Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzska,
jó pihit! 3 hét alatt biztos sikerülni fog :wink:

Dita,
ha szerencséd van, akkor most megmentelek a laptetőtől :wink:
Holnapra nagy drukk! Szerintem lesz legalább 3 szép nagy tüsződ :wink:

Monic,
neked is extra drukkok mennek az első uh-hoz! Ugye felteszed majd a képet?! :lol:

Viki,
tök rendes a dokitok, ha szabitól függetlenül elmegy hozzátok, ha már kiengedtek a kórházból. :lol:

i.kata
 
 


Dita,
mázlid van! :wink: De cserébe holnap mesés hírekkel várlak!!!!

i.kata
 
 


Ideért a vihar, és már lassan el is vonult. Vagy csak fordul egyet a Tiszánál. Olyan villámok voltak, hogy az egyik felét a déli, a másikat az északi oldalon láttam. Nagyon félelmetes volt. :shock:

Dita: Úgy látom egyre jobban kezeled ezt a szuri témát! Gratula!

Kata: Most már neked is nyáriszünet lesz lassan? Vagy még mindíg tele vagy programmal?

hofeherke
 
 

 
 

Mara,
nekem már szünetem van:-) Csak az unokahugomra kell vigyáznom 3 hétig minden délután.

i.kata
 
 


Kata: Tudom, de írtad a multkor, hogy még mindenféle elintézni valód volt a multhéten. Igazából csak arra céloztam, hogy az az igazi láblógatós szünidő megérkezett-e már. :wink: Én kb. most értem el erre a szintre. :D

hofeherke
 
 


Mara,
ja, a múlthéten majdnem minden nap vendégeink voltak, állandóan rámoltam itthon, de most lazulás van. De nagyon unatkozni nem szoktam. A héten is 3x megyek dokihoz, unokahugira is minden nap vigyázok, anyumék holnap jönnek haza a nyaralásból, biztos kitalál majd nekem pár elintézni valót. :roll:

i.kata
 
 


Kata: Ilyen az élet.... :) Én sem unatkozom azért, de roppant élvezem, hogy mindent a saját tempómban csinálhatok, és nem kell néznem az időpontokat.
Nagyon rendes tőled, hogy bevállaltad az unokahugid. :) Én is vállalnám a keresztfiam, de a nagyik mindíg lenyulják előlem :( Szinte harcolnom kell érte. :)

hofeherke
 
 


Megyek odabújok a párom mellé. Kuki főzött, ő meg dől a nevetéstől... :) Jó éjt mindenkinek!

hofeherke
 
 


Mara,
mi lakunk a legközelebb tesómékhoz, a nagyszülők messze vannak.
Tavaly amikor lazább volt az órarendem több, mint fél évig vigyáztam rá minden nap.
Ma amikor mentem érte, akkor látta az edző, hogy én vagyok a Lilivel és kérdezte, hogy ezért a kis angyalkáért jöttem? :lol:

i.kata
 
 


Mara,
én is azon röhögök, hogy főz a Cooky :roll:

i.kata
 
 


Hát a mai napom sem volt jobb. Legalább 3-szor bőrigáztam, még a cipőm is beázott. :evil:

Voltam uh-n és nem kaptam túl jó híreket. Nem tudom pontosan, hogy hány tüszőm van és mekkorák, mert a lapomra megint nem írtak semmit és akkor diktálta a dokim, amikor öltöztem. Mindenesetre nem az igaziak, úgyhogy most felemelte Zeke doki az adagomat 1 egészre péntekig és aznap megint uh. Mi van velem? Legutóbb túl sok, most meg túl kevés? Én már úgy unom ezt. Két stimu, 0 inszem? A nyálkahártyám 7mm és B (ezt nem tudom még mindig hogy mi). El vagyok keseredve egy kicsit.

A szurival ma már minden rendben volt, bár a beszerzés egy kicsit nehézkesen ment, mert meg kellett rendeltetnem, de estére már meg is érkezett.

dita: Szerintem lehagytál. Én még csak pénteken megyek vissza.

Mindenkinek, aki holnap megy dokihoz mennek a drukkkkkkok!



vicky79
 
 


Jó reggelt!

Imádom ezt a lehűlést!!!! Hetek óta nem aludtam ilyen jót.

Ditám!
Látom kinézted magad Wentet! Jó fickó, jó fickó! ;) Mik már láttuk ezt az évadot! Ne aggódj, minden oké lesz ;)

Drukk a mai tüszőnézéshez!

Kata!
Tényleg rendes, főleg, hogy tegnap taliztunk először.

Unokahugi nem fázott tegnap?

Moncsikám!
Nagyon drukkolok az uhuhoz! Én sírtam az elsőn.....
:oops:
20150601134430
 
 


Jó reggelt! :)

Vicky: Ne szomorkodj, meg fognak nőni, csak most kicsit tovább tart nekik. Biztos az előző havi túlstimu miatt kicsit fáradtabbak a petefészkek, de a napi 1 Merional biztos beindítja rendesen őket. Szóval csak nyugi, meglesz az az inszem ebben a hónapban. És az se baj, hacsak 1 tüsző van, lásd Viki, Boni.. nem verseny ez! :wink: Én is BMC-be járok, és nekem is volt olyan, hogy túl sok tüszőm volt, és nem csinálták meg az inszemet, aztán következő hónapban ugyanattól az adagtól csak 2-t termeltem (pedig azon paráztam, hogy megint ugyanaz az adag, biztos megint sok lesz). Szóval csak nyugi, és néhány hét múlva meglesz az eredmény! :wink:
denika
 
 


Viki: Jó lenne, ha Lackó megszületéséig ilyen hűvös idő lenne, hogy még addig tudjál pihenni, utána már jöhet a meleg, akkor már nem a meleg miatt nem fogsz tudni aludni. :wink: Gondolom, már várjátok nagyon a nagy találkozást! :)

Monic, Dita: Küldöm Nektek a drukkokat mára! :wink:
denika
 
 


Deni!
Várjuk már bizony, főleg az apja türelmetlen, hisz én azért napi szinten érzem és kommunikálok vele.

Remélem ez a hüvős kitart a héten. A kölköt a melegfront egy kicsivel jobban megmozgatja, hátha..., hátha......
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Viki,
nem fázott, mert van egy fedett medence is és ott voltak egész nap. Mondjuk az a rengeteg gyerek nem tudom hogy fér el egy medencében. :roll:
Ezt a hűvöset én is imádom :-)

Vicky,
ne aggódj, a nagyobb adagtól gyorsan megnőnek a tüszőid. Nekem általában sok szokott lenni, de utoljára 1 szem volt, pedig ugyanazt a gyógyszert kaptam.

i.kata
 
 


Viki,
én úgy érzem, szeretnél feltenni egy utolsó pocakfotót. Igaz?! :wink: De ezt nem halogathatod hetekig :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok,

én is nagyon örülök a hűvösnek, végre jót tudtam volna aludni, erre ma 6 órakor kellett kelnem mert volt elintéznivalóm. Most hogy végeztem és itthon vagyok takaríthatnék, moshatnék, vasalhatnék, főzhetnék, de én azt hiszem, hogy 1 órácskára visszafekszem aludni.

Mindenkinek drukkolok mára akinek szüksége van rá, én egy kicsit ideges vagyok, izgulok, délutánig meg is bolondulok :roll:

Viki,

én is nagyon félek attól, hogy megint rámtör a zokogás, úgyhogy nem teszek szempillaspirált magamra :wink: ÉS viszek zsepit :wink:

Kata,

szerintem a gyerekek egy táborban ha hideg van, ha meleg, jól szokták magukat érezni.
Te egy igazi mintanagynéni vagy, de ahogy láttam a képeken a kislányt, minden csínye ellenére biztos szívesen vigyázol rá, elbűvölő kislány lehet.

Vicky79,

nyugodj meg, a lombiknál nekem is sztrájkba léptek a petefészkeim, egyszerűen nem voltak hajlandók érlelni a tüszőimet. És az eredmény mégis a pocakomban van :wink: Úgyanúgy ahogy Vikinek a 4. inszemnél :wink: Úgyhogy nyugi!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata!
Jól érzed! Fogok csináltatni Lacival!

Moncsi!
Ennyi várakozás után szinte előírt, hogy könnyezzen az ember. Én sosem gondoltam, hogy az ember egy 11 mm-es pacát ilyen szépnek láthat.
20150601134430
 
 


Viki,

az viszont elszomorít, hogy a párom nem tud velem jönni, már hajnalban elment dolgozni, és ilyenkor egész nap nem lehet zavarni. Nehéz lesz a híreket estig magamban tartani, de kénytelen leszek.
Az én áldott jó ikertestvérem viszont amikor mondtam neki, hogy egyedül megyek az uh-ra elkéretőzött a munkahelyéről és elkísér engem. Ilyenkor örülnék neki, ha nekem is ikreim lennének, mert ilyen összetartás csak az ikreknél van :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
ne aggódj, ha lesz 2 gyereked, de nem ikrek, akkor ők is össztartóak lesznek, mert ezt látják tőled és a tesódtól. Mi is nagyon összetartóak vagyunk, pedig nem vagyunk ikrek.

i.kata
 
 


Sziasztok Lányok,

írigylem azokat akik jól aludtak! én hajnali 1kor úgy ébredtem, h már biztos 4 óra van és lassan kellni kell. és végig csak forgolódtam, a pocim is fájdogált.
be is jelentettem a mhelyen, h ma nyűgös leszek! :twisted: :lol: :lol:

Vikimami: pihizzél csak , rád fér!! pocakfotót várjuk!! :wink:

Kata: nagyon rendes nagynéni vagy!! és tök jó, h tudsz ,,gyakorolni,, unokahugin! nem is csodálom már, h lányt szeretnél, hiszen annyit vagy a kiscsajjal!! :wink:

Monic: nyugi, minden rendben lesz az uh-n!! és nagyon rendes a tesód, h elkísér!!!

Vicky: nyugi, minden rendben lesz! minden hónap más és minden hónap befolyásolja a másikat!! de a dokik tudják , h mit csinálnak!
++++++++++!!!!!!!!!!!!

Dita: sajna nálunk nincs rugalmas munkaidő, így kénytelen vagyok 9-18ig itt lenni még akkor is , ha már nincs annyi munka. ez van! de ezt a másfél hónapot már fél lábbal is kibírom! :wink:

akit érdekel:
tegnap voltam gyógyszertárban és szerencsére nálunk működik a : kérdezze meg gyógyszerészét! dolog. nagyon rendes, segítőkész volt a csaj!
kérdeztem terhességi csíkok elleni krémekről. náluk 3 volt: vichy 150ml 5e vmennyi, babe 200ml 4900 és milupa 70ml 1300. azt mondta, h ha hajlamos vagyok a repedésre, akkor szinte mindegy , h melyikket használom, ha nem igazán, akkor elég az olcsó is. ő a milupát használta, és egyáltalán nem repedt. erre vettem egy babét és egy milupát, h felváltva használjam.
kérdeztem még a gátvédelemről is. és mondta, h van 2 homeos bogyó, amit felváltva kell használni az utolsó héten és a szüléskor , és az segít a tágulásban , lazulásban. de kérdezzem meg a szülésznőt, mert vannak akik nagyon pártolják, vannak, akik nem. és még mondott olyan homeos bogyót, ami akkor ajánlott, ha már mégis kellett vágni.

Vikimami: érdekelne ezekről a véleményed!!
Boni: a tied is!
és persze akik hallottak ilyenekről!!

nekem az öcsém barátnője mondta, h mandulaolajjal kell kenegetni a hüvelyt, csak nem tudom, h mikortól . tartok azért tőle, h nehogy kinyíljon a méhszáj. ezért jobban tetszik ez a homeos bogyó, amit az utolsó héten kell kezdeni!

várom a véleményeket!!

Évi: szt istvánban akarsz szülni? választasz szülésznőt? kit? és mikor kell? köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

a gátvédelem engem is nagyon érdekelne, de nem igazán tudom, hogy ezt a dokinak kell majd mondanom vagy a szülésznőnek. :roll: Ebben a pillantaban nekem még egyik sincs, egyenlőre még a város sincs letisztázva ahol szülni fogok.
Sajnálom, hogy nem tudtál visszaaludni az éjjel.
Rajtam győzött a kötelességtudat, úgyhogy nem fekszem vissza hanem házimunkázok.

Kata,

remélem, hogy a gyerekeim összetartóak lesznek majd. Abban nincs tapasztalatom, hogy a nem ikrek mennyire összetartóak, elhiszem neked, hogy ti is azok vagytok. Egy jó testvér nagyon sokat jelent. :wink: Ezért is szeretnék több gyereket akkor is, ha esetleg a második is lombikkal sikerülne. Én most nagyon egy babát érzek a pocimban, és a környezetemben nincsen kisgyerek aki megmondhatná a tutit, úgyhogy várnom kell délutánig :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csibi,
én még régebben a szőlőmag olajról hallottam, hogy nagyon jó a terhes csíkok ellen. Láttam ilyen olajat a Stenders üzletekben. http://www.stender.hu/

Képzeljétek, anyum most hívott, hogy arra ébredtek ma Rodoszon, hogy mozog az ágyuk és kocognak a poharak :roll: Utánanéztem a neten és 6,3-as földrengés volt, aminek az epicnetruma 70km-re van a szigettől. Még szerencse, hogy ma jönnek haza :roll:

i.kata
 
 


Kata,

szegény anyudék, gondolom nagyon megijedtek. Tényleg szerencse, hogy ma már jönnek haza.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Szióka csajok

Hát végre összecsomagoltam, elintéztem mindent úgyhogy most fájó búcsút veszek.


sokat gondolok majd rátok, Dita majd beszámol kivel mi történt, nagyon drukkolok nektek, kinek ezért kinek azért. Legközelebb július 30án leszek elérhető este. Addig is mindenkinek csodaszép babavárást és gyöngyörű tüszőket kivánok. És ne felejtsétek a remény hal meg utoljára :lol:



Sok puszi mindenkinek


Zsuzska

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
jó pihit! :lol:

i.kata
 
 


Csibi!
Én semmi extra krémet nem vettem. Sima lanolinos babakrémmel kentem a pocimat és a combomat. Jó zsíros.
Viszont el kell mondani, hogy a csíkok absz. fajta függőek.

Gátvédelem attól is függ, hogy a kórház és a szülésznő támogatja-e. Nagyon jó olajokat lehet erre kapni, amit otthon is használhatsz már a 36. héttől.

Moncsi!
A párod akkor a legközelebbi uhun már kész babát / babákat fog látni. Hihetelne, de már a 12. hetesen egy kis babókát láttunk.

Kata!

Ekkora földrengés? Hű! Nem semmi!
20150601134430
 
 


Csibi!
Viszont még annyit mondok, hogy van amikor a gátmetszés a szükséges, és ezt el kell fogadni. Mert inkább vágjanak, minthogy repedj és ezzel később durva "megbetegedéseket" szerezz.
20150601134430
 
 


Monic,
én biztos szívbajt kaptam volna, ha megmozdul alattam az ágy. Úgy látszik Rodosz nem jön be a családomnak. Tesóm az első esküvője után ott volt nászúton, akkor a törököknél (ami nagyon közel van a szigethez) volt óriási födrengés, amiben rengetegen meghaltak. Tesóm akkor szalmonellás lett és a fél nyaralást kórházban töltötte és 5kilóval kevesebbel jött haza.

i.kata
 
 


Viki,
miért nem támogatják egyes dokik és szülésznők a gátvédelmet?
Én ebben nagyon tudatlan vagyok még. :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Zsuzska: Kellemes pihenést!

Dita: Ugye ma is mégy UH-ra! Drukk!

Kata: Szerintem a szüleidnek is egész megnyukgtató, hogy már jönnek hazafelé...

A párom itthagyott úgy, hogy minden ehetőt megevett reggelire. Mehettem le a boltba szakadó esőben. Mire megettem, akkorra meg kisütött a nap. Ez az én formám. :roll:

hofeherke
 
 


Kata!
Mert régen nem volt divat a gátvédelem, sok szülésznő még elég idős és rugalmatlan ebben a témában.

Több esetben a dokik is. Amikor szülésfelkészítőn voltunk kérdeztük a dokit erről, és az volt a válasz, hogy vágni sok esetben muszáj, és jobban is jár az anya. Persze neki ez a könnyebb.
20150601134430
 
 


Mara,
anyum biztos várja, hogy hazajöjjenek, de a férje nem az apum, csak fogadott :wink:

Viki,
elég szomorú, hogy még ilyenkor is arra törekszenek sokan, hogy mi az egyszerűbb, aztán zsebreteszik azt a csomó lóvét, amit a szülésért fizetsz. :?

i.kata
 
 


Igen! Mert ugye ha van fogadott orvosod, akkor hozzájársz magánba havonta, utána 2 hetente és végül hetente + még fizetsz a szülésért.

Ráadásul itt nálunk van olyan sztár nődoki, aki nem ment be szülésre, mert éppen magánrendelése volt, vagy más kifogás miatt.
20150601134430
 
 


Monic: szerintem is nagyban függ a neveléstől , h a gyerekek milyen összetartók, és persze maguktól a gyerekektől!! és ne aggódj, elég lesz majd akkor aggódni ezen, ha már ott lesz a két kis prücsök!! :wink:

Kata: szegény szüleid! hát biztos én is frászt kaptam volna. mi gyerekkoromban egyszer görögben nyaraltunk (sátras , cigányvándorlós nyaralás volt ) és volt egy olyan állomás, ahol földrengés volt előtte pár nappal. az úttest szét volt nyílva, házak megrogyva, borzasztó volt, még mindig vannak emlékeim, pedig elég kicsi voltam. szerencse, h mi nem voltunk ott akkor!

Viki: köszi! azért is kérdeztem , mert én sem tudtam, h a gátvédelmet mikor kell kezdeni, meg hogy. majd a dokimnál is rákérdezek. és majd a szülésznőnél is! tudom , egyszer mondtad (azt hiszem te voltál) , h az első babánál mindenképp vágnak. én megértem ha kell , hát kell, de ha nem muszály, akkor azért mégse!
és azért az se mindegy, h mekkorát kell vágni. tehát, ha segít egy kicsit 2-3-4 hét kenegetés, v homeos bogyó, akár egy kicsit is , én akkor inkább vállalom azt.
de öcsém barátnőjének ismerőse első babájánál kenegette magát mandulaolajjal és még a szülésnő masszírozta, kente szülés közben is és nem kellett vágni egyáltalán, pedig 50vhány centis 3,7 kg-os (nem kicsi) baba volt.
persze minden terhességi csík, gátdolog , mind egyénfüggő, ki mennyire tágul stb...

csak gondoltam, h megkérdezem, mert szeritnem sokakat érdekel a dolog! és mostmár pörögnek mindenkinél az események és mindenki már ezen és hasonlókon fog gondolkodni!! :wink:

Monic: majd még téged szeretnélek megkérdezni, h hogy működik ez a gyes , gyed és tp dolog.
kvázi, ha én aug végéig dolgozom, akkor a szülésig (dec) én tp-en vagyok és a br bérem 80%át kapom?
lehet, h már egyszer beraktál vmit, de már nem emlékszem pontosan. bocsi! :oops:
köszi!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Engem ez a gátvédelem nem nagyon fog érinteni szerintem, mert a férjem 63 én meg 51cm-rel születtünk. :roll: Szóval biztos nem lesz pici a babánk :?

i.kata
 
 


Csibi!

Itt nézelődj:


http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... a=PORTAL#4

Én pl. kivettem az összes szabimat, és csak utána mentem tp-re. A Tgyást már szülés előtt 1 hónappal kérheted.
20150601134430
 
 


Képzeljétek!
A nyári fórumon született egy kisbaba 4,8 kg-mal és 60 centivel, természetes módon.

Még Lacim szeme is tágra nylt, amikor mondtam neki.
20150601134430
 
 


Kata: ha hosszú az jó, csak ne legyen dundus!! és azért szerintem tényleg nem mindegy, h mekkorát kell majd vágni!
szép hosszú baba volt a férjed! végül is most is jó magas nem?

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Viki: :shock: 4,8 kg! szegény mama!!
köszi , megnézegetem őket! meg megkérdezem a hr-t is, de ott olyan 2 béna csajszi van, h csak na!
hát nekem az egész éves szabimból még van 3 nap! szóval azt nem lesz nehéz kivenni! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki,

először a 15 nap betegszabi jár, ami a fizetésed 80%-a, nem tudom, hogy az idén mennyit voltál már beteg, mert akkor azokat a napokat le kel vonni ebből az összegből. Utána jön a táppénz ami a fizetésed 70%-a. Én is kíváncsi vagyok, hogy táppénzzel mennyi lesz a bérem, kb 2 hét múlva az is ki fog derülni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Azon én is gondolkodok, hogy megszakítom a táppénzt, mert az idei éből még van 16 nap szabim. Nekem sajnos a lombik rögtön a táppénzt kellett választani, mert nem tudtam, hogy sikerül-.e és ha nem sikerült volna akkor oda lett volna az összes szabim.
Holnap megyek majd be a főnökasszonyhoz és akkor ezt megbeszélem majd vele.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic: és akkor szept-től dec-ig a szülésig tp-nek számít, a 70%-kal? mert akkor az nagyon sovány lesz. :roll: :cry:
na mindegy elolvasom, azt amit Viki küldött és majd utána még fogok kérdezni! oksa! köszi!!! :wink:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Én is itt, csak CTG-n voltunk! :lol: minden rendben Zsigivel.. Nekem a hideg a nem szerencsés, mert Zsigi nagyon aktív és eléggé érzem pocim már reggel óta... görcsöülgetek is, de rendszertelen, nem vészes.. és nincs is bekeményedve a pocim annyira amennyire kell..


Dita drukkolok az UH-hoz

KAta csak gyakorolni...
:wink:

MI is összetartóak vagunk atesómékkal, meg páromék is... :lol:

vicki ne keseredj el.. Denikának igaza van :wink:

czinke

én a 36.héttől iszom amálnalevél teát, illetve szedemahomeos bogyókat felváltva..
gátvédelem: nem kenregetem magam belülről olajjal a fertőzés elkerülése végett, gátmasszázst, tornát lehet csinálni,az nem bonyolult, de igazából sok minden múlik azon is, mennyire "dolgozol" együtt a szülésznővel a szülés közben.. a helyes, megfelelő levegővétel is számít.. illetve szülés közben kenegeti a sz.nő, doki parafinolajjal.. il de ez tényleg a körülményelktől függ..hogy sikerül e...

ha kelle a homeós cucc neve szivesen átküldöm privibewn, meg a ahasználatot..és majd kérdezz rá a dokidnál, szülésznőnél...
Vendég
 


tehát mától :wink:
Vendég
 


hát jól kicsesznek a nőkkel azért!!
én meg csodálkoztam, h van egy csajszi a mhelyen szept közepére van kiírva, és júli végéig dolgozik. még mondtam is , h nem normális, mert a végén még a mhelyről megy majd szülni. de tudom, h építkeztek (épp h befejezték), most költöznek még csak , kell nekik a pénz!
de azért baromira nem mindegy, h 80 v 70 %-t kapom a béremnek. :roll:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


ja és a TGYás GYed:

ÉN mindenképpen mától igénybevettem.. hogy még ebben az évben lejárjon..éppenhogy december legeslegutsó napjaiban tudom igényleni a GYEDet így ha mindenigaz atavalyi bérem alapján fogom kapni a GYED összegét.nekme nem volt mindegy..mert ebben azévben bruttósítve lettek a béreink, és kb20000ft-tal csöükkent a fizu :twisted:
amelyik évben igényled, az azt megelőző naptári év átlagkeresetét veszik alapul
Vendég
 


kicsesznek..az biztos.. sőt most egy évet el akarnak venni az anyukáktüól . :twisted: a büdös életbe nem fognak szülni a nők...
Vendég
 


Kata: Bocsi, de úgy látom más is elrontotta nem csak én. A lényeg az, hogy Anyukádék jönnek haza. :)

Én már el sem merem mondani, hogy elig voltam 2,5 kg.... majdnem inkubátorba is kerültem :oops: Szerintem nekem nem is lesz nagy babám, ha lesz, mert én is nagyon pici vagyok.
A gátvédelemmel én is úgy leszk, hogy ha lehet, akkor ne, de hát ha vágni kell, akkor vágjanak csak. Youtube-on van fent egy két video, ahol épp vágnak. Hát én nem bírtam végignézni.
Viszont mindenkinek ilyen szülést kívánok!
http://www.youtube.com/watch?v=Aht0HqI7GSw

hofeherke
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: