Új privát üzeneted érkezett!

Nagy hírünk van, Lilla baba tegnap óta önállóan jár! Annyira tetszik neki, hogy tapsol is közben. :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Lamme: A kombiágy rendes rácsos ágy, csak később átalakítható gyerekággyá. Bár nem lesz belőle olyan aranyos heverő, mint a tiétek, de egyre inkább hajlok afelé, mivel Zsófi egyedül elalszik a rácsosban. A másikról még tuti lemászna, és a pici mellett nem tudom mennyi erőm, energiám maradna arra, hogy ott üljek Zsófi mellett, míg elalszik.

Ildi: Hatalmas gratula Lillunak a járáshoz! :D Nagyon ügyes! :lol:

Zsófi meg mostanában tele van sebbel. Már nem akarja, hogy fogjuk a kezét, és gyorsan szeretne száguldozni, ami persze nem mindig sikerül, így elesik. Alig gyógyul meg az egyik seb, már megint lenyúzzuk a következő eséssel. De érdekes, ő fel sem veszi, nem nagyon sír miatta. Volt olyan, hogy annyira vérzett neki, de meg se mukkant.

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Lillának gratulálunk a járáshoz! 8) Nagyon ügyes!

Eszti tegnap megtanult önállóan felülni.

Kép
waterlilly
 
 

 
 

Hát Eszti is nagyon ügyes, Lilla már majdnem járt, mire fel tudott ülni. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Hűűű, Lillunak, Esztinek gratula :lol:

Zsófi még nem tud felülni :D Járásnál meg leparkoltunk a három-négy lépésnél, többet nem megy egyedül :lol:
Vendég
 


Hú, köszi, most megnyugtattatok! Azt hittem, totál el vagyunk maradva!

Lamme, el is felejtettem írni, hogy tényleg nagyon pozitív volt a Gekko a leírásod alapján. Megkérdezhetem, mennyibe került az állapotfelmérés? Én valami tizenvalamennyi ezret hallottam.

Kép
waterlilly
 
 


na Lilly ne aggódj, mi a kúszásnál tartunk!! de az egyre jobban megy, vége is van a laza, ráérős napjaimnak.... :shock:
Egyébként meg nem is értem, hogy mindenki folyton ezen rágódik - velem együtt - hogy mit csinál későn a gyerek, és közben meg egyáltalán nincsen lemaradva egyik sem. Csak esetleg vannak ügyesebb, gyorsabb gyerekek, na és azokhoz hasonlíják a többit. Én is néha úgy érzem, hogy Boti le van maradva vagy lassú, de ez hülyeség, mert a szakkönyvek szerint egyáltalán nem elvárás 8-9 hónaposan, hogy már szaladgáljon egy gyerek.

Na, de emelett azt kell mondja, hogy tuti szuper ügyesek a kiscsajok!!!!! :lol:

én úgy tudom 20 e egy felmérés a gekkoban
Vendég
 


Sziasztok!

Lilly: Gratulálok Eszternek az üléshez :) Kerek 10 rugó volt az állapotfelmérés. Nem olcsó :? De így legalább nyugodt vagyok. Sőt, tegnap este a lefekvés előtti hancúrozásnál egyértelmű kúszáskezdeményt tett a csajszi!!! Először nem akartam elhinni, hiszen alig két napja tornázunk célirányosan, de az volt. Szóval előre nyújtotta mindkét kezét, alkarra támaszkodott, tehát a karnyújtás még nem ment, de így húzta magát előre, és egy picit segített a lábával :) Úgyhogy szorgalmasan megy a torna továbbra is :D
Ja, még a Gekkohoz annyit, hogy az újpalotait hívtuk először, de nem vették fel. Mivel először csak érdeklődni szerettünk volna, felvilágosítást meg bármelyiknél tudnak adni, így felhívtuk az újpestit is. Ott azt mondták, hogy majd másnap délelőtt visszahív a kolleganő, aki a picikkel foglalkozik. Oké, semmi gond. Nemsokkal ezután csörgött a telefonunk, és visszahívtak :!: a palotaiból. Mivel nekünk helyileg mindegy, hogy melyikhez megyünk, így meg is beszéltük a felmérést. Az újpesti nő pedig szerinted mikor hívott vissza??? Nem, nem másnap reggel, ahogy ígérték, hanem rá két napra, pont, amikor a felmérés végén már csak beszélgettünk a palotai lánnyal!!!! Mondtam neki, hogy köszi, de már nem aktuális. És még a csajnak volt kicsit fura a hangsúlyozása utána.........Úgyhogy örülök, hogy nem hozzájuk mentünk végül.

Lillának gratula az elinduláshoz :)

Eperke: Aha, már tudom, hogy melyik a kombiágy :D Így akkor Zsófi mostani kiságya meg lehet a tesóé :)

Most mennem kell, de ha lesz időm még jövök. Lenne mit mesélnem. A mai napunk is marha jól indult :? Remélem ennél már csak jobb lesz :?
lamme
 
 


Babett: Igazad van a mozgásfejlődéssel kapcsolatban. Azt látom, és a védőnővel még Vivinél beszéltünk is erről, hogy az utóbbi néhány évben felgyorsult a babák fejlődése, de a "régi" is teljesen jó, sőt, nem biztos, hogy jó az, ha gyorsabb ez a dolog. Én Nikinél két dolog miatt vagyok paraanya: az egyik a strepto, amiről már csomószor írtam, a másik pedig, hogy én is pont a kartámasztást mondtam a páromnak, hogy az lehet a gond, de nem tudtam ilyen konkrétan megfogalmazni, mint a Gekkos lány, pláne nem célirányos feladatokat kitalálni. És én nem mondtam a Gekkosnak, hogy a kezére gyanakszunk, mert egyrészt esezmbe se jutott akkor, másrészt mert nem is akartam volna befolyásolni. Szóval én mindenképpen hasznosnak tartottam ezt az állapotfelmérést :D
lamme
 
 


én is így látom, hogy felgyorsultak mostanában ezek a dolgok...de mitől?? na mindegy. Én nem parázok egyenlőre semmin, pont jól fejlődik, szerintem Boti nagyon ügyes, nagyon okos kis Ugrifüles :lol: És szuperül mászik, váltott kézzel, mint egy kis kommandós... :lol: :lol:
lamme: Szerintem jól tetted, hogy elmentetek, mert íg legalább célirányosan tudod tornásztani.

Nagy bánatomra vége a masszás-torna esti programnak, amit 2 hetes kora óta csináltunk minden este. Sajnos be kellett látnom, hogy Boti már nem hagyja magát, kinőttük ezt a kort.... :cry:
Vendég
 


Babett, ha Eszti 8 hónaposan mászna, én se paráznék. :lol: De már 9 hónapos múlt, és nem mászik. A karkitámasztás már megy profin, de a fenekét nem emeli hozzá, így meg csak hátrafelé halad... De ma azt láttam, hogy ez már őt is frusztrálja, és tekintettel arra, hogy a felüléshez meg tudja emelni a kis fenekét, remélem, már nem kell sok a mászáshoz.

Szerintem a gyorsulásnak az is lehet az oka, hogy mostanában az anyukáknak több idejük van a gyerekeikre a háztartási gépeknek hála, és több szabadságot is adnak nekik. Pl. már nem pólyázzuk be a babákat éjjel-nappal hónapokig, simán letesszük őket a padlóra, mert a porszívónak hála, könnyű tisztán tartani, nem ölben tartjuk őket, hogy nehogy valami koszt felszedjenek. Anyukám még kútról hordta a vizet és a sparhelten melegítette, hogy a két pelenkás gyerekének kimossa a textilpelenkáit. Ma meg már ugye eleve eldobhatós a pelus, ha meg mosni kell valamit, akkor zutty, be a mosógépbe... Így nyilván többet tudok foglalkozni Esztivel.

Kép
waterlilly
 
 


Babett!
Lillával mi két hete adtuk fel a masszást, már ő sem engedi. :cry:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Lilly!
Megnyugtatásként Lilla még most sem igazán mászik. :wink: Ez van. Szerintem ne aggódj Te sem, ez még könnyen változhat.
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


ildi: hogy húztad el eddig a masszást??? nekem hasra fordul Boti, és elmászik. Erőltetni meg nem akarom, akkor semmi értelme.
Vendég
 


Hát a recept gyerekfüggő, sajna nálunk működött.
Lilla alapból utált hason lenni. Hasra csak valami nagyon fontosért fordult, utána rögtön vissza. Minden mászásösztönző kifogott rajtunk, megbuktak orvosok, gyógytornászok, konduktorok, gyógypedagógusok ötletei is. Kezdetben visított fülsüketítő hangon, én ezt tíz percnél semmilyen tanács ellenére nem bírtam hallgatni. Aztán amint megtanult fordulni nulla másodperc alatt hátra fordult, most meg nevetve feláll és távozik a helyszínről. :oops: Inkább odahúzta takarón a játékot, mint elmásszon érte. :lol: Egy ideig nagyon idegesített, most már túltettem magam rajta.
Normálisabb szakemberekkel egyeztetve abban maradtunk, ha már kicsit jobban szót tudok vele érteni, úgy 1,5-2 évesen bepótolva a kimaradt nagymozgást megtanítom mászni. Addig meg hátha spontán meggondolja magát. :?

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Én speciel nagyon szerettem volna ha mászik, nekem úgy tetszenek a mászó babák. :lol: Mivel azonban gyalog kolbászol mindenhova két lábon kb. egy órája össz-vissz két leüléssel, így már a mászás nem lesz valami izgi neki majd. :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Lamme: Örülök, hogy pozitívan csalódtatok a Gekkoban, ezek szerint ki lehet fogni jó és rendes szakembereket is náluk. Annak is örülök, hogy Nikivel minden rendben, biztos nem lesz semmi baj, és hamarosan elkezd kúszni-mászni ő is.

Lilly: Esztinek gratula az üléshez! Meglátod, hamarosan ő is kúszik-mászik majd, nem győzöd követni. :wink: Fejlődés gyorsulásban egyetértek veled, szerintem is ezek a tényezők befolyásolják nagyon a gyerekek fejlődését. Amúgy tudom, most könnyű másokat nyugtatni a gyerek fejlődésével kapcsolatban, de majd ha a pici valamit később csinál (Zsófihoz képest), vagy nem csinál majd, akkor kiváncsi leszek mennyire leszek én is beparázva...

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Ildi: Nálunk is gyalogol már Zsófi jó ideje, de mostanában néha azon veszem észre, hogy hirtelen négykézlábra vágja magát és megy körbe ezerrel a lakásban. Úgyhogy nektek is van még esély erre :wink:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Eperke!
Én is erre számítok, több gyerek csinált már ilyet a környezetünkben, jó lenne, ha nálunk is így történne. :lol:
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Hű most nézem csak a vonalzódat, lassan a házhoz ér a a gólya :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


na, azt hiszem eszembe sem jut ezek után aggódni - látva, hogy Boti milyen kis kúszó-mászó lett... :lol: SZinte nincs is háton egy percet sem.

Botinak tegnap nagyon nem kellett a dinnye, mintha citromba harapott volna... :shock: Fura, eddig szinte mindent megevett, amit adtam neki. Ebbe meg bele sem kóstolt.

Ti mit csináltok ebben a szuper időben??

Boti elérte a 9 kg-t!! :shock: :shock: Kutyfül: Ti hogy álltok a hízással??
Vendég
 


Mi vásárolunk :) Megyünk ma IKEA-ba :lol: Amúgy meg nagyokat alszunk, én is Zsófival :wink: Sőőőt, tegnap reggel kilenckor testületileg visszabújtunk az ágyba, Zsófi, Apa, én, és nagyon jól esett :oops:
Vendég
 


Mi meg eltakarítottuk a tegnapi viharok maradékát... :twisted:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Kép Boti happy az új Chicco Happy-ben ;))
Vendég
 


Lamme: Örülök, hogy Nikivel minden rendben! Ezek a célirányos gyakorlatok nagyon sokat számítanak, szóval hararosan Niki is kommandózik majd :wink: Sajnálom, hogy apukád nincs jól. Hát az eü-ről meg ne is beszéljünk :twisted: :twisted:

Ildi: gartula Lillának! Kis ügyes:) Tegnap gondoltam rátok, mikor mondták a híradóban, hogy Monoron mekkora vihar volt. Remélem megúsztátok!

Babett: Ma csináltam cukkinit paszternákkal. Nem volt nagy sikere. Bár ma nagyon hülye napunk volt (remélem vége) :cry: Tegnap voltunk mérni, hízott Barna, így most 8450 gramm. Örültem, de a múlt héten nagyon szépen evett.

fejlődés: én kicsit pont amiatt aggódom, hogy Barna ilyen hamar felállt. Szóval nekünk semmi se jó :lol: Azt viszont észerevettem, amit Anett is írt, hogy nagyon sokat számít a foglalkozáson túl, hogy szabadon vannak a gyerekek. Pl. Barna 3,5 hónapos kora óta a földön van, kézben nagyon keveset. És így nagyon sokat fejlődőtt a mozgása. Van a környezetünkben olyan baba, aki egész nap kézben van és nagyon szembetűnő a különbség a feklődésben.

Vasárnap nagyon rosszak voltunk...Barna ivott egy kis alkoholmentes sört :oops: Ízlett neki :lol: És aztán még a fagyit is megkóstolta :oops:

KépKép
kutyfül
 
 


Kép
Huncutmackó:)))

KépKép
kutyfül
 
 


Kuytfül: Barnus nagyon édes, már épp írni akartam, hogy rég "láttam" :lol: Érdekes, hogy korábban hogy lekörözte mindig Botit súlyban, most meg megfordult a helyzet. Vagy lehet, hogy sok kaját adok?? :shock: Egyébként olvastam, hogy az elválasztáskor a gyerekeknél súlyvesztés léphet fel, szóval nem kell aggódni. Na és a meleg is biztos némely gyerekre így hat, hogy kevesebbet eszik. Na ez nálunk mondjuk nem érezhető :wink:

Amúgy meg tényleg kár ez a sok hülye hasonlítgatás! El kell fogadni a saját gyerekünk fejlődési ütemét, és annak kell örülni, hogy egészséges, és milyen kis ügyes mondjuk az előző naphoz képest! :lol: Én nem is szeretem pl azokat a játszótereket, ahol nem is tudnak másról beszélni - az amúgy egymást nem is ismerő anyukák - mint hogy melyikük gyereke mit tud. Szinte meg sem hallgatják a másikat, csak dörmögik a saját "adataikat".

Szerintem itt minden gyerek édes, aranyos, gyönyörű és ügyes. :lol:
Vendég
 


Én mégnem mertem fagyit (se) adni....szigorú anyuka vagyok...állítólag :oops:
Vendég
 


Babett: Boti csak happy lehet ebben a szuper székben! :D Nagyon édes, és a 9 kg-val mindjárt lekörözi Zsófit. :wink:

Kutyfül: Barnus is nagyon aranyos, huncut a képen. :D És a lassabb gyarapodás tényleg betudható a melegnek, illetve az egyre több mozgásnak is.

Amúgy egyetértek Babettal, hogy itt tényleg minden gyerek nagyon szép, okos és ügyes. :lol:

Ildi: Tényleg, mindjárt kopogtat a gólya :lol: Már izgulok is kicsit miatta, hogy hogy s mint lesz?

Amúgy Zsófi is nagyokat alszik ebben az időben, velem együtt :D Délutánonként (mikor nem esett) akkor pedig nagyokat sétáltunk a Balaton parton, Zsófi hintázott, motorozott, kerestük a hápikat meg ilyenek. :D Jó is, hogy nincs az a nagy meleg!

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Engem mondjuk nem zavart, hogy Zsófi hamar felállt, meg az sem, hogy amikor felállt, még nem tudott hátról hasra fordulni (na fordítva sem :lol: ) Azóta megtanulta. Ő is sokat van földön, nem volt járókája sem, szabadon garázdálkodhat a lakásban :lol:
Fiúk tündériek :wink:
Vendég
 


Babett: én is szigorú vagyok, de annyira tud kunyizni.. :lol: :lol:
Te eddig a tízórait és az uzsit váltottad ki a szopiból?
Szerintem Barnánál most ez a súly dolog a meleg, a foga, a mozgás meg a betegsége miatt volt. Szóval volt itt minden:))

KépKép
kutyfül
 
 


Fagyit én sem adok, de nem is tervezek még édességet adni neki, így is annyit eszik :shock: De persze, egyen csak, az a dolga :wink: Úgy szeretem, hogy már együtt eszünk, nem kell etetni se a reggelinél, vacsoránál, ma este is megkapta a margarinos zsemlét, és tömte befelé :lol:
Vendég
 


Nem semmi, hogy Zsófi már milyen nagylány. Mindig meglepődök. :lol:

Valaki próbálta a DM-es tejpépeket? Nézegettem a DM.ben és fele annyiba kerül, mint az összes többi más gyártmány...

KépKép
kutyfül
 
 


kuytfül: Én nem vagyok tejpép-párti, eddig nem adtam. Mikor akarod azt adni? Nálunk eddig a tízórai és az uzsi van kiváltva. Délelőtt gyümi jorhurttal-7 gabonás pehellyel vagy rizzsel, délután zöldség-husival néha, esetleg fruttapurával kiegészítve (ha nem volt elég :shock: ). Nemsokára az ebédet is kiváltjuk, utána nem tudom hogy lesz. Azt hiszem a főzelék előre jön délre, és a délutánt még nem tudom hogy lesz. Elég-e akkor is egy gyümis kaja?? passz...

Panndi: nem semmi Zsófi, hogy már zsemlét eszik. Ennyi foga van már?? Mi egyszer adtunk kenyérhéjat, 2 perc múlva öklendezés lett belőle. Na, de mondjuk Botinak egyenlőre egy fél foga van :lol: :lol:

Eperke: hát én is izgulnék a helyedben :shock:
MI is ismét a Balcsin leszünk, pénteken megyünk, és 3 hétig maradunk, ebből kettőt Apával :lol: :lol:
Vendég
 


Hat foga van, négy fog óta eszik, zsemlét, kiflit, kenyeret.
Vendég
 


Újabb rendrakás a pénztárcámban, újabb DM-es kuponok keresnek gazdát:

AVENT tanulóüvegszett (300 Ft)
Manner piskóták (200 Ft)
Nestlé üveges bébiétel, bébidesszert és bébiital (100 Ft)
Domestos (100 Ft)
Gabi lanolinos krém, vagy babapúder (100 Ft)
babylove Jumbo csomagos pelenka (350 Ft)
Johnson's baby babaápoló (200 Ft)
Weleda bio körömvirág krémfürdető (200 Ft)
milupa tejpép (200 Ft)
milupa Milumil 3 tejalapú, anyatej-kiegészítő tápszer (300 Ft)
Nestlé tejpép (1701 Ft)
Hipp tejpép (100 Ft)
Kecskeméti bébiital (50 Ft)
Nivea intim mosakodógél (ingyen van)
Jessa intim törlőkendő (100 Ft)

Augusztus 31-ig vagy szeptember 30-ig válthatók be a kuponok.

Sazabad a vásár :lol:
Vendég
 


jaaaa, hát hat foggal könnyű...... :wink:
Vendég
 


Babett: én sem vagyok tejpép párti, de mióta Barna fogyókúrába fogott, néha délelőtt péppel szoktam adni neki a gyümölécsöt két szopi között. Tejem nincs már annyi, mint rég:( Arra gondoltam, hogy a délutáni szopit fogom elkezdeni a héten kiváltani. Egyenlőre pép+gyümi, aztán pár hét múlva a pépet lecserélem joghurtra, túróra.

Andi: Ha már szabad a vásár én igényt tartanék a babylove-os pelusos kuponra, meg a nivea mosakodógélre :lol:

Barnának kijött az 5. foga...húúú, olyan nagyfiú
:roll:

KépKép
kutyfül
 
 


Babett: 3 hét Balcsi tuti lehet!! Reméljük addigra az idő is magához tér!!! Mi is jövő héten megyünk nyaralni apával egy hétre.

Andi: kérdezhetek hülyeséget? :oops: :oops: Akkor Ti már Zsófinál bevezettétek a gluténos cuccokat? Azt mikortól lehet?

KépKép
kutyfül
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy ide tolakodok, az ÁEK-es topicba szoktam írni, de látom sok itt az ismerős! :lol: Szóval, ha tudnátok segíteni, Palotai Éva szülésznőről szeretnék infókat kapni, ugyani a jelek szerint Ő lesz a szülésznőm, a dokim ajánlotta! Elvileg beszélek is vele ma, de nagyon érdekene a véleményetek! Ha jól tudom, Szabolcsos volt, de az ÁEK-ben már Ő a vezető szülésznő! Légyszi, segítsetek, ha tudtok, minden érdekel!
Köszi:

Márti
borossné becz márta
 
 


kutyfül: mennek a kuponok :D Írd meg légyszi a címedet :oops: Nekünk azt mondták, fél éves kortól mehetnek a gluténos dolgok is.
babett: amúgy akkor szoktunk rá a kiflievésre, amikor a Sparban találkoztunk egy kislánnyal, egy hónappal idősebb volt Zsófinál, két foga volt, és nagyon ette a kiflit. Akkro épp, hogy áttört Zsófinak a harmadik, negyedik fog. Megpróbáltuk a kenyeret, zsemlét, kiflit, és ment neki :lol: De akkor már elég sok bulátarágcsáláson túl volt :wink:
Márti: szia itt is :lol: Sajnos én nem ismerem őt :(
Vendég
 


Sziasztok!

Kutyfül, Babett: Nagyon szépek a srácok :wink:

Kutyfül: Amikor áprilisban Vivihez kijött a dokinéni, akkor azt mondta, hogy előtte pár héttel volt egy konferencián, ahol azt mondták, hogy a legújabb kutatások szerint a szoptatott babáknak már 8-9 hónapos korban bevezethetők a gluténos ételek, mert így tűnik a legkisebbnek az esély az érzékenységre. Ő nem kommentálta, csak mint szakmai újdonságot mondta, szóval a szülőkre van bízva. Vivi 8 hónaposan kóstolt először kenyérhéjat, aztán kb. 10 hósan kiflit adtunk neki. Nagyon szerette akkor a vajas, sajtos kifli katonákat :D Érdekes, hogy Nikinél jobban tartok mindentől :? De lassan ő is fog kapni egy kis kenyérhéjat :)

Panndi: Én is igényt tartanék néhány kuponra: Nestlé bébiétel, Domestos, Milupa pép. Köszi :)

Niki kúszik!!! :lol: Még lassan, de abszolút egyértelműen, célirányosan kúszik!!! Már egyre többet húzza fel a lábait, nyomja ki a kezeit és "kutyázik" is :D Hihetetlen, hogy néhány nap tornáztatás ennyit számít!!!
lamme
 
 


Küldtök nekem címeket? Megvolt, de hát... :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Kutyfül: Zsófi evett egy időben tejpépet, de a Babylove-osat nem próbáltuk. Hipp-ből a natúrt és a gyümölcsöset ismerjük, illetve ami Zsófinak még ennél is jobban ízlett, az a Milupának a gyümölcsös tejpépje.

Panndi: Jó dolgod van, hogy Zsófis ilyen önálló nagylány már! :D Nálunk az evés mostanában mások etetésével végződik, ha azt szeretnénk, hogy önállóan egyen. Szóval kénytelen vagyok én adagolni neki az ételt, különben nem eszik, csak másokat etet. :D

Babett: Ha az Apa nélküli egy héten unatkoznátok, csörgess meg. Csopak-Füred nincs messze. :wink:

KépKép
KépKép
eperke21
 
 


Márti!
Én nem ismerem Őt! :oops:

Kutyfül, Lamme, Babett!
Igen-igen, szépek-okosak-ügyesek a babák! Gratula az új tudományokhoz!

Én padlón vagyok, ma megjött megint. :cry: :cry: :cry: Pedig már 35 napja semmi nem volt, kezdtem reménykedni. Mondjuk tiszta ideg is vagyok, szóval nem is lehet csodálkozni, hogy nem lett semmi (anyukák orvoshoz járnak, férjem, mint egyetlen családfenntartónk munkahelyet vált, szóval egy kicsit sok a jóból :shock: ) Nem sajnáltatni akarom magunk, csak jó volt panaszkodni végre valakinek.

na megyek is, mert Lillu hív :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Eperke!
Lilla annyival rosszabb Zsófinál, hogy ő etet mindenkit, de mástól semmit nem fogad el, csak amit kézzel a szájába töm. :shock: Kanalat csak az én etetésemhez használ. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


eperke: füredi találka oké, ha lesz kocsim... Az enyém nem lesz lent, de talán Anyósoméké igen.

Kutyfül: én még nem adtam pékárut, de a MILUPA 7 gabonás pelyhet igen, abban meg van glutén. Azt adom kb 2 hete, minden nap a gyümibe. Lassan elkezdem a tésztát is, szerintem 8-9 hónaposan már nem kell ezen rágódni. Várj kicsit, aztán mehet Barnának is.
Vendég
 


eperke: elküldöd priviben a számod? a céges telcsimben volt, azt meg leadtam.

kutyfül: Boti ma elrágcsált (vagy inkább feláztatott) egy kiflicsücsköt.... :lol:
Vendég
 


Lamme: Niki nagyon ügyes!!! Tényleg nem semmi, hogy pár nap alatt így nekiindult :lol:

Köszönöm a gluténos válaszokat. Azt hiszem pár hét múlva elkezdjük.

Babett: Hogy ízlett Botinak a kifli?

KépKép
kutyfül
 
 


Kutyfül: hát nem tudom, hogy ezt a kiflievést már "evésnek" nevezzük-e....elvolt vele, és nagy sírás volt, amikor a szétázott, maszatos maradékot kidobtuk.. :?
hát sok glutén nem jutott a pocakjába :wink:

remélem visszacsatlakozhatok majd 3 hét múlva Hozzátok, holnap elutazunk, és valszeg nem lesz lent net... :cry:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: