Új privát üzeneted érkezett!

Napsugár,

tényleg, Juca után, lassan most már érted is izgulhat itt a csapat!
Vendég

monti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gyönyörű a pici fiad.

PPetike.
Néha elkap az ijjedség, néha viszont, amikor a kis cuccait rendezemnagyon elérzékenyülök, és ilyenkr, nem tudom ez mennyire normális, de néhány csepp tej jön, leginkább a jobb mellemből, remélem ez nem baj :shock:

Kép

Kép
napsugár035

Napsugár,

ez jó! :D A boldogság hormon rendesen dolgozik benned!
Vendég

Napsugár! Nekem annyira folyt a tej terhesség alatt, hogy állandóan foltos volt az ágyneműm. Viszont szülés másnapján már tudtam volna szoptatni, annyira gyorsan beindult a tejtermelés, csak Marci nem akart szopizni. Így maradt a fejés. Hátha nálad is annak a jele, hogy lesz sok tejcid.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

ggica mi Siófokon voltunk a homokos részén,és igen isteni volt!!!!!!!!
augusztusba megyünk ha minden igaz aqvaparkba is! :lol:
montana nekem mégjobban meghoztad a kedvem a babázáshoz!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Képzeljétek ma a kis pöcsösöm 3-szor is pisilt a wc-be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
úgy örülünk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem nagyon bírok elszakadni... :roll:

Akiknek mégsem írtam: :oops:

Csucsu, most nem is tudom hirtelen, hogy nálatok mi újság. Jól vagytok? Hol tartotok a baba-projektben?

Lyndee, remélem, akkor most már véglegesen elmúltak a rosszullétek és a pocakod is növekedhet.
(Én annak idején már a 16. héten jártam, amikor kiderült, hogy terhes vagyok. Addig nem is nagyon vettem észre, hogy nőtt volna a hasam, bár híztam 2 kilót. Nagy meglepi volt, hogy nem vagyok egyedül! :lol: )

Monti, lám mégse vagyok naprakész. Illetve most már igen.
Csodaszép a kisfiatok!

Nita, ez szuper, nagyon ügyes Mátékád, gratulálok!

Encike, kinek a szülinapját ünneplitek? Nektek is jó nyaralást!

Na, egyébként nálunk az izgalom a tetőfokára hágott: már őrjöngtem, hisztiztem, apátiába süllyedtem, de remélem, mindent bepakoltunk, ami nélkülözhetetlen. Azért izgulok, hogy minden oké legyen, nem is én lennék, ha nem tenném.
Most már akkor megyek aludni.
Jó hétvégét Nektek, kinek-kinek sok örömet, jó nyaralást, türelmes várakozást kívánok!!!

Szép álmokat!

Kép
Kép
ggica

sziasztok!
ggica nyugi minden a heylén van aminek ott kell lennie!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

ggica! Szép tőled, hogy mindenkire gondoltál... Nagyon örülök, hogy rendben van veletek minden, és csak így tovább!!! Gratulálok a bébihez!! Láttad ahogy vert a szivecskéje??
Jó nyaralást nektek is!! Pihenj sokat, mert jövőre már nem fogsz!
Köszi, jó volt a nyaralás nagyon. Igaz, csak két nap tudtunk fürdeni, de vidáman töltöttük a többi időt is!! ÉS ez a lényeg!
A barátaink jövő májusban szeretnék tartani a lagzijukat, és mondtuk nekik, hogy úgy tervezzék, hogy én is ott tudjak lenni!!! Tehát vagy már meg legyen a babánk, vagy még csak a pocimban! :D

Pinkiné! Én emlékszem rád! Gratulálok, gyönyörő kisfiatok van!!! Jó egészséget és sok tejcit kívánok!!

Kép
szilvia80

szilvi mért csk két nap tudtatok pancsizni?olyan rossz volt az idő? :? :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

bocsi bocsi lányok csak annyi minden történik velem hogy már nem tudom követni a történéseket.
Köszke nita a hír megírását. és nektek a gratut de azért még ne igyunk rá anniyar mert a 10% azért ott van. majd ha tudok fotót hozni hogy na ez már tényleg cuna na majd akkor :wink: :wink: :wink:

piknikné nagyon nagy grat itt is.

harivera
Budapest XXI. kerület

vera szivesen! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból. Most kezdek romeltakarítani. Majd igyekszem felvenni a fonalat.

Mindenkinek köszi Lili nevében is a névnapi köszöntést!

Vera,
annyit elolvastam a sorok között, hogy kislányod lesz???????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska 90% hogy csajszija van a verának! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Csak gyors bekukk, mert megy a pakolászás 1000-el.
Annyi cuccot tudnék még vinni, de már igy alig fér.
Holnap indulunk, de szomoru vagyok, mert jön a hideg!!!

Mindenkinek jo babásodást kivánok!
encike 2

Sziasztok!

Pinkiné: gratulálok a babához.

Luca neked pedig szorítok,hogy minél előbb túl legyél a szörnyűségeken. Nekem majdnem egy év kellett ahhoz,hogy újra próbálkozzunk,mert lelkileg annyira megviselt. De most már 31 hetes terhes vagyok, és nagyon boldog. Kívánom neked is ,hogy minden rendben legyen és mielőbb megerősödj testileg és lelkileg is.

Szép napot nektek :)

Kép
csehi77

Szaisztok!!

A férjem munkahelyéről adok most életjelet. Otthon dilizik a netünk.

KÖSZÖNJÜK A KÖSZÖNTÉSEKET, ARANYOSAK VAGYTOK!!!!!!!!Majd mutatok képet, ha vére rendben lesz a netem.

Lilinek és minden ünneplőnek minden szépet és jót kívánunk!!!

Piknkiné!

CSODASZÉPEK VAGYTOK, SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET!!!

Juca!
Sokat gondolok rád,várom ahíreket, problémamentes szülést kívánok!!

Én jól vagyok, csak kicsit vizesedek ebben a melegben. A vérnyomim a védőnőnél 150/100, otthon 90/70 :) :)

Millió puszi Mindenkinek, jövök, amint tudok!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
de jó, hogy jelentkeztél!!!
Sok boldog szülinapot kívánunk mi is Ábelnek!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

zsuzsu Ábelnek nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nem tudom, mikor leszek újra netközelben (remélem legkésőbb csütörtökön). Gondoljatok rám kedden, hogy minden rendben legyen, és főleg, hogy felébredjek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska sokat gondolunk majd rád!És hidd el fel fogsz ébredni!eddig mind a két alkalommal felkeltem az altatásból pedig nagyon mélyen altattak! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lina drága.
Hű én is szorítok neked ne szégyeld hogy rinyálsz, én is azt tenném, de tuti nem lesz semmi baj.

Kép

Kép
napsugár035

szia napsugár,hogy vagytok a Bazsival? :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönjük szépen, jól és te?
Próbálkoztok már vagy még nem lehet?

Kép

Kép
napsugár035

Sziasztok!

Nita, sajnos csak hétfőn és pénteken volt igazán jó idő, így csak akkor fürödtünk. De így sem volt hu de meleg a víz. De a mostani hétvégén bepótoltuk! Voltunk strandon, meg lementünk tegnap megint a balcsira egyet áztatni...

Linácska! Én is szorítok neked nagyon!! Hidd el, utána meg fogsz könnyebülni! Majd gyere a hírekkel!!

Pocakosoknak kitartást ebben az időben!!

Kép
szilvia80

Szia Mindenkinek!

Egy kis életjel magamról:
Még mindig vannak napok mikor rosszul vagyok,pedig már nagyon várom hogy élvezhessem a nyarat.
Már néha érzem a baba mozgásait.
A nemét még nem tudjuk sajnos,de remélem az is hamarosan kiderül. :wink:

Sokat kell visszaolvasnom,így el is kezdem gyorsan. :wink:

Ja,és a pocifotó amit igértem,2 napja készült,már kezd növögetni. :lol:

Kép

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Zsuzsu,

Ábelnek nagyon boldog születésnapot

Kép

Linácska,

Szorítok Neked nagyon!!!

Kismamik?

Hogy vagytok?

Juca???
Vendég

Pinkiné,

annyira aranyos a kicsi fiatok!!! :D

Többiek,

merre vagytok???
Vendég

lyndee megkaptad az smst amit küldtem ma?
nagyon csinos a pocakod!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nitácska:lemerült a telcsim most vettem észre,mindjárt megnézem! :oops:

KépKép
lyndee

Igen,megkaptam,és köszönöm szépen hogy gondoltál rám!De látod milyen a telepátia?Nem is tudtam hogy sms-t írtál és éreztem hogy jönnöm kell :wink:

KépKép
lyndee

szia,örülök,hogy vagy,sokat gondolok rád!ugye nekünk "sokminden egyszerre" történt!
Mostmár jössz sűrűbben ugye? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

megpróbálok jönni sűrűbben,bár most is elég pocsékul vagyok.

Remélem hamarosan neked is egyenesbe jönnek a dolgok! :wink:

KépKép
lyndee

hát én is remélem hogy szeptemberben egyenesen betalál a baba! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee,

most már alakulsz, csini a pocid! :D

Nita,

szorítok, hogy szeptemberben meg legyen a pocaklakód! :D
Vendég

ppetike köszi! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Benéztem, hogy kivel mizu, látom mindenki rendben van!

Luca! Megértem, hogy félsz, de ha ilyen szépek még a ciklusaid, beszélj az orvossal! Lehet, hogy ezek a szép cikusok jelentenek valamit!

Juca! Könnyű és problémamentes szülést kívánok! Szép lett a lakás.

Most egy darabig (kb. egy hónap) nem jövök, mert a ház felőrli minden erőnket, meg netünk sem lesz. Mindenesetre a hétvégére és jövő hét elejére kérek egy jó nagy drukkot,hogy ne jöjjön meg és legközelebb Uh képpel jöhessek!
sok puszi mindenkinek!

Kép
kislibus

Kislibus,

a legjobbakat kívánom Neked, de főleg egy édes kis pocaklakót! :D
Vendég

Sziasztok,

ujra jelentkezem, lezartak a kezelest a liszteriaval nalam, fizikailag sokkal jobban vagyok. Bar a nogyogyaszomhoz meg csak ket het mulva megyunk parommal kontrollra, az elso menstruacio ota az otodik het elteltet kovetoen mar egyutt voltunk es nem vedekeztunk. En a termeszetre bizom, hogy eleg erosnek talaljon minket egy ujabb kisbaba vilagra hozatalara. Remelem kilenc honapig vigyazhatok ujra a kis torpere, mig ki nem bujik a feszkebol.Mindenesetre vitaminokkal toltekezem most...

Mindenkinek jo ejszakat kivanok,

Zsozsoo

Kép
zsozsoo

Kislibus en is szoritok nagyon es varjuk a jo hireket!!!

Kép
zsozsoo

Zsozsoo,

ennek örülök, hogy lezárták a kezelésedet. Most már akkor hajrá 1000-rel a pocaklakóért! :D
Vendég

Sziasztok mától újra vagyok.

Lyndee: Nagyon szépen kerekedik a pocid:)

Linácska: ma van a nagy nap? Szoritok és ne butáskodj fel fogsz ébredni. amint vagy írj nekünk. Gondolok rád ma sokat!

Kép
csucsu05

ppetike: koszonom a biztatast!!!Egy kerdes, mert emlekszem, h irtad, h nalatok is hamar osszejott a kistorpe. Szedtel vegig vitaminokat?

Mi ma indulunk neki a Balcsinak, lent leszek szuleimnel, ahol nem igazan lesz net, de majd igyekszem bekukkantani hozzatok.

Linacska: szoritok...

Kép
zsozsoo

Csucsu,

de jó, hogy jöttél! :D

Zsozsoo,

csak B6-ot illetve Folsavat szedtem a terhesség legelején, valamint a terhességem 32 hetétől kezdve 1 hónapon át a Ferrofol Gammát.
Vendég

sziasztok!Jaj lányok ugy megfájdult a fejem,vettem be fájdalomcsillapítot! :(

linácska mielőbb gyere! :lol: :lol: :lol:

zsozsoo örülök,hogy már jol vagy.és jöhet a baba is ezerrel!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Megvan a boncolási jegyzőkönyv.
A baba kisfiú volt, és semmi rendellenességet nem találtak.Minden rendben volt nála.Semmi fejlődési rendellenesség
A Down- kóros magzatvíz kislányé...és a 12 hetesen elaltatott baba kislány.A boncolási jegyzőkönyvben is benne van a vastag nyaki redő, ami miatt elaltatták... :cry: :cry: :cry:

No comment. :cry: :cry: :cry:
Azt hiszem, megszakad a szívem. :cry: :cry: :cry:

Az orvosok nemtörődömsége miatt elveszítettem az egészséges kisbabámat is. :cry: :cry: :cry:
Vendég

juca jézusom,ezt hallani is rossz nemhogyátélni!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
undorítóak az orvosok!!!!!! :( :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lucát akartam írni!
most nagyon nehéz lehet!
Ilyenkor lehet még valamit tenni?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Luca, megdöbbenve olvastam a soraidat. Meg is könnyeztelek!! Nagyon sajnálom, és szomorú, hogy ilyenek az orvosok... Mit fogtok tenni? Sok sok erőt nektek!!

Lyndee! Boldog babvárást neked, és kerüljenek el a rosszullétek...

Kislibus! ++++++ energiket neked!!!

Kép
szilvia80

luca neharagudj hogy nagy bánatodban ezt mondom de emlékszel hogy írtam hogy a fekete magzatvíz nem e a kislányé? mert az élő baba magzatvíze átlátszó. anyáám ahogy olvastam hallod megszakad a szívem miattatok. annyira sajnállom.

velem. ma reggel sikeresen majdnem kiszúrtam a jobb szememet egy dróttal. nagyon fájt és most is érzem eléggé mert fel van sértve belül a retinám. csepegtetek meg valami gélt kel belenyomjak.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?