT SZOPI ELŐTT ÉS UTÁN VALAMINT SZOMBATON MEG MEZTELENÜL!!!NAGYON SZÉPEN FEJLŐDIK UGYHOGY MI VISSZAVISSZÜK ÉS NEM HOSSZABBÍTUNK MÁR SZERINTEM!!!

GYÖNYÖRŰ SZÉP KIRU BABA IS!!!
PUSZIKÁLJUK!!!
ÁGI ÉS NORINA

Kép
Kép
snápi

Szia Ági!

Köszi az oltással kapcsolatosan amit írtál, és megtaláltam a krémet is, be is kentem vele az arcát.

A fogyókúrával kapcsolatban, ha nem akarsz drasztikusat, akkor marad a Norbi féle odafigyelés, hogy mit mivel és mikor eszel. És el kell felejteni a sültkrumplit meg a rántott dolgokat. Köretnek inkább salik meg párolt zöldségek, most nyáron tényleg van választék belőlük. Hogy fogyaszt-e azt nem tudom, de legalább nem jön fel több és nincs az, hogy nem eszel rendesen.

Lilla
Vendég

Sziasztok!

Ági!Nagyon tuti Norina sérója! Nagyon tetszik!

Lilla!
A hasi és koponya UH-t szerintem csináltasd meg. Tuti, hogy nincs baj, de valamiért kitalálták.
A fiamnál (15 éves) még nem volt. A lányomnál (11) már kötelező volt.
Ginusnál eleve megcsinálták a Jahn Ferencben, mert koraszülötteknél elvégzik. A többi babánál ajánlott.
A BCG oltás helye szokott begyulladni, amit írtál is. Nagyon sokat segítessz Kirusnak azzal, ha megszabadítod a felesleges sárgás váladéktól. Úgy a legcélszerűbb, ha széthúzod nagyon óvatosan körülötte a bőrt. Nem kell nyomni, a húzástól magától szétnyílik és kifolyik belőle minden. De húzni is csak nagyon enyhén kell.
Ha bennmarad a váladék lassabban gyógyul és tovább fáj szegénykéknek.
Ja, és a kötelező havi oltások után is előfordul, hogy újra belobban a már gyógyult seb is.

Márti!
Most látom csak, hogy a te gyerkőceid között is van jócskán korkülönbség. Hogy viszonyul a nagyfiad Kristófhoz?
Nálunk inkább apáskodik a nagyfiú Ginuson. A lányom meg imádja pelenkázni, dajkálgatni.

Ma elkezdtünk gyümölcsöt enni!!!! Úgy néz ki nagyon fincsi Ginának. Őszibarackot turmixoltam, megevett belőle 3 kiskanálnyit. (úgy kb. 5 kiskanálnyi jött vissza, de azért a pocakban is maradt)
Utána szopikázott és jó nagyot aludt. Egyébként is sokat alszik mostanában. A hidegfront jót tett neki este 9 től reggel 6 ig alszik.

Szép napot, sziasztok! Judit

Kép

Kép Ginus a hintában

Kép A három drágám

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok!segítsetek nekem mit kell vinni a Dél Pesti korházba a szüléshez,mert a Shöfibe amikor szültem nem kértek semmit.Köszi a segítséget előre is.

Gyöngyi
gyongyi0912

Judit: A nagyfiam imádja a kicsit :P Ha hazajön az a legelső, hogy odamegy hozzá lenyom egy puszit, megsimogatja és megkérdezi hogy milyen napja volt :wink: Szokta ringatni, sétáltatni meg altatni. Multkor azt kérdezte, hogy megtanítom-e tisztába tenni :shock: :shock: :shock: Mondtam, hogy igen, majd jelentkezzen :wink: Azóta is jön. Szerintem rájött, hogy az már nagy falat lenne neki :wink:

Köszönöm a helyreigazítást az UH-val kapcsolatosan.
bluebox

Szia Gyöngyi!

A szüléshez semmit, kivéve hálóing. A sajátotban vagy :P Legalábbis vajúdni a sajátotban :P A császározáshoz átöltöztettek szép hófehér hálóingbe :P
Vihettem be buborékmentes ásványvizet meg szöllőcukrot, meg APÁT :P
A gyermekágyas részlegre is kíváncsi vagy?
bluebox

Egyébként ami Neked kell a kórházba:

-tisztálkodási cuccok + Legalább 3 db törölköző + WC papír
-hálóing, az is legalább 3 db (szoptatás miatt előlgombos kivitelben)
-normál méretű bugyik, amibe belefér az a nagyon kellemes viseletű TENNA BETÉT :wink:
-szoptatós melltartó + betét, ha csöpög a cicid :P
-evőeszközök EZ NAGYON FONTOS, MERT EZT NEM KAPSZ A KÓRHÁZBA kés, villa, kanál, pohár
-ha esetleg császároznának ami nagyon fontos, mert nem kelhetsz fel pár óráig, SZÍVÓSZÁL HOGY INNI TUDJÁL!!!!!!!!!!

Gyereknek:
-pelenkák, popsitörlő + hazavivős ruci :P
Minden mást ad a kórház :P
Egyébként nagyon tuti babacsomag ajándékot kaptunk, abban volt bőven pelenka + popsitörlő is, bár nekünk nem volt elég, mert Kristóf előszeretettel produkált szinte óránként a pelusba :P

Más most hírtelen nem jut eszembe.
Ja még 1 mégis. Jó tanács, vigyél plusz 1 papucsot, amibe zuhanyozni tudsz. Fertőzések elkerülése végett. Bár szerintem ez alap :wink:
bluebox

Sziasztok!

Judit!
Nagyon szépek a gyermekeid. És köszi a válaszodat az UH-al és az oltással kapcsolatban, mindkettőt megfogadom.

A hidegfront ránk is jótékonyan hatott, Kirus nyugodtan szunyókál. Vasárnap már nagyon nyűgös volt a hőségben, csak lestünk mennyit sír szegényke.

Gyöngyi!
Magadnak kell vinni a szokásosat (betét, tusfürdő, papucs, hálóing, WC papír stb.) és kell vinned evőeszközt és poharat.

A babának ruhát csak hazahozatalkor kell bevinni, de kell vinned neki eldobható pelust a négy napra (amig napközben kint van neked kell tisztába tenni) és vigyél be két darab nem eldobhatót is.

Most csak ezek jutnak az eszembe, ha kihagytam valamit a lányok biztos megírják.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Ági!

SEMMILYEN diéta nem ajánlott szoptatás alatt, mivel a felszabaduló méreganyag kiválasztódva a tejcikébe juthat.

Egy pár tipp, és TUTIRA lemennek a kilóid:

Délután 16:00 után SEMMIT nem ehetsz, még gyümit sem (erősen szénhidrát)

Délután lehetőleg csak fehérjét fogyassz, szénhidrátokat ne.

Hagyd el a kenyeret!!!!Helyette teljes kiörlésűt fogyassz, vagy puffasztott rizst.

Szénhidrátot ne keverd a fehérjével.

Ha ezt a pár dolgot betartod, tutira lerepülnek a kilók!!!

Egyél mindent ami jólesik, a lényeg, hogy mivel kombinálod, és mikor eszed. Ezt könnyebb is betartani, mint a diétát.

a www.mindmegette.hu-n vannak fehérje és szénhidrát receptek is.
Ehetsz husit csak ne krumplival és rizzsel, hanem párolt zöldséggel vagy friss salátával.
Ehetsz krumplit is külön.
Ehetsz édességet is, csak ne délután és este.

Ha kérdésed van még, hát tedd fel!

És Norina roppant cuki a punk sérójával!!! :D

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Gyöngyi!
Közben Márti megelőzött, csak nem vettem észre. Az ajándékcsomaggal kapcsolatban: tényleg volt benne minden hasznos, csak mivel én pénteken szültem és du. vittek a szobába, már nem kaptam meg pénteken, csak hétfőn, mivel hétvégén nem adják oda.

Egyébként Te mikor és kinél fogsz szülni?

Lilla
Vendég

lányok olyad édesek és egyre szebbek a babák!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ági! Nagyon hangsúlyozottan és szigorúan: TILOS A FOGYÓKÚRA!
Valóban szétválaszthatod a szénhidrátot és a fehérjét, és valóban hagyd el a fehérkenyeret. De! Szerintem szoptatás alatt nem szabad egész délután és este éhezni. Tehát amit Dominika leírt, az OK, azzal a kiegészítéssel, hogy este hat-hét körül egyél egy keveset.
Márti! Várlak holnap!
Anhel! Azért erről a félig becsukott szemről még beszélünk :wink: :wink: :wink:
bábaildi

ildi már csak 2 műszakod van?! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ildi már csak 2 műszakod van?! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ági!

Még ennyi kiegészítésképp:

Fehérjék emésztési ideje: 4 óra
Szénhidrátok: 3 óra
Zöldség és gyümölcs valamint keményítők: 2 óra.

A lényeg valójában az az, hogy ameddig nem emésztődött meg valami, addig nem szabad csicsikálni menni. :wink:

Tehát, ha kilenckor mész aludni, akkor este hétkor a gyümi vagy zöldéség evése célszerű.
De csak azután, ha megemésztődött az előtte lévő dolog!

Tegnap voltam dietetikusnál is, én nagyon szépen haladok a diétámmal, éhezni egyáltalán nem szoktam!!!!!!!!!

Ez a turmix nagyon jó: 1 banán, 1 szilva, 2 barack.
Sűrű, édes és laktató.Domival szoktam megosztani, mi nagyon szeretjük. :lol:

Puszika!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

dominika jól hanngzik ez a turmix,asszem ki is fogom próbálni!este jo lesz vacsinak nekem meg a gyereknek is! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Voltunk ma UH-on a kórházban. Nagyon jó volt újra ott lenni :P Találkoztam Ildivel is :P Megdícsért minket :P

Ildi: Ha gondolod, tartogatom Neked egy picikét házasság céljából Kristófot :wink: Te úgyis "örökifjú" maradsz :wink: Jó volt látni, és találkozni Veled. A tanácsodat meg fogom fogadni :wink:

További szép napot mindenkinek.

Képzeljétek, úgy ébredt ma Kristóf, hogy hangosan felnevetett. Előszőr azt hittem, csak álmában, de nem, mert utána folytatta, és most folyamatosan mosolyog és nevet felváltva. Annyira vártam már :P
bluebox

Sziasztok!

Marcsi nagyon el van tűnve!!!!! Lehet, hogy már babázik?

Nálunk még mindíg sehol semmi! :? :? :? :? :? :? Bár egyre erősebbek a keményedéseim és ma voltak elég erős menstruációs görcseim is , de amíg altattam a fiamat, én is elaludtam és mire felébredtem már megint elmúlt! :evil: :evil: :evil: :evil: Lehet, hogy le kéne szoknom az alvásról a szülés utánig? :wink: :wink: :wink: :wink:

Üdv.Móni

Kép

Kép
morca

morca egész sűrűn vannak már keményedéseid,ezek jó jelek!Hamarosan babázol már:lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Már csak két műszak a szabadságig!
Márti! Köszönöm az ajánlatot, néhány év múlva megkérdezzük Kristófot! Jó volt látni Benneteket! :lol:
Mindenkinek jó éjszakát!
bábaildi

Ildi már csak 3 nap és jöhet a várva várt pihenésed!

Jó utat és kelemes Nyaralást!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csak egy percre jöttem, szombaton megszületett a kisfiunk Viktor, 2560 grammal és 48 centivel, egy igazi kis töpicsek lett. Császárral, mert vajúdás közben feltekeredett kétszer a zsinórra, de szerencsére ő is és én is jól vagyunk!
sok szerencsét azoknak, akik még egyben vannak, fantasztikus élmény előtt álltok!

Puszi: Marcsi
marcsi0503

Marcsi!

Millió gratula, puszika és sok tejcsikét kívánunk!
Ne aggódj, majd idekinn óriássá nő!!!!!

Bábaildi!!!

Vághatod a centit!!!Nagyon kellemes, tartalmas, jó időben gazdag dínom-dánomos nyaralást kívánok Neked!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Szióka!

Marcsi: Nagyon sok boldogságot és még több egészséget kívánok nektek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én még mindíg egyben vagyok, de már csak eljön a mi időnk is!

Várjuk a képeket Viktorról!!!!!

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

Móni!

Este jön a hidegfornt...... :D :wink:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!
Új vagyok itt, Bábaildi ajánlotta a fórumot :lol:
Kisfiam július 5-én hajnalban látta meg Bábaildi arcát, tulajdon képpen azért is írok, mert szeretnék neki köszönetet mondani mind azért, amit értem tett. Én azok közé tartoztam, akinek semmi elképzelése sem volt a szülésről, épp ezért hálás vagyok neki az első ctg-től kezdve a fejés megmutatásáig, hogy a vajúdás alatt végig irányított, lelket öntött belém, mint egy jóságos nagymama ott volt és tanácsolt, de nem parancsolt, mindent megtett, hogy szép emlékként maradjon meg bennem a szülés élménye és vígasztalt a kórházi ágyon a bent töltött sokadik nap után. Aki teheti válassza őt!
Kívánok neki jó pihenést, sok unokázást, kevés szúnyogot a vízparton, frontmentes műszakokat és harmadjára szülő anyukákat :lol:
Sok-sok puszi: Vitéz Dávid anyukája
kisvitéz

Dominika!

Már hármat átvészeltem gond nélkül..... :roll: :roll: :roll: :roll:
Már nem igazán merek a frontokban bízni!
Amúgy, hogy bírod a fogyókúrát? Kitartást hozzá!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Móni

Kép

Kép
morca

Üdv. Kisvitéz!

Gratula a kisfiadhoz! Én most készülök a második fiamat, világra hozni, de neki esze ágában sincs kibújni! Ha jól sejtem én vagyok most az utolsó pocakos, aki mostanában van kiírva. Már mindenki megelőzött!!

Írj magatokról, ha tudsz tehetnél fel képet a manódról!!!!

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

Marcsi!

Gratulálok kisfiatokhoz, nagyon sok örömet és boldogságot kívánok Nektek!!! :P :P :P

Lilla
Vendég

Marcsi
Gratulálok Viktorhoz!!! Sok boldogságot, egészséget kívánok nektek!!!!

Morca
Most már tényleg te jössz!!!
Kitartás!!! Mondjuk gondolom most a legnehezebb!!! Az utolsó pár hétig szinte elszalad az idő, de utána mintha megállna!!!

Kisvitéz
Tudom, csak Bábaildi kedvéért jöttél, de esetleg kaphatunk egy szüléstörténetet is???
Marcsi
Tőled is szeretnénk (gondolom a többiek egyetértenek). És képeket!!! Sokat!!!

marek

Móni!

Már front nélkül is nagyon a finisben vagy!!! :P :P :P

Lilla
Vendég

Sziasztok Lányok!!!

Hú perregnek az események!!!!!!!!!!!!

MARCSI GRATULÁLOK ÉS NAGYON SOK TEJCSIT ÉS EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!!!!

kISVITÉZ: Most megpusztulok az irígységtől, hogy BÁBAILDIVEL szűlhettél!!!!! A világ legjobb dolga történt Veled, de ahogy olvastalak erre Te is rájöttél :P Neked is szívből gratulálok a gyerkőchöz és sok-sok tejcsit kívánok!!!!

Morca: Mostmár ne szórakozz velünk, már annyira kíváncsiak vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beszélj Ákoska bucijával, hogy mostmár sokkal jobb köztünk lenni, mint ott bent magányosan :P
Még mindig megy a drukk :wink:
bluebox

Morca, képek?????? Bár én már láttalak Téged is, és a gyönyörűséges Matyikádat is, de a többiek még nem dícsérhettek meg. Nem küldöd?????
bluebox

marcsi Hatalmas gratula!Nagyon sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánunk!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Morca mostmár talán csak 1-2 nap és kibujik végre Ákos baba!!!!!! :lol: :lol: :lol:
kisvitéz üdv köztünk,neked is gratula a kisfiadhoz!
Nekem Ildi a szülésznőm,iletve ő lesz de már a kezei közt vagyok!
És nagyon rendes én is IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!
Még egy ilyen jó embert nem lehetne keresve se találni!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Márti!

Ma este küldöm a képeket ígérem!!!!!!!

Pussz Móni

Kép

Kép
morca